Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
1.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
İncir Kuran-ı Kerimde ismi geçen meyvelerden biridir. Normal hayatta da bolluk ve bereket anlamına gelen incir meyvesi, rüyada da yine olumlu yorumlanmıştır. Bazı rüya yorumcularına göre ise inciri rüyada yemek, pişman olmak anlamına gelmektedir. Bir yandan da rüyada incirin kurtlu çıkması kötü haber olarak sayılmıştır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
RÜYADA İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada incir görmek; mal, rızık ve menfaat elde etme olayları üzerine yorumlanmıştır. Bereket ve bolluğun sembolü olarak söylenen incirin rüyada görülmesi de yine aynı şekilde bolluk, bereket, yüksek kazanç gibi anlamlara gelmektedir. Rüya sahibinin zahmetsiz bir şekilde bolluğa erişeceğine işaret sayılmaktadır. Bunun yanı sıra rüyada incir görülmesi, uğursuzluk, sıkıntı, dert, tasa ve mevki kaybı gibi olaylara da delalet ettiğini belirtilir.

Bazı rüya tabircileri, rüyada görülen inciri altın olarak görmekte ve rüyada yenilen ve alınan her incirin bir altına tekabül ettiğini kabul etmektedirler. Mevsiminde yenilen incir kötüye yorulmamış ve mutluluk, evlilik olarak tabir edilmiştir. Mevsimsiz görülen incir ise rüya sahibinin kıskançlığına işaret etmektedir.

İncirin rengine göre de sembol ettiği olay değişmektedir. Yani İncir, sarıysa hastalık, siyahsa üzüntü ve pişmanlık ve yeşil incir ise borçtur.

Tamamen çürümüş bir incir görmek yine rüya sahibinin kısmetine yorulur. Ancak aynı zamanda etrafta bulunan bir düşmana da işaret eder. Rüyada kurtlu incir görmek, bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.

Rüyada Kuru İncir Görmek

Rüyada kuru incir görmek çok hayırlıdır. Rüyasında kuru incir gören kişinin mal varlığı artar ve zengin olur. Kazancı artar evindeki rızkı çoğalır, işleri açılır ve müşterileri artar.

Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüyada olgun, tatlı ve güzel incir görmek zenginliğin git gide artacağına ve çoğalacağına delalet eder.

Rüyada Sarı İncir Görmek

Rüyada sarı incir görmek, soluk ve sarı benizli birine işaret eder. Sarı incir görmek iyi değildir, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve rüya sahibinin sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada Siyah İncir Görmek

Rüyada siyah incir görmek, kişinin çektiği vicdan azabına işaret eder. Rüyasında siyah incir gören kişi, yaptığı bir iş sonrasında çok pişman olup vicdan azabı çekecek demektir.
RÜYADA İNCİR YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada incir yediğini görmek, kişinin çok kalabalık bir aileye ve çok sayıda evlada sahip olacağını gösterir. Rüyasında incir yiyen kişi hayatını zorlanmadan kazanır ve kolay lokma yer. Harama el uzatıldığının ve rızkın yasa dışı yollardan kazanıldığının da işaretçisi olan rüya aynı zamanda kişinin yediği incir tanesi kadar altına veya değerli taşa sahip olacağı anlamına da gelir. Genellikle çok zengin ve kalabalık, eğlence ve sefahat içinde geçecek bir yaşamı işaret eder.

Rüyada incir yedirdiğini görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada birine incir yedirmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada kuru incir yediğini görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah incir yediğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.
RÜYADA İNCİR REÇELİ GÖRMEK

Rüyada incir reçeli görmek genellikle hayra ve güzel bir kısmete işarettir. İncir ile ilgili görülen rüyalar eğer incir tatlı ise hayra yorumlanmaktadır. Rüyada incir reçelini kaşıkla yemek hemen ulaşacak güzel bir habere, ekmeğe sürüp yemek ise, dünya nimetlerini tatmaya ve dünyada mutlu olmaya işarettir. Rüyada kırmızı incir reçeli, yakın zamanda başınıza gelecek bir gönül ilişkisi anlamındadır. Bu rüyayı gören kişi, bekarsa evlenir. Zira böyle bir rüya alimlere göre evlilik, nikah ve nişan gibi olaylara işarettir. Rüyada yeşil bir incir reçeli görmek ve bunu yemek, dünya ve ahiret mutluluğuna delalet eder. Yeşil incir reçeli iç huzuruna, aile yaşantınızda problemsiz geçecek ve bolluk bereket içinde olacak bir seneye işarettir.
RÜYADA İNCİR AĞACI GÖRMEK VE YEMEK

Rüyada incir ağacı görmek, servete ve zenginliğe kavuşmaya fakat geldiği yeri de hiçbir zaman unutmamaya ve inkâr etmemeye işaret eder. Rüya sahibi, yıllarca emek harcayarak, sabırla ve tırnakları ile kazıya kazıya geleceği patron koltuğunda fakirlik günlerini unutmadan, hayatı boyunca yokluk içinde olan düşkün kişilere hayır yapacaktır. Rüyada incir ağacı görmek, rüya sahibi için aynı zamanda da dualarını ve iyi dileklerini eksik etmeyen bir kişiye işaret eder. Rüya sahibinin yaptığı hayrı hatırlayan ve ona vefa borcunu ödemek için her gün iyi dualar eden bir kişinin varlığına yorulur.

Rüyada İncir Ağacından İncir Yemek

Bol rızık ve hayır görmek ile tabir edilir. Rüya sahibi işlerinde başarıya ulaşacak ve iyi paralar kazanacak demektir. Bu rüya hastalar için sağlık bulmaya, dertliler için esenliğe kavuşmaya delalet eder.

Rüyada İncir Ağacı Dikmek

Rüyada incir ağacı dikmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada İncir Fidanı Dikmek

Rüyada incir fidanı dikmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada İncir Dalı Dikmek

Rüyada incir dalı dikmek enerjisini de sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalet eder.
RÜYADA İNCİR TOPLAMAK VE YEMEK

Rüyada incir toplamak, yapmış ya da yapacak olduğunuz bir yatırımın karşılığını almanız anlamına gelmektedir. Bunu sadece maddi bir konu olarak düşünmemelisiniz. Bir başarı için yapılan çalışmaların karşılığı da bu şekilde ifade edilebilir. Makam sahibi olmak ve buna benzer manevi konularda verilen emek göz önüne alınarak, bir çeşit yatırım olarak algılanmalıdır. Bazı yorumlarda ise konuyla ilgili olarak miras yorumu da dikkat çekmektedir. Size ya da yakınlarınıza kalacak olan miras, bu rüyanın sonuçları arasında yer alır. Rüyanın bir anlamı da yapılan iyiliklerin karşılığının alınması şeklindedir. Hayra yorulmaya uygun olan rüyalar arasında gösterilir.

Rüyada İncir Ağacından İncir Toplamak

Ağaç üzerinden toplanan incir hem siz hem de aileniz için maddi ve manevi açıdan güzel günleri müjdelemektedir. Girişilen bir işte zamanla elde edilen gelirin artması, manevi anlamda huzurlu günler ve başarı da yine ailenizle beraber yaşayacak olduğunuz güzel duygular olarak karşımıza çıkmaktadır.
RÜYADA İNCİR TATLISI GÖRMEK

Rüyada incir tatlısı görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet eder.
RÜYADAN İNCİR AĞACININ KESİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, adım atarken çok zorlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.
RÜYADA İNCİR BAHÇESİ GÖRMEK

Rüyada incir bahçesi görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine inanılır.
RÜYADA İNCİR AĞACINA ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada incir ağacına çıkmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.
RÜYADA İNCİR YEMEK

Rüyada incir yemek, aile hayatında ve sosyal hayatta çok güzel ve iyi zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet edilir. Aynı zamanda, yapılan işlerle kazanılan para ile altın gibi çok değerli eşyalar almaya işaret edilir.

RÜYADA İNCİR YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada incir yediğini görmek, rüya sahibinin, sosyal hayatında kendisine uygun ve hayırlı bir kısmet ile anlaştığına ve aile büyüklerinden onay ve destek alındıktan sonra dünya evine girip hayırlı bir evlat sahibi olacağına tabir edilir.
RÜYADA İNCİR AĞACI GÖRMEK

Rüyada incir ağacı görmek, iş hayatında ve sosyal hayatta gerçekleştirilen projelerde, ortaya konan işlerde ve yapılan çalışmalarda çok iyi ve büyük başarılar kazanılacağına ve bu sayede çok hayırlı ve güzel bir aile hayatı sürüleceğine işaret edilir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin yıllar boyunca çaba harcayarak, sabırla, tırnaklarıyla kazıyarak yoksulluk günlerinden çıkıp zenginliğe varacağına işaret eder. Kişi, fakir olduğu günlerde kendisine yardım yapan hiçbir kimseyi unutmayacak, zengin olduğunda da aynı kişilere o yardımda bulunacak.
RÜYADA İNCİR TOPLAMAK
Rüyada incir görmek ne anlama gelir? Rüyada incir yemek ne demektir? Rüyada incir ağacı neye işarettir? Rüyada incir toplamanın ne anlama gelir?

Rüyasında, incir toplayan kişinin hayatında yaptığı ya da yapacak olduğu bir yatırımın karşılığını alacağı anlamına gelmektedir. Yatırımın karşılığı sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da alınacaktır. Kişinin başarılı çalışmalar yapacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre, rüyada incir toplamanın anlamı mirastır. Kişinin kendisine ya da kendisinin yakınlarına kalacak olan mirasa işaret eder. Rüyada incir toplamının bir diğer anlamı ise yapılan iyiliklerinin karşılıklarının alınmasına yorumlanır.
RÜYADA İNCİR AĞACINDAN İNCİR TOPLAMAK

Rüyada bir incir ağacı üzerinden incir toplanıyorsa hem rüyayı gören kişi, hem de ailesi için manevi ve maddi açıdan güzel günlerin geleceğini müjdeler. Kişinin giriştiği bir işte zaman içerisinde gelirinin artacağına, manevi bir şekilde de huzurlu günler yaşayacağına, aynı zamanda başarıyı yakalayarak ailesiyle birlikte yaşayacağı güzel günlere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Görmek

Rüyada görülen, incir, rızık ve menfaat elde etmeye yorumlanmaktadır. İncirin, rüyada görünmesi de bolluk, bereket, yüksek kazanç gibi anlamlar ifade etmektedir. Rüyayı gören kişinin, zahmet etmeden bolluğa erişeceğine alamet eder. Bir yandan da rüyada görülen incir dert, tasa, sıkıntı, uğursuzluk, mevki kaybı gibi çeşitli kötü olaylara da işaret eder. Mevsimi gelmeden yenilen incir rüya sahibi olan kişinin, kıskançlığına işaret eder. İncirin rengi de rüyanın anlamını değiştirmektedir. Sarı renkteki incir hastalığa, siyah renkteki incir üzüntüye, yeşil renkteki incir ise borca işarettir.

Rüyada İncir Toplamak

Rüyasında, incir toplayan kişinin hayatında yaptığı ya da yapacak olduğu bir yatırımın karşılığını alacağı anlamına gelmektedir. Yatırımın karşılığı sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da alınacaktır. Kişinin başarılı çalışmalar yapacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre, rüyada incir toplamanın anlamı mirastır. Kişinin kendisine ya da kendisinin yakınlarına kalacak olan mirasa işaret eder. Rüyada incir toplamının bir diğer anlamı ise yapılan iyiliklerinin karşılıklarının alınmasına yorumlanır.

Rüyada İncir Ağacından İncir Toplamak

Rüyada bir incir ağacı üzerinden incir toplanıyorsa hem rüyayı gören kişi, hem de ailesi için manevi ve maddi açıdan güzel günlerin geleceğini müjdeler. Kişinin giriştiği bir işte zaman içerisinde gelirinin artacağına, manevi bir şekilde de huzurlu günler yaşayacağına, aynı zamanda başarıyı yakalayarak ailesiyle birlikte yaşayacağı güzel günlere işaret eder.

Rüyada Bir Başkasının İncir Toplaması

Rüyada tanınan başka birinin, incir topladığını görmek güzel haberlerin alınacağına, maddi ve manevi açıdan olumlu gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Eğer rüyada incir toplayan kişiye, tanınmayan bir kişi ise güzel haber rüya sahibine gelecektir.

Rüyada İncir Toplamak ve Yemek

Rüyada incir toplamak ve toplanan incirin yenmesi, elde edilen bir fırsatın değerlendirilmesine, kişiye sağlanan desteğini en iyi şekilde kullanmaya işaret eder. Rüya sahibinin kazanacağı başarıyı, emek vererek sağlayacağına işaret eder. Kişinin işi ile ilgili eline geçen en önemli fırsatları dahi değerlendirerek başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada Kuru İncir Görmek

Kişinin rüyasında, kuru incir görmesi oldukça hayırlıdır. Bir kimsenin rüyasında kuru incir görmesi, kendisinin malvarlığının artacağından ve zenginleşeceğine işaret eder. Kişinin kazancı artarak, evindeki rızık çoğalır, müşterileri artar ve işleri açılır.

Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüya da güzel, tatlı ve olgun incir görmek kişinin zenginliğinin giderek artacağına ve zaman içerisinde çoğalacağına alamettir.

Rüyada Sarı İncir Görmek

Kişinin rüyasında sarı renkte incir görmesi sarı benizli ve soluk tenli birine işaret etmektedir. Sarı incir, görmek iyiye alamet değildir. Kişide sağlık sorunlarının oluşacağına ve rüya sahibinin giderek, sağlığında bozulma var olacağına alamet eder.

Rüyada Siyah İncir Görmek

Rüyada siyah incirin görülmesi kişinin vicdan azabı çekeceğini işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyasında bir siyah incir gören kişi, yapmış olduğu bir işin ardından çok fazla pişman olacağına ve vicdan azabı çekeceğine işaret eder.

Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüyayı gören kişinin yıllar boyunca çaba harcayarak, sabırla, tırnaklarıyla kazıyarak yoksulluk günlerinden çıkıp zenginliğe varacağına işaret eder. Kişi, fakir olduğu günlerde kendisine yardım yapan hiçbir kimseyi unutmayacak, zengin olduğunda da aynı kişilere o yardımda bulunacak.

Rüyada İncir Görmek ile ilgili diğer yorumlar

Rüyada incir görmek değişik şekillerde yorumlanmıştır. Bazılarına göre; rüyada incir görmek, helalinden elde edi­len ve kazanılan mal ve rızka ve menfaat elde etmeye işa­retle yorumlanır denmiştir. Rüyasında incir satın aldığını görmek, çok nimete ereceği­ne ve ucuzluğa işaret eder demişlerdir. Rüyada incir görmek, mala, rızka, menfa­ate işâret eder. Bazen rüyada incir görmek, rüya sahibinin zahmetsiz ve meşakkatsiz erişeceği ucuzluk ve bolluğa işâret eder. Yine rüyada görülen incir, sâlih kimselere, hayırlı insanlara, kolay elde edilen rızka, neşe­ye ve bol nîmete işâret eder. Bazen de rüyada görülen incir, uğursuz­luk, sıkıntı ve üzüntüye, yüksek biryerden al­çak biryere düşmeye işâret eder. Bazı kere de rüyada incir görmek, altına işâret eder. Rüyada mevsiminde siyah incir görmek, hayra işâret eder. Rüyada beyaz incir görmek, siyah incir görmekten daha hayırlıdır. Rüyada mevsimsiz görülen incir, rüya sahi­binin kıskançlığına işâret eder. Bazen de rüyada görülen incir, yemine; syah incir ise rüya sahibinin yemininde yalan­cı olmasına işâret eder. Rüyada incir aldığını görmek, inciri alan kimse için ucuzluğa ve çok nîmete işâret eder. Bazı yorumcular, rüyada incir gören rüya sahibinin zahmetsiz ve meşakkatsiz elde edeceği ucuz ve bol mal ve nimete işarettir demişlerdir. Rüyada yendiği veya alındığı görülen her incir için rüyayı gören kişinin eline altın ve gümüş geçer. Bazıları da, rüyada görülen incir, altına işarettir demişlerdir. Bu yorumlar Nablusi' nin kaydettiği yorumlardır. Rüyada mevsimsiz görülen incir, rüyayı gören kişinin kıs­kançlığına, kıskançlık hastalığı denen kötü bir huya sahip olduğuna işarettir şeklinde yorumlanır demiştir. Yine Nablusi'nin yorum ve kaydına göre; rüyada görülen incir, yemin etmeye, eğer görülen incir siyah ise, rüya sa­hibi kişinin yalan yere yemin ettiğine işarettir. Bazen de incir görmek, uğursuzluğa, sıkıntı ve üzüntüye işaret eder. Ve yine yüksek bir yerden alçak bir yere düşmeye de işa­rettir demişlerdir yorumlarında. Kirmani' nin yorumu Kişinin rüyada gördüğü incir sarı ise, hastalığa, siyah ise, üzüntü ve pişmanlığa işaret eder şeklinde yorumlamıştır. Rüyada yeşil incir görmek, borca işaret eder demiştir. Mevsiminde tatlı bir incir yediği­ni görmek, iyidir. Hayra işaretle yorumlanır. Kötüye yo­rumlanmaz demiştir.
Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüyada görülen incir ağacı, İslâm düşman­larının iltica ettiği zengin çok menfaatli bir kimseye işâret eder. Bazen rüyada incir ağacı görmek, zengin 0|an ve insanlara faydalı olan bir kimseye işâret eder. Rüyada incir ağacına çıktığını görmek, zengin olan ve insanlara faydalı olan bir kimse ile dost olmaya işâret eder. Rüyada incir ağacının altına oturduğunu ve ağacın gövdesine dayandığını görmek, hayır ve ihsan sahibi bir kimseye iltica etmeye işâret eder. Rüyada incir ağacının meyvesi ve yaprağını görmek, üzüntü ve pişmanlığa işâret eder. Rüyada bahçesinde birkaç tane incir ağacı olduğunu görmek, rızka, menfaate ve kolay geçime işâret eder. Rüyada incir ağacının kökünden kurudu­ğunu görmek, âlim, fazıl ve kerem sahibi bir kimsenin ölümüne işâret eder. İncir ağacı görmek, yüksek mevki sahibi, zengin ve hayırsever bir zat ile dost olacağınıza işarettir. Rüyada incir ağacından taze incir toplamak, bir ka­dın tarafından derin bir aşk ile sevildiğinize işaret eder.
İncir Yediğini Görmek

Kuru incir yediğinizi görmek, keder ve endişeye işaret olarak yorumlanır. Taze ve sarı incir görmek veya yemek, hastalığa, siyah incir gam ve kedere, yeşil incir ise borca işaret eder. Bazen de incir yemek piş­manlığa işaret eder şeklinde yorumlayanlar da olmuştur. Rüyada incirden bir parça yediğini görmek, kolay elde edilen rızık ile yorumlanır demişlerdir. Rüyada incir yemek, geçimini kolaylıkla kazanabileceğine işarettir. Rüyasında incir yediğini gören kişinin nesli çok olur, neslinin çoğalacağına işarettir demişlerdir. Rüyada incir yediğini görmek, rüya sahibi­nin neslinin çok olacağına işâret eder. Rüyada incirden az bir şey yediğini gör­mek, kolay elde edilen rızka işâret eder. Bir kimsenin rüyada eline incir geçtiğini veya yediğini görmesi, o kimseye gelmiş veya gelecek bir husustan dolayı bir üzüntü ve ke­der isabet edeceğine işâret eder. İnciri mevsiminde görmek, sevinçli bir habere, sevince işarettir. Rüyada incir aldığını veya yediğini görmek, alınan veya yenen her incir için rüyayı görenin eline altın ve gümüş geçeceğine işâret eder.
RÜYADA SARI İNCİR GÖRMEK

Rüyada sarı incir görmek, rüya sahibinin, sağlığına pek dikkat etmemesi, bulduğu sağlıklı ya da sağlıksız her şeyi yemesi ve temizliğine dikkat etmemesinden ötürü sağlığından olacağına ve büyük bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir edilir.
RÜYADA YEŞİL İNCİR GÖRMEK

Rüyada yeşil incir görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında uğradığı bir zararı gidermek için eş, dost ya da akrabalarının birinin eşinden ya da annesinden borç olarak bir miktar altın alacağına yorumlanır.
RÜYADA KURU İNCİR GÖRMEK
Rüyada incir görmek ne anlama gelir? Rüyada incir yemek ne demektir? Rüyada incir ağacı neye işarettir? Rüyada incir toplamanın ne anlama gelir?

Kişinin rüyasında, kuru incir görmesi oldukça hayırlıdır. Bir kimsenin rüyasında kuru incir görmesi, kendisinin malvarlığının artacağından ve zenginleşeceğine işaret eder. Kişinin kazancı artarak, evindeki rızık çoğalır, müşterileri artar ve işleri açılır.
RÜYADA SİYAH İNCİR GÖRMEK

Rüyada siyah incirin görülmesi kişinin vicdan azabı çekeceğini işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyasında bir siyah incir gören kişi, yapmış olduğu bir işin ardından çok fazla pişman olacağına ve vicdan azabı çekeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir görmek daima kısmettir, hayra yorulur. Bazıları incir altındır dediler. İncir görülmesi hedeflerinize ulaşacağınıza yorumlanır. Üstü yeşil veya siyahımsı olgun incir gören kimse umduğundan çok daha büyük kısmet alır. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.

İncir Rüyası, mala, inciri alan kimse için ucuzluğa ve çok nimete işaret eder. Bazı tabirciler ise, inciri Salih kimseler, hayırlı insanlar kolay elde edilen rızık, tam neşe ve bol nimetle tabir etmişlerdir.
1- Rüyada incir toplamak

Rüyada incirleri topladığını gören kimsenin nesli çok olur. Bazı tabirciler incir, sahibinin, zahmetsiz ve meşakkatsiz erişeceği ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Kolay elde edilen rızıktır.
2- Rüyada siyah incir görmek

Mevsiminde siyah incir, hayırdır. Beyaz incir siyahtan daha da hayırlıdır. Mevsimsiz görülen incir, rüya sahibinin kıskançlığına işaret eder.

Bazen de incir, uğursuzluk, sıkıntı ve üzüntüye, yüksek bir yerden alçak bir yere düşmeye işaret eder.
3- Rüyada incir bahçesi görmek

İncir bahçesinin görülmesi zenginliğin artacağına delaletle işaret edilir. Bekar kimseler için elde edeceği malla evleneceğine yorumlanır. Evliler içinse çocuk sahibi olacağına işaret eder. İncir bahçesi mal biriktirmeye de işarettir.
4- Rüyada İncir Yemek

Mevsiminde incir meyvesi yemek, güzel bir rüyadır. Mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır. Rüyada yenen veya alınan incirler için rüyayı görenin eline altın ve gümüş geçer. Bazıları incir yenmesi, altındır dediler. İncir ceviz yada incir ezmesi yemekse Ailesine karşı cömert olan kimseye tabir edilir.
5- Rüyada incir dalı kırmak

Biriyle arkadaşlık ahdinde bulunacağınıza işarettir. Bazı tabirciler ise bir musibetle karşılaşacağınıza ve üzüleceğiniz şeklinde yorum yapmışlardır. Bazende bu rüya dedikodu yapmaya delalet eder. Rüyasında incir dalı kırdığını gören, karşısına çıkacak zorlukları zamana bırakarak çözüme ulaşacağına yorumlanır.
6- Rüyada incir fidanı görmek

Bekar kimseler için zengin biriyle evleneceğine, ondan mal, nimet ve evlat sahibi olacağına işaret eder. Evli kimseler içinse mutlu günlerin hayatınıza girmesine tabir olunur.
7- Rüyada incir koparmak

Bol miktarda mal elde edeceğinize işarettir. İncir kopardığını gören kimse ailesiyle birlikte geçireceği mutlu ve güzel günlere tabir edilir. Bu rüya hanede bereketin artmasına yorulur. Bolluk ve kazancın artmasını ifade eder.
8- Rüyada incir hediye almak

Bu rüya ferahlığa, sevgi ve dostluğa alamettir. İncir hediye almak ya da hediye vermek birbirine dargın kimselerin barışmasına delalet eder. Kendisine bir tabak içinde taze incir gönderildiğini gören kimsenin kızına, görücü gelir. Kızı yoksa ona incir hediye gönderen kimse arasında dostluk ve sevgi meydana gelir.
9- Rüyada incir ağacı görmek

İncir ağacı yaptığı yahut çalıştığı işlerde kazançlı işler yapmaya ve bu işlerde başarılı olmaya tabir edilir. Rüyasında incir ağacını diktiğini gören kimse yeni bir girişimde bulunacağına işaret eder.
10- Rüyada incir istemek

Rüyada sahibi istediği inciri aldıysa bu rüya arzu edilen şeylerin hasıl olmasına, helal malla rızıklanmaya, yararlı şeylere, bereketli kazanca ve bolluğa işarettir. Ayrıca incir istemek söz sahibi birinden menfaat elde edeceğinizi ifade eder.
11- Rüyada incir satın almak

Bu rüya İslami tabirlerde helal rızk, menfaat, geçim, izzet ve makam manasına gelmektedir. Allah'a tevekkül edip helal rızk elde edeceğinize ve hayır işler yapacağınıza işarettir.
12- Rüyada incir vermek

Rüyasında incirin meyvesinden vermek insanların iyilik gördüğü zengin ve çok menfaatli bir kimse demektir. Rüyada bu inciri görmek ve ona sahip olmak faidesi çok olan helal maldir. Arabistan incirinden bir sey yedigini gören kimse kolaylikla rizik elde eder. Bu incirin agaci, hayir ve sevapta daim olan kuvvetli ve çok mal sahibi menfaatli bir adamdir. Arabistan inciri, soylu ve zengin bir kadindir. Bazan da bu inciri görmek, kalp yahut gözün zayif olmasina delalet eder.
Rüyada İncir Görmek

Kuru incirleri rüyada görmek güzel. Rüyada incir kurutan bir kişi servetini arttırır ve zengin olur. Gelir artar, evdeki içerik artar, bir iş açılır ve müşteri sayısı artar. İncirin bir rüyada kullanılması, hattın nesiller ve oğulların bolluğuna devam etmesi anlamına gelir. Aynı zamanda bir nimettir. İncirler mevsim boyunca, olumlu olayların rüya gören kişi için yedi ve iyi işler anlamına gelecektir.

Bir rüyada sarı bir incir gördüğünüzde, soluk sarı birine işaret eder. Sağlık sorunlarının olacağını ve uyku sahibinin sağlığının kötüleşeceğini gösteren sarı incir görmek iyi değildir. Bir rüyada siyah bir figür görmek, kurbanın pişmanlığını gösterir. Rüyada siyah bir figür gören bir kişi, işten sonra pişman olacağı ve pişmanlık duyacağı anlamına gelir.

Rüyada İncir Yemek

Uykulu incir, aile hayatı ve sosyal yaşam çok iyi ve iyi zamanlara sahip olacak, çok iyi ve kibar insanlar evlilik yoluna girmenin en hızlı yolunu karşılayacak ve bir kişinin temizlik ve beslenme rüyası çok sağlıklı ve uzun olmasına dikkat etmelidir. Kişi, aynı zamanda altın ve iş sonucunda kazanılan para gibi çok değerli mallar satın aldığı belirtiliyor.

İncirleri bir rüyada yediğiniz vizyonunun, rüyanın sahibinin sosyal yaşamında uygun ve uygun bir durumu kabul ettiği ve ailenin büyüklerinin onayından ve desteğinden sonra eve gireceği anlamına gelir.

Rüyada İncir Toplamak

Bir rüyada incir toplamak, yaptığınız veya yapacağınız yatırımı elde etmek demektir. Bunu sadece maddi olarak düşünmemelisiniz. Başarı için çalışma bu şekilde ifade edilebilir. Bu, güvenilirlik ve benzer işler dikkate alınarak bir yatırım şekli olarak alınmalıdır. Bazı yorumlarda, mirasın yorumu da dikkat çekicidir. Size veya akrabalarınıza bırakılacak miras, bu rüyanın sonuçlarından biridir. Bu rüyanın anlamlarından biri iyi eylemlerin ödenmesidir.

Rüyada İncir Reçeli Görmek

İncir reçelini bir rüyada görmek genellikle iyi ve iyi şansın bir işaretidir. İncir hakkında rüyalar incir tatlıysa yorumlanır. Bir rüyada, kırmızı incir reçeli yakında başınıza gelecek samimi bir ilişki anlamına gelir. Bir kişi bu rüyayı görürse, evlidir. Çünkü bilim adamlarına göre böyle bir rüya, evlilik, düğün ve nişan olayların bir işaretidir. Yeşil incir reçeli, aile hayatınızda sorunsuz geçecek ve bolluk içinde olacak bir yıl, iç huzurun bir işaretidir.

Rüyada İncir Yediğini Görmek

İncirleri bir rüyada yemeniz, çok kalabalık bir aileniz ve birçok çocuğunuz olacağını gösterir. Rüyada pirinç yiyen bir kişi, emeksiz hayatını kazanır ve kolayca yer. Altın veya değerli taşa sahip olacağı anlamına gelir. Genellikle çok zengin ve kalabalıktır, bu da eğlenceli ve rahat bir yaşamı gösterir.

Rüyada Siyah İncir Görmek

Rüyada siyah incir görmek, beyaz incirleri görmekten çok daha iyidir ve bir kişi genişlemek için kapıyı yorumlar, finansal güçte bir artışla güç kazanır. Kış mevsiminde taze siyah incir görmek paha biçilmez bir paradır, bir serveti kapatır ve borçlar nedeniyle bazı ürünler atılır.

Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüya sahibi sabırla yıllarca çaba harcayacak ve tırnakları ile yoksulluk günlerinde patronu kazacak, düşmüşler için hiçbir şey yapmayacak olan yoksul insanları unutmayacaktır. Bir rüyada incir ağacını görünce, bir rüyanın sahibi aynı anda dualarını ve iyi dileklerini özlemeyen bir kişiye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada incir görmek her zaman hayırlara tabir edilir. Olgunlaşmış incir kısmet olarak tabir edilir. Çürümeye yakın hatta kurtlanmış gibi olan incir rızık ve kazanç olarak tabir edilir. Rüyada inci aldığını görmek ise bol rızk ve kısmet olarak yorumlanır.
RÜYADA İNCİR GÖRMEK/ RÜYADA İNCİR YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada incir yemek soyun devamına nesillerin ve evlatların çokluğuna delalet eder. Aynı zamanda berekettir. Mevsiminde yenen incir, rüya sahibi için hayırlı olaylara ve hayırlı olacak işlere delalet eder.
RÜYADA İNCİR GÖRMEK/ RÜYADA KURU İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kuru incir görmek çok hayırlıdır. Rüyasında kuru incir gören kişinin mal varlığı artar ve zengin olur. Kazancı artar evindeki rızkı çoğalır, işleri açılır ve müşterileri artar.
RÜYADA İNCİR GÖRMEK/ RÜYADA TATLI İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada olgun, tatlı ve güzel incir görmek zenginliğin git gide artacağına ve çoğalacağına delalet eder.
RÜYADA İNCİR GÖRMEK/ RÜYADA İNCİR TOPLAMAK NE ANLAMA GELİR?

Helal rızka, helal mala ve elde edilecek çok nimete rivayet edilir.
RÜYADA İNCİR GÖRMEK/ RÜYADA SARI İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada sarı incir görmek, soluk ve sarı benizli birine işaret eder. Sarı incir görmek iyi değildir, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve rüya sahibinin sağlığının bozulacağına delalet eder.
RÜYADA İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

İncir ağacı, büyük, nüfuzlu, halka büyük faydası olan bir insana; meyve ve yaprakları da maldır. İncir ağacının altında oturduğunu gören, bir zatın sayesinde geçinir. İncir ağacı, geçim kaynağıdır. Bu sebeple bahçesinde bir çok veya bir kaç incir ağacı olduğunu görmek fakirlik yüzü görmemek demektir. Mevsiminde taze incir faydadır. Mevsiminin dışında taze incir sarısı; hastalık; mor ve siyah olanı gam ve keder; yeşil ve ham olanı borçtur. Bunları ağacından koparıp yemek anlamı daha da güçlendirir. Kuru incir görmek veya yemek; helal mal ve kazanç demektir.

Rüyada Kuru İncir Görmek

Rüyada kuru incir görmek çok hayırlıdır. Rüyasında kuru incir gören kişinin mal varlığı artar ve zengin olur. Kazancı artar evindeki rızkı çoğalır, işleri açılır ve müşterileri artar.

Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüyada olgun, tatlı ve güzel incir görmek zenginliğin git gide artacağına ve çoğalacağına delalet eder.

Rüyada Sarı İncir Görmek

Rüyada sarı incir görmek, soluk ve sarı benizli birine işaret eder. Sarı incir görmek iyi değildir, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve rüya sahibinin sağlığının bozulacağına delalet eder.
Rüyada incir görmek daima kismettir. Üstü yesil veya siyahimsi olgun incir yiyen kimse umdugundan cok daha büyük kismet alir. Fakat incirler kurtluysa bu kismet, dedikoduya ve kiskancliga sebep olacaktir. Rüyada incir, mala, inciri alan kimse icin ucuzluga ve cok nimete isaret eder. Rüyada incir, mala, inciri alan kimse icin ucuzluga ve cok nimete isaret eder.

Rüyada incir ağacı görmek: İslam düşmanlarının iltica ettigi zengin cok menfaatli bir kimseye isaret eder.

Rüyada incir yemek

İncir yedigini gören kimsenin nesli cok olur. bazen de incir yemek, pismanliga isaret eder. Bazi tabirciler incir, sahibinin, zahmetsiz ve mesakkatsiz erisecegi ucuzluk ve bolluga isaret eder. incirden cüz'i bir sey yemek kolay elde edilen riziktir. rüyada yenen veya alinan her incir icin rüyayi görenin eline altin ve gümüs gecer. bazilari da, incir, altindir dediler. İncir agacinin meyvesi ve yapraginin, üzüntü ve pismanlik oldugunu söyleyenler de vardir. bundan dolayi bir kimse incir yedigini veya eline gectigini görse, o kimseye gelmis veya gelecek bir husustan dolayi bir üzüntü ve keder isabet eder.

Rüyada siyah incir görmek

Bazi tabirciler ise, inciri salih kimseler, hayirli insanlar kolay elde edilen rizik, tam nese ve bol nimetle tabir etmislerdir. mevsiminde siyah incir, hayirdir. beyaz incir siyahtan daha da hayirlidir. mevsimsiz görülen incir, Rüyasahibinin kiskancligina isaret eder. bazen de incir, yemine, incir siyah ise rüya sahibi yemininde yalanci olur. Bazen de incir, ugursuzluk, sikinti ve üzüntüye, yüksek bir yerden alcak bir yere düsmeye isaret eder.

Rüyada kurtlu incir görmek, bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.

Mevsiminde incir yemek, güzel bir rüyadır. mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüya tabircilerinin çoğunluğuna göre rüyada incir görülmesi ve yenilmesi; ittifakla iyiye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında sarı incir görmesi; o kimsenin hasta olacağına, siyah incir görmesi; o kimsenin pişman olacağına, yeşil incir görmesi; o kimsenin hayra erişeceğine, yine mevsiminde incir görmesi ve yemesi; o kişinin hayırlara nail olacağına yorumlanır. Ebu Saîd el-Vâiz'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında incir yediğini görmesi; o kimsenin neslinin çoğalacağına, bir yoruma göre de o kimsenin rızık elde edeceğine işaret eder.

Nablusi: Rüyada incir, mala, inciri alan kimse için ucuzluğa ve çok nimete delalet eder. İncir ağacı, İslam düşmanlarının iltica ettiği zengin çok menfaatli bir kimseye delalet eder. Çünkü yılanlar incir ağacına iltica ve onun kökünde barınırlar. Tabirce incir ağacının meyvesine müsavi tutulacak bir şey yoktur. İncir yediğini gören kimsenin nesli çok olur.
Bazı tabirciler incir, Irak tarafından gelecek rızka, sahibinin, zahmetsiz ve meşakkatsiz erişeceği ucuzluk ve bolluğa, bu ucuzluk ve bolluğu o kimse üzerindeki eserinin gizlenmesi mümkün olmayacak derecede biriktireceği mala delalet eder. Çünkü incirin faidesi aşikaredir, denilir.
İncirden cüz'i bir şey yemek kolay elde edilen rızıktır. Rüyada yenen veya alman her incir için rüyayı görenin eline bir altın ve onbin dirhem gümüş geçer. Bazıları da, incir, altındır, dediler.
İncir ağacının meyvesi ve yaprağının, üzüntü ve pişmanlık olduğunu söyleyenler de vardır. Bundan dolayı bir kimse incir yediğini veya eline geçtiğini görse, o kimseye gelmiş veya gelecek bir husustan dolayı bir üzüntü ve keder isabet eder.
Bazı tabirciler ise, inciri salih kimseler, hayırlı insanlar kolay elde edilen rızık, tam neşe ve bol nimetle tabir etmişlerdir.
Mevsiminde siyah incir, hayırdır. Beyaz incir siyahtan daha da hayırlıdır. Mevsimsiz görülen incir, rüya sahibinin kıskançlığına delalet eder.

Bazen de incir, yemine, incir siyah ise rüya sahibi yemininde yalancı olur. Bazen de incir, uğursuzluk, sıkıntı ve üzüntüye, yüksek bir yerden alçak bir yere düşmeye delalet eder.
Bazen de incir yemek, pişmanlığa delalet eder. Nitekim rüyada pişmanlık incir yemeğe delalet ettiği gibi.

Seyyid Süleyman: Kirmani incir rüyasını şöyle tabir ediyor: İncir, sarıysa hastalık, siyahsa üzüntü ve pişmanlıktır. Yeşil incir; borçtur. Bir rivayete göre, mevsiminde tatlı incir yemek; kötüye yorulmaz.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyada incir yiyenin, nesli çok olur yahut rızka delalettir. İncirden bir parça yemek; bela, ihanet, hile ve kederle yenecek maldır.
Bazı tabirciler, incir rüyasını üzüntüyle yorumlamış-lardır. Buna mukabil rüya, yorumcuların büyük kısmı tarafından iyi kabul edilmiştir. Rüyada aldığı inciri yemeyen, para ve mal elde eder. İncir yediğini gören, bir konuda pişman olur veya yemin eder. Kuru incir görmek ve yemek; fayda temin edilecek helal maldır. Beyaz incir, daha iyidir.
Rüyada İncir Görmek

Rüyada incir görmek her zaman iyiye yorulur şans, bereket, rızık ve kısmet anlamına gelir. Olgunlaşmış, nerdeyse çürümeye yüz tutmuş incir ise ziyadesiyle elde edilecek kazanç ya da rızık anlamına gelir. İncirin tamamen çürümüş, bozulmuş ve hatta kurtlanmış olması yine kısmettir ama aynı zamanda düşman, haset ve çekemeyen komşu ya da arkadaş anlamına gelmektedir. Rüyasında incir satın aldığını gören kişi, bol rızık ve bol kazanç elde edecek demektir. Rüyada incir ağacı görmek din karşıtlarının yanında yer aldığı çok nüfuslu, varlıklı ve güçlü bir kimseye delalet eder. Rüyada incir yemek sevince, mutluluğa ve kişinin keyfinin yerinde oluşuna işaret eder. Rüyada incir ağacında hem incir hem de yaprağını görmek sıkıntı ve keder anlamına gelir.
Rüyada İncir Yemek

Rüyada incir yemek soyun devamına nesillerin ve evlatların çokluğuna delalet eder. Aynı zamanda berekettir. Mevsiminde yenen incir, rüya sahibi için hayırlı olaylara ve hayırlı olacak işlere delalet eder.
Rüyada Kuru İncir Görmek

Rüyada kuru incir görmek çok hayırlıdır. Rüyasında kuru incir gören kişinin mal varlığı artar ve zengin olur. Kazancı artar evindeki rızkı çoğalır, işleri açılır ve müşterileri artar.
Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüyada olgun, tatlı ve güzel incir görmek zenginliğin git gide artacağına ve çoğalacağına delalet eder.
Rüyada Sarı İncir Görmek

Rüyada sarı incir görmek, soluk ve sarı benizli birine işaret eder. Sarı incir görmek iyi değildir, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve rüya sahibinin sağlığının bozulacağına delalet eder.
Rüyada Siyah İncir Görmek

Rüyada siyah incir görmek, kişinin çektiği vicdan azabına işaret eder. Rüyasında siyah incir gören kişi, yaptığı bir iş sonrasında çok pişman olup vicdan azabı çekecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İNCİR
Rüyada incir kısmet demektir. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.Mevsiminde incir yemek, güzel bir rüyadır. mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır. Kuru incir, zenginliğin artacağına işaret eder.Rüyada kendisini incir yerken görmek, başınızdan aşk geçeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İNCİR AĞACI
Rüyada incir ağacı görmek iş yaşamında başarılı olmaya yorumlanır. İncir ağacı diken kimse yeni bir iş girişiminde bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Görmek

Rüyada incir görmek, şansının artacağına, sıkıntılı günleri geride bırakacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin maddi gelirinin azalacağına, iş hayatında sorunların ardı sırası kesilmeyeceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda rüya yorumcularına göre rüyada incir görmek, kişinin zor bir hayatı geride bırakacağına ve rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacı Kestiğini Görmek

Rüyada incir ağacını kestiğini görmek uğursuzluk olarak yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında incir ağacı kestiğini görmesi, rüya sahibinin kendi elleriyle kısmetine mani olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacından Düşmek

Rüyada incir ağacından düştüğünü görmek iyiye yorulmaz. Kişinin rüyasında incir ağacından düştüğünü görmesi, rüya sahibinin kendisine yardım eden bir insana nankörlük yaptığını gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacı Diktiğini Görmek

Rüyada incir ağacı diktiğini görmek, hayırlıdır. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacı diktiğini görmesi, kişinin iş hayatında karlı bir yatırımda bulunacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacından İncir Yediğini Görmek

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek, hayra yorulmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacından incir yediğini görmesi, kişinin başarıya ulaşıp, bol kazançlar elde edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı İncir Görmek

Rüyada sarı incir yemek iyiye yorulmaz. Rüya sahibinin rüyasında sarı incir görmesi, kişinin çevresindeki bir kimsenin yakınının sağlık sorunu olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir görmek

Rüyada incir görmek, kişinin şansının yaver gireceği demektir. Rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, kısmetinin açılacağına, bekar ise yakın tarihte yeni biriyle tanışacağına yorulur. Rüyada incir görmek aynı zamanda, kişinin iş hayatında kazanacağı para anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Yemek ve Yedirmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada incir yemek ve yedirmek, kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında başarılı işler yapacağına, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet eder. Rüyada incir yemek ve yedirmek, sahip olunacak mal ve mülk manasına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüyada olgun ve tatlı bir incir yediğini görmek, rüya sahibinin zenginliğinin git gide artacağına işaret eder. Ciddi düşündüğü biriyle sözleneceğine ve hatta evliliğe kadar gidebilecekleri anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine İncir Vermek

Rüya sahibinin rüyasında birine incir verdiğini görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatına son verebileceğine, fakat sonradan pişman olacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada birine incir vermek, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, mutlu ve huzur dolu bir yaşama kavuşacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Reçeli Görmek

Rüyada incir reçeli görmek evlilik demektir. Hayra ve güzel bir kısmete işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre rüyada incir reçeli görmek, sahip olunun mal ve mülkte başkalarının gözünün olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Yediğini Görmek

Rüyada incir yemek bereket anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin çok kalabalık bir aileye sahip olacağını göstermektedir. Huzur dolu bir yaşam süreceğine, iş hayatında şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze İncir Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taze incir görmesi kişinin iş hayatında yeni ortaklıklar ile işlerini yoluna sokacağına, hayatında çeşitli değişikliklerin meydana gelebileceğine rivayet eder. Rüyada taze incir görmek, rüya sahibinin hayırlı ve huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah İncir Görmek

Rüyada siyah incir görmek, kişinin yaşadığı vicdan azabına işaret eder. Rüyayı gören kişinin yaptığı bir şeyden ötürü çok pişman olacağına delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyada siyah incir görmek, hatalardan alınacak olan dersler olarak nitelendirilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil İncir Görmek

Rüyasında yeşil incir gören kişinin iş hayatında başarısız olacağına, zorluklar ve sıkıntılar içerisinde mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir. Rüyada yeşil incir görmek, rüya sahibinin hayatında karşısına çıkacak olan zorluklara karşı güçlü bir duruş sergileyeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru İncir Görmek

Rüyada kuru incir yediğini görmek hayra yorulur. Rüya sahibinin rüyasında kuru incir görmesi, kişinin mal varlığının günden güne artacağına ve işlerinin düzeleceğine delalet eder. Rüyada kuru incir görmek kişinin hane içerisinde huzura kavuşacağına, aile bireyleriyle arasının iyi olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tamamen çürümüş bir incir görmek yine rüya sahibinin kısmetine yorulur. Ancak aynı zamanda etrafta bulunan bir düşmana da işaret eder. Rüyada incir satın aldığını görmek, bol kazanç elde etmeye delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüyada incir ağacı görmek, rüya sahibinin servete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder. Kişinin rüyasında incir ağacı görmesi, rüya sahibinin işinde başarılı olacağına, herkes tarafından takdir edileceğine yorumlanır. Rüya sahibi yakın bir akrabası tarafından kıskanılır. Kindar ve kötü akraba anlamına da gelen bu rüya kişinin güçlü bir yapıya sahip olacağının da habercisidir. Rüyada incir ağacı görmek kişinin zor günleri kolay bir şekilde atlatacağına da delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Görmek

Rüyada incir görmek çoğunlukla hayır olarak yorumlanır. Genel anlamda şans, bereket ve rızkı sembol ettiği söylenen rüyada incir görmek, daha çok maddi olaylara işaret etmektedir. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada görülen incir dert, tasa, sıkıntı, uğursuzluk, mevki kaybı gibi çeşitli kötü olaylara da işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Meyve, Frenk İnciri Ağacı, Arabistan İnciri, Yaş Yiyecek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir görmek diyanet yorumu ise rüya sahibi gerçek yaşamda evli değilse karşısına çıkacak birisi ile dünya evine gireceğine, kuvvetli muhabbetlere katılacağına, mutlu olacağına ve rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada incir ve üzüm görmek rüyayı gören kişinin insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kötü duygularından arınacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, başarıya giden yollardaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada incir görmek, kısmet demektir. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Yemek

Rüyada incir yediğini görmek rüyayı gören kişinin gören huzur dolu bir yaşam süreceğine, iş hayatında şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir. Rüyada kendisini incir yerken görmek başınızdan aşk geçeceğine yorumlanır. Yaşanacak güzel bir maceranın, evliliğin, çocuk sahibi olmanın da habercisidir.

Rüyada incir yemek görmek, iyi haberler alacağınızın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Kısmettir. Eğer incir güzel ise servet büyüktür. Kurtlu ve bozuk incir ise dedikodudur.

Mevsiminde incir yemek, güzel bir rüyadır. Mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır. Kuru incir yemek, zenginliğin artacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüyayı gören kişinin son zamanlarda yaptığı projelerden bol kazanç elde edeceğine işaret eder. İncir ağacı önemli, varlıklı kimselerle dostluktur. Ayrıca helal rızka, sıhhat ve afiyete yorumlanır.

Rüyada incir ağacı görmek diyanet yorumu: Rüyayı gören kişinin sarı incir görmesi hastalığa, siyah incir görmesi o kimsenin pişman olacağına, yeşil incir görmesi o kimsenin hayra erişeceğine, yine mevsiminde incir görmesi ve yemesi o kişinin hayırlara nail olacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Toplamak

Rüyada incir topladığını görmek hayır, iyilik, sevgi ve nimete delâlet eder. Rüya sahibi bekar ise yakında evleneceğine işaret eder. Ayrıca miras peşinde koşmaya ve gelecek olan mala işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Yediğini Görmek

Rüyayı gören kişinin nesli çok olur. Rüya sahibinin bereketli bir yaşantısının olacağına ve sıkıntılarının azalacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise incir yemek pişmanlığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Reçeli Görmek

Genellikle hayra ve güzel bir kısmete yorulur. Bu rüya güzel bir habere, dünya nimetlerini tatmaya ve dünyada mutlu olmaya işarettir. Bu rüyayı gören kişi bekarsa evlenir. Zira rüyada incir reçeli görmek alimlere göre evlilik, nikah ve nişan gibi olaylara işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine İncir Vermek

Rüyada birine incir verdiğini görmek rüya sahibi için hayra alamettir. Rüya tabircilerinin çoğu, incir rüyasının iyi olduğunda ittifak etmişlerdir. Bir kimsenin rüyasında birine incir vermesi, maldan para kazanacağına ve rızkının çok olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Almak

Rüyada incir aldığını görmek bolluk, bereket, yüksek kazanç gibi anlamlar ifade etmektedir. Rüyayı gören kişinin, zahmet etmeden bolluğa erişeceğine, huzurlu olacağına ve kazancının artacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Koparmak

Rüyada incir kopardığını görmek geniş ve daim olan rızkı edinmeye, hedef ve amaçladığınız bir iş ya da olaya Allah’ın izni ve inayeti ile ulaşmaya işaret eder. Görülen bu rüya çokça helal ve temiz mal edinmeye, menfaatinize yarayacak gelişmelerin olacağına, bekarlar için kendisinde huzur ve neşe bulacağı bir eşe sahip olacağına yorumlanır. Salih rüyalardan olup gönülde olana ulaşmaya, bereketlenmeye ve uzun zamandır hayalinizde olan bir olayın lehinize sonuçlar vereceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor İncir Görmek

Rüyada mor renk incir görmek rüya sahibinin kendisini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun kalmayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacından İncir Toplamak

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek iş yaşamında başarılı olmaya, methedilmeye layık, şerefli ve aziz bir zattan gelecek mala işarettir. İncir toplayan kimse yeni bir iş girişiminde bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacı Kesmek

Rüyada incir ağacı kestiğini görmek rüyayı gören kişinin dertleneceğine ve kederleneceğine, hak yolunu kaybedeceği ya da hak yolundan uzaklaşacağına, rüya sahibinin çevresindeki güvenini ve  saygınlığını sarsacak işler yapmasına, ayıplanmasına ve gözden düşmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Reçeli Yapmak

Rüyada incir reçeli yaptığını görmek rüya sahibinin hemen olmasa bile belirli bir zaman içinde bazı hayırlı haberler alacağına delalet eder. Bu rüya yapacağınız işlerde başarı kazanacağınıza ve bu başarılar sonucunda da terfi edip önemli bir mevkiye geleceğinize, bol kazanç elde edeceğinize ve mutluluğa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Tatlısı Yemek

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek rüyayı gören kişinin maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, işinde zafer elde edeceğine ve hayal kırıklığına uğramayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Kurusu Görmek

Rüyayı gören kişinin mal varlığı artar ve zengin olur. Ayrıca rüya sahibinin işlerinin açılacağına ve mutlu bir yuvasının olacağına da delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Fidanı Görmek

Rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, büyük atılımlar yapacağı bir işe gireceğine yorulur.

Bir başka rivayete göre rüyada incir fidanı görmek rüya sahibinin, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine fakat eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, dertlerinin ve kederlerinin sona ereceğine, ruhunun üzüntüden kurtulacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Bahçesi Görmek

Rüyada incir bahçesi görmek zenginliğin artacağına, sıkıntıların biteceğine, düşman ile küskünlüğün son bulacağına, bekar kimseler için hayırlı kısmetin çıkacağına ve mutlu habere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük İncir Görmek

Rüyasında çürük incir gören kişinin zorluğa ve darlığa düşeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Başka bir rivayette ise rüyada çürük incir görmek hem yeni bir araca sahip olacağına hem de çok üzüleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olacağına atfedilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Dağıtmak

Rüyada incir dağıttığını görmek rüyayı gören kişinin hayatının güzelleşeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine yorulur. Eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, zarara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alacağına rivayet edilir. Bir başka rivayete göre rüyada incir dağıtmak görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelmeye veyahut aniden alınacak evlilik kararına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüyada incir ağacı görmek, iş yaşamında başarılı olmaya yorumlanır. İncir ağacı diken kimse yeni bir iş girişiminde bulunur.

Bkz: Frenk İnciri Ağacı
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir ağacı görmek, büyük, zengin ve halka faydalı bir adamla tabir olunur. Rüyada incir ağacına çıktığını gören, öyle bir adam ile sohbet eder. İncir ağacından indiğini veya düştüğünü gören, zengin ve hayır sahibi bir adamla bozuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir ağacının altında oturduğunu, yahut ağacın gövdesine dayandığını gören, halka hayrı, hasenatı, menfaati çok olan bir adama sığınır yahut dayanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir ağacının kökünden çıkıp devrildiğini görmek, böyle bir zatın vefatına; yandığını, kuruduğunu görmek, yine vefatına; yapraklarının döküldüğünü görmek, malının ziyanına; o yapraklardan topladığını görmek, o maldan hissedar olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir ağacını suladığını görmek, o zata hizmet ve yardım edeceğine işarettir. Bazılarına göre; incir ağacı insanın evi, maaşı, medarı olan rızkıdır. Bahçesinde bir veya birkaç incir ağacı olduğunu gören, bol rızık elde eder. Ocağına incir ağacı diktiğini görenin evi harap olur.

Rüyada incir ağacı satın aldığını veya bu ağaca sahip olduğunu gören, kazançlı bir işe sahip olur. Bu yüzden rızkı artar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İncir Yediğini Görmek
Kuru incir yediğinizi görmek, keder ve endişeye işaret olarak yorumlanır. Taze ve sarı incir görmek veya yemek, hastalığa, siyah incir gam ve kedere, yeşil incir ise borca işaret eder. Bazen de incir yemek piş¬manlığa işaret eder şeklinde yorumlayanlar da olmuştur. Rüyada incirden bir parça yediğini görmek, kolay elde edilen rızık ile yorumlanır demişlerdir. Rüyada incir yemek, geçimini kolaylıkla kazanabileceğine işarettir. Rüyasında incir yediğini gören kişinin nesli çok olur, neslinin çoğalacağına işarettir demişlerdir. Rüyada incir yediğini görmek, rüya sahibi¬nin neslinin çok olacağına işâret eder. Rüyada incirden az bir şey yediğini gör¬mek, kolay elde edilen rızka işâret eder. Bir kimsenin rüyada eline incir geçtiğini veya yediğini görmesi, o kimseye gelmiş veya gelecek bir husustan dolayı bir üzüntü ve ke¬der isabet edeceğine işâret eder. İnciri mevsiminde görmek, sevinçli bir habere, sevince işarettir. Rüyada incir aldığını veya yediğini görmek, alınan veya yenen her incir için rüyayı görenin eline altın ve gümüş geçeceğine işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacı Görmek
Rüyada görülen incir ağacı, İslâm düşman¬larının iltica ettiği zengin çok menfaatli bir kimseye işâret eder. Bazen rüyada incir ağacı görmek, zengin 0|an ve insanlara faydalı olan bir kimseye işâret eder. Rüyada incir ağacına çıktığını görmek, zengin olan ve insanlara faydalı olan bir kimse ile dost olmaya işâret eder. Rüyada incir ağacının altına oturduğunu ve ağacın gövdesine dayandığını görmek, hayır ve ihsan sahibi bir kimseye iltica etmeye işâret eder. Rüyada incir ağacının meyvesi ve yaprağını görmek, üzüntü ve pişmanlığa işâret eder. Rüyada bahçesinde birkaç tane incir ağacı olduğunu görmek, rızka, menfaate ve kolay geçime işâret eder. Rüyada incir ağacının kökünden kurudu¬ğunu görmek, âlim, fazıl ve kerem sahibi bir kimsenin ölümüne işâret eder. İncir ağacı görmek, yüksek mevki sahibi, zengin ve hayırsever bir zat ile dost olacağınıza işarettir. Rüyada incir ağacından taze incir toplamak, bir ka¬dın tarafından derin bir aşk ile sevildiğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir görmek değişik şekillerde yorumlanmıştır. Bazılarına göre; rüyada incir görmek, helalinden elde edi¬len ve kazanılan mal ve rızka ve menfaat elde etmeye işa¬retle yorumlanır denmiştir. Rüyasında incir satın aldığını görmek, çok nimete ereceği¬ne ve ucuzluğa işaret eder demişlerdir. Rüyada incir görmek, mala, rızka, menfa¬ate işâret eder. Bazen rüyada incir görmek, rüya sahibinin zahmetsiz ve meşakkatsiz erişeceği ucuzluk ve bolluğa işâret eder. Yine rüyada görülen incir, sâlih kimselere, hayırlı insanlara, kolay elde edilen rızka, neşe¬ye ve bol nîmete işâret eder. Bazen de rüyada görülen incir, uğursuz¬luk, sıkıntı ve üzüntüye, yüksek biryerden al¬çak biryere düşmeye işâret eder. Bazı kere de rüyada incir görmek, altına işâret eder. Rüyada mevsiminde siyah incir görmek, hayra işâret eder. Rüyada beyaz incir görmek, siyah incir görmekten daha hayırlıdır. Rüyada mevsimsiz görülen incir, rüya sahi¬binin kıskançlığına işâret eder. Bazen de rüyada görülen incir, yemine; syah incir ise rüya sahibinin yemininde yalan¬cı olmasına işâret eder. Rüyada incir aldığını görmek, inciri alan kimse için ucuzluğa ve çok nîmete işâret eder. Bazı yorumcular, rüyada incir gören rüya sahibinin zahmetsiz ve meşakkatsiz elde edeceği ucuz ve bol mal ve nimete işarettir demişlerdir. Rüyada yendiği veya alındığı görülen her incir için rüyayı gören kişinin eline altın ve gümüş geçer. Bazıları da, rüyada görülen incir, altına işarettir demişlerdir. Bu yorumlar Nablusi' nin kaydettiği yorumlardır. Rüyada mevsimsiz görülen incir, rüyayı gören kişinin kıs¬kançlığına, kıskançlık hastalığı denen kötü bir huya sahip olduğuna işarettir şeklinde yorumlanır demiştir. Yine Nablusi'nin yorum ve kaydına göre; rüyada görülen incir, yemin etmeye, eğer görülen incir siyah ise, rüya sa¬hibi kişinin yalan yere yemin ettiğine işarettir. Bazen de incir görmek, uğursuzluğa, sıkıntı ve üzüntüye işaret eder. Ve yine yüksek bir yerden alçak bir yere düşmeye de işa¬rettir demişlerdir yorumlarında. Kirmani' nin yorumu Kişinin rüyada gördüğü incir sarı ise, hastalığa, siyah ise, üzüntü ve pişmanlığa işaret eder şeklinde yorumlamıştır. Rüyada yeşil incir görmek, borca işaret eder demiştir. Mevsiminde tatlı bir incir yediği¬ni görmek, iyidir. Hayra işaretle yorumlanır. Kötüye yo¬rumlanmaz demiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah İncir Görmek

Rüyada siyah incirin görülmesi kişinin vicdan azabı çekeceğini işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyasında bir siyah incir gören kişi, yapmış olduğu bir işin ardından çok fazla pişman olacağına ve vicdan azabı çekeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacı Görmek

Rüyayı gören kişinin yıllar boyunca çaba harcayarak, sabırla, tırnaklarıyla kazıyarak yoksulluk günlerinden çıkıp zenginliğe varacağına işaret eder. Kişi, fakir olduğu günlerde kendisine yardım yapan hiçbir kimseyi unutmayacak, zengin olduğunda da aynı kişilere o yardımda bulunacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Toplamak ve Yemek

Rüyada incir toplamak ve toplanan incirin yenmesi, elde edilen bir fırsatın değerlendirilmesine, kişiye sağlanan desteğini en iyi şekilde kullanmaya işaret eder. Rüya sahibinin kazanacağı başarıyı, emek vererek sağlayacağına işaret eder. Kişinin işi ile ilgili eline geçen en önemli fırsatları dahi değerlendirerek başarıyı yakalayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru İncir Görmek

Kişinin rüyasında, kuru incir görmesi oldukça hayırlıdır. Bir kimsenin rüyasında kuru incir görmesi, kendisinin malvarlığının artacağından ve zenginleşeceğine işaret eder. Kişinin kazancı artarak, evindeki rızık çoğalır, müşterileri artar ve işleri açılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüya da güzel, tatlı ve olgun incir görmek kişinin zenginliğinin giderek artacağına ve zaman içerisinde çoğalacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı İncir Görmek

Kişinin rüyasında sarı renkte incir görmesi sarı benizli ve soluk tenli birine işaret etmektedir. Sarı incir, görmek iyiye alamet değildir. Kişide sağlık sorunlarının oluşacağına ve rüya sahibinin giderek, sağlığında bozulma var olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacından İncir Toplamak

Rüyada bir incir ağacı üzerinden incir toplanıyorsa hem rüyayı gören kişi, hem de ailesi için manevi ve maddi açıdan güzel günlerin geleceğini müjdeler. Kişinin giriştiği bir işte zaman içerisinde gelirinin artacağına, manevi bir şekilde de huzurlu günler yaşayacağına, aynı zamanda başarıyı yakalayarak ailesiyle birlikte yaşayacağı güzel günlere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Başkasının İncir Toplaması

Rüyada tanınan başka birinin, incir topladığını görmek güzel haberlerin alınacağına, maddi ve manevi açıdan olumlu gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Eğer rüyada incir toplayan kişiye, tanınmayan bir kişi ise güzel haber rüya sahibine gelecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Görmek

Rüyada görülen, incir, rızık ve menfaat elde etmeye yorumlanmaktadır. İncirin, rüyada görünmesi de bolluk, bereket, yüksek kazanç gibi anlamlar ifade etmektedir. Rüyayı gören kişinin, zahmet etmeden bolluğa erişeceğine alamet eder. Bir yandan da rüyada görülen incir dert, tasa, sıkıntı, uğursuzluk, mevki kaybı gibi çeşitli kötü olaylara da işaret eder. Mevsimi gelmeden yenilen incir rüya sahibi olan kişinin, kıskançlığına işaret eder. İncirin rengi de rüyanın anlamını değiştirmektedir. Sarı renkteki incir hastalığa, siyah renkteki incir üzüntüye, yeşil renkteki incir ise borca işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Toplamak

Rüyasında, incir toplayan kişinin hayatında yaptığı ya da yapacak olduğu bir yatırımın karşılığını alacağı anlamına gelmektedir. Yatırımın karşılığı sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da alınacaktır. Kişinin başarılı çalışmalar yapacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre, rüyada incir toplamanın anlamı mirastır. Kişinin kendisine ya da kendisinin yakınlarına kalacak olan mirasa işaret eder. Rüyada incir toplamının bir diğer anlamı ise yapılan iyiliklerinin karşılıklarının alınmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İncir Kuran-ı Kerimde ismi geçen meyvelerden biridir. Normal hayatta da bolluk ve bereket anlamına gelen incir meyvesi, rüyada da yine olumlu yorumlanmıştır. Bazı rüya yorumcularına göre ise inciri rüyada yemek, pişman olmak anlamına gelmektedir. Bir yandan da rüyada incirin kurtlu çıkması kötü haber olarak sayılmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Görmek

Rüyada incir görmek her zaman iyiye yorulur şans, bereket, rızık ve kısmet anlamına gelir. Olgunlaşmış, nerdeyse çürümeye yüz tutmuş incir ise ziyadesiyle elde edilecek kazanç ya da rızık anlamına gelir. İncirin tamamen çürümüş, bozulmuş ve hatta kurtlanmış olması yine kısmettir ama aynı zamanda düşman, haset ve çekemeyen komşu ya da arkadaş anlamına gelmektedir. Rüyasında incir satın aldığını gören kişi, bol rızık ve bol kazanç elde edecek demektir. Rüyada incir ağacı görmek din karşıtlarının yanında yer aldığı çok nüfuslu, varlıklı ve güçlü bir kimseye delalet eder. Rüyada incir yemek sevince, mutluluğa ve kişinin keyfinin yerinde oluşuna işaret eder. Rüyada incir ağacında hem incir hem de yaprağını görmek sıkıntı ve keder anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüyada olgun, tatlı ve güzel incir görmek zenginliğin git gide artacağına ve çoğalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı İncir Görmek

Rüyada sarı incir görmek, soluk ve sarı benizli birine işaret eder. Sarı incir görmek iyi değildir, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve rüya sahibinin sağlığının bozulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah İncir Görmek

Rüyada siyah incir görmek, kişinin çektiği vicdan azabına işaret eder. Rüyasında siyah incir gören kişi, yaptığı bir iş sonrasında çok pişman olup vicdan azabı çekecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Yemek

Rüyada incir yemek soyun devamına nesillerin ve evlatların çokluğuna delalet eder. Aynı zamanda berekettir. Mevsiminde yenen incir, rüya sahibi için hayırlı olaylara ve hayırlı olacak işlere delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru İncir Görmek

Rüyada kuru incir görmek çok hayırlıdır. Rüyasında kuru incir gören kişinin mal varlığı artar ve zengin olur. Kazancı artar evindeki rızkı çoğalır, işleri açılır ve müşterileri artar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Kirmani incir rüyasını şöyle tabir ediyor: İncir, sarıysa hastalık, siyahsa üzüntü ve pişmanlıktır. Yeşil incir; borçtur. Bir rivayete göre, mevsiminde tatlı incir yemek; kötüye yorulmaz.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyada incir yiyenin, nesli çok olur yahut rızka delalettir. İncirden bir parça yemek; bela, ihanet, hile ve kederle yenecek maldır.
Bazı tabirciler, incir rüyasını üzüntüyle yorumlamış-lardır. Buna mukabil rüya, yorumcuların büyük kısmı tarafından iyi kabul edilmiştir. Rüyada aldığı inciri yemeyen, para ve mal elde eder. İncir yediğini gören, bir konuda pişman olur veya yemin eder. Kuru incir görmek ve yemek; fayda temin edilecek helal maldır. Beyaz incir, daha iyidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüya tabircilerinin çoğunluğuna göre rüyada incir görülmesi ve yenilmesi; ittifakla iyiye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında sarı incir görmesi; o kimsenin hasta olacağına, siyah incir görmesi; o kimsenin pişman olacağına, yeşil incir görmesi; o kimsenin hayra erişeceğine, yine mevsiminde incir görmesi ve yemesi; o kişinin hayırlara nail olacağına yorumlanır. Ebu Saîd el-Vâiz'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında incir yediğini görmesi; o kimsenin neslinin çoğalacağına, bir yoruma göre de o kimsenin rızık elde edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada incir, mala, inciri alan kimse için ucuzluğa ve çok nimete delalet eder. İncir ağacı, İslam düşmanlarının iltica ettiği zengin çok menfaatli bir kimseye delalet eder. Çünkü yılanlar incir ağacına iltica ve onun kökünde barınırlar. Tabirce incir ağacının meyvesine müsavi tutulacak bir şey yoktur. İncir yediğini gören kimsenin nesli çok olur.
Bazı tabirciler incir, Irak tarafından gelecek rızka, sahibinin, zahmetsiz ve meşakkatsiz erişeceği ucuzluk ve bolluğa, bu ucuzluk ve bolluğu o kimse üzerindeki eserinin gizlenmesi mümkün olmayacak derecede biriktireceği mala delalet eder. Çünkü incirin faidesi aşikaredir, denilir.
İncirden cüz'i bir şey yemek kolay elde edilen rızıktır. Rüyada yenen veya alman her incir için rüyayı görenin eline bir altın ve onbin dirhem gümüş geçer. Bazıları da, incir, altındır, dediler.
İncir ağacının meyvesi ve yaprağının, üzüntü ve pişmanlık olduğunu söyleyenler de vardır. Bundan dolayı bir kimse incir yediğini veya eline geçtiğini görse, o kimseye gelmiş veya gelecek bir husustan dolayı bir üzüntü ve keder isabet eder.
Bazı tabirciler ise, inciri salih kimseler, hayırlı insanlar kolay elde edilen rızık, tam neşe ve bol nimetle tabir etmişlerdir.
Mevsiminde siyah incir, hayırdır. Beyaz incir siyahtan daha da hayırlıdır. Mevsimsiz görülen incir, rüya sahibinin kıskançlığına delalet eder.

Bazen de incir, yemine, incir siyah ise rüya sahibi yemininde yalancı olur. Bazen de incir, uğursuzluk, sıkıntı ve üzüntüye, yüksek bir yerden alçak bir yere düşmeye delalet eder.
Bazen de incir yemek, pişmanlığa delalet eder. Nitekim rüyada pişmanlık incir yemeğe delalet ettiği gibi.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah incir görmek

Bazi tabirciler ise, inciri salih kimseler, hayirli insanlar kolay elde edilen rizik, tam nese ve bol nimetle tabir etmislerdir. mevsiminde siyah incir, hayirdir. beyaz incir siyahtan daha da hayirlidir. mevsimsiz görülen incir, Rüyasahibinin kiskancligina isaret eder. bazen de incir, yemine, incir siyah ise rüya sahibi yemininde yalanci olur. Bazen de incir, ugursuzluk, sikinti ve üzüntüye, yüksek bir yerden alcak bir yere düsmeye isaret eder.

Rüyada kurtlu incir görmek, bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.

Mevsiminde incir yemek, güzel bir rüyadır. mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir yemek

İncir yedigini gören kimsenin nesli cok olur. bazen de incir yemek, pismanliga isaret eder. Bazi tabirciler incir, sahibinin, zahmetsiz ve mesakkatsiz erisecegi ucuzluk ve bolluga isaret eder. incirden cüz'i bir sey yemek kolay elde edilen riziktir. rüyada yenen veya alinan her incir icin rüyayi görenin eline altin ve gümüs gecer. bazilari da, incir, altindir dediler. İncir agacinin meyvesi ve yapraginin, üzüntü ve pismanlik oldugunu söyleyenler de vardir. bundan dolayi bir kimse incir yedigini veya eline gectigini görse, o kimseye gelmis veya gelecek bir husustan dolayi bir üzüntü ve keder isabet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir görmek daima kismettir. Üstü yesil veya siyahimsi olgun incir yiyen kimse umdugundan cok daha büyük kismet alir. Fakat incirler kurtluysa bu kismet, dedikoduya ve kiskancliga sebep olacaktir. Rüyada incir, mala, inciri alan kimse icin ucuzluga ve cok nimete isaret eder. Rüyada incir, mala, inciri alan kimse icin ucuzluga ve cok nimete isaret eder.

Rüyada incir ağacı görmek: İslam düşmanlarının iltica ettigi zengin cok menfaatli bir kimseye isaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüyada olgun, tatlı ve güzel incir görmek zenginliğin git gide artacağına ve çoğalacağına delalet eder.Rüyada Sarı İncir Görmek

Rüyada sarı incir görmek, soluk ve sarı benizli birine işaret eder. Sarı incir görmek iyi değildir, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve rüya sahibinin sağlığının bozulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

İncir ağacı, büyük, nüfuzlu, halka büyük faydası olan bir insana; meyve ve yaprakları da maldır. İncir ağacının altında oturduğunu gören, bir zatın sayesinde geçinir. İncir ağacı, geçim kaynağıdır. Bu sebeple bahçesinde bir çok veya bir kaç incir ağacı olduğunu görmek fakirlik yüzü görmemek demektir. Mevsiminde taze incir faydadır. Mevsiminin dışında taze incir sarısı; hastalık; mor ve siyah olanı gam ve keder; yeşil ve ham olanı borçtur. Bunları ağacından koparıp yemek anlamı daha da güçlendirir. Kuru incir görmek veya yemek; helal mal ve kazanç demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR YEMEK

Rüyada incir yemek, aile hayatında ve sosyal hayatta çok güzel ve iyi zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet edilir. Aynı zamanda, yapılan işlerle kazanılan para ile altın gibi çok değerli eşyalar almaya işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada incir yediğini görmek, rüya sahibinin, sosyal hayatında kendisine uygun ve hayırlı bir kısmet ile anlaştığına ve aile büyüklerinden onay ve destek alındıktan sonra dünya evine girip hayırlı bir evlat sahibi olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR AĞACI GÖRMEK

Rüyada incir ağacı görmek, iş hayatında ve sosyal hayatta gerçekleştirilen projelerde, ortaya konan işlerde ve yapılan çalışmalarda çok iyi ve büyük başarılar kazanılacağına ve bu sayede çok hayırlı ve güzel bir aile hayatı sürüleceğine işaret edilir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin yıllar boyunca çaba harcayarak, sabırla, tırnaklarıyla kazıyarak yoksulluk günlerinden çıkıp zenginliğe varacağına işaret eder. Kişi, fakir olduğu günlerde kendisine yardım yapan hiçbir kimseyi unutmayacak, zengin olduğunda da aynı kişilere o yardımda bulunacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR TOPLAMAK
Rüyada incir görmek ne anlama gelir? Rüyada incir yemek ne demektir? Rüyada incir ağacı neye işarettir? Rüyada incir toplamanın ne anlama gelir?

Rüyasında, incir toplayan kişinin hayatında yaptığı ya da yapacak olduğu bir yatırımın karşılığını alacağı anlamına gelmektedir. Yatırımın karşılığı sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da alınacaktır. Kişinin başarılı çalışmalar yapacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre, rüyada incir toplamanın anlamı mirastır. Kişinin kendisine ya da kendisinin yakınlarına kalacak olan mirasa işaret eder. Rüyada incir toplamının bir diğer anlamı ise yapılan iyiliklerinin karşılıklarının alınmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR AĞACINDAN İNCİR TOPLAMAK

Rüyada bir incir ağacı üzerinden incir toplanıyorsa hem rüyayı gören kişi, hem de ailesi için manevi ve maddi açıdan güzel günlerin geleceğini müjdeler. Kişinin giriştiği bir işte zaman içerisinde gelirinin artacağına, manevi bir şekilde de huzurlu günler yaşayacağına, aynı zamanda başarıyı yakalayarak ailesiyle birlikte yaşayacağı güzel günlere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SARI İNCİR GÖRMEK

Rüyada sarı incir görmek, rüya sahibinin, sağlığına pek dikkat etmemesi, bulduğu sağlıklı ya da sağlıksız her şeyi yemesi ve temizliğine dikkat etmemesinden ötürü sağlığından olacağına ve büyük bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL İNCİR GÖRMEK

Rüyada yeşil incir görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında uğradığı bir zararı gidermek için eş, dost ya da akrabalarının birinin eşinden ya da annesinden borç olarak bir miktar altın alacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH İNCİR GÖRMEK

Rüyada siyah incirin görülmesi kişinin vicdan azabı çekeceğini işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyasında bir siyah incir gören kişi, yapmış olduğu bir işin ardından çok fazla pişman olacağına ve vicdan azabı çekeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KURU İNCİR GÖRMEK


Kişinin rüyasında, kuru incir görmesi oldukça hayırlıdır. Bir kimsenin rüyasında kuru incir görmesi, kendisinin malvarlığının artacağından ve zenginleşeceğine işaret eder. Kişinin kazancı artarak, evindeki rızık çoğalır, müşterileri artar ve işleri açılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada incir görmek; mal, rızık ve menfaat elde etme olayları üzerine yorumlanmıştır. Bereket ve bolluğun sembolü olarak söylenen incirin rüyada görülmesi de yine aynı şekilde bolluk, bereket, yüksek kazanç gibi anlamlara gelmektedir. Rüya sahibinin zahmetsiz bir şekilde bolluğa erişeceğine işaret sayılmaktadır. Bunun yanı sıra rüyada incir görülmesi, uğursuzluk, sıkıntı, dert, tasa ve mevki kaybı gibi olaylara da delalet ettiğini belirtilir.

Bazı rüya tabircileri, rüyada görülen inciri altın olarak görmekte ve rüyada yenilen ve alınan her incirin bir altına tekabül ettiğini kabul etmektedirler. Mevsiminde yenilen incir kötüye yorulmamış ve mutluluk, evlilik olarak tabir edilmiştir. Mevsimsiz görülen incir ise rüya sahibinin kıskançlığına işaret etmektedir.

İncirin rengine göre de sembol ettiği olay değişmektedir. Yani İncir, sarıysa hastalık, siyahsa üzüntü ve pişmanlık ve yeşil incir ise borçtur.

Tamamen çürümüş bir incir görmek yine rüya sahibinin kısmetine yorulur. Ancak aynı zamanda etrafta bulunan bir düşmana da işaret eder. Rüyada kurtlu incir görmek, bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru İncir Görmek

Rüyada kuru incir görmek çok hayırlıdır. Rüyasında kuru incir gören kişinin mal varlığı artar ve zengin olur. Kazancı artar evindeki rızkı çoğalır, işleri açılır ve müşterileri artar.

Rüyada Tatlı İncir Görmek

Rüyada olgun, tatlı ve güzel incir görmek zenginliğin git gide artacağına ve çoğalacağına delalet eder.

Rüyada Sarı İncir Görmek

Rüyada sarı incir görmek, soluk ve sarı benizli birine işaret eder. Sarı incir görmek iyi değildir, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve rüya sahibinin sağlığının bozulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR AĞACINA ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada incir ağacına çıkmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR BAHÇESİ GÖRMEK

Rüyada incir bahçesi görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADAN İNCİR AĞACININ KESİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, adım atarken çok zorlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR TATLISI GÖRMEK

Rüyada incir tatlısı görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacından İncir Toplamak

Ağaç üzerinden toplanan incir hem siz hem de aileniz için maddi ve manevi açıdan güzel günleri müjdelemektedir. Girişilen bir işte zamanla elde edilen gelirin artması, manevi anlamda huzurlu günler ve başarı da yine ailenizle beraber yaşayacak olduğunuz güzel duygular olarak karşımıza çıkmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİR TOPLAMAK VE YEMEK

Rüyada incir toplamak, yapmış ya da yapacak olduğunuz bir yatırımın karşılığını almanız anlamına gelmektedir. Bunu sadece maddi bir konu olarak düşünmemelisiniz. Bir başarı için yapılan çalışmaların karşılığı da bu şekilde ifade edilebilir. Makam sahibi olmak ve buna benzer manevi konularda verilen emek göz önüne alınarak, bir çeşit yatırım olarak algılanmalıdır. Bazı yorumlarda ise konuyla ilgili olarak miras yorumu da dikkat çekmektedir. Size ya da yakınlarınıza kalacak olan miras, bu rüyanın sonuçları arasında yer alır. Rüyanın bir anlamı da yapılan iyiliklerin karşılığının alınması şeklindedir. Hayra yorulmaya uygun olan rüyalar arasında gösterilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir ağacı görmek, kişinin son zamanlarda yaptığı projelerden bol kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacı görmesi, kişinin aile hayatında çeşitli sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada İncir Ağacının Altında Oturduğunu Görmek

Rüyada incir ağacının altında oturduğunu görmek, kişinin yakın zamanda biriyle tanışacağına ve o kişiyle yuva kuracağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacının altında oturduğunu görmesi, kişinin mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bahçede İncir Ağacı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bahçede incir ağacı görmesi, kişinin yakın zamanda mal kaybı yaşayacağına, maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına tabir edilir. Rüyada bahçede incir ağacı görmek, rüya sahibinin aile hayatında çeşitli güzel gelişmeler olacağına alamet eder.
Rüyada İncir Ağacı Diktiğini Görmek

Rüyada incir ağacı diktiğini görmek, kişinin kısa bir süre içinde iş değişikliği yapacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacı diktiğini görmesi, kişinin son yaptığı projelerden karlı çıkacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacından Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında incir ağacından düştüğünü görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını maddi anlamda sıkıntı çekmeden yaşayacağına tabir edilir. Rüyada incir ağacından düştüğünü görmek, rüya sahibinin aile hayatında güzel günler göreceğine alamet eder.
Rüyada İncir Ağacından İndiğini Görmek

Rüyada incir ağacından indiğini görmek, rüya sahibinin helal yoldan sağladığı kazancını haram yollarda harcayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacından indiğini görmesi, kişinin kısmeti açılacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İncir Ağacının Yapraklarının Döküldüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında incir ağacının yapraklarının döküldüğünü görmesi, kişinin çeşitli sıkıntılar yaşayacağına alamet eder. Rüyada incir ağacının yapraklarının döküldüğünü görmek, rüya sahibinin maddi anlamda destek alacağına rivayet eder.
Rüyada İncir Ağacı Suladığını Görmek

Rüyada incir ağacı suladığını görmek, rüya sahibinin kazancı bol bir işe gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacı suladığını görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını bolluk ve bereket içinde yaşayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada incir ağacı görmek, kişinin maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacı görmesi, kişinin aile hayatında güzel gelişmeler olacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada İncir Ağacından İncir Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında incir ağacından incir topladığını görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda güzel haberler alacağına işaret eder. Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek, rüya sahibinin gelirinin artacağına delalet eder.
Rüyada İncir Ağacı Kestiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında incir ağacı kestiğini görmesi, kişinin dertleneceğine ve kederleneceğine yorulur. Rüyada incir ağacı kestiğini görmek, rüya sahibinin akrabalarından uzak duracağına, mutsuz bir hayat yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada İncir Ağacının Kesildiğini Görmek

Kişinin rüyasında incir ağacının kesildiğini görmesi, rüya sahibinin bir sebepten dolayı çok zor duruma düşeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacının kesildiğini görmesi, kişinin hayallerine ve isteklerine kavuşacağı anlamına gelir.
Rüyada İncir Fidanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında incir fidanı görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda büyük boşluğa düşeceği anlamına gelir. Kişinin rüyasında incir fidanı görmesi, rüya sahibinin dertlerinin ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.
Rüyada Hamileyken İncir Ağacı Görmek

Kişinin rüyasında hamileyken incir ağacı görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatını kaliteli bir şekilde yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında hamileyken incir ağacı görmesi, kişinin sıkıntılı günlerini geride bırakacağı anlamına gelir.
Rüyada İncir Ağacı Söktüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında incir ağacı söktüğünü görmesi, kişinin kazancının günden güne artacağına alamet eder. Kişinin rüyasında incir ağacı söktüğünü görmesi, rüya sahibinin moralinin ve neşesinin günden güne düzeleceğine işaret eder.
Rüyada İncir Ağacının Yıkıldığını Görmek

Kişinin rüyasında incir ağacının yıkıldığını görmesi, rüya sahibinin dert sahibi olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında incir ağacının yıkıldığını görmesi, kişinin büyük maddi kayıp yaşayacağına delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

608 Aktif
1 Üye ve 607 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10944
Dün : 21898
Toplam : 48091108
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...