Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
850 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada tere görmek, üzüntü ve kederdir.Bu çeşit sebzeleri rüyada görmek üzüntü ve kederdir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

36 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada tere otu, sevinç, kazanç ve rızıktır. Rüyada görülen tere tarlası, eniştesi olan erkeklere delâlet eder. Rüyada tere görmek, kimi rüya yorumcusuna göre zenginlik bolluk anlamına gelmektedir. Kimi rüya tabircisine göre ise rüyada çiğ tere yemek, rüya sahibinin sıkıntıların üstesinden gelmesine işaret etmektedir. Kimi rüya yorumcularına göre ise rüyada tere toplamak, gelecek müjdeli bir habere işaret etmektedir. Rüyada tere toplamak, rüya sahibinin işlerinde yaptığı güzel çalışmalara işaret etmektedir. Diğer bir yorumda ise tere görmek, rüya sahibinin istediği makama geleceğine işaret etmektedir. Rüyada bahçeden tere topladığını görmek, kişinin arzularının gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tere otu, helâl rızka, güzel geçime ve refaha delâlet eder. Yeşil yapraklı tere sebzesinden almak ve tere koparıp yemek ise dünyadan lezzet almaya işarettir. Denilmiştir ki rüyada tere ticarete, erkeklere, hüzün ve kedere, çocuk ve mala delâlet eder. Rüyada taze, yeşil tere büyük paradır. Rüyada tere satın almak hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüyasında tere ektiğini görenin sıkıntısı biter. Bir başka rivayete göre de: Rüyada tere dikmek, üzüntü ve kederin bitmesidir.
Nablusi: Bu çeşit sebzeleri rüyada görmek üzüntü ve kederdir. Sebze tarlası, eniştesi olan erkeklere delalet eder. Bir kimse rüyada kendisini bostandan tere, nane, kereviz gibi şeylerden bir deste sebze topladığmı görse, tedbirli ve serden kaçınması lazımdır.
Kuru bakla, kendisiyle diğer malların islah edileceği bir maldır.
Rüyada biten (yeni çıkan) bakla görmek, eğer bitmesi şen'i ve çirkin olan yerde ise, o yer halkının arasına damad veya ortak olarak girmeye delalet eder.
Bazı tabirciler, baklanın hepsi güzel, bazıları da çirkindir, demişlerdir. Yine bazı tabirciler sebzelerin hepsi ticarete, erkeklere, hüzün ve kedere, çocuk ve mala delalet eder. Ticarete delalet ederse, o ticaret için devamlılık yoktur. Erkeklere delalet ederse, bu erkek devamlı olmayan bir askerdir. Mal ve evlada delalet ederse, bunlar için de devamlılık yoktur. Hüzün ve kedere delalet ederse bu da, geçicidir, demişlerdir.
Bir kimse rüyada kudret helvası ve bıldırcın etini sebze ve sarımsak ile değiştirdiğini görse, zillet ve fakirliğe düşer.
Bakla ile ekmeği değiştirdiğini gören zillet ve fakirlikten kurtulur.
Rüyada pişmiş sebze ve bakla yediğini görse, her şeyden hayır ve menfaata, ferah ve sürura, rütbeye ve şerefe nail ve her şeyde ticaret ve faide görür.
Kuzu kulağı denen otu kötü bir yerde bitmiş görmek, erkeğe delalet eder.
Evde ve mescidde bitmiş olan ye orada bitmesi kötü görülen her nebatatın tabiri böyledir.
Semizotu, kişinin idrak etmeyeceği ve nail olamayacağı bir şeyi arzu etmesine delalet eder.

Seyyid Süleyman: Tere, üzüntüdür. Fakat, bir rivayete göre, afiyettir. Tere yiyen, önceleri sıkıntıya düşer ama, bundan kurtulur.
Rüyada Tere Görmek

Rüyada tere görmek rüyayı gören kişinin ailesinde ve sosyal yaşamında sevilen, saygı duyulan, takdir edilen bir insanın hasta olacağını veya çok zor bir duruma düşeceğini anlatır. Bu rüya rüya sahibinin bazı sıkıntılar sebebiyle kendisini kaybedeceğini, büyük endişe ve tasa dönemi içerisine gireceğine delalet eder. Yani pek hayırlı şekilde yorumlanmayan bir rüyadır.
Rüyada Taze Tere Görmek

Rüyada taze tere görmek rüyayı gören kişinin işsizlikten bıkması sebebiyle tempolu bir iş arama sürecinde gireceğine delalet eder. Sonra rüya sahibi çok iyi bir iş bulacak ve bu işinde büyük başarılar ortaya koyacak demektir. Daha sonrasında takdir edilecek bulunduğu işte çok iyi bir konuma gelerek çok paralar kazanacak demektir.
Rüyada Tere Yemek

Rüyada tere yemek kişinin çok güzel bir proje ortaya koyacağını ve bu projede kendi hayatı ile ilgili yaşadığı sıkıntılardan dolayı ilerleme kaydedemeyeceğini anlatır. Rüya sahibi bu imkansızlık sebebiyle çok üzülecek demektir.
Rüyada Manavdan Bir Demet Tere Almak

Rüyada manavdan bir demet tere aldığını gören kişinin eline hiç beklemediği bir yerden hiç beklemediği bir anda yüklü bir miktarda para geçecek demektir Dolayısıyla rüya sahibi bu olay neticesinde çok sevinecek ve borçlarını ödeyecek anlamına gelir.
Rüyada Tereyi Yıkayan Birini Görmek

Rüyada tereyi yıkayan birini görmek kişinin işinde güzel projeler ortaya koyacağını ve bu projelerden olumlu sonuçlar elde ederek para kazanacağını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere, taze yeşil tere, tere yemek

Üzüntü ve kedere delallet eder.

Rüyada taze, yeşil tere büyük paradır.

Rüyada tere görmek iyi degildir. Rüyasinda tere yedigini gören sikintiya düser. Bir baska rivayete görede: Rüyada tere görmek, üzüntü ve kederdir. Rüyada Tere Otu Görmek

Rüyada tere otu görmek, temiz bir yiyeceğe helal rızka ve bolluğa delalet eder.

Rüyada tere otu almak ve yemek, dünyadan lezzet almaktır.
Rüyada tere otu yemek sevinç ve neşeye kavuşacağına, geleceği için iyi yatırım yapmaya işaret etmektedir. Aynı zamanda bu rüya kişinin malının arttıkça artacağına, kötü niyetli insanların halk arasında çeşitli laflar yayarak insanları birbirlerine düşürmelerine bazen de günah işlemeye ve insanlara sıkıntı vermeye tekabül etmektedir. Caferiye göre ise takva sahibi olacağına ve huzur bulacağına, çirkin işler yapamaya ve sorunların artmasına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tere otu

* Rüyada tere otu görmek temiz bir yiyeceğe helal rızka, bolluğa delalet eder.

* Tere otu almak ve yemek dünyadan lezzet almaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tere Görmek

Rüyada yeşil, taze tere görmek büyük para olarak yorumlanır. Manavdan bir demet tere aldığını gören kişinin eline büyük para geçer. Yalnız terenin pörsümüş, sararmış olması maddi bir kaybın yaşanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere otu görmek, helâl rızka, güzel geçime ve refaha delâlet eder. Tere otu almak ve yemek ise dünyadan lezzet almaya işarettir.
Denilmiştir ki: Rüyada sebzelerin hepsi ticarete, erkeklere, hüzün ve kedere, çocuk ve mala delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tere Görmek

Seyyid Süleyman: Tere, üzüntüdür. Fakat bir rivayete göre, afiyettir. Tere yiyen, önceleri sıkıntıya düşer ama bundan kurtulur. Rüyada taze, yeşil tere büyük paradır.

Müellif: Tere satmak; iyiye… Tere yemek; hastalık, iflas, üzüntü ve sıkıntıya işarettir.

İbn-i Sîrîn: Tadı acı ve kötü olan tereler zarara işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere görmek eğer rüya sahibi yemyeşil, güzel ve taze bir tere görmüşse çok paraya ve maddi kazanca, rüyada tere görme bazen sizi mutsuz edecek bazı olay ve gelişmelere yorumlanabilir. Rüyada tere otu görmek rüya sahibi ve sevdikleri için bolluk ve berekete, güzel taze, lezzetli yiyeceklere ve helal yoldan elde edilecek olan rızka delalet edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere ya da tere otu yemek çeşitli nimetlere ve lezzetlere, rüyada tere tohumu görmek çocuğa, hastalıklardan kurtulmaya ve iyileşmeye, rızka, rüyada tere toplamak para, mal ve eşya biriktirmeye, rüyada yeşil tere görmek çok paraya işaret edebilir. Rüyada tere otu almak dünyadan alınabilecek lezzet ve afiyete tabir olunabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere otu görmek, nedir, ne anlama gelir, rüyada tere görmek, rüyada tere otu yaprağı görmek, ne demek, ne demektir, rüyada tere otu yemek ne anlama gelir gibi soruları cevabını bu konuda bulabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere görmek , insafsız davranmaya , yapılan daveti geri çevirmeye , özrü kabul etmemeye , büyüklenmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere yemek , intikam almaya , hesap görmeye , pes eden rakibin üzerine gitmeye , bulunan fırsatı değerlendirmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere tohumu görmek , birçok kimsenin hakkını yiyerek  güç kazanmaya , ahlı bir maldan para kazanmaya , başka kimselerin kuyusunu kazarak yükselmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere tohumu görmek , birçok kimsenin hakkını yiyerek  güç kazanmaya , kusurlu yada ahlı bir maldan para kazanmaya , başka kimselerin üzerine basarak yükselmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere otu görmek , insafsız davranmaya , daveti reddetmeye , uzatılan eli boş çevirmeye , şımarmaya , kendini büyük görmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere otu görmek Nablusi’ye göre negatif duygulara (hasret, sıkıntı, öfke…) kapılacağınıza işarettir. Diğer alimlere ve yorumculara göre ise rüyada tere otu yediğini görmek manevi huzura, mutluluğa yorumlanır. Tere otu yemek alın teriyle kazanılmış ve bereketli mal varlığına işarettir
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere görmek, (Nablusi'ye göre) üzüntüye kedere ve sıkıntıya düşmeye veya düşeceğine işaretle yorumlanır.Bazı yorumculara göre ise, rüyada tere otu yediğini görmek, gönül ferahlığına, sevince işaretle tabir edilir. Tere otu yemek, helal rızka, bolluğa işaretle yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere otu, sevinç, kazanç ve rızıktır. Rüyada görülen tere tarlası, eniştesi olan erkeklere delâlet eder. Rüyada tere görmek, kimi rüya yorumcusuna göre zenginlik bolluk anlamına gelmektedir. Kimi rüya tabircisine göre ise rüyada çiğ tere yemek, rüya sahibinin sıkıntıların üstesinden gelmesine işaret etmektedir. Kimi rüya yorumcularına göre ise rüyada tere toplamak, gelecek müjdeli bir habere işaret etmektedir. Rüyada tere toplamak, rüya sahibinin işlerinde yaptığı güzel çalışmalara işaret etmektedir. Diğer bir yorumda ise tere görmek, rüya sahibinin istediği makama geleceğine işaret etmektedir. Rüyada bahçeden tere topladığını görmek, kişinin arzularının gerçekleştireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere otu, helâl rızka, güzel geçime ve refaha delâlet eder. Yeşil yapraklı tere sebzesinden almak ve tere koparıp yemek ise dünyadan lezzet almaya işarettir. Denilmiştir ki rüyada tere ticarete, erkeklere, hüzün ve kedere, çocuk ve mala delâlet eder. Rüyada taze, yeşil tere büyük paradır. Rüyada tere satın almak hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüyasında tere ektiğini görenin sıkıntısı biter. Bir başka rivayete göre de: Rüyada tere dikmek, üzüntü ve kederin bitmesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tere Görmek
Rüyada tere görmek rüyayı gören kişinin ailesinde ve sosyal yaşamında sevilen, saygı duyulan, takdir edilen bir insanın hasta olacağını veya çok zor bir duruma düşeceğini anlatır. Bu rüya rüya sahibinin bazı sıkıntılar sebebiyle kendisini kaybedeceğini, büyük endişe ve tasa dönemi içerisine gireceğine delalet eder. Yani pek hayırlı şekilde yorumlanmayan bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Tere Görmek
Rüyada taze tere görmek rüyayı gören kişinin işsizlikten bıkması sebebiyle tempolu bir iş arama sürecinde gireceğine delalet eder. Sonra rüya sahibi çok iyi bir iş bulacak ve bu işinde büyük başarılar ortaya koyacak demektir. Daha sonrasında takdir edilecek bulunduğu işte çok iyi bir konuma gelerek çok paralar kazanacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tere Yemek
Rüyada tere yemek kişinin çok güzel bir proje ortaya koyacağını ve bu projede kendi hayatı ile ilgili yaşadığı sıkıntılardan dolayı ilerleme kaydedemeyeceğini anlatır. Rüya sahibi bu imkansızlık sebebiyle çok üzülecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Manavdan Bir Demet Tere Almak
Rüyada manavdan bir demet tere aldığını gören kişinin eline hiç beklemediği bir yerden hiç beklemediği bir anda yüklü bir miktarda para geçecek demektir Dolayısıyla rüya sahibi bu olay neticesinde çok sevinecek ve borçlarını ödeyecek anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tereyi Yıkayan Birini Görmek
Rüyada tereyi yıkayan birini görmek kişinin işinde güzel projeler ortaya koyacağını ve bu projelerden olumlu sonuçlar elde ederek para kazanacağını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere, taze yeşil tere, tere yemek

Üzüntü ve kedere delallet eder.

Rüyada taze, yeşil tere büyük paradır.

Rüyada tere görmek iyi degildir. Rüyasinda tere yedigini gören sikintiya düser. Bir baska rivayete görede: Rüyada tere görmek, üzüntü ve kederdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere otu yemek sevinç ve neşeye kavuşacağına, geleceği için iyi yatırım yapmaya işaret etmektedir. Aynı zamanda bu rüya kişinin malının arttıkça artacağına, kötü niyetli insanların halk arasında çeşitli laflar yayarak insanları birbirlerine düşürmelerine bazen de günah işlemeye ve insanlara sıkıntı vermeye tekabül etmektedir. Caferiye göre ise takva sahibi olacağına ve huzur bulacağına, çirkin işler yapamaya ve sorunların artmasına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tere Görmek

Rüyada tere görmek, üzüntü ve kedere delalet eder. Rüyada taze ve yeşil tere görmek, büyük paradır.

Rüyada tere görmek tabiri, iyi değildir. Rüyasında tere yediğini gören sıkıntıya düşer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tere Ekmek

Rüyada tere ekmek, üzücü bir haber alabilir ve ruhsal olarak kötü bir hale gelebilirsiniz. Bu durumu atlatmak için çevresinden destek almalısınız.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tere Otu, Yeşil Ot
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tere Yemek

Rüyada tere yemek, rüya sahibinin isteği şeylerin biraz daha geç olacağına ve beklemesi gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tere görmek, aile hayatında ve sosyal hayatta çok sevilen ve saygı duyulan kişilerden birinin, hastalığından ya da düştüğü bir kötü durumdan ötürü çok üzülüp kahrolmaya tabir edilir. Aynı zamanda, içinde bulunulan sıkıntılardan ötürü çok büyük sorunlara kapılmaya ve bu yüzden endişe duymaya delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Tere Görmek

Rüyada taze tere görmek, yoğun bir iş arama döneminden sonra bulunulan işte çok iyi çalışmalar ortaya koymaya ve bu sayede çok takdir edilip çok iyi bir konuma gelmeye ve çok fazla para kazanmaya işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tere Yemek

Rüyada tere yemek, iş hayatında çok büyük bir çalışmaya ya da projeye girmeye ve projenin kendi zorluklarından ötürü çok büyük sıkıntıya girmeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Manavdan Bir Demet Tere Almak

Rüyada manavdan bir demet tere almak, rüyayı gören kişinin eline hiç beklemediği bir yerden geçecek yüklü bir miktarda paraya delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tereyi Yıkayan Birini Görmek

Rüyada tereyi yıkayan birini görmek, iş hayatında çok iyi projeler gerçekleştirip çok büyük para kazanmaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemyeşil Tereyle Dolu Bir Bostan Görmek

Rüyada yemyeşil tereyle dolu bir bostan görmek, rüya sahibinin, iş hayatında çok güzel işler gerçekleştirip çok başarılı projelere imza atarak çok zengin insanlar arasına girmeye işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pörsümüş Tere Görmek

Rüyada pörsümüş tere görmek, yapılan çalışmalar ve ortaya konan işlerde ortaya çıkan sorunlardan ötürü çok büyük zarara uğramaya delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Tere Görmek

Rüyada kuru tere görmek, aile hayatında ve sosyal hayatta bütün işler çok güzel ve hayırlı giderken ortaya çıkacak sorunlara ve bu yüzden yaşanacak huzursuzluklara ve duyulacak endişeye tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

441 Aktif
0 Üye ve 441 misafir
Bugün : 21527
Dün : 23857
Toplam : 48079832
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...