Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
364 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Merhaba :)
Rüyamda teyzem ve küçük oğlu var. Olimpik yüzme havuzuna giriyoruz. İçerisi çok büyük ve büyük bir havuz var yanında biraz daha küçüğü var uzun olanı var yan yana birden fazla havuz var. Sular mavi ve temizdi sorun yoktu. İçeri girdik daha sonra havuzun içinden geçip başka bir yere geçicez. Kuzenim hemen suyun içine atladı. Bende girdim suya ama su baya sıcaktı termal havuz gibiydi. Su boynuma geliyordu. Daha sonra sudan çıkıp başka bir odaya girdik ve yataklı odalar var kalacak yerler var. Ben sırt çantamı bir yatağa koydum ve odada benden başka da kalan yoktu. Bir odada 4 ya da 5 yatak vardı. Oda geniş ve yataktaların ikisi duvar kenarında diğer ikisi de diğer duvarın kenarındaydı. Oda ve yataklar çok guzeldi. İçerisi aydınlık güneş vuruyordu. Daha sonra ben başka bir odaya gittim kuzenim uyuyordu. Üstünü örttüm uyanır gibi oldu geri uyudu. Odasına baktım karşı yatakta küçük bir çocuk yatırıyordu. Bize bakıyordu o sırada. Diğer yataklar da boştu. Teyzeme kuzenimin yanında yatıyım mi diye sordum olur dedi bana. Çantamı aldım kuzenimin yanına geldim. Daha sonra kuzenim uyanmış diğer yabancı çocuk da ya yanımıza geldi odadaki küçük bir masaya oturduk,konuşmaya başladık. Masaya hepimiz cips açtık ve yemeye başladık daha sonra ben çantamı açtım ağzına kadar cips dolu. Çocuklar şaşırdı hemen yemeye başladılar. Bende yesinler diye çantamı ters çevirdim masaya döktüm cipsleri. Daha sonra çocuklar hepsini yedi geriye çok az bir şey kaldı.
Cips normalde de sık sık yediğim bir şey değildir. Kuzenim ve teyzemle aynı şehirde de değiliz ayrıca. Kuzenim 12 yaşında erkek. Rüyamdaki çocuk da o yaşlardanydı. Sarışın erkek bir çocuktu. Ama tanıdığım bir çocuk değildi.
Birde şu sıralar diğer erkek kuzenimle gece dışarıda bir şeyler yapıyoruz. Bir yere gidiyoruz. Hava hep karanlık oluyor. Başka bir evden çıkıyoruz. Önceki bir rüyamda da görmüştüm ama tam hatırlamadığım için yazmamıştım. Bu gece de yine aynı şekilde gece bir yerlere gittik. Gerçekte de uzun zamandır konuşmuyoruz.
Yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
sıcak havuzlar genelde harareti yani sıkıntıyı yada şifa bulmayı gösterirler sende bıraktığı etkiye göre karar  verebilirsin, ve gene havuzlar denizlere oranla daha küçük çaplı olduğundan kalp iç sıkıntısı iç huzuru yada huzursuzluğu bedeni sağlık ve  küçük maddi olaylar anlamında değerlendirilir. ve gene karşı cins biryle tanışmayı gösterirler. olimpik havuzlar ise daha çok stresi ve gene hareketli aktiviteleri gösterirler. havuzun berrak olması iç üzününde berrak olduğunu gösterir.pikolojik açıdan ise ciddi anlada tatile ihtiyacın görünüyor. sıcaktan rahatsız olmadığına göre ciddi bir problem olmayacak belkide şifa bulacağın rahatlayacağın bir şeyler olacak, yataklı odalı yer olması gene psikolojik olarak dinlenme ihtiyacını gösterir. teyzenlerle ilgili bakış açın ise olumsuz değilsede sanki birazcık hararet hissettim. havuzlar maddi yada manevi birinden desteğide gösterirler.
gene yataklı yer  bi süre beklemede kalmak olabilr. belki gelişme beklemek belkide karar vermek için. karasızlığın olabilir bu aralar. bazende uzun yada kısa bir tatil yada yolculuğu gösterir. aydınlık odalar her zaman ferahlıktır. çocular belkie sein çocukluk özleemin yada akın zamanda çocuksu duygulara girmen olabilir. erkek çocuk aile dışı bir haber ve gelişme olabilir.  sevgi ve merhamet gibi duygularında yükselme olabilir ve gelişime açılamadığın konular olabilir. cipsler genelde maddi olmaka beraber akadaş dost ortamlarıda çok yenildiğinden birileri ile kaynaşmayı birilerinin arasında bağ kurma köprü kurma gibi yakınlığı pekiştirmen de olabilir. mutlu oacağın bir olayda olabilir  verdiğin cipsleri yemeleri birilerine hayrın olacağına işaret eder. havuz ve cips rüyaları aşk ve evlilik alametide verebilirler. son olarak tatil ihtiyacını tekrar ekledim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Sudan çıkmak istedim çok sıcak olduğu için ama içinde çok durmadan çıktım. Aslında çok iyi bir rüyaya benziyor. Teşekkür ediyorum,sağ olun :)

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 159 okuma
+3 oy
9 yorum 378 okuma
+6 oy
1 yorum 173 okuma
30 Ocak 2018 Tabir kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
1 Üye ve 423 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15354
Dün : 23857
Toplam : 48073681
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...