Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
258 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Merhaba :)
Rüyamda masmavi çok güzel bir denizde yüzüyorduk babam ve ablam vardı. Baya yüzdük boynuma gelen yere kadar gittim biraz içinde durduk. Su bizi geriye doğru,derin kısma doğru çekiyordu bunu da konuştuk ablamla. Bizden başka insanlar da vardı ama çok kalabalık değildi. Daha sonra biz yüzerken bir tane uçak gidiyordu sonra yanından küçük,koyu yeşil bir helikopter geldi ve az kalsın çarpışacaklardı. Sonra helikopter hemen döndü çarpışma olmadı. Yeşil renkli helikopter bizim yanımıza suya inerken el sallamıştım ve yanımıza inince bidaha el salladım. İçinde bir kadın varmış,bana gülümsedi. Daha sonra denizin üstünden yeniden uçuşa geçti ve gitti. Denizde yüzerken aşırı sıcak veya aşırı soğuk değildi. Galiba normaldi.
Dün bir televizyon kanalında böyle çok güzel bir deniz görmüştüm o yüzden olabilir belki.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
film etkiside olsa gördüğün deniz kendi bilincinde hayalinde düşüncelerinde  hayata bakışında aslında çok güzel bir sahnedir. ancak helikopter ve uçağın sahnesi çevredeki bazı olaylardan etkilendiğini gösterebilir ne tür bir çatışma yada anlaşmazlık olabilir çevrende de bu olaylar senin dünyanda bir kaygıya neden oluyor kendi içinde her şey çok güzel denizin seni geri itmesi belki elinde olmayan sebeblerle dileklerini gerçekleştirememe yada başarızsızlık korkusu gibi geldi bana denize giren yüzen selamet içindedir yada olacaktır. acaba çevrendeki bazı olaylar seni etkiliyormu.
uçak genelde köklü değişimleri büyük hayalleri helikopter ise hamle ile yapılan başarılı işleri gösterir. genel olarak . ancak denizde senin olduğun bölgede kaza riski olması  korkunu gösterebilir.  belki risk alman gereeken konularda risk alamıyor olabilirsin.  aslında uçağın da  h. kopterinde havada olması engelleri aşacak güce ve potansiyele sahip olmandır. ama kaza riski ise korku kaygı endişe olabilir. helikopterden inen bayan ya önemli bir iş iin seni cesaretlendiren biridir yada cesaret etmen gerektiğidir. hamleler yapman ama tamamende gözü kapalı yapmaman gerekebilir. cesaretli hamle yapmaya ihtiyacın olabileceği gibi seni cesaretlendirecek hemcinsin birine de ihtiyaç duyuyor olabilirsin.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Çok teşekkür ederim ne olduğunu anlayabiliyorum dedikleriniz. Sağ olun :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 334 okuma
Yaren1989 13 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 271 okuma
dimit 23 Mart 2018 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 292 okuma
dimit 30 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 278 okuma
Zeynel45 4 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 358 okuma
+7 oy
1 yorum 179 okuma
Adams 31 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 290 okuma
+2 oy
1 yorum 133 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

280 Aktif
0 Üye ve 280 misafir
Bugün : 1368
Dün : 13860
Toplam : 47841797
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...