Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+31 oy
1.5k okuma
GmzKnr Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Arkadaslar Merhaba.. Bir insan neden surekli aynı kişiyi ruyalarinda görür.  Hemen hemen hergun farkli sekillerde farkli boyutlarda.. Bilgisi olan var mı?
 
Şey rica etsem başka bir yorum gelmezse tabii yorumumu en iyi yorum seçer misiniz? ฅʕ·ᴥ·ʔฅ
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Tabi
 
Teşekkür ederim:)
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Rica ederim :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

46 Yorum

+12 oy
 
seçti
 
En İyi Yorum
Ben bilinçaltı olduğunu düşünüyorum. Benim rüyalarımda hep aynı kisyi gördüğüm zamanlar oldu. Hep o kişiyi düşündüğüm zamanlar oluyordu. Belki hayır düşünmüyorum da diye bilirsin ama bilinçaltında vardır sen düşündüğünü hatırlamayabilirsin ama bazen bir nesneye bakmak ya da şöyle söyleyeyim bir nesne, bir cisim, bir canlı sana o kişiyi hatırlatmada vasıta görevi görebilir ama bunu sen hissetmeybilirsin hatta ve hatta  nasıl oldu ben hiç düşünmedim ki nasıl rüyama girdi diye de bilirsin  iste orası metafizik aleme dahil oluyor sanırım, bizim ruhumuz duymadan bu işler nasıl oluyor?..
 
Paralel evren gibi mi mhmm
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Bilincaltida olabilir tabi ki ama bu ruyalar dizi gibi .Ruya aleminde baska bir dünya yaratıldığını düşünün.
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Yessss. :) O alemdeki kendimden neden haberim yok. Veya bir başkasını o alemlerde nasil görebiliyor ve bir dunya yaratabiliyorum
0 oy
 
Bunu kontrol etmek mümkün diye biliyorum rüya kontrolü ile alakalı tabii bu konuda hiç çalışmam olmadı. Bunu deneyimleyen birine sormak lazım gelir. :)
+9 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Ama cok alakasız ortamlarda cok alakasiz olaylarda görülüyor bu rüyalar. Yani normal yasaminda hic alakasi olmayan seylerin icinde görünüyor . Mesela normal yasantisinda asker degil ama ruyada asker olduğunu askerleri yikadigini vs görülüyor. Ve kendini degil hep baska kisiyi farkli boyutlarda rüyada gördüğünü düşün.
+9 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
zihin ,zihninin diğer enerji türlerine açık olması, auranı geliştirmek, evren ve diğer türler aracılığı ile gezinmeyi kabul etmek bunu bazen bilinçsiz yaparız doğuştan ruhani keşfe açık olmak ,( ruhani keşfi cinlerle yapılanı var birde bedenin doğal enerjisiden kaynaklı bilinçsiz yapanı var) ruh ve keşfi sen duru görü yeteneğini ve de hilserini güçlendire bilirsin .pramit rüyandan sonra inanıyorum ben:)
 
Yani paralel evrende görülmüş bir rüya anlamına mı geliyor bu durum??
+9 oy
 
Paralel evren/evrenler(?) teorik olarak zaten bu dünya ile özdeşmediği için pek çok farklı olay, durum söz konusu bunun sebebi ne bilmiyoruz ya da elimizde bunu kanıtlayacak neye sahibiz onu da bimiyorum.
+9 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bir çok araştırmacı yazarın , araştırdığı konulara bende çok yakınen takip ederim ,bir deneyim yaşandığı an vücuda ki ruhsal ve fiziki değişimler oluyor vücuta kasılma ,korku , vücut ısısının düşmesi gibi durumlar daha net ve gerçekçi bir ortam görülür , ama o arkadaşımız gördüğü rüyalar da bu yok kendi zihninin derinliklerini keşfediyor , ve enerjisi yüksek frekansta çalışıyor rüyaları daha mistik ,derinleri göre biliyor ama uyandığında vücudunda bir değişiklik olmuyor ben astral deneyimler de bulundum ciddi ağrılarla karşılaştım bunun gibi inşallah örnekleye bilmisimdir paralelik yada diğer evrenler konusunda net bir bilgi yok geçmişi bile rüyalarda göre biliriz.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda deprem olduğunu hissediyorum ve yüksek sesle fatiha okuyup bitiriyorum. Yorumunuz nedir?
+9 oy
 
anladım astral deneyim yaşadım dediniz çok merak ettim bunun için özel bir şey yapmış mıydınız? Ben de astral olmakla ilgili bir anımı yazmıştım ama sadece astral başlangıcıymış Karga öyle demişti.
+9 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yazılı metinler var astralle ilgili ama benim deneyimim şu şekilde her bilgiyi red edip kendi bilgilerimi yazmak gibi hem öğretmenim hem öğrenci bilinçsiz de çıkılır astral seyahate ama bilk ki o an seni etkileyen bir hadise olmuştur ve astral seyahet denilen kavram deneyimlerim sonucunda doğru oldugunu teyit etmiştim alışık olmayan bilinçli olmayan kişilere bu tavsiye edilmez unutmayin ki delire bilirsiniz.
+9 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Peki ruhani keşif dediğiniz şeyde, gördüğümüz âlem ve gördüğümüz kişiler gercek mi ? Öyle bir âlem var mi gercekten? Cunku gorulen kisiler ve ortamlar normal hayattakile hiç örtüşmüyor.. Yani ruyalarimiza surekli giren baska kisiler ve ortamlar veya boyutlar ne denirse,kendi beynimizin yarattığı mı? Yoksa ruh aleminde gercekten yaşanılan seyleri mi goruyoruz??
+7 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Yani görülen ruyalar ve kişiler sanki bambaska bir dunyada ve bambaska kisilige sahip olarak görülüyor . Mesela beni ve yakın cevremi bizzat kuzenik ruyasinda cok sık görüyor ama normal hayatimizla alakasi olmayam yerler ve ortamlarda ve alakamiz olmayan kisilik yapilarimizla görüyor.  Bunun bir aciklamasi var mıdır?
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Yani düşünün ki ben sizi surekli ruyamda ve baska boyutlarda görüyorum. Sizin ruhuzunu mu gormus oluyorm yani? Hemen hemen hergun ve cok cesitli boyutlar ve mekanlarda?
+8 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yazdıklarım sadece bana ait düşüncelerdir / bir kitaptan alıntı değildir okurken etkilenmeyin alanım paronormel olayları gözlemekle geçiyor ve gözlemlerim bizim bir yere gittiğimiz yönünde değil onların bize gelmesi yönünde / kanniat evren mucizlerle dolu biz insanoğlunun kısıtlı bir yapısı var kısıtlı olduğumuz için rüyayı bilinç altı yaratır zihin ama bazı olağanüstü görüntüleri bize getiren varlıklar vardır enerji vardır yada biz insanoğlu kanallar aracılığı ile görüntüyü kendi zihnimize aktarılmasına şahit oluruz ,bir kişi sürekli günlük yaşantısını görür bu normaldir bir insan için ,ama söz ettiğimiz şey tabak çanak değil, kimisi zaman makinesine biner kimisi mumya görür,kimisi gelecekte başına gelecekleri öğrenir önlem alır işte bu farklı günlük yaşamın dışında objeler vardır , ruhumuz enerjiyle yaşıyor ,beden nasıl yemek ve suyla yaşıyor ise , ruh evrenle bağ kurduğu o an bambaşka kapılarla karşılaşıyor ,ruhu temiz tutmak önemli farklılık yaşamak için kötü bir ruhun varsa şeytanı görmen içten , elbet sen farklı şeyler görüyorsun seni tetikleyen etkenler var insanoğluna melekde verildi şeytan da hangisi senin yanındaysa gördüklerin değişir çünkü onlar da enerji taşıyan varlıklar ,ve senin yanında enerjileri ile dura varlıklar ruhun etkileniyor hemen hemen herkes etkileniyor ve bu yüzden fantastik şeyler görmen mümkün çünkü enerji kapıların açık nasıl açıldığı hakkında bir fikrin var vveya yok ama benim var günlük yaşamın ve dini kurallar.Her yaradışın yada her mekanın kuralları vardır bu mekan dünya dünyanın da kuralları var kurallar basit çok kolay .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu arada benim yorumumu seçmenize gerek yoktur :)
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Anliyorum son yazdigim 3 dusunceye bakabilir misiniz?
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
peki şöyle diyelim mi , hadi başka bir çerçeveden bakalım olaya kuzen kılıfsa ? sana mesaj getiren biri var diyelim , bak işte gamze pramitlere çıkacağız gel bu mesaji veren sana bir kılığa girmeli bir kılıfı olmalı zihnin beynin tarama yapar ben gamzeye rüya gösterticem ama nasıl tabiki en yakın çevresinde kim varsa rüya şekillenir, sana mesaj vermek isteyen beyin bir kılıfa girmeli o kişiler aracı aracılık yapan suretler.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Yalniz beni ve yakin çevremi surekli ruyasinda goren ben değilim, kuzenim.
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ters etki vardır bunu şu şekilde değerlendirmek istiyorum, ben rüyamda siyah kara bir güneş gördüm  anlamı nedir ? rüya yorumlama sanatı o kadar zor ki,kara güneş ne ifade eder ? yaşamda başıma gelecek talihsiz bir olayı anlatır, ve nazarın etkisi altında kalacağıma ve de kötü bir durumla karşı karşıya kalacağıma yöneliktir , bunun gibidir rüya o sembolün ne anlatacağını kestirmek zor , evrenleri kestirmekte zor bazı inaç sistemi evren demez boyutlar var der her kesim in bakış açısı ççok farklıdır. farklı boyutlardaki rüya ? bir teori ata bilirim ortaya insan ruhları bazen bu olaylara şahit olabilir, hayal dünyan geniş yada gerçekten seninle iletişime geçen varlıklar var
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yazdıklarımın değerlendirmesini yapnca aynı şeyler onun için geçerli , zihni seni araç olarak seçmiştir .
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
önemli olan yazdıklarımdan bir fikir çıkarmak, bakış açısı sahip olmak, ve gördüğünüz rüyalar normal ama enerji bakımından yüksek gözüküyor.
+7 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Şimdi şöyle..Gördüğü ruyalar ona mesaj veren ruyalar degil.. Genel olarak benimle ilgili şeyleri görüyor. Mesela sizin uzerinizden örnek verecegim yine..Ben sizi rüyamda atıyorum papatya bahcesinde görüyorum,yürüyorsunuz koşuyorsunuz vs.. Bir baska gün sizi denizin üstünde yürürken görüyorum, bir başka gün güneşe çıktığınızı görüyorum vs vs uzayıp gider boyle ve hemen hemen hergün. Bunun dışında bir de sizin yakın çevrenizi de sizinle beraber rüyada degisik olaylar durumlar içinde görüyorum.  Yani tamamen sizinle ilgili şeyler ama normal hayatta yaşadığınız durumlarla alakasi yok.. Sadece sizi görüyorum genel olarak. Bu durumu kuzenim surekli beni görerek yaşıyor
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Yani ona verilen bir msj yok.. Hatta bazen beni gördüğü ruyalardan ben kendime mesaj alıyorum. Ona herhangi bir msj yok yani,anlatabildim mi bilmiyorum ama
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yani sizin başınıza gelecekleri önceden gören biri var neden görüyor ,onun beni gördüğü rüyalardan sonra farklı şeyler oluyor ,onun beni görmesini anlamdıramıyorum sanki yeteneği var ve beni görüyor gibi mi ?
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Onun ruya aleminde baska bir dünyam var gibi. Bu en açıklayıcı oldu :))
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Basima gelecekleri önceden görmüyor. Sürekli beni ve çevremi baska olaylar ve durumlarda görüyor. Sanki o gördüğü ruyalardaki kisiler bizim kopyalarimiz ve baska alemdeler. En cok beni görüyor ve yukarıda da örnek verdim,atıyorum ateş yakıyorum veya hayatimda olan bir kisiyle veya sevdigim bir insanla baska bir alem yaratmista orda yaşıyormuşuz gibi görüyor.
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
benim birtek dikatimi çeken olgu ,farklı bir alem görüyor ,yani gördüğü ortamın farklı olduğunu hisssedebiliyor algılıyor, bu dikkat çekiçi ama yinede düşüncelerim değişmez sen rol model gibi bir kavram olmuşsun, aslında ona ait bir yer zihni rüyaları , ve bence tesadüfen giriyorsun rüyalarına , o uyurken bilinçli kasıtlı , gizlice onun rüyalarına giriyor değilsindir.ben ilk başta aranızdaki bağa inandım arasında bir bağ var göbek bağı gibi , bu durumda sanki rüyada birbirinizi ziyaret etmiş gibi oluyorsunuz .bu şekilde olma olasılığıda olabilir,çünkü sen onun rüya aleminde başka bir dünyam var hissi uyanmış acaba paralel evrende kuzenimin rüya aleminde mi yaşıyorum yada paralel evrendeki görüntüm kuzenim mi görüyor bunun olma olasılığını değerlendirmek zor .
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Neden zor? Eger bu zor bir ihtimalse,hayali olabilir mi?
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Ve ben onu hic görmüyorum.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Paralel evren de var mıyız ki?
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
zor değil ,rütüel yapılarak birbirlerinin rüyasına karışan çoğu kişi gördüm  ama beni iki faraklı yerde yaşamak açıkçası korkuturdu . Ya parelel evrende hayatım için kötü şeyler yapıyorsam ya da başım beladaysa :)
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Açıkçası beni de korkuttu :)) Zaten merak ettiğim olay bu..Yukarida da ruhi keşiften bahsetmissiniz,yani baska boyutlarda ruhlarımız yaşıyor olamaz degil mi ? Eger yaşamıyorsa kuzenim kimi görüyor  :#
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Hz .Adem varolduğu makamdan boyuttan kovuldu ve evet gerçek varolusumuzun makamı var bu dünya kıyamet vakti yok olacak geçici bir dünya , ve gerçek yaşamda şuan da birşeyler oluyor Allah'ın katında yaşam süren canlılar var , biz şuan geceyi yaşasakda uyusak da uyuman varlıklar var bu da bazı şeyleri kesfetmeize neden oluyor evrende tek değiliz ,ama paralel evren geçmek gitmek birşeyler deneyimlemek kendi benligimin haberi olmadan birşeyler yapmak kulağa ürkütücü geliyor.
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Peki gerçek varolusumuzun makamı var diyorsunuz ya,farkında olmadan o makamda da yaşıyor olma ihtimalimiz varmi sizce? Aynı kapiya çıkıyor sanırım.
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ben bu ettiğimiz sohbeti sevdim , benim bilgilerime dayanarak alimler gibi şeyhler gibi önemli kişiler o makamları gormeslerde o makama ait guzelikleri rüyada göre biliyor .Yani bizim gözümüz ruhumuz bu kadar yüksek bir şeyi görmesi mümkün değil kabus görünce bile fenalaşan kişiler var yüksek bir makamı görmek çok etki yaratıyor yaratirda ,Peygamberimizin Cebrail aleyhisselam i gormesindeki hadisler gibi beden ve vücut dayanamıyor yani bizimkiler sadece rüyada kalıyor galiba...
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Ama soruma cvp vermemissiniz
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Peki,uykuda âlemleri gezmiyor muyuz?
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Farkinda olmadigimiz,baska bir boyutta, âlemde veya makamda yaşayan bir baska benligimiz, ruhumuz yada adına ne denirse... var mi sizce?
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bence hayır yok , sadece gözümüzle gördüğümüz ve ruhumuzla algılaya bildiğimiz kadarıyla sınırlı .
+8 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Size bir rüyamdan bahsedeceğim ve konuya açıklık getire bilir , ben rüyamda o kadar güzel bir yer gördüm ki cennet gibiydi o an rüyada dedim ki burası başka bir alem cennet gibiydi o kadar fazla ışık vardı ki beyaz , sonra tepe gördüm sonra sonsuz bir gökyüzü ve yukarıda ışınsal bir varlık var bembeyaz bir ses yankılandı Allah o dedi Allah rüyanın kontrolünü elime aldım ve o Allah değil dedim rüyam birden değişti bir şeytan kıpkırmızı bir varlık kaçmaya başladı neden kaçıyorsun dediğimde ise sinirli sinirli bana baka baka kaçtı , demem o ki hayır biz alemleri gezmiyoruz almelere geçmek durumu lazım bunun bilgisi tecrübesi lazım, bizim gördüğümüz o güzel rüyalarda bazen şeytani güçlerin de etkisi vardır , bir an sanıyorum ki hislerim o kadar kuvvetleniyor ki o an sanıyorum ki başka bir boyuttayım ama değilim Allah'ın bana açtığı boyutsal bir çevre var kendi alanım var kendi Alanımda gördüğüm rüyalar , kendi alanını aşmak Velilere ve Peygamlerlere verilen özelikler bizde haşa peygamber değiliz , haberlde dikkatinizi çekti mi Allah vahih aldığını ve kedileri kesen kadın vahih kedileri kesmesini emretmiş o kadincagiz da aynı şekilde rüyalardan sanrılar dan enerjilerden etkileniyor demem o ki rüyadır haklısınız sormakta aratismrakta ama o yoğun hislerin de bir sebebei var , Bir şeyh hazretleri iller arasında ışınlanıyor ve bunu çekinmeden korkmadan televizyonda yayınlıyor , alemleri gezemeyiz ama o alemlere yakın o alemlerden sırlara vakıf olabilir göre biliriz bunu büyü yoluyla yapan var Tasavvuf ile yapanı var . Benim bir rüyama ruyadede metafizik alemine karşı yapmış olduğunuz bir gezinti gibi duruyor dedi , metafizik alemini yani boyutsal alemi kim görmüş ki bunu yapmak yada boyutsal âleme rüya yolu ile gidiyorum demek çok zor ,ya gitmiyor Sak bize açılan alan vardır o alanda yaşanıyor ise herşey aslında biz evdeki odalar kadar yol aldiysak . Mümkün mu evet dünyada herşey olabilir ama ben inanmıyorum benim inandığım da biz normel insanların elimizde gerçek bir bilgiye sahip olmadan bilginin doğruluğunu bile bilmeden yapmak yapa bilmek ben buna inanmıyorum ben rüyamda eski evime gidiyorum başka şehirdeki ama ben onun bana gostertildigini ruhen gitmedigime inanıyorum ruh bedenden ayrılamaz ayrilsada uzun mesafeleri kat edeemez etsede zaman kısıtlı ve ruhen fiziken canı yanar öğrendikleri de kendine fayda vermez , versede gayb bilgisi her kula nasip olmuyor biz gaybi bilmeyi tartışıyoruz gayb alemine yolcukuk gerçekten varmi varsa bile koruyucuları olduğu bir gerçek , gaybi bilmek bilinenin ötesini görmek zor . cevabım yinede hayır çünkü İslami açıdan hayır diyorum , islam dışında bir yorum yapmami isterseniz ha kâhin adi altinda yorum yapmami isterseniz  de meta alem gidenini gördüm ama geri gelenini görmedim ,giden bazı şeyleri feda ediyor , mesela ben gidenlerdenim ama islam açısından kendime yapabilecegim en kötü şeyi yaptım kahin ismiyle geri döndüm , giden var ama geri dönen yok , kahin olarak şunu diyeyim dediğiniz alemlere yakın bir tabaka var biz sadece o tabakayı görüyoruz diğer canlıların da ortaklaşa yasadigimiz tabakayı ve diğer canlılar bizim bunu gormemizden yaralanıyor kahin olarak evet ama islam dinine uygun olarak dinime uygun olarak hayır yok gayb bilgisi insanlara açık değil.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Uzun oldu ama yinede içimi dökmüş oldum sayenizde .
+7 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Peki okudugum yere kadar birsey dusundum sormak istiyorum. Bir insan baska bir insanin gelecegini görebilir mi? Veya surekli beni gören kuzenimden bahsettim ya,o gördüğü rüyalar aslinda şeytandan veya kotu varliklardan olabilir mi?
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Tabiki şeytan da kılık degistire bilir ve değiştireceği zaman dilimi rüya olabilir bu normeldir çünkü şeytanın kovuldugundan beri görevi insanları saptırmak kabuslarda bazen şeytandandır korkutur , insanlar geleceği göre bilir mi doğrusu evet göre bilir ,ama bu rüyalarda hissetme şeklinde daha fazla görülüyor hani rüyada bir simge görürüz yola çıkacak sak çıkmayız içimizi kemiren duygukar olur vazgeçeriz bu daha doğrusu oluyor bu hemen hemen her insanda var ama bir insanin geleceğini görmek tahmin etmek de fal gurubuna girer , doğuştan görülen doğanın ve evrenin biz haberimiz yokken bize gösterdiği ile ayriyeten fal bakılarak olan arasında ciddi farklar var . Kendiliğinden gelen gelecek haberli rüyalar makbuldür görüle bili ama iyi ayırt etmek lazım.
+7 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Yani şu şekil.. Hayatimda olan herkesi ruyasinda görüyor. Mesela ben sizinle arkadaş olmuş olayım..Sizinle beni farkli senaryolarda,olaylarda görüyor. Bir de benim gelecegimi nasil gorebilir ki? Bunun icin ona bir enerji mi vermis olmam gerekiyor.. Yani bu nasıl mumkun olabilir onu da soyleyebilir misiniz. Sadece benim geleceğimi görmesi tuhaf olmaz mı?
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Mesaj engeli kaldirabiliyor muyuz?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yok birazcık beklemek gerekiyor.
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ben dil bakımdan değil konu bakimdan anlamaya çalışıyorum da galiba anlayamadım rüyada da olsa rüya ile amel olmaz , senin ölmen yada oleceginin soylenmesi değiştirmez ölüm biz yaşayanlar için bazen diriligi ifade eder bir bitiş ve yeniden başlangıcı simgeler .
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Bende anlatamadim. Yani bedenin ölmeden de ölüm var mi? Yani bedenen hayatta olan bir insan,aslında ölü olabilir mi?
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Hayır ,sen beden değilsin bunu unutma aslında ruhsun , ölü kişi ruhen gider ama bedeni kalır ,toprakta bu mümkün değildir bende bu anlattığını aslında vesveseden akıl okumkatan ve akla yerlestirilen sübliminal bir mesaj olduğunu söylüyorum. Tekrar dilirlmek yada beden yerinde ama kişi ölü bu imkansız olmaz mı ? Bedeni tutan yaştan ruhdur.
+7 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Ya cok sevdigim bir insan için öldüğünü soylediler.  Ama kendisi ölmedi yaşıyor. Sadece ben cevremdeki insanlara zarar gelmesinden cok korkarim ustlerine cok titrerim . Ruyamda da bir yakinim icin Gamze o zaten ölmüş denildi. Ama bunu diyen kisi de bir baska yakınım. Anlatabildim mi bu sefer
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Haklısın ama bu vesvese ise neden cok sevdigim melek gibi bir insan kılığına girip soyleniyor??
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Vesvese olmasi icin benim bunu dusunmus olmam gerekiyor. Kim hayatta olan bir insan icin öldüğünü düşünür ki? Cok sacma degil mi?
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bende sana anlatım ya hani rüyamda Allah diyen ne şeytanlar gördüm diye , demek ki en sevdiğim İlahımmış ,korku ve şeytan ya sevdiğine bürünür , ya çok istediğin eşyaya ve sürekli çağırır gel der , böyle oldu der , ama doğru bilgi ne gel der ne de böyle olmuş der .

Doğru bilgi,oku araştır , bazı gerçekler hislere dayalı değildir , ölüm hislere dayalı değil, kimse öleceği zamanı bilemez , benim ailemede zarar gele bilir bunu ben bilemem bunu bana ister melek ister şeytan kılıklı bir insan söylesin ölüm takdiri ilahi , gamze zaten ölmüş bu anlamsız bir cümle zaten ölmüş ne demek istemiş bunu araştırmak gerekir ne ima ediyor zaten ölmüş gamze ama gamze yaşıyor bazen bazı şeyleri üstelemek onun üzerine gitmek ya da anlam aramak olmuyor.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Kusura bakma bu işlerde yenisin diyeceğim şimdi ha , şeytan bu rüyası , gerçeği gecesi gündüzü , işi mesleği yok şeytan var ve ben rüyalarımda bike çoğu şeyden etkilenirim şeytan sabahları sana vesvese veren olarak düşünme şeytan içtiğin çayda bile var desem inanır mısın.
0 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Hayır benim icin degil, ruyamda,o cok sevdigim kisi icin,bana seslenerek,yani hitap ederek Gamze,o zaten ölmüş diyor. Ama o ölmüş dedigi kişi ben değilim . Ama o dönem cok sıkıntıları vardı o kisinin ve ona zarar gelecek diye cok korkuyordum . Ve sonra yine cok yakin oldugum birisi,onun zaten ölmüş olduğunu soyledi ruyamda
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Şöyle düşün vesvese değil ama bir aldatmaca var ,hile var ve merak uyandıran bir hile seni cezbeden bir hile var hileyi ortaya koyar ve seni etkiler bak böyle olmuş der , rüya şeytanları da vardır , çeşit çeşit...
+8 oy
Dumdumdum Rüyazede (1.2k puan)  
Bilinçaltı ile alakalı olduğu gibi ruhsal sıkıntılarla da ilişkilidir. Demek istediğim bu gördüklerin ileride gerçek hayat ve rüyayı karıştırmanı bile sağlayabilir. Onun dışında rüyaların ruh halini anlatır mesela üzgün hissediyorken rüyandaki gerçeklikte kötü bir olay olur.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Tesekkurler : )
+8 oy
Melody Karabasan (648 puan)  
Bazen gün içerisinde çok düşündüğün birini akşamında rüyanda görebiliyorsun bilinçaltının oyunu olabiliyor bazen
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Tesekkurler

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 814 okuma
elif_44_ 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde elif_44_ Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+15 oy
5 yorum 742 okuma
GmzKnr 26 Nisan 2021 Durugörü kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 194 okuma
Denizmtlu 23 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Denizmtlu Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+13 oy
4 yorum 496 okuma
Denizmtlu 24 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Denizmtlu Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
0 oy
0 yorum 73 okuma
cemalettin5454 25 Kasım 2022 Rüya kategorisinde cemalettin5454 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+15 oy
1 yorum 157 okuma
ZeySuf 13 Eylül 2020 Tabir kategorisinde ZeySuf Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 207 okuma
ruyacıı 23 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 136 okuma
Fozlem 7 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Fozlem Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 200 okuma
Metin Uçar 1 Mart 2020 Rüya kategorisinde Metin Uçar Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 562 okuma
29 Haziran 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
4 yorum 2.6k okuma
1 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 187 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 1.6k okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

392 Aktif
1 Üye ve 391 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18925
Dün : 23857
Toplam : 48077239
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...