Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
171 okuma
Eslemm Rüya kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
düzenledi
Rüyamda evdeyim masaüstü bilgisayardan birşeyler yapıyorum arkamda abimlerde izliyor hatta eski sevgiliminde günler önce atmış olduğu mesajı görüyorum ama bilgisayarı kapatmadan dayım ve dayımın eşiyle beraber çıkıyoruz evden.İki kat altta bulunan dedemin evine gidiyoruz dayım elimizde de birşeyler götürelim diyor bir kutunun içinde de parlak temiz kırmızı çok güzel kirazlar var kutu benim elimde ve aynı zamanda ayva yiyorum.Gideceğimiz evin kapısını çaldık kuzenim ve tanımadığım bir bayan kapıyı açtı ikisininde başında sarı peruk vardı biz tam girecekken yıllardır görüşmediğim halamın başında uzunca sarı bir peruk gördüm ve elinde kocaman bir tepsi tepsinin içinde hamurdan halka halka yapılmış yiyecekler vardı.Bende elimizde götürdüklerimizi ve kirazı mutfağa bırakmak istedim salondan geçerken hafif yeşil kavunlar üzerinden atladım mutfağa yetiştim amcamın eşinin leğende hafif çamurlu buğulu bir suda birşeyler yıkadığını gördüm.
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Aynı zamanda merdivenden inerken eski sevgilime cevap vermek için telefonu alıyorum telefondan girmeye çalışıyorum ama giremiyorum ve telefonumun bir kenarı yanık gibi duruyor bunu da eklemeyi unuttum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
şimdi soru sorucam kişisel özel mesajlara kapalı üyemiz !
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Buyrun sorun kusura bakmayın ayarları yapmamışım özel mesajlarıda açtım galiba.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bilinçaltı olarak da incelene bilir bir rüya ,ama ben ufak tefek te olsa mesajları olduğuna inanıyorum , burada bilgisayar günü özetleme günü değerlendirme yaptıklarını gözden geçirme gibi konulara ev sahipliği yapıyor olabilir.Abinler de aynı şekilde hem ev hem iş hem okul hem özel hayat gibi konuları tekrardan değerlendirme de bulunuyor olman burada söz konusu. Kirazların anlamları genel ,kiraz uzun vadeli işere şahsen ben yorumlamam daha gündelik ve dönemlik mevsimlik iş ve kariyer gibi, yani üç dönem maddi yükseliş eline paranın geçmesi şeklinde dönemlik yükseliş ama uzun vadeli olmuyor genelde seni sevindirecek haberlere yorumlana bilir ya da olmlu bir iş için başlangıc olabilir , bakalım peşindeki simgeye  ha birde kutunun içinde ki anlam da aynı , bir şekilde alma verme dengesi var kazançlı bir kaç döneme giriş hem mutlu olup hem de mutlu ede bilirsin, ayva sağlam işlere işarettir vadesi kalıcı olabilir bu sizin hayattki adımlarınıza bağlı , ayva olgunlaşması zor olan bir meyve vadesi var demek ,yani iş mezun olmak ya da belge almak iş yeri açmak gibi dünyalık işlerin sağlmamlaşması için vadesi var ama olursa sağlam olur gibi ...
peruk ve hala kısmını değerlendirmek biraz zor ,peruk kararsızlığa yorumlana bilir , yapay olan elde yapılmış olan peruğu şu şekilde değerlendire biliriz ; sana karşı güzel gözüken karsız iş ,sana güzel gözüken kötü dost, kötü bir tavsiye ,seni ikileme sokacak bir durum ,söz veya kişilere yorumlana bilir iş sana uzatılıyor ama peruk ikaz olabilir. Kavun da aynı şekilde yükeliş olsada adımlarını sağlam atmalısın seni ve gözünü boyayan durumlardan sakınmalı mantğını kulanmalısın kavun da mevsimsel bir meyve ama ayva için aynı şeyi diyemeyeceğim acele edilen bir konu olabilir sana karşı diretlien yinede özel hayat ilişki, iş yaşam ev gibi konuları değerlendirmeye almalısın .


*RÜYADA KİRAZ;Rüyada kiraz görmek ve yemek, kolay ve çabuk hasıl olan fayda ve menfaate işarettir. Mevsiminde kiraz yemek, sıkıntıdan kurtulmaya, ahlak güzelliğine işaret eder. Kiraz ikramı başkasından gelecek rızka delalet eder.Rüyada kiraz yemek ise, sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir.Rüyada kiraz görmek tabiri, müjdeli bir habere delildir. Kiraz yediğinizi görmek ise sizi çok seven bir dostunuzdan veya akrabanızdan hayırlı bir haber alacağınıza işaret sayılır.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada kiraz görmek, kolay ve çabuk elde edilen faydaya ve hastalıkların gitmesine, ferahlık ve sevince işarettir. İyiliğinizden dolayı insanların takdirini kazanacağınız anlamına gelir. Kiraz yemek, uzun süre sahip olmak istediğiniz bir şeyi sonunda elde edeceğiniz anlamına gelir. Mevsiminde ise çok güzel kısmettir.Yine rüyada ayva görmek, güzel ve şanı yüce bir kadın ile tanışılacağına işarettir. Rüyada yeşil ayva görmek, sarısını görmekten daha hayırlıdır.
Rüyada ayva görmek ne demek rüya sahibinin hasta ise şifa bulmasına, hamile ise güzel bir çocuğunun olmasına işaret eder. Rüyada ayva ağacı görmek, faydasız bir arkadaşlığa; rüyada ayva sıkmak, kazançlı bir iş gezisi sonucunda para kazanmaya işarettir.
Rüyada ayva görmek ne anlama gelir büyüklük, saygınlık ve övgüye işarettir.

***soru öneri şikayet rüya ve yorumu ile ilgili soru ve görüşlerinize açığım.***

SEVGİYLE KALIN YAŞLI ÇOCUK (KOLEKSİYONCU)
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Teşekkürler.

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 105 okuma
magdalena 6 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 178 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 26 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 247 okuma
Ssena 6 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+12 oy
2 yorum 169 okuma
Zeynel45 4 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 274 okuma
+4 oy
1 yorum 218 okuma
+4 oy
1 yorum 184 okuma
zebercets2 31 Ocak 2020 Rüya kategorisinde zebercets2 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 279 okuma
zebercets2 31 Ocak 2020 Rüya kategorisinde zebercets2 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 130 okuma
Dogturk 17 Aralık 2021 Tabir kategorisinde Dogturk Karabasan (72 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 57 okuma
+2 oy
1 yorum 78 okuma
boşverin 8 Eylül 2023 Rüya kategorisinde boşverin Karabasan (-3,085 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 80 okuma
Akrepsel 28 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
1 Üye ve 400 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19513
Dün : 23857
Toplam : 48077822
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...