Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
857 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüya sahibinin rüyasında yonca görmesi bol para ve bol rızık demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

76 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada yonca görmek, çok çalışmanızın mükâfatını alacağınıza delalet eder. Yaşam standardının değişeceğine ve bundan böyle daha lüks bir yaşama kavuşacağınızı işaret eder. Gelecekle ilgisi hiçbir kaygınız olmayacağına alamet eder. Ayrıca ailenizi de daha rahat bir hayat sunacağınızı gösterir.
Rüyada Yonca Görmek Ne Demek?

Bekâr kimseler için evliliğe de alamettir. Yakın zamanda ayaklarınızı yerden kesecek ve sizi çok mutlu edecek bir kısmet bulacağınız manasına gelir. Evli kişiler için de bu rüya evlilik bağının kuvvetleneceğine rivayet eder. Eşinizle aranızdaki ilişkinin her zamankinden daha kuvvetli olacağını gösterir.

Rüyada yonca görmek, çok güzel bir paraya kavuşmaya yorumlanır. Yonca bulmak, hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır. Rüyasında yonca tarlasında yürüdüğünü gören genç bir erkek için de hayatında başarı kazanmak için harekete geçeceğine işaret eder. Evli kadınlar için yeni bir eve taşınmaya yorumlanır. Orta yaşlı kimse için işlerinde çok başarı kazanacağına ve yükseleceğine yorumlanır. Genç kızlar için bu rüya evliliğe işaret eder. Yonca görmek çok rızka delalet eder.

Rüyada yeşil yapraklı yonca görmek, tüm sıkıntısından kurtulur. Eğer dört yapraklı bir yonca ise her şeyin mükemmel olacağına işaret eder.

Rüyada yonca görmek ne demek, hayal peşinde koşarak para kazanmak sevdasında bulunduğunuza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yonca ve hayvanların diğer yiyeceklerini görmek, çok rızka işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Üç Yapraklı Yonca, Kuru Yonca
Rüyada Yonca Tarlası Görmek

Rüyada yonca tarlası görmek, iş hayatınızda oldukça başarılı olacağınızı ifade eder. Yaptığınız işlerle kendinizi kanıtlayacağınızı ve yükselmeniz için bütün zorlu etapları kolaylıkla geçeceğinizi işaret eder. Aynı zamanda belirli bir yere geldikten sonra konumuzu sağlamlaştırmak için hırsla çalışmaya devam edeceğinizi gösterir.
Rüyada Yeşil Yonca Görmek

Rüyada yeşil yonca görmek, sıkıntılarınızdan kurtulup feraha ereceğinize delalet eder. Uzun zamandır sizi hayata küstüren dertlerden kurtulmak için bir çözüm yolu bulacağınızı işaret eder. Dolayısıyla pozitif enerjinizin hem iş hayatınıza hem de özel hayatınıza yansıyacağını ifade eder.
Rüyada Yeşil Yonca Tarlası Görmek

Rüyada yeşil yonca tarlası görmek, hedeflerinize ulaşmak için doğru yolda ilerleyeceğini işaret eder. Kariyer hedeflerinizi planlamada atacağınız adımların sizi başarıya ulaştıracağını ifade eder. Akıllıca düşünmenin ve planlı olmanın size ekstra avantaj sağlayacağını rivayet eder.
Rüyada Yonca Balyası Görmek

Rüyada yonca balyası görmek, elinize çok miktarda para geçeceğini ve bu paraların bir kısmını borçlarınızı ödemek için kullanacağınızı işaret eder. Bu parayla açıklarınızı kapattıktan sonra geri kalanıyla yeni bir hayat kuracağınızı ifade eder.
Rüyada Yonca Sulamak

Rüyada yonca sulamak görmek, genellikle olumsuz tabir edilir. Son dönemlerde hiçbir şeyi yapmaktan keyif almayacağınızı ve bazı sorumluluklarınızı terk edeceğinizi işaret eder. Üzerinizdeki ağır yükler nedeniyle psikolojik olarak yıpranacağınızı ifade eder. Hatta arkadaşlarınızın da içe kapanık halinizi fark edip size yardım için toplanacaklarını rivayet eder.
Rüyada Yonca Tohumu Görmek

Rüyada yonca tohumu görmek, birden çok anlama gelmektedir. Rüyada görülen yonca tohumu, bolluk ve bereket olarak tabir edilir. Rızkınızın artacağını ve helal yoldan kazandığınız paranın değerleneceğini işaret eder. Böylece fakirlikten kurtulacağınızı ve hayal ettiğiniz her şeye yavaş yavaş kavuşacağınızı gösterir.
Rüyada Yonca Tohumu Görmek Ne Demek?

Evli çiftler için bebek müjdesi olarak tabir edilir. Hanenizin bebek sesiyle şenleneceğine delalet eder. Bu bebeğin de kısmetiyle geleceğini ve eşinizle aranızdaki ilişkinin canlanacağına rivayet eder.
Rüyada Altın Yonca Kolye Görmek

Rüyada altın yonca kolye görmek, çevrenizde sizin her zaman kötülüğünüzü düşünen fesat insanlardan kurtulacağınıza alamet eder. Yaptıklarınızı çekemeyen ve aldığınız her şeye laf eden kişileri tamamıyla hayatınızdan uzaklaştıracağınıza rivayet eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise başarı ve zafer olarak yorumlanır. Bir sınavdan başarıyla geçeceğinizi işaret eder. Bir iş mülakatından olumlu bir sonuçla ayrılacağınızı gösterir. Bir başka deyişle geleceğinizi belirlemek için katıldığınız her şeyde muvaffak olacağınıza delalet eder.
Rüyada Yonca Tarlası Sulamak

Rüyada yonca tarlası sulamak, çok uzun süredir beklediğiniz haberin en sonunda size ulaşacağını işaret eder. Belki de aylardan beridir yolunu gözlediğiniz bu haberi alır almaz sevinç gözyaşları dökeceğini ifade eder. Aynı zamanda bundan sonraki hayatınızın bambaşka olacağını ve büyük mutluluklar yaşayacağınızı rivayet eder.
Rüyada Yonca Yaprağı Görmek

Rüyada yonca yaprağı görmek, yoncanın bir kişiye çok büyük bir iyilik yapacağınızı işaret eder. Allah katında mükâfatı büyük olan bu iyilik sayesinde birçok kişinin hayır duasını alacağınızı ifade eder. Yaptığınız bu hayırlı amellerin karşılığını hem bu dünyada hem de ahirette fazlasıyla alacağınıza delalet eder.
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Görmek

Ayrıca bkz: Üç Yapraklı Yonca

Rüyada dört yapraklı yonca görmek, paraya işaret eder. Eğer karanlıkta görülmüş ise sevinç, aşk ve iyiliğe delalet eder.
Rüyada Üç Yapraklı Yonca Görmek

Rüyada üç yapraklı yonca görmek veya bir tarlada onun dört yapraklısını aramak, yüklü bir paraya kavuşmaya ve talihin birden bire iyiye doğru yükseldiğine işarettir.

Rüyada bir tarlada veya bir bahçede üç yapraklı yoncalar arasından dört yapraklısını aradığını görmek, eğer bulursanız bütün muradınızın olacağına, aradığınız halde bulamadığınız takdirde, arzunuzun biraz gecikeceğine delalet eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Yonca Görmek, Rüyada Dört Yapraklı Yonca Görmek
Rüyada Kuru Yonca Görmek

Bkz: Üç Yapraklı Yonca  

Rüyada kuru yonca ve hayvanların diğer yiyeceklerini görmek, çok rızka delalet
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek, rızkınızın bollaşacağına delalet eder. Rüya sahibi uzun zamandır emek verdiği bir işin karşılığından önemli bir para kazanabilir. Rüyada yolca bulmak ya da birinden satın almak ise, hayal kırıklığına uğrayacağınıza işaret eder. Rüyada yonca görmek ne demek? Dört yapraklı kuru yonca ne anlama gelir? İşte, tüm detaylar.

 Rüyada yonca görmek bol rızk anlamına gelir. Rüya sahibinin işleri birden bire açılır ve çok para kazanmaya başlar. Rüyayı gören kişinin iş alanında atacağı adımlara doğru karar vermesi gerekir.

 Rüyada Yonca Toplamak

 Rüyada yonca toplamak, işlerinizin yolunda gideceğine ve iş hayatınızda yükseleceğinize delalet eder. Evli kadınların rüyasında yonca görmesi, yeni bir eve taşınacakları şeklinde yorumlanır. Genç kızlar için rüyada yonca görmek, hayırlı bir kısmetin karşısına çıkacağına delalet eder. Rüyada üç yapraklı yonca görmek ya da dört yapraklı yonca aramak hiç beklemediğiniz bir yerden yüklü bir paraya sahip olacağınıza delalet eder.

 Rüyada Yeşil Yapraklı Yonca Görmek

 Rüyada yeşil yapraklı yonca görmek, rüya sahibinin tüm maddi, manevi ve sağlık sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağını gösterir. Rüyada yeşil yapraklı yonca aramak, bir hayal peşine düşerek para kazanma amacını ikinci sıraya koyacağınızı gösterir. Yonca tarlası sulamak ise, işlerinizi büyüteceğinize işaret eder.

 Rüyada Yonca Tarlası Görmek

 Rüyada yonca tarlası görmek, iş hayatınızda önemli bir başarıya imza atacağınıza delalet eder. Yaptığınız işler ve attığınız adımlar ile adınızdan bolca söz ettirebilir ve karşınıza çıkan engelleri kolaylıkla geçebilirsiniz. Bu rüya, bundan sonra da geldiğiniz konumu korumak için aynı hırs ve azim ile çalışmaya devam edeceğinizi gösterir.

 Rüyada Yonca Sulamak

 Rüyada yonca sulamak, genellikle olumsuz şekilde yorumlanır. Bu rüya, rüya sahibinin son zamanlarda hayattan ve hiçbir şey yapmaktan zevk almadığını gösterir. Bu nedenle rüyayı gören kişinin hayatına anlam ve tat katacak yeni bir amaca ihtiyacı vardır. İçinde bulunduğunuz ortam sizi çok yıpratmış, üzmüş ve omzunuza çok fazla yük yüklemiş olabilir. Bu süreçte psikolojik olarak yıpranabilirsiniz.

 Dört Yapraklı Kuru Yoncalar Görmek

 Rüyada dört yapraklı kuru yonca görmek, hayatınızda sıkıntılı bir sürece gireceğinizin göstergesidir. Rüyayı gören kişi, bazı sorumlulukların altında ezildiğini ve kendisini çıkmazın içinde hissediyor olabilir. Bu rüyayı gören kişinin kendisini rahatlatmak ve kafasını toplamak için kendisine yeni hobiler edinmesi gerekebilir. Kuru yapraklı yonca, hayatınızda üzüleceğiniz bir haber alacağınıza ya da sevdiğiniz bir insanı bilmeden kıracağınıza işaret eder.

FARKLI BİR YORUMCUYA GÖRE;

Rüyada yonca veya hayvanların diğer yiyeceklerini görmek, çok hayırlı bir servete-zenginliğe ve mülke işarettir. Rüyada yonca görmek, hayırlı kazanca işarettir. Genç birinin kendini yonca tarlasında görmesi hayatta başarılı olacağına yorumlanır.
Rüyada yonca görmek çok rızka delalet eder. Rüyada yonca görülmesi rüya sahibinin, çok güzel bir paraya kavuşacağı demektir. Rüyada yonca bulmak yahut satın almak hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır. Rüyasında yonca tarlasında yürüdüğünü gören genç bir birinin hayatında başarı kazanmak için harekete geçeceğine işaret eder. Evli kadınların rüyalarında yonca görmesi yeni bir eve taşınmaya yorumlanır. Orta yaşlı kimse için yonca rüyası işlerinde çok başarı kazanacağına ve yükseleceğine yorumlanır. Genç kızlar için rüyada yonca görülmesi evliliğe işaret eder. Rüyada üç yapraklı yonca görmek veya bir tarlada onun dört yapraklısını aramak, yüklü bir paraya kavuşmaya ve talihin birden bire iyiye doğru yükseldiğine işarettir. Bir tarlada veya bir bahçede üç yapraklı yoncalar arasında dört yapraklısını aradığınızı görmek, eğer bulursanız bütün muradınızın olacağına aradığınız halde bulamadığınız takdirde, arzunuzun biraz gecikeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yapraklı yonca tarlası görmek rüyayı gören kişinin tüm sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir. Eğer görülen yonca dört yapraklı bir yonca ise her şeyin mükemmel olacağına işaret eder. Rüyada yonca toplamak, hayal peşinde koşarak para kazanmak sevdasında bulunduğunuza da işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada yonca tarlası sulamak ve hayvanların diğer yiyeceklerinin görülmesi, çok rızka işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek, kişinin dünya nimetlerinden dilediğince faydalanacağına, gözünde bir şey kalmayacağına işaret eder. Bol ve hayırlı bir rızka nail olmaya, maddi açıdan büyük kazançlar içinde olmaya delalet eder. Zenginlik ve lüks bir hayat sürdürüleceğine, imrenilen bir yaşam içinde olmaya rivayet edilir. Şansın bir anda açılmasına, hangi işe girilirse girilsin güzel sonuçlar elde edileceğine yorulur. Geçim derdi olmadan yaşamaya, en sıkışık anlarda dahi maddi külfetin kolaylıkla aşılacağına tabir edilmiştir. Gördüğünüz bu rüya geçmişe dair sorunların bir bir çözüme ulaşmasına, anlaşmazlıkların sona ereceğine, beklentilerin fazlası ile karşılanmasına yorumlanır. Her anlamda huzur içinde olmaya, sevdikleriniz ile beraber olmak olarak da yorumlanmıştır. Rüyada yonca görmek, ile ilgili farklı tabirler için makalemizin devamında okuyabilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı yorum bölümünden ulaştırabilirsiniz.

Rüyada Yonca Görmek Ne Demek

Rüyada yonca görmek, dünyalık elde etmeye, gönül hoşluğuna, ağız tadının yerinde olacağını bildirir. Dert ve tasadan uzak kalmaya, neşe içinde günlerin yakın omasına delalet eder. Gördüğünüz bu rüya içinizdeki huzursuzluk ve ruhsal sorunların son bulmasına, yarınların daha güzel olacağına yorumlanır. Beklenmeyen bir yerden gelen toplu para yada miras yolu ile elde edilecek mülke tabir edilmiştir.
Rüyada Yonca Bulmak

Rüyada yonca bulmak, hüzne ve hayal kırıklığı yaşamaya yorumlanır. hoş tabirler içermeyen bu rüya, uğursuzluğa, sorun ve sıkıntıların olacağına delalet eder. Gören kişi için son zamanlarda geçirilecek bir hastalığa, kısa süreli sağlık sorunlarına işaret eder.

Rüyada Dört Yapraklı Yonca Aramak

Rüyada dört yapraklı yonca aramak, zenginliğe, servet edinmeye, kazançlı işlere yönelerek maddi güç elde etmeye işaret eder. Kişinin isteklerini gerçekleştirebilecek varlığa, imkana sahip olması olarak da yorumlanmıştır.
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Görmek

Rüyada dört yapraklı yonca görmek, şans ve kısmetin açılmasına, gösterilen azim ve kararlılığın karşılığını alacağınıza delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin hayalini kurduğu, kendisinde huzur bulacağı biri ile hayatını birleştirmesine yorumlanır.
Rüyada Üç Yapraklı Yonca Görmek

Rüyada üç yapraklı yonca görmek, rüya sahibinin uzun süredir yaşadığı sıkıntılar nedeni ile solan yüzünde tekrar güller açacağına işaret eder. Salih amellere, hayır içinde olmaya yorulur.
Rüyada Yonca Balyası Görmek

Rüyada yonca balyası görmek, kişinin konum ve mevkisinin artmasına, yaşam standartlarının artacağına işaret eder. Gören kişinin yaptığı yatırım ve birikimlerinin değer göreceğine, elinde olanın artmasına yorulur. Kişinin yaşamına renk gelmesine, heyecan duymaya tabir edilmiştir.
Rüyada Kuru Yonca Görmek

Rüyada kuru yonca görmek, rızkın temininde kolaylık yaşamaya, birikim yapmanın kişiye fayda sağlayacağına yorulur. Gördüğünüz bu rüya yapılan akıllı yatırımlar ve atılan adımlar sayesinde huzurlu bir geleceğin sizin olacağına işaret eder.
Rüyada Yonca Tarlası Görmek

Rüyada yonca tarlası görmek, iş ve sosyal yaşamda size engel olan, başarınızı istemeyen kişileri alt etmeye, güç sahibi olacağınıza yorulur. Bu rüyayı görenler için iş yaşamınızda yılmadan, azim ile çalıştığınız sürece başarınızın önlenemeyeceğine tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dört yapraklı yonca görmek, rüyayı gören kişinin mal varlığında yaşayacağı artış şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinde kazancının artmasına, işlerini büyütmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin bolluk ve bereket içinde geçim sıkıntısı derdine düşmeden ailesi ile birlikte rahat bir hayatı olacağı şeklinde yorumlanır.

Ayrıca rüyayı gören kişinin bir aile büyüğünden kalacak olan yüklü miktarda bir mirasa da işaret eder. Rüya sahibinin kısmetlerinin açık olduğuna ve kaçıramayacağı fırsatların ayağına kadar geleceğine işaret eder.
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Bulduğunu Görmek

Rüyasında dört yapraklı yonca bulduğunu gören kişinin karşısına çıkacak şansızlık şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi için rüya hayırlı anlamlar içermez. Rüya sahibinin üzüleceği bir haber almasına işaret eder. Rüya sahibinin bir yakınından gelecek hastalık ya da ölüm haberine işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişi için maddi kayıplar yaşamaya ve borç sahibi olmaya işaret eden rüya olarak tabir edilir.
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Aradığını Görmek

Rüyasında dört yapraklı yonca aradığını gören kişinin hayatında mutlu olacağı bir döneme girdiği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin açıldığına ve kazancının arttığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesiyle birlikte bolluk ve bereket içinde varlıklı bir hayat süreceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kısmetlerinin bol olduğuna işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin varsa hastalıklarının şifaya kavuşacağına ya da borçlarını kapatacağına işaret eder.
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Tarlası Görmek

Rüyasında dört yapraklı yonca tarlası gören ya da orda olduğunu gören kişinin iş hayatında elde edeceği başarılara işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmesine, kazancının artmasına ya da işinde terfi almasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin şansının açık olduğu şeklinde yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyada dört yapraklı yonca tarlası görmek, rüyayı gören kişinin kısa süreli bir yolculuğa çıkacağına ve oradan hayırlı haberlerle geri döneceğine işaret eder.
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Kopardığını Görmek

Rüyada dört yapraklı yoncanın yapraklarını koparmak, rüyayı gören kişinin kendi elleriyle kendisi için hayırlı olacak bir işi bozması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin bozulmasına, kazancının azalmasına işaret eder. Rüya sahibinin kısmetlerinin kapanması şeklinde yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin kendi geleceği için bazı planları olduğuna ve hayatında yapmak istediği bazı değişikliklere işaret eder. Rüya sahibinin hayatını gözden geçirmesine ve yoluna öyle devam etmesi şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üç yapraklı yonca görmek veya bir tarlada onun dört yapraklısını aramak, yüklü bir paraya kavuşmaya ve talihin birden bire iyiye doğru yükseldiğine işarettir. Bir tarlada veya bir bahçede üç yapraklı yoncalar arasında dört yapraklısını aradığınızı görmek, eğer bulursanız bütün muradınızın olacağına; aradığınız ama bulamadığınız taktide, arzunuzun biraz gecikeceğine delalet eder.

Rüyada yonca bulmak iyi değildir ve uğursuzluk olarak kabul edilir. Sıkıntı ve zorluk çekmeye, zahmete girmeye, hastalanmaya ve kötü günler geçirmeye işaret eder. Şansın ve kısmetin kapanacağı anlamına gelir.

Rüyada yonca tarlası görmek, rüya sahibinin başarısına mani olan tüm engellerin kalkacağına ve attığı adımların kendisine şans getireceğine işaret eder. Azimle, hırsla ve inançla çalışmaya, kararlı olup, işinde yükselmeye yorulur.

Rüyada üç yapraklı yonca görmek de uğurlu olan rüyalar arasındandır ve hayır olarak kabul edilir. Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceği, sıkıntılarının biteceği ve yüzünün güleceği anlamına gelir. Kişi istediği hayata kavuşacak, tüm beklentilerini gerçekleştirecek ve arzu ettiklerini bulacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Görmek Anlamı ve Yorumu

Rüyada yonca görmek, bolluk, rızık ve paraya yorumlanmaktadır. Rüyasında yonca gören kimse peşinde koştuğu işlerde başarılı olacaktır denir. Bu başarıyla birlikte çok para kazanacak ve hanesine bolluk gelecek diye yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi peşinde olduğu ve hayallerini kurduğu şeyleri kovalamayı devam ettirmeli ve nihayetinde mutlu olacağı yere ulaşacağına yorulmaktadır.
Rüyada Yonca Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yonca görmesi bol para ve bol rızık demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmenin manası, kimi yorumculara göre evlilik, şans ve başarı demektir. Rüyasında yonca görenler bu yorumculara göre bekar ise evlenir, şansı açılır ve arzu ettiği şeylerin fırsatları ayağına gelir derler. Eğer önüne gelen fırsatları iyi değerlendirirse hem başarılı başarılı hem de mutlu olur. Başarılı işler yapan kimse ayrıca maddi yönden de kazanç sağlar diye anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Yonca Bulmak

Rüya sahibinin rüyasında tek yonca bulduğunu görmesi koparılmış ve alakasız bir yerde tek yaprak yonca bulmak hayal kırıklığına dalalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tarlasında Yürümek

Yonca tarlasında yürüyen kimse için fırsat kapılarının açılacağı ve arzuladıkları işleri yapabilecekleri işaret edilir. Evli kimseler için yeni bir eve taşınmak, bekarlar için ise evlilik yolu diye de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Görmek

4 yapraklı yonca şansın sembolüdür. Rüyada görüldüğü zaman şansın yanınızda olduğu ve kalkışacağınız işlerde başarılı olacağınız rivayet edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üç Yapraklı Yonca Görmek

Rüya sahibinin rüyasında üç yapraklı yonca görmesi hayallerinin gerçekleşeceği, sıkıntılarının biteceği ve yüzünün güleceği anlamına gelir. Kişi istediği hayata kavuşacak, tüm beklentilerini gerçekleştirecek ve arzu ettiklerini bulacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek hakkında ihya tabiri olarak, zenginlik manasına tekabül eder. Bu kişinin çok şanslı ve kısmeti açık biri olduğunu bildirir. Rüya malikinin ileri zamanlarda paraya para demeyeceği günlerinin olacağına, eksik hiçbir şeyinin kalmayacağına ve sayede gözünün doyacağına yorulur.

Buhari Şerhi (r.a) Buyurmuştur’ki; Hayatını gönlüne göre yaşaması ve her açıdan doyum sağlayacağını bildirir. Dünyanın ona sunduğu nimetlerin kendisine her türlü ulaşacağına, yokluk çekmeyeceğine ve hayatını devam ettirmek adına geçim sorunlarının sonlanacağını gösterir.

Dini yorumuna bakılacak olursa rüyada yonca görmek bereketi çok olan bir paranın habercisidir. Ancak bazı yorumculara göre bu hayal kırıklığı da demektir. Eğer bu kişi bir erkekse ve yonca tarlasında yürüyorsa başarılarının onun yakınında olduğu manasına gelir. Rüya alimlerinden birisi olan İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; eğer rüyasında üç yaprağı olan bir yonca görülürse maddi açıdan büyük bir servete ve iyi yaşam koşullarının geldiğini müjdeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Sulamak

Rüyada yonca sulamak anlamı, bu kişinin hayatta kalmak adına olan yaşama mutluluğunu ve ümidini kaybedeceğine, her şeye karşı bir isteksizliğinin vuku bulacağına ve dermanının kalmayacağına, varsa dertlerinin yakın bir vadede kendisini bırakacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Bulmak

Rüyada yonca bulmak iyi bir anlama gelmez ve talihsiz bir durum şeklinde yorumlanır. Sıkıntı günlerin yaklaştığına, dertlerin çoğalacağına ve rahatsızlanmaya işaret eder. Kişinin elinde bulunan uğurların önüne engeller çıkacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Kesmek

Rüyada yonca kesmek ne anlama gelir? Sürpriz gelişmelerin varlığına, kişinin artık neşeli günleri olacağına, mesleki açıdan istenilen noktalara erişme imkanına, bütün olumsuzlukların düzeleceğine huzurun yakın bir vadede sağlanacağına, birçok açıdan hayırlı bir rüya olduğuna yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Yemek

Rüyada yonca yemek için yorumlara göre, her iki taraf içinde hayırlı bir evlilik gerçekleşeceğine ve bunun yanı sıra iş temposunda başarılı zamanların yaklaştığına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tarlası Görmek

Rüyada yonca tarlası görmek rüyayı dillendiren kişinin, emellerini gerçekleştirme arzusu içerisinde önüne çıkan bütün engelleri atlatacağına ve her ileriye atacağı adımın uğrunu da peşinde getireceğine işaret eder. İbni Cerir (r.a) Buyurmuştur’ki; Kararlı bir şekilde çalışmanın kişi için hayırlı olacağı söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Yonca Görmek

Rüyada kuru yonca görmek, kişinin kazancını ağzına kadar dolduracağına, servet niteliğindeki bir planın varlığına, bunun yanı sıra hayır işlerine başlanacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Görmek

Rüyada dört yapraklı yonca görmek, rüya yorumcularına göre varlık demektir. Bu kimse, harcadığı bütün çabalarının ödülünü alacağı ve bu elde ettiğiyle de güzel bir iş kuracağı ve kazandığı bedelle de işlerinin genişlemesi üzerine büyük bir refah zamanının geldiğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Balyası Görmek

Rüyada yonca balyası görmek, çok kısa bir süreçte iyi bir kazancın gerçekleşeceğine ve eğer elden kayan bir şeyler varsa bunların yeniden elde edileceğini gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Görmek

Rüyada yonca görmek, zenginlik anlamına gelir. Rüya sahibinin çok kısmetli ve şanslı biri olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin ileride hayatının bir eli yağda bir eli balda olacak şekilde geçeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder. Gönlünce ve doyasıya yaşamaya, dünya nimetlerinden yana kıtlık ya da yokluk hissetmemeye, fakirliğe düşmemeye ve geçim sıkıntısına girmemeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Bulmak

Rüyada yonca bulmak iyi değildir ve uğursuzluk olarak kabul edilir. Sıkıntı ve zorluk çekmeye, zahmete girmeye, hastalanmaya ve kötü günler geçirmeye işaret eder. Şansın ve kısmetin kapanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Görmek

Rüyasında dört yapraklı yonca gören kişi büyük bir servete kavuşacaktır. Rüya sahibinin çalışmasının karşılığını alacağına ve onunla çok karlı bir iş için sermaye biriktirip iş açacağına ve çok para kazanıp, büyük bir zenginlik elde edeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tarlası Görmek

Rüyada yonca tarlası görmek, rüya sahibinin başarısına mani olan tüm engellerin kalkacağına ve attığı adımların kendisine şans getireceğine işaret eder. Azimle, hırsla ve inançla çalışmaya, kararlı olup, işinde yükselmeye yorulur.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Aramak

Rüyada dört yapraklı yonca aramak, rüya sahibinin sahip olduğu maddi imkânların çoğalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, kasasının daha çok para dolacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üç Yapraklı Yonca Görmek

Rüyada üç yapraklı yonca görmek de uğurlu olan rüyalar arasındandır ve hayır olarak kabul edilir. Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceği, sıkıntılarının biteceği ve yüzünün güleceği anlamına gelir. Kişi istediği hayata kavuşacak, tüm beklentilerini gerçekleştirecek ve arzu ettiklerini bulacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmenin birçok olumlu anlamı vardır. Çünkü gerçek hayatta yonca bulmak hem zor, hem de şans anlamında tabir edilmektedir. Rüyada da aynı şekilde şansın açılmasına yorulan yonca, yakın sürede olumlu gelişmeler yaşanacağını da anlatmaktadır. Yonca görmek, kişinin başına gelen talih kuşu anlamına da gelmektedir. Bu nedenle bol miktarda gelecek bir parayı, rızıkları ifade etmektedir. Çok çaresiz ve zor durumda kalmış kişiler için yonca rüyası, aniden gerçekleşecek bir olayın habercisi olarak ifade edilir. Yaşanacak olay sonrası eski zor hayatınızdan eser kalmayacak şeklinde yorumlanır. Ayrıca en ufak şekilde bile sıkıntı yaşamayacağınızı anlatan rüya olarak ifade edilmektedir. Genel olarak yonca, kötü giden şansın olumlu yönde ilerlemesi anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Bulduğunu Görmek

Rüyada yonca bulduğunu gören kişi, mevcut haliyle yorumlamalıdır. Kötü bir gidişat sonrası iyi gelişmeler yaşanacağını ifade eder. Rüya sahibi iş arıyorsa; tam olarak aradığı işi bulacak şeklinde yorumlanır. Bekâr biri bu rüyayı görse hayal ettiği özelliklerde biri ile tanışıp yuva kuracağına yorulur. Mutluluk ve huzur yaşamak anlamında yorumlanan rüyadır. Tabii yoncanın 3 yapraklı veya 4 yapraklı oluşu yorumu daha da farklılaştırabilir. Dört yapraklı yonca bulan kişi, hayatta istediği her şeyin sahibi olacak demektir. Yaşamı boyunca arzu ettiği şekilde yaşama şansı bulmak, büyük miktarda kazançlar sağlamak, istenilen konuma ve hedefe erişmek anlamındadır. Bu nedenle her açıdan olumlu şekilde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Kaybettiğini Görmek

Rüyada yonca kaybettiğini gören kişi, elindekilerin kıymetini bilmesi gerek şeklinde yorumlanır. Çünkü var olan iyi halden kötü duruma düşmeye yorulur. Bunun dışında iş kaybı, kazanç kaybı, işsizlik, ayrılık, üzülmek ve mutsuzluk tabirleri vardır. Kişinin, kendi isteği ile hatalı duruma düşmesi veya hata yapması anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin açgözlü ve hırslı yapıya sahip olmasından dolayı bir anda her şeyini kaybedeceği anlamında da yorumlanmaktadır. Üç yapraklı yonca kaybeden kişi, kaybettiği şeylerden sonra büyük pişmanlık duyacak ve yardım istemesi sonucu hatasını telafi edebilecek şeklinde yorumlanır. Tek yapraklı yonca kaybetmesi, önem verdiği birini kaybetmesi, ayrılık ve hayal kırıklığı yaşayacağı anlamındadır. Dört yapraklı yonca kaybetmek ise; kişinin, sahip olduğu her şeyi kaybetmesi, iflas etmesi anlamında yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Dolu Yerde Yürümek

Rüyada yoncalarla dolu bir alanda yürüdüğünüzü görmeniz, yakın zamanda önemli kişilerle tanışacak olduğunuzu ve bu kişiler sayesinde yeniden bir düzen oluşturacağınıza yorulmaktadır. Evli kişiler için düzen değişikliği, taşınmak ve yeni şeylerin sahibi olmak anlamındadır. Aynı zamanda uzun süredir yapılan işin birden rağbet görmesi ve yıldızın parlaması anlamındadır. Mevcut işinizle ilgili birçok teklif almak ve karlı bir dönem yaşamak anlamındadır. Özellikle ticaretle uğraşan kişiler için beklemediği şekilde işinin olacağı bir dönem yaşamak anlamındadır. Bu sayede yaşanılan tüm sıkıntıların biteceği ve özlem duyulan hayata kavuşulacağı anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Bahçesi Görmek

Rüyada yonca bahçesi gören kişi, büyükleri tarafından çok sevilen ve değer gören birisi olarak yorumlanır. Rüya sahibinin, herkes tarafından destek görecek bir iş yapmasına, ünlü biri olmasına, işinin ehli kişilerle çalışmasına, yıllar boyu yapacağı rahat bir iş bulmasına, mutlu olmaya, hastalıktan kurtulmaya, sorun yaratan kişilerin hayatınızdan çıkmasına ve geleceğe dönük yatırım yapmaya işaret etmektedir. Bu rüya aynı zamanda piyango kazanabileceğiniz şeklinde de yorumlanır. Çünkü yonca görmenin genel anlamı büyük şans ve yorulmadan kazanılacak büyük bir para demektir. Bu nedenle her yönden hayırlara yorulan rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek çok rızka delalet eder. Rüyada yonca görülmesi rüya sahibinin, çok güzel bir paraya kavuşacağı demektir. Rüyada yonca bulmak yahut satın almak hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır. Rüyasında yonca tarlasında yürüdüğünü gören genç bir birinin hayatında başarı kazanmak için harekete geçeceğine işaret eder. Evli kadınların rüyalarında yonca görmesi yeni bir eve taşınmaya yorumlanır. Orta yaşlı kimse için yonca rüyası işlerinde çok başarı kazanacağına ve yükseleceğine yorumlanır. Genç kızlar için rüyada yonca görülmesi evliliğe işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üç yapraklı yonca görmek veya bir tarlada onun dört yapraklısını aramak, yüklü bir paraya kavuşmaya ve talihin birden bire iyiye doğru yükseldiğine işarettir. Bir tarlada veya bir bahçede üç yapraklı yoncalar arasında dört yapraklısını aradığınızı görmek, eğer bulursanız bütün muradınızın olacağına aradığınız halde bulamadığınız takdirde, arzunuzun biraz gecikeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil yapraklı yonca tarlası görmek rüyayı gören kişinin tüm sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir. Eğer görülen yonca dört yapraklı bir yonca ise her şeyin mükemmel olacağına işaret eder. Rüyada yonca toplamak, hayal peşinde koşarak para kazanmak sevdasında bulunduğunuza da işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada yonca tarlası sulamak ve hayvanların diğer yiyeceklerinin görülmesi, çok rızka işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca veya hayvanların diğer yiyeceklerini görmek, çok hayırlı bir servete-zenginliğe ve mülke işarettir. Rüyada yonca görmek, hayırlı kazanca işarettir. Genç birinin kendini yonca tarlasında görmesi hayatta başarılı olacağına yorumlanır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dört Yapraklı Kuru Yoncalar Görmek

 Rüyada dört yapraklı kuru yonca görmek, hayatınızda sıkıntılı bir sürece gireceğinizin göstergesidir. Rüyayı gören kişi, bazı sorumlulukların altında ezildiğini ve kendisini çıkmazın içinde hissediyor olabilir. Bu rüyayı gören kişinin kendisini rahatlatmak ve kafasını toplamak için kendisine yeni hobiler edinmesi gerekebilir. Kuru yapraklı yonca, hayatınızda üzüleceğiniz bir haber alacağınıza ya da sevdiğiniz bir insanı bilmeden kıracağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Sulamak

 Rüyada yonca sulamak, genellikle olumsuz şekilde yorumlanır. Bu rüya, rüya sahibinin son zamanlarda hayattan ve hiçbir şey yapmaktan zevk almadığını gösterir. Bu nedenle rüyayı gören kişinin hayatına anlam ve tat katacak yeni bir amaca ihtiyacı vardır. İçinde bulunduğunuz ortam sizi çok yıpratmış, üzmüş ve omzunuza çok fazla yük yüklemiş olabilir. Bu süreçte psikolojik olarak yıpranabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tarlası Görmek

 Rüyada yonca tarlası görmek, iş hayatınızda önemli bir başarıya imza atacağınıza delalet eder. Yaptığınız işler ve attığınız adımlar ile adınızdan bolca söz ettirebilir ve karşınıza çıkan engelleri kolaylıkla geçebilirsiniz. Bu rüya, bundan sonra da geldiğiniz konumu korumak için aynı hırs ve azim ile çalışmaya devam edeceğinizi gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Yapraklı Yonca Görmek

 Rüyada yeşil yapraklı yonca görmek, rüya sahibinin tüm maddi, manevi ve sağlık sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağını gösterir. Rüyada yeşil yapraklı yonca aramak, bir hayal peşine düşerek para kazanma amacını ikinci sıraya koyacağınızı gösterir. Yonca tarlası sulamak ise, işlerinizi büyüteceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Toplamak

 Rüyada yonca toplamak, işlerinizin yolunda gideceğine ve iş hayatınızda yükseleceğinize delalet eder. Evli kadınların rüyasında yonca görmesi, yeni bir eve taşınacakları şeklinde yorumlanır. Genç kızlar için rüyada yonca görmek, hayırlı bir kısmetin karşısına çıkacağına delalet eder. Rüyada üç yapraklı yonca görmek ya da dört yapraklı yonca aramak hiç beklemediğiniz bir yerden yüklü bir paraya sahip olacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek, rızkınızın bollaşacağına delalet eder. Rüya sahibi uzun zamandır emek verdiği bir işin karşılığından önemli bir para kazanabilir. Rüyada yolca bulmak ya da birinden satın almak ise, hayal kırıklığına uğrayacağınıza işaret eder. Rüyada yonca görmek ne demek? Dört yapraklı kuru yonca ne anlama gelir? İşte, tüm detaylar.

 Rüyada yonca görmek bol rızk anlamına gelir. Rüya sahibinin işleri birden bire açılır ve çok para kazanmaya başlar. Rüyayı gören kişinin iş alanında atacağı adımlara doğru karar vermesi gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Kopardığını Görmek

Rüyada dört yapraklı yoncanın yapraklarını koparmak, rüyayı gören kişinin kendi elleriyle kendisi için hayırlı olacak bir işi bozması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin bozulmasına, kazancının azalmasına işaret eder. Rüya sahibinin kısmetlerinin kapanması şeklinde yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin kendi geleceği için bazı planları olduğuna ve hayatında yapmak istediği bazı değişikliklere işaret eder. Rüya sahibinin hayatını gözden geçirmesine ve yoluna öyle devam etmesi şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Tarlası Görmek

Rüyasında dört yapraklı yonca tarlası gören ya da orda olduğunu gören kişinin iş hayatında elde edeceği başarılara işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmesine, kazancının artmasına ya da işinde terfi almasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin şansının açık olduğu şeklinde yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyada dört yapraklı yonca tarlası görmek, rüyayı gören kişinin kısa süreli bir yolculuğa çıkacağına ve oradan hayırlı haberlerle geri döneceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Aradığını Görmek

Rüyasında dört yapraklı yonca aradığını gören kişinin hayatında mutlu olacağı bir döneme girdiği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin açıldığına ve kazancının arttığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesiyle birlikte bolluk ve bereket içinde varlıklı bir hayat süreceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kısmetlerinin bol olduğuna işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin varsa hastalıklarının şifaya kavuşacağına ya da borçlarını kapatacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Bulduğunu Görmek

Rüyasında dört yapraklı yonca bulduğunu gören kişinin karşısına çıkacak şansızlık şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi için rüya hayırlı anlamlar içermez. Rüya sahibinin üzüleceği bir haber almasına işaret eder. Rüya sahibinin bir yakınından gelecek hastalık ya da ölüm haberine işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişi için maddi kayıplar yaşamaya ve borç sahibi olmaya işaret eden rüya olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dört yapraklı yonca görmek, rüyayı gören kişinin mal varlığında yaşayacağı artış şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinde kazancının artmasına, işlerini büyütmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin bolluk ve bereket içinde geçim sıkıntısı derdine düşmeden ailesi ile birlikte rahat bir hayatı olacağı şeklinde yorumlanır.

Ayrıca rüyayı gören kişinin bir aile büyüğünden kalacak olan yüklü miktarda bir mirasa da işaret eder. Rüya sahibinin kısmetlerinin açık olduğuna ve kaçıramayacağı fırsatların ayağına kadar geleceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Yonca Görmek

Rüyada kuru yonca görmek, rızkın temininde kolaylık yaşamaya, birikim yapmanın kişiye fayda sağlayacağına yorulur. Gördüğünüz bu rüya yapılan akıllı yatırımlar ve atılan adımlar sayesinde huzurlu bir geleceğin sizin olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tarlası Görmek

Rüyada yonca tarlası görmek, iş ve sosyal yaşamda size engel olan, başarınızı istemeyen kişileri alt etmeye, güç sahibi olacağınıza yorulur. Bu rüyayı görenler için iş yaşamınızda yılmadan, azim ile çalıştığınız sürece başarınızın önlenemeyeceğine tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Balyası Görmek

Rüyada yonca balyası görmek, kişinin konum ve mevkisinin artmasına, yaşam standartlarının artacağına işaret eder. Gören kişinin yaptığı yatırım ve birikimlerinin değer göreceğine, elinde olanın artmasına yorulur. Kişinin yaşamına renk gelmesine, heyecan duymaya tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Görmek

Rüyada dört yapraklı yonca görmek, şans ve kısmetin açılmasına, gösterilen azim ve kararlılığın karşılığını alacağınıza delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin hayalini kurduğu, kendisinde huzur bulacağı biri ile hayatını birleştirmesine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üç Yapraklı Yonca Görmek

Rüyada üç yapraklı yonca görmek, rüya sahibinin uzun süredir yaşadığı sıkıntılar nedeni ile solan yüzünde tekrar güller açacağına işaret eder. Salih amellere, hayır içinde olmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Aramak

Rüyada dört yapraklı yonca aramak, zenginliğe, servet edinmeye, kazançlı işlere yönelerek maddi güç elde etmeye işaret eder. Kişinin isteklerini gerçekleştirebilecek varlığa, imkana sahip olması olarak da yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Bulmak

Rüyada yonca bulmak, hüzne ve hayal kırıklığı yaşamaya yorumlanır. hoş tabirler içermeyen bu rüya, uğursuzluğa, sorun ve sıkıntıların olacağına delalet eder. Gören kişi için son zamanlarda geçirilecek bir hastalığa, kısa süreli sağlık sorunlarına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Görmek Ne Demek

Rüyada yonca görmek, dünyalık elde etmeye, gönül hoşluğuna, ağız tadının yerinde olacağını bildirir. Dert ve tasadan uzak kalmaya, neşe içinde günlerin yakın omasına delalet eder. Gördüğünüz bu rüya içinizdeki huzursuzluk ve ruhsal sorunların son bulmasına, yarınların daha güzel olacağına yorumlanır. Beklenmeyen bir yerden gelen toplu para yada miras yolu ile elde edilecek mülke tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek, kişinin dünya nimetlerinden dilediğince faydalanacağına, gözünde bir şey kalmayacağına işaret eder. Bol ve hayırlı bir rızka nail olmaya, maddi açıdan büyük kazançlar içinde olmaya delalet eder. Zenginlik ve lüks bir hayat sürdürüleceğine, imrenilen bir yaşam içinde olmaya rivayet edilir. Şansın bir anda açılmasına, hangi işe girilirse girilsin güzel sonuçlar elde edileceğine yorulur. Geçim derdi olmadan yaşamaya, en sıkışık anlarda dahi maddi külfetin kolaylıkla aşılacağına tabir edilmiştir. Gördüğünüz bu rüya geçmişe dair sorunların bir bir çözüme ulaşmasına, anlaşmazlıkların sona ereceğine, beklentilerin fazlası ile karşılanmasına yorumlanır. Her anlamda huzur içinde olmaya, sevdikleriniz ile beraber olmak olarak da yorumlanmıştır. Rüyada yonca görmek, ile ilgili farklı tabirler için makalemizin devamında okuyabilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı yorum bölümünden ulaştırabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Yonca Görmek

Bkz: Üç Yapraklı Yonca  

Rüyada kuru yonca ve hayvanların diğer yiyeceklerini görmek, çok rızka delalet
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üç Yapraklı Yonca Görmek

Rüyada üç yapraklı yonca görmek veya bir tarlada onun dört yapraklısını aramak, yüklü bir paraya kavuşmaya ve talihin birden bire iyiye doğru yükseldiğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir tarlada veya bir bahçede üç yapraklı yoncalar arasından dört yapraklısını aradığını görmek, eğer bulursanız bütün muradınızın olacağına, aradığınız halde bulamadığınız takdirde, arzunuzun biraz gecikeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dört Yapraklı Yonca Görmek

Ayrıca bkz: Üç Yapraklı Yonca

Rüyada dört yapraklı yonca görmek, paraya işaret eder. Eğer karanlıkta görülmüş ise sevinç, aşk ve iyiliğe delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tarlası Sulamak

Rüyada yonca tarlası sulamak, çok uzun süredir beklediğiniz haberin en sonunda size ulaşacağını işaret eder. Belki de aylardan beridir yolunu gözlediğiniz bu haberi alır almaz sevinç gözyaşları dökeceğini ifade eder. Aynı zamanda bundan sonraki hayatınızın bambaşka olacağını ve büyük mutluluklar yaşayacağınızı rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Yaprağı Görmek

Rüyada yonca yaprağı görmek, yoncanın bir kişiye çok büyük bir iyilik yapacağınızı işaret eder. Allah katında mükâfatı büyük olan bu iyilik sayesinde birçok kişinin hayır duasını alacağınızı ifade eder. Yaptığınız bu hayırlı amellerin karşılığını hem bu dünyada hem de ahirette fazlasıyla alacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yonca Kolye Görmek

Rüyada altın yonca kolye görmek, çevrenizde sizin her zaman kötülüğünüzü düşünen fesat insanlardan kurtulacağınıza alamet eder. Yaptıklarınızı çekemeyen ve aldığınız her şeye laf eden kişileri tamamıyla hayatınızdan uzaklaştıracağınıza rivayet eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise başarı ve zafer olarak yorumlanır. Bir sınavdan başarıyla geçeceğinizi işaret eder. Bir iş mülakatından olumlu bir sonuçla ayrılacağınızı gösterir. Bir başka deyişle geleceğinizi belirlemek için katıldığınız her şeyde muvaffak olacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tohumu Görmek Ne Demek?

Evli çiftler için bebek müjdesi olarak tabir edilir. Hanenizin bebek sesiyle şenleneceğine delalet eder. Bu bebeğin de kısmetiyle geleceğini ve eşinizle aranızdaki ilişkinin canlanacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Sulamak

Rüyada yonca sulamak görmek, genellikle olumsuz tabir edilir. Son dönemlerde hiçbir şeyi yapmaktan keyif almayacağınızı ve bazı sorumluluklarınızı terk edeceğinizi işaret eder. Üzerinizdeki ağır yükler nedeniyle psikolojik olarak yıpranacağınızı ifade eder. Hatta arkadaşlarınızın da içe kapanık halinizi fark edip size yardım için toplanacaklarını rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tohumu Görmek

Rüyada yonca tohumu görmek, birden çok anlama gelmektedir. Rüyada görülen yonca tohumu, bolluk ve bereket olarak tabir edilir. Rızkınızın artacağını ve helal yoldan kazandığınız paranın değerleneceğini işaret eder. Böylece fakirlikten kurtulacağınızı ve hayal ettiğiniz her şeye yavaş yavaş kavuşacağınızı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Balyası Görmek

Rüyada yonca balyası görmek, elinize çok miktarda para geçeceğini ve bu paraların bir kısmını borçlarınızı ödemek için kullanacağınızı işaret eder. Bu parayla açıklarınızı kapattıktan sonra geri kalanıyla yeni bir hayat kuracağınızı ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Yonca Görmek

Rüyada yeşil yonca görmek, sıkıntılarınızdan kurtulup feraha ereceğinize delalet eder. Uzun zamandır sizi hayata küstüren dertlerden kurtulmak için bir çözüm yolu bulacağınızı işaret eder. Dolayısıyla pozitif enerjinizin hem iş hayatınıza hem de özel hayatınıza yansıyacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Yonca Tarlası Görmek

Rüyada yeşil yonca tarlası görmek, hedeflerinize ulaşmak için doğru yolda ilerleyeceğini işaret eder. Kariyer hedeflerinizi planlamada atacağınız adımların sizi başarıya ulaştıracağını ifade eder. Akıllıca düşünmenin ve planlı olmanın size ekstra avantaj sağlayacağını rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Tarlası Görmek

Rüyada yonca tarlası görmek, iş hayatınızda oldukça başarılı olacağınızı ifade eder. Yaptığınız işlerle kendinizi kanıtlayacağınızı ve yükselmeniz için bütün zorlu etapları kolaylıkla geçeceğinizi işaret eder. Aynı zamanda belirli bir yere geldikten sonra konumuzu sağlamlaştırmak için hırsla çalışmaya devam edeceğinizi gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek ne demek, hayal peşinde koşarak para kazanmak sevdasında bulunduğunuza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yonca ve hayvanların diğer yiyeceklerini görmek, çok rızka işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Üç Yapraklı Yonca, Kuru Yonca
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil yapraklı yonca görmek, tüm sıkıntısından kurtulur. Eğer dört yapraklı bir yonca ise her şeyin mükemmel olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek, çok güzel bir paraya kavuşmaya yorumlanır. Yonca bulmak, hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır. Rüyasında yonca tarlasında yürüdüğünü gören genç bir erkek için de hayatında başarı kazanmak için harekete geçeceğine işaret eder. Evli kadınlar için yeni bir eve taşınmaya yorumlanır. Orta yaşlı kimse için işlerinde çok başarı kazanacağına ve yükseleceğine yorumlanır. Genç kızlar için bu rüya evliliğe işaret eder. Yonca görmek çok rızka delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yonca Görmek Ne Demek?

Bekâr kimseler için evliliğe de alamettir. Yakın zamanda ayaklarınızı yerden kesecek ve sizi çok mutlu edecek bir kısmet bulacağınız manasına gelir. Evli kişiler için de bu rüya evlilik bağının kuvvetleneceğine rivayet eder. Eşinizle aranızdaki ilişkinin her zamankinden daha kuvvetli olacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek, çok çalışmanızın mükâfatını alacağınıza delalet eder. Yaşam standardının değişeceğine ve bundan böyle daha lüks bir yaşama kavuşacağınızı işaret eder. Gelecekle ilgisi hiçbir kaygınız olmayacağına alamet eder. Ayrıca ailenizi de daha rahat bir hayat sunacağınızı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca toplamak, rüyayı gören kimsenin rızkının genişleyeceği anlamına gelir. Rüyada yonca toplayan kimse, çalışıp alın teri dökerek kazanç elde eder ve kazancının hayrını görür. Kişinin hayallerinin gerçek olacağına ve verdiği emeklerin karşılığını sonunda alacağı anlamına da gelir. Kişinin geleceğinin aydınlık olduğuna da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yonca görmek

Rüyada yonca görmek yonca görmek bol rızka, hayırlı ve çok paraya işarettir. Rüyada yonca bulmak hayal kırıklığı yaşayacağınıza işarettir. Rüyasında yonca tarlasında yürüyen kişi genç bir erkek ise, gelecekte başarılı olmak için girişimde bulunacağına delalettir. Yonca tarlasnda yürüyen kişi evli bir kadınsa onun için yeni bir eve sahibi olacağına işarettir. Yonca tarlasında yürüdüğünü gören kişi orta yaşlarda biriyse, işlerinde çok başarılı olacağına, çok para kazanacağına ve mertebesinde yükseleceğine işarettir.
Rüyada yonca görmek genç bir kız için mürrüvete, evliliğe işaret eder. Yeşil yapraklı yonca tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada dört yapraklı yonca görmek : herşeyin çok güzel olacağına işaret eder. Rüyada yonca görmenin bir diğer anlamıda hayal peşinde koşarak para kazanma sevdasında olduğunuza işaret ediyor olabilir..

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

613 Aktif
1 Üye ve 612 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9419
Dün : 21898
Toplam : 48089590
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...