Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
413 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Merhaba,

Rüyamda bi sahildeydik yanımda bi kadın bi adam bide onların 4-5 yaşındaki Kız çocukları vardı. Sahilde sarı kumlar vardı, biz sahilin arkasındaki kaldırıma yakındık ben ve kız çocuğu kumun üzerindeydim kadın ve adam yüksekte kaldırımdaydı. Deniz suyu kaldırıma kadar uzanıyodu kumun üzerinde olan deniz suyu ayak bileklerinin biraz daha üstündeydi temizdi. Çocuğa yüzme öğretilecekmiş annesi ve babasının telkinlerine rağmen çocuk bi türlü cesaret edip ilerleyemiyordu olduğu yerden. Kadın bana sen biraz suya gir bari de cesaret bulsun dedi. Suya hiç boydan boya giresim yoktu üzerimde siyah eşofman vardı. Kadın, adam ve çocuk mayoluydu. İstemeye istemeye peki dedim sanki yanlarında çalışıyormuş gibiydim. Hava çok güzeldi güneşin ışığı denize vuruyordu. Tepede değildi denizin olduğu tarafta biraz denizden yüksekti.  

Denize doğru bir adım atmıştım ki 1 saniye içinde hava birden bire karardı, ne oluyor diye önce kadınla adama baktım sonra arkamı dönüp denize baktım ki güneşin yerine hızlı hızlı ay çıktı az önce güneşin durduğu yerde durdu, çok parlaktı ışığı gözümü kamaştırıyodu, hilal değildi yuvarlaktı. Göğe baktım yıldızların ışıklarını ay bastırıyordu ama küçük küçük yine de görebiliyodum bazılarını. Sahildeki herkes dondu kaldı. Sonra sahilin arkasındaki yola hızlıca bi araba geldi içinden babam indi, gel hadi çabuk çabuk gitmemiz lazım dedi kadınla adamı bıraktım arabaya yöneldim bişey mi oldu dedim babam cevap vermedi arabaya bindim. Kadınla adamı orda bırakıp giderken bi rahatlama geldi ama niye acele gittiğimizi merak ediyordum bi yandan.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yaren senin rüyaların uzun değerlendirmesi zor olan rüyalardan birisi de senin rüyaların musait olduğum ilk  an inceleceyim :)
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Tamam teşekkür ederim:)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhaba yaren rüyanı yorumlamaya geçmeden önce sitedeki sana olan rüya yorumlarımı farklı tutmaya çalışıyorum senin rüyaların incelenmesi zor derin mesajlar içeriyor sana kısa bilgilerle birazcık sohbet tarzında anlatmak daha iyi olur ve aklımızda da soru işareti kalmaz ,senin rüyalarını seviyor ve severek de okuyorum .

Giriş :  maneviyat ; maddi olmayan, içsel olan, kişinin iç dünyasıyla ilgili olan şeyler ,yürek gücü. Anlamlarını taşır , senin rüyan maneviyat ve iç dünyanla alakalı , öz konuşmaya gayret gösterteceğim , rüyalarının bir kısmı rahmeni bir kısmı ise şeytanın tarafından bzoulan rüyalar değerli okurum izlemlerim ve gözlemlerim sonuçu kaanat getirdim güzel giden yerde kesiliyor ve saçmalamaya başlıyor bizde bize lazım olan kısmı almalıyız bize mesaj veren kısmı , insanoğlunun maneviyatta ilerlemesi için illaki ilim şart değildir , dini ilim , itikat namaz farz sünnet gibi kısımlarda iyiysek ,kalben rahat ve huzurluysak bu iç güzellik rüyalara yansır güzel rüya görmek için evliya olmak şart değildir her insan güzel rahmani rüyalar görür burda sana düşen maneviyatını güçlendirmek ibadet gibi dua ve zikir gibi bu rüyalarında aydınlatıcı olacaktır.


Mâneviyâta çevirdiği gözleri maddiyatla avunmasın (Refik H. Karay).
2. Çeşitli güçlükler, tehlikeler karşısında inanç ve ahlâkî değerlere bağlılıktan doğan dayanma gücü, ruh kuvveti, moral.  bu cümleyi yazmam rahmani rüyalara yansıyan olumsuzluklar yani dine dayalı güzel semboller gördün birden etraf karardı korkunçluk gördün rahmani rüyan bozulmadı ama engellendi , rüyada karşına çıkan olumsuz şeyleri kafana takma seni şaşırtmasın biz güzel olan kısmı yorumlayalım rüyan uzun ve karmaşık taraf işte bunu anlatıyor ,rüya da da olsun gerçek yaşam da da olsun sen kendine sana bir şeyler öğreten kısımları al .

Mâneviyâtı bozulmak: Cesâretini ve direnme gücünü kaybetmek, içine korku düşmek. Mâneviyâtını kırmak: Cesâretini kırmak, içine korku düşürmek, moralini bozmak , rüyalarda görülen olumsuzluklara aldırış etmemelisin , beklemek sabretmek ve kötü rüyayı unutmak en hayırlısıdır , rüya kontrölünü sen yapa bilirsin yaren sadece bunları bilmek lazım uyumadan önce rüyanda görebileceklerine karşı hazır olarak yani bunun bilincinde uyumalısın köpek görürsen üzerine yürü ,kaçma bunun gibi biliçli uyumak şeytani rüyalarını azaltacaktır bizede öz rüya kalacaktır.


rüyanın ilk kısmı , hoş ve gayet güzel  burada senin maneviyatının yansımaları var , deniz bilgi ,kum bu yolda kat ettiğin tanecikler ,deniz anıların yaşamın ve hayal dünyan , ilerlemekten korkma , kendini tanımaktan korkma , burda ilerlemen gereken kısımlar var buna çok vurgu yapıyor biraz hyalden arınmak ve gerçeğe dönmek kendi disiplinini sağlamak , nefsine kural koymak , çünkü rahatlık var ama cesaret yok biraz disiplin ve bilgiyle kendini geliştirmek mümkün , iç dünyanı maneviyatını terbiye etmek senin yararına olacaktır. Maneviyattında sana engel olan kısımlar yok sadece farkındalığın yok her yer tatil gibi rahat ama cesaretsiz , dini konulara yönelmeni gönülden isterim potansiyalin var .

diğer kısım yukarıda bir konu anlattım önce rahmani başladı sonra tedirginlik hakim oldu ,bunun gibi seni uyandırmak isteyen bir ruhun var güneşi bile gölgede bırakıp ay gibi parlamak , ay kurtuluş ,dolunay kurtuluş savaşın bitmesi, gibi manaları vardır , sen kendi kurtuluşundan kaçıyorsun rüyanda bu belli bariz , kaçma ileri git üstele , seni çağıran güneş değil gece parlayan karanlık yoluna işik tutaan bir simge ay , bilgeliğe dair işaretlerin var bu da demek oluyor ki iman maneviyat yönünde ilerleye bilirsin dini konuları takip etmende seni dinen rahatlatacak konularla meşgül olman çok daha mutlu edecektir seni rüyana bu şekilde yorumum olur olay örgüsü az ve iki simge diikat çekiçi güneş ve ay sen güneş olmayı seçme karanlıkta ışık olmayı seç kendini aydınlat aileni aydınlat dinen ve ALLAH yolunda .


YAŞLI ÇOCUK(KOLEKSİYONCU)  sevgiyle kal ....
+2 oy
eva Karabasan (576 puan)  
Rüyanın son zamanlarda yapmakta kararsız kaldığın bir şeyi yaparsan senin hayrına olmayacağı şekilde yorumladım. Bence son zamanlarda o şeyi yapman ile ilgili kim ne derse desin kulak asma.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkürler
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Seytânın ikinci hîlesi, Allahü teâlâ rahîmdir, kerîmdir, seni de
afv eder, Cennete kor, der. Buna karsı, Lokman sûresi, otuzüçüncü
âyetinin (Allahın kerîm olması, sizi aldatmasın) ve Meryem sûresi,
altmısüçüncü âyetinin, (Cennete kullarımızdan müttekî olanları
vâris kılarız) meâl-i serîflerini hâtırlamalıdır.
Üçüncü hîlesi, senin ibâdetlerin hep kusûrludur. Riyâ karısıkdır.
Böyle ibâdetlerle müttekî olamazsın. Allahü teâlâ, Mâide sûresinde,
(Allah, yalnız müttekîlerin ibâdetlerini kabûl eder) buyuruyor.
Senin ibâdetlerin kabûl olmaz. Bosuna ugrasıyorsun. Bos
yere, sopa yiyen hayvân gibi, eziyyet çekiyorsun, der. Buna karsılık,
ben, Allahü teâlânın azâbından kurtulmak ve emrine uymak
için ibâdet ediyorum. Benim vazîfem, emri yerine getirmekdir. Kabûl
olup olmıyacagı, Onun bilecegi seydir. Sartlarına uygun olan
ve farzları yapılan ibâdetin sahîh olması muhakkakdır, demelidir.
Farzları terk etmek büyük günâhdır. Bu günâhlardan kurtulmak
için ibâdetleri yapmak lâzımdır. Ibâdet yapmadan Cennete girmek
için düâ etmek günâhdır. Hadîs-i serîfde, (Aklı olan kimse, nefsine
uymaz ve ibâdet yapar. Ahmak olan, nefsine uyar, sonra Allahın
rahmetini bekler) buyuruldu. Âhıret için lâzım olan seyleri, bu fânî
dünyâda hâzırlamak lâzımdır.
Seytânın hîlelerinden dördüncüsü, simdi dünyâyı kazanmak
için çalıs da, râhata kavus, o zemân, râhat râhat, huzûr içinde ibâdet
edersin, diyerek ibâdet yapmaga mâni’ olur. Buna cevâb olarak,
ecel benim elimde degildir. Herkesin ömrünü Allahü teâlâ
ezelde takdîr etmisdir. Belki yakında ölürüm. Ibâdet vazîfelerini
vaktinde yapmalıyım, demelidir. Hadîs-i serîfde, (Helekel-müsevvifün)
buyuruldu ki, bugünkü vazîfelerini yarına bırakanlar zarar
etdiler, demekdir.
Seytânın hîlelerinden besincisi, ibâdetleri terk etdiremeyince,
çabuk kıl, vaktini kaçırma, diyerek sartlarını, farzlarını temâm yapdırmamak
ister. Buna karsılık, farzlar çok azdır. Bunları, yavas yavas
ve sartlarına uygun olarak yapmak lâzımdır. Farz olmıyanları
da, sartlarına uygun olarak az yapmak, sartları noksan olarak çok
yapmakdan iyidir, demelidir.
Altıncı hîle olarak riyâyı tavsiye eder. Herkes görsün de, begensin,
der. Buna cevâb olarak, kendine fâide ve zarar vermek,
kimsenin elinde degildir. Baskalarına ise, hiç veremezler. Böyle
olan kimselerden birsey beklemek abes olur, bâtıl olur. Fâide ve
zarar veren ancak Allahü teâlâdır. Yalnız onun görmesi, bana yetisir,
demelidir.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu yazım seni biraz olsun teşvik edecektir umarım :)
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
YAŞLI ÇOCUKTAN SEVGİLERLE ;  Merhabalar tekrardan rüyadede ilede olan sohbet yorumlar neticesi ile senin ve rüyaların için son kararı iç dünyanla ilgili veriyorum kendini ve çevreni tanımalı kendi içinde ailende sana ve iç dünyana zarar veren unsurları tespit etmelisin rüyadeden sonra sana ben baktığımdan , rüyadede felsefi dinin felsefi modülünden baktı ,yani sanat incelemsi gibi rüya bir sanattır gibi , ben senin rüyana dini pskolojik bakıyorum kararım ise sana zarar veren unsurları tespit etme madde 1 . örn. küfür etmek kişiliğine ve çevrene zarar verir bunun gibi rüyalarının pskolojisine , kendi içsel dünyana zarar veren unsurları günlük yaşamında tespit etmelisin sevgili okurum , benim rüyalarıma neler zarar veriyor hangi davranış ve düşüncelerim ,hangi etkenler var öfke kontrölsüzlüğü mü ,sinir mi, strest mi tespit yapmalısın tespit olmadan rüyalarını iyileştirmek zor olur, kendi iç dünyanı ve kendini tanımalasın sen değerli okurum rüyanda parçalanıyorsun sürekli rüyanda kendine dışardan bakıyorsun bu demek oluyor ki rayına oturmayan şeyler var kendini dışardan izleme harekete geç ben kimim benim çevreme karşı davranışlarım nasıl ,kendimi nasıl düzelte bilirim bilibç zihin ve pskoloji düzeldikten sonra rüyalar iç dünya ve maneviyattda düzelecekitr .


Sabırzordur... Sabır irade, manevi güç, inanç ve akıl desteği gerektirir... Sabır her zaman tam anlamıyla başarılamaz ise de yılmadan yola devam etmek kişiye yeni güçler ve olanaklar sağlar... Sabır ile direnme gücü ve enerji yeniden yeşerir. Çünkü Tanrı sabredenleri sever... Sabır, hareketsiz durmanın, donup kalmanın, tembelce bekleyişin tam tersidir. Olay karşısında aklın emrettiği girişimler ve önlemler alındıktan sonra, sakin ve huzurlu beklemektir... İşte sabır budur!..

Sabır, din bilginlerimize göre üç türdür. Biri bir musibete, sıkıntıya karşı sabırlı davranabilmek, diğeri ibadette sabırlı olmak, üçüncüsü sebat ve irade ile günaha direnebilmektir.


Cömertlik, dinlerde ve derin öğretilerde ahlakın ve ruh olgunluğunun en önemli göstergesi olarak kabul edilir. Hırs, bağımlılık, nefret gibi olumsuz davranış biçimlerini ciddi şekilde engelleyen bir özelliktir.

“İyi ahlak, cömertlik ve sabır” işte bu üç yetkinlik elde edilirse, ruhsal ve zihinsel uyum insan sağlığıyla bütünleşir. İyi olmak, sevgi, iç dünyamızdaki denge, kararlılık, doğruluk gibi olumlu özellikler insanlığın geleceği adına hava ve su kadar yaşamsal önem taşıyor.


görüş ve bildirilerim bu şekildedir ,yorumlarını ve fikirlerini bekliyorum.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Yorum için teşekkür ederim de, rüyaları eksik okuyorsun veya kendin ekliyorsun farkında olmadan bazen. Ben burda tedirgin oldum korktum diye bişey yazmadım, ayrıca rüyanın sonuna doğru bi rahatlama geldi dedim.
Kalp ameliyatı rüyamda da böyle olmuştu yaniben doktorla ikimizde ameliyat kıyafetleri vardı diyorum sen yorumda sanırım sende önlük yoktu yazıyosun. Emeğine sağlık tabi teşekkür ederim ama biraz dikkat edersen yorumlar daha sağlıklı olur.

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 148 okuma
Yıldız Tozu 1 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 165 okuma
Ruya54 23 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Ruya54 Karabasan (195 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 161 okuma
Esma 20 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 236 okuma
22 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Tolga   2 7 yazdı
+5 oy
1 yorum 273 okuma
Nuriş 1 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Nuriş Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 425 okuma
Sibel Atasoy 17 Nisan 2019 Bilgi kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+12 oy
2 yorum 334 okuma
coyote 15 Temmuz 2017 Durugörü kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 224 okuma
Gizgiz 13 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Gizgiz Rüyakar (4.7k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 123 okuma
+8 oy
1 yorum 351 okuma
Furkan Pulat 13 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Furkan Pulat Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 113 okuma
eminex0908 5 Nisan 2020 Rüya kategorisinde eminex0908 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 123 okuma
Slahblt 3 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Slahblt Rüyazede (1.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 18510
Dün : 23857
Toplam : 48076828
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...