Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
403 okuma
irembrl Rüya kategorisinde Karabasan (922 puan)  
Öncelikle herkese hayırlı sabahlar :)
Eski sevgilim bir arkadaşı ve babamla ben aynı arabaya binip bir yere gidiyoruz ama nereye bilmiyorum sonra bir yerde iniyoruz. Babamla el ele tutuşup gidiyoruz, eski sevgilim de arkamızda başı öne eğik bir şekilde geliyor peşimizden, sonra babam birden duruyor karşımızda market var ve babam bana marketin ismini oku diyor bilmiyorum nasıl okuyayım diyorum oku diye ısrar ediyor, bende bilmediğimi söylüyorum sonra yavaştan yürüyoruz yine babam marketin adını soruyor, ben sanırım babama bak ona sor o bilir diyorum. Babam birden arkasını dönüp eski sevgilimi çağırıyor ve oda geliyor yanımıza, marketin adını okuyor arapça yazmıyordu ama sanırım eski sevgilim arapça olarak okudu bilmiyorum tam olarak. Birde yanımıza gelince yüzü güldü. Marketin içine girdik ya babam ya da eski sevgilim çikolata aldı çıktık. Sonra işte gittik birisinin evine halalarım vardı eski sevgilimde yanımızdaydı, bebekte vardı, sanırım erkekti. Yengem birden gelip elini gösterdi bunu yapabiliyor musunuz diye, işaret parmağını diğer parmaklarını kıpırdamadan ayırabiliyordu, halamda aynısını yaptı. Sonra ben telefona bakıyorum direk karşımda eski sevgilimin hesabı var normalde takipleşmiyoruz ama rüyada istek falan kabul edilmiş karışıklıklı takipleşiyoruz ama sanki o hesap onun değil gibiydi yani başka birisi gibiydi fan yazıyordu, bende şaşırıyorum nasıl oluyor falan diye hesabı nereye gitmiş diye. Sonra bebeği kucağıma veriyorlar bebek ağlıyor ama ben onu susturmaya çalışıyorum kalkıyorum ayağa bir o yana bir bu yana gidip geliyorum susuyor birden duruyor öyle. Hava sonradan soğuk olur diye elimde kot ceket var ama ben onu değilde mavi bir tane uzun kollu kazağı giymek istiyorum ama giyemiyorum çünkü kucağımda bebek var, bebeği bırakınca giyer çıkarım diye düşünüyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Burada eski sevgilinle yolculuk yapmak hala onunla yarım kalan işlerin bitmemiş duyguların olduğunu gösteriyor. Ve ona karşı hala bir şeyler hissediyorsun gibi duruyor. Muhtemelen o da aynı durumda. Çünkü bir de bebek var rüyada bu da yeni başlangıçlara işaret ediyor. Ama bilmediğin okuyamadığın şeyler var bunlar anlayamadığın duygular veya taktikler olabilir. İlişkilerin bir çeşit oyun olduğunu düşünürsek kafanı karıştıran bazı noktalar var sanki.
irembrl Karabasan (922 puan)  
Teşekkür ederim :)
+4 oy
kukuliyimkukuli Rüyakar (2.4k puan)  
Bence rüya psikolojkk olabilir. Hayatından gitmesini istemediğin bir eski sevgili olabilir ben de böyle rüyalar çok görüyordum önceden
+4 oy
Didoromakka Rüyazede (1.1k puan)  
bence bu iyiye gelecek bir rüya içinizi ferah tutun oku demek bilimi ve ilimi işaret eder sizin eski sevgilinizin size bilgiler verip hayatınızın dönüm noktası olup değişeceğine ifade etmektedir.
irembrl Karabasan (922 puan)  
Teşekkür ederim yorumun için :)
0 oy
irembrl Karabasan (922 puan)  
Teşekkür ederim yorumun için ben takmıyorum ama onu ve uzun süre sonra girince rüyama merak ettim
+2 oy
Işıl Rüyazede (1.1k puan)  
Ben de hep babamla eski sevgilimi aynı rüyada birlikte görürüm. Babanıza çok düşkünsünüz herhalde benim gibi. Bir de eski sevgiliniz içinizde bir yerlerde kalmış gibi.
irembrl Karabasan (922 puan)  
Teşekkür ederim yorumunuz için ben genelde daha çok anneme düşkünüm
irembrl Karabasan (922 puan)  
Unuttum diyorum ama sanırım kendimi kandırıyorum :/
Işıl Rüyazede (1.1k puan)  
Hayırlıysa, olacağı varsa olur yeniden. Umarım belirsizlikler de biter artık, esen kalın.
+2 oy
Işıl Rüyazede (1.1k puan)  
Ben de babam ve eski sevgilimi hep aynı rüyada birlikte görürüm, hem babama düşkünlüğümden. Hem de eski sevgilim benim için hala önemli diye düşündüğümden. Sen de eski sevgilini unutamamış olabilirsin, babanın seveceği bir insan olduğu için. Bir de bu rüyalar çok etkiler insanı, umut doldurur...
0 oy
Işıl Rüyazede (1.1k puan)  
İnsanlar kolay unutulmaz, bırakın aklınızda güzel kalsın. İnsan öyle de hayatına devam edebiliyor. Eski bir dost gibi...
0 oy
irembrl Karabasan (922 puan)  
Evet haklısın kolay unutulmaz ama illaki biter bir gün en azından eskisi kadar merak etmiyorum ve araştırmıyorum ama arkadaşları kafamı karıştırıyor biraz doğrusu

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 96 okuma
+3 oy
6 yorum 2.7k okuma
sedax1 4 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 147 okuma
12 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+10 oy
1 yorum 167 okuma
5 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Nurgül   1 yazdı
+3 oy
1 yorum 223 okuma
Mila 3 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Mila Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 155 okuma
Sonsuzugagidenbiri 23 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Sonsuzugagidenbiri Rüyakar (3.7k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 249 okuma
Nesliihan 4 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Nesliihan Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 186 okuma
sedax1 15 Kasım 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 148 okuma
Kskd 31 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Kskd Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 130 okuma
Mrvu 13 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Mrvu Karabasan (198 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

620 Aktif
1 Üye ve 619 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11730
Dün : 21898
Toplam : 48091887
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...