Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
2.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Helal ve bol rızık, emeklerin karşılığını almak ve hayırlı insanlarla karşılaşıp hayırlı kazanç elde etmek manalarına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

 Kök
 Bağ
 Güç
  Jest
  Rızk
 İyilik
 Şans
  Temel
 Sağlık
  Sürpriz
 Hediye
 İstikrar
  Büyüme
 Güzellik
 Mutluluk
  Beslenme
 Kazanımlar
Faydalı işler
 Çekirdek aile
  Haneye girenler
  İhtiyaçların giderilmesi
Rüyada turp görmek ne anlama gelir?
Turp ve benzeri doğal sebzeleri gördüğümüz tüm rüyalar aslında beslenme ihtiyacımızın karşılanması metaforudur fakat kök sebzeler (turp, pancar, kereviz, vs) yaşamımızın merkezi, köklerimiz ve dünyevi bağlarımız aynı zamanda çekirdek aile (anne, baba, çocuk) hakkında bilgi getiren rüyalardır. Bu rüyalarda görülen kök sebzenin durumu aslında ailenin durumunu sembolize eder. Muazzam sağlıklı ve olgun bir turp ailenizde ve yaşamınızın merkezinde her şeyin yolunda olduğunun simgesi olurken çürük ya da kötü görülen bir turp yaşam merkezi ya da ailede sorunlara işaret eder.
Turp ve diğer kök sebzeler aynı zamanda köklerimiz, genlerimiz ve geçmişle bağlarımızı sembolize ederler. Elinde güzel bir turp olan geçmişinden, ebeveynlerinden ya da büyüklerinden güzel bir hediye alır ya da mirasa konar. Rüyasında güzel bir turp yiyen de yine buna benzer şekilde aile mirasından faydalanır ya da ebeveynlerinden aldığı parayla hanesine rızk sokar. Fakat yenilen turp siyah, çürük ya da kötü görünümlü ise bu bazen aileden menfaat değil rüya sahibine kalan borç ya da geçmişten gelen ödemeleri sembolize eder.
Turp ve diğer kök sebzelerde daima toprak elementinin kuru enerjisi yansıtılmaktadır. Bu sebzeler bizim toprak elementine, fiziksel aleme ve maddi meselelere olan bağlılığımızı da yansıtabilirler. Rüyada güzel bir turp maddi konularda temellerin sağlam atılmasının, dünyevi bağların güçlü olmasının ve para ile ilgili güzel gelişmelerin simgesidir. Kocaman bir turp yüklü miktarda para alınacağına işaret edebilir. Yine buna benzer şekilde küçük bir turp ufak para ya da ufak menfaattir.
Rüyada turp yemek
Turp ve diğer kök sebzeler aynı zamanda sağlam zeminde olmayı, yaşamda istikrar sağlamayı ve gelecek korkusu olmayan bir yaşama adım atmayı sembolize ederler. Kök sebzeler yaşamınızdaki bilinç dışı zihinsel enerjiyi ve geleceğe dair bazı projelerin henüz zihinsel enerji alanında yer aldıklarına işaret ederler. Bu bazen rüya sahibini zengin edecek bir projenin henüz onun kafasında şekillendiği bir devrede olmasının işaretidir. Asla unutmayın, bugünkü bütün dev şirketler hatta dünyanın en büyük şirketleri de bir zamanlar bu zihinsel enerji boyutunda yer aldılar ve birilerinin harekete geçmesi sonucunda oluşturuldular. Bu yüzden turp ve diğer kök sebzeler özellikle rüyada çok güzel ve olgun duruyorlarsa rüya sahibinin aklındaki harika bir fikri temsil ediyor olabilirler. Bu rüyada turp nasıl duruyor buna dikkat etmelisiniz. Çok güzel ve olgun muydu? O halde bazı fikirler kafanızda olgunluk seviyesine ulaşmış, artık onlarla ilgili ilk somut adımı atma zamanına gelmişsiniz. Henüz olgunlaşmamış bir turp muydu? Biraz bekleyin, fikriniz kafanızda şekillensin ve tam olarak ne yapmak istediğinize karar verin ve ondan sonra ilk adımı atın.
Turp ve diğer kök sebzeler tüm bunların yanı sıra size çok pozitif gizli mesajlar getiriyor olabilirler. Tıpkı bir fidan dikmek gibi, bir şeylerin temeli kafanızda oluşmuş ve artık kök salmış. Bunlar sizin yaşamınızda oluşan sağlıklı köklerdir. Tabi rüyanızda gördüğünüz turp güzel ve olgunsa. Evrendeki her şeyin bir kökü ve oluşum süreci vardır. Bu tıpkı bir bebeğin ana rahminde geçirmesi gereken süre gibidir. Sizin de yaşamınızda bir şeyin kökleri oluşmaya ve şekillenmeye başlamış. Eğer onunla ilgilenirseniz büyüyecek, ihmal ederseniz size hiç bir faydası olmayacak.
Turp ya da diğer kök sebzeler aynı zamanda bilinçdışı düşünceleri temsil edebilir. Bazen düşüncelerimizin farkına varmayız fakat onlar kök düşünceler olarak bilinçaltımızda var olmaya devam ederler. Aslında bu kök düşünceler yaşamımızı güzelleştirenler ya da yaşanmaz hale getirenlerdir. Örneğin, “ben şanssızım” diye düşünen biri bu düşünceyi sürekli tekrarlayarak aslında kendisi için kehanet oluşturmakta ve kendi şansını kendi elleriyle kapatmaktadır. Rüyadaki turp ve turpun durumu da bize bu kök düşüncelerle ilgili mesajlar getirir. Elinizdeki turp siyah, çirkin ya da sizde negatif duygular uyandıracak kadar kötü müydü? O halde düşüncelerinizi değiştirin, hayatınızın değiştiğini göreceksiniz. Sağlıksız kökleri yok edip onların yerine sağlıklı kökler ekin.
Tüm bunların yanı sıra rüyada turp genellikle geçmişten bu güne gelen bilinçsiz bağlantılarımızı temsil eder. Diğer köklü sebzeler gibi turp da bize biyolojik potansiyelimiz, doğuştan sahip olduğumuz maddi-manevi değerler ve doğduğumuz anda bize sunulanları temsil eder. Bu bazen aileden kalan parasal değerler ve miras olsa da bazen yalnızca fiziksel özelliklerimizdir. Örneğin, ailesinden kalan maddi değerlerin kendisine yetmediğini düşünen biri rüyasında küçük ya da çürük bir turp görebilir. Yine buna benzer bir biçimde aileden zengin birinin rüyasında güzel ve dolgun bir turp görmesi mümkündür. Bilinçaltımız burada bize maddi gücün doğum anında bize ailemiz (köklerimiz) tarafından sunulan bir değer olduğunu anlatmaya çalışmaktadır.
​Rüyada turp görmek, rüyada görülebilecek en güzel yiyecek olarak bilinir. Bolluğa ve çok fazla zengin olmaya işarettir.

Rüyada Kırmızı Turp Görmek: Dünya mallarına sahip olmakla ve sizi yüksek makamlara taşıyacak iş teklifi alacağınıza işarettir.

Rüyada Beyaz Turp Görmek: Kısa sürede atlatabileceğiniz sağlık sorununa yorumlanır.

Rüyada Kara Turp Görmek: Huzursuzlukla, keyifsiz olmakla ve problemlerle uğraşmakla tabir edilir.

Rüyada Turp Yemek: Sürpriz gelişmelerle karşılaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada Turp Almak: Berekete, kısmete ve şansa yorumlanır.
Rüyada Turp Görmek - Nablusi Yorumu

Rüyada turp görmek, rüya sahibinin sahip olacağı büyük kısmete delalet eder. Yaşantısını huzur ve mutluluk ile devam ettireceğine, daima yüzünde gülücükler olacağına ve hayatının her alanında istediklerine kavuşacağına yorumlanır.
Rüyada Turp Görmek - Genel Yorum

Rüyada turp görmek, en hayırlı rüyalar arasında yer alır. Rüya sahibinin hayatında kendisinin bile beklemediği güzellikte gelişmeler olacak demektir. Yine rüyada turp görmek, rahatlık ve sefa sürmekle de tabir edilir.
Rüyada turp görmek , sıradışı bir iş yapmaya , daha önce gitmediğiniz farklı bir yere seyahate çıkmaya delalettir.
Rüyada kırmızı turp görmek , daha önce hiç denemediğiniz bir yemeği tatmaya , farklı bir aktivitede bulunmaya , yada hiç bulunmadığınız bir ortama girip çok keyifli zaman geçireceğinize delalettir.
Rüyada siyah turp görmek , maddi anlamda geçici de olsa , daha önce hiç elinize geçmeyen bir fırsat yakalayıp dilediğinizce alışveriş yapacağınıza delalettir.
Rüyada turp yediğini gören kişi , kısa süre içerisinde alacağı ve aşırı derecede kendisini sevindirecek bir haberden sonra , keyifli bir seyahate çıkar.
Rüyada başkasının turp yediğini görmek , sizin olması gereken bir eşya yada fırsatı kendisi kullanan bir insana , sizle birlikte başka insanlarında turp yediğini görüyor iseniz , kalabalık ve keyifli geçecek kısa süreli bir seyahate işarettir.
Rüyada kendinizin yada bir başkasının turp doğradığını yada rendelediğini görmek , elinize geçirdiğiniz bir fırsatı doya doya yaşayacağınıza ve bu fırsatı insanların farkedip kıskanmalarını sağlayacağınıza delalettir.
Rüyada turp almak , şans oyunları yada kumara para yatırmaya ve karşılığında önemli miktarda para kazanmaya delalettir.
Rüyada turp satmak yada birisine turp verdiğini görmek , şans oyunları yada kumara yatırdığınız parayı geri kazanacağınıza delalettir.
Rüyada manavda , tezgahta yada pazarda görülen turp , başkasının yaptığı sıradışı bir işe dışarıdan bakıp , yapmaya cesaret edemeyeceğinize delalettir.
Rüyada tarlada , bahçede görülen turp , size çok farklı ve eğlenceli gibi gözüken ancak yapmaya cesaret edemediğiniz bir aktiviteyi , yakın bir dostunuz yada eşiniz tarafından cesaretlendirilerek yapacağınıza ve çok keyif alacağınıza delalettir.
Rüyada ektiğini , diktiğini görmek , çok hoşunuza giden pahalı bir merakınız için para biriktirmeye başlayacağınıza , turp söktüğünü yada topladığını görmek , katılmayı çok istediğiniz ancak size çok pahalı gelen bir aktiviteye , bir yakınınıza eşlik etmek için davet edileceğinize delalettir.
 Rüyada turp görmek rüya sahibi için yapacağı iş ve ticaret ile elde edeceği temiz kazanca, kutsal topraklara gitmeye ve hac farizasını yerine getirmeye, yeri yurdu belli olmayan değişik zamanlarda değişik yerlerde bulunan kimseye, rüyada turp görme şans ve talih açıklığına yorumlanabilir.
Rüyada turp yemek siz ve sevdiklerinize mutluluk getirmeyecek bazı olay ve davranışlara, sonucunda pekte mutlu olmayacağınız bazı adımlar atmaya, rüyada turp tarlası ya da bahçesi görmek arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, mutlu, başarılı, sağlıklı ve güzel bir yaşama tabir olunabilir.
Rüyada turp almak eşya ve değerli şeyler toplamaya, rüyada turp soymak kısmete ve isteklerin gerçek olmasına, rüyada turp yediğini görmek pişmanlığa, rüyada turp otu görmek aynı şekilde yorumlanabilir.
Rüyada kırmızı turp görmek maddi değeri olan şeylere ve paraya, rüyada siyah ya da kara turp görmek bazı sorun ve sıkıntılara işaret edebilir. Rüyada turp görmek, rüyada turp yemek görmek, ne demek, nedir, ne anlama gelir, rüyada turp yemek ne demek sorularının cevabı için yukarıdaki açıklamalara bakılabilir.Rüyada turp tohumu görmek helal rizk ile tabir olunur.
Rüyada turp görmek, rüya sahibi için görülebilecek en hayırlı, en güzel ve en makbul nimetler arasındadır. Rüyada turp görmek, gerçek hayatta nimet ve ekmek sahibi olmaya, bolluk ve zenginlik içinde yaşam sürmeye işarettir. Rüyada turp görmek, rüya sahibi için çok büyük bir kısmetin habercisidir. Rüyada turp görmek, rüya sahibinin huzur içinde  bir hayat süreceğine yorulur. Rüya sahibinin her daim yüzünün güleceğine ve elinin darlıktan kurtulacağına delalet eder. Rüya sahibi işlerini yoluna koyacak ve rahat bir nefes alacaktır.
İşlerini büyüterek kendisine yeni kazanç kapıları açacaktır. Rüya sahibi kendisine hayır getirecek işler yaparak, makam ve mevki sahibi olacaktır. Kişinin eli bollaşacak, işlerini büyütecek ve başkalarına rızk kapısı açacaktır. Kişi rüyasında turp görmekle bir nevi gelecekteki hayatını da görmüş olmaktadır. Kişinin bu başarısı hane içine de yansıyacak ve işteki çalışkanlığını ailedeki mutluluğuyla taçlandıracağına yorumlanı
Rüyada elinde turp görmek, rüya sahibi için pek iyiye yorumlanmamaktadır. Rüya sahibinin üzüleceği ve kırgınlık yaşayacağı, canının sıkılacağı dönem yaşayacağına işarettir. Rüya sahibi yaşadıklarından dolayı günlerce etkisinden kurtulamayacak ve sorunlar yaşayacaktır. Kişinin bu sıkıntısı aile ortamına da yansıyacak ve büyük sorunların yaşanmasına neden olacağına yorumlanır.
Rüyada kırmızı turp görmek, rüya sahibinin dünya zenginliklerine sahip olacağına işarettir. Rüya sahibi iş hayatında çok karlı ve kazançlı bir dönem geçireceğine işarettir.Kişi aynı zamanda büyük iş teklifleri alacak ve hatırı sayılır sermayeler elde edecektir. Rüya sahibi bu kazançlarıyla yatırım amaçlı mal alacak ve kazancını daha da artıracağına yorumlanır.
Rüyada kara turp görmek, rüya sahibinin moralini bozacak tatsız olayların yaşanacağına yorumlanır. Bu problemler hane içinde huzursuzluğa ve göz yaşına neden olacaktır. Rüya sahibi işinden sıkıntılar yaşaycak ve iflasın eşiğine gelecektir.
Rüyada beyaz turp görmek, rüya sahibinin önemsiz bir hastalığa yakalanacağına ve bu rahatsızlığını ayakta atlatacağına yorulur. Kişinin ailesinde de hafif hastalıkların yaşanacağına yorumlanır
Rüyada turp yemek, rüya sahibi sürpriz gelişmelerin yaşanacağına işarettir. Kişi hayatını büyük bir şekilde etkileyecek hayırlı ve güzel olaylarla karşılaşacaktır. Kişinin yaşadıkları hayatını kolaylaştıracak ve sorunlarını çözümleyecektir.
Rüyada turp almak, rüya sahibinin şansının ve kısmetinin bol olacağı bir döneme gireceğine işarettir. Kişi bu süreçte önüne çıkacak kısmetleri iyi değerlendirecek ve büyük kazanç sağlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek biri tarafından gönderilecek helal rızka delalet eder. Bir kimsenin rüyasında turp görmesi, hacca gitmeye ve göçebe bir adama delalet eder. Rüyada elinde bir turp olması, hayırlı bir iş yapmaya işarettir. Bazı kere de turp görmek ve yemek, keder ve gama delâlet eder. Beyaz turp görmek, az bir üzüntü, siyah turp görmek de şiddetli üzüntüye delalet eder. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, "sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar" demişlerdir. Rüyada pişmiş turp yediğini görmek, hasta için şifaya, diğer kimseler için rızka işarettir. Rüyada kırmızıturp görülmesi, sert, boş boğaz gariban görünümlü bir kişiye delâlet eder. Bazı tabirciler turp, keder ve üzüntüye delâlet eder, dediler. Rüyada yanındaki kara, kırmızı yahut beyaz turpları uzağa attığını veya turpların uzağında olduğunu görmek, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya işarettir. İbn-i Şirin hazretleri demiştir ki rüyada turp görmek, hüzün, keder ve gamdır.

Turp yemek ise daha büyük bir gama ve kedere delâlet eder. Genel manada rüyada turp görülmesi uğur getirir. Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü turp sağlıklı bir bitki ve sebzedir. Kırmızıturp para, karaturp Aile içinde rızk, beyaz turp ise sağlıkla ilgilidir. Yanında bir turp olduğunu ve fakat onu tutup uzağa attığını görmek, keder ve üzüntüden halâs olmaya (kurtulmaya) delâlet eder. Bazı tabircilere göre ise rüyada turp gören rüya sahibinin helal rızk kazanacağına, hacca gideceğine, göçebe insanlara, turpu elinde turp görmek, pişman olacağı bir iş yapmaya delalet eder. Rüyada turp yemek, üzüntüye işarettir. Beyaz turp görmek, hafif kedere; kırmızıturp ise büyük bir sıkıntıya delalet eder, siyah turp ise hastalıktır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada turp, göçebe bir adama, hacca gitmeye ve helal rızka işarettir. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar.
Rüyada Kırmızı Turplar Toplamak

Rüyada kırmızı turp toplamak; iş hayatında sayılan ve sevilen bir kişi olmaya, üst mevkilere ulaşmaya, yakın zaman içerisinde bu büyük adımları atmasına işaret sayılır. Ayrıca rüyayı gören kişinin yaşadığı problemlerin kısa zamanda çözülmesine, maddi ve manevi olarak eksikliğini duyduklarının tamamlanmasına yorulan bir rüyadır. Bir başka rivayete göre rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılmasına delalet eder.

Rüyada Siyah ve Yeşil Turplar Toplamak

Rüyada siyah turp toplamak, rüya sahibinin sorunlarını akıl yolu ile çözerek maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanmaktadır. Ayrıca kişinin üzüntülü bir dönem geçireceği şeklinde olumsuz tabirleri de bulunmaktadır. Yeşil turp toplamak kişinin yaşadığı sıkıntılar neticesinde hastalanmasına ama sağlığının zamanla düzelmesine delalet eder.

Rüyada Siyah Turp Görmek

Rüyada siyah turp görmek; rüya sahibinin yeni bir ortama girmesine, beklediği bir haberin gelmemesine, duygularının karşılık bulmamasına, çevresiyle olan ilişkilerinin bozulmasına yorulur. Ayrıca para ve malının artacağı işler yapması, kısa süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanılacak bir gönül ilişkisine ve bu ilişkinin evlilikle sonuçlanması şeklinde de tabir edilmektedir.

Rüyada Yeşil Turp Görmek

Rüyada yeşil turp görmek, rüya sahibinin kısa bir süre içerisinde büyük kazançlar elde etmesine, ömrü boyunca rahat bir yaşam sürmesine, mesleğine dört elle sarılmasına yorulmaktadır. Bazı yorumlarda kişinin bazı aksilikler ve sıkıntılar ile karşılaşmasına işaret sayılır.

Rüyada Turp Söktüğünü Görmek

Rüyada turp söktüğünü görmek, rüya sahibinin hayırlı işlere yapacağına yorulmaktadır. Rüyasında tarla veya bahçede turp söktüğünü gören kişinin, muhtaç kimselere yardım edeceği tabir edilmektedir. Bazı rüya yorumcuları ise bu rüyayı gören kişinin hayırlı bir işe vesile olacağı ama sonradan bundan ötürü pişmanlık duyacağı şeklinde açıklamaktadır.

Rüyada Turp Tarlası Görmek

Rüyada turp tarlası görmek, rüya sahibinin hayallerini gerçekleştirmesine ve mutlu olmasına delalet eder. Rüyasında turp tarlasında olduğunu gören kişinin arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada Turp Ekmek

Rüyada turp ekmek, rüya sahibinin sınavlarında başarılı olmasına işaret eder. Rüya sahibi çalışan bir kişi ise işi ile beklediği olumlu haberlerin sevindirici bir şekilde geleceğine delalettir. Bir diğer tabire göre rüyayı gören kişinin maddi sıkıntılarının geride kalacağı şeklinde açıklanmaktadır.
Rüyada turp görmek helal rızk, para ve uğra yorulur. Rüyasında turp gören kimse için rüya yorumcuları, rızkını helalinden kazandığını, emeğinin karşılığını alacağını, daha çok para kazanacağını ve karşısına çıkacak kimselerden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarına ve rüya tabirleri kitabına göre rüyada turp görmek ayrıca şu manalara gelmektedir:
Rüyada Topraktan Turp Çıkarmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada topraktan turp çıkarmak, kişinin sahip olduğu değerlere başkalarının göz dkeceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada topraktan turp çıkarmak, kişinin verdiği emeklerin karşılığını alamayacağı için mutsuz ve huzursuz olacağına, şükretmesi durumunda isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.
Rüyada Turp Görmek

Helal ve bol rızık, emeklerin karşılığını almak ve hayırlı insanlarla karşılaşıp hayırlı kazanç elde etmek manalarına gelir.



Rüya sahibinin rüyasında turp görmesi iyi demektir. Uğurlu insanlarla karşılaşacak ve onlardan menfaat elde ederek hem para hem de huzur konusunda umduğunu bulacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada Turp Ektiğini Görmek

Rüyasında turp eken kimse için işlerinin yoluna gireceği söylenir. Kişinin kafasında dert olan düşüncelerden kurtulacağı ve daha rahat olacağı rivayet edilir.
Rüyada Turp Yediğini Görmek

Turp yemek hakkında yorumcular ikiye bölünmüştür. Kimisi turp yemek üzüntüdür der, kimi ise turp yemek müjdedir yorumunu yapar. Yorumcuların çoğunda hakim olan görüş ise turp yemek üzücü olay manasına gelir.
Rüyada Elinde Turp Görmek

Rüya sahibinin rüyasında elinde turp görmesi, üzüleceği veya canının sıkılacağına yorulur. Bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmenin anlamı dünya malı demektir. Kişi çok karlı bir iş teklifi alacağına yorumlanmaktadır.
Rüyada Kara Turp Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kara turp görmesi ağzının tadının kaçmasına yorulur. Huzursuzluğa ve mutsuzluğa delalet eder.
Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp görmesi, önemli ve tehlikeli olmayacak bir hastalığa yakalanacağına yorulur. Şükür ki yataklara düşmeden atlatabileceğine yorumlanmaktadır.
Rüyada Turp Söktüğünü Görmek

Rüyasında tarlada ya da bahçede turp söktüğünü gören kimse hayırlı işler yapacak denir. Muhtaç kimseye yardım edecek, yaşlı kimseyi sevindirecek denir. Kimi yorumcu ise hayırlı bir işe vesile olunacağını lakin sonradan pişmanlık yaşanacağını belirtmiştir.
Rüyada Turp Tarlası Görmek

Turp tarlası hayalleri gerçekleştirmek manasına gelir. Rüyasında turp tarlasında olduğunu gören kimse arzuladığı şeylere kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek, görülebilecek en hayırlı ve en makbul nimetler arasındadır. Gerçekte de nimet ve ekmek sahibi olmaya, bolluk ve zenginlik içinde yaşamaya tabir edilir. Rüyada turp görmek, çok büyük bir kısmet alınacağına delalet eder. Rüya sahibinin huzur içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisine hayır getireceğine işaret eder.
Rüyada Elinde Turp Görmek

Rüyada elinde turp görmek ne yazık ki iyi bir şekilde yorumlanamamaktadır. Rüya sahibinin üzüleceği, canını sıkacağı ve günlerce etkisinden kurtulamayacağı bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret eder. İşin trajik kısmı olayın rüya sahibi yüzünden meydana gelmesidir.
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmek, rüya sahibinin dünya malına sahi olması anlamına gelir. Kişi çok karlı ve büyük bir iş teklifi alacak, bu işten eline hatırı sayılır oranda sermaye geçecek ve kendisi yatırım amaçlı bir mal alacak demektir.
Rüyada Kara Turp Görmek

Rüya sahibinin keyfinin ve ağzının tadının kaçmasına neden olacak bazı problemler yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Bu problemler aile içinde de huzursuzluğa ve mutsuzluğa neden olacaktır.
Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp gören kişi önemsiz ve tehlikeli olmayan bir hastalığa yakalanacak bu hastalığı çok şükür ki yatağa düşmeden, ayakta atlatabilecektir.
Rüyada Turp Yemek

Rüyada turp yemek, sürpriz bir gelişme yaşanmasına işaret eder. Kişi hayatını olumlu yönde değiştirecek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacak ve bu olay sayesinde sorunları da hallolacaktır.
Rüyada Turp Almak

Rüyasında turp aldığını gören kişi, şansının açık olacağı, bereketli ve güzel bir döneme girecek, bu dönemde karşısına çıkacak fırsatları doğru şekilde değerlendirmeyi başarırsa eğer büyük kazanç elde edecektir.
Rüyada Turp Görmek

Rüyada turp görmek; helal rızka, hacca gitmeye, göçebe insana işarettir. Elinde turp görmek, pişman olacağı bir iş yapmaya delalet eder.

Rüyada turp görmek, uğur getirir. Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kırmızı turp para; kara turp aile içinde sorun; beyaz turp ise sağlık sorunudur.

Rüyada turp görmek ve yemek, üzüntüye işarettir. Beyaz turp görmek, hafif kedere; kırmızı turp yemek ise büyük bir sıkıntıya delalet eder. Siyah turp yemek ise hastalıktır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Turp Tohumu, Şalgam

Bir başka rivayete göre de: Rüyada turp görmek, yeni kazanç kapıları elde edeceğine ve helal rızka işarettir. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar. Uğur getirir. Birtakım hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek

Rüyada turp görmek; gerçek hayatta zenginliğe kavuşmaya. nimet sahibi olmaya, manevi hayattaki yükselişe, hayırlı ve müjdeli haber almaya yorumlanır. Rüyada görülen turp aynı zaman da çok hayırlı büyük kazanç elde edecek müjdeli haberler almaya, bu müjde sayesinde elinin bir anda bollaşıp, düze çıkacağına maddi sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisine hayır getireceğine işaret eder. ünlü rüya alimlerimizce turp rüyası en güzel olan hayırlı, bereketli rüyalardan dır. Bu rüyayı gören kimseler gerçek hayatta da bolluğa erer, kolay ekmek elde kazanır, tüm istek ve arzularına kavuşur.

Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp görmek; rüyayı gören kimsenin ciddi olmayan bir hastalığa yakalanıp kısa zaman da hastalıktan kurtulacağına, geçirdiği bu hastalıktan büyük ders çıkarıp aksi kötü giden hayatına son verip kendine yeni temiz hayat sunacağına gününün büyük bölümünü ibadetle geçirip kazançlarını hayır amaçlı kullanarak kendini maneviyata adayacağına yorumlanır.
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmek; rüyayı gören kimsenin büyük kazanç getirecek hayırlı bir işe girip bu işte yükseleceğine, hayalini kurduğu hayatı doyasıya yaşayıp ileriye dönük güzel planlar kuracağına, çok sevdiği unutamadığı bir kimseye açılıp onunla mutlu bir hayat kuracağına yorumlanır.

Rüyada Kara Turp Görmek

Rüyada kara turp görmek; rüyayı gören kimsenin tadının kaçacak olaylarla karşı karşıya kalacağına, huzurunun bozulup tartışmaların yaşanmasına sebep vereceğine, hanesine sürekli girip çıkan dost gibi görülen bir yakınından büyük zarar görüp manevi olarak huzurunun ve düzeninin bozulacağına  işaret ederken bu rüya aynı zaman da sonu olmayan bir yola gireceğinize bu yolda sorunların yakanızı bırakmayacağına yorumlanır.
Rüyada Turp Yemek

Rüyada turp yemek; rüya sahibinin hayatını bir anda değiştirecek müjdeli bir haber alacağına bu haber sayesinde hayatının bir anda değişip maddi anlamda bolluğa ereceğine, rızkının bollaşıp kazancının çoğunu hayır amaçlı kullanacağına, karşısına çıkacak olan kısmetiyle dünya evine gireceğine yorumlanır.
Rüyada Turp Almak

Rüyada turp almak; rüyada turp aldığını görmek kişinin hayırlı işlere vesile olacağına, yaptığı işlerde insanların sevgisini kazanıp dualarına vesile olacağına, bu dünyanın sadece maddiyattan olmayıp ilahi kudrete önem verdiğine, yakın zaman da seyahate çıkıp bu seyahatte yeni insanlarla bir araya gelip yeni işlere imza atacağına yorumlanır.
Rüyada Turp Satmak

Rüyada turp satmak; rüyayı gören kişinin riskli bir işe girip bu işte büyük kazançlar kaybedeceğine, hırsları uğruna elindeki mal varlığından da olup çevresinde ona yakınlık gösteren kişileri de kendinden uzaklaştıracağına işaret ederken bu rüya aynı zaman da uğraş vererek istediği varlığa, finansal külfeti bulunan tanıdığından uzak durulacağına, cefa ile birlikte ümit ettiği saygınlığa, uğraşlarının sonunda hak ettiği onura, uğraşlarının sonunda elde ettiği ticari kazanca yorumlanır.
Rüyada Turp Tarlası Görmek

Rüyada turp tarlası görmek; rüyayı gören kişinin bolluk ve bereket içinde yaşayıp bir ömür mutlu huzurlu olacağına, hayatının her noktasında istediği arzu ettiği her şeye kavuşacağına, çok sevdiği bir yakınından müjdeli güzel bir haber alıp bu haberle hayatının değişeceğine aynı zaman da Bu rüyayı gören kişi gerçekte de bol nimet ve ganimet, ekmek ve kolay geçime iyi bir iş sahibi olmaya, bolluk içinde zenginlik yaşamaya işaret edilir.
Rüyada Turp Soyduğunu Görmek

Rüyada turp soyduğunu görmek; rüyayı gören kişinin işlerinin hayal ettiği gibi gidip maddi sıkıntı çekmeyeceğine, şansının  ve kısmetinin açık olup arzu ettiği tüm dileklerine kavuşacağına, iş amaçlı farklı ortamlarda bulunup yeni insanlarla bir araya geleceğine aynı zaman da kişinin ailesiyle kısa süreli eğlence amaçlı tatile çıkıp hareketli günler yaşayacağına işaret eder.
Rüyada Turp Topladığını Görmek

Rüyada turp topladığını görmek; rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılıp birden fazla hayırlı işe vesile olacağına, kazançlarının büyük bölümünü yatırım amacıyla kullanacağına, kişinin kendisinden başkasını düşünmeyen bir yapıya sahip olup sadece kendi çıkarları uğruna yaşayacağına aynı zaman da çevresinde olan yakınlarına soğuk davranarak onları kendinden soğuta cağına yorumlanır.  Rüyada turp topladığını görmek aynı zaman da ümitsizlikten sonra beklediği servete, cefa çekerek kavuştuğu yüksek mertebeye, sıkıntı çekerek hayalini kurduğu huzura işaret eder.
Rüyada Turp Görmenin Psikolojik Anlamı

Rüyada görülen turp sembolü farklı şekillerde yorumlanmıştır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren turp rüyasını sizle için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. Turp sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada turp görmek; hayatta zenginliğe kavuşmaya. nimet sahibi olmaya, manevi hayattaki yükselişe, hayırlı ve müjdeli haber almaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada turp görmek, göçebe bir adama, hacca gitmeye ve helal rızka işarettir. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar.

Diyanet: Rüyanızda turp yemeniz veya görmeniz; sizin üzüntüye maruz kalacağınıza, rüyanızda beyaz bir turp görmeniz; sizin basit bir kedere uğrayacağınıza, rüyanızda kırmızı bir turp görmeniz; sizin büyük bir sıkıntıya maruz kalacağınıza, rüyanızda siyah turp görmeniz; sizin bir hastalığa yakalanacağınıza işaret eder.
Rüyada turp görmek
Rüyada turp görmek uğur getirir. Rüyada turp helal rızka, hacca gitmeye ve göçebe insana işaret eder. Rüyayı gören kimse elinde turp görürse, çok pişman olacağı bir işi yapmaya delalet eder. Rüyada turp, bazı hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz anlamına gelir. Rüyada turp yemek yada görmek, üzüntüye işaretle tabir olunur.

Rüyada kırmızı turp görmek


Bu rüya genelde para olarak yorumlanır, kırmızı turp rüya sahibinin para kazanacağına işaet eder. Kırmızı turp büyük bir sıkıntıya delaletle işaret eder.

Rüyada siya turp görmek


Rüyada siyah yani kara turp aile içinde sorun olarak tabir edilir, rüyayı görem her kimse ailesi arasında bir takım sorunlar yaşayacaktır demektir. Rüyada siyah turp hastalıktır.

Rüyada beyaz turp görmek


Rüyasında beyaz turp görülmüşse bu kişi bir takım sağlık sorunları yaşayacak demektir. Beyaz turp görmek, kişinin yaşamı boyunca hafif şekilde kederli bir hayat süreceği manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek

Rüyada turp görmek hayra, kısmete, kazanca, mutluluğa, huzura, bolluk ve berekete işaret eder. Rüyada turp gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler olacağına, sıkıntılardan uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yapacağı çalışmalardan hayır ve menfaat sağlayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rızkının genişleyeceğine, maddi açıdan daha iyi şartlarda yaşayacağına, kısmetinin açık olacağına, şansının yerinde olacağına, işlerinin istediği gibi ilerleyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder. Rüyada turp gören kişinin yakın bir süre içinde çok önemli bir fırsatla karşılaşacağına tabir edilir.

Rüyada Turp Yemek

Rüyada turp yediğini görmek hayra, sevinç verici olaylara, mutluluğa ve kısmete işaret eder. Rüyada turp yediğini gören kişinin beklenmedik bir gelişme ile sevineceğine ve hayatının iyi bir yönde değişeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin kısmetinin açık olacağına, güzel olaylar yaşayacağına, sorun ve sıkıntılarının biteceğine, huzura kavuşacağına işaret eder.
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmek iş hayatında olumlu gelişmeler olacağına ve maddi kazanca işaret eder. Rüyada kırmızı turp gören kişinin iş hayatında bazı değişiklikler olacağına, çeşitli teklifler alacağına ya da girişimlerde bulunacağına ve maddi açıdan yüksek miktarda gelir elde edeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin kazancının artacağına, geleceğe yönelik yatırımlar ve birikim yapacağına işaret eder.
Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp görmek sağlık ile ilgili durumlara işaret eder. Rüyada beyaz turp gören kişinin basit bir hastalık geçireceğine, hastalığı kolayca atlatacağına ve kısa bir süre içinde iyileşeceğine tabir edilir.
Rüyada Kara Turp Görmek

Rüyada kara turp görmek olumsuz gelişmelere, sıkıntıya, sorunlara ve kötü olaylar yaşamaya işaret eder. Rüyada kara turp gören kişinin hayatının yolunda gitmeyeceğine, bazı sorunlarla uğraşacağına, moralinin bozulacağına ve huzurunun kaçacağına tabir edilir. Rüya sahibinin yaşadığı sorunların aile hayatına da olumsuz bir şekilde yansıyacağına ve mutsuzluğa yol açacağına işaret eder.
Rüyada Elinde Turp Olduğunu Görmek

Rüyada elinde turp olduğunu görmek sıkıntıya, üzüntüye ve zorluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin kötü olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntı içinde kalacağına ve kötü günler geçireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin bazı hata ya da davranışları sebebi ile olumsuz olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağına işaret eder.
Rüyada Turp Satın Almak

Rüyada turp satın aldığını görmek kısmete, şansa, olumlu gelişmelere ve berekete işaret eder. Rüyada turp satın aldığını gören kişinin şansının bol olacağına, çok güzel fırsatlarla karşılaşacağına ve doğru adımlar attığı takdirde yüksek miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin olumlu bir dönem içine gireceğine, kısmetinin açık olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bolluk ve bereket içinde olacağı günler göreceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tiflisi Tabirleri : » İbn-i Sîrîn: Siyah turp, üzüntü ve sıkıntıya…

Siyah turp yemek; borçlanacağınıza ve bu yüzden sıkıntı yaşayacağınıza işarettir.

» Kirmanî: Turp görmek, özellikle de yemek, üzüntü ve sıkıntıya…

Turp yemek; yediğiniz miktar kadar üzüntü ve sıkıntı yaşayacağınıza…

Birinin size turp verdiğini görmek; turpu veren kişi tarafından bir sıkıntı yaşayacağınıza…

Başkasına turp vermek veya turpu yemeyip evden dışarı atmak; bu sıkıntıdan kurtulacağınıza işarettir.

» Cabir Mağribî: Siyah turp; az miktarda mala…

Siyah turp yemek; üzüntü ve sıkıntıya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Ruya : Rüyanızda turp yemeniz veya görmeniz; sizin üzüntüye maruz kalacağınıza, rüyanızda beyaz bir turp görmeniz; sizin basit bir kedere uğrayacağınıza, rüyanızda kırmızı bir turp görmeniz; sizin büyük bir sıkıntıya maruz kalacağınıza, rüyanızda siyah turp görmeniz; sizin bir hastalığa yakalanacağınıza işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri : Helal rızka, hacca gitmeye, göçebe insana, Elinde turp görmek, pişman olacağı bir iş yapmaya delalet eder.

MollaCami Tabiri : Rüyada turp görmek, göçebe bir adama, hacca gitmeye ve helal rızka işarettir. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek ne demek, ne anlama gelir?

Eğer bir kimse turp görmüşse bu rüya göçebe bir insana, hacca gitmeye de yorumlanabilir. Bazı rüya yorumcuları elinde turp gören kimse, hayırlı bir iş yapar şeklinde yorumlarlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek hayırlara vesiledir. Rüyasında turp gören kişinin; önüne büyük fırsatlar çıkacak, maddi açıdan rahatlayacak tabiri caizse bir eli yağda bir eli balda olacaktır. Rüyasında turp gören kişi; hayattaki bütün beklentilerine kavuşacak, darlık yüzü görmeyecek ve mesut yaşayacaktır. Rüyada kişinin turp yediğini görmesi yaşamında sürpriz bir gelişme olup çok sevineceğine mutlu olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek;

Helal rızka, göçebe ve hacca gidecek olan bir insana delalet eden bu rüya, uğurlu bir rüyadır. Kişi bazı hayallerini gerçekleştirebilir. Ayrıca uzun zamandır sabırsızlık ile beklediğiniz haberi nihayetinde alacağınıza yorumlanır. Bir başka tabirde rüyada görülen turp kişinin elindeyse bu pekte hayırlı bir rüya değildir. Kişi pişman olacağı bir iş yapacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp yemek;

Bu rüya oldukça sıkıntı ifade eden bir rüyadır. Kişi rüyasında turp yediğini görmüş ise başına turp yediği miktar kadar sıkıntılar gelecek, bunların sebep olduğu durumlar kişi için oldukça üzücü olacaktır. Bu sıkıntılar size yakın birinin düşüncesizliği sonucu da ortaya çıkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin turp vermesi;

Rüya sahibi, rüyasında kendisine turp veren kişiden sakınmalıdır. Çünkü turp veren kişi, rüya sahibinin başına musibetler getirecek ve kendisini sıkıntıya sokacak durumlara girmesine sebep olacaktır. Bu yüzden rüya sahibi, rüyada kendisine turp veren kişiye dikkat etmeli, yakınlığını bir sınırda tutmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birine turp vermek;

Rüyada birine turp verdiğinizi ya da dışarı attığınızı gördüyseniz bu dert ve sıkıntılarınızdan uzaklaşacağınıza, rahata ereceğinize yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı turp görmek;

Rüyada görülen kırmızı turp, paraya tabir edilir. Aynı zamanda büyük bir sıkıntıya da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz turp görmek;

Beyaz turp, hastalık ile ilişkilendirilir. Bir kimse rüyasında beyaz turp görmüş ise bu hastalık sahibi olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah turp görmek;

Aile içinde çıkacak sorunları temsil eder. Rüyada görülen siyah turp aile içinde sıkıntılar olacağına, tatsız konuların patlak vereceğine, ev içerisinde soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder. Bir diğer yandan rüyada görülen siyah turp, az miktarda paraya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp bahçesi görmek;

Rüyada turp bahçesi görmek, kişinin etrafındaki insanların ne denli kaliteli olduğunun kanıtıdır. Etrafınızdaki insanlar sizin de kalitenizi düşürmenize izin vermeyecek insanlardır ve kötü durumlar içine girmenize mani olacaklardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp ekmek;

Rüyada turp ekmek, turp ektiğinizi görmek duygusal manada güzel bir zaman dilimine gireceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek, Turp şifalı bir sebze olması nedeniyle rüyada turp görmek şifa ile yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi sağlığı kötü durumda ise şifa bulur. Bazı tabircilere göre rüyada turp görmek, helal kazanca, sıkıntıların ardından gelecek bol nimetlere, maddi geliri yüksek bir işte çalışıp yüksek mevkilere ulaşmaya, bolluk ve berekete, maneviyatın güçlenip hayır işlerinde bulunmaya ve bu nedenle çevredeki insanlar tarafından takdir görmeye, uzun zamandır kurulan hayallerin gerçekleşmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen turp eğer kırmızı ise, rüya sahibinin çok karlı ve hayırlı işlere imza atacağı ve bu işlerden yüksek miktarda gelir elde edeceği ve itibarının artacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada görülen turp kara ise, rüya sahibinin belli bir dönem ağzının tadını bozacak olaylarla karşılaşacağına ve bu nedenle keyfinin kaçıp huzursuz olacağına ve yaşanan olumsuzluklar sebebiyle aile içinde yaşanacak sıkıntılara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz turp görmek, rüya sahibinin hafif bir hastalık yaşayacağını ve bu hastalıktan fazla etkilenmeyip kısa sürede kurtulup normal hayatına döneceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp yediğini görmek, rüya sahibinin karşılaşacağı büyük bir sürprizlere, hayatında pozitif anlamda gelişmeler olacağına karşısına hayırlı kişilerin çıkıp yaşadığı olumsuzlukların geride kalacağına, hayırlı haberler alınacağına ve başarı, ferahlık ve mutluluk anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp satın aldığını görmek, bu şanslı ve bereketli bir hayat sürmeye, lüks ve sefaya, kişinin karşısına çıkacak her fırsatı kendi lehinde değerlendirip başarıya ulaşacağına ve gelirinin kat kat artacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp tohumu diktiğini görmek, verilen emeklerin karşılığında kazanılacak olan temiz paraya, helal mala, gayret ve çaba sonucu iyi yerlere gelmeye ve beklentilerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turbu elinde tuttuğunu görmek, rüya sahibinin üzüntü yaşayacağı, canını sıkacak olaylarla karşılaşacağı ve bu olayların fazlaca etkisinde kalacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bahçeden turp topladığını görmek, rüya sahibinin çektiği maddi darlıkların son bulup bolluğa ereceği, çaba ve gayretlerinin sonucunda verdiği emeklerin meyvesini yiyeceği, sabrının mükafatını görüp bolluk ve bereket için de mutlu bir hayat yaşayacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Turplar Toplamak

Rüyada kırmızı turp toplamak; iş hayatında sayılan ve sevilen bir kişi olmaya, üst mevkilere ulaşmaya, yakın zaman içerisinde bu büyük adımları atmasına işaret sayılır. Ayrıca rüyayı gören kişinin yaşadığı problemlerin kısa zamanda çözülmesine, maddi ve manevi olarak eksikliğini duyduklarının tamamlanmasına yorulan bir rüyadır. Bir başka rivayete göre rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah ve Yeşil Turplar Toplamak

Rüyada siyah turp toplamak, rüya sahibinin sorunlarını akıl yolu ile çözerek maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanmaktadır. Ayrıca kişinin üzüntülü bir dönem geçireceği şeklinde olumsuz tabirleri de bulunmaktadır. Yeşil turp toplamak kişinin yaşadığı sıkıntılar neticesinde hastalanmasına ama sağlığının zamanla düzelmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Tarlası Görmek

Rüyada turp tarlası görmek, rüya sahibinin hayallerini gerçekleştirmesine ve mutlu olmasına delalet eder. Rüyasında turp tarlasında olduğunu gören kişinin arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Ekmek

Rüyada turp ekmek, rüya sahibinin sınavlarında başarılı olmasına işaret eder. Rüya sahibi çalışan bir kişi ise işi ile beklediği olumlu haberlerin sevindirici bir şekilde geleceğine delalettir. Bir diğer tabire göre rüyayı gören kişinin maddi sıkıntılarının geride kalacağı şeklinde açıklanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Turp Görmek

Rüyada siyah turp görmek; rüya sahibinin yeni bir ortama girmesine, beklediği bir haberin gelmemesine, duygularının karşılık bulmamasına, çevresiyle olan ilişkilerinin bozulmasına yorulur. Ayrıca para ve malının artacağı işler yapması, kısa süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanılacak bir gönül ilişkisine ve bu ilişkinin evlilikle sonuçlanması şeklinde de tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Turp Görmek

Rüyada yeşil turp görmek, rüya sahibinin kısa bir süre içerisinde büyük kazançlar elde etmesine, ömrü boyunca rahat bir yaşam sürmesine, mesleğine dört elle sarılmasına yorulmaktadır. Bazı yorumlarda kişinin bazı aksilikler ve sıkıntılar ile karşılaşmasına işaret sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Söktüğünü Görmek

Rüyada turp söktüğünü görmek, rüya sahibinin hayırlı işlere yapacağına yorulmaktadır. Rüyasında tarla veya bahçede turp söktüğünü gören kişinin, muhtaç kimselere yardım edeceği tabir edilmektedir. Bazı rüya yorumcuları ise bu rüyayı gören kişinin hayırlı bir işe vesile olacağı ama sonradan bundan ötürü pişmanlık duyacağı şeklinde açıklamaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek helal rızk, para ve uğra yorulur. Rüyasında turp gören kimse için rüya yorumcuları, rızkını helalinden kazandığını, emeğinin karşılığını alacağını, daha çok para kazanacağını ve karşısına çıkacak kimselerden hayır göreceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Topraktan Turp Çıkarmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada topraktan turp çıkarmak, kişinin sahip olduğu değerlere başkalarının göz dkeceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada topraktan turp çıkarmak, kişinin verdiği emeklerin karşılığını alamayacağı için mutsuz ve huzursuz olacağına, şükretmesi durumunda isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek

Helal ve bol rızık, emeklerin karşılığını almak ve hayırlı insanlarla karşılaşıp hayırlı kazanç elde etmek manalarına gelir.


Rüya sahibinin rüyasında turp görmesi iyi demektir. Uğurlu insanlarla karşılaşacak ve onlardan menfaat elde ederek hem para hem de huzur konusunda umduğunu bulacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Ektiğini Görmek

Rüyasında turp eken kimse için işlerinin yoluna gireceği söylenir. Kişinin kafasında dert olan düşüncelerden kurtulacağı ve daha rahat olacağı rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Yediğini Görmek

Turp yemek hakkında yorumcular ikiye bölünmüştür. Kimisi turp yemek üzüntüdür der, kimi ise turp yemek müjdedir yorumunu yapar. Yorumcuların çoğunda hakim olan görüş ise turp yemek üzücü olay manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Turp Görmek

Rüya sahibinin rüyasında elinde turp görmesi, üzüleceği veya canının sıkılacağına yorulur. Bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmenin anlamı dünya malı demektir. Kişi çok karlı bir iş teklifi alacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara Turp Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kara turp görmesi ağzının tadının kaçmasına yorulur. Huzursuzluğa ve mutsuzluğa delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp görmesi, önemli ve tehlikeli olmayacak bir hastalığa yakalanacağına yorulur. Şükür ki yataklara düşmeden atlatabileceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Söktüğünü Görmek

Rüyasında tarlada ya da bahçede turp söktüğünü gören kimse hayırlı işler yapacak denir. Muhtaç kimseye yardım edecek, yaşlı kimseyi sevindirecek denir. Kimi yorumcu ise hayırlı bir işe vesile olunacağını lakin sonradan pişmanlık yaşanacağını belirtmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Tarlası Görmek

Turp tarlası hayalleri gerçekleştirmek manasına gelir. Rüyasında turp tarlasında olduğunu gören kimse arzuladığı şeylere kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek biri tarafından gönderilecek helal rızka delalet eder. Bir kimsenin rüyasında turp görmesi, hacca gitmeye ve göçebe bir adama delalet eder. Rüyada elinde bir turp olması, hayırlı bir iş yapmaya işarettir. Bazı kere de turp görmek ve yemek, keder ve gama delâlet eder. Beyaz turp görmek, az bir üzüntü, siyah turp görmek de şiddetli üzüntüye delalet eder. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, "sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar" demişlerdir. Rüyada pişmiş turp yediğini görmek, hasta için şifaya, diğer kimseler için rızka işarettir. Rüyada kırmızıturp görülmesi, sert, boş boğaz gariban görünümlü bir kişiye delâlet eder. Bazı tabirciler turp, keder ve üzüntüye delâlet eder, dediler. Rüyada yanındaki kara, kırmızı yahut beyaz turpları uzağa attığını veya turpların uzağında olduğunu görmek, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya işarettir. İbn-i Şirin hazretleri demiştir ki rüyada turp görmek, hüzün, keder ve gamdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Turp yemek ise daha büyük bir gama ve kedere delâlet eder. Genel manada rüyada turp görülmesi uğur getirir. Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü turp sağlıklı bir bitki ve sebzedir. Kırmızıturp para, karaturp Aile içinde rızk, beyaz turp ise sağlıkla ilgilidir. Yanında bir turp olduğunu ve fakat onu tutup uzağa attığını görmek, keder ve üzüntüden halâs olmaya (kurtulmaya) delâlet eder. Bazı tabircilere göre ise rüyada turp gören rüya sahibinin helal rızk kazanacağına, hacca gideceğine, göçebe insanlara, turpu elinde turp görmek, pişman olacağı bir iş yapmaya delalet eder. Rüyada turp yemek, üzüntüye işarettir. Beyaz turp görmek, hafif kedere; kırmızıturp ise büyük bir sıkıntıya delalet eder, siyah turp ise hastalıktır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada turp, göçebe bir adama, hacca gitmeye ve helal rızka işarettir. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek, görülebilecek en hayırlı ve en makbul nimetler arasındadır. Gerçekte de nimet ve ekmek sahibi olmaya, bolluk ve zenginlik içinde yaşamaya tabir edilir. Rüyada turp görmek, çok büyük bir kısmet alınacağına delalet eder. Rüya sahibinin huzur içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisine hayır getireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Turp Görmek

Rüyada elinde turp görmek ne yazık ki iyi bir şekilde yorumlanamamaktadır. Rüya sahibinin üzüleceği, canını sıkacağı ve günlerce etkisinden kurtulamayacağı bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret eder. İşin trajik kısmı olayın rüya sahibi yüzünden meydana gelmesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmek, rüya sahibinin dünya malına sahi olması anlamına gelir. Kişi çok karlı ve büyük bir iş teklifi alacak, bu işten eline hatırı sayılır oranda sermaye geçecek ve kendisi yatırım amaçlı bir mal alacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara Turp Görmek

Rüya sahibinin keyfinin ve ağzının tadının kaçmasına neden olacak bazı problemler yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Bu problemler aile içinde de huzursuzluğa ve mutsuzluğa neden olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp gören kişi önemsiz ve tehlikeli olmayan bir hastalığa yakalanacak bu hastalığı çok şükür ki yatağa düşmeden, ayakta atlatabilecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Yemek

Rüyada turp yemek, sürpriz bir gelişme yaşanmasına işaret eder. Kişi hayatını olumlu yönde değiştirecek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacak ve bu olay sayesinde sorunları da hallolacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Almak

Rüyasında turp aldığını gören kişi, şansının açık olacağı, bereketli ve güzel bir döneme girecek, bu dönemde karşısına çıkacak fırsatları doğru şekilde değerlendirmeyi başarırsa eğer büyük kazanç elde edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek

Rüyada turp görmek; helal rızka, hacca gitmeye, göçebe insana işarettir. Elinde turp görmek, pişman olacağı bir iş yapmaya delalet eder.

Rüyada turp görmek, uğur getirir. Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kırmızı turp para; kara turp aile içinde sorun; beyaz turp ise sağlık sorunudur.

Rüyada turp görmek ve yemek, üzüntüye işarettir. Beyaz turp görmek, hafif kedere; kırmızı turp yemek ise büyük bir sıkıntıya delalet eder. Siyah turp yemek ise hastalıktır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Turp Tohumu, Şalgam

Bir başka rivayete göre de: Rüyada turp görmek, yeni kazanç kapıları elde edeceğine ve helal rızka işarettir. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar. Uğur getirir. Birtakım hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada turp görmek, göçebe bir adama, hacca gitmeye ve helal rızka işarettir. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyanızda turp yemeniz veya görmeniz; sizin üzüntüye maruz kalacağınıza, rüyanızda beyaz bir turp görmeniz; sizin basit bir kedere uğrayacağınıza, rüyanızda kırmızı bir turp görmeniz; sizin büyük bir sıkıntıya maruz kalacağınıza, rüyanızda siyah turp görmeniz; sizin bir hastalığa yakalanacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek

Rüyada turp görmek; gerçek hayatta zenginliğe kavuşmaya. nimet sahibi olmaya, manevi hayattaki yükselişe, hayırlı ve müjdeli haber almaya yorumlanır. Rüyada görülen turp aynı zaman da çok hayırlı büyük kazanç elde edecek müjdeli haberler almaya, bu müjde sayesinde elinin bir anda bollaşıp, düze çıkacağına maddi sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisine hayır getireceğine işaret eder. ünlü rüya alimlerimizce turp rüyası en güzel olan hayırlı, bereketli rüyalardan dır. Bu rüyayı gören kimseler gerçek hayatta da bolluğa erer, kolay ekmek elde kazanır, tüm istek ve arzularına kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp görmek; rüyayı gören kimsenin ciddi olmayan bir hastalığa yakalanıp kısa zaman da hastalıktan kurtulacağına, geçirdiği bu hastalıktan büyük ders çıkarıp aksi kötü giden hayatına son verip kendine yeni temiz hayat sunacağına gününün büyük bölümünü ibadetle geçirip kazançlarını hayır amaçlı kullanarak kendini maneviyata adayacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmek; rüyayı gören kimsenin büyük kazanç getirecek hayırlı bir işe girip bu işte yükseleceğine, hayalini kurduğu hayatı doyasıya yaşayıp ileriye dönük güzel planlar kuracağına, çok sevdiği unutamadığı bir kimseye açılıp onunla mutlu bir hayat kuracağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara Turp Görmek

Rüyada kara turp görmek; rüyayı gören kimsenin tadının kaçacak olaylarla karşı karşıya kalacağına, huzurunun bozulup tartışmaların yaşanmasına sebep vereceğine, hanesine sürekli girip çıkan dost gibi görülen bir yakınından büyük zarar görüp manevi olarak huzurunun ve düzeninin bozulacağına  işaret ederken bu rüya aynı zaman da sonu olmayan bir yola gireceğinize bu yolda sorunların yakanızı bırakmayacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Yemek

Rüyada turp yemek; rüya sahibinin hayatını bir anda değiştirecek müjdeli bir haber alacağına bu haber sayesinde hayatının bir anda değişip maddi anlamda bolluğa ereceğine, rızkının bollaşıp kazancının çoğunu hayır amaçlı kullanacağına, karşısına çıkacak olan kısmetiyle dünya evine gireceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Almak

Rüyada turp almak; rüyada turp aldığını görmek kişinin hayırlı işlere vesile olacağına, yaptığı işlerde insanların sevgisini kazanıp dualarına vesile olacağına, bu dünyanın sadece maddiyattan olmayıp ilahi kudrete önem verdiğine, yakın zaman da seyahate çıkıp bu seyahatte yeni insanlarla bir araya gelip yeni işlere imza atacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Satmak

Rüyada turp satmak; rüyayı gören kişinin riskli bir işe girip bu işte büyük kazançlar kaybedeceğine, hırsları uğruna elindeki mal varlığından da olup çevresinde ona yakınlık gösteren kişileri de kendinden uzaklaştıracağına işaret ederken bu rüya aynı zaman da uğraş vererek istediği varlığa, finansal külfeti bulunan tanıdığından uzak durulacağına, cefa ile birlikte ümit ettiği saygınlığa, uğraşlarının sonunda hak ettiği onura, uğraşlarının sonunda elde ettiği ticari kazanca yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Tarlası Görmek

Rüyada turp tarlası görmek; rüyayı gören kişinin bolluk ve bereket içinde yaşayıp bir ömür mutlu huzurlu olacağına, hayatının her noktasında istediği arzu ettiği her şeye kavuşacağına, çok sevdiği bir yakınından müjdeli güzel bir haber alıp bu haberle hayatının değişeceğine aynı zaman da Bu rüyayı gören kişi gerçekte de bol nimet ve ganimet, ekmek ve kolay geçime iyi bir iş sahibi olmaya, bolluk içinde zenginlik yaşamaya işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Soyduğunu Görmek

Rüyada turp soyduğunu görmek; rüyayı gören kişinin işlerinin hayal ettiği gibi gidip maddi sıkıntı çekmeyeceğine, şansının  ve kısmetinin açık olup arzu ettiği tüm dileklerine kavuşacağına, iş amaçlı farklı ortamlarda bulunup yeni insanlarla bir araya geleceğine aynı zaman da kişinin ailesiyle kısa süreli eğlence amaçlı tatile çıkıp hareketli günler yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Topladığını Görmek

Rüyada turp topladığını görmek; rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılıp birden fazla hayırlı işe vesile olacağına, kazançlarının büyük bölümünü yatırım amacıyla kullanacağına, kişinin kendisinden başkasını düşünmeyen bir yapıya sahip olup sadece kendi çıkarları uğruna yaşayacağına aynı zaman da çevresinde olan yakınlarına soğuk davranarak onları kendinden soğuta cağına yorumlanır.  Rüyada turp topladığını görmek aynı zaman da ümitsizlikten sonra beklediği servete, cefa çekerek kavuştuğu yüksek mertebeye, sıkıntı çekerek hayalini kurduğu huzura işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmenin Psikolojik Anlamı

Rüyada görülen turp sembolü farklı şekillerde yorumlanmıştır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren turp rüyasını sizle için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. Turp sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada turp görmek; hayatta zenginliğe kavuşmaya. nimet sahibi olmaya, manevi hayattaki yükselişe, hayırlı ve müjdeli haber almaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek

Rüyada turp görmek hayra, kısmete, kazanca, mutluluğa, huzura, bolluk ve berekete işaret eder. Rüyada turp gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler olacağına, sıkıntılardan uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yapacağı çalışmalardan hayır ve menfaat sağlayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rızkının genişleyeceğine, maddi açıdan daha iyi şartlarda yaşayacağına, kısmetinin açık olacağına, şansının yerinde olacağına, işlerinin istediği gibi ilerleyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder. Rüyada turp gören kişinin yakın bir süre içinde çok önemli bir fırsatla karşılaşacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Yemek

Rüyada turp yediğini görmek hayra, sevinç verici olaylara, mutluluğa ve kısmete işaret eder. Rüyada turp yediğini gören kişinin beklenmedik bir gelişme ile sevineceğine ve hayatının iyi bir yönde değişeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin kısmetinin açık olacağına, güzel olaylar yaşayacağına, sorun ve sıkıntılarının biteceğine, huzura kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmek iş hayatında olumlu gelişmeler olacağına ve maddi kazanca işaret eder. Rüyada kırmızı turp gören kişinin iş hayatında bazı değişiklikler olacağına, çeşitli teklifler alacağına ya da girişimlerde bulunacağına ve maddi açıdan yüksek miktarda gelir elde edeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin kazancının artacağına, geleceğe yönelik yatırımlar ve birikim yapacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp görmek sağlık ile ilgili durumlara işaret eder. Rüyada beyaz turp gören kişinin basit bir hastalık geçireceğine, hastalığı kolayca atlatacağına ve kısa bir süre içinde iyileşeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara Turp Görmek

Rüyada kara turp görmek olumsuz gelişmelere, sıkıntıya, sorunlara ve kötü olaylar yaşamaya işaret eder. Rüyada kara turp gören kişinin hayatının yolunda gitmeyeceğine, bazı sorunlarla uğraşacağına, moralinin bozulacağına ve huzurunun kaçacağına tabir edilir. Rüya sahibinin yaşadığı sorunların aile hayatına da olumsuz bir şekilde yansıyacağına ve mutsuzluğa yol açacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Turp Olduğunu Görmek

Rüyada elinde turp olduğunu görmek sıkıntıya, üzüntüye ve zorluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin kötü olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntı içinde kalacağına ve kötü günler geçireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin bazı hata ya da davranışları sebebi ile olumsuz olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Satın Almak

Rüyada turp satın aldığını görmek kısmete, şansa, olumlu gelişmelere ve berekete işaret eder. Rüyada turp satın aldığını gören kişinin şansının bol olacağına, çok güzel fırsatlarla karşılaşacağına ve doğru adımlar attığı takdirde yüksek miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin olumlu bir dönem içine gireceğine, kısmetinin açık olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bolluk ve bereket içinde olacağı günler göreceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Turp

* Helal rızka, hacca gitmeye, göçebe insana. Elinde turp görmek, pişman olacağı bir iş yapmaya delalet eder.

* Rüyada turp görmek uğur getirir. Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

* Kırmızı turp para, kara turp aile içinde sorun, beyaz turp ise sağlık sorunudur.

* Rüyada turp görmek ve yemek, üzüntüye işarettir. Beyaz turp görmek, hafif kedere; kırmızı turp ise büyük bir sıkıntıya delalet eder, siyah turp ise hastalıktır.

Bir başka rivayete göre de:
* Rüyada turp görmek, göçebe bir adama, hacca gitmeye ve helal rızka işarettir. Bazı tabirciler, rüyada elinde turp olduğunu gören kimse, sonunda pişman olacağı hayırlı bir iş yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek, rüyada görülebilecek en güzel yiyecek olarak bilinir. Bolluğa ve çok fazla zengin olmaya işarettir.

Rüyada Kırmızı Turp Görmek: Dünya mallarına sahip olmakla ve sizi yüksek makamlara taşıyacak iş teklifi alacağınıza işarettir.

Rüyada Beyaz Turp Görmek: Kısa sürede atlatabileceğiniz sağlık sorununa yorumlanır.

Rüyada Kara Turp Görmek: Huzursuzlukla, keyifsiz olmakla ve problemlerle uğraşmakla tabir edilir.

Rüyada Turp Yemek: Sürpriz gelişmelerle karşılaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada Turp Almak: Berekete, kısmete ve şansa yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek - Nablusi Yorumu

Rüyada turp görmek, rüya sahibinin sahip olacağı büyük kısmete delalet eder. Yaşantısını huzur ve mutluluk ile devam ettireceğine, daima yüzünde gülücükler olacağına ve hayatının her alanında istediklerine kavuşacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek - Genel Yorum

Rüyada turp görmek, en hayırlı rüyalar arasında yer alır. Rüya sahibinin hayatında kendisinin bile beklemediği güzellikte gelişmeler olacak demektir. Yine rüyada turp görmek, rahatlık ve sefa sürmekle de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

 Kök
 Bağ
 Güç
  Jest
  Rızk
 İyilik
 Şans
  Temel
 Sağlık
  Sürpriz
 Hediye
 İstikrar
  Büyüme
 Güzellik
 Mutluluk
  Beslenme
 Kazanımlar
Faydalı işler
 Çekirdek aile
  Haneye girenler
  İhtiyaçların giderilmesi
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek ne anlama gelir?
Turp ve benzeri doğal sebzeleri gördüğümüz tüm rüyalar aslında beslenme ihtiyacımızın karşılanması metaforudur fakat kök sebzeler (turp, pancar, kereviz, vs) yaşamımızın merkezi, köklerimiz ve dünyevi bağlarımız aynı zamanda çekirdek aile (anne, baba, çocuk) hakkında bilgi getiren rüyalardır. Bu rüyalarda görülen kök sebzenin durumu aslında ailenin durumunu sembolize eder. Muazzam sağlıklı ve olgun bir turp ailenizde ve yaşamınızın merkezinde her şeyin yolunda olduğunun simgesi olurken çürük ya da kötü görülen bir turp yaşam merkezi ya da ailede sorunlara işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Turp ve diğer kök sebzeler aynı zamanda köklerimiz, genlerimiz ve geçmişle bağlarımızı sembolize ederler. Elinde güzel bir turp olan geçmişinden, ebeveynlerinden ya da büyüklerinden güzel bir hediye alır ya da mirasa konar. Rüyasında güzel bir turp yiyen de yine buna benzer şekilde aile mirasından faydalanır ya da ebeveynlerinden aldığı parayla hanesine rızk sokar. Fakat yenilen turp siyah, çürük ya da kötü görünümlü ise bu bazen aileden menfaat değil rüya sahibine kalan borç ya da geçmişten gelen ödemeleri sembolize eder.
Turp ve diğer kök sebzelerde daima toprak elementinin kuru enerjisi yansıtılmaktadır. Bu sebzeler bizim toprak elementine, fiziksel aleme ve maddi meselelere olan bağlılığımızı da yansıtabilirler. Rüyada güzel bir turp maddi konularda temellerin sağlam atılmasının, dünyevi bağların güçlü olmasının ve para ile ilgili güzel gelişmelerin simgesidir. Kocaman bir turp yüklü miktarda para alınacağına işaret edebilir. Yine buna benzer şekilde küçük bir turp ufak para ya da ufak menfaattir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp yemek
Turp ve diğer kök sebzeler aynı zamanda sağlam zeminde olmayı, yaşamda istikrar sağlamayı ve gelecek korkusu olmayan bir yaşama adım atmayı sembolize ederler. Kök sebzeler yaşamınızdaki bilinç dışı zihinsel enerjiyi ve geleceğe dair bazı projelerin henüz zihinsel enerji alanında yer aldıklarına işaret ederler. Bu bazen rüya sahibini zengin edecek bir projenin henüz onun kafasında şekillendiği bir devrede olmasının işaretidir. Asla unutmayın, bugünkü bütün dev şirketler hatta dünyanın en büyük şirketleri de bir zamanlar bu zihinsel enerji boyutunda yer aldılar ve birilerinin harekete geçmesi sonucunda oluşturuldular. Bu yüzden turp ve diğer kök sebzeler özellikle rüyada çok güzel ve olgun duruyorlarsa rüya sahibinin aklındaki harika bir fikri temsil ediyor olabilirler. Bu rüyada turp nasıl duruyor buna dikkat etmelisiniz. Çok güzel ve olgun muydu? O halde bazı fikirler kafanızda olgunluk seviyesine ulaşmış, artık onlarla ilgili ilk somut adımı atma zamanına gelmişsiniz. Henüz olgunlaşmamış bir turp muydu? Biraz bekleyin, fikriniz kafanızda şekillensin ve tam olarak ne yapmak istediğinize karar verin ve ondan sonra ilk adımı atın.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Turp ve diğer kök sebzeler tüm bunların yanı sıra size çok pozitif gizli mesajlar getiriyor olabilirler. Tıpkı bir fidan dikmek gibi, bir şeylerin temeli kafanızda oluşmuş ve artık kök salmış. Bunlar sizin yaşamınızda oluşan sağlıklı köklerdir. Tabi rüyanızda gördüğünüz turp güzel ve olgunsa. Evrendeki her şeyin bir kökü ve oluşum süreci vardır. Bu tıpkı bir bebeğin ana rahminde geçirmesi gereken süre gibidir. Sizin de yaşamınızda bir şeyin kökleri oluşmaya ve şekillenmeye başlamış. Eğer onunla ilgilenirseniz büyüyecek, ihmal ederseniz size hiç bir faydası olmayacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Turp ya da diğer kök sebzeler aynı zamanda bilinçdışı düşünceleri temsil edebilir. Bazen düşüncelerimizin farkına varmayız fakat onlar kök düşünceler olarak bilinçaltımızda var olmaya devam ederler. Aslında bu kök düşünceler yaşamımızı güzelleştirenler ya da yaşanmaz hale getirenlerdir. Örneğin, “ben şanssızım” diye düşünen biri bu düşünceyi sürekli tekrarlayarak aslında kendisi için kehanet oluşturmakta ve kendi şansını kendi elleriyle kapatmaktadır. Rüyadaki turp ve turpun durumu da bize bu kök düşüncelerle ilgili mesajlar getirir. Elinizdeki turp siyah, çirkin ya da sizde negatif duygular uyandıracak kadar kötü müydü? O halde düşüncelerinizi değiştirin, hayatınızın değiştiğini göreceksiniz. Sağlıksız kökleri yok edip onların yerine sağlıklı kökler ekin.
Tüm bunların yanı sıra rüyada turp genellikle geçmişten bu güne gelen bilinçsiz bağlantılarımızı temsil eder. Diğer köklü sebzeler gibi turp da bize biyolojik potansiyelimiz, doğuştan sahip olduğumuz maddi-manevi değerler ve doğduğumuz anda bize sunulanları temsil eder. Bu bazen aileden kalan parasal değerler ve miras olsa da bazen yalnızca fiziksel özelliklerimizdir. Örneğin, ailesinden kalan maddi değerlerin kendisine yetmediğini düşünen biri rüyasında küçük ya da çürük bir turp görebilir. Yine buna benzer bir biçimde aileden zengin birinin rüyasında güzel ve dolgun bir turp görmesi mümkündür. Bilinçaltımız burada bize maddi gücün doğum anında bize ailemiz (köklerimiz) tarafından sunulan bir değer olduğunu anlatmaya çalışmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek , sıradışı bir iş yapmaya , daha önce gitmediğiniz farklı bir yere seyahate çıkmaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı turp görmek , daha önce hiç denemediğiniz bir yemeği tatmaya , farklı bir aktivitede bulunmaya , yada hiç bulunmadığınız bir ortama girip çok keyifli zaman geçireceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah turp görmek , maddi anlamda geçici de olsa , daha önce hiç elinize geçmeyen bir fırsat yakalayıp dilediğinizce alışveriş yapacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp yediğini gören kişi , kısa süre içerisinde alacağı ve aşırı derecede kendisini sevindirecek bir haberden sonra , keyifli bir seyahate çıkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının turp yediğini görmek , sizin olması gereken bir eşya yada fırsatı kendisi kullanan bir insana , sizle birlikte başka insanlarında turp yediğini görüyor iseniz , kalabalık ve keyifli geçecek kısa süreli bir seyahate işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendinizin yada bir başkasının turp doğradığını yada rendelediğini görmek , elinize geçirdiğiniz bir fırsatı doya doya yaşayacağınıza ve bu fırsatı insanların farkedip kıskanmalarını sağlayacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp almak , şans oyunları yada kumara para yatırmaya ve karşılığında önemli miktarda para kazanmaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp satmak yada birisine turp verdiğini görmek , şans oyunları yada kumara yatırdığınız parayı geri kazanacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada manavda , tezgahta yada pazarda görülen turp , başkasının yaptığı sıradışı bir işe dışarıdan bakıp , yapmaya cesaret edemeyeceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tarlada , bahçede görülen turp , size çok farklı ve eğlenceli gibi gözüken ancak yapmaya cesaret edemediğiniz bir aktiviteyi , yakın bir dostunuz yada eşiniz tarafından cesaretlendirilerek yapacağınıza ve çok keyif alacağınıza delalettir.


Rüyada ektiğini , diktiğini görmek , çok hoşunuza giden pahalı bir merakınız için para biriktirmeye başlayacağınıza , turp söktüğünü yada topladığını görmek , katılmayı çok istediğiniz ancak size çok pahalı gelen bir aktiviteye , bir yakınınıza eşlik etmek için davet edileceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp görmek rüya sahibi için yapacağı iş ve ticaret ile elde edeceği temiz kazanca, kutsal topraklara gitmeye ve hac farizasını yerine getirmeye, yeri yurdu belli olmayan değişik zamanlarda değişik yerlerde bulunan kimseye, rüyada turp görme şans ve talih açıklığına yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp yemek siz ve sevdiklerinize mutluluk getirmeyecek bazı olay ve davranışlara, sonucunda pekte mutlu olmayacağınız bazı adımlar atmaya, rüyada turp tarlası ya da bahçesi görmek arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, mutlu, başarılı, sağlıklı ve güzel bir yaşama tabir olunabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turp almak eşya ve değerli şeyler toplamaya, rüyada turp soymak kısmete ve isteklerin gerçek olmasına, rüyada turp yediğini görmek pişmanlığa, rüyada turp otu görmek aynı şekilde yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı turp görmek maddi değeri olan şeylere ve paraya, rüyada siyah ya da kara turp görmek bazı sorun ve sıkıntılara işaret edebilir. Rüyada turp görmek, rüyada turp yemek görmek, ne demek, nedir, ne anlama gelir, rüyada turp yemek ne demek sorularının cevabı için yukarıdaki açıklamalara bakılabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Turp Görmek

Rüyada turp görmek, rüya sahibi için görülebilecek en hayırlı, en güzel ve en makbul nimetler arasındadır. Rüyada turp görmek, gerçek hayatta nimet ve ekmek sahibi olmaya, bolluk ve zenginlik içinde yaşam sürmeye işarettir. Rüyada turp görmek, rüya sahibi için çok büyük bir kısmetin habercisidir. Rüyada turp görmek, rüya sahibinin huzur içinde  bir hayat süreceğine yorulur. Rüya sahibinin her daim yüzünün güleceğine ve elinin darlıktan kurtulacağına delalet eder. Rüya sahibi işlerini yoluna koyacak ve rahat bir nefes alacaktır.

İşlerini büyüterek kendisine yeni kazanç kapıları açacaktır. Rüya sahibi kendisine hayır getirecek işler yaparak, makam ve mevki sahibi olacaktır. Kişinin eli bollaşacak, işlerini büyütecek ve başkalarına rızk kapısı açacaktır. Kişi rüyasında turp görmekle bir nevi gelecekteki hayatını da görmüş olmaktadır. Kişinin bu başarısı hane içine de yansıyacak ve işteki çalışkanlığını ailedeki mutluluğuyla taçlandıracağına yorumlanır.
Rüyada Elinde Turp Görmek

Rüyada elinde turp görmek, rüya sahibi için pek iyiye yorumlanmamaktadır. Rüya sahibinin üzüleceği ve kırgınlık yaşayacağı, canının sıkılacağı dönem yaşayacağına işarettir. Rüya sahibi yaşadıklarından dolayı günlerce etkisinden kurtulamayacak ve sorunlar yaşayacaktır. Kişinin bu sıkıntısı aile ortamına da yansıyacak ve büyük sorunların yaşanmasına neden olacağına yorumlanır.
Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmek, rüya sahibinin dünya zenginliklerine sahip olacağına işarettir. Rüya sahibi iş hayatında çok karlı ve kazançlı bir dönem geçireceğine işarettir.Kişi aynı zamanda büyük iş teklifleri alacak ve hatırı sayılır sermayeler elde edecektir. Rüya sahibi bu kazançlarıyla yatırım amaçlı mal alacak ve kazancını daha da artıracağına yorumlanır.
Rüyada Kara Turp Görmek

Rüyada kara turp görmek, rüya sahibinin moralini bozacak tatsız olayların yaşanacağına yorumlanır. Bu problemler hane içinde huzursuzluğa ve göz yaşına neden olacaktır. Rüya sahibi işinden sıkıntılar yaşaycak ve iflasın eşiğine gelecektir.
Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp görmek, rüya sahibinin önemsiz bir hastalığa yakalanacağına ve bu rahatsızlığını ayakta atlatacağına yorulur. Kişinin ailesinde de hafif hastalıkların yaşanacağına yorumlanır.
Rüyada Turp Yemek

Rüyada turp yemek, rüya sahibi sürpriz gelişmelerin yaşanacağına işarettir. Kişi hayatını büyük bir şekilde etkileyecek hayırlı ve güzel olaylarla karşılaşacaktır. Kişinin yaşadıkları hayatını kolaylaştıracak ve sorunlarını çözümleyecektir.
Rüyada Turp Almak

Rüyada turp almak, rüya sahibinin şansının ve kısmetinin bol olacağı bir döneme gireceğine işarettir. Kişi bu süreçte önüne çıkacak kısmetleri iyi değerlendirecek ve büyük kazanç sağlayacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

637 Aktif
0 Üye ve 637 misafir
Bugün : 8540
Dün : 21898
Toplam : 48088712
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...