Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+17 oy
2.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bamya görülmesi, pek çok rüya tabirinde şifa ve hane içinde bolluk, bereket anlamlarına yorulmaktadır. Huzurlu ve mutlu bir yaşama sürmeye de delalet sayılan rüyalar arasında yer alır. Rüyada görülme şekline göre yorum farklılıkları olmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Güç
  Jest
   Rızk
  İyilik
 Şans
  Fikir
 Sağlık
 Hediye
 Büyüme
 Güzellik
  Beslenme
Kazanımlar
 Faydalı işler
 Haneye girenler

Rüyada bamya görmek ne anlama gelir?

Rüyadaki bamya ve benzeri faydalı sebzeler yaşamımıza giren tüm güzellikler, iyilikler, büyüme ve gelişmek için ihtiyaçların karşılanması ve faydalı işler sembolüdür. Bamya gördüğümüz rüyalar daima zararsız ve iyi huylu rüyalardır ve yaşamımıza girecek her ne olursa olsun bize fayda getireceğinin altını çizerler.
Rüyadaki bamyalar rüya sahibi için “malzemeler” metaforudur. Tıpkı bir yemeği farklı sebzeleri karıştırarak yapmamız gibi yaşamımızda bir projeyi üretmek için farklı materyaller kullanırız. Rüyasında yemek yapacağı bamyayı elinin altında gören kişi bir proje için ihtiyaç duyduğu materyale kavuşur. Bu rüyayı gören kişi yaşamında eğer bir şey için “yok” kelimesini kullanıyorsa bilmelidir ki aradığı şey yanı başında. Eğer yanı başında bulamıyorsa bile kendisi tarafından üretilebilecek bir değerdir.
Bamya gördüğümüz rüyalar aynı zamanda büyüme, iyileşme ve kendimize kattığımız tüm faydalı işleri sembolize eder. Rüyalar dilinde vücuda giren her şey aslında yaşamımıza kattıklarımız, vücudumuzdan çıkanlar ise artık ihtiyaç duymadıklarımız ya da vazgeçtiklerimizin sembolüdür. Sağlıklı bamyaları rüyada görmek de oldukça hayırlıdır ve rüya sahibinin yaşamına fayda sağlayacak bir şeylerin kendisine hediye edileceğini müjdeler.
Bamya gördüğümüz rüyalar yorumlayabilmek için bamyanın durumuna ve rüyadan aldığımız enerjiye de bakmalıyız. Örneğin, çürük bamyalar yaşamımıza elbette mutluluk ve sağlık getirmezler. Modası geçmiş ya da tedavülden kalkmış her şey rüyamıza çürük bamyalar kılığında girebilir. Bazen çürük bamya eski kafalılık ya da zamana uyum sağlayamama alametidir. Özellikle bu çürük bamyalardan yiyen ya faydasız işlerle uğraşır ya da hanesine yanlış yolla elde ettiği kazancı sokar ve bundan zarar görür. Bamyalar aslında yaşamımıza giren faydalı şeylerin alametidir fakat rüyada çürük ya da kötü görünümlü olduklarında bize fayda getirmeyecek işlerle uğraştığımız konusunda bizi uyarır.
Bamya gördüğümüz rüyalar aynı zamanda yaşamın bize sunduğu fırsatlar, para, imkanlar ve tüm faydalı şeyler hakkında bilgi getirir. Fakat bamyayı sevmiyorsak bu yorumu yapmamalıyız. Sevmediğimiz bamya rüyası istemeyerek ya da zevk almayarak yapmamız gereken bize faydalı olacak her şeyi temsil ediyor olabilir. Örneğin, ders çalışmayı sevmeyen bir öğrenci rüyasında kötü görünen bamya görüyorsa bilmelidir ki hoşuna gitmese de ders çalışmak kendisinin faydasına olacaktır.
Bamya gördüğümüz rüyalar bazen ödül rüyalarıdır. Esasında bamya gördüğümüz rüyalar ve meyve rüyaları metaforik anlamda birbirine benzer rüyalar olsa da meyveler yaşamımızın daha eğlenceli ve zevk verici yanına dokunurlar. Meyveler tatlı besinler sınıfına girdiklerinden daha neşeli ve yapılması zevkli işlerin ya da renkli ödüllerin simgesi olabilir. Bununla beraber bamyalar daha az zevk alarak yaptığımız fakat bize faydası olacak tüm uğraşılar karşılığında aldığımız ödülleri temsil ederler.
Kaliteli ve olgun bamyalarla dolu bir sepet ya da bu bamyaları bir tabakta gördüyseniz yaşamın size sunacağı bir ödülü kucaklamaya hazır olmalısınız. Bu rüya genellikle büyük bir fırsatın bize sunulmasından önce görülür. Rüyasında sağlıklı ve olgun bamyalar gören kişi belki çok iyi bir iş teklifiyle karşılaşabilir ya da rüya sahibi için kendisine maddi refah ve çok büyük menfaat sunacak bir eğitim almak söz konusu olabilir.
Bamya gördüğümüz rüyalar aynı zamanda toprak elementinin zenginliği ve sonsuz vericiliğiyle alakalıdır.Rüyada bol bamya görenin yaşamının bir alanında bir şey çok miktarda bulunmaktadır. Bu rüyayı gördüyseniz ve iş arıyorsanız bilmelisiniz ki çevreniz iş fırsatlarıyla dolu. Yaratıcılıkla ilgili bir isle uğraşıyorsanız yaratıcılığınız sonsuz ve her istediğiniz arzu ettiğiniz projeyi üretebilecek güçtesiniz. Toprak elementinin zenginliği daima topraktan elde ettiğimiz ürünlerle ilgili değildir. Bazen bilinçaltımızın ya da hayal gücümüzün yaratıcılığıyla kendimize refah getirebileceğimizi de bize hatırlatır.
Rüyada bamya yemek:
Rüyada bamya yediğini görmek rüya sahibi için kendisine sunulan şansı ve nasibi Kabul etmek alametidir. Rüyadaki “yeme” eklemi daima bir şeyin yaşamımıza girişine izin verme eylemidir. Bu rüyanın yorumu rüyadaki bamyanın durumuna, olgunluğuna, görüntüsüne ve rüya sahibinde uyandırdığı tada bağlı yapılır. Rüyada yediğiniz bamyalar çok nefis ve güzeller miydi? O halde yaşamınıza harika bir şey girecek. Bamya çürük ya da tadı kötü müydü. O halde zevk almayarak yaptığınız bir isle uğraşmak zorunda kalacaksınız.
Rüyada bamya yemek aynı zamanda şansın açılması alametidir. Bamyalar şans, kısmet ve uzun vadede serveti simgeler. Ayrıca iyi huylu rüyalardır ve yaşamımıza girecek tüm faydaların ve hayırlı işlerin göstergesidir. Bamyalar ayrıca besleyici ve faydalı olmalarından dolayı sağlık açısından da durumun iyi gitmesi ve güzel gelişmelerin müjdecisidir. Rüyasında bamya yiyen kişinin şifa ve iyileşme yaşamına yavaş yavaş da olsa girer. Dünyevi nimetler, başarılar ve faydalı işler bamya yediğini gören kişinin hayatına girer.
Rüyada bamya görmek iş, okul veya aile yaşantısında ki sorunlara, mutluluklara, değişimlere delalettir. Rüyada bamya toplamak iş ortamında kendinizi kanıtladığınız sürece her ortamda saygıyla karşılanacağınıza ve hep başarılarınızla gündeme geleceğinize işarettir. Okul hayatın da ise arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yapmacık olmamanız, kendiniz gibi davranmanız da yarar olacağına yorumlanır.

Rüyada bamya yemeği yapmak iş veya okul ortamında alındığınız, kırıldığınız kişileri affederek yüreğinizde ki kötülüğü, ağırlığı bırakmanız gerektiğine işarettir. Rüyada bamya yemeği yemek sizin için hayırlı olacak veya içinize sinen her durumda kendinizi göstereceğinize ve her işte sorumluluklarınızı bilerek başarıya ulaşacağınıza delalettir.

Bamya tarlası görmek bazı durumlarda sizi engelleyen kişi, olay veya herhangi bir şeyin ortadan kalkacağına, yolunuzun açık olduğuna delalet eder. Bamya temizlemek kısa zamanda elinize geçecek toplu bir parayı, aile büyüklerinizin hayırlı bir yerde kullanacağına, evinizdeki bereketin son zamanlar da daha da fazla olacağına delalettir.

Rüyada bamya yıkamak iş hayatınızda yaşayacağınız gergin olaylar da sessiz kalmanızın daha hayırlı olacağına, okul yaşamın da ise kafanızın karıştıran konuları zamana bırakmanızın en doğrusu olacağına işarettir. Rüyada bamya satın almak aklınızdaki, yüreğinizde ki bazı isteklerinizin kısa zaman da, beklenmedik bir anda olacağına işarettir.

Rüyada bamya satmak her kötü durumunuz da yanınızda olan ve olmaya devam edecek kişilerin farkına varmanız gerektiğine, böylece hayatınızın daha da güzelleşeceğine yorumlanır. Bamyayı çöpe atmak aile içinde yaşanacak sağlık sorunlarına ve bu sorunların zaman içinde düzeleceğine delalettir. Rüyada bamya tohumu görmek aileye kan bağınız olmayan bir kişinin katılacağına ve bu kişinin sizinle yakından bir ilgisi olacağına işarettir.

Bamyayı kurutmak veya kuru bamya görmek aileden bir veya birkaç kişinin evlilik, iş veya okul ile alakalı şehir değişikliği yapacağına, bu değişikliğin ileriki zamanlarda aileyi olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder. Bamyanın taze olması arkadaşlarınız arasında yaşayacağınız mutluluklara, size duyurulacak olan hayırlı haberlere işarettir.

Bozulmuş, kokmuş bamya görmek etrafınızdaki kişilerle mesafenizi belirlemeniz gerektiğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında taze bamya görmesi; o kimsenin gönül ferahlığına kavuşacağına, rüyasında kuru bamya beklenen fakat gelmesi güç olan berekete delalet eder.

Rüyasında bamya yiyen kişi hasta ise hastalıktan kurtulur, üzüntülü ve sıkıntılı ise mutluluğa erişir, feraha kavuşur. Rüyasında bamya yediğini gören kişinin, bekâr ise kısa zamanda kısmeti açılır, evlenir.

Rüyada görülen bamya, kısmetinizin geniş olacağına ve hayırlı bir döneme gireceğinize işarettir. Zamanının dışında görülen bamya sıkıntıya yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmenin anlamı; rüyanın görülmesine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bundan dolayı rüyanın nasıl görüldüğü, tabiri konusunda çok önemlidir. Genel olarak rüyada bamya görmek; iyi bir şekilde yorumlanır. Rüyayı gören bireyin rahata ermesi şeklinde yorumlanan bu rüyanın pek çok anlamı bulunur.

 Rüyada Bamya Görmek

 Rüyada bamya görmek; rüyayı gören kişinin rahat bir nefes almasına yorulur. Bu rüyayı gören bireyin bütün problemleri, derdi ve sıkıntıları biter. Çektiği acıların hepsi azalır. Bu rüyanın rüya alimleri tarafından şifa şeklinde yorumlandığını belirtmek mümkündür. Rüyayı gören kişinin geçmişte yaşamış olduğu olumsuz her şeyi atlatması şeklinde tabir edilen bu rüya, hayırlara vesiledir. Mutluluk ve huzurun bulunması, rızkın artması olarak da yorumlanır. Rüyada bamya görmenin genel anlamı; hayırlı rızk ve berekettir.

 Rüyada Bamya Toplamak

Rüyada bamya toplamak; rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı şekilde anlamı değişebilir. Rüyada taze bamya toplamak; rızkın helal yollardan kazanılmasına, huzur ve refaha ermeye, gönlün zengin olmasına, rüya sahibinin işlerinin rast gitmesine delalet eder. Rüyayı gören kişinin yaşamında onu mutlu edecek olaylara şahit olmasına yorulan bu rüya, genel olarak olumlu bir şekilde tabir edilir. Bu yüzden de rüya sahibinin neşesi ve keyfi yerinde olacaktır.

 Rüyada Bamya Ekmek

 Rüyada bamya ekmek; rüya alimlerine göre çok mutlu bir yaşam sürüleceğine ve kısmetli işler içerisinde olmaya işaret eder. Sıkıntı ve problemlerin çok yakın bir dönemde ortadan kalkmasına işaret eden bu rüya, olumlu gelişmeleri de beraberinde getirir. Söz sahibi olabilecek olan rüya sahibi, yeni bir makama atanabilir. Bunun yanı sıra rüyada bamya ekmek; iş yaşamında yaşanacak güçlüklere delalet eder. Bu durum rüya sahibini endişeye düşürecektir. Hem maddi sıkıntılar hem de moral bozukluğu yaşanacaktır.

Rüyada Bamya Temizlemek

 Bamya temizlemek; rüya alimleri tarafından sessiz kalmak şeklinde tabir edilmiştir. Rüyayı gören kişinin bir olay yaşaması durumunda tarafını gizlemesi olarak yorumlanan bu rüya, nötr anlama sahiptir. Tarafını gizleyecek olan rüya sahibi, tercihini sessiz kalmaktan yana kullanacaktır.

Rüyada Bamya Yemek

 Rüyada bamya yemek; doğru kararların alınması sayesinde atılacak olan adımlarda pişman olunmayacağına işaret eder. Bunun dışında rüyada bamya yemenin bir başka yorumu; rüya sahibinin sevdiği birisinin başına gelecek olan kötü olaylar şeklindedir. Bu yüzden bu birey psikolojik sıkıntılar yaşayacaktır.

Rüyada bamya yemek; nazara gelmeye, kazanılan paranın her geçen gün artmasına, hayırsever birine, hayırlı işler yapmaya, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulur. Rüyada bamya yiyen kişi güzel bir kısmetle tanışır.

 Rüyada Bamya Pişirmek

Rüyada bamya pişirmek; rüya yorumcularına göre heyecanlı gelişmelerin yaşanmasına işarettir. Bu rüya kimi zaman, uzun bir ömrün yaşanmasına, hasta olan kişilerin şifa bulmasına yorulur.

 Rüyada Kendinin Bamya Yediğini Görmek

 Rüyayı gören kişinin bamya yemesi; çekilen vicdan azabından kurtulmaya işarettir. Rüyayı gören kişinin yüzünün gülmesine delalet eden bu rüya, olumlu gelişmelere delalettir. Rüya sahibi, üzüntülerinden, sıkıntılarından, bütün korkularından arınacaktır. Etkisinde kalmış olduğu her türlü olaydan kurtulacak olan rüya sahibi, kendini çok iyi yerlere taşıyacaktır.

 Rüyada Bamya Tohumunun Görülmesi

 Rüyada bamya tohumunun görülmesi; yeni başlangıçlara adım atmak, ümitli gelişmelerin yaşanması, olumlu olaylara şahit olmak şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin, kazanç sağlayacağı yerleri arttırması ve eşsiz fırsatların yakalanması olarak da yorumlanır.
Rüyada Bamya Görmek

Rüyada bamya görülmesi, rüyayı gören kişinin çevresinde hasta olan kimselerin olması halinde bu kişilerin iyileşeceğine yorulur. Şifa bulmanın dışında bir diğer manası ise rüyayı gören kişinin hanesinin bereket içinde olacağı şeklindedir. Rüya sahibinin rızkının artacağı, mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Kuru Bamya Görmek

Kuru bamya, kurutulmuş bamya olarak bilinir. Rüyada kuru bamya görmenin tabiri en az bamya görmek kadar merak edilmektedir. Rüya alimleri, kuru bamya görmeyi iki şekilde yorumlamaktadır. Buna göre rüyayı gören kişi evli ise çok mutlu olacağı, bekar ise hayırlı bir kısmetinin çıkacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada Yeşil Bamya Görmek

Rüyada yeşil bamya görmek sağlıklı bir hayat yaşamak, bolluk içinde bir hayata sahip olmak, kendini geliştirmek ve hayattan zevk almak şeklinde açıklanmaktadır. Rüyada yeşil bamya sevmemek ise bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlamak, sıkıntılı günlerin yaklaşması ve moralin bozuk olması olarak tabir edilir.

Rüyada Bamya Yediğini Görmenin Anlamı

Rüyayı gören kişinin tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtularak feraha ereceği şeklinde ifade edilir. Rüyada bamya yemeye dair bir diğer dikkat çeken yorum ise rüya sahibinin çok sevdiği bir dostunun borca girmesi ve kişinin bu dostuna maddi ve manevi bakımdan yardımda bulunmasıdır.

Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada bamya tarlası görmek, zenginliğe delalettir. Rüyayı gören kişinin büyük bir zenginliğe ve her şeyin en iyisine, yenisine sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Bir başka tabir ise rüya sahibinin hayırlı bir işe gireceği yönündedir.

Rüyada Bamya Yemeği Görmek

Rüyada bamya görmenin yanı sıra bamya yemeği görmek de en fazla rastlanılan rüyalar arasındadır. Rüyada bamya yemeği gören kişinin, hanesinden bolluk ve bereketin hiç bir zaman eksik olmayacağı üzerine yorulur. Bir başka tabir ise rüyayı gören kişinin çok hayırlı bir evlada sahip olacağı yönündedir.

Rüyada Bamya Tohumu Görmek

Rüyalarda nadir görülen bamya tohumu, rüyayı gören kişinin kendisine yepyeni ve tertemiz bir sayfa açacağına ve bundan sonra yaşamında yeni fırsatları kovalayacağına delalet eder.

Rüyada Bamya Satın Aldığını Görmek

Rüyada bamya satın alan kişinin mal varlığının artacağı, işlerinin yolunda gideceği ve ailesi ile iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Bamya Ektiğini Görmek

Rüyada bamya ektiğini görmek, rüyayı gören kişinin dünyadaki en büyük amacını yerine getirmek için var gücü ile çalıştığına işaret etmektedir. Bir diğer tabir ise rüya sahibinin iş yaşamında meydana gelen bazı değişiklikler nedeni ile yaşadığı şehri veya ülkeyi değiştirmesidir.

BİR BAŞKA YORUM

Rüyada taze bamya görmek, gönül ferahlığına kavuşu­lacağına işaretle yorumlanır. Kuru bamya görmek ise, üzüntü ve keder çekileceğine işa­retle tabir olunur. Rüyada bamya görmek, iyidir kısmete işarettir. Rüyada taze bamya görmek, gönül ferah­lığına kavuşacağınıza işâret eder. Rüyada kuru bamya görmek ise, üzüntüye, acılarınızın sonu gelmeyeceğine, artacağına veya devam edeceğine işâret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek, varlıklı, zengin bir kimseden gelecek yardıma, işlerin güzelce yürüyeceğine delalet, bolluk ve berekete işarettir. Mevsiminde görülen bamya rızka ve kısmete, mevsimi dışında tazesini görmek üzüntüye, kurutulmuş bamya ihtimal dışı rızk, mal, para ve kısmete delalet eder.
1- Rüyada Bamya Görmenin Anlamı ve Yorumu

Bamya genel manada kısmet, rızk, para, bolluk ve berekettir. Rüyada görülen bamyanın yorumu helal mal elde etmek anlamına gelmektedir. Rüyada bamya murada ermeye, menfaat elde etmeye, iyiliksever bir kimseyle dost olacağınıza, ondan hayır ve menfaat elde edeceğinize işarettir. Rüyanda bamya görmek ise uğraşınız kadar mal ve makam elde edeceğinize delalet eder.
Rüyada Bamya Görmek.
Her ne şekilde görülürse görülsün Rüyada Bamya Görmek ele geçecek malı ifade ederek hayırlara yorumlanmıştır.
2- Rüyanda Bamya Yemek

Rüyanda bamya yemeği yemek, artık şanslı bir döneme girdiğinizin habercisidir. Rüyada iftarda bamyayla yapılmış yemeği yemek, hayırlı ve bereketli rızka, günahların mağfiretine, akıbetin güzelliğine ve dinde salaha yorumlanır.

Rüyasında yediği bamya yemeğini hazmetmek, rüya sahibinin sanat ve işinde titiz ve çalışkan biri olduğuna delalet eder.
3- Rüyada bamya yemeği görmek

Gönül ferahlığına kavuşmaya, bamya yemeği pişirmek ise murada ermeye işarettir. Bir kimsenin rüyada ekşi olan bamya yemeği yemediğini ve Rabbine de hamt ettiğini görmesi, sevinç ve neşeye, üzüntü ve kederden kurtulmaya işarettir. Fakir birinin rüyada et ile pişmiş bamyanın yemeği görmesi, zenginliğe alamettir. Pişirmek anlamında bamya yemeği yapmak; rızk, bereket ve menfaat ile tabir olunur
4- Rüyanda Bamya Toplamak

Mevsiminde bamya tarlasında bamya toplamak, kişinin umutlarının gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyada tarlasında taze bamyalardan toplamak, gönül ferahlığına kavuşacağınıza delalet eder.
5- Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada görülen bamyanın tarlası evlilikle tabir edilmektedir. Evli kimseler için bu rüya söz sahibi, zengin ve varlıklı bir kimseden menfaat elde edeceğinize işarettir. Bamya tarlası aynı zamanda tarlarının büyüklüğü nispetinde elde edilecek mal ve rızkı delalet eder.
6- Rüyanda Kuru Bamyayı Görmek

Kuru bamya iyilik ve berekete işaret eder. Yenmeyecek derece kurumuş yahut bozulmuş bamya ise yaşadığınız büyük sorunları bir an evvel geride bırakmanız gerektiğini ifade etmektedir.

Genel anlamda rüyada mevsiminde taze yeşil bamya görmek hayra yorumlanmaktadır. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte rüya sahibi için mal, kazanç, bolluk ve bereket anlamına gelmektedir.
Rüyada Bamya Görmek

Bamya, zaman zaman rüyalarda karşımıza çıkan ilginç ve farklı imgelerden biridir. Bu sebeple rüyasında bamya gören kimselerin rüyayı anlamlandırmakta zorlanmasını şaşırtıcı görmemek gerekir. Aksine rüyada bamya görmek hakkında yapılan tabirlerin merak edilmesi son derece doğaldır. Rüyada bamya görmek, rüyada bulunan diğer imgelere göre farklı şekillerde ele alınabilse de genellikle hayırlı bir alamet olarak kabul edilir.

Pek çok rüya yorumcusu, rüyada bamya görmenin rahata ermek gibi anlamlara geldiğini ifade etmiştir. Bu yoruma göre; rüyasında bamya gören bir kimsenin yakın bir zamanda hayatının yorucu temposundan kurtularak rahat bir nefes alması muhtemeldir. Benzer bir şekilde bu tür bir rüya gören kimselerin kısa bir süre içerisinde tüm sıkıntılarından kurtulacağı, çektiği dertlerin nihayete ereceği varsayılır.

Rüya tabiri kaynakları, rüyada görülen bamyanın önceki yorumlara benzer bir biçimde hastalıklardan şifa bulmaya işaret ettiğini de kaydetmiştir. Rüya sahibinin meşakkatli bir hastalıkla mücadele ettiği durumlarda bamya görmek, müjdeli bir rüya olarak kabul edilir. Bu doğrultuda kişinin en kısa sürede sağlığına kavuşarak hayatına kaldığı yerden devam etmesi beklenir.

Ayrıca rüya yorumcuları, rüyada bamya görmenin geçmişi arkada bırakmak anlamına geldiğine dikkat çeker. Rüyasında bamya gören bir kimsenin geçmişte başından geçen olumsuz bazı gelişmelerin ya da travmaların etkisinden kısa bir sürede kurtulacağı düşünülür. Tüm bu yorumlara bakarak rüyada bamya görmenin ferahlamaya ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret ettiğini söylemek mümkündür. Dolayısıyla rüyada bamya görmek büyük ölçüde hayra delalet eden bir imgedir.
Rüyada Bamya Yemeği Görmek

Rüyada bamya yemeği görmenin, genellikle rüya sahibinin vereceği kararlara işaret ettiği inancı yaygındır. Bu doğrultuda rüyada bamya yemeği gören bir kimsenin hayatında son derece önemli ve isabetli kararlar vereceği düşünülür. Rüya sahibi bu isabetli kararlar sayesinde hiçbir pişmanlık yaşamadan kendisine yeni bir hayat inşa etmeyi başaracak ve geçmişi arkasında bırakacaktır.

Kimi yorumcular ise rüyada bamya yemeği görmenin negatif bir alamet olduğunu söyler. Bu yoruma göre, rüyada bamya yemeği görmek, rüya sahibinin sevdiklerinin başına gelecek felaketleri haber verir. Ayrıca rüya sahibinin kendisinin de bu felaketlerden bilhassa ruhsal anlamda etkilenmesi muhtemeldir. Dolayısıyla bu yorum açısından kişiyi sıkıntılı bir sürecin beklediğini söylemek mümkündür.

Ayrıca bazı tabir kaynakları, rüyada görülen bamya yemeğinin heyecan verici gelişmeler anlamına geldiğini belirtir. Özellikle rüya sahibinin iş hayatında son derece büyük ve olumlu değişikliklerle karşılaşması söz konusu olabilir. Bu tür bir rüya gördüyseniz çalışma hayatınızda size yeni motivasyonlar sağlayacak kaynaklar bulmanız olasıdır.
Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada bamya tarlası görmek, rüya sahibinin emeklerinin karşılığını alacağına yorulur. Buna ek olarak rüyayı, rüya sahibinin helal kazanmak konusunda gösterdiği titizlikle tabir etmek de mümkündür. Dolayısıyla rüyada bamya tarlası gören bir kimsenin helal kazanmak için daha fazla çaba göstermek zorunda kalacağı ancak bu çabalarının mükafatını alacağı söylenebilir.
Rüyada Bamya Ağacı Görmek

Rüyada bamya ağacı görmek, rüya yorumcularının büyük çoğunluğu tarafından hayra alamet bir imge olarak kabul edilir. Rüyasında bamya ağacı gören bir kimsenin zenginliğe kavuşacağına inanılır. Ayrıca bamya ağacı görmek, rüya sahibinin her işi en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için özel bir çaba harcadığına delalet eder. Bu doğrultuda bamya tarlası görmek ile benzer bir biçimde, kişinin çabalarının karşılığını fazlasıyla alacağını söylemek de yanlış olmaz.
Rüyada Bamya Fidanı Görmek

Rüyada görülen bamya fidanı, yeni başlangıçları sembolize eder. Rüyasında bamya fidanı gören bir kimsenin yeni bir hayata doğru ilk adımlarını atıyor olması muhtemeldir. Dolayısıyla rüya sahibinin son derece hayırlı bir biçimde sonuçlanacak yeni bir işe başlamak üzere olduğu söylenebilir. Benzer bir biçimde rüyada bamya fidanı görmek, kişinin geleceğini garanti altına almasını sağlayacak eşsiz fırsatlara da delalet eder.
Rüyada Bamya ve Pilav Görmek

Rüyada bamya ve pilav görmek, bamya ile ilgili pek çok tabirin aksine negatif bir biçimde tabir edilir. Bamya ve pilav görmek daha çok hak edilenden fazla kazanç elde etmek anlamına gelir. Bu doğrultuda rüya sahibinin kazancına haram karışacağı düşünülür. Rüya yorumcuları bu tür bir rüya gören kimselere, daha fazla kazanma hırsıyla ahlak dışı işlere girişmemeleri yönünde tavsiyelerde bulunur.
Rüyada Kuru Bamya Görmek Nedir?

Rüyada görülen taze bamya, pek çok rüya yorumcusu tarafından gönül ferahlığı ya da rahatlama şeklinde ele alınır. Ancak kuru bamya görmek tam aksine olumsuz anlamlar ihtiva eder. Bu doğrultuda rüyada kuru bamya görmenin üzüntü ya da keder şeklinde ele alındığını söylemek gerekir. Rüyasında kuru bamya gören bir kimsenin evli olması halinde hane içerisinde çeşitli sıkıntılar yaşayacağı, bekar olması halinde ise sevdiği insanlardan ayrı düşeceği varsayılır.
Rüyada Bamya Konservesi Görmek

Rüyada görülen bamya konservesi, bir yolculuğun ya da yeni bir eve taşınmanın habercisidir. Dolayısıyla rüya sahibinin ikamet ettiği yerden uzun süreliğine ayrılması kuvvetle muhtemeldir. Ayrıca rüya yorumcularının çoğu, bu yolculuk ya da taşınmanın rüya sahibi için son derece hayırlı gelişmelere vesile olacağını ifade eder.
Rüyada Uzun Bamya Görmek

Rüyada uzun bamya görmek, çoğu kaynakta hayra alamet olarak kabul edilir. Rüyasında uzun bamya gören bir kimsenin uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Görmek

Ayrıca bkz: Sebze, Tarla

Rüyada bamya görmek kısmettir. Rüyasında bamya yiyen kişi hasta ise hastalıktan kurtulur; üzüntülü ve sıkıntılı ise mutluluğa erişir, feraha kavuşur.

Rüyasında bamya yediğini gören kişi bekar ise kısa zamanda kısmeti açılır ve evlenir.

Rüyada mevsiminde bamya görmek ve yemek, rızka ve kısmete; mevsimi dışında tazesini görmek üzüntüye; kurutulmuş bamya, ihtimal dışı rızık ve kısmete delalet eder.

Rüyada bamya görmek, artık şanslı bir döneme girdiğinizin habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek

Mevsiminde görmek ve yemek rızka ve kısmete, mevsimi dışında tazesini görmek üzüntüye, Kurutulmuş bamya ihtimal dışı rızık ve kısmete delalet eder.

Artık şanslı bir döneme girdiğinizin habercisidir.

Mevsiminde görülen bamya, kişinin umutlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada taze bamya görmek, gönül ferahligina kavusacaginiza, kuru bamya görmek acilannizin sonu gelmiyecegine isaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada taze bamya görmek, gönül ferahlama kavuşacağınıza, kuru bamya görmek, acılarınızın sonu gelmiyeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında taze bamya görmesi; o kimsenin gönül ferahlığına kavuşacağına, rüyasında kuru bamya görmesi; üzüntü ve kedere maruz kalacağına işaretle tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek, bitmez sanılan sıkıntıların son bulacağına, kişinin gönlüne huzur yüzüne tebessüm geleceğini gösterir. Rahatlık olarak da yorumlanan bu rüya, tüm dert ve sorunlardan kurtulmaya, uzun zamandır özlemi çekilen esenliğe ulaşmaya delalet eder. Hasta kişiler için Allah’ın izini ve inayeti ile şifa bulacağına, gözyaşlarının dineceğini bildirir. Geçmişte yaşanan problemlerin üstüne sünger çekmeye, gelecek odaklı olmaya rivayet edilmiştir. Beklentilerinin bir bir gerçekleşmesine, rahmet ve bereket kapılarının açılmasına yorulur. Hayırlı olmak ile beraber, geniş rızık kapılarına, işlerin canlanmasına, ticaret ile uğraşan biri için malın kıymetlenmesini gösterir. Yaşanan güzelliklerin düş sahibinin aile yaşantısına da olumlu yansıyacağına, sevdikleri ile beraber hoş vakit geçireceğine yorumlanmıştır. Rüyada bamya görmek, ile ilgili farklı yorumlar için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Rüyada bamya görmek diyanet ve islami tabirlerini yazımızın devamında okuyabilir, konu ile ilgili bizlere ulaşabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Görmek Ne Demek

Rüyada bamya görmek, İma-ı Nablusi yorumuna göre, rızkın kat ve kat artacağına, sofranızın şenlenmesi olarak rivayet edilmiştir. Diyanet yorumuna göre, bol kazanç ve hayırlı günlerin yakın olmasına tabir edilmiştir. İslami anlamı olarak ise, gören kişinin geçim derdi yaşamayacağına, Allah’ın izini ile geçimin kolaylaşacağına, gönlünün isteklerine kavuşmasını bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yediğini Görmek

Rüyada bamya yediğini görmek, dert ve kederden kurtulmaya, derin bir nefes almaya, gönlün sükunet bulmasına delalet eder. Rüyada bamya yediğini gören kişinin, yaşama dair taşıdığı tüm endişe ve korkularından emin olacağını gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Ekmek

Rüyada bamya ekmek, Elde edilmek için uzun süredir uğraş ve emek harcanan biri işe yorumlanır. Kişinin gösterdiği özveri ve fedakarlık sayesinde istediklerine kavuşacağını bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tohumu Görmek

Rüyada bamya tohumu görmek, yeni umut kapılarının açılmasına, imkan ve fırsatların doğacağını gösterir. Kişinin gelirini artıracak yeni iş alanlarına yöneleceğine yorumlanır.
manda kişinin önüne gelen fırsat ve imkanları kaçıracağını gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Satın Almak

Rüyada bamya satın almak, geleceğe dair yatırım içerisinde olmaya, karlı işlere girerek kazancın artmasına delalet eder. Aynı zamanda finansal olarak büyük kazanımlara, yeni bir ev yada iş yeri alınacağına yorumlanmıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada bamya tarlası görmek, lüks içinde yaşamaya, zenginleşmeye, kişinin dünyalık olarak çoğu şeye sahip olacağını bildirir. Çevre tarafından imrenilen ve kıskanılan bir yaşam sürmek olarak da tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İpe Dizili Kuru Bamya Görmek

Rüyada ipe dizili kuru bamya görmek, gelecek adına atılan adımlara, yapılan yatırımların beklenenden fazla getiri sağlayacağını gösterir. Ayrıca gördüğünüz bu rüya, yarınları düşünerek adım atmaya, her şeye hazırlıklı olunduğundan sıkıntı çekilmeyeceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiğ Bamya Yemek

Rüyada çiğ bamya yemek, dünya evine girmeye, tanışılan biri ile hayat arkadaşlığı yapmaya delalet eder. Evli kişiler için ise eşler arsı muhabbet ve sevginin daim olmasına, bir birlerine olan bağlılık ve aşklarına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haşlanmış Bamya Görmek

Rüyada haşlanmış bamya görmek, olgunlaşmaya, fikir ve görüş olarak kişinin üstün başarılara imza atacağını gösterir. Görülen haşlanmış bamya, aşırı sorumluluklardan kurtulmaya, tasa ve endişelerin yerini huzur ve mutluluk dolu günlere bırakacağını bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Bamya Görmek

Rüyada çürük bamya görmek, yatırımların heder olmasına, büyük umutlar ile girilen bir işten zarar görüleceğine işaret eder. Aynı zamanda kişinin önüne gelen fırsat ve imkanları kaçıracağını gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mevsiminde görmek ve yemek rızka ve kısmete, mevsimi dışında tazesini görmek üzüntüye, Kurutulmuş bamya ihtimal dışı rızık ve kısmete delalet eder.Artık şanslı bir döneme girdiğinizin habercisidir. Artık şanslı bir döneme girdiğinizin habercisidir. Mevsiminde görülen bamya, kişinin umutlarının gerçekleşeceğine işaret eder.Rüyada taze bamya görmek, gönül ferahligina kavusacaginiza, kuru bamya görmek acilannizin sonu gelmiyecegine isaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek bamyanın yetişme zamanı olan yaz ve sonbaharda görülürse karşınıza çıkacak olan çeşitli fırsatlara, para kazanmaya, siz ve sevdikleriniz için talih ve baht açıklığına, rüyada bamya görme, ümit ettiğiniz şeylerin, istek ve arzularınızın gerçekleşme yolunda olduğuna yorumlanabilir. Rüyada kış ya da ilkbaharda taze yeşil bamya görmek bazı sıkıntı, sorun ve dertlere, rüyada kuru bamya görmek hiç umulmadık bir anda hiç ummadığınız bir yerden elde edecek olduğunuz mal ve paraya tabir edilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya yemek ya da yediğini görmek sevince, feraha, huzura, neşeye ve mutluluğa, kazanç elde etmeye, rüyada bamya toplamak insanların görgü ve bilgisinden istifade etmeye, rüyada bamya temizlemek ya da yemeği yapmak umutların gerçek olmasına, hayallere ulaşmaya ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir edilebilir. Rüyada bamya tarlası görmekzenginliğe, çeşitli nimetlere, bolluk ve berekete, rüyada biber fidesi dikmek yeni bir iş için çeşitli kurum ve kuruluşlara başvurularda bulunmaya, rüyada bamya yemeği yemek uzun olmayan bir zamanda çeşitli kısmetlerle karşılaşmaya, rüyada bamya yediğini ya da yemeği görmek bamya yemekle benzer şekilde işaret edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya satın almak mal, mülk, para ve eşya toplamaya, rüyada bamya tohumu görmek bolluk, bereket, zenginlik, geçimlik ve sağlık sorunlarından kurtulmaya yorumlanabilir. Rüyada bamya görmek, yemek, yediğini görmek ne demektir, nedir, ne demek, ne anlama gelir, neye yorulur, rüya, tabiri, tabirleri, yorumu, yorumları gibi konular için yukarıdaki kısma bakabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Görmek

Rüyasında bamya gören kişinin rahata kavuşacağı söylenir. Rüyayı gören kişinin derdinin son bulacağı, hastalığının iyileşeceği, üzerine atılan bir iftiradan dolayı aklanacağı, üzüntülerinin son bulacağı, geçmişte yaşadığı olumsuz olayları unutacağı, mutlu olmak için güzel adımlar atacağı şeklinde tabir edilir. Bu rüya huzur ve mutluluk bulmaya, gönül rahatlığı yaşamaya işaret eder. Kişinin rızkın ve gelirin aratacağı şeklinde yorumlanır. Kazanç ve bereket olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yediğini Görmek

Rüyasında bamya yediğini görmek kişinin çektiği çile ve azabın biteceği rüya sahibinin yüzünün güleceği şeklinde yorumlanır. Kişinin hayatını kabusa çeviren olayların unutulacağı, kişinin kendini hayatın akışına bırakacağı, mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Ekmek

Rüyasında bamya eken bir kişinin çok istediği bir isteğinin gerçekleşeceği, hayallerine kavuşacağı, işlerinin düzene gireceği, derslerinde başarı elde edeceği, karlı ve kazançlı işlere imza atacağı söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tohumu Görmek

Rüyasında bamya tohumu gören kişinin hayatında yeni başlangıçlarının olacağı, yeni kazanç kapılarının açılacağı, yeni iş fırsatları elde edeceği şeklinde değerlendirilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Satın Almak

Rüyasında bamya satın alan kişinin işlerinde kara geçeceği, gelir seviyesinin artacağı, birikim yapacağı, yatırım yapacağı anlamlarına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada bamya tarlası gören kişinin zenginlik içinde yüzeceği, pahalı evlerde oturacağı, lüks arabalara bineceği, rahat ve konforlu bir yaşam süreceği söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek iş, okul veya aile yaşantısında ki sorunlara, mutluluklara, değişimlere delalettir. Rüyada bamya toplamak iş ortamında kendinizi kanıtladığınız sürece her ortamda saygıyla karşılanacağınıza ve hep başarılarınızla gündeme geleceğinize işarettir. Okul hayatın da ise arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yapmacık olmamanız, kendiniz gibi davranmanız da yarar olacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya yemeği yapmak iş veya okul ortamında alındığınız, kırıldığınız kişileri affederek yüreğinizde ki kötülüğü, ağırlığı bırakmanız gerektiğine işarettir. Rüyada bamya yemeği yemek sizin için hayırlı olacak veya içinize sinen her durumda kendinizi göstereceğinize ve her işte sorumluluklarınızı bilerek başarıya ulaşacağınıza delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bamya tarlası görmek bazı durumlarda sizi engelleyen kişi, olay veya herhangi bir şeyin ortadan kalkacağına, yolunuzun açık olduğuna delalet eder. Bamya temizlemek kısa zamanda elinize geçecek toplu bir parayı, aile büyüklerinizin hayırlı bir yerde kullanacağına, evinizdeki bereketin son zamanlar da daha da fazla olacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya yıkamak iş hayatınızda yaşayacağınız gergin olaylar da sessiz kalmanızın daha hayırlı olacağına, okul yaşamın da ise kafanızın karıştıran konuları zamana bırakmanızın en doğrusu olacağına işarettir. Rüyada bamya satın almak aklınızdaki, yüreğinizde ki bazı isteklerinizin kısa zaman da, beklenmedik bir anda olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya satmak her kötü durumunuz da yanınızda olan ve olmaya devam edecek kişilerin farkına varmanız gerektiğine, böylece hayatınızın daha da güzelleşeceğine yorumlanır. Bamyayı çöpe atmak aile içinde yaşanacak sağlık sorunlarına ve bu sorunların zaman içinde düzeleceğine delalettir. Rüyada bamya tohumu görmek aileye kan bağınız olmayan bir kişinin katılacağına ve bu kişinin sizinle yakından bir ilgisi olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bamyayı kurutmak veya kuru bamya görmek aileden bir veya birkaç kişinin evlilik, iş veya okul ile alakalı şehir değişikliği yapacağına, bu değişikliğin ileriki zamanlarda aileyi olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder. Bamyanın taze olması arkadaşlarınız arasında yaşayacağınız mutluluklara, size duyurulacak olan hayırlı haberlere işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bozulmuş, kokmuş bamya görmek etrafınızdaki kişilerle mesafenizi belirlemeniz gerektiğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında taze bamya görmesi; o kimsenin gönül ferahlığına kavuşacağına, rüyasında kuru bamya beklenen fakat gelmesi güç olan berekete delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bamya yiyen kişi hasta ise hastalıktan kurtulur, üzüntülü ve sıkıntılı ise mutluluğa erişir, feraha kavuşur. Rüyasında bamya yediğini gören kişinin, bekâr ise kısa zamanda kısmeti açılır, evlenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen bamya, kısmetinizin geniş olacağına ve hayırlı bir döneme gireceğinize işarettir. Zamanının dışında görülen bamya sıkıntıya yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Görmek

Rüyada bamya görülmesi, rüyayı gören kişinin çevresinde hasta olan kimselerin olması halinde bu kişilerin iyileşeceğine yorulur. Şifa bulmanın dışında bir diğer manası ise rüyayı gören kişinin hanesinin bereket içinde olacağı şeklindedir. Rüya sahibinin rızkının artacağı, mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eden bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Bamya Görmek

Kuru bamya, kurutulmuş bamya olarak bilinir. Rüyada kuru bamya görmenin tabiri en az bamya görmek kadar merak edilmektedir. Rüya alimleri, kuru bamya görmeyi iki şekilde yorumlamaktadır. Buna göre rüyayı gören kişi evli ise çok mutlu olacağı, bekar ise hayırlı bir kısmetinin çıkacağı şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Bamya Görmek

Rüyada yeşil bamya görmek sağlıklı bir hayat yaşamak, bolluk içinde bir hayata sahip olmak, kendini geliştirmek ve hayattan zevk almak şeklinde açıklanmaktadır. Rüyada yeşil bamya sevmemek ise bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlamak, sıkıntılı günlerin yaklaşması ve moralin bozuk olması olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yediğini Görmenin Anlamı

Rüyayı gören kişinin tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtularak feraha ereceği şeklinde ifade edilir. Rüyada bamya yemeye dair bir diğer dikkat çeken yorum ise rüya sahibinin çok sevdiği bir dostunun borca girmesi ve kişinin bu dostuna maddi ve manevi bakımdan yardımda bulunmasıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada bamya tarlası görmek, zenginliğe delalettir. Rüyayı gören kişinin büyük bir zenginliğe ve her şeyin en iyisine, yenisine sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Bir başka tabir ise rüya sahibinin hayırlı bir işe gireceği yönündedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taze bamya görmek, gönül ferahlığına kavuşu­lacağına işaretle yorumlanır. Kuru bamya görmek ise, üzüntü ve keder çekileceğine işa­retle tabir olunur. Rüyada bamya görmek, iyidir kısmete işarettir. Rüyada taze bamya görmek, gönül ferah­lığına kavuşacağınıza işâret eder. Rüyada kuru bamya görmek ise, üzüntüye, acılarınızın sonu gelmeyeceğine, artacağına veya devam edeceğine işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Ektiğini Görmek

Rüyada bamya ektiğini görmek, rüyayı gören kişinin dünyadaki en büyük amacını yerine getirmek için var gücü ile çalıştığına işaret etmektedir. Bir diğer tabir ise rüya sahibinin iş yaşamında meydana gelen bazı değişiklikler nedeni ile yaşadığı şehri veya ülkeyi değiştirmesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Satın Aldığını Görmek

Rüyada bamya satın alan kişinin mal varlığının artacağı, işlerinin yolunda gideceği ve ailesi ile iyi geçineceğine rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yemeği Görmek

Rüyada bamya görmenin yanı sıra bamya yemeği görmek de en fazla rastlanılan rüyalar arasındadır. Rüyada bamya yemeği gören kişinin, hanesinden bolluk ve bereketin hiç bir zaman eksik olmayacağı üzerine yorulur. Bir başka tabir ise rüyayı gören kişinin çok hayırlı bir evlada sahip olacağı yönündedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tohumu Görmek

Rüyalarda nadir görülen bamya tohumu, rüyayı gören kişinin kendisine yepyeni ve tertemiz bir sayfa açacağına ve bundan sonra yaşamında yeni fırsatları kovalayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Güç
  Jest
   Rızk
  İyilik
 Şans
  Fikir
 Sağlık
 Hediye
 Büyüme
 Güzellik
  Beslenme
Kazanımlar
 Faydalı işler
 Haneye girenler
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek ne anlama gelir?

Rüyadaki bamya ve benzeri faydalı sebzeler yaşamımıza giren tüm güzellikler, iyilikler, büyüme ve gelişmek için ihtiyaçların karşılanması ve faydalı işler sembolüdür. Bamya gördüğümüz rüyalar daima zararsız ve iyi huylu rüyalardır ve yaşamımıza girecek her ne olursa olsun bize fayda getireceğinin altını çizerler.
Rüyadaki bamyalar rüya sahibi için “malzemeler” metaforudur. Tıpkı bir yemeği farklı sebzeleri karıştırarak yapmamız gibi yaşamımızda bir projeyi üretmek için farklı materyaller kullanırız. Rüyasında yemek yapacağı bamyayı elinin altında gören kişi bir proje için ihtiyaç duyduğu materyale kavuşur. Bu rüyayı gören kişi yaşamında eğer bir şey için “yok” kelimesini kullanıyorsa bilmelidir ki aradığı şey yanı başında. Eğer yanı başında bulamıyorsa bile kendisi tarafından üretilebilecek bir değerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bamya gördüğümüz rüyalar aynı zamanda büyüme, iyileşme ve kendimize kattığımız tüm faydalı işleri sembolize eder. Rüyalar dilinde vücuda giren her şey aslında yaşamımıza kattıklarımız, vücudumuzdan çıkanlar ise artık ihtiyaç duymadıklarımız ya da vazgeçtiklerimizin sembolüdür. Sağlıklı bamyaları rüyada görmek de oldukça hayırlıdır ve rüya sahibinin yaşamına fayda sağlayacak bir şeylerin kendisine hediye edileceğini müjdeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bamya gördüğümüz rüyalar yorumlayabilmek için bamyanın durumuna ve rüyadan aldığımız enerjiye de bakmalıyız. Örneğin, çürük bamyalar yaşamımıza elbette mutluluk ve sağlık getirmezler. Modası geçmiş ya da tedavülden kalkmış her şey rüyamıza çürük bamyalar kılığında girebilir. Bazen çürük bamya eski kafalılık ya da zamana uyum sağlayamama alametidir. Özellikle bu çürük bamyalardan yiyen ya faydasız işlerle uğraşır ya da hanesine yanlış yolla elde ettiği kazancı sokar ve bundan zarar görür. Bamyalar aslında yaşamımıza giren faydalı şeylerin alametidir fakat rüyada çürük ya da kötü görünümlü olduklarında bize fayda getirmeyecek işlerle uğraştığımız konusunda bizi uyarır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bamya gördüğümüz rüyalar aynı zamanda yaşamın bize sunduğu fırsatlar, para, imkanlar ve tüm faydalı şeyler hakkında bilgi getirir. Fakat bamyayı sevmiyorsak bu yorumu yapmamalıyız. Sevmediğimiz bamya rüyası istemeyerek ya da zevk almayarak yapmamız gereken bize faydalı olacak her şeyi temsil ediyor olabilir. Örneğin, ders çalışmayı sevmeyen bir öğrenci rüyasında kötü görünen bamya görüyorsa bilmelidir ki hoşuna gitmese de ders çalışmak kendisinin faydasına olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bamya gördüğümüz rüyalar bazen ödül rüyalarıdır. Esasında bamya gördüğümüz rüyalar ve meyve rüyaları metaforik anlamda birbirine benzer rüyalar olsa da meyveler yaşamımızın daha eğlenceli ve zevk verici yanına dokunurlar. Meyveler tatlı besinler sınıfına girdiklerinden daha neşeli ve yapılması zevkli işlerin ya da renkli ödüllerin simgesi olabilir. Bununla beraber bamyalar daha az zevk alarak yaptığımız fakat bize faydası olacak tüm uğraşılar karşılığında aldığımız ödülleri temsil ederler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya yemek:
Rüyada bamya yediğini görmek rüya sahibi için kendisine sunulan şansı ve nasibi Kabul etmek alametidir. Rüyadaki “yeme” eklemi daima bir şeyin yaşamımıza girişine izin verme eylemidir. Bu rüyanın yorumu rüyadaki bamyanın durumuna, olgunluğuna, görüntüsüne ve rüya sahibinde uyandırdığı tada bağlı yapılır. Rüyada yediğiniz bamyalar çok nefis ve güzeller miydi? O halde yaşamınıza harika bir şey girecek. Bamya çürük ya da tadı kötü müydü. O halde zevk almayarak yaptığınız bir isle uğraşmak zorunda kalacaksınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya yemek aynı zamanda şansın açılması alametidir. Bamyalar şans, kısmet ve uzun vadede serveti simgeler. Ayrıca iyi huylu rüyalardır ve yaşamımıza girecek tüm faydaların ve hayırlı işlerin göstergesidir. Bamyalar ayrıca besleyici ve faydalı olmalarından dolayı sağlık açısından da durumun iyi gitmesi ve güzel gelişmelerin müjdecisidir. Rüyasında bamya yiyen kişinin şifa ve iyileşme yaşamına yavaş yavaş da olsa girer. Dünyevi nimetler, başarılar ve faydalı işler bamya yediğini gören kişinin hayatına girer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kaliteli ve olgun bamyalarla dolu bir sepet ya da bu bamyaları bir tabakta gördüyseniz yaşamın size sunacağı bir ödülü kucaklamaya hazır olmalısınız. Bu rüya genellikle büyük bir fırsatın bize sunulmasından önce görülür. Rüyasında sağlıklı ve olgun bamyalar gören kişi belki çok iyi bir iş teklifiyle karşılaşabilir ya da rüya sahibi için kendisine maddi refah ve çok büyük menfaat sunacak bir eğitim almak söz konusu olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bamya gördüğümüz rüyalar aynı zamanda toprak elementinin zenginliği ve sonsuz vericiliğiyle alakalıdır.Rüyada bol bamya görenin yaşamının bir alanında bir şey çok miktarda bulunmaktadır. Bu rüyayı gördüyseniz ve iş arıyorsanız bilmelisiniz ki çevreniz iş fırsatlarıyla dolu. Yaratıcılıkla ilgili bir isle uğraşıyorsanız yaratıcılığınız sonsuz ve her istediğiniz arzu ettiğiniz projeyi üretebilecek güçtesiniz. Toprak elementinin zenginliği daima topraktan elde ettiğimiz ürünlerle ilgili değildir. Bazen bilinçaltımızın ya da hayal gücümüzün yaratıcılığıyla kendimize refah getirebileceğimizi de bize hatırlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek, rüya sahibinin rahata kavuşmasına işaret eder. Rüyasında bamya gören kişinin ne kadar sorunu ve derdi varsa kaybolur, gözünün yaşı kurur, geçmez sanılan acıları azalır ve kısa süre sonra da diner. Şifa bulmak anlamına gelir. Rüya sahibinin geçmişinde yaşadığı kötü ve olumsuz her şeyi unutmasına, olmuşu da ölmüşü de artık olduğu gibi kabul edip sabır bulmasına tabir edilir. Huzur ve mutluluk bulmaya, gönül rahatlığı yaşamaya işaret eder. Aynı zamanda rızkın ve gelirin artmasına yorulur. Genel anlamı itibari ile kazanç ve bereket anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yediğini Görmek

Rüya sahibinin çektiği çilelerin ve azabın biteceğine ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder. Kişi, yaşamını zindana ve kâbusa çevirmiş olan tüm korkularından, üzüntülerinden ve düşüncelerinden uzaklaşacak, etkisinde kaldığı olayları yavaş yavaş sindirmeye başlayarak kabul edecek demektir. Rüya sahibi için kendini hayatın akışına bırakma zamanıdır
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Satın Almak

 İşlerde kara geçmeye ve gelir seviyesinin artmasına bu sayede rüya sahibinin daha fazla birikim yapıp, daha fazla varlık sahibi olmasına işaret eder. Rüya sahibi yatırım amaçlı olarak gayrimenkul yatırımına ağırlık verecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüya sahibinin zenginlik içinde yüzeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yani rahatının da konforunun da yerinde olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Ekmek

Rüya sahibinin gerçekleşmesini çok istediği şeylere tabir edilir. Hayallerin ve isteklerin gerçekleşmesi için verilen çabaya, gösterilen özveriye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tohumu Görmek

Yeni başlangıçlar ve umut verici gelişmeler olarak değerlendirilir. Rüya sahibi için yeni kazanç kapıları açılması ve yeni fırsatlar yakalanması olarak değerlendirilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Görmek

Bamya, zaman zaman rüyalarda karşımıza çıkan ilginç ve farklı imgelerden biridir. Bu sebeple rüyasında bamya gören kimselerin rüyayı anlamlandırmakta zorlanmasını şaşırtıcı görmemek gerekir. Aksine rüyada bamya görmek hakkında yapılan tabirlerin merak edilmesi son derece doğaldır. Rüyada bamya görmek, rüyada bulunan diğer imgelere göre farklı şekillerde ele alınabilse de genellikle hayırlı bir alamet olarak kabul edilir.

Pek çok rüya yorumcusu, rüyada bamya görmenin rahata ermek gibi anlamlara geldiğini ifade etmiştir. Bu yoruma göre; rüyasında bamya gören bir kimsenin yakın bir zamanda hayatının yorucu temposundan kurtularak rahat bir nefes alması muhtemeldir. Benzer bir şekilde bu tür bir rüya gören kimselerin kısa bir süre içerisinde tüm sıkıntılarından kurtulacağı, çektiği dertlerin nihayete ereceği varsayılır.

Rüya tabiri kaynakları, rüyada görülen bamyanın önceki yorumlara benzer bir biçimde hastalıklardan şifa bulmaya işaret ettiğini de kaydetmiştir. Rüya sahibinin meşakkatli bir hastalıkla mücadele ettiği durumlarda bamya görmek, müjdeli bir rüya olarak kabul edilir. Bu doğrultuda kişinin en kısa sürede sağlığına kavuşarak hayatına kaldığı yerden devam etmesi beklenir.

Ayrıca rüya yorumcuları, rüyada bamya görmenin geçmişi arkada bırakmak anlamına geldiğine dikkat çeker. Rüyasında bamya gören bir kimsenin geçmişte başından geçen olumsuz bazı gelişmelerin ya da travmaların etkisinden kısa bir sürede kurtulacağı düşünülür. Tüm bu yorumlara bakarak rüyada bamya görmenin ferahlamaya ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret ettiğini söylemek mümkündür. Dolayısıyla rüyada bamya görmek büyük ölçüde hayra delalet eden bir imgedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yemeği Görmek

Rüyada bamya yemeği görmenin, genellikle rüya sahibinin vereceği kararlara işaret ettiği inancı yaygındır. Bu doğrultuda rüyada bamya yemeği gören bir kimsenin hayatında son derece önemli ve isabetli kararlar vereceği düşünülür. Rüya sahibi bu isabetli kararlar sayesinde hiçbir pişmanlık yaşamadan kendisine yeni bir hayat inşa etmeyi başaracak ve geçmişi arkasında bırakacaktır.

Kimi yorumcular ise rüyada bamya yemeği görmenin negatif bir alamet olduğunu söyler. Bu yoruma göre, rüyada bamya yemeği görmek, rüya sahibinin sevdiklerinin başına gelecek felaketleri haber verir. Ayrıca rüya sahibinin kendisinin de bu felaketlerden bilhassa ruhsal anlamda etkilenmesi muhtemeldir. Dolayısıyla bu yorum açısından kişiyi sıkıntılı bir sürecin beklediğini söylemek mümkündür.

Ayrıca bazı tabir kaynakları, rüyada görülen bamya yemeğinin heyecan verici gelişmeler anlamına geldiğini belirtir. Özellikle rüya sahibinin iş hayatında son derece büyük ve olumlu değişikliklerle karşılaşması söz konusu olabilir. Bu tür bir rüya gördüyseniz çalışma hayatınızda size yeni motivasyonlar sağlayacak kaynaklar bulmanız olasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada bamya tarlası görmek, rüya sahibinin emeklerinin karşılığını alacağına yorulur. Buna ek olarak rüyayı, rüya sahibinin helal kazanmak konusunda gösterdiği titizlikle tabir etmek de mümkündür. Dolayısıyla rüyada bamya tarlası gören bir kimsenin helal kazanmak için daha fazla çaba göstermek zorunda kalacağı ancak bu çabalarının mükafatını alacağı söylenebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Ağacı Görmek

Rüyada bamya ağacı görmek, rüya yorumcularının büyük çoğunluğu tarafından hayra alamet bir imge olarak kabul edilir. Rüyasında bamya ağacı gören bir kimsenin zenginliğe kavuşacağına inanılır. Ayrıca bamya ağacı görmek, rüya sahibinin her işi en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için özel bir çaba harcadığına delalet eder. Bu doğrultuda bamya tarlası görmek ile benzer bir biçimde, kişinin çabalarının karşılığını fazlasıyla alacağını söylemek de yanlış olmaz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Fidanı Görmek

Rüyada görülen bamya fidanı, yeni başlangıçları sembolize eder. Rüyasında bamya fidanı gören bir kimsenin yeni bir hayata doğru ilk adımlarını atıyor olması muhtemeldir. Dolayısıyla rüya sahibinin son derece hayırlı bir biçimde sonuçlanacak yeni bir işe başlamak üzere olduğu söylenebilir. Benzer bir biçimde rüyada bamya fidanı görmek, kişinin geleceğini garanti altına almasını sağlayacak eşsiz fırsatlara da delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Konservesi Görmek

Rüyada görülen bamya konservesi, bir yolculuğun ya da yeni bir eve taşınmanın habercisidir. Dolayısıyla rüya sahibinin ikamet ettiği yerden uzun süreliğine ayrılması kuvvetle muhtemeldir. Ayrıca rüya yorumcularının çoğu, bu yolculuk ya da taşınmanın rüya sahibi için son derece hayırlı gelişmelere vesile olacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzun Bamya Görmek

Rüyada uzun bamya görmek, çoğu kaynakta hayra alamet olarak kabul edilir. Rüyasında uzun bamya gören bir kimsenin uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya ve Pilav Görmek

Rüyada bamya ve pilav görmek, bamya ile ilgili pek çok tabirin aksine negatif bir biçimde tabir edilir. Bamya ve pilav görmek daha çok hak edilenden fazla kazanç elde etmek anlamına gelir. Bu doğrultuda rüya sahibinin kazancına haram karışacağı düşünülür. Rüya yorumcuları bu tür bir rüya gören kimselere, daha fazla kazanma hırsıyla ahlak dışı işlere girişmemeleri yönünde tavsiyelerde bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Bamya Görmek Nedir?

Rüyada görülen taze bamya, pek çok rüya yorumcusu tarafından gönül ferahlığı ya da rahatlama şeklinde ele alınır. Ancak kuru bamya görmek tam aksine olumsuz anlamlar ihtiva eder. Bu doğrultuda rüyada kuru bamya görmenin üzüntü ya da keder şeklinde ele alındığını söylemek gerekir. Rüyasında kuru bamya gören bir kimsenin evli olması halinde hane içerisinde çeşitli sıkıntılar yaşayacağı, bekar olması halinde ise sevdiği insanlardan ayrı düşeceği varsayılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmenin anlamı; rüyanın görülmesine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bundan dolayı rüyanın nasıl görüldüğü, tabiri konusunda çok önemlidir. Genel olarak rüyada bamya görmek; iyi bir şekilde yorumlanır. Rüyayı gören bireyin rahata ermesi şeklinde yorumlanan bu rüyanın pek çok anlamı bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Görmek

 Rüyada bamya görmek; rüyayı gören kişinin rahat bir nefes almasına yorulur. Bu rüyayı gören bireyin bütün problemleri, derdi ve sıkıntıları biter. Çektiği acıların hepsi azalır. Bu rüyanın rüya alimleri tarafından şifa şeklinde yorumlandığını belirtmek mümkündür. Rüyayı gören kişinin geçmişte yaşamış olduğu olumsuz her şeyi atlatması şeklinde tabir edilen bu rüya, hayırlara vesiledir. Mutluluk ve huzurun bulunması, rızkın artması olarak da yorumlanır. Rüyada bamya görmenin genel anlamı; hayırlı rızk ve berekettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Toplamak

Rüyada bamya toplamak; rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı şekilde anlamı değişebilir. Rüyada taze bamya toplamak; rızkın helal yollardan kazanılmasına, huzur ve refaha ermeye, gönlün zengin olmasına, rüya sahibinin işlerinin rast gitmesine delalet eder. Rüyayı gören kişinin yaşamında onu mutlu edecek olaylara şahit olmasına yorulan bu rüya, genel olarak olumlu bir şekilde tabir edilir. Bu yüzden de rüya sahibinin neşesi ve keyfi yerinde olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Ekmek

 Rüyada bamya ekmek; rüya alimlerine göre çok mutlu bir yaşam sürüleceğine ve kısmetli işler içerisinde olmaya işaret eder. Sıkıntı ve problemlerin çok yakın bir dönemde ortadan kalkmasına işaret eden bu rüya, olumlu gelişmeleri de beraberinde getirir. Söz sahibi olabilecek olan rüya sahibi, yeni bir makama atanabilir. Bunun yanı sıra rüyada bamya ekmek; iş yaşamında yaşanacak güçlüklere delalet eder. Bu durum rüya sahibini endişeye düşürecektir. Hem maddi sıkıntılar hem de moral bozukluğu yaşanacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Temizlemek

 Bamya temizlemek; rüya alimleri tarafından sessiz kalmak şeklinde tabir edilmiştir. Rüyayı gören kişinin bir olay yaşaması durumunda tarafını gizlemesi olarak yorumlanan bu rüya, nötr anlama sahiptir. Tarafını gizleyecek olan rüya sahibi, tercihini sessiz kalmaktan yana kullanacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yemek

 Rüyada bamya yemek; doğru kararların alınması sayesinde atılacak olan adımlarda pişman olunmayacağına işaret eder. Bunun dışında rüyada bamya yemenin bir başka yorumu; rüya sahibinin sevdiği birisinin başına gelecek olan kötü olaylar şeklindedir. Bu yüzden bu birey psikolojik sıkıntılar yaşayacaktır.

Rüyada bamya yemek; nazara gelmeye, kazanılan paranın her geçen gün artmasına, hayırsever birine, hayırlı işler yapmaya, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulur. Rüyada bamya yiyen kişi güzel bir kısmetle tanışır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Pişirmek

Rüyada bamya pişirmek; rüya yorumcularına göre heyecanlı gelişmelerin yaşanmasına işarettir. Bu rüya kimi zaman, uzun bir ömrün yaşanmasına, hasta olan kişilerin şifa bulmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendinin Bamya Yediğini Görmek

 Rüyayı gören kişinin bamya yemesi; çekilen vicdan azabından kurtulmaya işarettir. Rüyayı gören kişinin yüzünün gülmesine delalet eden bu rüya, olumlu gelişmelere delalettir. Rüya sahibi, üzüntülerinden, sıkıntılarından, bütün korkularından arınacaktır. Etkisinde kalmış olduğu her türlü olaydan kurtulacak olan rüya sahibi, kendini çok iyi yerlere taşıyacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tohumunun Görülmesi

 Rüyada bamya tohumunun görülmesi; yeni başlangıçlara adım atmak, ümitli gelişmelerin yaşanması, olumlu olaylara şahit olmak şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin, kazanç sağlayacağı yerleri arttırması ve eşsiz fırsatların yakalanması olarak da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek, çevresinde eğer hasta birileri var ise kısa zamanda şifa bulacağına, hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin rızkının artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yemeği Görmek

Rüyada bamya yemeği gören rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin asla eksik olmayacağına yorulur. Ayrıca rüya sahibinin çok hayırlı bir evlada sahip olacağının habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Bamya Görmek

Rüyada kurutulmuş bamya yani kuru bamya gören rüya alimcilerine göre iki şekilde yorumlanır. Rüya sahibi eğer evliyse çok mutlu olacağına, bekarsa hayırlı bir kısmetinin olacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada bamya tarlası görmek, zenginlik demektir. Rüya sahibinin büyük zenginliğe sahip olacağı, her şeyin en yenisine ve en iyisine sahip olacağı şeklinde tabir edilir. Kişinin rüyasında bamya tarlası görmesi, hayırlı bir işe gireceğinin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yediğini Görmek

Rüya sahibinin tüm sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eden bir rüyadır. Rüyada bamya yediğini görmek, rüya sahibinin çok sevdiği bir dostunun borca gireceğine, kişinin ona maddi ve manevi yardımda bulunacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek, kişinin hayatı boyunca yaşadığı zorlukların son bulacağına, rahata kavuşacağı demektir. Rüya sahibinin zor durumda olanların yanında olacağına, herkes tarafında takdir edilen bir insan olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tohumu Görmek

Rüyada bamya tohumu görmek, rüya sahibinin kendisine tertemiz bir sayfa açacağı, artık hayatında daha yeni fırsatlar kovalayacağı şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Ektiğini Görmek

Rüyada bamya ektiğini görmek, kişinin şu dünyadaki en büyük gayesini yerini getirmek için var gücüyle çalıştığına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Satın Aldığını Görmek        

Rüyada bamya satın aldığını görmek, rüya sahibinin mal varlığını artıracağına, işlerinin yolunda gideceğine, ailesi ile iyi geçineceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kuru Bamyayı Görmek

Kuru bamya iyilik ve berekete işaret eder. Yenmeyecek derece kurumuş yahut bozulmuş bamya ise yaşadığınız büyük sorunları bir an evvel geride bırakmanız gerektiğini ifade etmektedir.

Genel anlamda rüyada mevsiminde taze yeşil bamya görmek hayra yorumlanmaktadır. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte rüya sahibi için mal, kazanç, bolluk ve bereket anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Bamya Toplamak

Mevsiminde bamya tarlasında bamya toplamak, kişinin umutlarının gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyada tarlasında taze bamyalardan toplamak, gönül ferahlığına kavuşacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Tarlası Görmek

Rüyada görülen bamyanın tarlası evlilikle tabir edilmektedir. Evli kimseler için bu rüya söz sahibi, zengin ve varlıklı bir kimseden menfaat elde edeceğinize işarettir. Bamya tarlası aynı zamanda tarlarının büyüklüğü nispetinde elde edilecek mal ve rızkı delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya yemeği görmek

Gönül ferahlığına kavuşmaya, bamya yemeği pişirmek ise murada ermeye işarettir. Bir kimsenin rüyada ekşi olan bamya yemeği yemediğini ve Rabbine de hamt ettiğini görmesi, sevinç ve neşeye, üzüntü ve kederden kurtulmaya işarettir. Fakir birinin rüyada et ile pişmiş bamyanın yemeği görmesi, zenginliğe alamettir. Pişirmek anlamında bamya yemeği yapmak; rızk, bereket ve menfaat ile tabir olunur
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Bamya Yemek

Rüyanda bamya yemeği yemek, artık şanslı bir döneme girdiğinizin habercisidir. Rüyada iftarda bamyayla yapılmış yemeği yemek, hayırlı ve bereketli rızka, günahların mağfiretine, akıbetin güzelliğine ve dinde salaha yorumlanır.

Rüyasında yediği bamya yemeğini hazmetmek, rüya sahibinin sanat ve işinde titiz ve çalışkan biri olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Görmenin Anlamı ve Yorumu

Bamya genel manada kısmet, rızk, para, bolluk ve berekettir. Rüyada görülen bamyanın yorumu helal mal elde etmek anlamına gelmektedir. Rüyada bamya murada ermeye, menfaat elde etmeye, iyiliksever bir kimseyle dost olacağınıza, ondan hayır ve menfaat elde edeceğinize işarettir. Rüyanda bamya görmek ise uğraşınız kadar mal ve makam elde edeceğinize delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bamya görmek, varlıklı, zengin bir kimseden gelecek yardıma, işlerin güzelce yürüyeceğine delalet, bolluk ve berekete işarettir. Mevsiminde görülen bamya rızka ve kısmete, mevsimi dışında tazesini görmek üzüntüye, kurutulmuş bamya ihtimal dışı rızk, mal, para ve kısmete delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Görmek

 Rüyada bamya görmek; rüyayı gören kişinin rahat bir nefes almasına yorulur. Bu rüyayı gören bireyin bütün problemleri, derdi ve sıkıntıları biter. Çektiği acıların hepsi azalır. Bu rüyanın rüya alimleri tarafından şifa şeklinde yorumlandığını belirtmek mümkündür. Rüyayı gören kişinin geçmişte yaşamış olduğu olumsuz her şeyi atlatması şeklinde tabir edilen bu rüya, hayırlara vesiledir. Mutluluk ve huzurun bulunması, rızkın artması olarak da yorumlanır. Rüyada bamya görmenin genel anlamı; hayırlı rızk ve berekettir.

 Rüyada Bamya Toplamak

Rüyada bamya toplamak; rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı şekilde anlamı değişebilir. Rüyada taze bamya toplamak; rızkın helal yollardan kazanılmasına, huzur ve refaha ermeye, gönlün zengin olmasına, rüya sahibinin işlerinin rast gitmesine delalet eder. Rüyayı gören kişinin yaşamında onu mutlu edecek olaylara şahit olmasına yorulan bu rüya, genel olarak olumlu bir şekilde tabir edilir. Bu yüzden de rüya sahibinin neşesi ve keyfi yerinde olacaktır.

 Rüyada Bamya Ekmek

 Rüyada bamya ekmek; rüya alimlerine göre çok mutlu bir yaşam sürüleceğine ve kısmetli işler içerisinde olmaya işaret eder. Sıkıntı ve problemlerin çok yakın bir dönemde ortadan kalkmasına işaret eden bu rüya, olumlu gelişmeleri de beraberinde getirir. Söz sahibi olabilecek olan rüya sahibi, yeni bir makama atanabilir. Bunun yanı sıra rüyada bamya ekmek; iş yaşamında yaşanacak güçlüklere delalet eder. Bu durum rüya sahibini endişeye düşürecektir. Hem maddi sıkıntılar hem de moral bozukluğu yaşanacaktır.

Rüyada Bamya Temizlemek

 Bamya temizlemek; rüya alimleri tarafından sessiz kalmak şeklinde tabir edilmiştir. Rüyayı gören kişinin bir olay yaşaması durumunda tarafını gizlemesi olarak yorumlanan bu rüya, nötr anlama sahiptir. Tarafını gizleyecek olan rüya sahibi, tercihini sessiz kalmaktan yana kullanacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bamya Yemek

 Rüyada bamya yemek; doğru kararların alınması sayesinde atılacak olan adımlarda pişman olunmayacağına işaret eder. Bunun dışında rüyada bamya yemenin bir başka yorumu; rüya sahibinin sevdiği birisinin başına gelecek olan kötü olaylar şeklindedir. Bu yüzden bu birey psikolojik sıkıntılar yaşayacaktır.

Rüyada bamya yemek; nazara gelmeye, kazanılan paranın her geçen gün artmasına, hayırsever birine, hayırlı işler yapmaya, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulur. Rüyada bamya yiyen kişi güzel bir kısmetle tanışır.

 Rüyada Bamya Pişirmek

Rüyada bamya pişirmek; rüya yorumcularına göre heyecanlı gelişmelerin yaşanmasına işarettir. Bu rüya kimi zaman, uzun bir ömrün yaşanmasına, hasta olan kişilerin şifa bulmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendinin Bamya Yediğini Görmek

 Rüyayı gören kişinin bamya yemesi; çekilen vicdan azabından kurtulmaya işarettir. Rüyayı gören kişinin yüzünün gülmesine delalet eden bu rüya, olumlu gelişmelere delalettir. Rüya sahibi, üzüntülerinden, sıkıntılarından, bütün korkularından arınacaktır. Etkisinde kalmış olduğu her türlü olaydan kurtulacak olan rüya sahibi, kendini çok iyi yerlere taşıyacaktır.

 Rüyada Bamya Tohumunun Görülmesi

 Rüyada bamya tohumunun görülmesi; yeni başlangıçlara adım atmak, ümitli gelişmelerin yaşanması, olumlu olaylara şahit olmak şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin, kazanç sağlayacağı yerleri arttırması ve eşsiz fırsatların yakalanması olarak da yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

629 Aktif
1 Üye ve 628 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11442
Dün : 21898
Toplam : 48091600
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...