Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
263 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Hayırlı günler.
Rüyamda konuştuğum erkek arkadaşım var. Sevgili değiliz. Rüyamda onu gördüm. İlk başta başka bir şehirden bizim eve geliyor. Biz ders çalışıyoruz annen hiçbir şey demedi. Daha sonra babam geldi yanımıza. Erkek arkadaşını görmedi ve sandalyede onun kucağına oturdu. Daha sonra babam kalktı.
Daha sonra evdeyiz ama bizim evimiz değil. Babamın iş arkadaşları var, hizmetçi kadın var. Normalde hizmetçi yok. Bu ev de babamın çalıştığı yer gibiydi. Babam böyle bir yerde çalışmıyor. Biz balkonda oturuken artık erkek arkadaşımın gitme zamanı geldi hemde başka bir şehirde yaşıyor. Bana sarıldı, öptü bende sarıldım daha sonra yanağımı ısıracak gibi yaptı. Güldük falan. Sonra o gitti biz o balkonda yemek yemeye başladık. Babam yanımda oturuyor,iş arkadaşları, hizmetçi kadın da masada. Bana babam öğüt vermeye başladı. Her şey usulünce olur dedi,sende gidersin o da gelir ama dedi. Sadece bu iki kelimeyi hatırlıyorum. Babam da biraz soğuk davranmaya başlayınca,babam ne derse o olur dedim. Hatta iş arkadaşları güldü iyi yaptın der gibi. Yediğimiz şey de makarnaydı. Daha sonra mutfağa gittim bir bardağın içine 2 yumurta kırdım ve çırpmaya başladım. Onu bir yemeğe kullanacaktım. Daha sonra eve gittim anneme hiçbir şey demedim. Çantamın içinde boş makarna paketi ve dolu bir tane makarna gördüm. Oturduğumuz balkon çok büyük değildi. Ama çok güneş vardı dışarıda. Perdesi çekilmişti.
Yorumlar mısınız rüyamı.
Hayırlı günler dilerim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
misafirde gene misafir olma ihtimali ve haber müjde yeni bir gelişme gibi konulardır.misafirin rahatsızlık vermesi yada vermemesi olacak gelişmelerin iyi yada kötü olacağını gösterir.ve gene misafirin geldiği yer şehir ülke vs ele alınır o bölgeden haber yada misafir olabilir. ve gene mesafe ele alınır ve zaman bazında değerlendirilir o şehirden bu şehire gelme süresi kadar sürecek bir haber olabilir. ve gene yeni tanışacağın henüz tanımadığın birinide işaret eder. ailenin tanımadığı biri olabilir ancak baban muhtemelen bu kişyle tanışacaktır. yada haber v.s misafirlerle tanışacak yada haberi olacaktır.ailenin normal karşılayacağını düşünebiliriz ancak devamı sizin hayatınızda değilde başka bir yerde geçiyor muhtemelen bu durum sizi başkaları ile iletişime diyaloğa götürecek bu kişde büyük ihtimalle babanız. kendi evinden baişka eve geçmeniz buna işaret eder.yalnız balkonda oturmanız bir memnuniyetsizliği yaşadığınız anın biraz sıkıcı olduğunu ve bir arayışı gösterebilir. burada ise balkondan görünen dış manzaraya bakmak lazım iyiyse iyi olacak manzara kötü ise de sıkıntılı dönemde olduğunu gösterir.(bu kısımda babanın daha aktif rol aldığını söyleyebiliriz. gelişen olaylar babanın etrafında gelişiyor. iş yeri yada ev oarak babanın olması ) babanın sana öğüt vermesi benzer şekilde olacağı gibi uyarma veya rica etmeside olabilir. ve gene muhtemelen gördüğün bu rüya senin beklentilerin ve ailenin vereceği tepkileri bilmen neticesinde bilinçaltı bir durum olabilir.yumurta ve makarna rüyana göre maddi durumları göstersede yumurta kırman bir işe hazırlanman ve gene makarnanın da işa girişme hazırlanma olması da benzerdir. hem olacak hem olmayacak düşüncesinin hakim olduğu bir durumdur. ayrıca yumurta kırmanı psikolojik olarak aslında senin kabuğunu kırman değişime gitme çaban tabularından korkularından eetkisiz kaldığın durumlardan çıkmaya çalışman ve daha girişimsel davranma çaban olarak değerlendiriyorum kendi kabuğunu kırmak deyimini araştırabilirsin. rüyanın bilinçaltı olarak beklentilerini ve bulunduğun şartlarıda bildiğini bilinçaltının sana göstermesi olarak değerlendiriyorum.  daha düşük ihtimal olsada yeni bir tanışmayı ve ailende sıkıntı olmasada babanın etkin olacağı endişe edeceği bir durumolabilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Hocam rüyada çay görmek etkinliğinde bi düşünce bıraktım bakr mısın
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yazdım.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Eyvallah
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Yani bir kısmet olayım da yok öyle biri de yok ama arkadaşım rüyamda o niyetle vardı. Hayırlısı olsun diyelim. Teşekkür ederim emeğinize sağlık :)

İlgili rüyalar

+16 oy
11 yorum 434 okuma
+11 oy
2 yorum 364 okuma
+4 oy
1 yorum 183 okuma
+12 oy
5 yorum 254 okuma
+8 oy
1 yorum 191 okuma
dimit 12 Ekim 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 160 okuma
17 Şubat 2018 Rüya kategorisinde Arya   3 3 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

441 Aktif
0 Üye ve 441 misafir
Bugün : 11872
Dün : 23857
Toplam : 48070207
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...