Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+17 oy
2.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Karpuzun özü, kazanç ve rızık ile ifade edilir. Rüyada tamamen yetişmiş ve olgunlaşmış karpuz görmek, vücudun sağlığına ve selamete işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Karpuz Görmek

Rüyada karpuz görmek rüya sahibinin yaşadığı sıkıntılardan ve dertlerden kurtulacağı anlamına gelmektedir. Ayrıca kişinin yakın bir dostundan göreceği desteği anlatır. Başka bir rüya alimlerine göre ise iş hayatında bolluk ve bereket anlamı taşımaktadır. Bütün gireceği işlerde başarılı olacağı ve bu konuda iyi bir sonuç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada Karpuz Almak

Rüyada karpuz almak rüya sahibinin iş konusunda girişeceği bazı işleri anlatmaktadır. Özellikle iş için atılacak önemli adımlar ile beraber iş hayatında yükselmeyi ifade eder. Ayrıca bazı uzman yorumculara göre şer bazılarına göre ise hayır anlamına gelen bir rüyadır. Bir dost ve bir arkadaş ile yaşanabilecek sorunların yanı sıra, kısa zaman içerisinde dertlerin son bulacağı üzerine de rivayet edilir.

Rüyada Karpuz Kesmek

Rüyada karpuz kesmek genel olarak hayırlı şekilde yorulmaz. Özellikle rüya sahibinin alacağı kötü bir habere işaret eder. Diğer yanda rüya sahibinin ileriki dönemlerde yaşayacağı farklı ve olumsuz gelişmeleri anlatmaktadır. Bu gelişmelere karşı önlem alması gerektiğini gösteren bir rüyadır.

Rüyada Karpuz Yemek

Rüyada karpuz görmek iki farklı şekilde yorumlanır. Eğer rüya sahibi rüyasında tatlı karpuz uyuyorsa iyiliğe ve güzelliğe işaret etmektedir. Kişinin mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceği, iş hayatında önemli başarılar elde edeceğine delalet eder. Ancak rüyasında acı karpuz yiyen kişilerin işlerinin hayırlı gitmeyeceği üzerine yorulur. Özellikle iş konusunda çeşitli zorluklar ve dertler ile mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada Karpuz Çekirdeği Görmek

Rüyada karpuz çekirdeği görmek boğazına düşkün kişinin varlığına işaret etmektedir. Rüya sahibinin yemek yemeyi çok sevdiğini ancak bunu aşırıya kaçırabildiğini anlatır. Mutlaka sağlıklı ve dengeli beslenmesi gerektiğini dikkate alması gerektiğini anlatır.

Rüyada Tarlada Karpuz Görmek

Rüyada tarlada karpuz görmek rüya sahibinin akraba veya dostundan biriyle kavga edeceği üzerine yorulur. Başka bir dünya aliminin yorumuna göre ise kişinin yaşadığı sorun ve dertlerin geride kalacağı üzerine ifade edilir.

Rüyada Birden Fazla Karpuz Görmek

Rüyada birden fazla karpuz görmek genelde olumsuz şekilde yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin bazı sorun ve dertler ile karşı karşıya kalacağını delalet eder. Üzüntülü ve kötü olaylar sebebiyle bir dönem mutlu bir yaşam süreci ile işaret etmektedir.

Rüyada Bozulmuş Karpuz Görmek

Rüyada bozulmuş karpuz görmek önemli bir hastalığa işaret etmektedir. Rüya sahibinin ya da yakın çevresinden birinin bazı hastalıklar ile mücadele edeceği üzerine yorulur. Bu hastalıkların geçici olabileceğini ya da ciddi ölüm riskiyle karşı karşıya kalabileceği üzerine rivayet edilmektedir.

Rüyada Karpuz Toplamak

Rüyada karpuz toplamak kişinin sahip olduğu bazı değerlere önem vermesi gerektiğini anlatır. Aynı zamanda hem iş hem de sosyal yaşamda verilen emeklerin karşılığının en iyi şekilde alınacağı üzerine rivayet edilmektedir.

Rüyada Tarlada Karpuz Görmek

Rüyada tarlada karpuz görmek rüya sahibinin akrabaları ile beraber bir iş ortaklığına gireceği üzerine yorulur. Aile işi ile beraber yöneticilik vasfına yükselmek ve bunu başarılı şekilde yürütmek üzerine ifade edilmektedir. Bu konuda güzel işlere imza atacağı ve kendini sevdiklerine ve çevresindeki tüm insanlara kanıtlayacağı üzerine yorulur.

Rüyada Ham Karpuz Görmek

Rüyada karpuz görmek evlilik hazırlıkları yaparken aileler arasında yaşanacak tartışmalara işaret etmektedir. Bu tartışmalar nedeniyle evlilik tarihinin erteleneceğine işarettir. Aynı zamanda sabır gösterildiği zaman pek çok şeyde başarı elde edileceği üzerine ifade edilmektedir.

Rüyada Karpuz Görmek ile ilgili diğer yorumlar

Rüyada karpuz görmek veya yemek, keder ve üzüntülerinizin artacağına işarettir. Karpuz diktiğinizi görmek, yakın zamanda hayırlı bir işe başlayacağınıza, vaktinde olup karpuz alıp yediğinizi görmek, gam ve kederlerinizden kurtulacağınıza, evinizde bir çok karpuz olduğunu görmek, mal ve paranızın yakın zamanda artmasına, küçük karpuz görmek, büyük karpuzları görmekten daha hayırlıdır. Sarı ve tatlı karpuz yemek, sevineceğinize, hasta iseniz iyileşeceğinize işaret eder. Bir kimsenin rüyada tatlı bir karpuz görmesi veya yemesi, hayır ve menfaate işarettir. Mevsiminde karpuz görmek, tatlı olmasa da kavun görmekten daha hayırlı bir yoruma sahiptir. Kişinin rüyada küçük karpuzlar görmesi, büyük karpuzlar görmesinden daha iyi sayılmıştır. Rüyada yeşil karpuz görmek, rızkınızın ve kazancınızın artacağına işarettir. Rüyada sarı karpuz ise, hastalıkla tabir edilir. Cabiril Mağribi'nin yorumu: Rüyada karpuz görmek, zengin ve her yönden faydalı ve yararlı olan bir zevceye (hanım eşe) işaretle yorumlanır demiştir. Ebu Said'el Vaiz'in yorumu: Kişinin rüyada içini yememiş (içi dolu) ve bozulmamış bir karpuz görmesi, sağlık ve sıhhate işaretle yorumlanır demiştir. Kirmani'nin yorumu: Bir kimsenin rüyada mevsiminde karpuz görmesi ve yemesi, onun (rüya sahibinin) kederden ve sıkıntıdan kurtulacağına işarettir demiştir. Rüyasında evinde birçok karpuz olduğunu gören kişinin malı artar ve artacağına işarettir. Başka bir yoruma göre ise, rüya sahibi bir musibet ve belaya düşer veya düşeceğine işaretle yorumlanmıştır der Kirmani. İbn-i Sirin'in yorumu: Kişinin rüyada karpuz görüp yemesi, üzüntüden, sıkıntıdan kurtulmasına ve eğer hapiste ise, buradan da kurtulmasına işarettir demiştir. Karpuzun çekirdeği beyaz ise, rüya daha da iyi sayılmıştır. Çekirdeği sarı ise, hastalığa işaret eder demiştir. Karpuzun çekirdeği siyah ise, sükunet gizliliğe işaret eder. Kişinin rüyada karpuz görmesi, hayır ve menfaate ve vücut sıhhatine işaret eder. Karpuza ihtiyacı olan bir hastanın rüyasında eline karpuz geçtiğini görmesi, hastalığından kurtulup şifâ bulacağına işarettir. Rüyada görülen tamamen yetişmemiş ve olmamış ham karpuz, sağlamlığa işarettir. Rüyada içi boşalmamış ve bozulmamış karpuz görmek ve yemek, vücudun sıhhat ve afiyetine işaret eder. Rüyada görülen karpuzun özü ve göbeği, anlayışa, sezgi gücüne ve ilme işaret eder. Rüyada karpuz yemek, gam ve kederden halâs olmaya işaret eder. Rüyada sarı fakat lezzetli karpuz görmek, hayır ve iyilikle anılan, ardında güzel ve iyi hatıralar bırakan kadın ve erkeklere işarettir. Rüyada kırmızı karpuz görmek, her türlü  zînet ve bezeğe işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya içerisinde karpuz görmek kimi zaman hayırlı bir haber şeklinde yorumlanmaktadır. Kimi zaman ise yaşanacak sorunlu ve sıkıntılı günlerin yaklaştığına, kimi zaman bir dost ve dostla alakalı yaşanacak olumsuz gelişmeler anlamına gelmektedir. Bu vaziyette rüyanın içeriği konusunda kesin bir şey söylemek adına rüyanın net şekilde tanımlanması gerekir.

Rüya İçerisinde Karpuz Kesmek

İslami tabirlere göre rüyada karpuz kesmek, alınacak olan kötü haber şeklinde yorumlanır. Kimi tabirciler de rüyasında karpuz kesen bireyin işiyle alakalı oldukça mühim bir fırsatı kaçırması ve parasının bereketinin kaçması şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Karpuz Yemek

Bu rüyayı gören kişinin oldukça güç günler geçireceği, başka insanlar sebebiyle canının sıkılacağı, sinirden küplere bineceği ve sinirlerinin alt- üst olacağının anlamını taşır. Rüyayı gören bireyin arkasından söylenen kötü sözler, kişinin moralini çok bozacaktır ve ruh halini etkileyeceğine işaret eder. Rüyayı gören bireyin etrafındaki hileci ve fesat bireylerin varlığına, bu bireylerden gelecek olan probleme rivayet edilmektedir.

Rüyada Kişinin Kendisinin Karpuz Yediğini Görmesi

Biri, rüyası içerisinde karpuz yediğini görürse, o birey kimi kişilere çok kırılacak, alınacak ve küsecektir. Rüyayı gören bireyin, kendisine haksızlık şeklinde göreceği ve üzüleceği kimi olayları yaşayacağı manasına gelir.

Rüyada Tatlı Karpuz Yemek

Rüyada bireyin tatlı karpuz yediğini görmesi oldukça iyi anlamlara sahiptir. Bu rüya, iyilik ve güzelliğe işaret eder. Rüyayı gören kişinin rüyası hayırlı biçimde tabir edilmektedir. Kişi, yapmak istediği bütün işleri başarılı bir biçimde tamamlayacağına, rahat ve huzurlu bir yaşama kavuşacağına ve mutlu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir. Aynı şekilde rüyada tatlı karpuz görmek, bireyin uzun zamandır bekleyip alamadığı, çok istediği haberi alacağına, bütün işlerinin hayırlı bir biçimde sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüya İçerisinde Karpuz Tarlası Görmek

Bu rüyayı gören birey, hasat konusunda bolluk yaşayacaktır. Bilhassa ele geçecek para tutarında ciddi artış olması şeklinde yorumlanır ve zenginlik manasına gelir. Tarla içerisinde oldukça çok sayıda karpuz görmek, işlerin iyiye gideceğinin işareti olmasının dışında yeni yatırımın da habercisidir. Kazanç getirecek ufak çaplı bir işletmenin açılması ya da ek iş manasında bir projeye yönelip, daha çok para kazanmaya yorulur.

Rüya İçerisinde Karpuz Tarlası Almak

Rüyada karpuz tarlasının satın alınması gerçek yaşamda ederi oldukça yüksek mala kavuşmak ya da mülk sahibi olmak ile yorumlanır. Bilhassa büyük ev, iş yeri ya da yazlık yeri almak manasına da gelmektedir. Tarla ya da arazi satın alıp iş kurmak biçiminde de yorumlanır. Rüya elde olan paranın ilerleyen vakitlerde değerlenmesi açısından doğru biçimde yatırım yapılacağını ve neticenin yüz güldüreceğini ifade etmektedir. Bireye desteğini esirgemeyen birçok dostun varlığı şeklinde de yorumlanan rüya, zor ve dar günlerde bu kişilerden umulmayan önemde yardım ve destek alınacağını ve manevi manada mutluluk duyulacağının habercisidir.

Rüyada Karpuz Almak

Rüya içerisinde alınan karpuz, yeni girişim anlamına gelir. Kişi işinde yapacağı bir yükseliş veya yeni bir iş adına atacağı adımı ifade eder. Rüya içerisinde biri, karpuz satın aldığını görürse, bu rüya o birey adına hayırlı biçimde yorumlanır. Yakın zaman içinde işinde önemli adımlar atıp yatırım yapacağına ve bu vaziyette para yatıracağına işaret eder. Bunun dışında rüya içerisinde görülen karpuz iş yaşamında yaşanacak olumlu gelişmelerin habercisidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada karpuz görmek, rüyanın görülüş biçimine göre hayırlı ya da olumsuz şekilde tabir edilir. Rüyada karpuz almak yeni bir girişim demektir. İş hayatında gerçekleşecek yeni gelişmeler ve zaman içinde atılacak büyük adımları ifade eder. Rüyada karpuz kesmek ise hayırlara yorulmaz. Bu rüya kötü ve hayırsız habere işaret eder.
RÜYADA KARPUZ GÖRMEK/ RÜYADA KARPUZ ALMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada alınan karpuz yeni bir girişimi ifade etmektedir. İşinizde yapacağınız bir yükseliş ya da yeni bir iş için atacağınız adımı ifade etmektedir. Rüyada bir kişi karpuz satın aldığını görüyorsa bu rüya o kişi için hayırlı bir şekilde yorumlanır. Yakın bir zaman içerisinde işinde büyük bir adım atarak yatırım yapacağına ve bu durumda para yatıracağına işarettir. Ayrıca rüyada görülen karpuz iş hayatında yaşanılacak olumlu gelişmelere de işarettir.
RÜYADA KARPUZ GÖRMEK/ RÜYADA TATLI KARPUZ YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kişinin kendisini tatlı karpuz yerken görmezi güzellik ve iyiliğe işarettir. Rüya sahibinin rüyası hayırlı bir şekilde yorumlanır. Yapmak istediği tüm işleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ve mutlu bir hayatı olacağına işarettir. Aynı zamanda tatlı karpuz görmek kişinin uzun süredir bekleyip de alamadığı çok istediği bir haberi alacağına ve tüm işlerinin hayırlı bir şekilde sonlanacağına işarettir.
RÜYADA KARPUZ YEMEK/ ACI KARPUZ YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Bir kişi rüyasında yemiş olduğu karpuzun tadının acı olduğunu görürse bu rüya genel olarak hayra yorumlanmaz. Kişinin yapmış olduğu bir işten dolayı ağzının tadının bozulacağına işlerinin olumsuz bir şekilde sonlanacağına işarettir. Aynı zamanda bir kişi rüyasında tatsız ve kötü bir karpuz yediğini görürse yakın zamanda olumsuz ve istemediği bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağı anlamına gelmektedir.
RÜYADA KARPUZ GÖRMEK/ RÜYADA KARPUZ KESMEK NE ANLAMA GELİR?

Bir kişi rüyasında karpuz kestiğini görüyorsa bu durum rüya yorumcuları tarafından hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Rüyada kesildiği görülen karpuz hayırsız ve kötü bir habere işarettir. Bu durumda kişinin yakın zamanda oldukça kötü bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağına işarettir. Ayrıca hayatında birçok olumsuz gelişme yaşanarak büyük oranda çöküntü yaşayacağına işarettir. Rüyada karpuz kesmek hayır ve güzellik olarak yorumlanmaz.
RÜYADA KARPUZ GÖRMEK/ RÜYADA KARPUZ YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada karpuz yemek dedikodu ve gıybet anlamına gelir. Eğer kişi rüyasında karpuz yediğini görürse bu riya o kişinin arkasından dedikodusunu yapanlar olduğuna işarettir. Kişi rüyasında karpuz yediğini görürse yakın çevresindeki arkadaşlarının ve akrabalarının kendisi hakkında kötü dedikodu ve iftiralar ortaya atarak kişinin kötülüğünü istediklerine işarettir. Bu durumda rüyada karpuz yenildiğini görmek pek hayra ve güzelliğe yorulmaz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada karpuz görmek genel anlamıyla rüya sahibinin sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, dostundan göreceği desteğe, iş hayatında yaşayacağı bolluk ve berekete, mal mülk sahibi olmaya delalet etmektedir. Diğer taraftan rüyada karpuz görmek ise çok güvendiği yakın bir dostunun arkasından konuştuğuna, sorunlu ve sıkıntılı günler yaşayacağına, dostunuz ile ilgili yaşayacağınız soruna yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kimse mahpus gören biri ise hapisten çıkacağına işaret etmektedir.

RÜYADA KARPUZ KESMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada karpuz kesmek rüya yorumcuları tarafından genellikle hayra yorumlanmayan rüyalar arasındadır. Rüya sahibinin yaşayacağı kötü bir olaya, büyük üzüntü duyacağına, hayatında olumsuz gelişmeler yaşayacağına, iş ile ilgili kaçıracağı fırsata, bereketinin kaçmasına yorumlanmaktadır. Diğer taraftan rüyada kesmek, memur olacağına, helal rızıklar kazanacağına, bol kazançlar sağlayacağına, şifa bulacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, düşmana galip geleceğine delalet etmektedir.
RÜYADA KARPUZ ALMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada karpuz almak, yeni bir işe yatırım yapacağına, saygınlığının artacağına, hastalık ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk ve bereketinin artacağına delalet etmektedir. Rüyayı gören kimse bekar ise, hayırlı bir evliliğe ve bolluğa işaret etmektedir. Rüyada karpuz aldığını gören kimsenin maddi durumu yok ise, mal varlığının artarak zengin olacağına yorumlanır. Öte taraftan rüyada karpuz görmek, iş dolayısıyla atacağı adımlara ve yaşayaşağı hayırlı yükselişi ifade etmektedir.
Rüyada karpuz görmek ne manaya gelir? Rüyada karpuz kesmek ne demektir?
RÜYADA TARLADAN KARPUZ ALMAK NE MANAYA GELİR?

Rüyada tarladan karpuz almak, rüya sahibinin akraba veya bir arkadaşı ile kavga edeceğine, iş ortaklığına gireceğinize, yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören kişi, etrafında ve arkadaşlarına olan davranışlarına dikkat etmelidir.
RÜYADA KARPUZ ÇALMAK NE DEMEKTİR?

Rüyada karpuz çalmak, mesaisini aksatmaya, hak edilmemiş kazanca yorumlanmaktadır.
RÜYADA KARPUZ YEMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada karpuz yemek, dedikodu ve gıybete, arkasından konuşulduğuna, etrafındakilerden kötü söz duyacağına, iftiraya uğrayacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi sahip olduğunun değerlerini bilmesi gerektiğine işaret etmektedir. Diğer taraftan rüyada karpuz yemek, rüyayı gören kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.
RÜYADA TATLI KARPUZ YEMEK NE DEMEK?

Rüyada tatlı karpuz görmek, rüya sahibinin yaptığı tüm işleri başarı ile tamamlayacağına, rahat ve konforlu bir hayat süreceğine, uzun süredir beklediği haberi sonunda alacağına, hayırlı işlere imza atacağına yorumlanmaktadır.
RÜYADA ACI KARPUZ YEMEK NE DEMEK?

Rüyada acı karpuz yemek, yapacağı işlerin olumsuz bir şekilde sonuçlanacağına, iş hayatında zorluklar ve sıkıntılarla karşı karşıya kalacağına, huzursuz olacağına, ağzının tadının kaçacağına, kötü bir haber alarak büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir. Rüyada acı karpuz yemek genel olarak olumsuz olarak yorumlanmaktadır.
RÜYADA MEVSİMİNDE KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada mevsiminde karpuz görmek, kısa sürede çok güzel haberler alacağına, sıkıntılardan kurtulacağına, mutlu olacağına, malının çoğalacağına delalet etmektedir.
RÜYADA BİRDEN FAZLA KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada birden fazla karpuz görmek, rüya yorumcuları tarafından genellikle kötüye yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin yaşayacağı kötü olaylara ve keder, karşılaşacağı sorunlara delalet ederken, diğer taraftan yaşayacağı bu olumsuz olaylardan dolayı mutlu bir döneme gireceği ve huzurlu bir yaşam sürecini anlamına gelmektedir.
Rüyada karpuz görmek ne manaya gelir? Rüyada karpuz kesmek ne demektir?
RÜYADA BOZULMUŞ KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada bozulmuş karpuz görmek,rüya sahibinin veya yakınlarından birinin ciddi bir hastalık yaşayacağına, bu hastalığın uzun süreceğine, geçici olabileceği gibi uzun süre uğraştıracağına yorumlanmaktadır.
RÜYADA KARPUZ ÇEKİRDEĞİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada karpuz görmek, rüya sahibinin ufak bir sermayeyle gireceği işi büyüteceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, mal varlığının artacağına, kısmet ve bereketlerinin artacağına, amaçların vazgeçmemesi gerektiğine ve sabırlı olması gerektiğine yorumlanmaktadır.
RÜYADA YEŞİL KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada yeşil karpuz görmek, üst üste yığılmış mallara, yeni bir yolculuğa, evlenmeye, erkek hizmetçiye, sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni bir yerleşim alanına delalet etmektedir. Diğer taraftan rüyada yeşil karpuz görmek, senelere, aylara, günlere işaret etmektedir. Rüya sahibinin hayatındaki bereketlerinin artacağına, bolluğa ve rızka kavuşacağına yorumlanmaktadır.
RÜYADA KIRMIZI KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kırmızı karpuz görmek, rüya sahibinin zamanla sıkıntılarından kurtulacağına, her türlü süs ve ziynet eşyasına sahip olacağına, mal varlığının artacağına delalet etmektedir.
Rüyada karpuz görmek ne manaya gelir? Rüyada karpuz kesmek ne demektir?
RÜYADA OLGUNLAŞMIŞ KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada olgunlaşmış karpuz görmek, rüya sahibinin helal yollardan rızkının artacağına, büyük rahatlığa erişeceğine yorumlanmaktadır. Kimi yorumculara göre rüyada olgunlaşmış karpuz görmek ise, rüya sahibinin yakın bir zamanda üzüntü ve keder yaşayacağına, ciddi bir hastalığa yakalanacağına, yakın dostları ile yaşayacağı tartışmalara, uzun zamandır beklediği haberin geleceğine yorumlanmaktadır.
RÜYADA HAM (OLGUNLAŞMAMIŞ)KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada ham karpuz görmek, rüya sahibinin evlilik hazırlıkları yaptığı esnada aileler arasında yaşanan kriz nedeniyle düğün tarihinin erteleneceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, gelecek için önemli yatırımlar yapacak fikirleri olacağına, gözden kaçırılan bir fırsatı yakalayacağına ve hedeflerini belirgin hale getireceğine delalet etmektedir.
RÜYADA BÜYÜK KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada büyük karpuz görmek, rüya sahibi için bereketi ve rızkı ifade etmektedir. Rüya sahibi zengin, varlıklı biri olacağına, etrafındaki insanlara faydası dokunacağına delalet etmektedir. Evin içinde görülen büyük karpuz görmek ise, mal artışına ve zenginliğe yorumlanmaktadır.
RÜYADA DİLİMLENMİŞ KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek, huzuru ve hali vakti yerinde bir aileyi temsil eder. Rüya sahibinin sıkıntılarının biteceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, borç taksitlerinin olduğuna, hastanın şifa bulacağına, sezgi gücünün olduğuna, anlayış sahibi birine yorumlanmaktadır.
RÜYADA KARPUZ TAŞIMAK NE DEMEK?

Rüyada karpuz taşımak, rüya sahibinin nefsine yenik düşeceğine, dedikodu yaptığına ve bu durumdan kendini suçlu hissedeceğine, yakın çevresi hakkında öğreneceği sırra, tarafsız olması gerektiği yerde taraf belirttiğinden dolayı çatışmaya neden olacağına yorumlanmaktadır.
RÜYADA ÇATLAMIŞ KARPUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada çatlamış karpuz görmek, rüya sahibinin yaşadığı talihsizliklerden dolayı motivasyon kaydı yaşayacağına, kendine yakıştıramadığı bir işe başlayacağı ve bu işten memnun olmayacağına, düş kırıklığına ve yarım kalan sevinçlere yorumlanmaktadır.
RÜYADA KARPUZ İKRAM ETMEK NE DEMEK?

Rüyada karpuz görmek, ev içinde mutluluk ve hoşgörünün artacağına, eş veya sevgililer için altın, kolye benzeri ürünlere hediye edeceklerine ve romantik zamanlar yaşayacaklarına, ziynet eşyasına sahip olmaya yorumlanmaktadır.
RÜYADA KARPUZ TARTMAK NE DEMEK?

Rüyada karpuz tartmak, rüya sahibinin şanslı biri olduğuna, sermaye ile geliri yüksek ticari işler yapacağına, tatlı dille ailesini ikna ederek hayalleri için adımlar atacağına, gerektiğin yerde sorumluluğu alarak hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karpuz görmek

Karpuzun özü, anlayış ve ilim ile tâbir olunur. Rüyada karpuz görmek, mal ve mülktür. Karpuz yemek ani kısmettir. Rüyadakarpuz almak, mülke ve nimete mâlik olmaya delâlet eder. Rüyada tamamen yetişmiş ve kemale ermiş kurpuz görmek, vücudun sıhhatına işarettir. Zindanda olan bir kimsenin rüyada karpuz yediğini görmesi, hapisten çıkacağına delâlet eder.

Rüyada karpuz görmek tatlı ise, hayır ve menfaattir. Mevsiminde karpuz görmek, tatlı olmasa bile, kavun görmekten hayırlıdır.. Küçük karpuzları görmek, büyüklerini görmekten hayırlıdır. Kişinin rüyada karpuz görmesi, hayır ve menfaata ve vücut sıhhatına delâlet eder.

Rüyada karpuz tarlası görmek, evhamlı birtakım insanlara işarettir. Karpuz satın almak, yeni bir işe para yatıracağınıza; karpuz kesmek, kötü haber almaya; karpuz yemek dedikodunuzun yapılacağına yorumlanır. Tarladan karpuz almak, bir akrabalarını ya da arkadaşlarınızla kavga edeceğinize yorumlanır.

Karpuz satın almak, yeni bir işe para yatıracağınıza; karpuz kesmek, kötü haber almaya; karpuz yemek dedikodunuzun yapılacağına yorumlanır. Tarladan karpuz almak, bir akrabalarını ya da arkadaşlarınızla kavga edeceğinize yorumlanır.

Kirmani ye göre; Rüyasında mevsiminde bir karpuz görüp yiyen kederden ve sıkıntıdan kurtulur. Bir rivayete göre de malı çoğalır.

Abdulgani Nablusi ye göre ; vaktinde olmak şartı ile karpuz görmek, menfaatli ve geçimi yolunda bir ese delalet eder. İçi boşalmış ve bozulmamış karpuz görmek ve yemek, vücut sağlığına delalet eder.

ibn-i Sîrîn (rh.a.) demiştir ki: karpuz yemek kederden kurtulmaktır. Bu Rüyayı gören eğer tutuklu ise tahliye edilir. Rüyada karpuz yemek, gam ve kederden halâs olmaya delâlet eder.

Rüyada karpuz görmek; sıkıntıların bitmesine, karpuz ekmek; iyi bir işe başlamaya, mevsiminde karpuz yemek; üzüntülerden kurtulmaya, bozulmuş karpuz yemek; hastalığa, olmuş karpuz; helal mala işarettir.

Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Rüyada içi boşalmamış ve bozulmamış karpuz görmek ve yemek vücudun sıhhat ve afiyetine delâlet eder.

Yeşil karpuz görmek, şehre, çocuğa, zevceye yahut erkek hizmetçiye delâlet eder.

Rüyada sarı karpuz görmek, kendileri için güzel ve medhedilen ve hayır ile yâd edilen birtakım erkek ve kadınlara alâmettir. Bazı kere de rüyada sarı karpuz görmek, ayıp sahibi bir kadına işarettir.

Rüyada kırmızı karpuz görmek, her türlü süs, zinet ve bezeğe alâmettir. Rüyada elini semaya uzatıp bir karpuz aldığını görmek, mülke ve nimete mâlik olmaya delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ GÖRMEK

Bu durumda rüyanın içeriği hakkında net bir karara varmak ve yorumlamaları bu şekilde düzenlemek gerekmektedir. Bu tür bir rüya çeşitli yönleri ile hayra yorumlanabileceği gibi aynı zamanda şerre ve kötülüğe de yorumlanabilir. Rüya yorumlarının doğru bir şekilde yapılabilmesi için rüyalarınızı en iyi şekilde analiz etmeniz gerekmektedir. Rüyada karpuz ve kavun görmek aynı şekilde yorumlanmaktadır. Rüyada görülen karpuz bazen hayırlı bir habere bazen yaşanacak sıkıntılı günlerin yaklaştığına bazen de bir dosta ve bu dost ile ilgili yaşanacak olumsuz gelişmelere işarettir. Rüyada karpuz görmek rüya yorumcuları tarafından çeşitli şekillerde yorumlanabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ ALMAK

Yakın bir zaman içerisinde işinde büyük bir adım atarak yatırım yapacağına ve bu durumda para yatıracağına işarettir. Rüyada bir kişi karpuz satın aldığını görüyorsa bu rüya o kişi için hayırlı bir şekilde yorumlanır. Ayrıca rüyada görülen karpuz iş hayatında yaşanılacak olumlu gelişmelere de işarettir. Rüyada alınan karpuz yeni bir girişimi ifade etmektedir. İşinizde yapacağınız bir yükseliş ya da yeni bir iş için atacağınız adımı ifade etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ KESMEK

Rüyada karpuz kesmek hayır ve güzellik olarak yorumlanmaz. Rüyada kesildiği görülen karpuz hayırsız ve kötü bir habere işarettir. Bu durumda kişinin yakın zamanda oldukça kötü bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağına işarettir. Ayrıca hayatında birçok olumsuz gelişme yaşanarak büyük oranda çöküntü yaşayacağına işarettir. Bir kişi rüyasında karpuz kestiğini görüyorsa bu durum rüya yorumcuları tarafından hayırlı bir şekilde yorumlanmaz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
TATLI KARPUZ YEMEK

Yapmak istediği tüm işleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ve mutlu bir hayatı olacağına işarettir. Aynı zamanda tatlı karpuz görmek kişinin uzun süredir bekleyip de alamadığı çok istediği bir haberi alacağına ve tüm işlerinin hayırlı bir şekilde sonlanacağına işarettir. Rüyada kişinin kendisini tatlı karpuz yerken görmezi güzellik ve iyiliğe işarettir. Rüya sahibinin rüyası hayırlı bir şekilde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ACI KARPUZ YEMEK

Kişinin yapmış olduğu bir işten dolayı ağzının tadının bozulacağına işlerinin olumsuz bir şekilde sonlanacağına işarettir. Aynı zamanda bir kişi rüyasında tatsız ve kötü bir karpuz yediğini görürse yakın zamanda olumsuz ve istemediği bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağı anlamına gelmektedir. Bir kişi rüyasında yemiş olduğu karpuzun tadının acı olduğunu görürse bu rüya genel olarak hayra yorumlanmaz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ YEMEK

Kişi rüyasında karpuz yediğini görürse yakın çevresindeki arkadaşlarının ve akrabalarının kendisi hakkında kötü dedikodu ve iftiralar ortaya atarak kişinin kötülüğünü istediklerine işarettir. Eğer kişi rüyasında karpuz yediğini görürse bu riya o kişinin arkasından dedikodusunu yapanlar olduğuna işarettir. Bu durumda rüyada karpuz yenildiğini görmek pek hayra ve güzelliğe yorulmaz. Rüyada karpuz yemek dedikodu ve gıybet anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TARLADAN KARPUZ ALMAK

Kişinin kısa zaman içerisinde çevresinde bulunan dost ya da akrabalar ile hararetli bir kavga yaşayacağı ifade edilmektedir. Bu açıdan etrafımızda olan biten olayları iyi gözlemleyerek dikkatli ve sakin davranmamızda fayda var. Bir kişi kendisini uçsuz bucaksız kocaman bir karpuz tarlasında görüyorsa ve aynı zamanda bulunmuş olduğu tarladan karpuz kopardığını görüyorsa bu rüya kavga ve gürültü olarak yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRDEN FAZLA KARPUZ GÖRMEK

Kişinin rüyasında sayıca fazla karpuz görmesi pek hayra yorumlanmaz. Kötü olayları ve üzüntüyü çağrıştırır. Kişinin yaşam alanı içerisinde birden fazla karpuz görmesi yakın zamanda yaşanması mümkün olan kötü bir olayı musibeti ve belayı çağrıştırır. Ancak bu birden fazla karpuzları rüya sahibi kendi evinde görüyorsa bu durumda durum çok daha kötü bir şekilde yorumlanır. Bu durumda tüm rüya yorumcuları tarafından durum oldukça olumsuz bir şekilde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MEVSİMİNDE KARPUZ GÖRMEK

Rüya sahibinin kısa zaman içerisinde oldukça güzel haberler alıp mutlu olacağına işaret edilir. Aynı zamanda rüyada mevsiminde karpuz görmek kişi eğer zor ve kötü bir durumdaysa kısa zaman içerisinde içinde bulunduğu tüm olumsuz durumlardan kurtulacağına işaret eder. Bir kişi rüyasında almış olduğu karpuzun tam mevsiminde olduğunu görmesi hayırlı bir şekilde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ EKMEK

Rüyada karpuz ekmek rüya sahibinin önünde açılacak olan yeni kapıların varlığına işarettir. Karpuz ekmek aynı zamanda yeni bir ekmek kapısı çıktığına ve kişinin maddi anlamda tüm yüklerinden kısa zaman içerisinde kurtulacağına işarettir. Bu durumda kişinin imkanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi gerekir. Rüyada bir kişi kendisinin boş bir tarlaya karpuz ektiğini görürse yeni ve kendisi için hayırlı sonuçlanacak bir işe başlayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BOZULMUŞ KARPUZ

Kişinin hayatında çeşitli olumsuzlukların yaşanacağına ve kendisinin ya da çevresinde bulunan birinin ciddi bir hastalık geçirerek çok zor günler atlatacağı ifade edilir. Bozulmuş karpuz pek hayra yorumlanmaz. Rüyada kişi kendisini bozulmuş ve çürümüş bir karpuz yerken görürse yakın zamanda çok ciddi bir hastalık yaşanacağına işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OLGUNLAŞMIŞ KARPUZ

Rüya sahibinin hayırlı ve helal yoldan çeşitli mallar kazanacağına ve maddi açıdan büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir. Bir kişi rüyasında olgunlaşmış ve olması gereken tada ulaşmış bir karpuz yediğini görürse bu rüya o kişi için hayırlı bir şekilde yorumlanır. Bu durumda rüyada görülen olgunlaşmış karpuz kişinin kazanacağı helal paraları ifade eder.

Rüyada görülen karpuz kavundan çok daha hayırlıdır şeklinde ifadelerde bulunmaktadır. Rüyada görülen karpuz bir kısım yorumcu tarafından üzüntü ve keder olarak yorumlanır. Kişilerin yakın zamanda yakalanacakları ciddi bir hastalığın belirtisidir. Bir kısım rüya yorumcusuna göre sıkıntıdan ve çeşitli sorunlardan arınıp helal yoldan çeşitli mallar kazanılacağına işarettir. Aynı zamanda rüyada görülen karpuz kişinin yakın dostları ile yaşayacağı şiddetli kavgaları ifade eder. Ayrıca uzun zamandır beklenen bir haber olarak da ifade edilebilir. Ayrıca görülen küçük karpuzlar iyi niyetin ve güzel bakışın bir ifadesidir. Genel olarak karpuz rüyaları farklı şekillerde yorumlanır. Bu rüyanın içeriği ile yakından alakalıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OLMAMIŞ KARPUZ GÖRMEK

Olmamış karpuz görmek, hayallerin peşinden gidilecek bir yaşamı da belirtmektedir. Özellikle genç kimseler için kendilerine yön tayin edecekleri, hedeflerini belirginleştirecekleri bir dönem içinde olduklarını ifade eder. Henüz olgunlaşmamış bir fikre, gelecek için önemli bir yatırım yapmanın ilk adımlarını atmaya ve gözden kaçırılmış bir fırsat yakalamaya alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇATLAMIŞ KARPUZ GÖRMEK

Her şeyin yolunda gittiğini düşünürken bir anda oluşan talihsizlikler yüzünden kişinin moral ve motivasyonunda düşüşler meydana geleceğini ifade eden rüya, aynı zamanda rüya sahibinin kendisi için uygun olmayan bir işe başlaması sonucu yaşayacağı düş kırıklığını da temsil eder. Yarım kalan bir sevince işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ İKRAM ETMEK

İlişkisi olan kişilerin eşleri veya sevgililerine yüzük ya da altın kolye alarak romantik zamanlar geçireceklerine, hane içinde mutlulukla beraber hoşgörünün de yükselişe geçeceğine tabir edilir. Sevilen birine alınacak değerli bir hediyeye alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ TARTMAK

Karlı bir işe girişmenin, geliri yüksek bir ticarethane açmanın da tabiri olan rüya, kişinin talihinin açık olduğu bir dönemde olduğunu da haber verir. Tatlı dille ailesini ikna edecek olan rüya sahibinin hayallerine giden yolda önemli adımlar atacağını, hayatını idame ettirebilmek için gereken her türlü sorumluluğu çekinmeden alacağını işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ ÇEKİRDEĞİ GÖRMEK

Küçük bir sermayeyle başlanan işte giderek büyümeye alamettir. Zenginlik hayalleri kuranların gelecekte tüm isteklerine kavuşacaklarını, nimet ve kısmet bolluğu ile keyiflerinin yerinde olacağını bildiren rüya, amaca giden yolda pes etmemek gerektiğini ve sabırlı olmanın başarı için önemli olduğunu bildirir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAM KARPUZ YEMEK

Aşırı derecede aceleci davranmak suretiyle iyi giden bir işi bozmak, işgüzarlık yaparak yolunda giden hayatını bir anda karmaşaya çevirmek anlamına gelir. Kısa bir dönem de olsa yaşanacak aksiliklerin yakın gelecekte kişiyi ruhen rahatsız edeceğini de ifade eder. Deyim yerindeyse kişinin olmamış duaya amin demesini işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ KABUĞU YEMEK

Aşırı yemek yemek, çok hareketsiz kalmak gibi nedenlerle yaşanacak bazı sağlık sorunlarına işaret eden rüya, prensiplerine bağlı kalamayan kişinin sürekli eleştiri oklarına maruz kalacağını, işini ciddiye almamasından dolayı da yakın zamanda maddi darlığın kendisini beklediğini delalet eder. Ölçüsüzce davranmak anlamındadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ ÇEKİRDEĞİ YUTMAK

Yoğun ve kalabalık ortamlardan sıkılan rüya sahibinin kendisiyle baş başa zaman geçirme isteğine de tabir edilir. Hoşa gitmeyen bir durumda kalp kırmamak adına kişinin kendisine hakim olacağını, insanları üzmemek adına sıkıntısını içine atacağını alamet eder. Karpuz çekirdeği yutan kimselerin çok sayıda çocuğu olur ve aile yaşantıları her zaman hareketlidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOZULMUŞ KARPUZ YEMEK

Kaybedilen ve geri alınamayan paraların da delaletidir. Çok fazla önemsenmeyen durumların ilerde kişi için sorunlara neden olacağını, inancına göre yaşamadığı için sıkıntı duymayan kişinin başına gelen problemlerden sonra aklını başına toplayacağını ve daha düzgün yaşamaya çalışacağını tabir eder. Kazancını ağız tadıyla yiyemeyen rüya sahibinin haram gelir elde ettiğine de işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ SUYU İÇMEK

Hazır para harcamak veya büyük bir mirasa konarak çalışmak zorunda kalmamak anlamına da gelir. Her şeyin en iyisini, en alasını yaşamak, pek çok kişinin hayal ettiği gibi bir hayat yaşamak, her gün farklı yerlerde eğlenmek ve hayatın sunduğu tüm nimetlerden maksimum derecede faydalanmak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ TOPLAMAK

Yatırım veya anlaşmalar için, her türlü gayrimenkul alımı için en ideal şartların oluştuğunu haber veren rüya, bu dönemde yapılacak işlerden çok büyük meblağlar kazanarak kısa zamanda zengin olunacağını da tabir eder. Bir süredir düşünülen bir iş için nihayet girişimde bulunulacağını ve doğru zamanın geldiğini ifade eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TARLADA KARPUZ GÖRMEK

Aile şirketi açarak işin başına geçmek, yönetici ve liderlik özelliğini ortaya koyarak çok güzel işlere imza atmak, kendini ispatlamak manasındadır. Aile ve akrabalardan oluşan bir grupla iş yapmak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DENİZDE KARPUZ KABUĞU GÖRMEK

Çok güzel bir rüya olduğu gibi, hem müjdeli haberlere işarettir, hem de kişinin uzun zamandır beklediği gelişmelerin menfi şekilde sonuçlanacağını haber verir. Aşk yaşamak, duyguların coşmasına neden olacak biriyle tanışmak ve yalnızlıktan kurtulmak anlamındadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YERE KARPUZ FIRLATMAK

Kişinin çalışma ortamında kendisine gizliden gizliye kıskançlık ve düşmanlık duyguları besleyen biri yüzünden hak edilen terfinin alınmakta gecikeceğini, rüya sahibinin uğraşlarının baltalanacağını ve bu durumun isteksizliğe neden olacağını delalet eder. Nankör biriyle karşılaşmak, yapılan bir iyiliğin karşılığında küstahça davranışlar görmek manasındadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ YİYEREK KUSMAK

Kazandığı parayı bir yandan harcayan rüya sahibinin elinde para kalmaması yüzünden sürekli borç açtığına da tabir edilir. Çok hevesli başlanan bir işten vazgeçmek, bir arkadaşın lafıyla yolundan dönmek demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ TAŞIMAK

Farklı bir yoruma göre, kişinin nefsine yenik düşeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına da yorumlanır. Kişinin kulağına gelecek bazı dedikodulara, yakın çevresi hakkında öğreneceği bir sırra işarettir. Tarafsız kalınması gereken bir durumda görüş bildirmek suretiyle kişilerle fikir çatışması yaşamak manasına da gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ TARLASINDA ÇALIŞANLAR GÖRMEK

Özellikle işinde başarılı olan kişilerin çevreleri tarafından merakla takip edildiğine ve çok sayıda kıskananı olduğuna yorumlanır. Kişi hakkında yapılan pek çok lafa, söze ve dedikoduya alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İÇİ HAM KARPUZ GÖRMEK

Tatsız durumlara işaret eden rüya, sabır gösterildiği takdirde her şeyin yoluna gireceğini de bildirir. Evlilik veya düğün hazırlığı yaparken aileler arasında çıkacak bazı anlaşmazlıklar nedeniyle tarih ertelemek anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Görmek
Karpuzun özü, kazanç ve rızık ile ifade edilir. Rüyada tamamen yetişmiş ve olgunlaşmış karpuz görmek, vücudun sağlığına ve selamete işaret eder. Derler ki kıpkırmızı karpuz kısmettir, hayır ve faydaya ve vücut sağlığına alamet eder. Rüyada karpuz görmek; yaşamınızda önemli kayda değer mühim değişiklikler olacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Özü anlayış ve ilimle tabir olunan rüyada mevsiminde karpuz görmek, rüya yorumcuları tarafından mal ve mülk olarak yorumlanmaştır. Karpuz yemek ani kısmet, karpuz almak, mülke ve nimete sahip olmaya delalet eder. Rüyada tamamen yetişmiş ve kemale ermiş karpuz görmek, vücudun sıhhatine işarettir. Zindanda olan bir kimsenin rüyada karpuz yediğini görmesi, hapisten çıkacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Yemek Ne Anlama Geliyor?

Kişi rüyasında karpuz yediğini görmesi, hayır ve menfaattir. Mevsiminde karpuz yemek, tatlı olmasa bile, kavun görmekten hayırlıdır. Rüyada karpuz yemek dedikodunuzun yapılacağına yorumlanır.

Kirmani'ye göre; rüyasında mevsiminde bir karpuz görüp yiyen kederden ve sıkıntıdan kurtulur. Bir rivayete göre de malı çoğalır, iş hayatında daha başarılı olur ve çok mala sahip olmak şeklinde tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Şîrîn (rh.a.) demiştir ki: karpuz yemek kederden kurtulmaktır. Bu rüyayı gören eğer tutuklu ise tahliye edilir. Rüyada karpuz yemek, gam ve kederden kurtulmaya delalet eder.

Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Rüyada içi boşalmamış ve bozulmamış karpuz yemek vücudun sıhhat ve afiyetine delalet eder.

Mevsiminde karpuz yemek; üzüntülerden kurtulmaya, bozulmuş karpuz yemek; hastalığa, olmuş karpuz rüyaların genelinde helal mala işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tatlı karpuz yediğini görmek, hayır ve menfaattir. Mevsiminde karpuz görmek ve ondan yemek, sıkıntılardan, hapisten kurtulmaya, sıhhat ve afiyete işarettir. Olgun ve tatlı karpuz yemek, sıhhat ve afiyete, sıkıntılı durumlardan çıkmaya işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Kesmek

Küçük karpuzları görmek, büyüklerini görmekten hayırlıdır. Kişinin rüyada karpuz görmesi, hayır ve menfaate ve vücut sıhhatine delalet eder. Rüyada karpuz kesmek, sağlık ve afiyete, rızka ve menfaate işarettir. Karpuz kesmek aynı zamanda, ilme, hayırlı ameller işlemeye, bol rızk ve helal kazanca işarettir.

Bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada karpuz kesmek, memuriyete, helal rızka, bol kazanca, şifaya, üzüntüden kurtulmaya, düşmana galip gelmeye, çocukla müjdelemeye işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Almak

Karpuz almak, saygın bir konuma gelmeye, hayır ve menfaate, ilim öğrenmeye; hastalık, sıkıntı ve hapisten kurtulmaya, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Fakir bir kimse mevsiminde karpuz alsa, zengin olur. Bekar bir kimse rüyada karpuz aldığını görse, evlenir ve bolluğa erişir.

Rüyada manavdan karpuz almak büyük hayırlara, mülk edinmeye, güç ve yetki sahibi olmaya işarettir. Karpuz alınması yeni bir işe para yatıracağınıza işarettir. Tarladan karpuz almak, bir akrabalarını ya da arkadaşlarınızla iş yapacağınıza yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karpuz çalmak, işini, mesaisini aksatmaya, hak edilmemiş kazanca işarettir. Rüyada karpuz almak, mülk edinmeye ve nimete sahip olmaya işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Karpuz Görmek

Bir kimsenin rüyasında yeşil karpuz görmesi, birbiri üzerine yığılmış mala delalet eder. Çünkü karpuzlar da tarlada her biri üzerine yığılır.

Rüyada sapı üzerinde duran yeşil karpuz görmek, kişinin hayatında berekete, rızka, ucuzluk ve bolluğa ve nimetin devamına delalet eder.

Bazı kere de yeşil karpuzlar, dünyanın senelerine, aylarına ve günlerine alamettir. Yeşil karpuzlar şehre, çocuğa, zevceye yahut hizmetçiye işaret sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ham karpuz, zindeliğe; yeşil karpuz, çocuğa, hanıma, hizmetçiye veya bir yerleşim alanına işaret eder.
Rüyada Kırmızı Karpuz Görmek

Kişinin rüyasında karpuz görmesi var olan sıkıntılardan parça parça kurtulacağını gösterir.

Her türlü süs, ziynet ve bezeğe alamettir. Rüyada elini semaya uzatıp bir kırmızı karpuz almak, mülke ve nimete malik olmaya işaret eder. Rüyada kırmızı karpuz görmek, süs ve bezeğe işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Tarlası Görmek

Rüyada görülen karpuz tarlası, zengin, varlıklı bir kimse olarak tanımlanır. Karpuz tarlası bol rızka, rahat geçime işaret eder. Kimi zaman sağlığa, zenginliğe çağrışım yapar.

Evli bir erkek rüyasında karpuz tarlasına tohum ektiğini görse, eşinin hamile kalacağını belirtir. Rüyada karpuz tarlası, rüyayı gören kimsenin baht, kısmet, şansının açıldığına ve yoksullukan kurtulacağına işaret sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilimlenmiş Karpuz Görmek

Abdülgani Nablusi ye göre; vaktinde olmak şartı ile dilimlenmiş karpuz görmek, menfaati ve geçimi yolunda bir Aileye delalet eder. İçi boşalmış ve bozulmamış karpuz görmek ve yemek, vücut sağlığına delalet eder. Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek sıkıntıların bitmesine, iyi bir işe başlamaya yorulur.

Bir kimsenin rüyasında kesilmiş ve dilimlenmiş karpuz görmesi, ödeyeceği veya ödemesi için ay olarak müddet kestiği bir borca delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Karpuz Görmek

Büyük karpuz görmek bereketli rızkı ifade eder ve çok hayırlı bir rüyadır. Büyük karpuzlar, zengin, varlıklı ve insanlara faydalı olunacağı bir kimseyi de işaret eder. Rüyada evinde birçok büyük karpuz görmek, mal artışına veya zengin olmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı karpuz görmek

Sarı fakat lezzetli karpuz görmek, iyilikle anılan, ardında güzel ve iyi hatıralar bırakan kadın ve erkeklere işaret eder. Karpuzun özü, anlayış ve ilme delalet eder. Bazen de sarı karpuz, rengin sarılığı tabiatın ağırlaşması ve cildin sertliği dolasıyla ya güzel huy veya kötü, ayıp sahibi bir kişiye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Taşımak

Kucağında karpuz taşımak rüya sahibi için mal ve mülkünün bereketleneceğine, kazancının ise artarak çoğalacağına işaret sayılır. Bazı yorumcular, rüyada mevsiminde karpuz taşımak, sıkıntıdan kurtulup ferahlamaya işaret eder, demişlerdir.

Eğer, karpuza ihtiyacı olan bir hasta, rüyasında eline karpuz geçtiğini görse hastalığından kurtulup afiyete kavuşur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Karpuz Görmek

Rüyada çürümüş karpuz, stokçuluğa, cimriliğe, vergi kaçırmaya veya malının zekatını vermemeye işarettir. Rüyada karpuzun içten içe çürüdüğünü görmek, bozulan ekonomik durumu insanlardan gizlemeye ve aynı zamanda gıybet anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Satmak

Rüyada kişinin rızkını elde etmek için karpuz sattığını görmesi, hayır ve esenliğe, helal kazanca ve sıkıntıdan kurtulmaya işarettir. Bazen rüyada karpuz satmak, sattığı karpuz miktarı ve değeri kadar kazancının artacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Kabuğu Görmek

Karpuz kabuğu vücudun sıhhatidir. Ayrıca kolay kazanılan bir mal olarak da yorumlanır. Rüyada görülen karpuz kabuğu, beklenmeyen bir yerden gelecek kazancı işaret eder. Ayrıca elbiseye, mala, kısmete ya da çocuk olarak yorumlanır.

Hamile bir kimse rüyada kendisine karpuz kabuğu verildiğini görse, rüya sahibinin ağrısız bir doğum yapacağına işaret sayılır.

Yoksul bir kimse rüyada karpuz kabuğu görse, rüya sahibinin ummadığı bir yerden yardım göreceğine işaret sayılır. Zengin bir kimsenin aynı rüyayı görmesi ise, o kişinin daha da zenginleşeceğine hükmedilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Toplamak

Rüyada karpuzları yerden kaldırdığını ve topladığını görmek, rızka, menfaate, mala, hayır ve iyiliğe delalet eder. Rüyada karpuz toplamak, zenginlik olarak tanımlanır. Rüyada karpuz toplamak evin geçimini sağlamaya çalışan eşe işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarlada Karpuz Görmek

Tarlada karpuz görülmesi sevecen, anlayışlı ve evine düşkün bir eşe işaret sayılır. Rüyada tarlada karpuz, eczacıya, baharatçıya ve ilaç satıcısına işaret eder. Bazen de tarlada karpuz görmek, içinde bulunulan iyi veya kötü halin devam etmeyeceğine, mevcut durumun kalıcı olmadığına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Çekirdeği Görmek

Rüyada görülen karpuz çekirdeği, uzun ömre, sağlık ve mutluluğu, evlilik veya nişanı ifade eder. Karpuz çekirdeği aynı zamanda rızkın bolluğunu gösterir. Rüyada görülen karpuz çekirdeği o yılın bereketli geçeceğine yorumlanır.

Rüyanızda karpuz çekirdeği görülmesi, mal ve menfaate veya kız çocuğuna işaret eder. Beyaz karpuz çekirdeği, hayra; sarı karpuz çekirdeği, hastalığa; siyah karpuz çekirdeği, sessizlik ve sükunete, gizliliğe işaret eder. Bazen karpuz çekirdeği görmek, sevimsiz, çirkin bir kişiyi işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Dilimi Görmek

Karpuz dilimleri, borç taksitlerine işaret eder. Rüyada karpuz dilimi, hasta için şifaya, sağlıklı kimse için afiyete işarettir. Karpuzun dilimleri ve göbeği, anlayışa, sezgi gücüne ve ilme işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Almak

Rüya içerisinde alınan karpuz, yeni girişim anlamına gelir. Kişi işinde yapacağı bir yükseliş veya yeni bir iş adına atacağı adımı ifade eder. Rüya içerisinde biri, karpuz satın aldığını görürse, bu rüya o birey adına hayırlı biçimde yorumlanır. Yakın zaman içinde işinde önemli adımlar atıp yatırım yapacağına ve bu vaziyette para yatıracağına işaret eder. Bunun dışında rüya içerisinde görülen karpuz iş yaşamında yaşanacak olumlu gelişmelerin habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Karpuz Tarlası Almak

Rüyada karpuz tarlasının satın alınması gerçek yaşamda ederi oldukça yüksek mala kavuşmak ya da mülk sahibi olmak ile yorumlanır. Bilhassa büyük ev, iş yeri ya da yazlık yeri almak manasına da gelmektedir. Tarla ya da arazi satın alıp iş kurmak biçiminde de yorumlanır. Rüya elde olan paranın ilerleyen vakitlerde değerlenmesi açısından doğru biçimde yatırım yapılacağını ve neticenin yüz güldüreceğini ifade etmektedir. Bireye desteğini esirgemeyen birçok dostun varlığı şeklinde de yorumlanan rüya, zor ve dar günlerde bu kişilerden umulmayan önemde yardım ve destek alınacağını ve manevi manada mutluluk duyulacağının habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Karpuz Tarlası Görmek

Bu rüyayı gören birey, hasat konusunda bolluk yaşayacaktır. Bilhassa ele geçecek para tutarında ciddi artış olması şeklinde yorumlanır ve zenginlik manasına gelir. Tarla içerisinde oldukça çok sayıda karpuz görmek, işlerin iyiye gideceğinin işareti olmasının dışında yeni yatırımın da habercisidir. Kazanç getirecek ufak çaplı bir işletmenin açılması ya da ek iş manasında bir projeye yönelip, daha çok para kazanmaya yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı Karpuz Yemek

Rüyada bireyin tatlı karpuz yediğini görmesi oldukça iyi anlamlara sahiptir. Bu rüya, iyilik ve güzelliğe işaret eder. Rüyayı gören kişinin rüyası hayırlı biçimde tabir edilmektedir. Kişi, yapmak istediği bütün işleri başarılı bir biçimde tamamlayacağına, rahat ve huzurlu bir yaşama kavuşacağına ve mutlu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir. Aynı şekilde rüyada tatlı karpuz görmek, bireyin uzun zamandır bekleyip alamadığı, çok istediği haberi alacağına, bütün işlerinin hayırlı bir biçimde sonlanacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kişinin Kendisinin Karpuz Yediğini Görmesi

Biri, rüyası içerisinde karpuz yediğini görürse, o birey kimi kişilere çok kırılacak, alınacak ve küsecektir. Rüyayı gören bireyin, kendisine haksızlık şeklinde göreceği ve üzüleceği kimi olayları yaşayacağı manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Karpuz Kesmek

İslami tabirlere göre rüyada karpuz kesmek, alınacak olan kötü haber şeklinde yorumlanır. Kimi tabirciler de rüyasında karpuz kesen bireyin işiyle alakalı oldukça mühim bir fırsatı kaçırması ve parasının bereketinin kaçması şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Yemek

Bu rüyayı gören kişinin oldukça güç günler geçireceği, başka insanlar sebebiyle canının sıkılacağı, sinirden küplere bineceği ve sinirlerinin alt- üst olacağının anlamını taşır. Rüyayı gören bireyin arkasından söylenen kötü sözler, kişinin moralini çok bozacaktır ve ruh halini etkileyeceğine işaret eder. Rüyayı gören bireyin etrafındaki hileci ve fesat bireylerin varlığına, bu bireylerden gelecek olan probleme rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARPUZ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada karpuz görmek, rüyanın görülüş biçimine göre hayırlı ya da olumsuz şekilde tabir edilir. Rüyada karpuz almak yeni bir girişim demektir. İş hayatında gerçekleşecek yeni gelişmeler ve zaman içinde atılacak büyük adımları ifade eder. Rüyada karpuz kesmek ise hayırlara yorulmaz. Bu rüya kötü ve hayırsız habere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kişi rüyasında karpuz kestiğini görüyorsa bu durum rüya yorumcuları tarafından hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Rüyada kesildiği görülen karpuz hayırsız ve kötü bir habere işarettir. Bu durumda kişinin yakın zamanda oldukça kötü bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağına işarettir. Ayrıca hayatında birçok olumsuz gelişme yaşanarak büyük oranda çöküntü yaşayacağına işarettir. Rüyada karpuz kesmek hayır ve güzellik olarak yorumlanmaz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karpuz yemek dedikodu ve gıybet anlamına gelir. Eğer kişi rüyasında karpuz yediğini görürse bu riya o kişinin arkasından dedikodusunu yapanlar olduğuna işarettir. Kişi rüyasında karpuz yediğini görürse yakın çevresindeki arkadaşlarının ve akrabalarının kendisi hakkında kötü dedikodu ve iftiralar ortaya atarak kişinin kötülüğünü istediklerine işarettir. Bu durumda rüyada karpuz yenildiğini görmek pek hayra ve güzelliğe yorulmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kişi rüyasında yemiş olduğu karpuzun tadının acı olduğunu görürse bu rüya genel olarak hayra yorumlanmaz. Kişinin yapmış olduğu bir işten dolayı ağzının tadının bozulacağına işlerinin olumsuz bir şekilde sonlanacağına işarettir. Aynı zamanda bir kişi rüyasında tatsız ve kötü bir karpuz yediğini görürse yakın zamanda olumsuz ve istemediği bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kişinin kendisini tatlı karpuz yerken görmezi güzellik ve iyiliğe işarettir. Rüya sahibinin rüyası hayırlı bir şekilde yorumlanır. Yapmak istediği tüm işleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ve mutlu bir hayatı olacağına işarettir. Aynı zamanda tatlı karpuz görmek kişinin uzun süredir bekleyip de alamadığı çok istediği bir haberi alacağına ve tüm işlerinin hayırlı bir şekilde sonlanacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alınan karpuz yeni bir girişimi ifade etmektedir. İşinizde yapacağınız bir yükseliş ya da yeni bir iş için atacağınız adımı ifade etmektedir. Rüyada bir kişi karpuz satın aldığını görüyorsa bu rüya o kişi için hayırlı bir şekilde yorumlanır. Yakın bir zaman içerisinde işinde büyük bir adım atarak yatırım yapacağına ve bu durumda para yatıracağına işarettir. Ayrıca rüyada görülen karpuz iş hayatında yaşanılacak olumlu gelişmelere de işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Görmek

Bakınız; Kavun ve Karpuz.

Rüyada karpuz satın almak, yeni bir işe para yatıracağınıza; karpuz kesmek, kötü haber almaya; karpuz yemek dedikodunuzun yapılacağına yorumlanır. Rüyada tarladan karpuz almak, bir akrabayla ya da arkadaşlarla kavga edeceğinize yorumlanır.

Rüyada karpuz görmek çok güvendiğiniz bir arkadaşınız arkanızdan konuşuyor. Dikkat etmelisiniz.

Rüyada karpuz görmek tabiri mal, mülktür. Karpuz yemek, ani kısmettir.

Rüyada karpuz görmek anlamı tatlı ise, hayır ve menfaattir. Rüyada mevsiminde karpuz görmek, tatlı olmasa bile, kavun görmekten hayırlıdır.

Rüyada küçük karpuzları görmek, büyüklerini görmekten hayırlıdır.

Kirmani’ye göre; rüyasında mevsiminde bir karpuz görüp yiyen kederden ve sıkıntıdan kurtulur. Evinde birçok karpuz olduğunu gören, gayet zor bir belaya düşer. Bir rivayete göre de malı çoğalır.

Abdulgani Nablusi’ye göre; vaktinde olmak şartı ile rüyada karpuz görmek, menfaatli ve geçimi yolunda bir eşe delalet eder. Rüyada içi boşalmamış ve bozulmamış karpuz görmek ve yemek, vücut sağlığına delalet eder.

İbn-i Sirin’e göre; karpuz yemek kederden kurtulmaktir. Bu rüyayı gören eğer tutuklu ise tahliye edilir.

Rüyada karpuz görmek ne anlama gelir; sıkıntıların artmasına, karpuz ekmek; iyi bir işe başlamaya, mevsiminde karpuz yemek; üzüntülerden kurtulmaya, bozulmuş karpuz yemek; hastalığa, olmuş karpuz; helal mala işarettir.

Bakınız; Rüyada Karpuz Çekirdeği Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Çekirdeği Görmek

Bkz: Karpuz ve Kavun

Rüyada görülen karpuz çekirdeği, şişman bir evlatla tabir olunur. Çekirdek beyazsa iyidir. Sarı ise hastalığa; siyah ise deliliğe işarettir.

Karpuz Çekirdeği
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada alınan karpuz yeni bir girişimi ifade etmektedir. İşinizde yapacağınız bir yükseliş ya da yeni bir iş için atacağınız adımı ifade etmektedir. Rüyada bir kişi karpuz satın aldığını görüyorsa bu rüya o kişi için hayırlı bir şekilde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kişi rüyasında karpuz kestiğini görüyorsa bu durum rüya yorumcuları tarafından hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Rüyada kesildiği görülen karpuz hayırsız ve kötü bir habere işarettir. Bu durumda kişinin yakın zamanda oldukça kötü bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Görmek

Rüyada karpuz görmek, kişinin sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin rüyasında karpuz görmesi, yakın bir dostundan göreceği desteğe de yorulmaktadır. Rüyada karpuz görmek, rüya tabircilerine göre iş hayatında yaşanacak olan bolluk ve berekete delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Karpuz Görmek

Rüyada büyük karpuz görmek, çoğu yorumcuya göre hane içerisinde meydana gelecek olan bereket manasına gelir. Rüya sahibinin sıkıntılarının son bulacağına, aile içerisinde bulunan küslüklerin son bulacağına yorumlanır. Rüyada büyük karpuz görmek, kırılacak olan nazarın da habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Tarlası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karpuz tarlası görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan mutlu olacağına delalet eder. Rüya sahibi, eğer sıkıcı ve monoton bir yaşama sahipse bu durum tam aksine döner. Rüyada görülen karpuz tarlası aynı zamanda müjdeli haber manasını da taşır. Bu haber yeni bir bebek veya iş özelliğini taşıyacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Dilimi Görmek

Rüya sahibi bu tür bir rüya görmesi durumunda endişelenmemesi gerekir. Rüyada karpuz dilimi görmek, az ile yetinen, daima şükür eden bir insan anlamını taşır. Rüya sahibinin rüyasında karpuz dilimi görmesi, hayatında var olan stresli günlerin son bulacağına yorumlanır. Sorumluluklarını bilen ve ailesine sahip çıkan biri manasını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mevsimsiz Karpuz Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada mevsimsiz karpuz görmek uğursuzluk manasına gelir. Rüya sahibinin uzun bir süre sıkıntı çekeceğine, bu durumun tüm aile bireylerini etkileyeceğine ve üzeceğine delalet eder. Rüyada mevsimsiz karpuz görmek,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Aldığını Görmek

Rüyada karpuz almak, kişinin hayatında yapacağı yeni girişimleri ifade etmektedir. Rüya sahibinin iş hayatındaki yaşanacak yükselişini ya da yeni iş için atılacak adımlarına delalet eder. Rüyada karpuz aldığını görmek aynı zamanda kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Yediğini Görmek

Rüyada karpuz yemek, gıybet anlamına gelir. Bu rüya, rüya sahibinin dedikodusunu yapan insanlar olduğuna işarettir. Aynı zamanda rüyada karpuz yediğini görmek, kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi demektir. Rüyada karpuz yemek, rüyayı gören rüya sahibinin işlerinin kısa süre içerisinde düzene gireceği veya hayırlı bir evlat sahibi olacağı şeklinde yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Kestiğini Görmek

Rüyada karpuz kesmek, genel olarak yorumcular tarafından hayra yorulmaz. Rüya sahibinin alacağı hayırsız ve kötü bir habere işaret etmektedir. Ayrıca kişinin hayatında yaşanacak birçok olumsuz gelişmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı Karpuz Yediğini Görmek

Rüyada tatlı karpuz yediğini görmek, iyiliğe ve güzelliğe işaret etmektedir. Rüya sahibinin tüm işlerinde başarıya ulaşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Acı Karpuz Yediğini Görmek

Rüyada acı karpuz yediğini görmek, genel olarak hayra yorumlanmaz. Rüyayı gören kişinin işlerinin olumsuz bir şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir. Aynı zamanda rüyada acı karpuz yediğini görmek, iş hayatında çeşitli zorluk ve sıkıntı manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Tarlasında Çalışanlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karpuz tarlasında çalışan insanlar görmesi, kişi hakkında yapılan pek çok lafa, söze ve dedikoduya alamettir. Özellikle işinde başarılı olan kişilerin çevreleri tarafından merakla takip edildiğine ve çok sayıda kıskananı olduğuna alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Çekirdeği Görmek

Rüyada karpuz çekirdeği görmek, boğazına düşkün olan bir kimsenin varlığına delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında karpuz çekirdeği görmesi, kişinin mal varlığının günden güne artacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarladan Karpuz Görmek

Rüyada tarladan karpuz aldığını görmek, dost ya da akraba çevresinde yaşanacak olan bir kavgaya işaret etmektedir. Aynı zamanda da mutsuz ve huzursuz günleri geride bırakacağı manasına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Karpuz Görmek

Rüyada birden fazla karpuz görmek, hayra yorumlanmaz. Rüya sahibinin başına gelecek olan kötü olaylara ve üzüntülere rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mevsiminde Karpuz Görmek

Rüyada mevsiminde karpuz görmek, hayırlı bir şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin güzel haberler alıp, mutlu olacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozulmuş Karpuz Görmek

Rüyada bozulmuş çürümüş bir karpuz görmek, ciddi bir hastalığın habercisidir. Rüya sahibinin ya da yakın çevresinden birinin ciddi bir hastalık geçireceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Suyu İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karpuz suyu içtiğini görmesi Her şeyin en iyisini, en alasını yaşayacağına her gün farklı yerlerde eğleneceğine ve hayatın sunduğu tüm nimetlerden maksimum derecede faydalanacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuz Toplamak

Rüya sahibinin rüyasında karpuz topladığını görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilerek yaşaması gerekeceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyada karpuz toplamak, verilen emeklerin karşılığını bulacağına da rivayettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karpuz görmek, kimi yorumculara göre şer kimi yorumculara göre hayır demektir. Bir diğer rüya yorumcularına göre ise rüyada karpuz görmek, yaşanacak sıkıntılı günlerin bittiğine bazen de bir dosta ve bu dost ile ilgili yaşanacak olumsuz gelişmeler anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarlada Karpuz Görmek

Rüyada tarlada karpuz görmek aile ve akrabalardan oluşan bir grupla iş yapmak demektir. Aile şirketi açarak işin başına geçmek, yönetici ve liderlik özelliğini ortaya koyarak çok güzel işlere imza atmak, kendini ispatlamak manasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yere Karpuz Fırlatmak

Rüya sahibinin rüyasında yere karpuz fırlattığını görmesi kişinin çalışma ortamında kendisine gizliden gizliye kıskançlık ve düşmanlık duyguları besleyen biri yüzünden hak edilen terfinin alınmakta gecikeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Karpuz Kabuğu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında denizde karpuz kabuğu görmesi aşk yaşamak demektir, duyguların coşmasına neden olacak biriyle tanışmak ve yalnızlıktan kurtulmak anlamındadır
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuzun İçini Oyduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karpuzun içini oyduğunu görmesi yetenekli evlatlara sahip olmak, dünya çapında ünlenecek işler yapmak ve kariyerine olumlu etkileri olacak kurslara, etkinliklere katılacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçi Ham Karpuz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında içi ham karpuz görmesi evlilik veya düğün hazırlığı yaparken aileler arasında çıkacak bazı anlaşmazlıklar nedeniyle tarih ertelemek anlamına gelir. Eden rüya, sabır gösterildiği takdirde her şeyin yoluna gireceğini de bildirir.
Rüyada Karpuz Lekesi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karpuz lekesi görmesi, eski günleri yad etmek, şimdiki zamandan memnun olmamak ve sağlıkta bazı sorunların gündeme gelmesi demektir. Yaşlı kimseler için evlat özlemi çektiklerine ve yol gözlediklerine yorumlanır.
Rüyada Canı Karpuz Çektiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında canı karpuz çektiğini görmesi büyük bir dileğe kavuşmak, bekarlar için sevdikleri insanla hasret gidermek ve güzel bir yuva kurmak demektir.
Rüyada Kış Mevsiminde Karpuz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kış mevsiminde karpuz görmesi mevsimsiz rüyalar genel olarak hayra yorulmadığı gibi, kışın karpuz görmek de kişi için hayırlı olmayan bir işe girişmek nedeniyle çekilecek derde ve kedere alamettir. Hırs ve tutkuların kurbanı olmak manasına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karpuzla Peynir Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karpuzla peynir yediğini görmesi çalışma koşullarının hafifleyeceğini, ailesiyle ve sevdiği insanla güzel bir yolculuğa çıkacağını delalet eder.
Rüyada Manavdan Karpuz Seçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında manavdan karpuz seçtiğini görmesi özellikle genç kimseler için mesleklerini seçecekleri bir döneme girdiklerini bildirir. Alınacak her kararda aileye de fikir danışılacağını yorumlanmaktadır.
Rüyada Karpuz Yerken Dişini Kırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karpuz yerken dişini kırdığını görmesi, kişinin gülünç bir duruma düşeceğine delalet eder. Kişiyi küçük düşürecek, canını sıkacak bu durumun etkilerinin bir uzun süreceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavun ve Karpuz Satıcısı Görmek

Rüyada kavun ve karpuz satıcısı görmek, yanında sıhhat veren ilaçlar ve yiyecekler bulunduran bir kimsedir.

Bir başka rivayete göre: Bir kimsenin rüyasında kavun ve karpuz satıcısı görmesi ve o kimsenin yanında ilaçları bulunan hasta ile konuştuğunu görmesi, herkesin arkasından açıklarını dile getiren bir kimse olduğuna işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
1 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18832
Dün : 23857
Toplam : 48077149
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...