Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
292 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyamda arkadaşımın berberindeym
Arkadaşım birini ederken bende kendi kendimi traş ediyorum saçlarımı topluyorum falan en son işim bitiyor ama sadece ufak bir toplamışım saçları yani hala traşa ihtiyacım var. Arkadaşıma diyorum birazdan gelcem beni traş edersin. Cumaya gidicem cumadan sonra gelirsin saat 3 gibi diyor
 Ayrıca saçlarım da oldugundan gür ve biraz uzun.toplamak derken saçları kesmek anlamında toplamak ve normalden uzunmuş.Ayrica sakal taşından bahsetmiyoruz sadece saç traşı.


Böyle bir yerdeyim işte nasıl diyeyim bir kaç müstakil ev var koca toprak bir alan üzerine kurulmuş ağaçlar var orman gibi bir yer işte kedi gibi bir canlılar var ama kedi değil Tavşan gibi zıplayarak saldırıyorlar falan,Tabi zarar verirsen saldırıyor.yürüyorum o sırada önümde bu kediye benzer şeyin yavrusu gidiyr onunda az ilerisinde annesi yürüyor.Annesi bir an arkasını dönüyor sanırım beni tehlike olarak algılyor bana bir saldırıyor kaçamıyorum da.
Bir zıplıyor böyle kedi ve tavşan karışımı hamle yapıyor O an uyandım.Herhangi bir yara veya kan yok.

Rüya erkek arkadaşımın rüyası.Bu iki rüyada aynı gece görülen farklı rüyalar.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
@mustafaharputi hocam sizi etiketlemeye çalıştım ama başaramamışım.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tamam ben düzelttim etiketlerin virgülle ayrılması gerekiyor o yüzden olmamış.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sana yazdığım yorumu arkadaşına göre yorumla sonradan gördüm
yorum_isteyen Rüyakar (3.5k puan)  
bende rüya yorumlatamk istiyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
muhtemelen biriken sorunların veya hayatında değiştirmen gereken durumların var saç uzun olması rahatsız etmezse bu güç sağlık gibi iyi anlamlara gelir. eğer rahatsız ediyorsa da sıkıntı işareti verir. dert  keder gibi durumlardır traş olman sıkıntıları atman veya değişm yapmandır çok köklü yapmamışsın muhtemelen biraz daha yapman lazım. rüyana göre değişimim yeterli olmuyor bazı sorunlardan kurtulman gerekecek ve yardıma ihtiyacın olacak başkasının kesmesini istediğine göre yardım istiyor görünüyorsun. ancak  o kişi ya başka bir konuyla meşgul yada bir oyalama sözkonusudur. daha sonra ya tamış konuyu.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
toprak üzerindeki evler orman ağaçlar gördüğü şekle göre değişir nesneler iyiyse yorum iyi nesneler kötü isede yorum kötü olur. evler arkadaşının dış dünyayla bağlarını gösteriyor orman ve ağaçlarda  dış dünyada çekindiği korkusu olduğu durumları gösterebilir burada bakılması gereken ormanın korkutucu olması yada olmamasıdır. kuşkular iç korkuladır. hayvan aslında rahatsız edici gibi görünmesede arkadaşını rahatsız etmişler.  kedi ve tavşan genellikle kadını işaret ederler.  bazen erkek olsalarda. saldırmaları ilginç olmuş normalde saldırmazlar kedi  olursa saldırması hastalık yada sıkıntı tavşan saldırırsa da genelde hayırlı olmakla beraber sevimli ama yaramazlık yapan birisini gösterir. rüyaya göre sanki arkadaşın birilerinin alanına müdahele edip onlarda panik oluşturmuş olabilir. yada birileri ondan korkmuş böyle birsaldırı reaksiyonu göstermişler. sanki kendi alanlarına hayatlarına müdahaele edilimiş algısı var hayvanlarda. acaba senin ona karşı bir tavrından ötürü böyle bir rüya görmüş olabilirmi. kendine fazla yaklaştırmama durumun varmı eğer yoksa arkadaşının iletişiminden rahatsız olan daha doğrusu korkan birileri var çevresinde.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Pastacılık işinde kendimi geliştirmek istiyorum acaba buna mı yormalıyım bilemedim. :D
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Ruya yorumları için tesekkürler hocam.

Ben kendi gördüğüm bir ruyayi yazmak istiyorum hocam.Ruyada bir yerdeyim karadeniz sivesi ile konusan kadinlar vardi ve sanki bulunduğum yerde karadenizdi iki tane ekmek fırını gördüm.birisi yanmıyordu iptal etmişler digeride yeni yapilmiş cok guzel siyah bir firindi hemen ileride bir ocak vardi ama bu tüp ocagiydi ustunede icmek icin cay ya da kusburnu gibi bir sey konulmuştu.Firin cayir cayir yaniyordu ama borularla bir yer var oraya kadar uzaniyor ateş o kadar cokki altta ateş yaniyor ustte firin  elde tahta kaşiklar yapmislar büyük ama bir süru belki bir 25 ,30 adet kaşik firinin ust kismina atildi sadeve firindaki kaşiklara atesle desen verilcek hani bazi tahta esyalar olur hürmüz ile yakip böyle desen alirlar o sekilde.Bende koyan teyzeye bu kaşiklar yanmaz mi dedim yok yanmaz dedi. O sirada ocaktaki kusburnu tasiyordu ona bakayim derken suyu tasti ocak söndü.Diger firin ocagindan yani kasiklarin olduğu ocaktan ateş nasil cikiyor ta bir tahtalar var böyle yalak gibi ustunde samanlar vardi samanlar ates aldı ben hemen koşup söndürmeye calistim ve söndürdümde.Bulundugum yer güzeldi firinli ocakta cok guzeldi.Inşallah hayırdır 2 tane teyze kesin vardi yaslı.Birde genc birini hatirliyorum gen bir kız brn hatta kasiklar nasil yanmiyor diye sasiriyordum ruyada.Hayrolsun insallah.Unutmamak icin cok ugrastim ruyayi. @mustafaharputi
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bi çok kişinin faydalanacağı bir gelişme görünüyor. büyük ihtimalle maddi bir konu kaşıklar muhtemlen faydalanma biçimleri ile alakalıdır. ve kaşıkların yakılması bir ön hazırlık yada gerekli olan bir eylemdir. muhtemelen halkın faydalanması için kendilerine gerekli olan bir şeyleri yapması gerekiyor. kendleri ile alakalı hazırlıkları yaptıktan sonra muhtemelen o nasipten faydalanacaklar. kaşıklar rızkı almak için gereken sebeptir. çalışmak talep etmek başvurmak noter, anlaşma, belge v.s gibi  bi çok şekilde olabilir.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
İlginç ne olabilir acaba.Kaşik rizikmiş evet ama burda daha farkli ilginç.Tesekkurler hocam ağzınıza sağlık kararsiz is durumlarim var
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
burda muhtemelen ana rızıktan almak için gereken bir araç gibi kaşıklar muhtemelen fırında pişerek kullanmaya hazır hale gelecekki kullanabilsinler gibi düşünüyorum. ana rızıkta muhtemelen fırında pişen başka bir şey olabilir.
+1 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
@mustafaharputi hocam ruyada kedi mi tavşan mi bir hayvan demiştik o hauvan rakunmuş.Bugün hatirladı.Rakun saldırısı görmüşama o sırada uyanmiş.Yara vs almamış.Belki drvam etseydi ruya birsryler olabilirdi.Yorum degisir mi acaba?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kesinlikle değişir rakun iki yüzlü olan dostluk gösterip düşmanlığını gizleyen birisidir.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 150 okuma
saga 27 Nisan 2022 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 193 okuma
musab 2 Aralık 2021 Rüya kategorisinde musab Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 141 okuma
sedax1 16 Ocak 2021 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 298 okuma
saga 27 Mayıs 2022 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+14 oy
3 yorum 181 okuma
saga 4 Nisan 2021 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+5 oy
7 yorum 215 okuma
+3 oy
1 yorum 84 okuma
+7 oy
1 yorum 144 okuma
+20 oy
1 yorum 429 okuma
+16 oy
2 yorum 144 okuma
Fearless 31 Mart 2021 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

559 Aktif
1 Üye ve 558 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4542
Dün : 21898
Toplam : 48084727
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...