Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
571 okuma
Rüya kategorisinde  
Herkese merhaba ben bugün rüyamda hiç tanımadığım birini gördüm bizim hakkimizda bahsedecek olursam ikimizde bir melek gibiydik  sanki bu dünyadan değildik ve yüzlerimiz aydınlıktı,saftı. Birbirimizi çok sevdiğimizi gördüm ve bu duyguyu içten yani kalbimizle yaşadığımızı hissettim sanki tek kalptik... içimde bir duygu var hatta rüyayı görürken de o duygu oldu büyük bir zevk uyandırdı heyecan vs Kalbim, onun gözlerine bakınca ağzıma geliyordu, ona bakıyor utanıyordum. Uzaktan o da bana bakıyor gülümsüyordu. sarhoşluk gibi de olabilir ama onunla hiç yakınlaşmadım ona dokunmadım sadece bakarak ve gülümseyerek hani arkadaş grupları olur ya uzaktan birbirine gülen iki aşık olur ama bizimki onun daha da masumu oldu gerçek ve masum bir aşk inanması her ne kadar güç de olsa rüyamda böyle... Aynı tanzimat romanlarındaki saf aşıklar gibiydi:D Her neyse yüzünü unutamıyorum bunun anlamı ne bilen var mı arkadaşlar? Bu arada bu rüyadan mıdır nedir bütün günüm çok güzel geçti içimde kelebekler uçuyor sanki arkadaş... Ne iş anlamadım gitti :D
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
sevgili üyem bu benden ilk yorum istemeniz mi ?
Krips.2303 Rüyazede (1.1k puan)  
Evet
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yeni bir üyelik mi aldınız
Krips.2303 Rüyazede (1.1k puan)  
Evet gördüğüm rüyayı googlede araştırırken keşfettiğim bir sayfasınız
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Üye @Krips.2303 rüyanız site yönetimi tarafından kaldırıldı.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
En son kaldırıldığını gördüm .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Değerli okurum hem ilginç hemde güzel bir rüyaymış , rüyanın benim açımdan bir yorumu bulunmamaktadır ama hislerimi de yazmazsam olmaz bu rüya özel hayatın için bir müjde ve haberci bir rüya olabilir yada saf ve temiz enerjiler anlık sana bu rüyayı göstermiş olabilir katılacağını davette yada yeni bir ortamda sana yenilik getirecek şekilde bulunduğun o yerde yeni bir kişiyle tanışa bilirsin yada hayatın çok zorluk ile geçtiyse bu rüya hayatını değiştirecek rüzgarın başlangıcı olabilir müjdeli ve ferah bir rüya.
+4 oy
 
Hissettiklerinizi anlattığınız için çok teşekkür ederim. Bir de ben Allah'a şöyle dua ediyorum Allah'ım sen bana diğer dünyada gerçek ve masum bir aşk nasip eyle. Hiçbir zaman burada öyle bir aşk istemedim hatta Allah'a dua ediyordum o kişiyi görebilmek için onu görünce huzurlu oldum acaba sebebi bu mudur? Acaba o yüzden mi bu dünyadan biri değilmiş gibi geldi?
 
İnşallah. Sonsuz mutlu olacağım yerde onu bulacağım... Teşekkür ederim.
+3 oy
 
Ben hep hayatımı değiştirmek istiyorum sürekli değişeceğim diyorum yeni planlar yapıyorum çok hayal kuruyorum her iki dünya içinde ve  sizin de dediğiniz gibi müjdeli bir rüya olur inş.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Evet olabilir kalbindeki niyet ve sürekli zikrediyorsan bir şeklide kabul ediliyorsa bu rüyanın sana ayan olması normal , sürekli düşünceni de yogunlastiriyosan rüyayı görmeniz normal hayrolsun inşallah dileginizdeki gibi aşkı bulursunuz.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yeni göreceğin rüyalar sana bir yol gösterir rüyalarını eklemeyi unutmaya siteye takibi ni ben yaparım .
+1 oy
 
Tabii ben hatırladığım kadarıyla ve beni etkileyen rüyalarımı yazıyorum ama son bir kaç aydır eskisi kadar yoğun giremedim çünkü sınavlarım var.
+3 oy
 
Bazen rüyalarımı yazdığımı söylediğimde insanlar aman sen de çok takılıyorsun böyle şeylere bence gereksiz gibi şeyler söylüyor benim de rüyalara olan merakım kaçıyor. Yani kendi rüyalarımı bile merak etmekten vazgeçiyorum nasıl olsa rüya diye... Arada böyle rüyalarım oluyor bunların anlamlarını araştırmadan duramıyorum:/ Ha bir de unutmadan ben rüyaları anlatmanın pek iyi bir şey olmadığını duymuştum galiba bilemiyorum e haliyle burasi da rüya anlatılan bir site bu kötü bir şey değildir değil mi?

İlgili rüyalar

+23 oy
3 yorum 339 okuma
+9 oy
1 yorum 220 okuma
+17 oy
8 yorum 523 okuma
+11 oy
1 yorum 164 okuma
Canangungoren 26 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Canangungoren Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.1k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 580 okuma
İrm 23 Mart 2021 Rüya kategorisinde İrm Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 303 okuma
Patesi 25 Mart 2020 Rüya kategorisinde Patesi Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 248 okuma
Mirac 22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 111 okuma
+3 oy
1 yorum 128 okuma
POYRAZ 2 8 Kasım 2020 Analiz kategorisinde POYRAZ 2 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 1.6k okuma
MelikeQa 22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde MelikeQa Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 264 okuma
Duru971 3 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

575 Aktif
0 Üye ve 575 misafir
Bugün : 5576
Dün : 21898
Toplam : 48085756
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...