Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
716 okuma
yorum_isteyen Rüya kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
merhaba geçenlerde istihareye yattım. namaz kıldım. dua ettim. bir de tuzlu zeytin yedim.(Tuzlu şeyler yiyip su içmeyince rüyanda evleneceğin kızı görüyormuşsun.) Neyse 2,3 saat içinde gece saat 3,4 arası rüya  gördüm. her yer beyaz önümde elinde liste defter tutan biri gördüm.(bence derviş yada peygamber) Neyse ben dedimki ona kimle evleneceğim ;o da dedi daha çok var. eliyle de işaret yaparak. Birden uyandım. Ama kalbimde kesin peygamber gördüm çarpıntısı. Birde bugün sabah kuş sürüleri evde pencerimizin dibinde rüyadaki evde bayağı yüksek biri camın önünden geçiyor ,abi girecek diyorum,abim pencereyi açıyor. Gri güvercin içeri giriyor daha sonra bir tanesi daha sinirli şekilde camın yanından uçuyor çok güzel erkek martı,neyse abi aç bu da girecek galiba diyorum abim açıyor o da giriyor. ama diğer sürüler hala uçuyor.  Birden bakıyorum bunlar bebek olmuş. martı erkek bebek diğeri dişi abim bunları yanyana uyutuyor. aynı ben uzaya çıkıyorum, bayağı güneşi vs görüyorum. Gezegenleri yıldızları görüyorum. güneşin ışığı vs. uzay boşluktayım yani. aynı rüyada birden lisede ödev verilmiş hoca kontrol ediyor,eski arkadaşlar vs. ben yapmamışım. Lise biteli yıllar oldu. yine aynı rüyada lavaboya gidip küçük abdest yapıyorum. Ben genelde böyle karmaşık görüyorum. :(
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
kısaca kahin yada üstat desen yeterli rüya  etiketler için kahin yazsanız da yeterli , rüyada anlamadığım bir kısım var , birden uyandım yazmışsınız ondan gerisi de rüya mı rüyanın devamı mı .
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
Birden bakıyorum dediğim kısım rüya 2. rüya için.  1. rüyada gerçekten uyandım. Ama önemli bir zat geçmiş peygamberlerden veya evliyalardan gibiydi. Elini sallayarak daha çok var işareti yaptı.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
iyi ki o zat kafana sopayla vurmamış :)
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
6. satırda istihare rüyası için gerçekten uyandım. yani rüya kısaydı beni çok etkiledi uyandım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
sevgili okurum , beyazlık ve elinde liste defteri olan kişinin size aynı şekilde beyan ettiği kelimleri şu şekilde değerlendiriyorum ; bu tür rüyalar da iki kısma ayrılır şeytan peygamberler hariç her  kılığa gire bilir , kendini tanrı Allah diyerek rüyalarda tanıtan şeytanlar vardır , bu rüyaları değerlendirmek çok zordur beyazlık olsada sana kimin göründüğü bilemeyiz kısaca değerlendirmesini yaparız akılda soru işareti kalmasın diye ama rüya ile amel olmaz ,şeytan dır meleğim bile der , beyazlık olumlu bir simgedir ferahlığın yanı sıra müjdeli haberlerin doğru yolda olduğğunun da simgesidir liste defter senin sorumlukların şeklinde olabilir ,yani zamanı var diyor ama bu zaman ve liste seni simgeliyor olabilir senin evliliğe hazır olup olmadığını hazırlanman için evliliğe uygun olmak için listedeki addeleri yerine getirmiş olman gerkiyor şeklin de de tabi olabilir, liste bana zamanı ve yapman gerekenleri anlatı , sanki zamanı gelene kadar seninde hazırlık içinde olman gibi, ama bu gördüğün olgu olumlu , benim şahit olduğum rüyalardan biri ak sakalı bir dedenin rüya gören kişiyle dalga geçmesi bu tarz rüyalar da var eliyle yaptığı işaret sizinle dalga geçmek gibi değildi demi niyeti ve siması cidiydi ,yoksa bu rüyada anormelik olabilir, gülümsemek yerine sırıtıyor deriz alaycı bir tavrı vardır görev adamı gibi durmaz bilki o ak sakalı dede hiledir şeytanidir ama ben ilk gördüğün bu kısmı senin hazır olmana olgunlaşmana zihinen ve ruhsal olgunlaşmayı tamamlamana ve bu zaman dilimini iyi değerlendirmeye yoruyorum.


kuş sürüleri bereketi temsil ettiği gibi yapacağın işlerin olumlu olacağını bildiriryor , bir çok konuyla meşgül olma gibi anlamları var ,gri güvencin için belirsizlikte diye bilirim hislerin ve duyguların değişkenliği yapacağın işlerin hayatını yakından ilgilendiren konuların değişken olabileceği gibi ,martı hem olumlu anlamları hemde olumsuz anlamları var , martı acele bir işi tasfir edebilir, bereket simgesi de olsa bazen elindekini kaybetmeye de yorulur, martıların bebeğe dönüşmesi, yapacağın işler evlilik olsun herşey daha filizleniyor yani daha ca olgunlaşmasına var acele etme sadece , hayallerin ve dileklerin filizlenme aşamasında olabilir olumlu simgeler bunlar ,bebeğe dönüşüm elindekiler kıymetlenedebilir, değeri arta bilir hanenin bereketi arta bilir,ama unutma rüyan şunu da sana diyor herşey senin elinde , parayı maneviyatı ilişkileri değerlendirmek kalitesini artırmak sana hayırlı olmasını sağlamak senin elinde diyor ,

uzaya çıkmak, işlerin hızlılığına, uzayda görülen yıldız ay güneş olumlu ama yinede rüyanda bir acelecelik sezdim,uzay zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağın bir zaman dilimine vurgu yapmış olabilir birden zirveye çıkmak gibi birden önüne güzelikler sunulması gibi, ama dikkat et ikaz veriliyor rüyanda küçük abdest sana büyüklerin dediği konuları göz ardı ediyorsan yıldız güneş ay bunlar rehberdir rehber simgelerdir uyarıcı ve anlamları olan simgelerdir, rüyan mesleki açıdan bir çok simge barındırıyor mesleki kariyerin açısından yüksek olumlu simgeler var, ama sana rehberlik edenler kısmında aceleci olabilirsin, sana yön gösteren kişileri dikkate almıyor olabilirsin küçük abdest olumsuz bir simge rüyan kısaca şekilendireceğin hayatın senin elinde olduğunu söylüyor , çünkü hep bir ödev sınav verme bu gibi karmaşık da olsa rüyan bazı kararları gözden geçirmen taraftarı ,sen neye uygunsun neye uygun değilsin neye hazırsın nye değil gerçekten evlilik için uygun musun yada kişisel başka konuların mı var seni hazır yapmayan bu konuları değerlendirmekte yarar var ,ve geçekten acaele etme rüyada gürülen uzay şansa yorumlanır ,şanslı bir dönemi işaret eder, rüyan için genel olarak bunları söyleye bilirim,ama kafanı karıştıran çevresel baskı varsa o baskıyı durdurmalısın, kuş sürüsü seni rahatsız etmiş rüyada dikkaat et ,seni engeleyen çevrede olabilir, dinlemen gereken kişilerin sözünü dinlemeyip de seni olumsuz kişileri dinliyorsan eğer bu durumdan kurtulmanı tavsiye ederim.
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
teşekkür ederim. Martı, güvercin iş anlamında haber olabilir mi? Şu an iş arıyorum. :(
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
inşaallah artık olumludur. Bıktım çünkü artık. Hiç bir işimin rast gitmemesinden . :(
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Değerli okurum , öncelikle bir konu hakkında kendi fikrimi beyan etmek istiyorum , kimse evleneceği kişiyi rüyada göremez bu konuyla o kadar sık rastlıyorum ki artık kesin ve netlik koyuyorum konuya , zeytin yiyerek yapılan eylemler ,evleneceğimiz kişiyi rüyada görmek gibi olan kişisel eylemler rütüele girer ve dininen rütüel uygun değildir ,büyü yapmasak da enerjisel olarak ,zihnen büyü yapmış gibi oluyoruz, hayatında bir kişi vardır evlilik teklifi edeceksin niyetin ciddidir birden içine şeytani bir vesvese kuşku düştü bu kız hayırlı mı diye ,gider namazını kılarsın ya rabbi hayatıma alacağım kadın bana hayırlı mı olur evlilik hayatım bu evlilik kararım bana hayır getirmi dersin benim görüş açım budur ve bu makbul gelir , bir eşin hayırlı olup olmaması rüyalarla anlaşılmaz kıldığı namaza ,iyi niyetine bakarsın ,güzel sözlü mü , iyi huylu mu, iyi ve aklen sağlıklı bir anne olur mu, çoçuklarıma ve çevresine örnek biri olur mu , Hem Allaha kul hem bana iyi bir eş olur mu dersin akıl vermek değil niyetim elbette ama rüyalar hem sırlı hem gizemli hemde bulmacadır , gaybı görmek geleceği görmek gerçekten mümkün olsa emin ol ben sabah akşam bu şekilde zeytin yerim , kendimden örnek vereyim astral seyahat denemelerim var benim 3 sene uğraştım , ruhani olay ve olgular zordur maneviyat denize açılmak zordur ve zeytinle tuzlu şeylerle olacak bir şey değil bunu da eklemek istedim , rüyanı yorumluyorum ve 15 dk içinde dönüş yapacağım lütfen dediklerimi yanlış anlama bunu seninle paylaşmak beni mutlu etti ,istihare için yada merak edilen bir konu varsa aklında özel mesajlardan ilete bilirsin.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ben bazen gençleri çözemiyorum :)
+1 oy
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
yani hep görenler olmuş, televizyonda gördüğü rüyayı anlatanlar  şu an evliyim diyenler vs. gördüm deyince bir deneyeyim nasıl biri gibisinden . gerçi 12,13 yıldan beri (ergenliğe girdikten sonra) her ay tanımadığım 1 tane kız görsem 200 e yaklaşıyor. Sadece mart, şubatta 5 tane tanımadığım kız görmüşümdür ama onlar normal rüyamda gördüklerim istihare değil. Nasıl tanıyacaksam ? :)
+1 oy
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
aslında çokta genç değilim bazı şeyleri merak ettiğimden anlamışsınızdır. :( 25 yaşında biri bunu görmek için yatmaz en azından. :(
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
25 gençliğin baharı , evlilik için esmaül hüsnadan bir zikir çekmek var, yine istek hacet duları var , ALLhtan istemezsen bu işler kabul olmaz, rüyalarda görmek niyetine rabbimizden hayırlı bir eş istesene herşeyin başı talep etmek istemek :)
+1 oy
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
işte 25 değil. yani 25 yaşında olsam evlilik kim ben kim derdim. Yani artık gerçekten biri ile evlenecek miyim? yoksa öbür tarafa mı kaldı kısmındayım.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
evet genelde kısmet yönünden iş ve kariyer için olumludur ,martı genelde bir işin olumlu yada olumsuz bir netice sonuç alınması yönünde sana haberii var ama olumluda olabilir olumsuz da haberi illaki sana gelir net bir simgedir martı.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
niyetini temiz tutsan yeterli ,hep duada bulun birde uzay görmek eğer hayatın gerçekten olumsuz ise uzay da haberci bir simgedir, dönüm noktası gibi şans ve bereket gibi uzay fırsatlar ve planların yapılması için olanak sağlayacak etkenlerin meydana gelmesi gibi zaten bebek figürü rüyada o an için bulunduğun koşulu düzltecek etkenler olabilir.
+1 oy
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
bilmiyorum . İnanınki neyi nasıl isteyeceğimi şaşırdım. istediğim şeyler olsa bile, ben o duadan sınanıyorum. o olaydan sınanıyorum. Çok istediğim,iş vs konuları zaten kaç yıldır sınanıyorum. imanen ya da yaşam olarak kaç kez direkten döndüm Allah bilir. Son 10 yılım :( . Kendi gözümün önünde eridim. Ama sanki elim kolum bağlı gibi de. enerjisel vs. olarak. Bazı şeyleri de burada söylemek istemiyorum. Üzerimde nazar vs. çok oluyor.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
günde 100 istiğraf ve yüz tane besmele çek ,işlerin olumsuz ise , ben biraz eskice konuşurum üzerinde düğüm derler düğümü de besmele açar.
+1 oy
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
Vallahi son 2 yıldır etmediğim dua çeşidi ,denemediğim hacı hoca takımı da kalmamıştır. Nazar , yorgunluk, ümitsizlik daha net geçtiğini hissetmedim. Allaha şükür şu an ümitliyim. Yorgunluk çok uyuma ve nazar hissediyorum. Bazı rüyalarımın anlamına netten bakıyorum. küçük düşman seni çekemeyen vs. çıkıyor.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
anladım durumu ,musallat gibi gözüküyor anlatıkların kaybetme umudunu derdi veren dermanını da verir .
+1 oy
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
yok o tür şeyleri zaten 2019 (sonlarında) da bozdurttum. Ama durumu anladınız. Bozdurduktan sonra umut vs. biraz geri geldi işte. Ondan önce hep kabus rüyaları vs. görüyordum. Cumaya gidemezdim.

İlgili rüyalar

+16 oy
11 yorum 337 okuma
+2 oy
1 yorum 136 okuma
ruyacıı 12 Haziran 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 114 okuma
8 Aralık 2017 Tabir kategorisinde HASAN HUSEYİN   yazdı
+9 oy
2 yorum 175 okuma
Heval 12 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Heval Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 192 okuma
Rossess 28 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 131 okuma
dimit 12 Ocak 2017 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+15 oy
1 yorum 99 okuma
Ahmet Denli 21 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Ahmet Denli Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 299 okuma
+6 oy
1 yorum 161 okuma
31 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Asya   3 3 yazdı
+3 oy
5 yorum 235 okuma
+5 oy
1 yorum 302 okuma
Aylin Öztürk 2 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 118 okuma
Arkturus 14 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

441 Aktif
0 Üye ve 441 misafir
Bugün : 17764
Dün : 23857
Toplam : 48076085
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...