Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
212 okuma
Bubilim Rüya kategorisinde Rüyakar (4.0k puan)  
Ruyamda okul tuvaletinde elimi yikiyordum yerde kabuksuz cig yumurta vardi  ayrica ruyamda kertenkele gibi bisi koydeki evimizde odadan odaya beni takip etmeye basladi bende saklandim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
meslek ve yaş gurubunu bilmediğimden genelleme bir yorum yaptım rüya ile ilgili sorularınız var mı ?
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
31 yasindayim ev hanimiyim simuy bey esime geri dondum anlatmistim burda ise girip para biriktirmek istiyorum esimde sana is bulcam dedi buna istinaden gordum sanirim bu isi  calismak istiyorum   dunde ruyamda bocek kafasi ezmistim  elimde kocaman baska  simsiyah bi bocek vardi adamin biri bunu yememi istedi bunuda yorumlamanizi isterim zahmet olmazsa

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
çoğu kişiyi takip ettiğimden bazen unuta biliyorum bana bu şekilde anlatman rüyanın seyrini tamamen değiştirir , beni etiketleye bilirsin yorum almak istersen çünkü bir kez yorum yaptıysam diğer sefere ilgilenemiyorum ama etiketli rüyaları ve üyeleri takip etmem daha kolay oluyor ,  rüyan meşakatli işleri anlatıyor, her işin altından kalkalbilirsin yumurta olumlu ama çiğ bu işlerin altından kalmak içinde yeni bir düzen kurmak için çabalayacaksın okul simgesi var bu sıfırdan başlayacağına işaret evet , birikimlerin var ona da evet ama yeni başlayacağın düzende sendenn daha fazlasını isteye bilirler , elinde olan tecrübe yetmeye bilir,  o sürügen hem iyiliğine de hem de zararına dokuna bilir çevrendeki zeki ve kurnaz kişilere dealalet edebilir, sana verilen sorumlulukların arta bilir ama bu neticede kazanç da olabilir ,ellerini yıkamanı iyi bir obje olarak görüyorum.işe başlamak niyet etmek gibi ama kısa vadeli sorunlar olabilir sana verilen işleri yada sorumlukları kıvrak bir zekayla alt edebilir ve önüne yeni sayfa açabilirsin rüyanda bunların izlenimi var yumurta çiğ  ama pişire bilirsin , kabuksuz olması iş ve arkadaş ilişkilerinin saydam olduğunu düşünüyorum artık bazı şeyleri ayırt edebilirsin ama sürüngen için yinede çevrene dikkat et derim içindeki mücadeleyide tasfir ediyor.
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
sevgili okurum , maddi harcamalarınızla ilgi daha tutumlu olmanız için bir ikaz olabilir, biraz savurgan iseniz çiğ yumurta görmek normal, ayrıca yeni duyacağınız fikir ve düşünceler hoşunuza gitmeye bilir , kertenkele için ayrıca şunu demek istiyorum öz eleştiride bulunan kişilere size karşı sert tavırlar yada kaçmak gibi eylemlerde buluna bileceğiniz dönemleri işaret ediyor olabilir. yine ayrıca çiğ yumurta için hazır olmayan iş mülakat gibi konularda aceleci tavrınız dikkat çekiyor olabilir hazır olmadan yapacağınız bir eylem sizi üze bilir, köy ve kertenkele okul ve çiğ yumurta tecrübesizliği anlatıyor gibi biraz işin ehli olmalısınız gibi geçişler var rüyada sanki bir konuda hem usta hem çırak gibisin, kertenkeleden saklanmak ayrıca gizli işlerden ziyade dost görünümlü bir düşmanda olabilir dikkat edilmesinde yarar var ama ben bu rüyayı size destek veren kişiler aracılığı ile bir iş kurmaya yordum ama bu işte tecrübe çok önemli gibi.

sevgi ile kalın, YAŞLI ÇOCUK ( KOLEKSİYONCU)
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
Cok tsk ederim yorumunuz icin simuy bey
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim ne demek :)
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
hatırladım şimdi karasızlık hakimdi ama o diğer rüyalarında çok kafan karışıktı , nasıl desem haşarat gibi böcekler bazen kıskançlık haset etmek işleri bozmak ve ayrıca nazar enerji düşüklüğü gibi olumsuz durumların da simgesi oluyor insanların dediği sözlerden çok çabuk etkilenen biri iseniz bu gibi hayvnları öldürmeyi sürekli görürsünüz biraz manevi yani nazara yatkın simgelerdir.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim yardımcı olduysam ne demek :)
+1 oy
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
Cok tsk ederim simuy bey bundan sonra sizi etiketlicem ruyalarimin altina  ruya yorumlarinida en iyi seciyorum bazen kayboluyor bitanesini secebiliyoruz sanirim elinize ayaginiza saglik cok tsk ederim yardimci oldugunuz icin

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 135 okuma
Bubilim 20 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 162 okuma
2 Şubat 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
3 yorum 481 okuma
+8 oy
1 yorum 130 okuma
NiluferHasanli 6 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde NiluferHasanli Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 123 okuma
Bubilim 11 Mart 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 210 okuma
Sonsuzzlukl 5 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Sonsuzzlukl Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 51 okuma
Yagmur2012 3 Aralık 2023 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 355 okuma
10 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Seda   1 4 5 yazdı
+6 oy
2 yorum 256 okuma
9 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Aleyna   2 2 yazdı
+10 oy
1 yorum 107 okuma
Rüyacı123 2 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Rüyacı123 Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 169 okuma
+7 oy
1 yorum 146 okuma
dimple35 13 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde dimple35 Rüyakar (3.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

406 Aktif
1 Üye ve 405 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13779
Dün : 23857
Toplam : 48072112
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...