Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
244 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden etikenlendirildi
öncelikle Rüyalarimizi yorumladiğıniz  için Allãhrazi olsun.  benim 4 yil önce görđüyüm bir rüyam wardi onu yorumlarsaniz çok sevinirim.  Aslinda kafam bir hayli karişik. Ben hemen rüyama gireyim.
Ben  Isveçte 5 yil boyunca bir Restuaranta çaliştim. Resturantin ismi Resturang Istanbul ve Bu resturantin sahibinin bir kizi var ismi Zeynep. Ben o dönemde   akşam işten eve gelip uykuya daldigimda Rüyamda gördümki biri bana diyoki Senin kaderin  Zeynep tir  Onunlan evleneceksin.  Ama  Allahsahit hiç o kiz hakkinda öyle bir düşüncem hayalim dahi olmadi. ama Rüyayi görmeden önceki gece Rabbime evlenecem  kisiyi sordum. ve Akabinde böyle bir Rüya gördüm.
Ve daha sonram bende Şöyle düşündüm  hani Çaliştığım Resturantin İsmi  Istanbul ya Acaba Kaderimdeki kişi Türkiye Istanbuldami yaşiyor. Ve ismi Zeynep.  tabi Rüyam üzerine aradan bir hayli Vakit geçti. Geçen hafta Isveçte bir abla  var bizim burada  bana Şöyle Bir şey  dedi.  Benim istanbulda yaşiyan bir kiz kardeşim war dedi  bekar Ve İsmi Zeynep  böyle böyle iyi birisi dedi bende fotosunu gördüm kızı beyendim. Sonram Ablasi kizlan konuşunca Ben Ailemden Ayrilip İsveçte yaşiyamam demiş.  Ve ( Zeynep'ten )Red Cevabi Almadan 4 gün Öncem bir rüya daha gördüm. Sankim Norveçli bir kız warmış Müslüman olmuş ve hep Kuran  Okuyor. Başi kapali Ve arkası Dönük  yüzünü görmüyorum Sonramdan Bir anda  Bu  kız benim kaldigim evde kanepede oturuyor ve Gözlerimin içine Bakiyor. "Sonram başındaki Eşarp yok Oluyor. Zaten Bundan 4 gün Sonram Zeynep Meselesi Çikti Oda Yok dedi Ben Isveçe gidemem Dedi Acaba Sizin Fikrinize Ve Yorumunuza Göre  sizce kiz fikrini deiştirecekmi Sonramdan.  Ve hatta Rüyamin yorumu içdetaylari deişikmi? Şimdiden Yorumlariniz ilgi ve Alakaniz için Çok Teşekür ederim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak
Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak, eski sevgilinizin geride bir şey bıraktığını gösterebilir. Belki kullandığı veya ikinizin kullandığı bir eşyayı bırakmıştır, rüyanız size bunu hatırlatmak ister. Belki bu rüya, onun hakkında diri olan, onu unutmanıza ve hayatınıza devam etmenize izin vermeyen duyguları veya anıları gösterir. Bazen bu rüya, ikiniz arasında sizi rahatsız eden çözülmemiş büyük bir sorunu temsil eder.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla görmek
Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla gördüyseniz, böyle bir rüya sizi ilerideki bazı zorluklar konusunda uyarıyor olabilir. mevcut çabalarınızdan veya projelerinizden bazılarının başarılı bir şekilde tamamlanması için önceden planlanandan çok daha fazla çaba ve daha sıkı çalışmanız gerekeceğini gösterebilir.

Rüyada eski sevgilinin pişman olduğunu görmek
Rüyada eski sevgiliyi görmek ve onun pişman olması, karakterinizi temsil edebilir. Belki de romantik bir partner bulma ve flört etme konusunda seçici ve içine kapanık biri olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda iletişimdeki sorunların bir işareti olabilir. Belki potansiyel romantik partnerlerle iletişim kurmakta zorlanıyorsunuz. Bu rüyanın mesajı, kişisel ilişkiler konusunda daha rahat olmaya çalışmak ve daha açık iletişim kurmaktır.

Rüyada eski sevgilinin yanında köpek görmek
Rüyada eski sevgilinin yanında köpek gördüyseniz, bu, rüya tabirleri kitabına göre genellikle iyi bir işaret değildir. Bu rüya yakın gelecekte kayıpları gösterebilir. Aynı zamanda hayata bakış açınızı ve belki de mevcut yaşam yolunuzdaki bir şeyi değiştirmeye ihtiyaç duyduğunuzla ilgili farkındalığınızı da gösterebilir.

İlgili rüyalar

+10 oy
2 yorum 195 okuma
+6 oy
1 yorum 163 okuma
Gülnar 28 Mart 2020 Tabir kategorisinde Gülnar Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 145 okuma
30 Ağustos 2018 Rüya kategorisinde Burak   yazdı
+6 oy
2 yorum 278 okuma
+1 oy
1 yorum 167 okuma
Özleme 8 Kasım 2021 İstihare kategorisinde Özleme Karabasan (115 puan)   yazdı
+16 oy
1 yorum 259 okuma
Bilge 12 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Bilge Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 196 okuma
Fearless 2 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 260 okuma
+5 oy
1 yorum 92 okuma
Ecrin 19 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Ecrin Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 335 okuma
+4 oy
1 yorum 87 okuma
Zeynepxdn 18 Ağustos 2021 Tabir kategorisinde Zeynepxdn Karabasan (64 puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 2.4k okuma
11 Mart 2019 Rüya kategorisinde Irene   yazdı
+9 oy
1 yorum 1.3k okuma
18 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Efsane   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
1 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13678
Dün : 23857
Toplam : 48072011
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...