Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
181 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Rüyada bir oteldeyim galiba çalışiyorum ve eski patronlarımin cocukları ile ilgileniyorum.Sonra otelde ramazan bayramindan bir gün once imiş.Otelin içinde bie yere gittim böylr bar gibi ama oda.Yaşlı bir kadın ile yaşli bir adam gördüm.Kadin bayran diye büyük bir tabağa şekerler koymuştu bende acaba banada ikram eder mi dedim Hani tabaği uzatirsin icinden bir tane alırsin gibi.Kadin elini tabağa atti bir avuç dolusu renkli akide sekerlerinden beyaz kağıda koydu bu pastanelerde cikolata üstlerine ya da tatli mamüllerinde olan yağli kagit gibi bir kagit koydu üstünü kapatti ve bana verdi.Bende aldim hatta ağzima bir tane bile atmiş olabilirim o kısmi tam hatirlamiyorum.Ama elime bir avuç şeker verdiği icinde şaşirdim..Ne demek acaba bugunki diger ruyalarimla gördüm.Hayrolsun acep.Ruyada asgzimda sekeri hissediyordum. Mustafa hocam ruyayı yorabilirseniz çok sevinirim şuan aklima geldi hayrolsun.akide sekerli arasinda sari kirmizi ve beyaz mevlana sekeri gibi şeker vardi birde sanki bir tanesinin ustunde susamlar var yani seker öylr yapilmisti.Insallah hayirdir.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
mustafa bey ve rüyadede siteden ayrıldıklarını bildirdi rüyanızı yorumlamlarını istediğin kişiler olursa altına yazabilirsin.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Selamlar onlardan başka kimseyi tanimiyorum.Siz tabir edebiliyorsanız tabir edin lütfen.

Evet üzülerek veda etmelerini okudum ikisi içinde en güzel olsun.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
*ailede hasta biri var mı ?
*Yakın zamanda yolculuğa çıkılacak mı ?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
sevgili okurum, Rüyada görülen otel simgesi, zaman dilimini işaret ediyor gibi , dönemin başı ve dönemin sonlanması gibi manaları olabilir sizin hayatınız için ,kısa vadede aklınızdaki planı hayata geçirmek isteye bilirsiniz ,otel bazen de işleri galeye almadığınız aksatığınız zaman diliminede yorumlana bilir, otel keyfi zamanın yanı sıra , mutlu olacağınız durumların da zamanını ifade edebilir otel kısa zaman kısa vade gibi zamana sahip, kısa zamanda olacak gibi , şeker ve bayrama yakın gün bu rüya sahipbinin şifa yada mesleki açıdan haber beklediği yönünde olabilir haber müjdeli olabilir, şekerlemeler çikolatalar, olumlu simgeler arasında almak,ikram etmek fayda göreceğine hatrı sayılır,makamı olgun kişiler tarafından sevileceğine, şeker ikramı ve almak, yolculuktan ziyade size gelecek olan her şeyi bu haber de olabilir kuçak açmaya ve size gelecek olumlu olana sarılmaya yorula bilir, burada kısa vadeli bir geçiş var sıradanlıktan birden mutlu olduğun şaşıracağın olaylar içine gire bilirsin ayrıca hanedki bekarlar için müjdeli biir haber, hasta için şifalı bir habere yorula bilir,seni mutlu edecek haberler yetkili ve bilgin bir kişiden gele bilir. *akide şekeri değerli bir şekedir kültürel olarak şifanın simgesi gibidir ama tatlı olduğu için genelde ruhsal mutluluk ,ruhsal düzen, aile hayatının normele dönmesi gibi anlamlara sahiptir, Rüyada akide şekeri görmenin yorumu, kişinin sahip olacağı hastalıktan kurtulacağı ya da etkisinin azalacağı şeklindedir. Otel  semboliylede birleşince kısa vadede elde edeceğiniz mutlu bir habere yorula bilir.  Ruhsal bozukluğu olan kişinin hastalığı artış değil ama azalma meydana gele bilir.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Beklediğin bir haber var ise olumlu sonuçlana bilir.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Hocam selamlae ben ybu sabah ruyamda sekerler gördüm.Çalıştığım ajanstayim is görüşmeleri yapiyorum.Mutfaga gidiyorum her yerde paketler içinde dağilmis sekerler var.Mor yesil sari kirmizi rengarenk bende hepsinden almak istiyorum.Topluyorum sonra arkadas geliyoe birakta bizede kalsin gibi bir sey soyluyor ben zaten onlar gelmeden almak istiyordum.Sonra o sekerleri biraktim daha büyük şekerler vardi iki adet aldim ama sekerle karişik tatli gibi kibrit kutularından büyük iki tane aldım bir tanede kucuk seker vardi galiba yaninda.Bir sekerin ici ananasa bulanmiâ  beyaz marsmelova benzeyeb sekerdi ama marsmelov değil  o sakiz gibi bir sey.Digeride etrafi sanki findik vs kapliydi ikise tofita gibi seker gibi tatliydi sol elimdelerdi bakiyordum onlara sonra uyandimm..Nedie acep hayrolsun.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Bugün bir iş görüşmesi yaptım belki ordan haber gelie.Bu sabahta ruyamda cikolata yedim İnsallah hayirli güzel haberdir.

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 132 okuma
SSDGN 21 Nisan 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 286 okuma
+2 oy
1 yorum 153 okuma
+3 oy
2 yorum 124 okuma
Kastek 22 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Kastek Karabasan (98 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 100 okuma
Vahdet 3 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Vahdet Karabasan (279 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 152 okuma
Eslemm 26 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 124 okuma
eirene 23 Haziran 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 145 okuma
Sirius 27 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Sirius Karabasan (576 puan)   yazdı
+10 oy
11 yorum 1.2k okuma
+8 oy
1 yorum 678 okuma
+5 oy
2 yorum 118 okuma
3 Haziran 2019 Rüya kategorisinde İrem   1 1 yazdı
+7 oy
1 yorum 122 okuma
Simge 10 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
0 Üye ve 401 misafir
Bugün : 20607
Dün : 23857
Toplam : 48078914
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...