Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
180 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Rüyada kendi bahçemizdeki meyve ağacından şeftali kopardim fakat olgunlaşmamiştı iki tane yanyana duruyordu birini ben kopardım baktım yerede dökülmüş.Bahcemizde şeftali ağacı yok.Birde evin bahcesine birileri girdi cikardım ben iki tane yaşli kadın ya sa bir tane yaşli kadın.Evin icindede iki adam cinsel iliskiye giriyordu hatta cinsel organlarinida gördüm ikiside yetişkindi.Sonra bahceden disarü ciktim baktim yolun ustune asfalta bir suru meyve agacı ve meyve dallari yaprakları atmislar yaz degildi ama yaz meyveleri vardi muz,portakal muzdan eminim ama portakal kismen diyorum.Fakat benim bahcede kopardiğim seftali olgublasmamisti isirdim ve yedim.bir parça ekşi değilde tadi gayet güzeldi nektarin gibi nötr bir tadi vardı sertti ama yedim rahatca.Mustafa abi yine seni etiketleyeceğim insallah yorarsın.

Bir onceki gecede okul bahçesinde dayimin kizinin arabasi var kucuk cocuklarin binebileceği kadar onu ittiriyordum herkesin arabasi normal vardi ben ise onu ittiriyordum..böyle ayakla götürmelu ya da elektrikliydi ama aküsü bitmisti emin degilim okul benim ilkokulumdu.Ve akşam vaktiydi okukda ayni zamanda bir tören vardı.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
şeftali faydalı bir insandır ve gene maddi yardımdır. yada senin birinden talebindir. erken kopardığına göe bir konuda aceleci davranıyorsun evdeki erkekler senin hatırlamak istemediğin yada çevrende davranışlarını rahatsız bulduğun bir durumu gösterir. ve gene içsel bazı dürtülerle bu rüyalar görülebilir. ve gene iki adamın ilişkisi bir konuda dayanışmaları yardımlaşmaları olabilir. yollara atılan meyveler ve dallar muhtemelen bir akraba çevresinde fayda görülmeyen malları işaret eder.belkide bir anlaşmazlık sözkonusudur.onlarda bir konuda acele ediyorlar gibi. ancak senin elindeki şeftalinin sonrada olgunlaşmış olmasıacele etmene rağmen sonradan hayra döneceğini gösterir. ancak yaz olmaması sebebiyle yazın gelmessi gerekeceğinden bu hayır biraz zaman alacaktır.pek kolay olmasada genede maddi bir faydan olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ikinci rüyadaise dayının kızına yardım edeceksin yada yardımın gerekebilir kendi hayatında zorlandığı enerjisini bitiren bir durumu varmıdır bilmem ama ya onu harekete geçirmen gerekecek yada el atman.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hayırlısı neyse o olsun sabrlı ol.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
İnşallah hocam Allah razi olsun.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Selamlar abim dayimin kizi kücük ama dayimin eşi yardim talep edebilir.Bende pek razi değilim.Cocuguna bakmami istemisti bende uygun görmedim.Bendende baya memnundu.Hatta nasil is bulamadigima hala anlam veremiyor.Ben biraz is begenmiyorum ondan galiba.Diger meyve ruyamda bilmiyirum baba tarafimda gelicek bir para var ama babama gelicek bana degil bende babamdan kendime isteyemem.zateb hasta bir daire alsin kirasini alsin hayat zor gecim zor.

İlgili rüyalar

+12 oy
5 yorum 256 okuma
SSDGN 4 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 174 okuma
Eslemm 8 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 184 okuma
24 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Cansu   yazdı
+7 oy
1 yorum 150 okuma
saga 14 Ocak 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 276 okuma
+3 oy
3 yorum 208 okuma
saga 3 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 238 okuma
Manolyaa 22 Ocak 2022 Tabir kategorisinde Manolyaa Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 1.2k okuma
Dejavu111 30 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Dejavu111 Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 127 okuma
cemalettin5454 24 Şubat 2022 Rüya kategorisinde cemalettin5454 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 233 okuma
İrm 14 Mart 2021 Rüya kategorisinde İrm Rüyazede (2.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

589 Aktif
0 Üye ve 589 misafir
Bugün : 6314
Dün : 21898
Toplam : 48086493
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...