Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+24 oy
642 okuma
Üstat_Simuy_Alaca Durugörü kategorisinde Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Geçmiş ,anılar yaşanılan çocukluk ve sana ait olan geçmişine ait izler taşıyan objeler, tamda her şey geçmişimi aradığım unutuğum kısımları biraz da olsa aydınlatmaya çalıştığım anda başladı , bu haftalarda gördüğüm bir rüya ile tekrardan canlanan beyaz ışık , hayat bulan altın çağlayan gibi tekrardan bir şeyleri hatırlamanın duygusunu yaşıyorum , rüyamda geçmişe gitmiştim doğduğum eve , garip bir hal almıştı evim eşyalar tozlanmış oyuncaklarım halının üzerinde ve eski fota raflar , evimdeki eski halı annemin eski dikiş makinesi iki katlı ahşap evim , unutmaya yüz tutan anılarım canlanmıştı resmen eski evde neler de yaşamışım çoçukken o kadar eskiydiki eşyalar tarihi idi , annemin kokusu vardı o evde o evde çoçuksu bir çoşku vardı yatağım gardrobum yerli yerindeydi sadece tozlanmıştı duvarlardan geçmişim akıyordu albümü karıştırdım biraz da evin kokusunu rüyanın içinde bile hiisede biliyordum beni duygulandıran ise oyuncaklarım rüyada dizlerimin bağı çözülmüştü en derinlere kadar geçmişi hatırladım unutuğum anılar canlanıyordu ,ben özüm canlanıyordu ,unutuklarım hatırlarım uyan diyordu bana resmen geçmişe yıllar öncesine gitmek evimi görmek evim bana bir şeyler anlatıyordu ,geçiş bana ne anlatıyordu ,sonra sokağa çıktım eski komşularım taşınmıştı kimsecikler kalmamıştı herkes gitmişti sokak ıssızlaşmıştı , çok garip bir duyguydu beni geçmişe götüren evren , beni çoçukluğumda kalan anılarımı hatılatan kader vardı bir şeyler planlıyordu kader bunu anladım göz yaşları ile uyandığım rüyadan uyandım ne kadar güzel anılar biriktirmişim ne acı anılarım da vardı ,uyanmam lazımdı ,geçmişimi unutan ben hatırlamam lazımdı , beni güce yönlendiren kader çiğ özümü unutmamam gereken bir kader vardı önümde her şey yeniden mi başlıyor du bilmiyorum ama artık uyanmam gerektiğini biliyordum .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+6 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Yâsadigimiz ve yuzleşerek atlatamadiğimiz her acida beynimizi farkinda olmadan resetliyoruz aslinda. Kotu anilarimizi unutup geride birakalim derken iyi anilarda arada kayboluveriyor.. Geçmişine yabanci oluyor insan. Yazina denk geldigimde benzer şeyleri son zamanlarda ben de yaşadigimi farkettim. Bu ara surekli eskiyi dusunup gozlerimi kapatip cocukluguma gidiyorum. Ozellikle eski dikiş makinesi dediginiz kisim benimde ruyama girmisti altindaki ayak pedalini salincak niyetiyle kullanmistim bir onu unutamam bir de oyuncaklarimi.. ayni dedigin gibi.. Hayir olsun insallah, bazi şeyleri unutayim derken güzel anilarinida feda etmişsin.. uyarici bir deneyim degil mi sencede... Bence muthis mesajlar var bu deneyiminde... Bir şeyleri daha doğrusu aslinda kim olduğunu hatirlaman gerekliymis ki görmussun bu ruyayi... degerlerimiz ve sevinçlerimiz.. suan ayni cosku sevinc ve huzuru yasayabilseydin gormezdin bunlari.. bence zaman kirilabilir birşey..şuanki hayatimiz da belki bir ruyadir bunu bilemeyizki.. belki de gercege sadece ruyalar vasitasiyla yaklasiyoruzdur. Insanlar kucukken yani cocukluk caglarinda aslinda ruhlar fiziksel bedeni  hemen cok kabul gormezmis.. ozellikle 4 5 yasina kadar olan zamanda gozlere tam perde inmezmiş..hicbirseyi unutmasaydik belkide de delirecektik suanda.. unutmaninda bir nedeni, hatirlamaninda bir nede ni vardir.  Seninki hayrolsun insallah:)))) ama bu yetenegin daha da gelişebilir daha canli deneyimler yaşayabilirsin gecmisine yada gelecegine gidersin farketmez. Biz anda saniriz kendimizi cogu zaman ama belkide zaten omur denen sey yasanmis bitmis ve biz sadece izliyoruzdur. Kim bilebilir...
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Ne guzelll :))) aynen paylaşirsan ben de okumak isterim:))
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
büyümüş biri olarak  tesadüflerin kovaladığı bu zamanda neden geçmişime götürüldüm , çoçukluğum tekrar hatırlatılması buruk bir sevinçe dönüştü , yıllar önce bazı şeylerin peşine düşen ben ve pes eden ben , görünenin ötesindeki araştırmalarımı bitiren ben , tekrardan tekrardan geçmişimin perdelerinin açılıyor olması sadece buruk bir sevinç , çoçukluğumun evi doğduğum ev ,bana çok şey anlatıyordu dünyevi hayatın telaşında kendimi mi unuttum , yoksa çoçuklğuma gömdüğüm yada unutuğum bir anı ,tekrardan canlanıyor muydu peşine düştüğüm unutuğum geçmişim ararken ve aradıktan sonra pes eden ben aramayı bırakan ben ilk defa bu rüyayı görmüştüm , bu sefer beni arayan ve bulan geçmişimdi . Rüyamda mahallemize geri dönüyordum koşarak o sokalardan geçtim bıraktığım gibiydi, kapım kapı numaram , kilitli kapım zincilerle kiitlediğim geçmişim , sonra tedirginlikle ve heycanla kapıyı açtım insan kendiyle yüzleşmesi kendi geçmişi ile yüzleşmesi hayli zor oluyormuş içeri evime adım attım ,eski bir koku sardı bedenimi , sonra annemin göz bebeği halısı baya da eskimişti , köşede hiç değişmemiş eski dikiş makinesi ,bir diğer köşede koltukta albümdeki rsimler yere saçılmıştı gördüm resimleri elime aldım ,sordum albümdeki resimleri kim dağıtmıştı geçmişim benden ne istiyor , resimlerdeki ben turuncu uzun saçlarım ,çillerim ailem , fotaraflar bana ne anlatıyordu tuhaftı rüyada fotaraflar tozlu değildi raftan indirilmiş ve saçılmıştı yere , sonra televizyonun olduğu tarafa gittim yerdeki eski oyuncaklarım eski bebekler peluş tavşanlarım babamın tahtadan yaptığı arabam neler oluyordu anlamıyordum geçmişe evime geri dönmenin sevinci korkusu ve üzüntüsü acısını aynı anda yaşıyordum danteler bile yerli yerindeydi ama fotaraflar albüm yere dağılmıştı üzüldüğümü anladığım an kendimi rüyada kapıya  geri attım sokağım niye bu kadar ıssızdı , komşularım nerelerdeydiler acaba küçük çoçuklarda benim gibi büyümüşmüydü  geçmişime geri mi dönmeliyim , albümdeki fotarafllar benden ne istiyor , geçmişim benden ne istiyor , şuanlık anlamış değilim ama anılarımı hatırlamaya başladım uyanıyor olmam beni korkutuyor ,evde her şey yerli yerinde bir milim bile kıpırdamamış eşyalar ama albüm ve fotaraflar yere saçılmış haldeydi geçmişin peşinde yim tekrardan izleri takip edeceğim .
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
çok haklı ve güzel bir yorum olmuş ,bu deneyimler çoçukluktan beri bende mevcuttur artık ustalaştım :) deneyimlerimi yazarım paylaşırım arada yorumun için ayrıca teşekkür ederim :)
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Büyücüler bu duruma özetleme diyor. Geçmiş yaşantımıza gidip oradaki olayları, anıları birebir yaşayıp o duyguyu yakaladıktan sonra çözümlemek ve yüklerden kurtulma olarak nitelendiriyorlar bu durumu. Bu açıdan ikiniz de güzel şeyler yapıyorsunuz takdir ettim.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
İkimiz de derken ?
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Sen ve  tellitoka
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Senin de yorumun durumu özetledi teşekür ederim .
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Daha yazacağım bu konuya.
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Yaz tabi bekliyoruzz :)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@tellitokanın yazdıkları da çok hoştu , aynı şekilde bende yazmanı dilerim bakış açını seviyorum :)
+4 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Ne güzel anlatmışsınız rüyanızı, tıpkı ilgi çekici bi kotabın giriş kısmı gibi. Üslubunuz çok hoş. Bence yapmıyorsanız bi kitap yazma denemesi yapabilirsiniz veya kısa hikayeler. Rüya yorumunda pek iyi değilim ama bana bu rüya eskiye olan özleminizi hisettirdi. Sizin için uzak geçmiş olan ama hala duygusal olarak içinizde yerini koruyan o güzel çocukluk anılarina olan özlem.
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Ben zevkle okumak isterim:)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
nur yazmış ama diğerini okumamış nurun yorumunu tekrar bekliyorum diğer yazıya da :)
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Hangi yazıya acaba?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bugün paylaştığım yazı , onada bol yorum bekliyorum :)
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Geçmişin izleri kül vakti sanırım ondan bahsediyorsuz :) Eğer oysa bir düşünce eklemiştim
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Düşünceniz ve yorumunuz için teşekkür ederim , kayıtlı bir çok yazı ve metinim vardır bilgisayarda paylaşmayı düşünüyorum bu sitede :)
0 oy
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Bende okurken aynı şeyleri düşünmüştüm ne tesadüf. Gerçekten rüyadan ziyade ilgi çekici ve akıcı bir kitap gibi. Siz veya gören kişi neler hissetti bilmiyorum ama okurken aşırı zevk aldım. Ve bu sitede böyle güzel şeyleri yeni yeni keşfediyor olmam bir miktar üzdü.

İlgili rüyalar

+9 oy
2 yorum 169 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Mayıs 2021 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+20 oy
4 yorum 155 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 12 Mayıs 2021 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 282 okuma
Ecem yurek 10 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Ecem yurek Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
5 yorum 209 okuma
Arkturus 13 Haziran 2020 Analiz kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+2 oy
9 yorum 172 okuma
vetre 31 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 161 okuma
yok 12 Ağustos 2020 Durugörü kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+11 oy
4 yorum 1.9k okuma
Kahin 4 Haziran 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 152 okuma
Leyla192 16 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Leyla192 Karabasan (757 puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 130 okuma
Gül 1 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Gül Karabasan (-84 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 111 okuma
Zeynepgkdg_ 25 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Zeynepgkdg_ Karabasan (769 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 126 okuma
Zeynel45 17 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 144 okuma
Berke 22 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Berke Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 212 okuma
savran35 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde savran35 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

405 Aktif
1 Üye ve 404 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19188
Dün : 23857
Toplam : 48077499
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...