Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
199 okuma
Tarık Murat Rüya kategorisinde Rüyazede (1.5k puan)  
Eski damadım Adana'ya geliyor. Geldiği yer vefat eden annemin evi. Annem yaşıyor ve hamile. Annem damadımı istemiyor ama ben karşı çıkıyorum ve kalmasını sağlıyorum. Bana namaz kılmak istediğini söylüyor. Çok seviniyorum. Yeşil bir seccadeyi seriyorum. Bana kıble bu yön mü emin misin anne diye soruyor. Eminim diyorum. O sırada evin salonunda çoğunluğu genç 30-35 kişi toplanmış Kur'an okuyor. Damadım namazı bitirip salona geliyor ve Kur'an okuyanların arasına katılıyor. Başında diğerleri gibi bir takke var. Ama onun takkesinin önünde mavi renk ve gerçek gibi duran bir kelebek olduğunu görüyorum. Diğerlerinde de kelebekler var ama renkleri kahverengi ve pembe.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+6 oy
Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,
Ben bu rüyanızı çok beğendim, yoğun anlamlar ve mesajlar içerdiğini düşünüyorum. Spritüel anlamda fazla derin anlamları var.
Bir nevi size bir şey gösterilmek istenmiş. Eski damadınız boşanma durumu ile mi yoksa bir vefat ile mi eski damadınız? Herhangi bir kırgınlık yaşandı mı aranızda? Şu an sağlığı hakkında bir bilginiz var mı?
Sanırım bir kul hakkı durumu var. Manevi bir borç seziyorum. Birinin kalbi fazla kırılmış, haksızlığa uğranmış ah edilmiş ama sonrasında affedilmiş. Affettiği için kendisine bir mükafat verilmiş.
Vefat etmiş annenizin hamile olması ayrı bir mesaj, yakın zamanda zor durumda kalacaksınız, sabretmeniz gereken bir durum olacak ama emin bir şekilde sıyrılacaksınız işin içinden, annenizin bir nasihati sizi kurtaracak ve rahmetliye çok dua edeceksiniz. Bilmediğiniz bir şekilde eski damadınızın da bir yardımı olacak belki.
Damadınızın takkesindeki mavi kelebek ilahi mesajlar içeriyor olabilir, kimi zaman manevi anlamda yeniden doğuşa, inancın güçlenmesine bazı zamanlarda öbür dünya ile bağı oluştuğuna yakın zamanda vefat edebileceğine yorulur.
Bu süreci iyi gözlemlemekte fayda var.
Güzel haberlerinizi almak dileğiyle
Sevgiler
+4 oy
Dream Rüya Ustası (46.4k puan)  
Merhaba Tarık Murat,

Eski damadım diyorsunuz. Kendisi kızınız ile ayrılığından pişman mı acaba?!. Bazı girişimlerde bulunabilir... Bu konudan farklı olarak size güzel haberler geliyor. Doğruluğundan emin olmadığınız bazı gelişmeler var ve bunlar çok yakında doğrulanacak. Sizi çok mutlu edecek gelişmeler.

Sevgiyle...
0 oy
Tarık Murat Rüyazede (1.5k puan)  
Spirütüel olarak bir anlamı da olabilir mi? Bir takım ruhsal açılımların olabileceğine dair.
0 oy
 
Sayın Karis, damat benim. Eski kayınvalidem rica etti yazdım. Çok güzel bir yorum. Eski eşim ve kayınvalidemle aramızda yaşananları okumuşsunuz adeta. Bir dönem yaşadığımız kırgınlıklar şimdi yerini sevgi ve saygıya bıraktı. Kelebeğin anlamını o da çok merak ediyordu. Bu güzel analiz için teşekkür ederim. Sevgiler
Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)  
Rica ederim,çok sevindim huzurunuz daim olsun, sevgiler

İlgili rüyalar

+9 oy
2 yorum 130 okuma
Sinem Maraz 8 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Sinem Maraz Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 86 okuma
3 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Havva   yazdı
+5 oy
1 yorum 105 okuma
Nyks 1 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Nyks Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 126 okuma
anlylmaz001 13 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde anlylmaz001 Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 113 okuma
+1 oy
2 yorum 82 okuma
Gelincik 12 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde Gelincik Karabasan (504 puan)   yazdı
+5 oy
6 yorum 324 okuma
Ruyaydgr 28 Ağustos 2021 Paranormal kategorisinde Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 145 okuma
+2 oy
3 yorum 119 okuma
denizdenizdeniz 15 Ekim 2021 Rüya kategorisinde denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
0 oy
2 yorum 198 okuma
Hamza budak 12 Ekim 2021 İstihare kategorisinde Hamza budak Karabasan (119 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 202 okuma
+6 oy
1 yorum 200 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

536 Aktif
1 Üye ve 535 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4453
Dün : 21898
Toplam : 48084639
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...