Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+29 oy
2.6k okuma
sonsuz Bilgi kategorisinde Astral Gezgini (163k puan)  
Rüyada rüya , rüya yorumlama sitemizde temel oluşum ilkemiz herkesin rüya yorumlatma ve rüya yorumlamaya aktif olarak katılımıdır. Rüyalarınızı yorumlatmak, tabir ettirmek olacağı gibi başkalarının rüyalarına da hissettiklerinizi, sezgilerinizi yazıp onların rüyalarını da yorumlama ve tabir etme belki başlarda zor gelse de birden fazla kişinin bu etkileşime katılması sonucunda ortaya farklı bakış açıları çıkacaktır.

Bu başlığımızda rüya yorumlama sitemizin kullanımı hakkında bazı ipuçları anlatacağım. Böylece çalışma mekanizmamızı daha iyi anlayabilir ve rüya yorum analiz sitemizde daha etkili bir üye olabilirsiniz.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Güzel bir başlık olmuş. Ben de ipucu paylaşırım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

17 Yorum

+14 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüya yorumlamak için uzman olmanıza gerek yok. Bir rüyayı okuduğunuzda sezgisel olarak hissettiklerinizi bile yazabilirsiniz. İyi kötü, doğru yanlış yoktur. Rüyanızı yazmak içinse ayrı bir başlık açınız Bir Rüya Yaz butonu ile. Farklı kategorilerden birini seçebilirsiniz.

Sadece rüya yazıp etkileşimde bulunmazsanız, başkalarına rüya yorumu yapmazsanız bir süre sonra eksi puanlara düşüyorsunuz. Bu yüzden siz de etkileşimde bulunmalısınız. Rüya yorumu sitemizde sohbet, kişisel duvarlar gibi bölümlerden başkaları ile iletişime geçebilirsiniz.
+13 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Rüyanıza yorum yazıldığında mutlaka düşünce ile geri dönüt vermeye çalışın, bu rüyanızı daha iyi anlayıp çözümlemek için vazgeçilmezdir. Ayrıca rüya yorumu yapan yorumcular için motivasyon kaynağıdır. Çünkü yorumlanan bir rüyanın rüya yazan açısından nasıl bir etki bıraktığı yorumcu için önemlidir.

Bu yüzden bol etkileşim sitemizin ve sizlerin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Okuyun, yazın, çekinmeyin. Yorumlayın, rüyalarınızı detaylı ve bol etiketli yazın. Rüyalarınızda duygularınızı belirtmeyi lütfen unutmayın.
+8 oy
KumKum Rüyazede (1.5k puan)  
Rüyalarıma karşı kendi içimde bir dönüşüm yaşamışken buraya yönelmek ilginç oldu, keşfetmeye çalışıyorum, kurcalıyorum sitenizi, ayrıca rüyalarımı da yazıyorum. Nasıl yorumlanırlar çok merak ediyorum ama sadece ilk paylaşımım da bir yorum aldım, Karga tarafından ve çok teşekkür ettim, açıklamalarda da bulundum kendisine, çok da güzel yorumlamaydı. Benim için yorum yapma konusu yeni cesaretlenmem lazım belki de.
+12 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Yeni gelen rüya yorumcularımız için bir kaç ipucu.

Öncelikle üye olan kişilerin (yanlarında puanları ve ünvanları yazar) rüyalarını yorumlayın. Daha sonra yorum almamış rüyalar önceliğiniz olsun.

Takıldığınız her konuyu benim duvarıma veya iletişim olarak mesaj gönderebilirsiniz.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yorumsuz rüyalara baktım hep benimkiler sonsuz anlaşılan benim rüyaları yorumlamıyorlar.
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Ücretli yorumcular dışındakileri en iyi yorum seçerseniz belki motive edici olabilir
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bazen seçiyorum özellikle rüyadede ve kuzgunu seçtim geçen.
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Evet görmüştüm. O durum etkili baya
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Maalesef öyle evet. Diğer konuları okumayan çok
+11 oy
 
Rüyamda teyze oğluyla baba evinde bilgisayar tamir etmeye çalışıyorduk,kafamı döndürdüyümde evin sağ divarı yıkılmışdı,galiba yıkım işleri dişarda gidiyordu,bende yardım için bilgisayarın önünden kalkdım,sonra uyandım.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sanki daha çok kendim yorumladığımı düşünüyorlar. çünkü yorumlarıma  dikkat ediyorlar sitede ilgilerini çekiyor. kendi rüyalarımıda yorumlayacak durumda olduğumu düşünüyorlardır. ayrıca bi çok kişide yorumyapmayı istemiyor daha çok kendi rüyalarının yorumlanmasına odaklılar.
+10 oy
 
Zaman  Akşama doğru geliyor eve gelicem Acun Ilıcalı diyor ki ben seni eve bırakırım bende tamam diyorum gidiyoruz yoldan geçerken bi anda bir yere girmiş oluyoruz çıkacak yer arıyoruz üzerimize bişeyler geliyor Besmele çekiyorum hep hep hep üzerimize gelenler yere yıkılıyor Besmele çektikçe ben yürüyorum yanımda yine Acun var Besmele çektikçe yol açılıyor Acun o ara çıkacak yer arıyor ama yok heryer simsiyah bizim oturma odası varya ora aynı ordan çıkacak yer arıyoruz sonra aklıma sen geliyosun anneme haber vermeliyim çok geç kaldım diyorum bizim mutfakta bir kadın var yemek yapıyor o kadına gidiyorum biz ne zaman çıkıcaz abla  biliyor musun diyorum biliyorum ama söylemem diyor ben Allahın bana söylediği gelecek hakkında birşeyi söyledim diye bu hale düştüm diyor ama ipucu verebilirim sana papatya alacak diyor anneme haber vermeliyim Geç kaldım diyorum ağlaya ağlaya ver haber diyor hemen telefonu elime alıyorum sana anne ben iyiyim yazıcam o ara simsiyah uzun boylu biri geliyor yüzünü simsiyah acuna diyo ki  sizin burdan çıkmanız için tek bişey yapmanız lazım diyor ne diyorum ne yapmamız lazım diyorum bi küçük balon mu top mu ne veriyor bi tane de sopa yukarı kaldırıyor elini dikenli bi çember gibi bişey var patlatmadan içinden geçirirseniz çıkıcaksonız yoksa ebediyeen burdasınız diyor Acun uğraşıyor uğraşıyor o ara uyanıyorum rüyadan
+8 oy
 
Rüyamda eski bi arkadaşımın yanındayım biriyle tartışmış iri yarı biri çok uzun değil çokta kısa değil bu kişi arkadaşımı eline geçirse öldürecek elinde büyük soru işareti şeklinde sopavar önümüzden geçerek birşeyler söylüyo ben arkadaşimi bırakarak peşinden gidiyorum saldırgan tavırlar sergiliyo elindekileri bana savuruyo ama deymiyo ben sol elimle yüzümü koruyorum sadece arkadasıma nekadar sinir olduğunu ve onu dövmek isyediğinden bahsediyo yüksek bir binanın merdiven boşluğunda konuşmaya başlıyoruz konuştukca saygı gösteriyo bana daha sonra arkadasıma davranışı için özür diliyo benden haklı olmasına rağmen kalkıyoruz giderken yangın merdiveninde kültablası görüp ona veriyorum daha sonra arkadaşımın yanına gidiyorum odada yarı baygın 2 tane kız var tütün poşetlerini alıp odadan çıkıyoruz....
+7 oy
 
Ruyamin başını tam hAtirlamiyorum hatırladığım kuzenim ve bir başka biriyle biyere doğru yürüyoruz hızlı bı şekilde sonrasında cafe gibi biyerde bütün tanığın erkek akrabalarimi görüyorum sonrasında kendimi kalabalık bı pazar yerinin içinde buluyorum ordakilerde kadın akraba ve tanıdıklar sonrasında kız kuzenimi goruyorum oğlunu severken önümüzdeki yaşlı teyzeyi yere dusuruyoruz  kaval kemiği bölgesinde yaralar oluşuyor kan yok teyzeyi hastaneye getirmeye ikna edemiyorum ve yakın olan eczaneye koşuyor beyaz sargı bezi alıyorum tekrar teyzeyenin yanına geliyor sonra arkamdakilerden biri  ilaç vb biseyler söylüyor tekrara eczane koşuyorum giderken pazar yerinde bı tezkah dan bişey düşüyor ama önemsemiyor koşuyorum ezzaciya durumu aatiyorum oda kendi grem tarzında ilaç yapıyor  beze surup bana veriyor tekrar teyzenin yanına gelip bezi ayağına güzel bı şekilde yapistiriyorum sonrasında yerde olan teyzenin yaralı olan bacağının üstünde bı çocuk görüyorum bağırıyorum çocuğa ne yapıyorsun gibilerinden sonra yanımda halam bana tepki gosteriyor neye kızıyorsun çocuğa gibisinden ve ben tartışıp bağırıp susturuyorum  ve kuzenimle çıkıp gidiyoruz sonrasında kendimi bi kamyonetin üzerinde hızlı bı şekilde giderken kuzenimin vinç ile geldiğini görüyorum abimin tekrar bana yolladigini söylüyor sonrasında köydeki eski evimizin camında birilerini görüyorum yanlarına gittiğimde bı fatutanin ödenmediğini verdikleri bı süre içinde kesinlikle ödenmesi gerektiğini söyleyip elime bir fiş veriyorlar sonrasında yanıma sevdiğim bı arkadasim lux bmw ile yaklaşıyor biseyler konuştuktan sonra giderken arabasınla bı tur atabilirmiyim diye soruyor tabi geç kullan diyor kendisi şoför koltugunun arka tarafına binerek ayaklarını ön tarafa doğru uzatıyor beyaz corplarini görüyorum köyden aşağıya inerken aracın özelliklerini anlatıyor ve araçtan iniyoruz aracdan uzaklaşıp gidiyoruz ve aracı anahtarın dugmesine basıp yanına cagirabilecegini söylüyor ve uyguluyor araç yanımıza geliyor ama kullanan biri var onunda taniyorum ama muhabbetimiz yok normal hayatta biz araca binip gidiyoruz aracı yine ben kullanıyorum ve araçla biraz hız yapmaya başlıyorum arkadan on koldukda oturuyor ve telefonda birileriyle konuşuyor ve o anda alarm çalıyor uyaniyorim bu rüyayı sahur la sabah 7 arasında görüyorum  şimdiden teşekkür ederim
+7 oy
 
Dün gece Rüyamda eski sevgilimin bana sana ihtiyacım var diye mesaj attığını ve yanımda şuan iş arkadaşlarımdan biri olan iri yapılı sert osman ustanın olduğunu gördüm osman usta telefonla konuşuyordu ve ben eski sevgilime ne kadar ulaşmaya çlıştıysam çalışayım ulaşamadım ve bana sana ihtiyacım var ama konuşarak değil diye mesaj attı osman ısta meğer eski sevgilimle konuşuyormuş ve onun babasıymış ama gerçekte eski sevgilimin babası 15 yıl önce vefat etmiş osman usta rüyamda onun babasıydı ve bana aramızdakileri soruyordu bende açılıyordum ve sonra uyandım bu rüyayı kafamdan atamıyorum
+6 oy
 
Merhabalar rüyamda kedi sırtlan kavgasında sırtlan ölüyor kedi ise büyük yara almış bir halde sırtlan öldükten sonra dönüp gidiyor açıklayabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ya seni seven bir kadın acı çekmesine rağmen zalim ve gösterişli bir kadını yeniyor. yada senin içindeki sevgi zulüm yapma isteğini öldürüyor kararı sen ver
+5 oy
 
Rüyamda birine tencereyle yemek verdim
Bir ay sonra tencerelerimi istediğimde
Adam bana tencerelerimin yandığını
Ama yerine yenilerini alacağını söyledi.
Çok sinirlendim , bir ay olmuş madem yanmış neden almadınız,çabuk alın diye kızdım. Adam öne işlerini halledeceğini sonra benim tencerelerimi alacağını söyledi ve yine kızdım ,bunun tencere alacağı yok diye
O anda eşimde bana kızdı millete neden yemek veriyorsun işte böyle olur diye .    Lütfen yorumlar mısınız???
+5 oy
 
Dün bir çocukla görüştüm ve gecesine sabaha kadar onu gördüm rüyamda çok iyi anlaşıyorduk sürekli vakit geçirip gülüyorduk sevgili gibiydik benden hoşlandığını söylüyordu bana sarılıp öpüyordu sürekli gülümsüyorduk sürekli başka mekanlarda beraberdik ve geçişler çok hızlı oluyordu bir an evdeyken bir an markette kafede dışarıda oluyorduk nerdeyse her şeyi beraber yapıyorduk mutluydum mutluyduk ve sabaha karşı uyandım
+5 oy
 
rüyada tanımadığın biri tarafından bir anda elim tutuldu ve onunla sevgili olmuşuz gibi hissettim ve ayrıca onun elini öpüp rüya içinde baskasından kıskanmam ne anlama geliyor. Ayrıca rüyadan uyanınca bunu gercek olmasını istedim tekrar uyumak ama artık o kişinin yüzünü hatırlamıyorum
+4 oy
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
Ruyamda gelinlikli arkasi donuk bi gelin gordum kuaforden ciktik uzerimde mavi elbise vardi uzerine krem ceket giyindim yorumlarsaniz sevinirim
+5 oy
 
merhabalar;rüyamda kesilmiş bir kurban gördüm ve kafasında boynuzları hala duruyordu çokda büyüktü. üstünde de bıçak vardı. sonrasında balkondan iple aşağıya inmeye çalışan bir kız çocuk gördüm ama yere yavaşça iniyordu düşmemişti....yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

İlgili rüyalar

+51 oy
76 yorum 4.1k okuma
+19 oy
5 yorum 665 okuma
Karga 27 Mart 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+34 oy
27 yorum 1.8k okuma
Karga 3 Ekim 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+26 oy
13 yorum 527 okuma
Karga 24 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 292 okuma
+8 oy
2 yorum 205 okuma
+6 oy
2 yorum 208 okuma
+6 oy
7 yorum 271 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

468 Aktif
1 Üye ve 467 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10332
Dün : 23857
Toplam : 48068671
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...