Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+22 oy
142 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Merhaba :)
Rüyamda evimizde küs olduğumuz bir kız arkadaşım var. Annesiyle beraber gelmiş. Yedik içtik oturduk. Ben ilk başta beyaz bir şey yedim ne bilmiyorum. Daha sonra yoğurt çorbası içmeye başladım. Tadını hatırlamıyorum ama iştahlı iştahlı içtim. Çorbada da olumsuz bir durum yoktu. Daha sonra konuşmadığım kişinin kız kardeşinin uykusu gelmiş ve yemekte gözleri kapanıyordu. Daha sonra ben onu elinden tutup yatağa yatırmak için götürecektim ama elimi bıraktı yeniden koltuğa gitti. Bende kucağıma yatırarak aldım yatağa götürdüm yatırdım. Uykusu var ama uyumuyor. Gözleri kapanıyor ama hemen geri açıyor. Ağlamıyor,pış pış yapmaya başladım hemen gözlerini açıyor. Daha sonra bir yere gitmek için çıktık ve asansöre bindik. Biz kapının önündeyken annem bana ablamın telefonunu verdi.Annem merdivenlerden indi ben de asansöre bindim ve 6 ya da 5 kişi bindik. Asansör ağır ağır iniyor ve tedirgin olmaya başladık. Asansör zemine geldi ama durmadan aşağı indi sonra ben yeniden yukarı çıkardım. Zeminden daha aşağı inince hepimiz asansörden atladık ve boş bir yere atladık. Ağladığımız yer de yukarı çıkmaya başladı başka boş bir yere daha atladık. En son bir kez daha yukarı çıkarken zemin atlayacaktik ama atlayamadık. Boş bir yerde kaldık ve kapısı da yoktu. Yukarda küçük kapalı bir cam var. Ben panik yapmaya başladım,korktum ve telefon çekmez diye düşündüm. Daha sonra duvara yaklaştım ve kocaman,cam gibi büyük bir açıklık varmış duvardan dışarı görünüyor,güneşli bir hava var. Ben yaklaşıyorum dışarı var telefonla babamı arıyorum. Telefon da çekiyor. Babamla ağlayarak konuşturuyorum asansörde kaldığımı söylüyorum. Daha sonra rüya devam ediyor ve ben babamla bir camdan bakıyorum. Yüksek bir yerden bakıyorum otel odası cami gibi. Dışarıda çok güzel masmavi bir deniz var. Ve deniz bize çok yakın. Hatta birkaç kat aşağıdaki bir erkek denize camdan atlıyor. Bende atlamak istiyorum ve aşağı bakıyorum ama biz daha yukarda olduğumuz için atlarsam yere düşerim. Babamla böyle bir konuşma geçiyor. Daha sonra sol çaprazımda bir kedi görüyorum camda ve elinde bir ip gibi top gibi bir şey var. Kedi denize düşürüyor ve suya inip ipi yeniden alıyor. Geri cama geliyor. Yeniden düşürüyor ve yeniden yüzüyor kedi. Ama yüzerken bir süre sonra sarı bir aslan görüyorum. Kedi geri cama dönüyor.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Asansörde sıkışıp kalmayı hayal ettiysenizbüyük olasılıkla, gelecekte hayalperest hayatta tatsız bir dönem geçirecek. Ne kadar sürecek? Bazen ipucu gece görüşünün kendisinde bulunur: hızlı bir şekilde çıkması mümkün olsaydı, o zaman gerçekte bu dönem hızla sona erecek, ancak hikaye boyunca hayalperestin boşuna gitmeye çalıştığı durumlarda, hayatta güçlenmeniz ve sakinleşmeye dayanmanız gerekecektir.

Ayrıca değer hayalperestin rüyamda yaşadığı duygulara dikkat edin. İyi bir ruh hali, gerçeklikteki hiçbir zorluğun bir kişiyi durduramayacağı ve bir vizyonda yaşanan olumsuz duyguların büyük sorunlara yol açtığı anlamına gelir.


 
Hatırlamak önemlidir asansör hangi yönde durdu? Bu hangi aşamada sorun beklediğini söyleyebilir. Asansör kalktıysa yukarısonra birçok yorumcu der ki, kaygısız bir zaman sona erebilir. Doğru, eğer bir rüyada keskin frenleme korkutucu görünmüyorsa, o zaman büyük sorunlar beklememelisiniz. Hayalperest inerken asansör sıkışmışsa aşağı - Belki de bu ana kadar hayatta olan sorunlar yeterince sıkıntı içindeydi, ama şimdi gözle görülür şekilde daha az olacaklar.

Miller'in Rüyası Kitabı ahlaki durgunluğun önemli bir alanda beklenebileceği bir rüya görenleri uyarır: kişisel ilişkilerde, kariyerde, arkadaşlarla ya da akrabalarla. Genel olarak, bir rüyanın içinde bir asansörde sıkışıp kalmak, aşk ilişkilerini geliştirme eksikliği, sevdiklerim tarafında yeterince teşvik edilmeyecek veya yanlış anlaşılmayacak ümitsiz çalışma anlamına gelir.

Freud'un Rüyası Kitabı Bir asansör rüyasını anlamaya kafesve eğer bir kişi içinde sıkışmışsa, bu onun hayatında birinin baskısı altında olduğu ve bilinçaltında tuzaktan çıkmaya hazır olduğu anlamına gelir.

Tercümanlar bazen asansörde sıkışıp kalmış bir rüyanın uyardığı uyarısında bulunurlar. içsel deneyimlerin yoğunluğu hakkındabu kendi kendini imha etmeye yol açabilir.

Bazı rüya kitaplarında sıkışmış bir hayalperestle durumu açıklar yaşamda zor dönemTüm çaba hiçbir yere gitmediğinde. Bu durumda, pes edemezsiniz, “gri bölgeyi” terk etmek için en ufak bir fırsat olduğunda durumu beklemek zorundasınız.

Asansörde sıkışıp kalmak ne demektir? başka bir rüya kitabına göre? Uyku olarak yorumlanabilir yakın uyarıbüyük miktarda para kaybına neden olur.

Katlarda asansörde sıkışıp kalmayı hayal ettiysenizbir rüya kitabı, kötü niyetli olmayanların veya kendi kendine hizmet eden kişilerin hayalperest yerineFikrinizi zamanında değiştirmezseniz ve tekliflerini “yardım” etmeyi reddederseniz.

Asansörün sıkıştığını hayal ettim ama sonra hareket etmeye devam etti mi? Bu hayal kim tarafından hayal edilebilir yanlışlıkla işte ihmal edilmişkimin meyveleri hayalperestin planlarını mahvedecek. Belki düzeltmek için çok geç değil.

Bir rüyada insanlarla asansörde sıkışmış şöyle yorumlanır: Hayalperest çevreyi olumsuz etkiledi.

Sevgili erkeğiyle sıkışmış kadın - kavga ve yanlış anlama.

Kız yabancı bir adamla sıkışmış asansörde - yakında bir sevgilisi olacak, birçok rüya kitaplarında söyleniyor.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim emeğinize sağlık :)
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada görülen asansörle ilgili bir şeyler eklemek istiyorum sadece. Yabancı psikolojik bir kaynaktan.

Ezoterikçiler asansör, insan hayatının vektörüne bir tür imadır. Genellikle bir rüyanın anlamı ile karşılaştırılır. merdiven. İkincisi, bir kişinin hareketini bir yönden veya başka bir yönden, kendi çabaları ile karakterize ederse, o zaman asansör, rüya kitaplarına göre, bir kişinin isteğine bağlı olmayan bir hareketi sembolize ederama dış koşullara uyuyor.

Asansörün rüyası nedir? Rüya detaylarını ve içinde yaşadığı duyguları hatırlamak önemlidir. Bir rüyayı oluşturacak semboller şu anlamı taşıyabilir: mevcut durum – kaderin hediyesi, ama hayalperestin değeri değil, bu şu anda olanı kaybetmemek için durumu kendi ellerine almaya değer demektir.

Ancak, asansör başarılı bir kişinin rüyasına göre onun içinde anlaşılır, o zaman bu bir gelişme sembolüdür, ancak hayalperestin arzusuna bağlı olmadıkları için geçici olacaklardır.

Sıkışmış asansör rüya tabiri durgunluk olarak yorumlanır ve aynı zamanda korkularla yapılan erken mücadeleye işaret eder.

Asansörde düşmek - Bu sembolle olası tüm hayallerin en korkutucu yanı, psikolojik bir bozulma ile ilgili tehlike veya içsel deneyimler konusunda uyarıda bulunabilir.

Birçok tercüman tüm bu rüyaların farklı yorumlarını sunar, bu yüzden hepsini incelemeye çalışalım.

İlgili rüyalar

+6 oy
2 yorum 305 okuma
+2 oy
1 yorum 114 okuma
+2 oy
1 yorum 66 okuma
28 Şubat 2023 Rüya kategorisinde yasemin yana   yazdı
+6 oy
2 yorum 171 okuma
+2 oy
1 yorum 152 okuma
Esma 23 Mayıs 2020 İstihare kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 116 okuma
Esma 22 Mayıs 2020 İstihare kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 322 okuma
+11 oy
5 yorum 254 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

412 Aktif
1 Üye ve 411 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12691
Dün : 23857
Toplam : 48071025
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...