Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
138 okuma
Şifacı Tabir kategorisinde Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Bir mağaraya girdim, aydınlıktı elimde bir poşet somon ekmek mağarada oda gibi bi yerin önüne bıraktım. İçeri baktım, yedi uyurlar içimden bunlar ashabı keyf diyorum. Uyunma vakıt leri gelmiş bende bunu bilip onlara ekmek getirmişim. Yan tarafında aynısından ikizinden bir mağara odası daha oradada yedi uyurlar var onun önünede ekmek koyuyorum. Bu defa içeri giriyorum uyanmaya başlıyorlar tek tek ortada yatan annem onun başına gidiyorum uyanmasını bekliyorum. Rüya burda bitti

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
MERHABALAR
Öncelikle, ruyaniz herkesin görebilecegi bir ruya degil, icerisinde bir cok anlamlar tasiyor. Mağara sizin manevi alaniniz kalbiniz vicdaniniz aileniz ve ic dunyaniz. Kutsal anlamlar tasiyan bir ruya oldugunu dusunuyorum. Size bu ruya da verilmek istenen mesajin, sizin haklinin yaninda durup ona yardim etmeniz gerektigidir. Siz son zamanlar da bazi seyleri bosvermis ve ustunde durmuyor olabilirsiniz fakat bu ruya sizin kendiniz ve cevrenizde olan durumlara karsi verdigiz karsiliksiz yardimsal tepkilerle guclenebileceginizi gosteriyor. Herkes bu dunyada bir amac icin gelir. Sizin de ezilen dislanan ve haksiz yere suclanan insanlarin yada goruslerin dusuncelerin yaninda olacaginizi ve secimleriniz sonucundada dogru yolu bulacaginiza isaret ediyor. Manevi yonunuz zaten  kuvvetli görunuyor. Fakat manevi gucunuzu maddiyata ve maddesel dunyada gosteremiyor olabilirsiniz. Sizin eviniz, siz gercek ihtiyac sahiplerine yardim ettiginiz zaman bereketlenecek.  Ekmek görmeniz bereketin bir işareti..Uyuyanlardan birisi olarak annenizi gormeniz Ailede annenizin sirtina binen yuklerin oldugunu gosterebilir. Anneniz belki babaniz belki de kendi ailesi tarafindan dislanmis yada yok sayilmis olabilir. Siz hem annenize hem de anneniz vesilesiyle bu durumda olan insanlara yardim edip daha fazla destek cikmaniz gerekiyor. Anneniz cogu konuda hakli fakat onun yaninda duran cok az insan var gibi. Annenizin de inancinin yuksek oldugunu dusunuyorum. Ve kimse gormesede ilahi bir alanda korunuyor. Yalniz degil.. ben hayir olarak yorumladim ayni zamandada size gelen bir uyari var. Daha fazla haklinin ve annenizin yaninda olun.. Simdilik bu kadar hayir olsun insallah..
Sevgilerimle..
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İlginç bir rüya görmüşsün gerçekten. Yedi uyurlar senin yapman gereken işleri temsil ediyor olabilir. Veya sorumluluklarını. Bu mağara sembolik olarak kendi için, iç dünyan gibi görünüyor. Sen bu işlere başlamak için veya uyandırmak için beslemen gerekiyor. Annenin orada olması da sana bu konularda manevi desteğinin yanında olduğu anlamına geliyor.

Ashabı kehf bir çok dinde ve inançta olan bir sembol. Genellikle insanın iç dünyasındaki manevi durumları
 açığa çıkmamış yetenekleri, sorumlulukları, koruma altına almayı gibi durumları temsil edebilir.

Annenin uyuması da ilginç. Belki şöyle yorumlayabiliriz bu durumu da. Annenden sana geçen bazı sorumluluk veya yetenek mi acaba?
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
@Karga
Rüyalarımı tekrar okurken yorumunda ki en son cümledeki tespiti kaçırmışım. Ayipladim kendimi dikkatsizlikten dolayı çünkü tespitin muhteşem. Annem ayna görevi gören biri durugörür, kendisi farkında değil ama ben yaşadıklarımızdan biliyorum. Bedeni ölmüş ruhlar alemiyle iletişim kuruyor rüyasında sürekli ve korkar hep bundan. Ben onu teskin etmeye çalışıyorum ama seninde tavsiyeni isterim bu konuda. Tekrar teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+6 oy
3 yorum 192 okuma
+4 oy
1 yorum 163 okuma
D.y 12 Kasım 2021 Tabir kategorisinde D.y Karabasan (113 puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 181 okuma
Rabbi 26 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Rabbi Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 253 okuma
Kahin 22 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 116 okuma
+3 oy
2 yorum 146 okuma
MelisB 3 Kasım 2021 Rüya kategorisinde MelisB Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 209 okuma
+4 oy
1 yorum 162 okuma
Yaren1989 16 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 113 okuma
Kaanavc1 8 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Kaanavc1 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 130 okuma
Ermexx 23 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Ermexx Rüyazede (1.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

445 Aktif
0 Üye ve 445 misafir
Bugün : 394
Dün : 21898
Toplam : 48080594
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...