Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+21 oy
2.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kavun görmek, şanssızlık ve kedere rivayet eder. Bazı alimlere göre rüyada kavun görmek, bereket ve para manalarına gelir. Kimi alimler, rüyada kavun görmenin manasının, iyi işlerde olacak değişimler olduğunda hikmet etmişlerdir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

103 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada Kavun Görmek

Rüyada kavun görmenin hikmeti, sadece bir yorumda kısıtlanmamıştır. Kavun rüyası, birçok farklı manaya işarettir. Bazı eski alimlere göre rüyada kavun görmek, bitmeyen sağlık sorunları manasına geliyor. Fakat sağlık sorunlarına işaret eden kavun, sarı renkli olarak tabir edilir. Yeşil veya diğer renkli kavunlar, eğlence, para ve kısmet manalarını taşır. Kişinin şansının büyük oranda artacağı anlamlarına gelir.

Rüyada Kavun Kesmek

Rüyada kavun kesmek, moral bozucu olayların yaşanmasına hikmet eder. Bazı alimlere göre rüyada kavun kesmek, iş hayatında yaşanacak tatsız olaylar manasına gelir. Bunun yanında birçok alime göre rüyada kavun görmek, değişik bir olayla karşılaşmak şeklinde tabir edilmiştir. Yorumcular bu değişik durumun bir sıkıntı veya mutlu haber olacağı hususunda rivayetlerde bulunurlar.

Rüyada Kavun Yemek

Rüyada kavun yemenin manası, tatlı veya ekşi kavun yemek şeklinde iki biçimde yorumlanır. Rüyada tatlı kavun yemek, dertlerin artacağına, işlerin rast gitmeyeceğine delalet eder. Kimi alimler, rüyada kavun yemenin kısmen yaşanacak üzüntülü durumlara işaret ettiğini belirtmişlerdir. Rüyada ekşi kavun yediğini görmek, kişinin kısmetinin yakın zamanda kapanabileceğine, sorunlar yaşamasında delalettir.

Rüyada Dilimlenmiş Kavun Görmek

Rüyada dilimlenmiş kavun yemek, kişinin disiplinle çalışarak büyük işler başaracağına hikmettir. Yine bu rüyanın manası, çok çalışarak bir yerlere varmakla ifade edilir. Genel anlamda rüyada dilimlenmiş kavun görmek, bazı zamanlarda yaşanan tatsız olaylara mana edilir. Rüyada dilimlenmiş kavun yediğini görmek, hayırlı bir insanla tanışmaya ve onunla bir alışveriş yapılacağına delalettir.

Rüyada Kavun Tarlası Görmek

Rüyada kavun tarlası görmek, her bakımdan güzel işlerde bulunmakla ve hayırlı işlerde yer almakla ilişkilidir. Kimi tabirciler, rüyada kavun tarlası görmenin çok iyi zamanlarda yaşanılacak kederlere tekabül ettiğini belirtmişlerdir. Bazı yorumcular, rüyada kavun tarlası görmenin zamansal olarak bir yerde bulunmanın çok kötü olacağına işaret etmişlerdir.

Rüyada Çürük Kavun Görmek

Rüyada çürük kavun görmek, yaşanılan bir durumun kişide iz bırakacağına rivayet olunur. Hayırlı insanlarla tanışmaya da tekabül eden çürük kavun tersi olarak yorumlanır. Birçok alim çürük kavun görmenin rüya içerisinde bile insana huzur vereceğini belirtmişlerdir. Kişinin gerçek yaşamında mutlu olma noktasını yakaladığını ve huzuru kendi isteklerinde aradığını işaret etmişlerdir.

Rüyada Kavun Kesmek

Rüyada kavun kesmek, vatana, millete hayırlı bir evlat yetiştirmeye, işlerin yolunda gitmesi için çok zaman harcanacağına delalet eder. Rüyada kavun kesmek, hikmet sahibi kimselerle girilen yol ve alınan yük manasına gelir. Alimler rüyasında kavun kestiğini gören insanın bir yolculuğa çıkabileceğine ve bu yolculukta hayatının baştan aşağı değişebileceğine hikmette bulunmuşlardır.

Rüyada Kavun Satın Almak

Rüyada kavun satın almak, keder ve yorucu işlere rivayettir. Kişinin çok becerikli olmayan insanlarla iş hayatında çalışmak zorunda kalmasına delalet edilmiştir. Bir kısım rüya yorumcusuna göre rüyada kavun satın almak, el emeği ile kazanılan paranın kolay harcanmasına rivayet edilir. Kişinin sıkıntılardan kurtulması şeklinde de değerlendirilmiştir.

Rüyada Kavun Çekirdeği Görmek

Rüyada kavun çekirdeği görmek, yakın geçmişte yaşanmış bir olayın, rüya sahibinin başına gelebileceği manasına gelir. Tabirciler, bu olayı kişinin yakınlarının birinin başından geçtiğini ve bunun bir hastalık olabileceğini belirtmişlerdir. Rüyada kavun çekirdeği görmek, sıhhatin yerine gelebilmesi için çabalamanın önemli olduğuna delalettir.

Rüyada Kavun Görmek ile ilgili diğer yorumlar

Rüyada kavun görmenin değişik şekilde yorumları vardır. Ünlü (meşkur) rüya tabir ve yorumcularının kavun görmekle ilgili tabir ve yorumları şöyledir. Kirmani'nin yorumu: Bir kimsenin rüyada kavun görmesi ve yemesi, hastalığa işarettir. Rüya sahibi hastalanır veya ailesinden biri hastalanır şeklinde yorumlanır. Yine Kirmani'nin yorumuna göre; rüyada kavun görmek, kavunu koparmak, toplamak ve yemek, hastalığa yani, rü­ya sahibinin hasta olacağına işaretle yorumlanır demiştir. Ebu Said'il Vaiz'in yorumu: Rüyasında kavun gören kişi, sık sık üzüntüye düşer, üzülür ve kederlenir şeklinde yorumlamıştır. Uykuda görülen kavun rüyası, üzüntülü gam ve kederli, hastalık çeken bir kimseye işaretle yorumlanır demiştir. Rüyasında bir kavun bulduğunu ve onu yediğini gören kimse, çaresi olmayan bir derde düşer şeklinde yorumla­mıştır Ebu Said. İbn-i Sirin'in yorumu: Bir kimsenin rüyada elini semaya (gö­ğe) doğru uzatıp bir kavun aldığını görmesi, mal ve nimete ermesine, zenginliğe kavuşmasına işaretle yorumlamıştır. Bir kimsenin rüyada tam anlamıyla yetişmiş ve olgunlaşmış bir kavun görmesi, vücudunun sağlık ve sıhhatte olduğuna işarettir demiştir. Bu da İbn-i Şirin hazretlerinin yorumudur. Rüyada kavun görmek hastanın iyileşmesine işaret olarak yorumlanır. Kavun bulup yemek, dermanı bulunmayan bir hastalığa tutulmaya, kavun satmak veya vermek, hastalıktan kurtulmaya­ işaret olarak yorumlanır. Kavun rüyası, üzüntü, keder, gam ve hastalık çeken ve çok mahkumiyeti olan bir kimseye işarettir. Rüyada kavun gören kimseye, çaresi ve âkıbeti bilinmeyen bir gam isabet eder. Hapiste olan bir kimsenin rüyada kavun yediğini görmesi, hapisten çıkacağına işaret eder. Rüyada kavun tarlası görmek, evhamlı, hastalıklı ve düşünce özürlü insanlara işaret eder. Rüyada elini semaya uzatıp bir kavun aldığını görmek, mülke ve nîmete mâlik olmaya işaret eder. Rüyada tamamen yetişmiş ve kemale ermiş kavun görmek, vücudun sıhhatine ve hapisten çıkmaya işaret eder. Rüyada olgunlaşmamış kavun görmek, üzüntü, keder ve hastalığa işaret eder. Bazen de kavun görmek, işsizliğe işaret eder. Bazı kere de rüyada görülen kavun, hastalığa işaret eder. Bir kimsenin rüyada evinden kavunları attığını görmesi, attığı kavunların sayısınca ev halkından vefat edebilecek kimselere işaret eder. Rüyada kavun ve karpuz satıcısı görmek, eczaneciye, baharatçıya ve ilaç satıcısına delalet eder.
Rüyada kavun  görmek; rüyada görülen kavun kişinin kaderine hayatında yaşayacağı değişikliğe, hastalığa ve kötülüğe işaret ederken olgunlaşmamış kavun üzüntü, keder ve hastalığa, Yetişmiş ve tatlı kavun sıhhate, hapisten çıkmaya,  Kavun hasta için şifaya, kavun dilimleri borç taksitlerine yorumlanır. Dini rüya alimlerine göre rüyada kavun görmek, farklı şekillerde dile getirilir. Bunlar; hastalık, maddi sıkıntı, ayrılık, ölüm, menfaat, geçim sıkıntısı olarak ifade edilir. Genel olarak hastalık olarak tabir edilen kavun sembollerini bir çok rüya tabiri kendi yorumlarına göre farklı şekillendirmiştir. Rüya alimimiz Kirmani’ ye göre, mevsimin de kavun görmek ya da kavun yemek, yaşanan maddi sıkıntıların son bularak esenliğe kavuşacağınıza, Çağdaş Ulama’ya göre kavun görmek, aşk dolu eğlenceli bir hayatınızın olacağına, İbn-i Şirin’ e göre kavun görmek, hane içinde ayrılıkların yaşanarak kişinin mutsuz olacağına, Ebu Said’ül Vaazın kavline göre rüyada kavun görmek, hastalığa işaret ederken, bu rüyayı gören kimseler sık sık hastalanır .

İmam-ı Nablusi’ye göre rüyada kavun görmek; İslami rüya alimlerine göre yorumlanan rüya tabirleri kişinin Allah’ı tealaya olan yakınlığına, ibadete düşkün, secdeden başını kaldırmayan, evine ve ailesine helal lokma götürerek fazla malda gözü olmayan, şükretmesini bilen kişilere işaret eder.  Rüyada kavun görmek ya da yemek, alacağınız önemli  kararlarda dikkat etmeniz gerektiğine, çevrenizdeki insanları iyi seçerek size zarar verecek kişilere karşı önlem almanız gerektiğine, ailenizi ve sevdiklerinizi iş hayatınızdan ve çevrenizdeki insanlardan uzak tutarak onların huzurunu bozacak kötülüklere maruz bırakmamanıza yorumlanır.

İslami rüya alimlerine göre rüyada kavun görmek; kısa sürede duyulacak müjdeli havadis öğrenmeye, bol berekete, helal servete, mutluluğu bulmaya, ettiği yeminine sadık duracağına yorumlanır. Rüyasında kavun gören kimse maddi sıkıntılarından kurtulur, eli bollaşır, ailesiyle olan kırgınlıkları son bulur, geçmişte yaptığı hatalardan ders alarak hayatını ona göre şekillendirir.

Rüyada Kavun Kesmek

Rüyada kavun kestiğini görmek; rüyayı gören kimsenin canının sıkılacağı, huzursuz olacağı anlar olacağına, iş hayatında umduğu başarıyı elde edemeyerek her yönden başarısız olacağına, hastalıkların ve kötülüklerin yakasını bırakmayarak hayatının her bölümünü huzursuz geçireceğine yorumlanır. Rüyada kavun kesmek, olumsuz olduğu kadar bazen de olumlu güzel olaylara sebep verir evlilik için hazırlık yapan kimseler için bu rüya hayırlı bir yuvaya sahip olmaya yorumlanırken, bazen de alacağınız müjdeli haber sayesinde tüm aksiliklerden kurtularak hayatınızın düzene gireceğine işaret edilir.
Rüyada Kavun Yemek

Rüyada kavun yediğini görmek; rüyanın şekline göre farklı şekiller de yorumlanır. Rüyada  tatlı kavun yemek, uzun yolculuğa çıkmaya, güzel olaylara vesile olmaya, aile içinde huzurun kaçmamasına, hastalıklardan ve kötülüklerden uzak durmaya yorumlanırken, rüyada çürük kavun yemek ise hastalığa, iş hayatında başarısızlığa, hane içinde hastalıklara ve ayrılıklara yorumlanır.
Rüyada Kavun Almak

Rüyada kavun aldığını görmek; rüya sahibinin iş hayatında olduğu mevkiden yükselmek amacıyla yapmış olduğu başarılı çalışmalara ifade eder. Bu rüyayı gören kimseler hırsları ve azimli çalışmaları ile kariyer hayatında yükselerek istediği mevki ve makama ulaşacağına, ailesi ve sevdikleriyle kısa süreli tatile çıkarak stresten uzak eğlenceli aktivitelere katılacağına işaret edilir.
Rüyada Kavun Bahçesi Görmek

Rüyada kavun bahçesi görmek; iş hayatınızda yaptığınız işlerde kararsız kalarak başarısızlığa ulaşacağınıza, duygusal davranışlarınız yüzünden istenmeyen olaylara maruz kalacağınıza, aile ilişkilerinize ikilik katmaya çalışan kötü niyetli yakınlarınızla karşı karşıya kalarak zor duruma düşeceğinize, hırslarınızın kurbanı olarak elinizdeki mal varlığınızı da kaybedeceğinizi işaret eder.
Rüyada Yeşil Kavun Görmek

Rüyada yeşil kavun görmek; rüyada olmamış ham olarak görülen yeşil kavun şerre işaret ederken bu rüya kişinin başının dertten ve sıkıntılardan kurtulamayarak ailevi düzeninin bozulacağına, iş hayatının düzensiz olarak akıp gidip yaptığı her işte başarısız sonuçlarla karşıya kalacağına, istemeye istemeye yaptığı işlerde huzursuz olup maddi kayıplar vereceğine yorumlanır.
Rüyada Sarı Kavun Görmek

Rüyada sarı kavun görmek; rüyada olgunlaşmış sarı kavun görmek ya da yemek  kişinin eline aldığı her işi başarıyla neticelendireceğini, devlet makamında bir otoriteye sahip olup sözünün geçeceğine, azmi ve dik duruşu sayesinde bir çok başarılı işlere imza atıp ismini kısa zaman da duyuracağına yorumlanır. Bu rüya aynı zaman da müjdeli haber alıp kişinin maddi anlamda elinin bollaşacağı na işaret edilir.
Rüyada Çürük Kavun Görmek

Rüyada çürük kavun görmek; rüyayı gören kişinin hayatının her köşesinde başarısız olaylarla karşı karışa kalacağına, sıkıntı ve sorunların yakasını hiç bırakmayacağına, yaptığı her işte mutsuz olarak içindeki sıkıntıların hiç eksik olmayacağına yorumlanır. Bu rüya aynı zaman da kişinin başarısız olaylar la karşısında umudunun yok olarak yaşama sevincinin tamamıyla yok olacağına yorumlanır.
Rüyada Tatlı Kavun Yemek

Rüyada tatlı kavun yediğini görmek; hayırlı bir evlada, mutlu bir birlikteliğe, helal yollarla alın teri dökerek kazanılmış mala yorumlanır. Rüyasında olgunlaşmış tatlı kavun  gören ya da yiyen bir kimse uzun uğraşlar vererek girdiği işlerde başarılı sonuçlar elde ederek istediği hayata ulaşır
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun görmek

Rüyada kavun görmek; yaşamınızda önemli değişiklikler olacağına yorumlanır. Rüyada tamamen yetişmiş ve kemale ermiş kavun görmek, vücudun sıhhatına delâlet eder. Derler ki renkli kavun kısmettir, hayır ve menfaata ve vücut sıhhatına delâlet eder. Kavunun özü, anlayış ve ilim ile tâbir olunur.

Rüyada kavun görmek, şerefli, soylu ve evlât sahibi bir kişi ile tâbir edilir. Bazı kere de mühim ve Kur'ân tilâvet eden kimseye, ilme ve amele ve güzel medhe, ülfet ve muhabbete delâlet eder.

Yine bazı tâbirciler, kavunu, çocuğa, çoğu da güzel olan şeylere işaret olduğunu söylemişlerdir. Bazı tâbircilere göre de, kavunu, zengin şerefli ve Arab olmayan kadınlara delâlet eder denilmiştir.

Bir erkek, Rüyasında bir kadının kendisine kavun verdiğini görse, erkek evlâdının olacağına delâlet eder. Kavun görmek, bazı kere de devlettir, eğer onu yediğini görürse, toplu mala işarettir.

Rüyada kavun almak ne demektir?

İbn-i Sîrîn hazretleri demiştir ki: - Rüyada elini semaya uzatıp bir kavun aldığını görmek, mülke ve nimete mâlik olmaya delâlet eder.

Rüyada kavun tohumu görmek

Rüyada tohum görmek, salih ve hayırlı nesle; kavun tohumu görmek ise, gam ve kedere ve şiddetin kalkmasına, Ağrı ve hastalıkların iyileşip şifa
bulmasına yorulur.

Rüyada kavun yemek

iç ve dış iyiliğine, ilim ve irfana, güzel amele işarettir. Sıkıntıda olan birinin rüyada kavun yediğini görmesi, sıkıntıdan kurtulacağına delâlet eder. Eğer bu kişi hapistese, hapisten çıkar, hastaysa şifa bulur.

Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Rüyada içi boşalmamış ve bozulmamış kavun görmek ve yemek vücudun sıhhat ve afiyetine delâlet eder.

ibn-i Sîrîn (rh.a.) demiştir ki: Rüyada kavun yemek, gam ve kederden halâs olmaya delâlet eder.

Hamile kadının kavun yemesi: Rüyada Hamile kadının olgunlaşmış kavun görmesi, bu onun doğumunun yaklaştığını gösterir, eğer hamile kadın rüyasında kavunyediğini görürse, doğumunun kolay olduğunu ve çocuğun sağlıklı olacağına tabir edilir. Yine hamile birinin rüyasındaki kavun görmesi, bollukla yorumlanır.

Rüyada kavun tarlası görmek
Evhamlı birtakım insanlara işarettir.

Rüyada sarı, yeşil, kırmızı kavun görmek

Yeşil kavun, bir ülke, bir çocuk veya bir eş anlamına gelir. Sarı Karpuz, iyi ve iyi övgüye sahip kadınlar veya erkeklerdir. Rüyada sarı kavun görmek, kendileri için güzel ve medhedilen ve hayır ile yâd edilen birtakım erkek ve kadınlara alâmettir. Yeşil kavun görmek, şehre, çocuğa, zevceye yahut erkek hizmetçiye delâlet eder. Rüyada kırmızı kavun görmek, her türlü süs, zinet ve bezeğe alâmettir. Rüyada yeşil kavun görmek, senin bereket ve bolluğuna ve Rüyayı görenin bedeninin kuvvetli olmasına delâlet eder. Genel olarak yeşil kavun ülkeye veya çocuğa ya da eşe yorumlanır.

Kavun satıcısı görmek: Rüyada kavun satıcısını görmek, yanında şifa veren ilaçlar ve yiyecekler bulunan birine işarettir.

Rüyada kavun almak nedir?

Rüyada pazardan kavun aldığını görmek bekar için evlilik anlamına gelir. Kavun aldığını gören kişi, yakın zamanda mutlu bir haberi duyacağını gösterir.

Rüyada yeşil kavun aldığını gören kişi, varlıklı bir yerden bir davet alacağını gösterir. Çünkü yeşil kavun zenginlik ve refahı sembolize eder ve mülkiyeti arttırır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun görmek, dertlerin sona ermesine, güzel günlerin yaşanmasına hikmet eder.

Rüyada Kavun Görmek

Rüyasında kavun gören kimsenin, başı beladan kurtulur. Hayatı yeni bir yola girer. Etrafındaki düşmanlar ondan korkmaya başlar. Hayatı düzene girer. Rüyada sarı renk kavun dışında kavun görmek, olumlu işlerin olacağına delalet eder.

Kavun görüp, onu yememek, çeşitli iş fikirlerinin hayata geçirilmesi olarak ifade edilir. Rüyada kavun görmenin fazileti, hayat boyunca mutluluğa işaret eder. Kişi rüyasında büyük bir kavun görmüşse, onun için istenmeyen problemler sona erecektir.

Rüyada Kavun Yemek

Rüyada kavun yemenin hikmeti güzellik, ilim ve kazançtır. Rüya yorumcuları kişinin kavun yediğini görmesinin güzel insanlarla tanışması olarak yorumlanır. İlim konusunda kendini geliştireceği şeklinde yorum yapılmıştır. Rüyasında kavun yediğini gören kişinin kazançlarına bereket girecek, kazandığıyla geçinebilecek konuma gelecektir.

Rüya alimleri, kişinin rüyasında kavun yemesinin iyi şeylere işaret ettiğini belirtirler. Ancak rüyada yenilen kavunun yarıda bırakılması, borç manasına gelir. Rüya sahibi mali açıdan hesaplamalarını iyi yapamaz hale gelir. Başka insanlara borçlanır.

Rüyada Kavun Tarlası Görmek

Rüyada kavun tarlasının üç farklı anlamı vardır. İlki, etrafta bulunan saplantıları olan insandır. Bu kişi rüya sahibine zarar vermeye niyetlidir. Elinde gelirse hemen bile zarar verebilir. İkincisi, kişinin kardeşleriyle veya yakınlarıyla iş tutmasıdır. Yapılan birlik anlaşmasıyla herkes rahata kavuşur. Gelir kaynakları artar. Üçüncüsü ise kişinin mutlu olabileceği işi yapmasıdır.

Rüya sahibi kendi emekleriyle sürekli hayal ettiği işi kurabilir. Sevdiği iş için önüne fırsat gelebilir. Burada tabircilerin değindikleri konu, kişinin sevdiği işle birleşmesidir. Bundan elde edeceği kazancın bol olması rivayet edilmez. Ama geçimini yapabilecek kadar kazanç elde edeceği işaret edilir.

Rüyada Birden Fazla Kavun Görmek

Rüyada çok sayıda kavun görmek, mal ve mülk edinmeye işaret eder. Kişinin rahatça kazanç elde etmesine delalet eder. Kişinin rüyasında çok fazla kavun görmesi, hayatında kazancının bereketli olmasına mana edilir. Çok sayıda görülen kavun hakikat sahibi insana yorumlanır. Rüyasında çok sayıda kavun gören kişinin hayalleri gerçeğe dönüşür. Elindeki mal ve mülk artar. Güzel işlerle meşgul olur. İstedikleri yerine gelir.

Rüyada Sarı Kavun Görmek

Rüyada sarı kavun görmek, sağlık sorunları olarak hikmet edilmiştir. Sarı kavun kişinin sağlığında bazı sorunlar yaşayacağına delalet eder. Kişinin etrafındaki insanlardan biri hasta yatağına düşebilir. Bunun şifası pek az görülür. Tabirciler, kişinin maneviyata yönelmesi gerektiğini söylerler. Rüyada sarı kavun görmek, sıkıntıların artması demektir.

Rüyada Çürük Kavun Yemek

Rüyada çürük kavun, bazı yanlışların açığa çıkması anlamına gelir. Rüya sahibi çürük kavun görürse, bu onun için esasında sıkıntılar yaşamasına işarettir. Rivayetçiler, rüya sahibinin başka insanların haklarını gözetmesi gerektiğini işaret ederler.

Menfaati gereği, insanları kırma yoluna girebilir. Alimler, bu yüzden rüyayı gören kişinin dertlerinin çok fazla olacağına delalet ederler. Rüyada çürük kavun yemek, bela ve musibet olarak da değerlendirilmiştir.

Rüyada Kavun Kesmek

Kavun kestiğini gören kişinin hayatında beklenmedik değişimler yaşanır. Çevresi değişebilir. Rüya sahibi aniden evini taşıma kararı alabilir. Hayatında görmediği güzellikleri yaşayabilir. Rüyada kavun kesmek, hayatta yolunda giden işlere de fazilet edilmiştir. Kavun kestiğini gören kişi, bunu yemeye başlıyorsa, rüyası hayra alamettir. Ama kesilen kavun çürük çıkarsa, kişinin kısmetinin kapalılığı söz konusu olabilecektir. Alimler kavun kesen kişinin rüyasının halis olduğunu belirtirler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada kavun görmek, şerefli, soylu ve evlât sahibi bir kişi ile tabir edilir. Bazı kere de rüyasında bir kimsenin kavun aldığını görmesi mühim ve Kur'an tilâvet eden kimseye, ilme ve amele ve güzel methe, ülfet ve muhabbete delâlet eder.

Yine bazı tabirciler, kavunu, çocuğa, çoğu da güzel olan şeylere işaret olduğunu söylemişlerdir. Bazı tabircilere göre de, kavunu, zengin şerefli ve Arap olmayan kadınlara delâlet eder denilmiştir.
Rüyada Birden Fazla Kavun Görmek

Rüyada birden fazla kavun görmek; rüyayı gören kimsenin dertlerinin ve sıkıntılarının çokluğuna, hane içinde huzursuzlukların ve tartışmaların hiç eksik olmadığına, bir çok işte başarısız olarak kişinin maddi kayıplardan yakasını kurtaramayacağına, yakın zaman da kötü bir haber alarak sevdiği değer verdiği bir yakınını kaybedeceğine tutunacak bir dalı kalmayıp tüm ümitlerinin yok olacağına yorumlanır.
Rüyada Kavun Çekirdeği Görmek

Rüyada kavun çekirdeği görmek; zenginlik hayali kuran, gözünü daldan budaktan esirgemeyen, hayatın her zorluklarına göğüs gelerek bir den çok başarılı işlere imza atan rüya sahibinin kısa zaman da azmi ve kararlılığı sayesinde başarılı olup maddi zenginliğe kavuşacağına, istediği gibi hayatını dolu dolu yaşayacağına yorumlanır.
Rüyada Kavun Toplamak

Rüyada kavun topladığını görmek; elinizin bollaşarak maddi sıkıntılarınızın son bulacağına, beklenmedik bir yerde alacağınız güzel bir haberle iş hayatınız da bir anda konumunuzun değişerek mevki olarak yükseleceğinize, hayatınızın her köşesinde mutlu olarak kötülüklerden uzak kalacağınıza yorumlanır.
Rüyada Kavun Satmak

Rüyada kavun sattığını görmek; rüya sahibinin helal rızk getiren işlere girerek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, azmi ve kararalı davranışı sayesinde tüm istek ve arzularına kavuşacağına, ailesini ve sevdiklerini tek bir alanda toplayarak hane içinde ayrılıkların yaşanmasına izin verilmeyeceğine yorumlanır.
Rüyada Kavun Görmenin Psikolojik Anlamı

Rüyada kavun görmenin birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren kavun rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. Kavun  sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada kavun görmek ya da kavun yemek; kişinin üzüntü ve kedere karışıp, sağlığını kaybedeceğine hastalanıp yatağa düşeceğine yorumlanırken,  rüyada olmamış yeşil bir kavun sarı kavundan daha iyidir, büyük kavunda küçük kavundan daha iyi ve hayırlıdır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun görmek; yaşamınızda önemli kayda değer mühim değişiklikler olacağına yorumlanır. Rüyada tamamen yetişmiş ve olgunlaşmış kavun görmek, vücudun diriliğine ve selamete delâlet eder. Derler ki rüyada rengârenk dilimlenmiş kavunlar kısmettir, hayır ve faydaya ve vücut sağlığına alamet eder. Kavunun özü, anlayış ve ilim ile ifade edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir erkek, rüyasında bir kadının kendisine kavun verdiğini görse, erkek evlâdının olacağına delâlet eder. Kavun görmek, bazı kere de devlettir, eğer onu yediğini görürse, toplu mala işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda kavun almak ne demektir?

İbn-i Sîrîn hazretleri demiştir ki: - Rüyada elini semaya uzatıp bir kavun aldığını görmek, mülke ve nimete malik olmaya delâlet eder. Rüyanızda kavun almak rüya sahibi için kısmetinin açılacağını, Ailece mutlu olmak ve mal ile rızkının artacağı manasına gelmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun tohumu görmek

Rüyada tohum görmek, salih ve hayırlı nesle; kavun tohumu görmek ise, gam ve kedere ve şiddetin kalkmasına, ağrı ve hastalıkların iyileşip şifa bulmasına yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun yemek

Rüyanızda yemek için kavun kesmek İç ve dış iyiliğine, ilim ve irfana, güzel amele işarettir. Sıkıntıda olan birinin rüyasında kavunu kesip yediğini görmesi, sıkıntıdan kurtulacağına delâlet eder, eğer rüyayı gören bu kişi yahut yakın bir akrabası hapisteyse, hapisten çıkar, hastaysa şifa bulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Rüyada içi boşalmamış ve bozulmamış kavun görmek ve yemek vücudun sıhhat ve afiyetine delâlet eder.

ibn-i Sîrîn (rh.a.) demiştir ki: Kavun yemek, gam ve kederden halâs olmaya (kurtulmaya) delâlet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile kadının kavun yemesi: Rüyasında hamile kadının olgunlaşmış kavun görmesi, bu onun doğumunun yaklaştığını gösterir, eğer hamile kadın rüyasında kavun yediğini görürse, doğumunun kolay olduğunu ve çocuğun sağlıklı olacağına tabir edilir. Yine hamile birinin rüyasındaki kavun görmesi, bollukla yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavunlarla dolu tarla; Evhamlı birtakım insanlara işarettir. Kişinin rüyasında kavun tarlası görmesi, birbiri ardınca meydana gelecek bolluk, rızık ve faydalara işarettir. Kavunlarla dolu tarla görülmesi nesli temiz ve huzurlu bir aileyi temsil eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı, yeşil, kırmızı kavun görmek

Yeşil kavun, bir ülke, bir çocuk veya bir eş anlamına gelir. Sarı kavun, iyi ve iyi övgüye sahip kadınlar veya erkeklerdir. Sarı kavun görmek, kendileri için güzel ve methedilen ve hayır ile yâd edilen birtakım erkek ve kadınlara alâmettir. Yeşil kavun görmek, şehre, çocuğa, zevceye yahut erkek hizmetçiye delâlet eder.

Rüyada kırmızı kavunun görülmesi, her türlü süs, ziynet ve bezeğe alâmettir. Yeşil kavun görmek, senin bereket ve bolluğuna ve rüyayı görenin bedeninin kuvvetli olmasına delâlet eder. Genel olarak yeşil kavun ülkeye veya çocuğa ya da eşe yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kavun satıcısı görmek: Rüyada kavun satıcısını görmek, yanında şifa veren ilaçlar ve yiyecekler bulunan birine işarettir.

Rüyada kavun almak nedir?

Rüyanızda pazardan kavun almak bekâr için evlilik anlamına gelir. Kavun aldığını gören kişi, yakın zamanda mutlu bir haberi duyacağını gösterir.

Rüyasında yeşil kavun aldığını gören kişi, varlıklı bir yerden bir davet alacağını gösterir. Çünkü yeşil kavun zenginlik ve refahı sembolize eder ve mülkiyeti arttırır. Rüyada kavun çekirdeği görmek, bir rivayete göre mal ve menfaat ile; bir rivayete göre de, kız evlat ile yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun ve Karpuz Satıcısı Görmek

Rüyada kavun ve karpuz satıcısı görmek, yanında sıhhat veren ilaçlar ve yiyecekler bulunduran bir kimsedir.

Bir başka rivayete göre: Bir kimsenin rüyasında kavun ve karpuz satıcısı görmesi ve o kimsenin yanında ilaçları bulunan hasta ile konuştuğunu görmesi, herkesin arkasından açıklarını dile getiren bir kimse olduğuna işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada kavun görmek; üzüntülü, kederli, hastalıklı ve çok mahkumiyeti olan birine işarettir. Kavun gören kimseye çaresi ve akıbeti bilinmeyen bir hastalık isabet eder.

Rüyada kavun yediğini görmek gören kişi hapisteyse hapisten çıkar.

Rüyada karpuz tarlası görmek, evhamlı birtakım insanlara işarettir. Rüyada karpuz satın almak, yeni bir işe para yatıracağınıza; karpuz kesmek, kötü haber almaya; karpuz yemek dedikodunuzun yapılacağına yorumlanır.

Rüyada tarladan karpuz almak, bir akrabalarını ya da arkadaşlarınızla kavga edeceğinize yorumlanır.

Rüyada kavun görmek; yaşamınızda önemli değişiklikler olacağına yorumlanır. Rüyada tamamen yetişmiş ve kemale ermiş kavun görmek, vücudun sıhhatine delâlet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Görmek

Rüyada kavun görmek, yaşamınızda önemli değişiklikler olacağına yorumlanır. Rengi sarı ise hastalık, başka renkte ise kısmettir.

Bkz: Kavun Çekirdeği

Rüyada kavun görmek ve özellikle yemek, hastalığa işarettir.

Kirmani’ye göre; rüyada kavun görmek, koparmak, toplamak ve yemek, hasta olmaya delalet eder.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyada kavun gören sık sık sıkıntı ve kedere düşer, hüzünlenir, sağlığı bozulur. Rüyasında bir kavun bulup onu yediğini gören, çaresi olmayan bir derde düşer.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Görmek

Rüyada kavun görmek, kişinin hayatında gerçekleşecek olan köklü değişikliklere yorulmaktadır. Rüya sahibi sarı renk kavun görürse, bu sağlık sorunları yaşayacak olmasına işaret ederken, farklı bir renkte kavun görmek şans ve paraya delalet etmektedir. Ayrıca rüyada büyük kavun görmek, küçük kavun görmekten daha iyi ve hayırlara delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı üzüntüye ve kedere yormaktadır. Rüya tabirlerinde rüyada kavun görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Yediğini Görmek

Rüyada yazın tatlı kavun yemek, hayırlara yorulmaktadır. Rüya sahibinin sağlıklı, mutlu ve huzurlu olacak olması işaret eder. Ancak rüya sahibi bütün kavunu bitiremediği görürse, bu rüya daha çok borca ve zorluğa düşecek olmaya delalet eder. Rüyada kavun yediğini görmek, kişinin sahip olduğu aile yaşantısının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Genel olarak hayatında empati kurmayı denemelidir, aksi takdirde pek çok tartışma ve sorunlar baş gösterecektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Kavun Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı kavun görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına ve müjdeli haberler alacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında sarı kavun görmesi, rüya sahibinin ufak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağı anlamına gelir. Rüyada sarı kavun görmek aynı zamanda kişinin iş hayatında veya eğitim yaşantısında yeni insanlar ile tanışacağına, mutlu anlar yaşayacağına, yüzünün daima güleceğine yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Çekirdeği Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kavun çekirdeği görmesi, hastalıklardan kurtulacağına yorumlanmaktadır. Aynı zamanda kimi rüya yorumcularına göre rüyada kavun verdiğini gören kişinin hayatında var olan kötü insanları tespit edip bu tür kişilerden uzak durması gerekeceğine yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilimlenmiş Kavun Görmek

Rüyada dilimlenmiş kavun görmek, rüya sahibinin iş hayatında önemli başarılara imza atacağına, zorlu bir süreç içerisinden çıkıp rahata kavuşacağına, ailesi ile birlikte huzur dolu bir yaşam süreceğine delalet eder. Kimi rüya yorumcusuna göre rüyada dilimlenmiş kavun görmek, engebeli yani inişli çıkışlı bir evlilik hayatına yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Tarlası Görmek

Rüyada kavun tarlası görmek, saplantılı düşünceleri olan bir kişinin varlığına rivayet eder. Rüyada kavun tarlası görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Kavun Görmek

Rüyada çürük kavun görmek, rüya sahibinin çok büyük işler başaracağına, vatanına milletine hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin hanesinden huzurun eksik olmayacağına da işaret etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Karpuz Görmek

Rüyada karpuz kavun görmek, rüya sahibinin sağlık sorunlarının çözüleceğine, zor günleri geride bırakıp huzurlu günlere geri döneceğine, kötü olayların son bulacağına alamet etmektedir. Ayrıca rüya sahibinin bolluk içerisinde yaşayacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olmamış Kavun Görmek

Rüyada olmamış kavun görmek, olmuş kavundan daha iyidir. Rüyada büyük kavun görmek ise küçük kavun görmekten daha iyidir. Rüyada olmamış kavun görmek, rüya sözlüğü yorumcularına göre elde edilecek olan başarı, zafer, mal ve mülk anlamlarına gelmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Kestiğini Görmek

Rüyada kavun kesmek, rüya sahibinin moralini bozacak bazı tatsız olayların yaşanacak olmasına işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyada kavun kesmek, kişini iş hayatında kazanacağı başarı anlamına da gelir. Rüyada kavun kestiğini gören kişi için bu rüya mal ve mülk manasına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Satın Aldığını Görmek

Rüyada kavun almak, kişinin yeni yatırımlar ortaya koyacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında kavun aldığını görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağı manasını taşır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun görmek, rüya sahibinin sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında kavun görmesi, kişinin eğlenceli bir hayatının olacağı anlamına da gelmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Kavun Görmek

Rüyada çok sayıda kavun görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntı ve dertlerinin çokluğuna alamet eder. Rüyada çok kavun görmek, rüya sahibinin hayatında karşısına çıkan bu sorunlardan yorgun düşeceğine yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Dilimlediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kavun dilimlediğini görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında kavun dilimlediğini görmesi, rüya sahibinin hayallerine ve isteklerine kavuşacağı anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçta Kavun Görmek

Kişinin rüyasında ağaçta kavun görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda kötü bir haber alacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında ağaçta kavun görmesi, kişinin sağlıksız ve mutsuz bir hayat sürdüreceğine delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Çaldığını Görmek

Rüyada kavun çaldığını görmek, rüya sahibinin işlerini sürekli aksatacağına ve kazancının günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kavun çaldığını görmesi, kişinin aile hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kavun topladığını görmesi, kişinin elinin günden güne bollaşacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında kavun topladığını görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda sorunlarından kurtulacağı anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Sattığını Görmek

Kişinin rüyasında kavun sattığını görmesi, rüya sahibinin geçim sıkıntısı yaşayacağına, borçlarının günden güne artacağına ve hayallerini bir süre daha ertelemek zorunda kalacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Kavun Verdiğini Görmek

Rüyada birine kavun verdiğini görmek, rüya sahibinin iş hayatında sorunlarla karşı karşıya kalacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında birine kavun verdiğini görmesi, kişinin yakın zamanda hastalık haberi alacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olgun Kavun Görmek

Kişinin rüyasında olgun kavun görmesi, rüya sahibinin uzun zamandır verdiği uğraşların boşa gitmeyeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında olgun kavun görmesi, kişinin yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Kokladığını Görmek

Rüyada kavun kokladığını görmek, rüya sahibinin iş ve sosyal hayatında gösterdiği çabalar sayesinde başarıya ulaşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında kavun kokladığını görmesi, kişinin güzel bir hayat sürdüreceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Seçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kavun seçtiğini görmesi, kişinin kudretli kimselerle tanışacağına alamet eder. Kişinin rüyasında kavun seçtiğini görmesi, rüya sahibinin yaşadığı sağlık sorunlarının son bulacağı anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karpuz görmesi, kişinin hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir anda çok iyi bir fırsat yakalayacağına yorumlanmaktadır. ,
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Görmek

Rüyada kavun görmek, rüyayı gören kişinin hayatını değiştirecek köklü değişimlerin olacağının habercisidir. Rüyada sarı kavun görmek kişinin ileride sağlık sorunları yaşayacağına ve ihmal etmeden tedavi olması gerektiğini işaret eder. Rüyasında kavunu başka renklerde görmek ise kişinin bol şanslı bir döneme gireceği anlamına gelir. Bazı yorumlar, rüyada kavun gören kişinin üzüntüye ve sıkıntıya karışacağı, hastalanıp yatağa düşeceği ve bakıma ihtiyaç duyacağına işaret eder. Ayrıca hane içinde ayrılıklar yaşanacağının da belirtisidir. Bir başka yoruma göre rüyada kavun görmek, rüya sahibinin aşk dolu ve eğlenceli bir hayatının olacağı anlamına gelir. İslam alimlerine göre; kısa bir sürede gelecek müjdeli bir habere, bol berekete, helal servete, mutluluğu bulmaya işaret etmektedir. Rüyasında kavun gören kişinin eli bollaşır, ailesiyle olan kırgınlıkları geçer ve yaptığı hatalardan ders çıkarır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Satmak

Rüyada kavun satmak, rüya sahibinin geçim sıkıntısı yaşayacağına, borçlarının artacağına, hayallerini gerçekleştiremeyeceğine işaret eder. Bir diğer rivayete göre rüyada kavun sattığını görmek, tatile gidileceği, keyfe ve neşeye kavuşulacağı anlamına gelmektedir. Rüyada kavun satılması, kişinin ailesinin desteğini üzerinden çekeceğine, tamamen ümitsizliğe ve huzursuzluğa düşeceğine veya yaşayacağı bir hastalıktan kurtulacağına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Kavun Vermek

Rüyada birine kavun veren kişinin, iş hayatında kaybedeceğine, yakın birinin vefat ya da hastalık haberinin alınacağına, aynı anda birçok duyguyu yaşayıp kararsızlığa düşeceğine delalet eder. Tedavi süreci uzun olan bir rahatsızlığın ortaya çıkacağına ama tedavi görerek ve dinlenerek bu hastalıktan kurtulacağına yorumlanır. Rüyada birine kavun vermek, eşler arasında yaşanan problemlerin çözüleceğine, iş ile ilgili her şeyin yolunda gideceğine ve kişinin hayır işleri yapacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilimlenmiş Kavun Görmek

Rüyasında dilimlenmiş kavun gören kişinin, huzurlu ve güzel bir hayatı olacağının, bahtının açık olacağının ve saplantılarından kurtulacağının habercisidir. Rüyada dilimlenmiş kavun görmek mide ya da karaciğerle ilgili bir rahatsızlığın baş göstereceğine, tersliklerin veya aksiliklerin olacağına, kişinin kazançsız işler içinde olacağına, safra kesesi ya da bağırsakla ilgili sorunlar yaşayacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Kavun Görmek

Bu rüya, rüya sahibinin; eline aldığı her işi başarıyla yöneteceğine, devlet makamında söz sahibi olacağına, müjdeli bir haber alıp elinin refaha kavuşacağına, hırsı ve dik duruşu sayesinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder. Başka bir rivayete göre rüyada sarı kavun görmek, bazı sağlık sorunlarının meydana geleceği şeklinde yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olgun Kavun Görmek

Rüyada olgun kavun görmek, kişinin uzun uğraşlar ve emekler verdiği bir işin başarılı bir şekilde sonuçlanacağı anlamına gelmektedir. Hayırlı ve uğurlu günlerin yakın zamanda geleceğine, iyi ve mutlu günlerin yaşanacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir haberin alınacağına, yeni insanlarla tanışılacağına ve kişinin uzun bir hayat süreceğine yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Koklamak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatında gösterdiği çabalar sayesinde başarıya ulaşacağına işaret eder. Ayrıca rüya sahibi, emeklerinin karşılığı olarak kazandığı paralar sayesinde güzel ve refah içinde bir hayat yaşayacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Seçmek

Rüyada kavun seçmek, kudretli kişilerle tanışmaya, aile içinde yaşanan sorunların sona ermesine ve iş hayatında rahat bir nefes almaya delalet eder. Rüya sahibinin herhangi bir sağlık sorunu varsa sağlığa kavuşacağına, çok şanslı ve kısmetli olacağına ve sorunlarının yakın zamanda biteceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Tarlası Görmek

Rüyada kavun tarlası görmek; hayırlı ve uğurlu günlerin geleceğini, isteklerin gerçekleşeceğini işaret etmektedir. Rüyada tarlada görülen kavunlar telef olmuş ise iş ve ticaret hayatında gerilemeye, maddi kayıplar yaşamaya ve sıkıntıya düşmeye delalet eder. Rüyasında kavun tarlası gören kişinin evhamlı biri olduğuna, başka bir kimseyi sevmek ya da biriyle iş yapmak isteyenlerin olumsuz durumlar yaşamasına delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Kesmek

Rüyada kavun kesmek, rüyayı gören kişinin canını sıkılacağına, iş hayatında umduğu başarıyı gösteremeyeceğine, hayatının her anında hastalıkların peşini bırakmayacağına ve her yönden başarısız olacağına delalet eder. İyi bir rivayete göre rüyasında kavun kestiğini gören kişinin evlilik için hazırlık yapacağı, iyi bir yuvaya sahip olacağı ve alacağı bir haber sayesinde hayatının düzene gireceği şeklinde yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Çekirdeği Görmek

Rüyada kavun çekirdeği görmek, kişinin hayattaki her zorluğu aşarak başarılı işlere imza atacağına, kısa zamanda azmi ve hevesi sayesinde iş dünyasında iyi yerlere geleceğine, hayatı dolu dolu yaşayacağına yorumlanır. Bir başka rivayete göre ise, doğacak bir kız çocuğunun habercisidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Bahçesi Görmek

Rüyada kavun bahçesi görmek, rüya sahibinin iş hayatında yaptığı işlerde kararsızlığa kapılarak başarısız olacağına, aile ilişkilerini bozmak isteyen kötü niyetli yakınlarıyla yüz yüze gelerek zor durumda kalacağına ve elindeki mal varlığını hırsızlar yüzünden kaybedeceğine delalet etmektedir. Bir diğer rivayete göre; kişinin hayatının bundan sonraki kısmında işlerinin yolunda gideceği, kendisini daha iyi ve daha güçlü hissedeceği, zorlukların ve kavgaların artık biteceği şeklinde yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Kavun Görmek

Rüyada çok kavun görmek; tarımla ve ticaretle uğraşan rüya sahipleri için iyiye yorulmaz. Yakın zamanda yaşanacak bir kıtlığa, verimsizliğe, sıkıntılara ve huzurun bozulmasına işaret eder. Rüyada çok kavun görüp kavunlardan birinin kaybolduğunu görmek, kişinin yaşanacak sıkıntılardan kurtulacağına, bolluk ve bereketin geleceğine, rüya sahibinin ailesiyle ve arkadaşlarıyla güzel günler yaşayacağına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Toplamak

Rüya sahibinin elinin bollaşmasına ve refaha çıkmasına, malının değerlenmesine, dolu dolu geçecek huzurlu bir hayata, maddi ve manevi sorunlardan kurtulmaya, karamsarlıktan vazgeçmeye, yakın zamanda işiyle ilgili iyi bir haber almasına, mutlu olmasına ve hayatının geri kalanında kötülüklerden uzak kalarak yaşayacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Almak

Rüyada kavun almak; rüyayı gören kişinin iş hayatında bulunduğu mevkiden yükselmek için verdiği emeklere ve eli açık bir insan olduğuna işaret eder. Rüyasında kavun aldığını gören kişinin verdiği emeklerin karşılığını alacağına ve yükseleceğine yorumlanır. Ailesi ve sevdikleriyle dinlendirici bir tatile gideceğine, gönül ilişkisinin iyi gideceğine, yatırım amaçlı işler yapacağına, üne erişeceğine ve mutlu olacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kavun Görmek

Kişinin rüyada yeşil kavun görmesi, başının dertten kurtulmayacağına, iş hayatındaki düzeninin bozulacağına, aile arasında sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı işlerde büyük kayıplar vereceğine yorumlanır. Başka düşüncelere göre ise kişinin çok doğru adımlar atacağına, yaptığı işlerde büyük ilgi göreceğine, şansının yüzüne güleceğine, yeni insanlarla tanışacağına, evlilik yolunda olumlu bir adım atacağına ve birçok kişiye yardımda bulunacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Kavun Görmek

Bu rüya, rüyayı gören kişinin köklü değişimler yaşayacağına ancak bu değişikliklerin olumlu olmayacağına bir işarettir. Rüya sahibinin, rüyasında çürük kavun görmesi istediği değişiklikleri ertelemesi ya da bu değişikliklerden vazgeçeceği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda olumsuzluklarla karşılaşacağına, sıkıntı ve sorunların oluşacağına, her işte mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder. İyi anlamlı bir rivayete göre de kişinin feraha çıkacağına işaret etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Bostanı Görmek

Rüyada kendini kavun bostanında görmek, hayırlı ve uğurlu günlerin çok yakında geleceğine, sevindirici haberler alınacağına, işinde mevki atlayacağına, fakirlikten ferah duruma çıkılacağına yorulmaktadır. Diğer bir rivayete göre iş hayatında zarara ve maddi kayıplar yaşamaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresinde kötü niyetli, onu yoldan çıkarmaya çalışan insanlar olduğuna ve dikkatli olması gerektiğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamileyken Rüyada Kavun Görmek

Hamilelikte rüyada kavun görülmesi ile ilgili kesin yorumlar bulunmamaktadır. Ancak hamileyken rüyada yiyecek bir şeyler görmek, yenilen yemeğin aşerildiği ve toplu bir şekilde yemek yemenin hayırla yorumlandığı bilinmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kesilmiş Kavun Görmek

Bir kimsenin rüyada kesilmiş kavun görmesi kısa zamanda birine borçlanacağına, çevresindeki insanları üzeceğine, canını sıkacak tatsız bir olay olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin kırıcı sözlerden uzak durması gerekir. Rüyasında kesilmiş kavun gören kişi ticaretle uğraşıyorsa zarara uğrayacağına işarettir. Aynı zamanda rüyada kesilmiş kavun görmek; saklanan sırların ortaya çıkmasına ve can sıkıcı bir duruma düşüleceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birinin Kavun Vermesi

Rüyada ölmüş birinin rüya sahibine kavun vermesi; bütün işlerin sevinç ve mutlulukla biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerinden birine yardım edileceğine ve şansının açık olacağına yorulur. Bir başka inanca göre aile arasında tartışmalar yaşanacağına, yalancı ve düzenbaz insanlarla karşılaşılacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Yediğini Görmek

Bu rüya, uzun bir yolculuğa çıkmaya, güzel olaylara vesile olmaya, hastalıkların ve kötülüklerin rüya sahibinden uzak durmasına delalet eder. Rüyada mevsiminde kavun yediğini gören kişi bu kavundan kaç adet ya da kaç tabak yerse o kadar sağlıklı, huzurlu biri olacak demektir. Eğer rüya sahibi bu kavunun hepsini bitiremez ve kavundan arta kalan parçalar olduğunu görürse o zaman artan kavun miktarı kadar borca gireceği şeklinde yorumlanır. Bir diğer rivayete göreyse, kişinin hasta olacağına, iş hayatında olumsuzluklar ve ayrılıklar yaşayacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Çalmak

Kişinin rüyada kavun çaldığını görmesi işlerini aksattığına ve önem vermediğine bu yüzden de haksız bir kazanç sağlayacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pazarda Kavun Görmek

Rüyasında pazardan kavun aldığını gören kimse; yakında yeni insanlarla tanışmaya, hayırlı ve faydalı işler yapmaya ve iş hayatında güç sahibi olmaya başlayacaktır. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin gönül ilişkisinin iyi gideceğine, yakın zamanda yatırım amaçlı işler yapacağına, arkadaşları ve ailesi arasında saygın biri olacağına işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAVUN GÖRMEK

Rüyada kavun görmek kişinin hayatını etkileyecek, köklü değişiklikler olması anlamına gelir. Rüyada bir kişi sarı renk kavun görürse bu sağlık sorunları yaşayacağına delalet ederken sarı renk dışında görülen kavun şans ve rızık olarak tabir edilir. Rüyada kavun gören kişi üzüntüye ve kedere karışır, sağlığını kaybeder hastalanıp yatağa düşer. Rüyada olmamış yeşil bir kavun sarı kavundan daha iyidir, büyük kavunda küçük kavundan daha iyi ve hayırlıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAVUN YEMEK

Rüyada yazın yenilen tadı bal gibi olan kavun çok hayırlıdır, rüya sahibi bu kavundan kaç parça ya da kaç tabak yerse eğer o kadar sağlıklı, mutlu ve huzurlu olacak demektir. Eğer rüya sahibi kavunun hepsini bitirmez ve kavundan arta kalan dilimler ya da parçalar olduğunu görürse o zaman kavunun miktarı kadar borca ve zorluğa düşecek demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAVUN ALMAK

Kavun aldığını gören kişi, yakın zamanda mutlu bir haberi duyacağını gösterir. Rüyada pazardan kavun almak bekâr için evlilik anlamına gelir.

Yeşil kavun zenginlik ve refahı sembolize eder ve mülkiyeti arttırır. Rüyada yeşil kavun aldığını gören kişi, varlıklı bir yerden bir davet alacağını gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok sayıda kavun görmek, kişinin sıkıntı ve dertlerinin çokluğu olarak tabir edilir. Kişinin içinde bulunduğu durumdan çok sıkıldığı, dertlerinin arttığı ama sabrederse bu sıkıntıların da tez zamanda sona ereceği anlamına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAVUN KESMEK

Kavun kestiğini gören kişinin hayatında beklenmedik değişimler yaşanır. Çevresi değişebilir. Rüya sahibi aniden evini taşıma kararı alabilir. Hayatında görmediği güzellikleri yaşayabilir. Rüyada kavun kesmek, hayatta yolunda giden işlere de fazilet edilmiştir. Kavun kestiğini gören kişi, bunu yemeye başlıyorsa, rüyası hayra alamettir. Ama kesilen kavun çürük çıkarsa, kişinin kısmetinin kapalılığı söz konusu olabilecektir. Alimler kavun kesen kişinin rüyasının halis olduğunu belirtirler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇÜRÜK KAVUN YEMEK

Rüyada çürük kavun, bazı yanlışların açığa çıkması anlamına gelir. Rüya sahibi çürük kavun görürse, bu onun için esasında sıkıntılar yaşamasına işarettir. Rivayetçiler, rüya sahibinin başka insanların haklarını gözetmesi gerektiğini işaret ederler.

Menfaati gereği, insanları kırma yoluna girebilir. Alimler, bu yüzden rüyayı gören kişinin dertlerinin çok fazla olacağına delalet ederler. Rüyada çürük kavun yemek, bela ve musibet olarak da değerlendirilmiştir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SARI KAVUN GÖRMEK

Rüyada sarı kavun görmek, sağlık sorunları olarak hikmet edilmiştir. Sarı kavun kişinin sağlığında bazı sorunlar yaşayacağına delalet eder. Kişinin etrafındaki insanlardan biri hasta yatağına düşebilir. Bunun şifası pek az görülür. Tabirciler, kişinin maneviyata yönelmesi gerektiğini söylerler. Rüyada sarı kavun görmek, sıkıntıların artması demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAVUN GÖRMEK

Kavunun özü, anlayış ve ilim ile ifade edilir. Rüyada tamamen yetişmiş ve olgunlaşmış kavun görmek, vücudun diriliğine ve selamete delâlet eder. Derler ki rengârenk kavun kısmettir, hayır ve faydaya ve vücut sağlığına alamet eder. Rüyada kavun görmek; yaşamınızda önemli kayda değer mühim değişiklikler olacağına yorumlanır.

Bazı tabircilere göre de, kavunu, zengin şerefli ve Arap olmayan kadınlara delâlet eder denilmiştir. Rüyada kavun görmek, şerefli, soylu ve evlât sahibi bir kişi ile tabir edilir. Yine bazı tabirciler, kavunu, çocuğa, çoğu da güzel olan şeylere işaret olduğunu söylemişlerdir. Bazı kere de mühim ve Kur'an tilâvet eden kimseye, ilme ve amele ve güzel methe, ülfet ve muhabbete delâlet eder.

Bir erkek, rüyasında bir kadının kendisine kavun verdiğini görse, erkek evlâdının olacağına delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAVUN ALMAK NE DEMEKTİR?

İbn-i Sîrîn hazretleri demiştir ki: Rüyada elini semaya uzatıp bir kavun aldığını görmek, mülke ve nimete malik olmaya delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAVUN TOHUMU GÖRMEK

kavun tohumu görmek ise, gam ve kedere ve şiddetin kalkmasına, Ağrı ve hastalıkların iyileşip şifa bulmasına yorulur. Rüyada tohum görmek, salih ve hayırlı nesle delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAVUN YEMEK

Eğer bu kişi hapisteyse, hapisten çıkar, hastaysa şifa bulur. İç ve dış iyiliğine, ilim ve irfana, güzel amele işarettir. Sıkıntıda olan birinin rüyada kavun yediğini görmesi, sıkıntıdan kurtulacağına delâlet eder.

ibn-i Sîrîn (rh.a.) demiştir ki: Rüyada kavun yemek, gam ve kederden halâs olmaya delâlet eder.

Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Rüyada içi boşalmamış ve bozulmamış kavun görmek ve yemek vücudun sıhhat ve afiyetine delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HAMİLE KADININ KAVUN YEMESİ

Yine hamile birinin rüyasındaki kavun görmesi, bollukla yorumlanır. Rüyada hamile kadının olgunlaşmış kavun görmesi, bu onun doğumunun yaklaştığını gösterir, eğer hamile kadın rüyasında kavun yediğini görürse, doğumunun kolay olduğunu ve çocuğun sağlıklı olacağına tabir edilir.

RÜYADA KAVUN TARLASI

Evhamlı birtakım insanlara işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kavun satıcısı görmek: Rüyada kavun satıcısını görmek, yanında şifa veren ilaçlar ve yiyecekler bulunan birine işarettir.

Rüyada kavun almak nedir?

Rüyada pazardan kavun aldığını görmek bekar için evlilik anlamına gelir. Kavun aldığını gören kişi, yakın zamanda mutlu bir haberi duyacağını gösterir.

Rüyada yeşil kavun aldığını gören kişi, varlıklı bir yerden bir davet alacağını gösterir. Çünkü yeşil kavun zenginlik ve refahı sembolize eder ve mülkiyeti arttırır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı, yeşil, kırmızı kavun görmek

Yeşil kavun, bir ülke, bir çocuk veya bir eş anlamına gelir. Sarı Karpuz, iyi ve iyi övgüye sahip kadınlar veya erkeklerdir. Rüyada sarı kavun görmek, kendileri için güzel ve medhedilen ve hayır ile yâd edilen birtakım erkek ve kadınlara alâmettir. Yeşil kavun görmek, şehre, çocuğa, zevceye yahut erkek hizmetçiye delâlet eder. Rüyada kırmızı kavun görmek, her türlü süs, zinet ve bezeğe alâmettir. Rüyada yeşil kavun görmek, senin bereket ve bolluğuna ve Rüyayı görenin bedeninin kuvvetli olmasına delâlet eder. Genel olarak yeşil kavun ülkeye veya çocuğa ya da eşe yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun görmek kişinin hayatını etkileyecek, köklü değişiklikler olması anlamına gelir. Rüyada bir kişi sarı renk kavun görürse bu sağlık sorunları yaşayacağına delalet ederken sarı renk dışında görülen kavun şans ve rızık olarak tabir edilir. Rüyada kavun gören kişi üzüntüye ve kedere karışır, sağlığını kaybeder hastalanıp yatağa düşer. Rüyada olmamış yeşil bir kavun sarı kavundan daha iyidir, büyük kavunda küçük kavundan daha iyi ve hayırlıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Nasip

    Rızk

    Para

    Ödül

    Refah

    Sürpriz

    Huzur

    Sağlık

    Mutluluk

    Hediye

    Haber

    Müjde

    Kazanç

    Kaynaklar

    Kazanımlar

    Elde etmek

    Tatmin olmak

    Bolluk bereket

    Haneye rızk girişi

    Kazancın artması

    Alacak verecek işleri

    Eksiklerin giderilmesi

    İhtiyaçların karşılanması

    Haneye para giriş çıkışı
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun ya da kavunlar yaşamın bize sunduğu güzel bir hediyenin temsilcisidir. Geçmişte yapılanların güzel sonuçlarını bugün almak, nimetle ödüllendirilmek ve güzel haberler almakla ilgilidir. Rüyada özellikle güzel ve sulu kavun görmek ve bu kavundan yemek kişinin çok hoşuna gideceği şeyler yaşayacağının müjdecisidir. Bu, yeni bir ilişkinin çiçeklenmesi, gebe kalma veya zenginlik veya maddi başarı kazanma olabilir. Eğer kadınsanız, hamile olduğunuzda kavun rüyası görebilirsiniz ki bilinçaltınız sizi verimli bir şekilde uyarır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun tüm bunların yanı sıra pozitif düşünce tohumları ve enerji sembolüdür. Bu rüyanın sahibi yaşamına bolluk bereket getirmek istiyorsa ihtiyaç duyduğu tüm materyaller ve enerji aslında elinin altındadır. Bu materyalleri kullanarak kazanç elde edebilir. Rüyasında kavun gören kişiye büyük bir fırsat sunulur ve bu fırsatı kabul ederse nasiplenir. Fakat rüyada gördüğümüz ya da bize sunulan kavunlar çürük ya da kötü görünümlü ise bu hayırsız bir işe ya da sonunda zarar göreceğimiz bir teklif almaya işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun ya da kavunlar “yaşamın bize sunduğu nimetler” sembolüdür. Kavun gördüğümüz rüyalar aynı zamanda kazanımlar, sahip olduğumuz haklar ve bize ait olan her şeyi temsil ediyor olabilir. Rüyada birinin bize kavun sunması en genel anlamı itibariyle birinden gelecek menfaat, para ya da alınacak iyiliktir. Hiç kimsenin sunmadığı fakat rüyada yememiz mümkün olan kavun ya da kavunlar ise yaşamın bize sunduğu nimet ya da fırsatları temsil eder. Kavun gördüğümüz rüyaları daha iyi yorumlayabilmek için kavunların renklerine ve ne kadar çok olduklarına dikkat etmeliyiz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun genellikle olumlu anlamlar içerir ve aynı zamanda bolluk-bereket sembolüdür. Rüyasında çok fazla kavun olduğunu gören kişi için aslında ortalıkta o kadar çok fırsat vardır ki bu fırsatları belki de görememektedir. Özellikle, güzel ve olgun kavunları rüyada görmek oldukça olumlu anlamlar içerir. Bu rüya sahibi için hala bir şeyleri başarmak mümkündür hatta tam zamanıdır. Fakat olgunluktan çıkıp yumuşamaya ve çürümeye başlamış kavunlar bize bilinçaltımızdan gelen “vakit geçmeden bir şeyler yap” mesajıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun kesmek ve kesilen bu kavundan bir dilim almak ve yemek bir işten kar ya da pay almak ve menfaat sağlamakla ilgilidir. Bazen kesilmiş bir kavundan büyük bir dilim almak mirasa konmaya ya da bir projeden büyük pay almaya, ortaklıktan fayda sağlamaya işarettir. Kavun kesip dilimleri paylaştıran birine para ya da menfaat sunar. Bu rüya sahibi bazen ortaklarıyla iyi anlaşır ve mal ya da para paylaşımını sorunsuz bir şekilde halleder. Kavun kesip dilimlerden almak aynı zamanda yatırımlardan pay almaya ve kazanç elde etmeye işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kavun yiyen kişi yediği kavunun tadına dikkat ederek rüyasını yorumlamalıdır. Rüyasında yediği kavunun tadını ya da görüntüsünü beğenen kişi daima hoşuna giden bir şeyle müjdelenir ya da kendine bir şey katar. Fakat yediği kavunun kötü tatlı ya da görünümlü olduğunu görenin hayatına yeni bir dert girer ve bu dertle uğraşmak zorunda kalır. Çürük kavun yiyen kişi ya kötü bir olay yaşar, söz işitir ya da sonunda ziyan edeceği bir işe girişir. Kötü tadı olan bir kavunu yiyip kusan kişi bir işe başlar başlamaz bundan zarar göreceğini anlayarak vazgeçer.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun yediğini görmek nasiplenmek, mal satın almak ya da yaşamdaki tüm kazanımlarımızla ilgilidir. Rüyada yediklerimiz refah ve zenginliği sembolize ediyor da olabilir. Çok fazla kavun yiyen kişinin serveti ya da bilgisi artar. Başkasının verdiği bir kavunu yiyen kişi kendisine kavun veren kişiden ya da o kişiyle aynı ismi taşıyan birinden bir fayda görür ya da bir teklif alır. Verilen kavunun tadı ya da görüntüsü güzelse hayırlı bir tekliftir. Aksi taktirde bu tekliften uzak durmak gerekir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birine kavun vermek:

Rüya sahibi rüyasında birine kavun veriyorsa birine bir teklifte bulunur ya da bir konuda yardımcı olmaya çalışır. Bazen birine kavun vermek yükü hafifletmek ya da bir işi başkasına devretmeye işarettir. Bu rüyalar aynı zamanda paylaşmak ya da hediye vermekle alakalı olabilirler. Birine tadı güzel bir kavun veren kişi bazen o kişiye yardımda bulunur, hediye alır ya da para verir. Verilen kavunun tadı kötü ise o kişiye kırıcı bir harekette bulunma olasılığı vardır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun yemek bazen eksiklerin tamamlanması ve doyuma ulaşmayla ilgili bilgi getirir. Güzel bir kavun yiyen aradığını bulur, eksik olan para tamamlanır ya da bir ihtiyaç giderilir. Tadı kötü bir kavun yiyen ise tam tersine umduğunu değil ummadığını alır ve bir işten hoşnut kalmaz. Bazen tadı kötü bir kavun yemek faydasız meşguliyet ya da sonu zarar olacak bir işe girişmekle ilgilidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun görmek, rüyayı gören kişinin yaşamında çok büyük farklılıklara neden olacak olayların habercisidir. Rüyada görülen kavunun rengi sarı ise, bu, rüya sahibinin birtakım sağlık problemleri ile karşı karşıya kalacağına delalet eder. Ancak farklı renlerde görülen kavun, şans ve kısmet ile yorumlanır. Bununla birlikte rüyada görülen büyük kavun, küçük kavun görmeye göre daha hayırlı anlamlar taşır.

Rüyada kavun görmek, bazı rüya yorumcularına göre ise, rüya sahibinin üzücü olaylar yaşayacağı anlamını taşır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KAVUN YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kavun yediğini görmek, genellikle hayırlı anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kişinin sağlıklı, mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder. Bununla birlikte, rüyasında kavun yediğini gören kişi eğer kavunu bitirememiş ise, bu rüya, kişinin maddi anlamda sıkıntıya düşeceğine ve borca gireceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DİLİMLENMİŞ KAVUN GÖRMEK

Rüyada dilimlenmiş kavun görmek, rüyayı gören kişinin çalışma yaşamında çok büyük başarılara imza atacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı zamanları aşarak rahata ereceğine, evinde mutluluk ve huzurun eksik olmayacağına delalet eder. Farklı rüya yorumcularına göre, rüyada dilimlenmiş kavun görmek, rüya sahibinin evlilik hayatında inişli çıkışlı süreçler yaşayacağı anlamını taşır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KAVUN TARLASI GÖRMEK

Rüyada kavun tarlası görmek, kişinin bazı düşüncelerinde saplantılı olduğu şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüyasında kavun tarlası gören kişinin sıkıntılı günleri geride bırakarak rahat bir nefes alacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÇÜRÜK KAVUN GÖRMEK

Rüyada çürük kavun görmek, rüyayı gören kişinin çok önemli işler başaracağına ve hayırlı bir evlat yetiştireceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Kesmek

Rüyada kavun kestiğini gören kişi için huzurunun bozulacağı ve birtakım tatsız olaylar yaşayacağı gibi yorumlar yapılır. Üzerinde çalıştığı bir işin veya bulunduğu huzurlu ortamın bir anda bazı sebeplerden ötürü sıkıntıya gireceği şeklinde yorumlanır. Kişinin yaptığı işlerde bazı pürüzler ve çıkacak ve bundan dolayı sıkıntılı zamanlar yaşayacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Yemek

Rüyada dilim şeklinde bir bütün kavun yediğini görmek oldukça farklı anlamlara çıkmaktadır. Eğer rüyada yenen kavun tatlı ve olgun bir kavunsa ve kavundan bol bol yendiği görüldüyse, bu kişinin gerçek hayatta da bir o kadar bolca sağlık, huzur ve para kazanacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kavun görmek, bazen rüya sahibi için hayırlı olurken bazen de olumsuz anlamlara çıkabiliyor. Örneğin rüyada sarı kavun görmek olumsuz olarak nitelendirilir. Çünkü eğer rüya sahibi rüyasında sarı kavun gördüyse, bu kişinin yakın bir zamanda çevresinden birilerinin ciddi sağlık sorunları yaşayacağı anlamına gelir. Bunun aksine rüyada görülen kavun yeşil ise, bu kavun şansın ve bereketin işaretçisi olarak adlandırılır. Görülen kavunun boyutuna göre bile anlamlar değişik gösterir. Yani olgunlaşmamış ve rengi yeşil olan kavun her zaman sarı kavundan daha iyi anlamlara çıkar. Rüyada küçük kavun görmektense büyük kavun görmek her zaman daha olumlu şeyler olacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Almak

Rüyada kavun satın almak çoğunlukla ticaret yapılacağı anlamına gelir. Rüya sahibi kendini kavun satın alırken gördüyse, bunun anlamı gerçek hayatta önemli bir miktar parayı yeni bir işe girmek için kullanacak ve bu işten büyük bir beklentiye girecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun Tarlası Görmek

Kavun tarlası görmek pek hayırlı bir rüya değildir. Çünkü rüyada görülen kavun tarlası rüya sahibine uyarıcı bir rüya olarak görülür. Tarladaki kavunlar gerçek hayatta kötü niyetli insanlarla ilişkilendirilir. Bu yüzden rüyayı gören kimse etrafındaki insanlara karşı dikkatli olmalıdır. Fikirleri kötü olan ve sizi yoldan çıkarmak isteyen şahıslara karşı dikkat etmelisiniz.
+6 oy
azraatgl_ Rüyazede (1.0k puan)  
Renkli,olgunlaşmış kavun kısmettir.Vücudun sıhhatine hayır ve menfaata yorulur.Şerefli,iyi kalpli evlat sahibi olan birinede yorulur.
+3 oy
A.G Rüyazede (1.2k puan)  
rüyada kavun görmek ; yaşamınızda önemli değişiklikler olacağına yorumlanır. Rüyada tamamen yetişmiş ve kemale ermiş kavun görmek, vücudun sıhhatına delâlet eder. Derler ki renkli kavun kısmettir, hayır ve menfaata ve vücut sıhhatına delâlet eder. Kavunun özü, anlayış ve ilim ile tâbir olunur.
+1 oy
Bircankrk Rüyakar (2.3k puan)  
Rüyada görülen meyveler genel olarak havadan gelecek olan kismetleri temsil eder. Rüyayı görürken nasıl hissettiğimize ve görülen diğer nesnelere gore yorumlamak gerek.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

571 Aktif
0 Üye ve 571 misafir
Bugün : 5985
Dün : 21898
Toplam : 48086165
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...