Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
312 okuma
bbusraa Tabir kategorisinde (-7,242 puan)  
Merhabalar, rüyamda annem ve erkek kardeşimle birlikte bilmediğimiz bir eve geldik ve bebek vardı. O bebeği birilerinden koruyoduk ve ne olduğunu hatırlamıyorum. Sonra konuşmadığımız iki akrabamızın evinde olduğumuzu gördük. Ordan kalktık ve bebek kucağımdaydı. Dışarı çıktığımızda hava güneşli ve akşam olmaya yakındı. Otobüs bekleyen insanlar vardı. Karşıdan birkaç tane kurt geliyordu. Başlarında liderleri vardı. Lider olan kurt başka bir kurtu öldürmüş ağzında taşıyordu. Yan yana geçerken lider olan kurt bana baktığında gözlerinin siyahı olmadığını gördüm. Bembeyazdı gözleri korkutucuydu ama gözlerimi çekmedim ondan. Geçip gittiler. Otobüs beklerken annem ve kardeşimle birlikte yanımıza bir köpek geldi ayağıma dolandı. Sevdim biraz. Ve hala bebek kucağımdaydı.Ondan sonra uyandım.
bbusraa (-7,242 puan)  
Şunuda eklemek isterim. Kurtların hepsi siyah renkti.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
güzel yorumlar gelmiş  :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
Rüyada kurt sürüsü görmek, farklı şekillerde yorumlanır. Bazen böyle bir rüya kadınların sembolüdür bazen de hizmetkârlar anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi kendisine hizmet edecek kişiler bulur veya öyle bir saltanata sahip olur ki çalışmak zorunda kalmaz. Bu rüya rahatlığın, güzel yaşamanın da habercisidir. Rüyada kurt sürüsünün kendisini kovaladığını görmek, düşmanlar tarafından kuşatılıp onlardan zarar görme anlamına gelir. Rüyada kurt sürüsü görmek bazen de kötü niyetli bir grup insana delalet eder. Kurt sürüsünü kendi evinde gören kişi akrabaları ile birtakım sorunlar yaşar. Bu rüya aynı zamanda onlardan gelecek tehlikeye de işaret etmektedir.

Rüyada Vahşi Kurt Sürüsü Görmek
Rüyada görülen vahşi kurt sürüsü, içinde kaba ve katı yürekli insanların bulunduğu, merhametten anlamayan ve acıma duygularından yoksun bir topluluğun habercisidir. Bu rüyayı gören kimse bahsi geçen şekilde bir halk tabakasının içinde bulunmak zorunda kalır veya çevresinde bu kişilerden bulunur. Vahşi kurt sürüsü günahkar kimseler anlamına da gelir. Dini yönü güçsüz, dindar insanlarla dalga geçen ve manevi değerlere inanmayan bir grup insana da delalet eder.


 
Rüyada Kurt Sürüsünün Saldırısına Uğramak
Rüyasında kurt sürüsünün saldırısına uğrayan kişi, bir topluluk içinde bulunur ve o topluluğun sözlü tacizlerine maruz kalır. Bu rüya çalışma hayatınızda sizi çekemeyen kişilerin olduğuna ve bu kimselerin size zarar vermek için fırsat kolladığına işaret eder. Kurtların sizi saldırıp parçalaması büyük bir belaya maruz kalmaya, kurt sürüsü arasında kalmak ise tehlikeli düşmanlarla uğraşmaya yorumlanır.

Rüyada Kurt Sürüsü Görmenin Psikolojik Tabiri
Rüyada görülen kurt sürüsü kişinin iç dünyasında gizlediği kötü niyetlerin veya vahşi tarafın dışa vurumudur. Bu rüyayı gören kişi kendisinden bile sakladığı bazı duygulara sahiptir.
+2 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
Rüyada siyah kurt görmek, kendi gücünü kanıtlamaya, iş alanında sahip olduğu her türlü bilgiyi yatırıma dönüştürmeye ve düşmanlar üzerinde korku salmaya yorumlanır. Rüya sahibinin güçleneceğini, kudretli biri olacağını, çevresindeki kimseler tarafından saygı gördüğü gibi, sevileceğini de ifade eder. Bekar erkekler için kendilerine hayran olan bir bayanla tanışarak kısa sürede evleneceklerini, kimsenin sözünün etkisinde kalmayarak kendi hayatlarını kuracaklarının ifadesidir. Siyah kurt gören kişiler ekmeklerini taştan çıkaran, mert, sözlerini tutan, sorumluluklarının bilincinde kişiler oldukları gibi, yaptıkları her işte mükemmeli arayan, kusurlardan, aksiliklerden ve bahanelerden hoşlanmayan kimseler olurlar. Hayra yorumlanan rüya, kişinin asalet dolu bir yaşantı süreceğini, hiçbir zaman haksızlığa neden olmayacağı gibi, hakkını da söke söke alacağını, her mecrada gücünü kanıtlayacağını tabir eder.

Rüyada Siyah Kurtla Boğuşmak
Verilen mücadelelerin sonucunda rahata ermenin, karşılaşılan güçlüklerin kişinin motivasyonunu artıracağının ve korkusuzca hareket edeceğinin ifadesi olduğu gibi, düşmanlardan kurtulmak manasına da gelir. Sahip olunan çevrenin rüya sahibi gibi mücadeleden hoşlanan, gözü pek insanlardan oluştuğunu, çetin yollardan geçilse de kişilikten asla ödün verilmediğini de delalet eder.


 
Rüyada Siyah Kurt Başı Görmek
Mevki demektir ve çalışmaların neticesini fazlasıyla görmeye, istenilen yere ulaşmaya, bir değişim rüzgarına kapılarak tüm hayatını baştan sona yenilemeye alamet eder. Zenginliği işaret eden rüya, eli bollaşacak olan rüya sahibinin yeni eşyalar, mallar veya taşınmazlar alarak hem kendini, hem de sevdiklerini rahat ettirecek bir hayat sürdüreceğini delalet eder. Hak edilen bir makama erişileceğini ifade eden rüya, kaybedilen malları yeniden kazanmaya, hukuki konularda üstünlük sağlamaya da alamettir.

Rüyada Siyah Kurt Görmenin Psikolojik Yorumu
Keskin köşeleri olan, karakter açısından güçlü ve kendi başına buyruk kimseleri ifade eden rüya, özgürlük kavramının kişi için hayatın anlamı haline geldiğini, bağımsızlığını korumak için her türlü mücadeleyi verdiğini tabir eder.
+2 oy
Ferit Karabasan (991 puan)  
Rüyanız çok ilginç, aynı zamanda ürperticiymiş.
Bir bebek koruduğunuzu söylüyorsunuz.    
Bu sizin ve ailenizin korumacı yapıda olduğunu gösterir. Kurtlar hakkında söylemek istediğimde: Kurtlarda bizler gibi sosyal hayvanlardır, sürü halinde yaşarlar ve bir hiyeraşı vardır.

Lider Kurt (Alfa) Sürünün hiyeraşini sağlayan kişidir. Ona karşı gelen kurt ona meydan okumuş olur. Alfa kurta boyun eğmezse, Otoritesini korumak için ölümle sonuçlanan bir düello gerçekleşir.

Birde köpekten bahsetmişsiniz. Köpekde sizinde bileceğiniz gibi sadık arkadaşlarımızdır

Bu rüyada Sadakat, Koruyucu, Liderlik duygularınızın  baskın olduğu görülmekte.
Bu duygularınız bilinç altı vasıtasıyla rüyanıza yansımış.

Alfa kurtun gözündeki beyaz ışık herşeye yorumlananabilir bu kısmı daha bilgili rüya tabiri olan arkadaşlarıma bırakıyorum.

İyi günler dilerim.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 131 okuma
geekone3388 28 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 182 okuma
aerdemci65 1 Ocak 2020 Rüya kategorisinde aerdemci65 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 449 okuma
2 Haziran 2019 Tabir kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+25 oy
17 yorum 1.0k okuma
Hicaz 15 Temmuz 2019 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 133 okuma
20 Şubat 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
1 yorum 140 okuma
31 Mart 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 159 okuma
12 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Oğuz kayıkcı   yazdı
+4 oy
1 yorum 103 okuma
24 Şubat 2018 Tabir kategorisinde Tülay   yazdı
+4 oy
1 yorum 192 okuma
Esra şimşek 20 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Esra şimşek Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 260 okuma
15 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+1 oy
1 yorum 76 okuma
MelikeQa 15 Şubat 2023 Rüya kategorisinde MelikeQa Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 111 okuma
Lolitaa 19 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Lolitaa Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 100 okuma
Zekayi 4 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Zekayi Rüyazede (1.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

592 Aktif
0 Üye ve 592 misafir
Bugün : 12430
Dün : 21898
Toplam : 48092586
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...