Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
1.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada siyah erik görmek, iyi bir hekime delâlet eder. Erik rüyası, erik ağacının cinsine göre değişir ve mana taşır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Yaz aylarının ekşi ve en lezzetli, aynı zamanda en çok sevilen meyveleri arasında erik gelir. Kısa bir dönem ortaya çıkan ve daha sonra azalan erik, ayrıca birçok insanın rüyasına değişik şekillerde girer. İnsanlar ise bu konuda gördüğü rüyanın ne anlama geldiğine dair rüya aleminin yorumlarına bakarlar. Peki, rüyada erik görmek ne demek? Yeşil erik almak, toplamak ne anlama gelir? İşte yorumlar.

Erik rüyaya değişik şekillerde gelebilmektedir. Örneğin erik yemek, erik almak ya da erik satma ve toplamak gibi birçok farklı şekillerde görmek mümkün. Rüya alimleri tarafından ise rüyada erik görmek farklı şekillerde yorumlanmakta ve ele alınmaktadır. Olumlu veya olumsuz siz de gördüğünüz rüyaya bağlı olarak gelecek hakkında tahminlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada Erik Görmek

Rüyada erik görmek mevsimine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Eğer mevsiminde görülmüş ise o zaman bolluk ve berekete işarettir. Ancak mevsimi dışında görülmüş ise o zaman bazı sıkıntı ve dertler ile beraber gelecek olan sorunlara işaret eder. Ayrıca bazı hastalıklara rivayet edilir. Ancak genel olarak ise sevinç ve mutluluk ile beraber, rüya sahibinin alacağı bazı güzel ve müjdeli haberlere delalet eder.

Rüyada Yeşil Erik Almak

Rüyada yeşil erik almak ya da görmek rüya sahibinin elinde olan değerlerin kıymetini bilmesi gerektiğine yorumlanır. Özellikle aile içinde bazı tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet edilir. Ancak aile büyüklerinin araya girmesi ile beraber bu sorunun kısa süre içerisinde biteceği üzerine işaret eder.

Rüyada Erik Toplamak

Rüyada erik toplamak rüya sahibi için iyi bir malzeme elde edeceği üzerine yorulur. Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra yeniden refaha kavuşacağına, sorunların biteceğine ve iyi bir maddi kazanç elde edeceği üzerine rivayet edilir. Hayatında yaşadığı tüm sıkıntıların sona ereceğini ve ailesiyle beraber mutlu bir yaşama uzanacağı üzerine delalet eder.

Rüyada Mor Erik Görmek

Rüyada mor erik görmek rüya sahibinin uzun bir dönemden bu yana uğraştığı çalışmalarının gerçeğe dönüşeceği üzerine yorumlanır. Bu çalışmalar neticesinde iyi bir maddi kazanç elde edeceği ve varlıklı bir yaşam sürdüreceğine delalet eder. Aynı zamanda hatalarından kısa bir zaman içerisinde dönmek suretiyle, yeniden düze çıkacağı üzerine işaret etmektedir.

Rüyada Ağaçtan Erik Koparıp Yemek

Rüyada ağaçtan erik koparıp yemek ağacın kimin olduğuna bağlı olarak farklılık göstermektedir. Eğer ağaç başkasının ise ve şekilde erik koparılıp yanıyorsa, o zaman rüya sahibinin gerçek yaşamda haram yiyebileceği ve kötü işlere dolaşacağı üzerine yorulur. Eğer erik ağacı rüya sahibine aitse o zaman yakın bir zamanda müjdeli bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada Siyah Erik Görmek

Rüyada siyah erik görmek rüya sahibinin harama el uzatacağına, bu yüzden çok dikkat etmesi gerektiğine dair bir uyarıdır. Ayrıca hayatındaki kötü alışkanlıkları bırakıp artık sağlıklı ve dengeli bir yaşama uzanması gerektiğini anlatır. Eğer mal ve mülkün değeri bilinmez ise ciddi oranda önemli bir kayıp yaşanacağı üzerine de rivayet edilmektedir.

Hamileyken Rüyada Erik Görmek

Hamileyken rüyada erik görmek rüya sahibinin isteklerine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder. Aynı zamanda ailesi ile beraber mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ailesi ile arasında güzel bir uyum olacağına işarettir. Hamile kişiler için doğacak olan çocuğunun hayırlı olacağına, başarılı işlere imza atacağını işaret eder. Vatana millete hayırlı olacağını ve doğru işler yapacağı üzerine rivayet edilmektedir. Ailesi ile beraber parlak ve mutlu bir yaşama uzanacağı üzerine de yorulur.
BİR BAŞKA YORUM
Rüyada erik görmek, aşka işarettir. Erik yemek, hü¬kümet idaresinden hoşnutluğa ve servete, saadete, kuru erik ızdıraba ve kavga patırtıya işaret eder. Ebu Said'in Yorumu Rüyasında erik yediğini gören hastanın bu rüyası onun hastalığından şifa bulup iyileşe¬ceğine işaret eder. Sağlıklı bir kişi bu rüyayı görse, sağlıklı yaşamıyla birlikte isteğinin ve muradının da gerçekleşe¬ceğine işaret eder şeklinde yorumlanır. Rüyada sarı erik görmek iyi değildir. Bu rüya üzüntü ve ke¬dere veya hastalığa işaret eder şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada mevsimi dışında görülen erik, has¬talık, üzüntü ve kedere işârettir. Kişinin rüyada mevsimsiz (mevsimi dışında) erik görmesi, iyi değildir. Bu rüya, hastalığa, üzüntü ve kedere işarettir. Rüyada mevsiminde erik görmek, rızka yahut bir yitiğin bulunmasına işâret eder. Bir kimsenin rüyada mevsiminde erik görmesi, yemesi hayırla yorumlanır. Mevsiminde rüyada görülen erik, kır¬mızı olsun, siyah olsun, yeşil olsun eğer tatlı ise, mal ve rızkın artmasına işaret olarak yorumlanır. Rüyada erik görmek, bir yitiğin, zayi edilmiş bir malın, eşyanın bulun¬masına da işarettir denmiştir. Bir hastanın rüyada erik yediğini görmesi, hastalıktan şifâ bulacağına işâret eder. Yine erik rüyası, aile içinde geçimin çok güzel ve muntazam olduğuna işârettir. Rüyada meyvesi siyah erik görmek, iyi bir hekime işâret eder.
Rüyada mevsiminde erik görmek bir yitiğin bulunması yahut rızka, Hastanın erik yemesi şifa bulmasına, Mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder. Rüyada erik görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. Erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir.

Rüyada vaktinde erik görmek, rızık ile tâbir olunur. Yine erik görmek, bir yitiğin bulunmasına delâlet eder. Rüyada mevsimsiz olarak görülen erik, hastalık, üzüntü ve kedere işarettir. Bir hastanın rüyada erik yediğini görmesi, hastalıktan şifa bulacağına delâlet eder. Yine erik rüyası, Aile içinde geçimin çok güzel ve muntazam olduğuna işarettir.

Rüyada meyvesi siyah erik görmek, iyi bir hekime delâlet eder. Erik rüyası, erik ağacının cinsine göre değişir ve mana taşır.
Seyyid Süleyman demiştir ki: Mevsiminde kırmızı yahut siyah ve aynı zamanda tatlı erik görmek; mal husulüne delalettir.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında erik yiyen, hasta ise, şifa bulur. Hasta değilse sağlıklı yaşamaya devam eder.

Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Rüyada erik topladığınızı gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir. Ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir. Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır.Yine bostan içinde erik ağacı olduğunu görmek, ilim ve edep öğrenecek bir evlâda alâmettir.

Rüyada ve mevsiminde erik görmek ne renk olursa olsun, eger tatli ise eline mal geçecegine isarettir. Rüyada erik yedigini gören eger hasta ise iyilesir, isi bozulmus ise düzelir. Bir baska rivayete görede: Vaktinde görülmesi riziktir. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalik yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasinda erik yedigini görse hastaligi iyilesir.

rüyada erik görmek

Rüyada papaz eriği görmek kişinin yaşadığı psikolojik sorunlarından kurtulmaya başlayacağını gösterir. Rüya sahibi bundan sonra mutlu ve güzel günler yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin çocuğu yok ise sevdiği birisi ile yapmayı planladığı bir konuda problemler ve sıkıntılar yaşayacağını ifade eder. Kişinin düşmanları tarafından kurulan bir tuzağa düşeceğini anlatır. Rüya sahibinin malına birinin zarar vereceğini anlatır. Rüya sahibinin sorunlarında bir artış meydana geleceğini ifade eder. Kalıcı bir çözüm bulunmaz ise zor bir hayat yaşayacağı ve iş hayatında da yöneticiler ile sorunlar yaşayacağı anlamına gelir.
Rüyada mevsiminde erik görmek, rüya sahibinin hayırlı ve güzel haberler almasına işaret ederken bol helal kazanca işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında elde edeceği başarılarla birlikte mutlu ve huzurlu olacağına yorumlanmaktadır. Erik, bolluk ve berekete işaret ettiği için rüya sahibinin bundan sonraki yaşamında maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir. Erik, rüya sahibinin daha huzurlu bir hayat yaşamasına işaret etse de rüyanın tam olarak nasıl görüldüğü de dikkate alınarak yorumlanmalıdır.

RÜYADA ERİK AĞACI GÖRMEK

Rüyada erik ağacı görmek, rüya sahibinin gönlü bol bir kimse olduğuna yorumlanırken aile üyeleri arasındaki bağı ifade etmektedir. Rüya sahibinin sevdikleriyle birçok şeyi paylaşmasına, herkese ikramlarda bulunduğuna yorumlanmaktadır. Rüyada erik ağacı görmek insan ilişkilerinin iyiye gideceğine ve bereketle yorumlanmaktadır.

RÜYADA ERİK YEMEK

Rüyada erik yemek hayır ve berekettir. Rüyayı gören kişinin sağlıklı ve güzel günler göreceğine işaret ederken aynı zamanda berekete yorumlanır. Rüya sahibinin güzel haberler alacağına yorumlanır. Rüyada mevsiminde yenen erik, rüya sahibinin hem bol helal paralar kazanmasına hem de huzurlu bir hayat yaşayacağına yorumlanmaktadır.

RÜYADA EKŞİ ERİK GÖRMEK

Rüyada ekşi erik yemek, rüya sahibinin pek hoşuna gitmeyecek olaylara işaret eder. Rüyayı gören kişinin keyfini kaçıran bazı durumlarla karşılaşacağına işaret ederken aynı zamanda gereksiz insanların varlığına yorumlanmaktadır. Rüyada ekşi erik yiyen kişinin can sıkıcı durumlarla karşılaşacağına delalet eder.

RÜYADA ERİK TOPLAMAK

Rüyada ağaçtan erik toplamak, rüya sahibinin emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin uzun zamandır başarılı olmak için çabaladığı işlerde istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir. Rüyada meyve görmek berekete işaret etmekle birlikte rüyayı gören kişinin bol helal paralar kazanarak maddi anlamda rahatlayacağına delalet etmektedir.

RÜYADA ERİK SATMAK

Rüyada erik satmak, rüya sahibinin yapmayı çok istediği bazı hedeflerinin olduğuna, bu hedefler için çok çalıştığına ve yakın zamanda hayallerinin gerçekleşmesine delalet etmektedir. Rüyada erik satmak, rüya sahibinin gereksiz yere zihnini meşgul eden olaylardan sonunda kurtulacağına yorumlanmaktadır.

RÜYADA HAMİLEYKEN ERİK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada hamile bir kanının rüyasında erik görmesi, yakın zamanda isteklerinin gerçekleşeceğine ve sorunsuz bir hamilelik süreci geçireceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin çocuğunu sağlıkla dünyaya getireceğine yorumlanmaktadır.

RÜYADA BİRİNİN ERİK VERMESİ

Rüyada birinin erik vermesi, rüya sahibinin sıkıntılı bir sürçe gireceğine ve yakın çevresinden yardım alacağına yorumlanır. Rüya sahibinin ailesi ve sevdikleri sayesinde bu süreçten en az hasarla kurulacağına işaret etmektedir.

RÜYADA KIRMIZI ERİK GÖRMEK

Rüyada kırmızı erik görmek, rüya sahibinin mal ve mülk sahibi olacağına, eline çok fazla para geçeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin istediklerini yapacağına ve bundan dolayı maddi manevi rahatlayacağına işaret etmektedir.

RÜYADA YEŞİL ERİK GÖRMEK

Rüyada yeşil erik görmek, rüya sahibinin kavuşacağı ferah günlere işaret eder. Rüya sahibinin çok para kazanarak eski sıkıntılı günlerini geride bırakacağına yorumlanmaktadır. Rüyada yeşil erik görmek ve yemek, rüya sahibinin çok mutlu olacağı ve sıkıntılardan kurtulacağı günlerin çok yakında olduğuna delalet etmektedir.

ALİMLERİN YORUMLARINA GÖRE RÜYADA ERİK GÖRMEK

Molla Cami: Vaktinde görülmesi rızıktır. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalık yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasında erik yediğini görse hastalığı iyileşir.

Nablusi: Vaktinde görülmesi rızıktır. Yahut bir yitiğin bulunmasıdır. Mevsimsiz olarak görülürse; hastalık yahut üzüntü ve kederdir. Hasta ise; rüyasında erik yediğini gören iyileşir ve kalkar.

Seyyid Süleyman: Mevsiminde kırmızı yahut siyah ve aynı zamanda tatlı erik görmek; mal husulüne delalettir. Sarı erik; hastalık, hüzün ve düşmanlıktır.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında erik yiyen, hasta ise, şifa bulur. Hasta değilse sağlıklı yaşamaya devam eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Erik mevsiminde rüyada görülen erik ile mevsimi değilken rüyada görülen erik, farklı bir şekilde yorumlanmaktadır. Kimi zaman dünya malına verilen önem anlamına gelen erik rüyası, kimi zaman da sağlıklı bir yaşam anlamına gelmektedir. Meşgul bir zihnin ve araştırmacı kişiliğin işareti olan erik rüyası, rüya sahibinin hassas kişiliği hakkında da bilgi vermektedir.

Rüyada Erik Görmek

Mevsiminde olmayan bir zamanda rüyada görülen erik, sağlık sorunlarına ve üzüntüye işarettir. Mevsimindeyken rüyada görülen erikse, kaybedilen bir şeyin bulunmasına ve kazanca işaret etmektedir. Eriğin türü ve rengi de en az mevsiminde görülüp görülmediği kadar önemlidir. Dünya malına işaret eden erik rüyası, müjdeli haber alınacak şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin güzel sürprizler ile karşılaşarak mutlu olması anlamına gelen rüyada erik görmek, ziynet eşyalarına bir yenisinin ekleneceğinin habercisidir

Rüyada Erik Yemek

Rüyasında erik yiyen rüya sahibinin evlilik için bir adım atacağı ve hayırlı bir kısmet bulacağı rivayet edilmektedir. Rüyada erik yemek, kısmet kapısının açılması ve şansın artması olarak yorumlanmaktadır. Olumlu anlamlara sahip olan rüyada erik yemek, sağlık sorunlarının bitmesini de işaret etmektedir. Kısa zamanda refaha ve huzura erişecek olan rüya sahibi, huzurlu bir yaşam sürecektir. Kaliteli bir hayat sürmeyi vaat eden rüyada erik yemek, rüya sahibini mutlu etmektedir.

Rüyada Yeşil Erik Görmek

Rüyada yeşil erik görmek; kişinin mutlu, huzurlu ve bol kazancına bir işarettir. Rüyada yeşil erik gören kişinin başına olumlu olayların geleceği rivayet edilmektedir. Rüyada yeşil erik gören birini güzellikten ve hayırdan başka hiçbir şey beklememekte ve hayatı tanıma fırsatı yakalamaktadır. Çok güzel ve başarılı bir geleceği bulacağı söylenilmekte olup yakında müjdeli haber alacağına dikkat çekilmektedir. Geleceği parlak ve çalışkan bir evlat müjdeleyen yeşil erik rüyası, rüya sahibini mutlu etmektedir.

Rüyada Erik Toplamak

Rüya sahibi için hayırlı bir rüya olarak yorumlanan rüyada erik toplamak, sağlık sorunların ve sıkıntıların azalacağına işarettir. Rüyada erik toplayan kişi, sağlayacağı helal kazancını iyi bir şekilde değerlendirme fırsatı bulacaktır. Yalnız mevsiminde görülmeyen erik toplama rüyası, olumsuz durumları işaret etmektedir. Eğer mevsimi dışında erik toplama rüyası görülüyorsa, rüya sahibi ne kadar çok çalışırsa çalışsın hayallerine ulaşamayacak anlamına gelmektedir. Hırsızlık olayı ile karşılaşması beklenen rüya sahibi, borçları sebebi ile zor zamanlar yaşayacaktır.

Rüyada Ekşi Erik Görmek

Kişinin canını sıkan veya yüzünü güldürmeyecek olan bir haber alacağını işaret eden rüyada ekşi erik görmek, çevresindeki insanlar ile rüya sahibinin çekişmesi olarak yorumlanmaktadır. Özellikle rüya sahibi kadınsa ve evliyse, kaynanası ile aralarının bozulacağı anlamına gelmektedir. Şer olarak yorumlanan rüya, kişinin kazancını kaybederek yalnızlaşmasına neden olmaktadır. Birçok olumsuz anlamı bulunan ekşi erik rüyası, huzursuz bir yaşama işarettir. Rüya sahibinin yüce gönüllü ve elinin açık olması, bereketin artmasını sağlamaktadır. Kötü haberlere hazırlıklı olması gereken rüya sahibi, metaneti ile her şeyi yoluna koymaktadır.

Rüyada Erik Sattığını Görmek

Uzun zamandır dileği gerçekleşmeyen rüya sahibi, rüyada erik sattığını gördüğü takdirde hak ettiği karşılığı alacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin aklına takılan soru işaretlerinin çözüleceğine ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir. Rüyasında erik sattığını gören kişinin toplum arasında itibarı artmakta ve kazancı da çoğalmaktadır. Hane içinde müjdeli haber olarak da yorumlanmakla birlikte rüya sahibinin çevresindekiler tarafından sevildiğinin belirtisidir. Güzel başlangıçlar anlamına gelen rüya, her hareketin önceden planlanması anlamına gelmektedir.
Rüyada Erik Görmek

Rüyada mevsiminde görülen erik, hayırlı kazanlara yahut rızka işaret eder.

Ayrıca bkz: Erik Ağaçları

Hastanın rüyada erik yemesi şifa bulmasına; mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder.

Rüyada eriklerin çürüdüğünü görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır.

Rüyada erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir. Ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir.

Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır. Ancak ne renk olursa olsun, eğer tatlı ise eline mal geçeceğine işarettir. Rüyada erik yediğini gören eğer hasta ise iyileşir, işi bozulmuş ise düzelir.

Rüyada kırmızı erik görmek, bu yaz mutluluğunuzun neşenizin bol olacağına işaret eder. Rüyada mürdüm eriği görmek eskilerden eşini dostunuzla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada can eriği görmek ve yemek, özlediğiniz bir durumun tekrar hayatınıza özlediğiniz şekliyle gireceğine işaret eder.

Hamile birinin rüyada erik görmesi rahat bir hamilelik geçireceğine işarettir.

Rüyada ekşi erik görmek, hem sizi sevindirecek hem de biraz üzecek bazı olaylar ile karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada tuzlayarak erik yemek, mutlu günler için çok çaba harcayacağınıza ve sonunda çocuklar gibi mutlu olacağınız günlerin geldiğine delalet eder.
Rüyada Erik Görmek

Rüyada erik görmek taşınmaya veya iş değiştirmeye yorumlanır. Rüyada erik yemek ev alacağınıza delalettir. Rüyada eriği tuzla yediğini görmek yeni ev almanızla ilgili parasal konuda rahat olacağınıza işarettir. Rüyada erik yıkadığını görmek istemediğiniz bir yere taşınacağınıza yorumlanır.

Rüyanızda erik dağıttığınızı görmek taşındığınız yerdeki kişilerle, komşularla iyi anlaşacağınıza delalettir. Eriğin çekirdeklerini çıkardığınızı görüyorsanız tam istediğiniz bir eve taşınacağınıza ve o evi istediğiniz gibi düzenleyeceğinize işarettir. Rüyada erik taşıdığını görmek yeni bir iş kuracağınıza yorumlanır.

Eğer çuval çuval taşıyorsanız kurduğunuz işin bozulacağına, tek bir torba erik taşıyorsanız işinizi uzun bir süre sürdüreceğinize yorumlanır. Rüyada erik ile pasta yaptığını görmek iş ile ilgili sorunlar yaşayıp başka mesleklerle ilgileneceğinize delalettir.

Rüyanızda erik ağacı görmek iş ile alakalı olan toplu paraya yorumlanır. Erik ağacının altında dinlendiğinizi görüyorsanız bazı kişilere iş konusunda yardım edeceğinize delalettir.

Ağaçtan erik kopardığınızı görmek iş yoğunluğundan dolayı bazı kişilere zaman ayıramayacağınızı bu nedenle dargınlıkların olacağına işarettir.

Eriği sattığını görmek işte haksız yere suçlanmaya işarettir. Eğer erik satın alıyorsanız siz işle ilgili birilerine haksızlık yaparsınız.

Rüyada eriği ham yediğini görmek başarısız olduğunuz bir işte yükseliş göstereceğinize delalettir. Rüyada eriğin rengi yeşilin daha açığı ise elinize toplu bir para geçer. Koyu yeşil ise bu aralar elinize hiç para geçmeyeceğine işarettir.

İbn-i Sîrîn: Kırmızı veya kara erik; mevsiminde görmüşseniz, mal ve isteğe… Sarıerik; hastalığa... Tatları hoş olan sarı, kırmızı ve kara erik almak ve bunları yemek; eriklerin miktarınca mal elde edeceğinize ve muradınıza ereceğinize… Mevsimi olmadığı halde sarıerik yemek; üzüntü, sıkıntı, bela ve husumete işarettir.

Seyyid Süleyman: Mevsiminde kırmızı yahut siyah ve aynı zamanda tatlı erik görmek; mal husulüne delalettir. Sarıerik; hastalık, hüzün ve düşmanlıktır.

Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında erik yiyen, hasta ise, şifa bulur. Hasta değilse sağlıklı yaşamaya devam eder.

Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır. Rüyada ve mevsiminde erik görmek ne renk olursa olsun, eğer tatlı ise eline mal geçeceğine işarettir. Ağaç dalında görülen erik zenginlik servettir.

Tabir bakımından ekşi erik görmek daha iyidir. Erik rüyası, erik ağacının cinsine göre değişir ve mana taşır. Mevsiminde görülen erik bir yitiğin bulunması yahut rızka, hastanın erik yemesi şifa bulmasına, mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder.

Yine erik rüyası, aile içinde geçimin çok güzel ve muntazam olduğuna işarettir. Rüyada meyvesi siyah erik görmek, iyi bir hekime delâlet eder. Erik topladığınızı görürseniz, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir. Olgun erikler mutluluğun işaretidir.

Bir başka rivayete göre: Rüyada erik görmek hiç beklemediği bir dostunun ihanetine uğrar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERİK GÖRMEK

Rüyada erik görmek ile ilgili rüya tabiri rüyanın ne zaman görüldüğü ile yakından ilgilidir. Erik mevsiminde veya erik mevsimi dışında görülen bu rüya, gören kişi için farklı anlamlar taşır. Şöyle ki, rüyanızda erik gördüğünüz zaman erik mevsimi değilse bu sağlık sorunlarına ve buna bağlı olarak güçlüklere, üzüntüye işaret eder. Mevsimindeyken rüyada erik görmek ise kazanca ve kaybedilen bir şeyin yeniden bulunmasına, kazanılmasına yorumlanır.
RÜYADA ERİK BAHÇESİ GÖRMEK

Rüyada erik bahçesi görmek, hayırlara ve mutluluklara tekabül edilir. Mutlu bir hayata adım atmanın habercisidir. Bekar kimsenin erik bahçesi görmesi, yakın zamanda evlenmeye ve bir erkek evlat sahibi olmaya işarettir. Evli birinin erik bahçesi görmesi, hanesine yeni katılacak erkek üyeye yorumlanır.
RÜYADA ERİK AĞACI GÖRMEK

Evinin bahçesinde erik ağacı görmek çok çocuklu, kalabalık bir aileye sahip olmak, evinde sürekli misafirler ağırlamak, herkese gönlü bol şekilde ikramlarda bulunmak demektir. Rüya sahibinin elinin açıklığına ve iyilik konusunda yüce gönüllü olduğuna, sevaplarının çoğaldığına haber verir. Erik ağacı aile birliği ve aile üyeleri arasında her zaman sevgi dolu bağlar olacağı anlamına da gelir.
RÜYADA ERİK YEMEK

Rüyada erik yemek, şifa ve kurtuluş olarak kabul edilir. Rüya sahibinin kötü günlerinin biteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına ve artık güzel bir hayatının olacağına alamet eder. Rüyada erik yemek aynı zamanda kısmet anlamına gelir ve kazancın artacağı, kişinin rızkının çoğalacağı ve yaşamının daha rahat ve kolay olacağı şeklinde tabir edilir.
RÜYADA CAN ERİK GÖRMEK

Rüyada can eriği görmek ve yemek özlediğiniz bir durumun tekrar hayatınıza özlediğiniz şekliyle gireceğine işaret eder.
RÜYADA ERİK ÇEKİRDEĞİ GÖRMEK

Rüyada erik çekirdeği görmek, işlerinin rayına oturacağına ve sıkıntılarından kurtularak feraha ermeye, bahtının açılmasına, kaliteli bir hayat sürdürmeye tekabül eder.
RÜYADA YEŞİL ERİK YEMEK

Rüyada yeşil erik yemek; mutluluğun, ferahlığın, huzurun ve bol maddi kazancın işaretidir. Bunun dışında da daha birçok olumlu hadise, bu rüyayı gören kişinin başına gelecektir. Kişiyi, hayırdan ve iyilikten başka hiçbir şey beklememektedir. Hayatın güzelliklerini tanıma fırsatı bulacak olan bu kimse, bunun tadına çıkarmaya bakacaktır. Çok başarılı ve güzel bir geleceğin de kişiyi beklediği söylenebilir.
RÜYADA ERİK TOPLAMAK

Rüyada erik toplamak, rüya sahibinin, çok çalışıp çabalamasına ve sürekli bu düşüncelerle yatıp kalkmasına rağmen hayallerine ve istediklerine ulaşamayacağına ve bu yüzden içinde büyük bir ukde kalacağına tabir eder. Ayrıca, bazı rüya tabirleri tam aksini söyler. Rüyayı gören kişinin, hayal ettiği ve gerçekleştirmek istediği şeyler konusunda atılımlar yaptığına, çok hayırlı ve olumlu işlere girdiğine, istediklerine kısa zamanda ve iç kaybetmemecesine sahip olacağına ve çok huzurlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.
RÜYADA ERİK GÖRMEK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Ekşi Erik Görmek
Mevsimsiz ekşi erik görmek kişinin yüzünü güldürmeyen, çok üzülmese de canını sıkan bazı haberler alacağına yorumlanırken, özellikle bayanların çevrelerindeki kişilerin arkasından yaptığı dedikodulara şahit olarak can sıkıntısı yaşayacaklarını, duydukları sözleri içlerine atarak morallerinin bozulacağını ifade eder. Mevsimsiz ekşi erik yiyen kişi evli ise kaynanasıyla arasındaki çekişmeler uzun sürer. Mevsiminde ekşi erik yiyenin geleceği parlak, çalışkan ve zeki bir oğlu olur.

Rüyada Tatlı Erik Görmek
Rüyada ister yeşil, ister kırmızı, ister kara erik görmek rengi fark etmeksizin rüya sahibinin kazanç, rızık ve mal sahibi olacağı anlamına gelir. Eriği yemek de kısmete ve yaşanacak olan güzel gelişmelere işaret eder. Eğer rüya sahibi işsizse bir iş sahibi olacak demektir.

Rüyada Erik Ağacına Çıkmak
Rüyada erik ağacına çıkmak sorunsuz sıkıntısız bir hayat yaşamaya ve sevdikleriniz ile güzel zaman geçirmeye, sizi huzursuz eden insanlardan uzaklaşarak elde edeceğiniz rahatlığa ve huzur bulmaya tekabül etmektedir.

Rüyada Kırmızı Erik Yemek
Rüyada kırmızı erik yemek, rüyayı gören kişinin işinde çok başarılı olacağı ve böylece terfi alacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin iş yerinde ve toplum arasında itibarının artacağı gibi aynı zamanda kazancının da çoğalacağına yorulur. Kişi zengin olma isteğine adım adım yaklaşacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERİK GÖRMEK

Rüyada erik görmek eriğin zamanında görülmesi ile zamanı dışında görülmesine bağlı olarak değişir. Zamanında görülen erik kazanca ve kaybolmuş şeyin yeniden bulunmasına işaret ederken, zamanı dışında görülen erik sağlık sorunlarına, üzüntüye ve zorluklara işaret eder. Sağlığını yitirmiş bir kişi eğer rüyasında erik yediğini görürse bu onun sağlığına geri kavuşacağına işaret eder. Rüyada görülen erik, kişinin hiç beklemediği ya da aklından geçirmediği bir olay hakkında, çok güvendiği biri tarafından büyük bir şok yaşayacağına işaret eder. Eğer erik yeteri kadar yetişmiş ise huzur ve sevindirici şeyler anlamına gelir. Eriğin dalında görülmesi demek, bolluğa, berekete, kazanca ve rızka işaret eder. Rüyada görülen erik eğer tatlıysa o halde rüya sahibinin eline toplu bir para ya da bir mülk geçecek demektir.

RÜYADA ERİK TOPLAMAK VE YEMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada erik toplamak çok güzeldir. Rüya sahibinin gönlünde yatan dilek ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada erik yemek hayırlıdır, özellikle de zamanında yenen erik çok güzel şeylere işaret eder. Eğer hasta biri rüyasında erik yerse bu onun şifa bulacağına işaret ederken, her kim ki rüyasında erik yerse her ne derdi varsa ondan kurtulur ve sıkıntılarını geride bırakır.
RÜYADA KIRMIZI VE TATLI ERİK GÖRMEK
Rüyada erik görmek ne anlama gelir? Rüyada erik görmek ve yemek ne demektir? Rüyada ekşi erik toplamak ve kırmızı erik görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada kırmızı erik görmek dünya malına ve rüya sahibinin gönlünde yatan aslana işaret eder. Rüyasında kırmızı erik gören kişi kazanç elde edecektir ve dileklerine kavuşacaktır.

Rüyada ister yeşil, ister kırmızı, ister kara erik görmek rengi fark etmeksizin rüya sahibinin kazanç, rızık ve mal sahibi olacağı anlamına gelir. Eriği yemek de kısmete ve yaşanacak olan güzel gelişmelere işaret eder. Eğer rüya sahibi işsizse bir iş sahibi olacak demektir.
RÜYADA SEPET DOLUSU ERİK GÖRMEK

Mevsiminde sepet dolusu tatlı erik görmek alınacak büyük hediyelere ve kişinin çok güzel sürprizlerle karşılaşarak moral bulacağına yorumlanır. Aynı zamanda maddi değeri yüksek bir ev veya araba almak, ziynet eşyalarına yenilerini eklemek, para konusunda şansın yaver gitmesi sonucu rahat etmek demektir. Sepetin içindeki erikler ekşi ise ve mevsimsiz görülen bir rüyaysa kişiyi sıkıntıya sokacak kadar bir meblağın elden çıkacağına, hiç hesapta olmayan bir ödeme veya borç nedeniyle can sıkıntısı yaşanacağına yorumlandığı gibi bir hırsızlık olayıyla karşılaşmaya da alamet eder. Özellikle rüya sahibine ait bir eşyanın kaybolması ya da çalınması yüzünden yaşanacak tatsızlığa tabir edilir.
RÜYADA BİR ÇUVAL ERİK GÖRMEK

Çuvalla erik görmek de mevsiminde ise o sene için kişinin kazancında çok büyük yükselmeler olacağına ve bolluğun, bereketin hiç eksilmeyeceğine, kayıp bir eşyanın ya da geri gelmesine imkansız gözüyle bakılan bir paranın ele geçmesine de yorumlanır. Miras işleri olanların ise mahkemelerden olumlu sonuçlar alacaklarını, mal varlıklarının yakın zamanda gözle görülür şekilde artacağına da yorumlanır. Zamansız görülürse kişiye ikiyüzlü, çıkarcı şekilde yaklaşan kişilerin çokluğuna, etrafta güvenilir insan bulmakta zorluk çekileceğine ve dikkat edilmediği takdirde maddi konularda yaşanacak kayıplar veya yaşanacak hırsızlıklar yüzünden zor günler geçirileceğine de alamettir.
RÜYADA EKŞİ ERİK GÖRMEK VE YEMEK NE DEMEK

Mevsimsiz ekşi erik görmek kişinin yüzünü güldürmeyen, çok üzülmese de canını sıkan bazı haberler alacağına yorumlanırken, özellikle bayanların çevrelerindeki kişilerin arkasından yaptığı dedikodulara şahit olarak can sıkıntısı yaşayacaklarını, duydukları sözleri içlerine atarak morallerinin bozulacağını ifade eder. Mevsimsiz ekşi erik yiyen kişi evli ise kaynanasıyla arasındaki çekişmeler uzun sürer. Mevsiminde ekşi erik yiyenin geleceği parlak, çalışkan ve zeki bir oğlu olur.

Ekşi eriği mevsiminde yiyen kişinin oğlu olur ve evladının geleceği her zaman başarılarla çevrelenir. Sır tutan, kimsenin işine burnunu sokmayan, sakin ve alçak gönüllü bir eşe sahip olmak demektir. Aynı zamanda evde bereketli günlerin yaşanacağına alamet eder. Mevsimsiz ekşi erik yiyen kişi ise kendisine verilen bir nasihati kulak arkası etmesi yüzünden hata yapar ve bunun neticesinde hoşuna gitmeyen eleştiriler duyar. Aynı zamanda çevredeki kimselerin rüya sahibinin bazı olumsuz yanlarını dillerine doladıklarına da yorumlanır.
RÜYADA ERİK REÇELİ YAPMAK

Kırmızı, olgun, mevsiminde görülen eriklerden reçel yapmak hastalıktan kurtularak eski günlerden çok daha iyi olmaya ve her anlamda gönülden geçen dileklerin kabul olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin karşısına kendisi gibi her işi gönülden yapan, iyiliksever insanların çıkacağını ifade eder. Sadık, tatlı dilli, kişinin üzerine titreyen, herkesin beğendiği bir eşe sahip olmak manasına da gelir. Bekar biri erik reçeli yaparsa düğünü dillerden dillere dolaşır ve çok mutlu bir evliliği olur. Mevsimsiz erik reçeli yapan kişiler aceleci davranmak veya büyüklerine danışmadan hareket etmek nedeniyle iş hayatında maddi kayıplar yaşar veya borçlarını zamanında ödemekte güçlük çekerler.
RÜYADA ERİK AĞACINA TIRMANMAK

Rüya sahibinin geçmişinde kalan ama aklından, kalbinden çıkmayan birine duyduğu özleme, bu özlem nedeniyle o kimseye ulaşmaya çalışacağına yorumlanır. Yeniden eski günleri yaşamak istemenin, bunu yaparken bugünü biraz olsun ihmal ederek sevilen kişilerin dikkatini çekecek olmanın alametidir. Melankolik bir ruh hali içine girileceğine dair bilgi veren rüya, sıkıntı duyulan, kişiye rahatsızlık veren bir konudan yakın bir dosta bahsedecek olmaya da yorumlanır. Özellikle çok yoğun ve sürekli seyahat ederek çalışmak zorunda kalan kişilerin yaşadıkları stresten kurtulmak için yeni ortamlara gireceklerini yahut geçmişte kalan kişilerle yeniden görüşerek kendilerini iyi hissetmeye çalışacaklarını tabir eder.
RÜYADA AĞAÇTAN ERİK TOPLAMAK VE ERİK TOPLARKEN DÜŞMEK

Mevsiminde ağaçtan erik toplamak verilen çabaların boşa gitmediğini görecek olmaya ve her türlü çalışmanın tam karşılığını alarak memnuniyet duymaya yorulur. Maddiyatla alakalı konularda yaşanan endişelerin son bulacağını müjdeleyen rüya, amaç doğrultusunda ilerlendiği takdirde başarının mutlak olacağını, zafer kazanılacağını ve düşmanlarla kolay baş edileceğini bildirir. Olmuş erik toplayanlar yeni bir yaşama adım atarlar. Yeni bir çevreye girmenin ifadesi olduğu gibi, mesleki becerileri ortaya koyup, kariyer planlarına uygun hareket edilecek bir işe başlamak manasına da gelir.

Kendi bahçesinde erik toplarken düştüğünü görenler yakın çevrelerinde kıskanç ve alttan alta kişiyi çekemeyen, onun başarısız olmasını isteyen birine dikkat çeker. Küçük ama kişiyi rahatsız eden hamleler yapacak olan düşmanların ifadesi olduğu gibi, rüya sahibinin dikkatsizlik ve herkese inanması nedeniyle karşısındaki tehlikeleri son ana kadar fark etmediği için zaman zaman zarar görebileceğini de bildirir.
RÜYADA CAN ERİK YEMEK

Yeni iş kuranların veya yeni evlenenlerin yaşanan bazı aksiliklerde hemen parlamamaları gerektiğini, olgunlaşmaya ihtiyaçları olduğunu ve hayatı bir müddet akışına bırakmak gerektiğini ifade eder. Güzel başlangıçlara da yorumlanan rüya, her türlü isteğin elde edileceği bir geleceğe sahip olunacağını da müjdeler.
RÜYADA ERİK GÖRMENİN PSİKOLOJİK YORUMU

Hareketli bir hayatın, meşgul bir zihnin ve araştırmacı kişiliğin işaretidir. Rüya sahibinin her yaptığı işte mükemmeli aradığını ve kendisini ifade ederken dikkatli davrandığını, insanların hakkındaki düşüncelerini de çok önemsediğini bildirir. Kendi sorumluluklarının dışında, yaşadıkları çevreye ve sevdikleri insanlara karşı da kendilerini sorumlu hisseden kimselerin hassas kişiliklerine dair bilgi verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında erik gören bir kişi için tabirciler tarafından hem hayırlı hem de hayırsız anlamda yorumlamışlardır. Eğer rüya sahibi rüyasında erik gördüğünde gerçek hayatta eriklerin bulunduğu bir mevsimde ise, bu rüya, kısmet, rızk bolluğu ve sevince delalet ettiği söylenir. İşte rüyada erik görmek, erik yediğini görmenin tabiri

Rüyada erik görmek, rüyanın görüldüğü mevsime göre farklı anlam taşır. Mevsiminde görülen erik hayra delalet ederken, mevsimi dışında görüldüyse hayırlı anlamlar taşımaz. Mevsiminde görülen erik bir yitiğin bulunması yahut rızka, Hastanın erik yemesi şifa bulmasına, Mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder.Rüyada erik görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. Erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir.

Rüyada siyah erik görmek, iyi bir hekime delâlet eder. Erik rüyası, erik ağacının cinsine göre değişir ve mana taşır.

Seyyid Süleyman demiştir ki: Mevsiminde kırmızı yahut siyah ve aynı zamanda tatlı erik görmek; mal husulüne delalettir.

Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında erik yiyen, hasta ise, şifa bulur. Hasta değilse sağlıklı yaşamaya devam eder.

Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Rüyada erik topladığınızı gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir. Ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir. Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır.Yine bostan içinde erik ağacı olduğunu görmek, ilim ve edep öğrenecek bir evlâda alâmettir.

Rüyada ve mevsiminde erik görmek ne renk olursa olsun, eger tatlı ise eline mal geçecegine isarettir. Rüyada erik yedigini gören eger hasta ise iyilesir, isi bozulmus ise düzelir. Bir baska rivayete görede: Vaktinde görülmesi riziktir. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalik yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasinda erik yedigini görse hastaligi iyilesir.

ERİK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada erik yediğini görmek, rüya sahibinin yaptığı hataların farkına varacağı ve bunları tekrarlamaktan kaçınacağına, uzun zamandır emek verdiği çalışmalarının sonucuna ulaşacağına ve rüya sahibinin hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder. Bunula birlikte bu rüya, kişinin yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatacağı şeklinde de yorumlanır.

MOR ERİK GÖRMEK

Rüyada mor erik görmek, rüya sahibinin yatırım amaçlı çalışmalarının sonunda maddi kazanca dönüşeceğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada görülen mor erik, kişinin hatalarından pişmanlık duyacağı ve planlarını gerçekleştireceği anlamlarını da taşır.

SARI ERİK GÖRMEK

Rüyada sarı erik görmek, rüya sahibinin kısa zamanda büyük işlere imza atacağına işaret eder. Kişinin çalışmaları sonunda karşılığını bulur, alın teri dökülen konularda güzel sonuçlar elde edilir. Rüyada görülen sarı erik, rüya sahibinin her zaman için sağlıklı olacağı şeklinde de yorumlanır.

YEŞİL ERİK GÖRMEK

Rüyada yeşil erik görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır. Rüya sahibinin elinde olanların kıymetini bilmesini sağlayacak olaylar yaşanacağına delalet eder. Rüyasında yeşil erik gören kişinin ailesinde ufak tartışmalar yaşanacağı ancak büyüklerin araya girmesi ile sorunların çözüleceği anlamını taşır.
Mevsiminde görülen erik bir yitiğin bulunması yahut rızka, Hastanın erik yemesi şifa bulmasına, Mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder.

Molla Cami: Vaktinde görülmesi rızıktır. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalık yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasında erik yediğini görse hastalığı iyileşir.

Diyanet: Rüyanızda ve vaktinde erik görmeniz, rızık temini ile ya da kaybolmuş bir yitiğin bulunması ile tabir olunur. Kişinin rüyasında ve mevsimi dışında erik görmesi; o kimsenin bir hastalığa yakalanacağına ya da üzüntü ve kedere maruz kalacağına, hasta bir kimsenin rüyasında erik yediğini görmesi ise; o hastanın şifa bulacağına yorumlanır.

Nablusi: Vaktinde görülmesi rızıktır. Yahut bir yitiğin bulunmasıdır. Mevsimsiz olarak görülürse; hastalık yahut üzüntü ve kederdir. Hasta ise; rüyasında erik yediğini gören iyileşir ve kalkar

Nablusi: Vaktinde görülmesi rızıktır. Yahut bir yitiğin bulunmasıdır. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalık yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasında erik yediğini görse hastalığı iyileşir ve kalkar.

Seyyid Süleyman: Mevsiminde kırmızı yahut siyah ve aynı zamanda tatlı erik görmek; mal husulüne delalettir. Sarı erik; hastalık, hüzün ve düşmanlıktır.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında erik yiyen, hasta ise, şifa bulur. Hasta değilse sağlıklı yaşamaya devam eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erik görmek, eğer mevsiminde görülmüş ise, rızka, berekete, eğer mevsimi dışında görülmüş ise üzüntüye, hastalığa işarettir. Rüyada erik görmek, aynı zamanda mutluluk ve sevince yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hayallerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Ağacı Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada erik ağacı gören rüya sahibinin, bereketli verimli bir yıl geçireceğine işarettir. Kişinin iş hayatında iyi işler çıkaracağına yorumlanır. Kişinin işlerinin yoluna gireceği manalarına gelir. Rüyada yeşil erik ağacı görmek, rüya sahibinin ilerleyen yaşlarda bir hastalığa yakalanacağına, kişinin hastalık döneminde eşinin yanında olacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Erik Koparıp Yemek

Rüya sahibinin rüyasında ağaçtan erik koparıp yediğini görmesi kişinin ağacın kime sahip olduğuna göre rüya yorumu değiştir. Eğer erik ağacı başka birine aitse ve habersiz bir şekilde eriği koparıp yiyorsa bu durum harama girer ve pek de hayırlı yorumlanmaz. Eğer rüya sahibine aitse alınacak olan müjdeli bir haber manasına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında yeşil erik görmek, rüya sahibinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine yorumlanır. Rüyada yeşil erik görmek, aile içinde ufak sürtüşmelerin yaşanacağına, fakat aile büyüklerinin araya girerek bu duruma bir son vereceklerine rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Erik Görmek

Rüya sözlüğü yorumcuları tarafından yapılan değerlendirmelere göre rüyada siyah erik görmek, kişinin harama el uzatacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada kara erik görmek, aynı zamanda sahip olunan malın ve mülkün değeri bilinmezse kaybolacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamileyken Rüyada Erik Görmek

Rüya sahibinin hamileyken rüyada erik görmek, kişinin isteklerinin yakın zamanda yerine geleceğine, ailesi ile arasının daima iyi olacağına yorumlanır. Aynı zamanda hamileyken rüyada erik görmek, doğacak olan bebeğin geleceğinin parlak olacağına, vatana millete hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Yemek

Rüyada erik yemek, rüya sahibinin uzun zamandan beri hayal ettiği işlere kavuşacağına, yaptığı hatalardan kurtulup emek verdiği işlere ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Erik Görmek

Rüyada mor erik görmek, rüya sahibinin uzun zamandan beri hayalini kurduğu işlere ulaşacağına, yaptığı yatırımlardan maddi kazanç elde edeceğine, hatalarından kısa süre içerisinde dönmeye delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Erik Görmek

Rüyada sarı erik görmek, kişinin hayatında kısa bir süre içerisinde büyük işler başaracağına, emek verdiği işlerden olumlu sonuç alacağına delalet eder. Rüya sahibinin sağlığının her daim iyi olacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Toplamak

Rüya tabircilerine göre rüyada erik toplamak, verilecek olan emek sonucu mal ve mülk sahibi olunacağına yorumlanır. Rüyada erik toplamak, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, hayatında bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Erik Vermesi

Rüya sahibinin rüyasında birinin erik verdiğini görmesi kişinin iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ailesinden yardım alması gerekeceğine, maddi açıdan yaşadığı sorunlar yüzünden mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Yediğini Görmek

Hayırlı bir rüyadır. Rüyada bir kişinin erik yediğini görmesi, güzel günlere işarettir.


Rüyada erik görmek eriğin zamanında görülmesi ile zamanı dışında görülmesine bağlı olarak değişeceği demektir. Zamanında görülen erik kazanca ve kaybolmuş şeyin yeniden bulunacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Topladığını Görmek

Rüyada erik toplamak, olumlu şekilde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin mutluluğa erişeceğini anlatmaktadır. Rüya sahibinin aile hayatında huzurun ve bolluğun eksik olmayacağı demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Erik Görmek

Rüyada kırmızı erik görmek dünya malına ve rüya sahibinin gönlünde yatan aslana işaret eder. Rüyasında kırmızı erik gören kişi kazanç elde edecektir ve dileklerine  kavuşacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı Erik Görmek

Rüyada tatlı erik görmek, rüya sahibinin kazanç, rızk ve mal sahibi olacağı anlamına gelir. Eriği yemek, hayırlı olaylara kısmete ve yaşanacak olan güzel gelişmelere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sepet Dolusu Erik Görmek

Rüyada sepet dolusu erik görmek, alınacak büyük hediyelere ve kişinin çok güzel sürprizlerle karşılaşarak moral bulacağına yorumlanır. Aynı zamanda maddi değeri yüksek bir ev veya araba almak demektir.
Rüyada Bir Çuval Erik Görmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Çuval Erik Görmek
Çuvalla erik görmek de mevsiminde ise o sene için kişinin kazancında çok büyük yükselmeler olacağına yorulur. Rüya sahibinin bolluğun, bereketin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Erik Görmek

Rüyada ekşi erik görmek, kişinin yüzünü güldürmeyen, çok üzülmese de canını sıkan bazı haberler alacağına işaret eder. Kişinin arkasından yapılan dedikodulara şahit olarak can sıkıntısı yaşayacakları anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Erik Yediğini Görmek

Ekşi eriği mevsiminde yiyen kişinin oğlu olacağına delalet eder. Rüya sahibinin evladının geleceği her zaman başarılarla çevrelenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Kompostosu Görmek

Erik Kompostosu gören kişinin huzura ereceğinin işaretidir. Kişinin sürekli aklını karıştıran, düşüncelerini bulandıran meselelerin tamamen çözüme ulaşacağının müjdesini verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Reçeli Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında erik reçeli yaptığını görmesi, karşısına kendisi gibi her işi gönülden yapan, iyiliksever insanların çıkacağını ifade eder. Sadık, tatlı dilli, kişinin üzerine titreyen, herkesin beğendiği bir eşe sahip olmak manasına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Ağacı Görmek

Rüyada erik ağacı görmek çok çocuklu, kalabalık bir aileye sahip olacağı demektir. Kişinin evinde sürekli misafirler ağırlamak, herkese gönlü bol şekilde ikramlarda bulunmak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Satmak

Rüya sahibinin rüyasında erik sattığını görmesi, kişinin gönlünde yatan ve her zaman gerçekleşmesini istediği bir hayalinin varlığına işarettir. Rüya sahibinin bu hayalin gerçek olması için koşulların yakın zamanda tamamlanacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERİK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada erik görmek hem hayırlı hem de hayırsız anlamlara sahip olabilir. Eğer rüya sahibi rüyasında erik gördüğünde gerçek hayatta eriklerin bulunduğu bir mevsimde ise, bu rüya, kısmet, rızk bolluğu ve sevince delalet eder. Ancak rüyanın görüldüğü mevsimde erik bulunmuyorsa, bu rüya kişinin yaşayacağı üzüntü, dert ve keder olarak yorumlanır.

Rüyada erik görmek bazı rüya tabirlerinde ise, rüyayı gören kişinin tüm hayallerine kavuşacağı ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ERİK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada erik yediğini görmek, rüya sahibinin yaptığı hataların farkına varacağı ve bunları tekrarlamaktan kaçınacağına, uzun zamandır emek verdiği çalışmalarının sonucuna ulaşacağına ve rüya sahibinin hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder. Bunula birlikte bu rüya, kişinin yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatacağı şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MOR ERİK GÖRMEK

Rüyada mor erik görmek, rüya sahibinin yatırım amaçlı çalışmalarının sonunda maddi kazanca dönüşeceğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada görülen mor erik, kişinin hatalarından pişmanlık duyacağı ve planlarını gerçekleştireceği anlamlarını da taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SARI ERİK GÖRMEK

Rüyada sarı erik görmek, rüya sahibinin kısa zamanda büyük işlere imza atacağına işaret eder. Kişinin çalışmaları sonunda karşılığını bulur, alın teri dökülen konularda güzel sonuçlar elde edilir. Rüyada görülen sarı erik, rüya sahibinin her zaman için sağlıklı olacağı şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
YEŞİL ERİK GÖRMEK

Rüyada yeşil erik görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır. Rüya sahibinin elinde olanların kıymetini bilmesini sağlayacak olaylar yaşanacağına delalet eder. Rüyasında yeşil erik gören kişinin ailesinde ufak tartışmalar yaşanacağı ancak büyüklerin araya girmesi ile sorunların çözüleceği anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Erik Görmek

Rüyada erik görmek eriğin zamanında görülmesi ile zamanı dışında görülmesine bağlı olarak değişir. Zamanında görülen erik kazanca ve kaybolmuş şeyin yeniden bulunmasına işaret ederken, zamanı dışında görülen erik sağlık sorunlarına, üzüntüye ve zorluklara işaret eder. Sağlığını yitirmiş bir kişi eğer rüyasında erik yediğini görürse bu onun sağlığına geri kavuşacağına işaret eder. Rüyada görülen erik, kişinin hiç beklemediği ya da aklından geçirmediği bir olay hakkında, çok güvendiği biri tarafından büyük bir şok yaşayacağına işaret eder. Eğer erik yeteri kadar yetişmiş ise huzur ve sevindirici şeyler anlamına gelir. Eriğin dalında görülmesi demek, bolluğa, berekete, kazanca ve rızka işaret eder. Rüyada görülen erik eğer tatlıysa o halde rüya sahibinin eline toplu bir para ya da bir mülk geçecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Toplamak

Rüyada erik toplamak çok güzeldir. Rüya sahibinin gönlünde yatan dilek ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Yemek

Rüyada erik yemek hayırlıdır, özellikle de zamanında yenen erik çok güzel şeylere işaret eder. Eğer hasta biri rüyasında erik yerse bu onun şifa bulacağına işaret ederken, her kim ki rüyasında erik yerse her ne derdi varsa ondan kurtulur ve sıkıntılarını geride bırakır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Erik Görmek

Rüyada kırmızı erik görmek dünya malına ve rüya sahibinin gönlünde yatan aslana işaret eder. Rüyasında kırmızı erik gören kişi kazanç elde edecektir ve dileklerine kavuşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı Erik Görmek

Rüyada ister yeşil, ister kırmızı, ister kara erik görmek rengi fark etmeksizin rüya sahibinin kazanç, rızık ve mal sahibi olacağı anlamına gelir. Eriği yemek de kısmete ve yaşanacak olan güzel gelişmelere işaret eder. Eğer rüya sahibi işsizse bir iş sahibi olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sepet Dolusu Erik Görmek

Mevsiminde sepet dolusu tatlı erik görmek alınacak büyük hediyelere ve kişinin çok güzel sürprizlerle karşılaşarak moral bulacağına yorumlanır. Aynı zamanda maddi değeri yüksek bir ev veya araba almak, ziynet eşyalarına yenilerini eklemek, para konusunda şansın yaver gitmesi sonucu rahat etmek demektir. Sepetin içindeki erikler ekşi ise ve mevsimsiz görülen bir rüyaysa kişiyi sıkıntıya sokacak kadar bir meblağın elden çıkacağına, hiç hesapta olmayan bir ödeme veya borç nedeniyle can sıkıntısı yaşanacağına yorumlandığı gibi bir hırsızlık olayıyla karşılaşmaya da alamet eder. Özellikle rüya sahibine ait bir eşyanın kaybolması ya da çalınması yüzünden yaşanacak tatsızlığa tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Çuval Erik Görmek

Çuvalla erik görmek de mevsiminde ise o sene için kişinin kazancında çok büyük yükselmeler olacağına ve bolluğun, bereketin hiç eksilmeyeceğine, kayıp bir eşyanın ya da geri gelmesine imkansız gözüyle bakılan bir paranın ele geçmesine de yorumlanır. Miras işleri olanların ise mahkemelerden olumlu sonuçlar alacaklarını, mal varlıklarının yakın zamanda gözle görülür şekilde artacağına da yorumlanır. Zamansız görülürse kişiye ikiyüzlü, çıkarcı şekilde yaklaşan kişilerin çokluğuna, etrafta güvenilir insan bulmakta zorluk çekileceğine ve dikkat edilmediği takdirde maddi konularda yaşanacak kayıplar veya yaşanacak hırsızlıklar yüzünden zor günler geçirileceğine de alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Erik Görmek

Mevsimsiz ekşi erik görmek kişinin yüzünü güldürmeyen, çok üzülmese de canını sıkan bazı haberler alacağına yorumlanırken, özellikle bayanların çevrelerindeki kişilerin arkasından yaptığı dedikodulara şahit olarak can sıkıntısı yaşayacaklarını, duydukları sözleri içlerine atarak morallerinin bozulacağını ifade eder. Mevsimsiz ekşi erik yiyen kişi evli ise kaynanasıyla arasındaki çekişmeler uzun sürer. Mevsiminde ekşi erik yiyenin geleceği parlak, çalışkan ve zeki bir oğlu olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kırmızı, olgun, mevsiminde görülen eriklerden reçel yapmak hastalıktan kurtularak eski günlerden çok daha iyi olmaya ve her anlamda gönülden geçen dileklerin kabul olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin karşısına kendisi gibi her işi gönülden yapan, iyiliksever insanların çıkacağını ifade eder. Sadık, tatlı dilli, kişinin üzerine titreyen, herkesin beğendiği bir eşe sahip olmak manasına da gelir. Bekar biri erik reçeli yaparsa düğünü dillerden dillere dolaşır ve çok mutlu bir evliliği olur. Mevsimsiz erik reçeli yapan kişiler aceleci davranmak veya büyüklerine danışmadan hareket etmek nedeniyle iş hayatında maddi kayıplar yaşar veya borçlarını zamanında ödemekte güçlük çekerler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Erik Yemek

Ekşi eriği mevsiminde yiyen kişinin oğlu olur ve evladının geleceği her zaman başarılarla çevrelenir. Sır tutan, kimsenin işine burnunu sokmayan, sakin ve alçak gönüllü bir eşe sahip olmak demektir. Aynı zamanda evde bereketli günlerin yaşanacağına alamet eder. Mevsimsiz ekşi erik yiyen kişi ise kendisine verilen bir nasihati kulak arkası etmesi yüzünden hata yapar ve bunun neticesinde hoşuna gitmeyen eleştiriler duyar. Aynı zamanda çevredeki kimselerin rüya sahibinin bazı olumsuz yanlarını dillerine doladıklarına da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Kompostosu Görmek

Erik Kompostosu hangi mevsimde görülürse görülsün kişinin huzura ereceğinin ve sürekli aklını karıştıran, düşüncelerini bulandıran meselelerin tamamen çözüme ulaşacağının müjdesini verir. Erik kompostosu yiyenin kızı olur, eğer yetişkin kızı varsa isteyeni çok olur. Göze gelmek, insanların beğenisini kazanmak ve fiziki açıdan herkesin beğendiği biri olmak manasındadır. Erik kompostosu pişirdiğini görenlerin eşleri çok bonkör olur. Sık sık hediyeler alarak mutlu olmak, el üstünde tutulan bir evlilik yaşamak demektir.
Rüyada Erik Reçeli Yapmak
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Ağacı Görmek

Evinin bahçesinde erik ağacı görmek çok çocuklu, kalabalık bir aileye sahip olmak, evinde sürekli misafirler ağırlamak, herkese gönlü bol şekilde ikramlarda bulunmak demektir. Rüya sahibinin elinin açıklığına ve iyilik konusunda yüce gönüllü olduğuna, sevaplarının çoğaldığına haber verir. Erik ağacı aile birliği ve aile üyeleri arasında her zaman sevgi dolu bağlar olacağı anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Ağacına Tırmanmak

Rüya sahibinin geçmişinde kalan ama aklından, kalbinden çıkmayan birine duyduğu özleme, bu özlem nedeniyle o kimseye ulaşmaya çalışacağına yorumlanır. Yeniden eski günleri yaşamak istemenin, bunu yaparken bugünü biraz olsun ihmal ederek sevilen kişilerin dikkatini çekecek olmanın alametidir. Melankolik bir ruh hali içine girileceğine dair bilgi veren rüya, sıkıntı duyulan, kişiye rahatsızlık veren bir konudan yakın bir dosta bahsedecek olmaya da yorumlanır. Özellikle çok yoğun ve sürekli seyahat ederek çalışmak zorunda kalan kişilerin yaşadıkları stresten kurtulmak için yeni ortamlara gireceklerini yahut geçmişte kalan kişilerle yeniden görüşerek kendilerini iyi hissetmeye çalışacaklarını tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Erik Toplamak

Mevsiminde ağaçtan erik toplamak verilen çabaların boşa gitmediğini görecek olmaya ve her türlü çalışmanın tam karşılığını alarak memnuniyet duymaya yorulur. Maddiyatla alakalı konularda yaşanan endişelerin son bulacağını müjdeleyen rüya, amaç doğrultusunda ilerlendiği takdirde başarının mutlak olacağını, zafer kazanılacağını ve düşmanlarla kolay baş edileceğini bildirir. Olmuş erik toplayanlar yeni bir yaşama adım atarlar. Yeni bir çevreye girmenin ifadesi olduğu gibi, mesleki becerileri ortaya koyup, kariyer planlarına uygun hareket edilecek bir işe başlamak manasına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Toplarken Düşmek

Kendi bahçesinde erik toplarken düştüğünü görenler yakın çevrelerinde kıskanç ve alttan alta kişiyi çekemeyen, onun başarısız olmasını isteyen birine dikkat çeker. Küçük ama kişiyi rahatsız eden hamleler yapacak olan düşmanların ifadesi olduğu gibi, rüya sahibinin dikkatsizlik ve herkese inanması nedeniyle karşısındaki tehlikeleri son ana kadar fark etmediği için zaman zaman zarar görebileceğini de bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Satmak

Kişinin gönlünde yatan ve her zaman gerçekleşmesini istediği bir hayalinin varlığına, bu hayalin gerçek olması için koşulların yakın zamanda tamamlanacağına yorulur. Müjdeli haberlerin, kişiye sunulacak güzel fırsatların da işaretidir. Aynı zamanda rüya sahibinin zihnini sürekli kurcalayan, meşgul eden bir sorunun tamamen ortadan kalkacağına da yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Almak

Kısmetli olmak ve çok şanslı bir dönem geçirmek demektir. Özellikle mevsiminde olgun, tatlı erik alan kişiler hayallerine tek tek ulaşırlar. Bekarlar için çok iyi anlaştıkları, sevdikleri biriyle evleneceklerini alamet eder. Mevsimsiz görüldüğü takdirde erik alan kişilerin borçları artar ve geçim sorunları fazlalaşır. Maddi konulardaki şanssızlıkların da tabiridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamileyken Canı Erik İstemek

Mevsiminde veya değil, bu rüya genellikle hayra yorumlanır ve rüya sahibinin bir dileğinin gerçek olacağı ile ilişkilendirilir. Yapılan hatalardan hemen dönmek ve ailesinin adına asla zarar gelmeyecek şekilde yaşamak, her hareketini önceden planlayarak ilerlemek manasındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Can Erik Yemek

Yeni iş kuranların veya yeni evlenenlerin yaşanan bazı aksiliklerde hemen parlamamaları gerektiğini, olgunlaşmaya ihtiyaçları olduğunu ve hayatı bir müddet akışına bırakmak gerektiğini ifade eder. Güzel başlangıçlara da yorumlanan rüya, her türlü isteğin elde edileceği bir geleceğe sahip olunacağını da müjdeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik İkram Etmek

Sevdiği ve tanıdığı birine erik ikram etmek bu kimseye bir konuda fikir vererek onun daha iyi bir iş yaşantısına sahip olmasına katkıda bulunacak olmaya tabir edilir. Sevmediği birine erik ikram etmek ise bu kişiden gelecek kötü haberlere veya kişi hakkında sarf ettiği kötü sözleri duyarak üzülmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Görmenin Psikolojik Yorumu

Hareketli bir hayatın, meşgul bir zihnin ve araştırmacı kişiliğin işaretidir. Rüya sahibinin her yaptığı işte mükemmeli aradığını ve kendisini ifade ederken dikkatli davrandığını, insanların hakkındaki düşüncelerini de çok önemsediğini bildirir. Kendi sorumluluklarının dışında, yaşadıkları çevreye ve sevdikleri insanlara karşı da kendilerini sorumlu hisseden kimselerin hassas kişiliklerine dair bilgi verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Toplamak

Rüyada erik toplamak, rüya sahibinin, çok çalışıp çabalamasına ve sürekli bu düşüncelerle yatıp kalkmasına rağmen hayallerine ve istediklerine ulaşamayacağına ve bu yüzden içinde büyük bir ukde kalacağına tabir eder. Ayrıca, bazı rüya tabirleri tam aksini söyler. Rüyayı gören kişinin, hayal ettiği ve gerçekleştirmek istediği şeyler konusunda atılımlar yaptığına, çok hayırlı ve olumlu işlere girdiğine, istediklerine kısa zamanda ve iç kaybetmemecesine sahip olacağına ve çok huzurlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Ağacı Görmek

Rüyada görülen ağacın durumuna bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanır. Eğer, yemyeşil ve dalları erik dolu bir ağaç görülmüşse rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve eğitim hayatında çok büyük gelişme gösterdiğine, girdiği işlerde her daim başarı kazanacağına ve çok ilerleyeceğine rivayet eder. Rüyada kurumuş bir erik ağacı görülürse eğer sıkıntılar ve başarısızlıklar yaşanacağına ve rüya sahibinin çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Dalı Görmek

İş hayatında çok büyük atılımlar yapılacağına, çok iyi işler ortaya konacağına ve bunlar sayesinde yüklü miktarda para kazanıp birçok mala ve mülke yani bir servete sahip olacağına tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Toplamak ve Yemek

Rüyayı gören kişinin, iş hayallerini gerçekleştirme konusunda başarısız olacağına, bu yüzden kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Toplamak

İstediği şeylere kavuşamayan rüya sahibinin, uzun bir zaman boyunca orta derecede bazı hastalıklar çekeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine yorumlanır. Ayrıca, yeşil erik toplayan kişi işinde çeşitli aldatmacalar yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Erik Görmek

Rüyada kırmızı erik görmek, eğer mevsiminde ve taze ise mal toplamaya, paranın armasına, yoksullar için zenginleşmeye, zenginler için ise malın bereketine yorulur. Kırmızı erik, bekar insanlar için evliliğe, nikaha veya nişana işarettir. Bu nedenle böyle bir rüya gören kimse eğer evlenmek istiyorsa kısa süre içerisinde karşısına hayırlı bir insan çıkar ve mutlu bir yuva kurar. Rüyada görülen sarıerik kısa süreli hastalığa, yeşil erik ise dini açıdan makamınızın yükselmesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Erik Yemek

Rüyada tadı güzel ve hoş kokulu kırmızı erik yemek, yediğiniz erik miktarınca elinize geçecek şan, şöhret, servet ve kısmettir. Bu nedenle böyle bir rüya gören kimse ihtiyaçları hangi doğrultuda ise ona ulaşır. Bekarlar için iyi bir kısmete, yoksullar için zenginleşmeye ve maddi imkana, zorda kalanlar için ferahlamaya, korkulandan emin olmaya da yorulabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Görmek

Rüyada görülen yeşil eriğin tabiri diğer renktekilerden çok daha iyidir. Yeşil ile ilgili rüyalar genellikle kişinin manevi dünyası ve dini durumu ile ilgilidir. Bu nedenle yeşil erik görmek kişinin kulluk vazifelerini iyi yerine getirdiğinin, dini anlamda insanlar arasında güzel bir yere sahip olduğunun, takva sahibi bir insan olacağının veya günahlardan sakınıp sevaba yönelen bir kimse ile karşılaşıp doğru yolu bulacağının göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Erik Görmek

Rüyada görülen ekşi eriğin yorumu oldukça güzel ve hayırlıdır. Rüyada ekşi erik yemek mal ve mülk sahibi olmaya, maddi açıdan ferahlamaya, iş hayatında yapacağı girişimlerden oldukça büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, her anlamda şanslı bir yıl geçirmeye, maddi manevi hastalıklara şifa bulmaya işarettir. Rüyadaki ekşi erik, helal mal ve kazançtır. Eğer yediği erik tatlı olursa bu rüyada iyi olmakla birlikte daha çok özel hayattaki mutluluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Erik Görmenin Psikolojik Yorumu

Gözyaşı dökmek, geçmişte yaşanan bir olayın etkisinden hala kurtulamamış olmak ve ümitsizliğe kapılmak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Erik Yemek

İstekler konusunda daha akıllıca ve ayakları yere basacak şekilde hareket eden rüya sahibinin çevresinde de kendisine yardımcı olacak iyi arkadaşlarının olduğunu, genel olarak rahat bir dönem geçireceğini, sorunların kendisinden uzaklaşacağını alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Erik Görmek

Rüyada siyah erik görmek, mevsiminde ise kişiye hayır dolu bir zenginliğin hasıl olacağı anlamına gelir. Kişinin aklından geçen pek çok iyi hayalin gerçekleşmesi için uygun zeminlerin hazır olacağına ve küçük hamlelerle bile hayatının çok büyük değişimlere sahne olacağına yorumlanır. Zor görünen ve kişinin gözünü korkutan işler de kolayca hallolur ve sağlık konusunda sıkıntı yaşamadan güzel günler geçirilir. Eğer mevsimsiz görülen bir rüyaysa olması beklenen işlerde aksiliklere ve üzüntü duyulacak durumlara alamettir. Yakın arkadaşlardan kişiyi hayal kırıklığına uğratan sözler duymak, kalp kırıklığı yaşamak, ümitsiz bir ruh haline bürünmek ve yeni işlere girişme isteğini, motivasyonu kaybetmek anlamına da gelir. Taze siyah erik görmek yeni işe giren kimselerin kısa sürede sevileceklerini ve amirleri tarafından pek çok önemli göreve atanacaklarını bildirir. Genellikle erik gören kimselerin maddi sorunları çözülür ve daha rahat bir hayata kavuşurlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Erik Toplamak

Mevsimi içinde ağaçtan siyah erik toplamak, olgunlaşmak anlamına gelir. Kişinin tüm toy hareketlerinden sıyrıldığını, artık hayata dair pek çok konuda sorumluluk alabilecek konuma geleceğini, eskiden yaptığı çocukça hareketleri bir kenara bırakarak yaşamına çok daha iyi bir şekilde devam edeceğini, özellikle bekar kimseler için yeni bir hayat kurmak adına pek çok sorumluluğu gözü kapalı şekilde alacaklarını bildirir. Kış mevsiminde siyah erik topladığını gören kimseler yanlış seçimlerinin kurbanı olurlar. Aşırı acele edilen durumların kişiye zarar vereceğini ve uzun vadede mutsuzluk getireceğini bildiren rüya kişinin tüm yaşamını etkileyecek bir hastalık yaşaması şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Yemek

Rüyada erik yemek, şifa ve kurtuluş olarak kabul edilir. Rüya sahibinin kötü günlerinin biteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına ve artık güzel bir hayatının olacağına alamet eder. Rüyada erik yemek aynı zamanda kısmet anlamına gelir ve kazancın artacağı, kişinin rızkının çoğalacağı ve yaşamının daha rahat ve kolay olacağı şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Yemek

Rüyada yeşil erik yemek, mutluluğa vesile olacak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına rüya sahibinin ağız tadının ve konforunun yerinde olacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Erik Yemek

Rüyada kırmızı erik yemek, rüyayı gören kişinin işinde çok başarılı olacağı ve böylece terfi alacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin iş yerinde ve toplum arasında itibarının artacağı gibi aynı zamanda kazancının da çoğalacağına yorulur. Kişi zengin olma isteğine adım adım yaklaşacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara Erik Yemek

Rüyada kara erik yemek rüya sahibinin ticaretinin önündeki engellerin kalkacağına bu sayede kişinin işlerinin açılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Erik Yemek

Rüyada ekşi erik yemek pek de iyi yorumlanmaz. Zaten rüyada tadı ekşi olan şeyler hayır olarak kabul edilmez ve rüya sahibinin canının sıkılmasına, üzülmesine ve tüm keyfinin kaçmasına neden olacak bazı olayların baş göstereceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Toplamak

Rüyada erik toplamak, rüyayı gören kişinin, yapmayı çok istediği ve hayatındaki sorunlar yüzünden zaman bulup gerçekleştiremediği şeylere en kısa zamanda ulaşacağına ve hayallerinin gerçek olacağına tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Yemek

Rüyada yeşil erik yemek; mutluluğun, ferahlığın, huzurun ve bol maddi kazancın işaretidir. Bunun dışında da daha birçok olumlu hadise, bu rüyayı gören kişinin başına gelecektir. Kişiyi, hayırdan ve iyilikten başka hiçbir şey beklememektedir. Hayatın güzelliklerini tanıma fırsatı bulacak olan bu kimse, bunun tadına çıkarmaya bakacaktır. Çok başarılı ve güzel bir geleceğin de kişiyi beklediği söylenebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Toplayıp Yemek

Rüyada yeşil eriği yemeden önce toplayıp sonrasında yemek, kişinin iş hayatında yaşayacağı üstün başarıların işaretidir. Bir öğrenci için ise yapacağı dereceye ve kazanacağı başarılara delalettir. Bu rüyayı gören kişinin çalışkanlığı ve kazanma hırsı günden güne artmaktadır ve öyle de olmaya devam edecektir. Zor durumlarda yılmamayı ve mücadele etme gücünü ortaya koymayı kendisine şiar edinecek olan kişi, katakulliden ve hileden de her daim uzak duracaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Ağacına Çıkmak

Bu kişinin gözünün yükseklerde olduğu söylenebilir. Hedeflerini hep çok yüksek tutmuş olan bu kimse, yaptığı çalışmalar ve araştırmalar ile hep kendisini iyi yerlere getirmenin peşinde olmuştur. Bu çabalarının karşılığını almaya başlayacak olan rüya sahibi, yaptığı işlerle artık toplum nezdinde de ön plana çıkmış, saygın biri olarak görünecektir. Bu imajı sayesinde büyük bir sevgiye mazhar olacak olan kişi, bunun avantajını günlük yaşantısında da sürdürüp kullanmasını bilecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Erik Yemek

Yaşanan güzel ve huzur verici olayların arkasından gelecek ufak çaplı mutsuzlukların işaretidir. Kişi, bir dönem havalarda uçacak kadar mutlu olduktan sonra, yeryüzüne inecektir. Hayatın gündelik sorunları ile kısa bir aradan sonra tekrar karşı karşıya kalmış olan bu kişi, hayallerde yaşadığı mutluluk dünyasını bir kenarda bırakmak zorunda kalacaktır. Kişi için can sıkıcı bir rüya olduğu söylenebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Görmek

Rüyada yeşil erik görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ortaya koymaya çalıştığı bir projenin, bir başka kişi tarafından da sahiplenilmesi ile ortaya bir tartışmanın çıkacağına ve bu yüzden iş yaparken daha dikkatli ve daha temkinli davranılması gerektiğine aksi hale istenmeyen durumlar ile karşı karşıya kalınabileceğine alamet edilir. Aynı zamanda, iş hayatında yapılan işleri kıskandığı ve aynı başarıyı gösteremediği için rüya sahibine kin besleyen bir kişiye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Yemek

Rüyada yeşil erik yemek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında yapılacak işler, ortaya konacak projeler ve gerçekleştirilecek işler sayesinde çok para kazanacağına ancak bu para içerisinde haram para bulunduğuna ve iş hayatında ister istemez hileli işlere gireceğine ve bu sebeple çok üzgün ve sıkıntılı bir dönem yaşanacağına alamet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Toplamak

Rüyada yeşil erik toplamak, iş hayatında daha önce kimsenin yapmak istemediği, zor diye nitelendirilen bir işin çok güzel ve rahat bir şekilde yapılacağına ve çok çok büyük miktarda paraya ulaşıp çok rahat bir hayat sürüleceğine tabir edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, iş hayatındaki bolluğun hanesine bereket olarak yansıyacağına ve çok uzun yıllar devam edeceğine alamet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Vermek

Rüyada yeşil erik vermek, rüyayı gören kişinin, girişeceği bir işte çok iyi yerlere geleceğine ve kazandığı parayı hem kendisi için hem de eş, dost ve akrabaları için harcayacağına işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Satmak

Rüyada yeşil erik satmak, rüya sahibinin, iş hayatında çok iyi bir şeyler yapmaya çalıştığına ve istediği şekilde yapabilirse hem yöneticilerinin takdirini kazanacağına hem de parasal olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mevsiminde görülen erik bir yitiğin bulunması yahut rızka, Hastanın erik yemesi şifa bulmasına, Mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder. Rüyada erik görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. Erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir. Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Rüyada erik topladığınızı gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir. Ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir. Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır. Rüyada ve mevsiminde erik görmek ne renk olursa olsun, eger tatli ise eline mal geçecegine isarettir. Rüyada erik yedigini gören eger hasta ise iyilesir, isi bozulmus ise düzelir. Bir baska rivayete görede: Vaktinde görülmesi riziktir. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalik yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasinda erik yedigini görse hastaligi iyilesir. Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Erik topladığınızı görürseniz, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir. Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Rüyada vakti dışında erik görmek şiddetli hastalıktır. Erik ağacı, görüşleri kuvvetli, insanlara yardım eden, gençliğinde çok malvarlığı edinip ihtiyarlamadan ölen kimsedir. Yeşil erik bir üzüntüden dolayı çekilecek sıkıntıya, sarı erik hastalığa, ekşi erik korkuya delalet eder. Nablusi (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada tatlı erik yiyen kimse istediği dünya nimetlerine kavuşur. Erik ağacından erik topladığım gören kimse, bir adamdan mal alır. Erik ve benzeri tüm meyveler vaktinde görül­düğünde lezzet ve hileye, vakti dışında ise yorgunluk ve işsizliğe delalet eder. Rüyada erik görmek, elden giden hayırlı bir şeyin geri gelmesinin müjdecisidir. Bununla birlikte geçmiş şerli olayların geri gelmesinden de sakınmalıdır. Erik kardeşe ve iyi arkadaşa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erik görmek ilmi kaynaklarda yer alan bilgiye göre bereket, bolluk, mutluluğun artması gibi olumlu anlamlara sahiptir. Rüyada erik gören kişilerin işlerinin güzel gideceği ve dertlerden kurtulacağına dair bir rivayet vardır. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüyada görülen eriğin özelliklerini anlamak ve bu özelliklere göre rüya yorumu yapmak gerekir. Eriğin şekli, kaç tane erik olduğu, eriğin nerede olduğu gibi detaylar rüyanın anlamının değişmesine neden olabilir. Rüyasında erik gören kişilerin hayatta düzlüğe çıkacağı söylendiğinden görülmesi arzu edilen bir rüya türüdür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Isırılmış Erik Görmek

Rüyada ısırılmış erik görülmesi rüya sahibinin yakın zamanda olumsuz bir haber alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında kırmızı renkli erik ısırdığını gören kişinin kötü haber alacağı kişinin akrabası olduğu söylenir. Eğer kişi yeşil renkli erik ısırdığını görüyorsa kötü haberi yakın bir arkadaşından alacaktır. Eğer rüya sahibi rüyasında siyah renkli bir erik ısırdığını görüyorsa, kişinin hiçbir işi rast gitmeyecek, her şey bir problem halini alacaktır.

İmamı Gazali (r.a) yorumunda; rüyasında ısırılmış erik gören kişilerin maddi anlamda güç kayıp edeceğine delalet getirmiştir. Rüya sahipleri çevrelerinde bulunan dostlarına güvenerek bazı riskler alacak, bu risklerin sonucunda da bir takım problemler ortaya çıkacaktır. Maddi anlamda kişilerin ayrıca manevi anlamda da yıpranacakları söylenir. Kişiler çevrelerine karşı güven problemleri yaşayacaklardır.

Rüyada baba görmek nasıl yorumlanır? Yazımıza da bakabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Erik Görmek

Rüyada yeşil rengi olan erik görülmesi rüya sahibinin kariyerinde çok başarılı olması, kişinin karşısına çıkan problemleri aşması için yeterli güce sahip olması gibi anlamları vardır. Yeşil erik görmek islam alimlerinin hepsi tarafından olumlu anlamlara sahiptir. Fakat eriğin ne şekillerde görüldüğünü bilmek gerekir.

    Rüyada yeşil eriğin dalda olduğu görülüyorsa rüya sahipleri işten bir terfi alacaklardır.
    Rüyada yeşil erik yendiği görülüyorsa rüya sahibi özel hayatında çok mutlu olur.
    Rüyada yeşil erik birden fazla sayıda görülüyorsa rüya sahiplerinin bereketi bolluğu çok olur. Kişiler bolluktan asla sıkıntı çekmezler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Erik Görmek

Rüyada ekşi erik görülmesi hem hayra hem de şerre yorulmuş çift anlamlı bir rüya türüdür. Ekşi eriğin yendiği görüldüğü durumlarda, kişilerin çok sevdiği kişiler sağlık problemleri ile karşılaşacaklardır. Yakın olan kişinin yaş ve sağlık durumuna göre bu hastalıklar hem çok ciddi hem de gayri ciddi olabilir. İmamı Gazali (r.a) yorumunda; rüyasında ekşi erik gören rüya sahiplerinin:

    Anne ve babası,
    Uzaktan akrabaları,
    Komşuları,
    Yakın dostları sağlık problemleri ile problem yaşayacaklardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Erik Görmek

Rüyada kırmızı erik görülmesi tehlikelerin çok yakın olması, bir evin harap olması, küslük ve kırgınlık gibi anlamlara gelir. Tehlikeler çok çeşitli olabilir. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; tehlikelerin en büyüğü rüya sahibinin aslında çok yakınında olan ve iyi bir arkadaşı gibi görünen fakat işin aslında, kişinin düşmanı olan bir kişi tarafından zarar gelecektir. Rüya sahiplerinin çevrelerinde bulunan insanların kim olduklarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kırmızı erik aynı zamanda hastalık ve kırgınlık anlamlarına gelir. Rüya sahiplerinin grip ve migren gibi çok ciddi olmayan hastalıklardan bıkacakları söylenir. Ayrıca rüya sahipleri normalde çok yakın oldukları insanlar ile küsebilirler. Kırmızı erik eğer ağaç dalında olduğu görülüyorsa, rüya sahiplerinin bir başka insan yüzünden arkadaşları ile kavga edecekleri ve tartışacakları söylenir. Eğer kırmızı erik tabağın içinde ise bu durumun daha kötü olduğunun belirtisidir. Kişiler yalnızca yakın arkadaşları ile değil, çevrelerinde bulunan herkes ile kavga ederek geçim zorluğu yaşayacaklardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Erik Topladığını Görmek

Rüyada ağaçtan erik toplandığını görülmesi istediğini elde etme, hayallerin gerçekleşmesi, rüya sahibinin istediğini yapması gibi olumlu anlamlara sahiptir. İnsanlar bu rüyayı gördükten sonra, hayatta erişmek istedikleri noktaya erişmiş olurlar. Özellikle rüya sahiplerinin kariyer anlamında kendilerine koydukları hedefler gerçek hayatta önemli bir karşılık bulur.

Bir bilgiye göre, ilmi kaynaklarda rüyasında ağaçtan erik toplayan kişilerin kısmetinin açılacağı söylenir. Ağaçtan erik toplayan insanlar, yeni insanlar ile tanışmaya başlarlar. Kişiler karşılarına çıkan yeni insanlar ile mutlu olacaklardır. Bekar olan rüya sahiplerinin hayatlarını bu tanıştıkları insanlar ile birleştirecekleri ve çok mutlu olacakları söylenir. Ağaçtan toplanan erik sayısının, aslında kişiler için ne zaman hayatının aşkı ile tanışacakları söylenir. Buna göre:

    Rüyada ağaçtan yalnızca bir tane erik toplandığı görülüyorsa, rüya sahibi en geç 1 ay içinde hayatının aşkını tanır.
    Rüyada ağaçtan birden fazla miktarda erik toplandığı zaman ise rüya sahibinin daha uzun sürede hayatının aşkı ile tanışacağı söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zehirli Erik Görmek

Rüyada zehirli erik görülmesi rüya sahibinin kırgınlığına, kızgınlığına, küslüklere, yolunda gitmeyen işlere işaret eder. Rüya sahipleri aslında kırgın olmak istemedikleri insanlara kırgınlık göstereceklerdir. Kişiler sürekli kızgın olduklarından dolayı, çevreleri ile iyi anlaşamayacaklardır. Rüya sahipleri bu nedenle çevrelerinden dışlanacaklardır.

Rüya sahipleri eğer zehirli eriği yediklerini görüyorlarsa, kişiler en yakınında olan anne ve baba gibi aileden insanlara küseceklerdir. Eğer rüya sahipleri erikten hiç yemediklerini görüyorlarsa, kişilerin küsecek oldukları insanlar kendilerine göre daha uzaktaki insanlardan olacaklardır.
Rüyada Canı Erik İstediğini Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada canın erik istediğinin görülmesi

Rüyada canının erik istediğinin görülmesi rüya sahibinin mutlu olması, istediği hayatı yaşamayı, sevilen bir kimse olmayı, özellikle aşk ve iş hayatında başarılı olmayı sembolize eder. Rüyada erik kişinin canı istendiği için görülüyorsa, bütün olumlu anlamlar ortaya çıkar. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüyasında canı erik istediği için erik gören kişilere sıkıntı değmez. Rüya sahibinin gördüğü erik eğer kırmızı renkli olursa, rüya sahibinin aşk hayatında son derece başarılı olacakları söylenir. Buna karşın eğer görülen eriğin rengi yeşil ise, rüya sahiplerinin özel hayatlarından ziyade iş hayatlarında çok önemli bir başarı elde edecekleri bilinir. Kişilerin eğer uzun süreden beri üzerinde çalışmış oldukları önemli projeler varsa, bu projeler nihayet sonucu vermeye başlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Turşusu Görmek

Rüyada erik turşusu görülmesi rüya sahibinin çok büyük bir güce kavuşması şeklinde yorumlanmaktadır. Erik turşusu gören kişiler, çevrelerindeki kişiler tarafından asla reddedilemeyen, saygı duyulan, çok sevilen ve paylaşılamayan insanlar haline gelirler. Erik turşu görmenin birden fazla anlamı olduğu bilinir:

    Erik turşusu gören kişiler işinde çok başarılı olurlar,
    Rüya sahipleri elde ettikleri güç sayesinde yeni işler yapmaya soyunurlar,
    Rüya sahipleri çevrelerine iyilik yaparak büyük sevap kazanmış olurlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Soyduğunu Görmek

Rüyada erik soyduğunun görülmesi yeni bir yer görmek, yolculuğa çıkmak, gezmek gibi anlamlara gelir. Rüyasında erik soyduğunu gören kişi, yurt dışına çıkabilir. Kişiler yolculuklarına sevdikleri arkadaşları ve dostları ya da ailesi ile çıkacaklardır. Kişiler bu yolculuk sayesinde olgunlaşacaklardır. Rüyada erik soymak ayrıca kişinin fazlalıklardan kurtulması anlamına da gelir. Bu fazlalıklar fazla kilo gibi fiziksel olabileceği gibi, fizikselin dışında, gereksiz insanlar, gereksiz duygular da olabilir. Kişilerin erik soyduklarını gördükten sonra adeta kabuk değiştiren bir yılan kadar farklılaşacakları, yeni derileri ile çok daha fazla mutlu olacakları söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pazardan Erik Aldığını Görmek

Rüyada pazardan erik aldığının görülmesi  rüya sahibinin kendini bulması, kişinin ne istediğini anlaması, seçim yapması gibi farklı anlamlara geldiği bilinmektedir. Pazardan poşet poşet erik aldığını gören kişinin kendini çok iyi anlayacağı söylenir. Bu kişiler kendilerine karşı adeta bir dış göz olmayı başaracaklardır. Rüya sahipleri eğer az miktarlarda pazardan erik aldıklarını görüyorlarsa, rüya sahipleri için seçim yapma zamanın geldiği söylenir. Kişiler:

    Aşk hayatı,
    Özel hayat,
    İş hayatı,
    Akrabaları,
    Satın alacakları yeni eşyaları konusunda seçim yapılmaya zorlanabilirler.

Bu seçimleri yapmanın kişi için olumlu olacağı söylenir. Bir yoruma göre pazardan erik aldığını gören kişi artık kendini tamamlama şansına erişmiş az olan şanslı insanlardan bir tanesi haline gelir. Çünkü bu rüyayı gördükten sonra kişiler tam olarak hayatlarında neyi isteyip neyi istemedikleri konusunda net bilgi sahibi olacaklardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Yediğini Görmek

Rüyada erik yediğini görülmesi farklı anlamlara gelen, hem olumlu hem olumsuz anlamları olan bir rüya türüdür. Rüyada yenilen eriklerin özellikleri ve sayıları, rüya hakkında bize önemli bilgiler verir.

    Eğer rüyada kişi yeşil renkli erik yediğini görüyorsa, rüya sahibinin iş bereketi artar. Bu sayede de kişinin kazandığı para miktarında önemli bir artış olur.
    Eğer rüyada kişi kırmızı renkli erik yediğini görüyorsa, bu kişilerin kısmeti açılır. Kişiler kendileri için hayırlı olacak, yeni insanlar ile tanışırlar.
    Rüyada bahçede erik yediğini görmek, bilinen en hayırlı rüyalar arasında yer alır. Çünkü bu rüyayı gören kişilerin kendilerine karşı mükemmel derecede kontrol geliştirecekleri söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçta Erik Görmek

Rüyada ağaçta erik görülmesi rüya sahibinin kafasının karışması, ne yapacağını bilememek, karar vermede zorluk çekmesi anlamlarına gelmektedir. Rüya sahipleri özellikle kariyer anlamında ne yapacakları bilmez olurlar. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; bu rüyayı gören kişilerin yaşadıkları olumsuz duyguların aslında gerekli olduğu söylenir. Çünkü kişiler yaşadıkları kafa karışıklığı sayesinde daha iyi kararlar vermek için önemli adımlar atacaklardır. İlmi kaynakta yer alan bilgiye göre rüyasında ağaç gören kimsenin hayatında çok büyük değişiklikler olur. Kişiler birlikte oldukları insan ile yollarını ayırma, yeni bir insanı hayatına alma, yeni bir işe geçmek gibi değişim süreçlerinden geçeceklerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Organik Erik Görmek

Rüyada organik erik görülmesi doğallık, zararsız olma, çok talep görme gibi anlamlara sahiptir. Rüyasında organik erik gören kişilerin çevrelerine asla zararı olmayan, iyi niyetli insanlar oldukları söylenir. Bu rüyayı görmek ne var ki her zaman olumlu anlamlara sahip değildir. Rüya sahipleri organik erik gördükleri zaman, istemedikleri bir takım olaylara şahit olabilirler.
Rüyada 1 kg Erik Aldığını Görmek

Rüyada 1 kg erik aldığının görülmesi bereket ve bolluk anlamına gelir. Rüyada erik tam 1 kg olduğu zaman, kişilerin her istediklerini elde etmesi ve bereketlerinin artması anlamına gelir. Kişilerin bolluk ve bereketi yalnızca maddi anlamda olmaz. Kişiler manevi yönden de kendilerini tamamlanmış ve şanslı hissederler. Eğer rüya sahipleri 1 kg eriği marketten aldıklarını görüyorlarsa, 3 vakte kadar yeni bir insan ile karşılaşacaklardır. Bu kişiler rüya sahibinin hayatında önemli değişimlere neden olacaktır. Eğer alınan erikler market yerine pazardan ise, rüya sahiplerinin iş hayatında önemli bir değişimden geçecekleri söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında erik gören bir kişi için tabirciler tarafından hem hayırlı hem de hayırsız anlamda yorumlamışlardır. Eğer rüya sahibi rüyasında erik gördüğünde gerçek hayatta eriklerin bulunduğu bir mevsimde ise, bu rüya, kısmet, rızk bolluğu ve sevince delalet ettiği söylenir. İşte rüyada erik görmek, erik yediğini görmenin tabiri

Rüyada erik görmek, rüyanın görüldüğü mevsime göre farklı anlam taşır. Mevsiminde görülen erik hayra delalet ederken, mevsimi dışında görüldüyse hayırlı anlamlar taşımaz. Mevsiminde görülen erik bir yitiğin bulunması yahut rızka, Hastanın erik yemesi şifa bulmasına, Mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder.Rüyada erik görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. Erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir.

Rüyada siyah erik görmek, iyi bir hekime delâlet eder. Erik rüyası, erik ağacının cinsine göre değişir ve mana taşır.

Seyyid Süleyman demiştir ki: Mevsiminde kırmızı yahut siyah ve aynı zamanda tatlı erik görmek; mal husulüne delalettir.

Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında erik yiyen, hasta ise, şifa bulur. Hasta değilse sağlıklı yaşamaya devam eder.

Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Rüyada erik topladığınızı gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir. Ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir. Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır.Yine bostan içinde erik ağacı olduğunu görmek, ilim ve edep öğrenecek bir evlâda alâmettir.

Rüyada ve mevsiminde erik görmek ne renk olursa olsun, eger tatlı ise eline mal geçecegine isarettir. Rüyada erik yedigini gören eger hasta ise iyilesir, isi bozulmus ise düzelir. Bir baska rivayete görede: Vaktinde görülmesi riziktir. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalik yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasinda erik yedigini görse hastaligi iyilesir.

ERİK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada erik yediğini görmek, rüya sahibinin yaptığı hataların farkına varacağı ve bunları tekrarlamaktan kaçınacağına, uzun zamandır emek verdiği çalışmalarının sonucuna ulaşacağına ve rüya sahibinin hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder. Bunula birlikte bu rüya, kişinin yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatacağı şeklinde de yorumlanır.

MOR ERİK GÖRMEK

Rüyada mor erik görmek, rüya sahibinin yatırım amaçlı çalışmalarının sonunda maddi kazanca dönüşeceğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada görülen mor erik, kişinin hatalarından pişmanlık duyacağı ve planlarını gerçekleştireceği anlamlarını da taşır.

SARI ERİK GÖRMEK

Rüyada sarı erik görmek, rüya sahibinin kısa zamanda büyük işlere imza atacağına işaret eder. Kişinin çalışmaları sonunda karşılığını bulur, alın teri dökülen konularda güzel sonuçlar elde edilir. Rüyada görülen sarı erik, rüya sahibinin her zaman için sağlıklı olacağı şeklinde de yorumlanır.

YEŞİL ERİK GÖRMEK

Rüyada yeşil erik görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır. Rüya sahibinin elinde olanların kıymetini bilmesini sağlayacak olaylar yaşanacağına delalet eder. Rüyasında yeşil erik gören kişinin ailesinde ufak tartışmalar yaşanacağı ancak büyüklerin araya girmesi ile sorunların çözüleceği anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERİK AĞACI GÖRMEK

Rüyada erik ağacı görmek, rüya sahibinin gönlü bol bir kimse olduğuna yorumlanırken aile üyeleri arasındaki bağı ifade etmektedir. Rüya sahibinin sevdikleriyle birçok şeyi paylaşmasına, herkese ikramlarda bulunduğuna yorumlanmaktadır. Rüyada erik ağacı görmek insan ilişkilerinin iyiye gideceğine ve bereketle yorumlanmaktadır.

RÜYADA ERİK YEMEK

Rüyada erik yemek hayır ve berekettir. Rüyayı gören kişinin sağlıklı ve güzel günler göreceğine işaret ederken aynı zamanda berekete yorumlanır. Rüya sahibinin güzel haberler alacağına yorumlanır. Rüyada mevsiminde yenen erik, rüya sahibinin hem bol helal paralar kazanmasına hem de huzurlu bir hayat yaşayacağına yorumlanmaktadır.

RÜYADA EKŞİ ERİK GÖRMEK

Rüyada ekşi erik yemek, rüya sahibinin pek hoşuna gitmeyecek olaylara işaret eder. Rüyayı gören kişinin keyfini kaçıran bazı durumlarla karşılaşacağına işaret ederken aynı zamanda gereksiz insanların varlığına yorumlanmaktadır. Rüyada ekşi erik yiyen kişinin can sıkıcı durumlarla karşılaşacağına delalet eder.

RÜYADA ERİK TOPLAMAK

Rüyada ağaçtan erik toplamak, rüya sahibinin emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin uzun zamandır başarılı olmak için çabaladığı işlerde istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir. Rüyada meyve görmek berekete işaret etmekle birlikte rüyayı gören kişinin bol helal paralar kazanarak maddi anlamda rahatlayacağına delalet etmektedir.

RÜYADA ERİK SATMAK

Rüyada erik satmak, rüya sahibinin yapmayı çok istediği bazı hedeflerinin olduğuna, bu hedefler için çok çalıştığına ve yakın zamanda hayallerinin gerçekleşmesine delalet etmektedir. Rüyada erik satmak, rüya sahibinin gereksiz yere zihnini meşgul eden olaylardan sonunda kurtulacağına yorumlanmaktadır.

RÜYADA HAMİLEYKEN ERİK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada hamile bir kanının rüyasında erik görmesi, yakın zamanda isteklerinin gerçekleşeceğine ve sorunsuz bir hamilelik süreci geçireceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin çocuğunu sağlıkla dünyaya getireceğine yorumlanmaktadır.

RÜYADA BİRİNİN ERİK VERMESİ

Rüyada birinin erik vermesi, rüya sahibinin sıkıntılı bir sürçe gireceğine ve yakın çevresinden yardım alacağına yorumlanır. Rüya sahibinin ailesi ve sevdikleri sayesinde bu süreçten en az hasarla kurulacağına işaret etmektedir.

RÜYADA KIRMIZI ERİK GÖRMEK

Rüyada kırmızı erik görmek, rüya sahibinin mal ve mülk sahibi olacağına, eline çok fazla para geçeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin istediklerini yapacağına ve bundan dolayı maddi manevi rahatlayacağına işaret etmektedir.

RÜYADA YEŞİL ERİK GÖRMEK

Rüyada yeşil erik görmek, rüya sahibinin kavuşacağı ferah günlere işaret eder. Rüya sahibinin çok para kazanarak eski sıkıntılı günlerini geride bırakacağına yorumlanmaktadır. Rüyada yeşil erik görmek ve yemek, rüya sahibinin çok mutlu olacağı ve sıkıntılardan kurtulacağı günlerin çok yakında olduğuna delalet etmektedir.

ALİMLERİN YORUMLARINA GÖRE RÜYADA ERİK GÖRMEK

Molla Cami: Vaktinde görülmesi rızıktır. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalık yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasında erik yediğini görse hastalığı iyileşir.

Nablusi: Vaktinde görülmesi rızıktır. Yahut bir yitiğin bulunmasıdır. Mevsimsiz olarak görülürse; hastalık yahut üzüntü ve kederdir. Hasta ise; rüyasında erik yediğini gören iyileşir ve kalkar.

Seyyid Süleyman: Mevsiminde kırmızı yahut siyah ve aynı zamanda tatlı erik görmek; mal husulüne delalettir. Sarı erik; hastalık, hüzün ve düşmanlıktır.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında erik yiyen, hasta ise, şifa bulur. Hasta değilse sağlıklı yaşamaya devam eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erik Görmek

Rüyada mevsiminde görülen erik, hayırlı kazanlara yahut rızka işaret eder.

Ayrıca bkz: Erik Ağaçları

Hastanın rüyada erik yemesi şifa bulmasına; mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder.

Rüyada eriklerin çürüdüğünü görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır.

Rüyada erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir. Ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir.

Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır. Ancak ne renk olursa olsun, eğer tatlı ise eline mal geçeceğine işarettir. Rüyada erik yediğini gören eğer hasta ise iyileşir, işi bozulmuş ise düzelir.

Rüyada kırmızı erik görmek, bu yaz mutluluğunuzun neşenizin bol olacağına işaret eder. Rüyada mürdüm eriği görmek eskilerden eşini dostunuzla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada can eriği görmek ve yemek, özlediğiniz bir durumun tekrar hayatınıza özlediğiniz şekliyle gireceğine işaret eder.

Hamile birinin rüyada erik görmesi rahat bir hamilelik geçireceğine işarettir.

Rüyada ekşi erik görmek, hem sizi sevindirecek hem de biraz üzecek bazı olaylar ile karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada tuzlayarak erik yemek, mutlu günler için çok çaba harcayacağınıza ve sonunda çocuklar gibi mutlu olacağınız günlerin geldiğine delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

573 Aktif
0 Üye ve 573 misafir
Bugün : 5717
Dün : 21898
Toplam : 48085897
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...