Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+16 oy
209 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Merhaba,


Rüyada bi marketin içindeyim. Markette sadece çalışanlar geziniyordu. Yerde beyaz parkeler vardı. Yere oturmuşum. Bacaklarımdan birinde derinin altında pütürlü bişey vardı. Bıçakla bi parça kestim önüme koydum kan çıkmadı. Sonra diğer bacağımdan kestim yine kan çıkmadı. Kestiğim etler kurutulmuş et gibiydi kan veya bi ıslaklık yoktu. Sonra vücudumdan kestim ama tam nerden ordayı hatırlamıyorum önümde 7-8 parça et oldu.


Sonra başka bi yerden bi helikoptere bindim içinde 4-5 kişi vardı hepsi siyah takım elbiseliydi pilot da dahil. Rüyada tanıyordum ama gerçek hayatta tanımıyorum.arkada yanımda oturan biri korktu bişey yok korkma diye elini tutup kolumu omzuna koydum. Sonra boğazımda bi yumru hissettim elime peçete alıp çıkardım pinpon topu kadar büyük bi balgam çıktı üzerinde de çok az kan vardı. İçimden eyvah kötüleşiyorum galiba dedim akciğer kanseriymişim. Sonra aynısından bidaha geldi yine çıkardım yine az kan vardı.


Tepelik ormanlık bi alanın üstünden geçiyorduk helikopterin gürültüsü ve sallantı vardı. Sonra pilot birazdan geçecek bunlar dedi helikopterin burnunu tam dik açıyla yukarı doğru çevirdi o sırada tak diye bi ses geldi herkes bi tedirgin oldu. Pilot sadece bi ağacı sıyırdık bişey yok dedi. Dümdüz göğe doğru çıkıyoduk helikopterin gürültüsü kesildi sallantı da durdu ortam birden sessizleşti yumuşadı rahatladım ama bi yandan göğe doğru nereye gidiyoruz böyle diye düşündüm bulutları görüyodum içerden.


Sonra helikopterden inmişiz bi yerde. Bi evdeydik pilot ve helikopterdekilerden biri de ordaydı hâlâ takım elbiselilerdi. Bi toplantıya gideceklerini söylediler. Bende etimi kestiğim markete gitmişim tekrar. Reyonların arasında dolaşıyorum ama hiç ürün görmüyorum ne satılıyor bilmiyorum. Duvar kenarında bi reyonun arkasından yürürken şuradan geçeyim dedim bi kız duvarla rafın arasına durmuş rafa yaslanmış biriyle konuşuyordu geçeceğim yer kapanıyodu. Seni bekliyorum geçmek için dedim. Kız doğrulunca rafla duvar arasında geçecek kdr yer olmadığımı gördüm, kız bana bende seni bekliyordum dedi. Aa afedersin ben orda yer var zannettim dedim, geriye doğru yürüyüp başka yerden çıktık beraber.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada helikopterle yolculuk yapmak mevcut yaşam durumunuzdan memnun olmadığınızı ve yeni bir duruma doğru hareket etme arzunuzu sembolize eder. Bu tür rüyalar genellikle içinde bulunduğunuz bir durumu tasvir etmek için bilinçsiz zihin tarafından ortaya çıkarılan rüyalardır. Yolculuk yaptığınızda nasıl bir ortamdaydınız? Bu ortamın özelliklerinin günlük yaşamınızdaki durumun özellikleriyle inanılmaz benzerlikler gösterdiğini göreceksiniz. Rüyanızda neredeydiniz ve nereye doğru yol alıyordunuz? Bu rüyadan alacağınız bilgiye dayanarak günlük yaşamda aslında nereden nereye gittiğinize ışık tutabilirsiniz.

Helikopterle yolculuk yaptığımız rüyalar rutinler ve kısıtlamalardan kurtularak yaşamda yükselme ve her düzeyde özgürlüğe sahip olma alametidir. Bu rüya aynı zamanda hayallerimize giden bir yolun daha kısa ve kestirmesini bulduğumuzun müjdecisi olabilir. Rüyasında bir helikoptere binerek bir yere giden kişi bir amacına kısa ve kestirme yoldan ulaşır.

Bu rüyalar aynı zamanda yaşamda bir noktadan başka bir noktaya sürüklendiğimiz süreçleri sembolize eder. Helikopter rüyaları semboliktir ve bütünsel yorumculuk gerekir. Bu tip rüyalar üç unsuru barındırırlar: helikopterin durumu (zihnin durumu) havanın durumu (yaşamın bize sundukları) ve son olarak helikopterdeki kişilerin durumu (olaylar, arketipler, duygular, düşünceler). Bir rüya yorumcusu bu üç unsuru bir araya getirebilirse rüyanın vermek istediği mesaj ortaya çıkacaktır.
Helikopterle yolculuk yaptığımız rüyalar aynı zamanda konfor alanımızın dışına çıkma arzusunu sembolize eder. Çünkü rüya sahibi olarak siz belki de bulunduğunuz konumdan memnun olmadığınızdan dolayı farklı bir şeyleri deneme arzusu içinde hissedebilirsiniz. Fakat asla unutmamalısınız, diğer taraftaki çimenler hep daha yeşil görünürler. Helikopter yolculuğu rüyalarını genellikle içinde bulunduğunuz durumdan uzaklaşma ya da diğer tarafa geçerek orada işlerin nasıl olduğuna bakma arzusu hissettiğinizde görürsünüz.

Bu rüyayı gören kişi kendini içinde bulunduğu bir durumdan uzaklaştırma arzusunda olabilir. Yaşamda hareket etme zamanı genellikle yolculuk rüyalarıyla karşımıza çıkar. Bu rüyalar bazen yalnızca arzularımıza ışık tutar fakat bazı zamanlarda bizi değişime ya da içinde bulunduğumuz durumdan uzaklaşmaya davet ederler. Belki de sizin için yeni bir kariyer yolu çizilmiş ve bu yeni kariyeri kabul edebilmeniz için eskisiyle vedalaşmanız gerekmekte.
Duygusal ve ruhsal düzeyde de helikopterle yolculuk yaptığımız bir rüya yeni bir şeylerin arayışı içinde olduğumuzun işareti olabilir. Bu rüyalarda genellikle vedalaşma ve yeni için eskiyi terk etme teması bulunur. Terk edilen bazen ilişki, kariyer hatta yaşanılan memleket olabilir. Rüya sahibi daha iyisine sahip olacağına inandığı için eskiye sırtını dönmeye karar vermiştir. Bu yolculuk aslında rüyayı gören için bir vedalaşmadan başka bir şey değildir.

Helikopterle yolculuk yaptığımız rüyaların tüm ayrıntılarına dikkat ederek bu rüyayı yorumlamalıyız.  Helikopter sağlam ya da yeniyse kader bize yeni bir şey sunmuştur. Eğer rüyada yolculuk yapılan helikopter eski ya da kırık dökük ise belki de artık bize hizmet etmeyen ve eskimiş olan şeyleri çöpe atma zamanı gelmiş. Yeni bir dünya içinde eski düşünce sistemleri ya da çalışma sistemleri belki de artık işinize yaramıyor. Belki de ihtiyacınız olan şey biraz güncelleme ya da yenilik olabilir (tıpkı rüyada onarılması ya da yenilenmesi gereken helikopter gibi). Peki ya havanın durumu? Hava bulutlu, fırtınalı,  gidilen yerler kasvetli ve hava karanlık mı? O halde bilmelisiniz ki bu yolculukta önünüze engeller çıkacak. Değişim sandığınız kadar kolay olmayacak.
Helikopterle yolculuk yaptığımız rüyalar bazen bir değişim ve dönüşüm başlangıcına işaret edebilir. Yeni fırsatlar ve fikirler var, belki de bu fırsatları yakalayabilmeniz için uzak diyarlara gitmeniz gerekiyor. Yaşamınızda üreyen yeni birşeyler var. Bu belki yeni bir kariyer hatta yeni bir aşk da olabilir. Fakat o, beklediğiniz yerde sizi bulmayacak. Sizin onu gidip almanız gerekebilir. Mutlaka sizin için bir “varış noktası” söz konusu. O varış noktasına seyahat ettiğinizde bir arzunuza kavuşacaksınız.

Gerek helikopter yolculuğu gerek diğer taşıt araçlarıyla yaptığımız yolculuklar yaşamdaki tüm hareketlerinizi sembolize eder. Fakat rüyalar alemindeki “hareket” fiziksel hareket değildir. Bazen bir durumdan başka bir duruma geçiş ya da bir amacın peşinde koşmayı bırakarak yeni bir amaca yönelmek rüyalar alemine göre her zaman bir yolculuktur. Hatta yaşam yolculuğumuzdaki fikir değişkliklerimi, yeni fikirler, yeni projeler ya da aniden beliren bir ilhamdan dolayı yeni bir amaca yöneliyor olmak rüyalar dilinde her zaman bir yolculukla sembolize edilir.

Bir helikopter yolculuğu rüyasını yorumlarken yanımızda ne olduğuna da bakmalıyız. Çünkü yanımızda gelen herkes ya da tüm objeler bizim yaşam yüklerimizdir. Yaşam yüklerimiz genellikle duygular, düşünceler, inançlar hatta tüm sorumluluklarınız. Sizinle gelen her şey rüyanıza bir bavul kılığında girebilir. Bavulunuz ne kadar ağırsa yaşam yükleriniz de o kadar ağırdır. Fakat bu tip rüyalar bazen bu yaşam yüklerinden kurtulmayı önerir. Örneğin, eski ve size çok fazla ağırlık yapan bir bavul belki de bilinçaltınızdan size gelen “onu bırak” uyarısı. Neyi bırakmanız gerektiğini size ağırlık yapan her şeye bakarak anlamalısınız.

Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkürler

İlgili rüyalar

+4 oy
2 yorum 229 okuma
vetre 22 Aralık 2020 Rüya kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 170 okuma
geekone3388 2 Kasım 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 319 okuma
luciddreamer 27 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde luciddreamer Karabasan (583 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 336 okuma
Yaren1989 13 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 452 okuma
Karga 5 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 207 okuma
Rüya8181 6 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Rüya8181 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 151 okuma
Emre 5 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Emre Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 49 okuma
+1 oy
1 yorum 64 okuma
Mezcalito 5 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Mezcalito (-10,690 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 97 okuma
ahmet3838 18 Şubat 2020 Rüya kategorisinde ahmet3838 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 3.9k okuma
17 Şubat 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
3 yorum 209 okuma
SSDGN 20 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

398 Aktif
0 Üye ve 398 misafir
Bugün : 16577
Dün : 23857
Toplam : 48074900
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...