Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
454 okuma
Elizabeth Rüya kategorisinde Rüyakar (3.4k puan)  
düzenledi
Arabayla yolda gidiyorum. Neresi bilmiyorum ama ruyamda hep gittifim bir yol ve her gun guya siyah giyimli papazlar( ne deniyor bilmiyorum kiyafetleri Rum papazlarin giydigi siyahlar gibiydi) bi arabada tahta bavula Incil yerlestirdikleri bir rituel var guya bu sabahta yolumda giderken yavaaliyorum bu sefer gemc bir papaz elinde bir suru de esya var beze sarili incili tam dusurecekken ben arabayi hemen yanastiriylrum camdan incilin sarili oldugu bezden tutuyorum dusmesine engel oluyorum. Ruyamda kendimle gurur duyuyorum ne iyi muslumanim diye. Sinra yoluma devam ediyorum hep gittigim bir yere giriyorum guya ama gercek hayatta bilmedigim bir yer. Bir ev gibi ama yurt gibi de. Arabada annem ve kardeslerim var hemen inmiyoruz oralaei tam hatirlamiyorum karisik. Covid var diye diger arabanin inmesini bekliyoruz. Onlar da bizim arabanin kapisini acip bizde bulunan hirkalarini aliyorlar. Sofor koltugunu bu sefer bos goruyorum. Koltufun ustunde hirkalari. Ve o yurt gibi evde goruyorum kendimi. Kalabalik bir ev gibi. Bir kiz cocugu var ama oyle guz3l ki renkli gozlu guleryuzlu. Cocuk ranyatore basini vurmasin diye kolluyorum cocugu ama sonra dayanamiyorum kucagima alip seviyorum bu ne guzel cocuk diye. Kimin cocugu bilmiyorum kimse de birak cocugu demiyor. Sonra baska bir odaya gecerken cocuk kollarimda bayiliyor. Ben annesini ariyorum nesi var bu cocugun biri baksin derken sirtina vuruyorum hagig hafif. Bogazina birsey tikandiysa diye. Sirtina kulagimi kiyip dinliyorum nefes aliyor yasiyor diyorum ama kimsesini bulamiyorum cocugun. Sonrasi nasil baglaniyor hatirlamiyotum ama o yurtta koridorlara camasirlar asmisim onlari topluyorum ama sanki koridor yuvarlak done done etrafa sacilmis kurumus camasirlari topladim. Nasil bitti nasil bagladim buralari hatirlamiyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüyanın ilk kısmında incili tutman başkalarının inançlarına saygılı olduğunu gösteriyor. Bu aşamada belki ramazanda olduğumuz için bunlar oruç tutmayan kişiler olabilir. Bir yanın içsel olarak eleştiriyor olabilir ama diğer yanın bu konuya saygı duyuyor gibi. Belki kendinle ilgili bir durum da olabilir tabiki bu.

Covidli kısmı biraz bilinçaltı ve son dönemler yaşanan kapanma, karantina gibi durumların etkisinde olabilir. Yakınlarından birilerinin korona olduğuna dair duyumlar da almış olaiblirsin şu sıralar.

Yine kız çocuğunu sevmen yeni başlangıçlara işaret ediyor bu başlangıçlarda senin de katkın büyük olacak gibi görünüyor. Başlarda zorlanacaksınız ama sonrasında mükafatını alacaksın gibi de denebilir. Kısmen bilinçaltı kısmen işaret rüyası gibi göründü bana.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşur
+1 oy
Elizabeth Rüyakar (3.4k puan)  
Başkalarının fikirlerine hep saygı duyarım bu illa din olmasına gerek yok. herkesin kendi yaşanmışlıkları ile ilgili bir fikri vardır buna da saygı duyarım ama niye rüyama giriyor onu anlamlandıramadım. Evet, annem covid :(  yeni, başlangıçlar güzeldir hayrıma olsun inşallah. Çok teşekkürler...
+3 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (85.9k puan)  
Degerli okurum
Öncelikle incil kutsal bir kitap her ne kadar hristiyanlarin kutsal kitabi olsa da o da insanliga inmiş bir kitap. ayin gibi birşey görmeniz, ve incili düşerken kurtarmaniz şuan içinde bulunduğunuz ve kurtulmak istediginiz sıkıntilarin olduğuna ve bunlardan bir şekilde en kisa zaman da berteraf edeceginize yorumladim. Ayin ayni zaman da gizli özel ve önemli bir göreve nail olabileceginizi de simgeler. Daha çok ustunuze manevi sorumluluklarin yuklenecegi bir  dönem yasiyor olabilirsiniz.

O arabadaki hirkalar bana size birilerinin borç vermis olabilecegini ve artik onu odeme zamaninizin geldigini hissettirdi. Bu bir para altin olabilecegi gibi herhangi bir odunç alinan eşyada yada teknolojik bir alet edevat bile olabilir.

Girdiginiz yurda benzer mekan ve o kucuk kiz cocugunu sevmeniz, size yeni iş kapilari açildigini simgeliyor olabilir. Hayatinizda keskin ve güzel gelismelerin ve degışimlerin yasanacagini soyleyebilirim. Ogrenci de olabilirsiniz çalisiyorda bilmiyorum ama her ne işle ugrasiyorsaniz bir degisim ve donusum soz konusu. Bu yeni degisim surecinde koşullari eskisinden daha iyi olacak yeni şeylerle karsilacaksiniz. Çamasirlari toplamaniz ve çamasirlarin yere sacilmis olmasi, sizin bir suredir zihninizin bulanik oldugunu ve bazi şeyleri zamaninda yoluna koymadiginizi işaret eder. Fakat bu duzen degisiyor ve artik siz onunuze cikan guzel bir firsati degerlendirmeyi seciyorsunuz. Kisacasi hem bir mekan degisikligi hemde ugraştiginiz işte degisiklik olarak yorumluyorum. Incile zarar gelmemesi manevi degerlerinizin cok yuksek ve sizinde her zaman korunacaginiz ve guclu kalacaginiz bir donemde oldugunuzu soyluyor
 Hayir olsun insallah
Sevgilerimle
Elizabeth Rüyakar (3.4k puan)  
Yeni ve daha iyi olanaklari olan is fikri beni her zaman sevindirir

İlgili rüyalar

+5 oy
4 yorum 437 okuma
Yaren1989 25 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 217 okuma
Lara 9 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Lara Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 162 okuma
+4 oy
1 yorum 132 okuma
Duru971 17 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 140 okuma
Heyygirl 23 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Heyygirl Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 256 okuma
Tellitoka 24 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Tellitoka Rüya Kurucu (85.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 149 okuma
saga 14 Ocak 2021 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 166 okuma
+4 oy
2 yorum 146 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

319 Aktif
1 Üye ve 318 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4573
Dün : 13860
Toplam : 47844997
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...