Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+22 oy
149 okuma
rumet Rüya kategorisinde Karabasan (707 puan)  
Bir kaç gündür müsait olamadım diye 3 rüyamı ayrı ayrı yazacağım kurallar bölümünde böyle bir şey görmedim o yüzden yasaksa kusura bakmayın amacım kuralları çiğnemek değil bilmeden kural ihlali yaptıysam eğer lütfen bir kereye mahsus rüyalarımı yorumlayın şimdiden emeğinize sağlık

Birinci rüyam; rüyamda boş bir dükkan tutup ilk başta taze yeşil ve siyah karışık zeytin satıyorum 2 kasa kadar.Tabi işe ihtiyacım yok durumum iyi öylesine satıyorum.Daha sonra talep çok olunca kasalarca zeytin tezgaha diziyorum daha sonra o dükkandan kazandığım birkaç günlük para ile dükkanı satın alıyorum ve büyük bir manav yapıyorum her çeşit sebze ve meyve satıyorum. Ve  o çevrede oturan ihtiyaç sahiplerine günlük sebze ve meyveyi ücretsiz veriyorum.Mahallede oturan insanlar tarafından sevilen bir esnafım bir gün dükkanın önünde otururken üst katlardan bir bayan balkonu yıkıyor temiz su üstüme geliyor.Meyve sebze dışında günlük yoğurtta satıyorum.Meyveler,sebzeler,zeytinler çok taze çok güzel görüntüye sahipler sanki gerçek hayatta olamayacak kadar temiz parlak ve kusursuzlar.Hatırladığım detaylar bu kadar.


İkinci rüyam; çocukluk arkadaşımla köy veya orman içinde kasaba evi gibi bir yerdeyiz arkadaşım gitmek için dışarı çıkıyor dışarıda bir kaç tane cin olduğunu görüyoruz sonra bir tanesi ağaç gövdesi gibi kalın ve uzun bir kütük şekline bürünüyor arkadaşımla onu alıp  parçalayacak büyük bir aletin içine atıyoruz o alet onu yavaş yavaş parçalıyor sonrasını pek hatırlamıyorum ama rüyada diğerleri de kaçıyor bizden onlara biz üstün geliyoruz


üçüncü rüyam:rüyada  şimdiki eşimle sanki ilk defa evlenecekmişiz  gibi düğünümüzün olacağını gördüm.Ben damatlık giyiyorum eşim gelinlik giyiyor tam bir düğün hazırlığı içindeyiz.Rüyada yapılan hazırlıklarda babam cimridir bir şey yapmaz diyorum sonra babam beni yanıltıyor bir davulcu  zurnacı yerine dört tane getirdiğini görüyorum şaşırıyorum sonra yapılan diğer hazırlıklara bakıyorum onlarda da aynı şekilde her şeyi fazlasıyla yapıyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
rumet Karabasan (707 puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
emeğinize sağlık fakat beni yanlış anlamayın bu yorumu bende yaptım çünkü bütün sitelerde bu yazıyor. zeytin görmek ne anlama gelir diye. benim buraya yazmamdaki amaç rüyanın yorumlanması her rüya kişiye özeldir kişiye özel mesajlar içerir bildiğim kadarı ile detaylı yazmamdaki amaç burada bulunan siz değerli yorumcuların bana özgün yorum yapması
+3 oy
Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)  
Zeytin görmek değişik şekillerde tabir olunur: Sarı zeytin üzüntü ve keder, yeşil zeytin mal ve malın kaybedilmesi, siyah zeytin ölüm ve hüzün, zarar ve ziyan anlamına gelir. Zeytin yediğini görmek inanç sahipleri için mal; inançsız kimseler için üzüntü ve kederle tabir olunur.

Yeşil zeytin görmek, ele geçecek ve harcanacak paraya işarettir.  Rüyada yeşil zeytin görmek, hastalar için şifa bulmaya delalet eder. Çünkü yeşil zeytin, Peygamberimiz Aleyhisselam tarafından da övülmüştür. Bazen rüyada yeşil zeytin yediğini görmek, ele geçecek bol rızık ve mala delalettir.

Rüyada zeytin satın almak veya zeytinyağı satan kimseyi görmek, kafir kimseler için müslüman olmaya ve ilim tahsil etmeye işaret eder. Bazen bu rüya, devlet adamlarına yakınlaşmaya da işarettir. Rüyada zeytin satın almak, bolluğa berekete ve helal rızka işarettir.

İlgili rüyalar

+11 oy
2 yorum 195 okuma
+6 oy
5 yorum 234 okuma
Zeynel45 10 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 317 okuma
edaxxur 31 Mart 2020 Tabir kategorisinde edaxxur Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 179 okuma
Zübeyde101 18 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Zübeyde101 Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 1.5k okuma
Ela 18 Eylül 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+2 oy
0 yorum 21 okuma
Yagmur2012 5 gün önce Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 247 okuma
kaan  efe 18 Aralık 2019 Rüya kategorisinde kaan efe Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 227 okuma
Güll 11 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Güll Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 188 okuma
Adams 28 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 189 okuma
SSDGN 4 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 168 okuma
7 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Ali hasanceli   yazdı
+7 oy
3 yorum 332 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

626 Aktif
0 Üye ve 626 misafir
Bugün : 7102
Dün : 21898
Toplam : 48087279
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...