Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+17 oy
422 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Merhaba,

Rüya da bi ameliyathanede yanımda ameliyat kıyafetleri giymiş doktorla sedyede yatan birinin başındaydık. Yatan kişinin üzerinde mavi örtü vardı ameliyat yapılacak yer delikti. Deri kesilmiş kalp açıktaydı ama kalbin hepsini görmedim sadece hastalığın temizlenecek olduğu ufak bir yeri aydınlıktı kırmızı biet parçası, onun üzeri temizlenecekmiş.

Yanımdaki doktor bi anda bana bıraktı sen yap diye. Benim üzerimde de aynı kıyafetlerden vardı. Önce panik oldum "Dur ben nasıl yapcam ya adam ölürse" dedim. Sen yap dedi. Elime ince bi alet aldım yavaş yavaş hafif hafif üzerini temizledim. Rüyada doktor da değildim orda ne işim vardı bilmiyorum. Sonra ameliyatı bitirdim hastalığı temizlemişim. Daha sonra dışarda bi arkadaşıma, "Doktor bi anda bırakıverdi sen yap diye yaptım bitirdim kalp ameliyatı yaptım ya inanamıyorum" diye sevinçle anlatıyodum.

Kâhine not: Doktor, ameliyat, kalp, alet, mavi örtü, ameliyat kıyafetleri
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
musait olursam ben bu rüyanın altına bilgilendirici notlar yazarım gözlerim rahatsız bilgisayar ekranına fazla bakamıyorum ama taba taslak genel analiz bu şekilde olur , zaman buldukça  konuşur rüyalarının üstünde dururuz.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Tamam teşekkür ederim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
kahvemi yaptım , kağıt kalemim hazır :) önceki rüyaların olsun bu rüyan olsun tüm sorularını sora bilirsin yarım saat sonra yazıları yazmaya başlarım diğer rüyalarında dikkatimi çekenleri de eklerim , seninle site içersinde soru cevap şeklinde hisler duygular şeklinde bir pskolog ve stajer şeklinde ilerleye biliriz ilk bu rüyanla başlaya da biliriz rüyadede ile senin rüyalrına yazdıklarımızda pskoljik etkenlerin sende daha çok ağır bastığına karar kılmıştımaynı şekilde sende bu şekilde rüyaların seni etkilediği ve merak ettiğini de belirtmiştin mesajlardan yazdıklarına karşılık bunu yapmak istiyorum tabi , sitede açmış olduğun üyelikle rüyaların sana ait olduğu için uzun uzun şeyler yazabilirim :)
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Peki bekliyorum o zaman :)) soracağım pek bişey yok. Rüyadedenin gitmesine çok üzüldüm vallahi ya. Ben 5 gün sonra gördüm veda yazısını bildirim de gelmedi. Gitmeyeydi iyiydi :)
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Bekliyorum yorumlarını zevkle okuyacağım :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rüyadede usülü yorumlamaya çalışacağım sahne ve olaylar felsefi bakış açılarını katarak :)rüyadeden yaşlı cocuğa bırakıldı bayrak :) ve yaren anladığım kadarıyla beni sevmiyorsun :)
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Sevmek sevmemek değil mesele canım birini sevmen için tanıman gerekir dedenin yorumlarını çok beğeniyordum ondan bahsediyorum
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
lafın gelişi söylemiştim ama neyse , önemli değil ne demek .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rüya hakkında bilgilendirici oldu mu yazdıklarım yoksa farklı bir tarz denemelimiyim cümlerimle ilgili bir değişiklik yapmalımıyım ?
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Yok yok gayet güzel açık Yorumlamışsın sağolasın böyle iyi :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
/// 1,2,3,///Rüyada görülen ameliyat,doktor,kalp ,alet,mavi örtü ,ameliyat kıyafetleri rüyayı içeren genel unsurlar ana temanın materyalleri , ana temada bizlere sunulan “rüyada amleliyathanede bulunan kişilerle ,sedyede yatan hastanın vücüdündaki hastalığın kalp bölgesinde olduğu görülüyor ,ama o çevrenin bir kısmı görülüyor  ,aydınlık bir kısmı mevcut , ve ameliyat  doktordan sonra size bırakılıyor.
///1 ; rivayetlerde ameliyat görmek belli başlı anlamları vardır, yakınlarınızı ve sizi ilgilendiren olaylara vurgu yapar sağlık konulu işlerin iyi sonuç alacağı gibi ama ben rüyanın rivayetlerden bağımsız bir şey anlatığını düşünüyorum, siz izlerken birden amaliyat yapmaya başladınız , üst düzey kişilerle aynı ortamda bulundunuz ve sonra endiş içinde yapamam dediğiniz amliyatın üstesinden geldiniz, yaşamınızda üst düzey kişilerden öğreneceğiniz bilgilere ışık tutuyor kalbi amaliyat edişiniz ,da manevi yönü kuvvetli kişilere delalet edebilir , üst düzey kişilerle aynı ortamda kaldığınızda öğreneceğiniz tecrübeleri tasvir edebilir(iş,meslek,rütbe ,meslekte ilerleme,öğrenme) ve rüyanızda yardıma ihtiyacı olan bir kimseye de delalet edebilir. Rüyanızdan yola çıkarak üst düzey bir kişiden sonra sorumluluk size bırakılmış (iş,miras,evdeki konum,çevredeki konum,bir şekilde size güvenilerek yer değiştirme ,bilgili kişiden sonra sözü geçiçek kişinin siz olabileceği yönünde vurgu yapma olasılığı çok yüksek) ,rüyanızdan yola çıkarak bu sonuçları elde ettim ve üst düzey kişilerden kastım yaşı büyük bilge ailede hanede sözü geçen çırak usta gibi konumlardaki kişilerin sizi sevdiği ve sizi tavsiye ettiği yönünde olma olasılığı yüksek .
///2; psikolojik açıdan kolay öğrenen bir kişilik yapınız olabilir, yeni ve farklı konulara merakınız olabilir, ve siz size verilen her konuyu başarı ile yerine getirmek isteyen bir kişilik yapnız mevcut yaşınız dan yada çevrenizden çekindiğiniz konular olsada iç dünyanız yeniliklere açık,yeni kitaplar yeni bir film gibi ,öz verili bir yapınız olsada meraklı da bir yapınız var , olaylara rüyada sarılma ve on ki olaylara vakıf olma var ,olaylara kolay adepta olma var bu yüzden yenilik yeni fikir ve düşüncelerin sizi geliştireceğine inanyorum , eski rüyalarında görülen  papaz ve imam gibi hatırlarsın papazın dinen ne anlama geldiğini bilirsin imam da rüyandaki üst düzey kişi örneği ile uyuşuyor anlıyorsun demi yani öğrenmeye açıksın ama rehberin ALLAH olmalı . rüyada gördüğün bir tepeli rüyan vardı o beni çok etkilemeişti , ha ve mim yazılı rüyan hatırladın demi ha ve mim harfleri iyileştirici özelikleri vardır yarayı saran tamamlayan bütünleştiren rüyaların bir kitap gibi düşün ,senin rüyaların birbirini takip eden rüyalar ,ha mim den sonra amaliyathane , tepe rüyan çok önemli senin hayatındaki kırılmaları anlatıyor kırılma yenilenme dirilme gibi tamalama ,bu rüyanda da aynı şeyler var iyileştirme, sen ne kadar temiz kalpli olursan ,o kadar rabimize yakın olursan rüyaların anlam kazanacak, tepe görmek yine üst düzeyi simgeler, rüyaların kendindeki ruhani bozuklukları kendin iyileştireceğin yönünde devanın sende olduğu yönünde sen çevreye bakıyorsun kendine hiç bakmıyorsun , gibi , sözlerinle iyileştire bilirsin dularınla iyileştire bilirsin gibi ,tabi bu bu şekilde denilince olucak gbi durmuyor elbette yaşın geştikçe kendini ne zaman öğreneye adayacağınla ilgili,bu ruhen uyanmanla ilgili, benim değerlendrimem bu şekilde rüyan senin hayattaki yerin tecrübelerle bir yerlere gelebilmekle ilgili ,eğitim, sözel bir yetneğinde olabilir, bu rüyan da tamamen bilgiyle alakalı.
///^3 ;Yine amaliyathane ,amliyat edilen kişi görme , işin aslını,öğrenme, gerçeği öğrenme,sırları öğrenme,sağlık durumunun iyiye gitmesi,veya kötüye gitmesi uzak akrabadan haber alma,amaliyat etmek de kişi ve çevresinin sağlıkla ilgili müjdeli haber alması ,sağlığa kavuşma  yakınlarının durumunun iyi olması gibi anlamlara sahip ben rüyayı senin yapına kişilik yapına diğer rüyalarından yola çıkarak yazdım genel yorumları da rivayetlerle bu şekilde.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim emeğine sağlık çok sağol
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu ilk yorumla hayırlısıyla başlayalım , senin yazdığın rüyalarda şunu çok iyi anlıyorum sen gözlemcisin olaylara vakıf olan izleyen değerlendirmesini yapan kişisin, senin bu rüyalarının çokluğunu ve uzun oluşunu zihin evi dediğim zihninde yer alan iç dünyana bağlıyorum ,zihnininde çoçuk yaştan beri aktif olduğunu fark ettim ,şimdi yaren bundan sonraki rüyaların için normal düz yorumlar yapa bilirim çünkü haberci rüyalarrı anlarım sana yazarım ,ikaz simgeleri görürsem yazarım ama bir anlam çıkartamazsam da bunları eklerim yazarım, neredeyse hemen hepimiz sık da olsa rüya görürüz rüyanın ana temasını okuduğum an zaten günlük rüyalar olduğunuu anlıyorum ve bizler günlük rüyalara ne kadar yorum yapsakta pek sonuç elde edemiyoruz sen yorumumu okursun ben yazarım misali olur ama öyle rüyalar vardır ki gerçeğe yakın ve uzun süre sonra vuku bulacak olayları bize anlatır. rüyadaki önemli kısımları ele alır gerisini yorumlamaya bilirim çünkü aslında ana karakter bize herşeyi anlatmış olur ana cümleler ana objeler ve belli başlı ana duygular.

rüyanın girişindeki ilk kısım , öğrenim , kalp, kalbi görme ,bakma ,hissetme gibi unsurlar mevcut ,anladığım kadarı ile sende önlük yok diğer rüyalarında daa öyle sen gözlem yapan kişi gibisin bunu dememim sebebi gördüğün rüyaların sitedeki kişilerden farklı olduğunu düşünüyorum, sen not alan kişi konumunda gözüküyorsun ,  ilk kısım da mahrem alana girme var yani sen doktor değilsin ama seni aralarına alıyorlar gizliyi görme keşfetme , ve ilerliyorsun deri altında kalp var onu da görüyorsun , ufkun açık göre biliyorsun ama değerlendirmesini yapamıyorsun ,ilimden yola çıkmayalım ama farkındalik rüyalarındaki her obje eski rüyalarındakilerde dahil olmak üzere seni uyandırma ehli,uyan der gibi , farkındalığını yükseltmek istiyorlar gibi, etrafa başka bak derler gibi bu ilk kısımda bunu anlatıyor gör ,dışı görddüğün gibi içide gör.

ikinci kısımda aynı kıyafetler var ,sahne değişiyor ,senin yapmanı istiyorlar , ilk kısım görme ,duyma,hissetme ,çevreyi tanımlama , ikinci kısım ise sorumluluk alma deneyimi bizzat yapma , o mesleğin öğrencisi yada okuru olmasanda yapıyor amaliyatı , burada bir vurgu var, ilerin üstesinden gelme kabiliyet ruhani bir kabiliyet ,bu rüyanın günümüz için anlamı ne yazik ki yok ama ruhani anlamı var , çevrene karşı zihnin açık olayları daha üst bir düzeyden algılıyor , senin zor durumları kolay şekilde atlatabileceğini ruhen bir şeyleri başara bikleceğini iç dünyandaki rehberlik edenin çok , manayı görme var sen rüyada manayı görüyorsun ama gerçek yaşamında göremiyorsun mana yı şöyle açıklamak gerekirse kalp gözü derler ya hisedenlerdensin ama göremiyorsun , sana doktor olmasan da emanet edilen rüyada kalp ti ve kalbin bir tarafı hastaydı , bazen kişileri anlatır kalbi hasta olanı iyileştirmeyi bazen seni anlatır kalbinde zerre hastalık varsa düzelt bu dinen Kalbinde zerre kötülük varsa temizle , çevrene karşı uyanıman bu rüya ve diğer rüyaların için geçerli . Bilinçli olmak dine daha bağlı olmak ve dini konuları okumak araştırmak ufkun için bir başlangıc olabilir . bu rüya pskolojikmen , önce orda bulunma ,sonra görme, çevreyi tanıma, kişileri tanıma,eşyayı tanıma, kendini tanıma , öğrenme bilme tecrübe kazanma ve sonra görevini yapma, ve dinlenme sırayla bu şekilde ilerlediğini düşünüyorum.

İlgili rüyalar

+3 oy
2 yorum 115 okuma
Hope 19 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 256 okuma
Hope 26 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 309 okuma
Sulee. 6 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Sulee. Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 135 okuma
GmzKnr 7 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 154 okuma
gulnare 9 Ekim 2019 Rüya kategorisinde gulnare Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 188 okuma
Eyja 13 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 276 okuma
Cansu Balta 31 Mart 2020 Rüya kategorisinde Cansu Balta Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 185 okuma
Yaren1989 2 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+14 oy
1 yorum 161 okuma
8 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Özi   yazdı
+10 oy
2 yorum 211 okuma
Hicaz 3 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+15 oy
3 yorum 230 okuma
Orhanx17 8 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Orhanx17 Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 300 okuma
Adams 23 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 251 okuma
Ferit 5 Mart 2021 Rüya kategorisinde Ferit Karabasan (991 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

468 Aktif
0 Üye ve 468 misafir
Bugün : 18278
Dün : 23857
Toplam : 48076596
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...