Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
251 okuma
Ferit Rüya kategorisinde Karabasan (991 puan)  
Merhabalar bir kaç gün gördüğüm rüyaları size aktarmak istiyorum

1. Rüyamda bir hastane gibi bir yerde canlı canlı gözümden ameliyat oluyordum ''Lazer ile ''

2. Rüyamda sanırsam ışık portal'ı gibi bir yerde birini yakalamaya çalışıyordum bu biraz fantastik biliyorum. Benim de kendi ışığım vardı yakalamaya çalıştığım insanında vardı. Yakalıyor gibi oluyordum fakat yakalayamıyordum.

3. Rüyamda bu aralar sık sık saçımı kestiriyordum hatta bir ara kendimi kel olarak gördüm.

Hatta rüyamda şöyle bir ilginçlik var bu gördüğüm rüyaları  ''Rüyamda'' gördüm diye anlatıyorum .

umarım uzun olmamıştır sizce bu rüyalar ne anlamlara geliyor cevaplarsanız çok sevinirim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba bu ruyani yeni gordum kimse yorumlamamis senin dusuncende yorum gibi gozukunce yorumsuzlarda cikmiyor tesadufen denk geldim aradan zaman gecmis biraz ama yinede yorumlayayim gerci yorumlayacagim seyleri yasayip gecirmis bile olabilirsin suan 2 ay olmus :)))
1. Ruyaniz garip cidden lazerle bir ameliyat olmaniz maddi bir kayip yasayacaginiz fakat bu kayip neticesinde hayatinizda daha dikkatli olacaginiza bir nevi harcamalarinizi kontrol altina almayi ogreneceginize isaret edebilir. Fiziksel bedeni ben hep maddiyatla ilgili seylere yorarim tabiki bu benim yorumum genelde nasildir bilemem :) ama iyi bir sey bu sizin yanlis bir davranisiniz duzelecek gibi dusunun ama bunun olmasi icin bir donem sıkınti yasanmasi olası.

Ikinci ruya ise sizin isteklerinizi cagristiriyor, ruyada yakalamaya calistiginiz sey kendi ilham isiginiz, ..aslinda goz ameliyatiyla bu ruyayi birlestirince kendi hedeflerinize ulasmak icin gosterdiginiz çabanin bir yansimasi olarak dusunun bu bir egitim olur is olur bir konuda cabaliyor ve bunun icinde emek sarfetmeniz gerekiyor. Fakat isteklerinizin gerceklesmesi icin size sifa verecek bir ilhama ihtiyaciniz var ve o ilhami yakalamak istiyorsunuz.. yakalayamamanizda daha zamaninin oldugunu ve olgunlasma surecinizi henuz tam tamamlayamadiginizi ve biraz da tecrubesiz oldugunuzu gosteriyor :) (fakat isteklerinizden pes etmeyin ben gerceklesecegine inaniyorum)

3. Ruyaya gelirsek sacinizi kestirmeniz ve kendinizi kel olarak gormeniz alacaginiz yeni kararlara ve bukararlari da hayatiniza gecireceginize isaret ediyor. Eski yuklerden kurtuluyor ve hayata yeniden bir beyaz sayfa acacaksiniz.

Genel olarak bu uc ruyada once sifalanma sonra yenilenme en sonda degisim ve donusumun habercisi ben olumlu olarak yorumluyorum, zihinsel olarak suanda yenilenme ve degisim surecindesiniz gibi gorunuyor. Aldiginiz kararlar eskiye oranla daha farkli ve uzerine biraz daha calisilmis dusunulmus. Giderek eskiyi atiyor yeniye yer aciyorsunuz :)) olumlu olarak yorumladim . Daha bilincli hareket edeceginiz ve kendinizde eksik olanlari tamamlayacaginiz zihinsel bir surece giris yapmissiniz

Not: örumcekte benimde sık gördugum birseydir ve sunu farkettim kendim ne zaman bunalir ve kaygi yasarsam ve insanlardan kacip bir seyleri gizlemeye calisirsam orumcek goruyorum.. o ruyayi gordugunuz zaman zarfinda birilerinden birsey gizleme yada birilerine hesap verme kaygisi yasamista olabilirsiniz ama oyle cok korkulcak birsey degil..
 Simdilik bu kadar :)
Sevgilerimle...
+3 oy
Ferit Karabasan (991 puan)  
Birde yazmayı unutmuşum bir aralar Rüyamdan uyandığımda tavanda örümcek görüyordum canlı olduğunu sanıp yatağımdan fırlıyordum fakat ışığı açtığımda kayboluyordu. çok şükür bu aralar yok ama tedirgin olmuyor değilim.

İlgili rüyalar

+15 oy
3 yorum 230 okuma
Orhanx17 8 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Orhanx17 Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 300 okuma
Adams 23 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 155 okuma
Fearless 10 Mayıs 2022 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 423 okuma
Adams 18 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 276 okuma
Cansu Balta 31 Mart 2020 Rüya kategorisinde Cansu Balta Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 185 okuma
Yaren1989 2 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 124 okuma
tubiko81 15 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde tubiko81 Rüya Tabircisi (5.8k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 285 okuma
Gizgiz 18 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Gizgiz Rüyakar (4.7k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 256 okuma
Hope 26 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 138 okuma
27 Aralık 2018 Rüya kategorisinde Merve   yazdı
+17 oy
2 yorum 422 okuma
Yaren1989 8 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
1 Üye ve 402 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18771
Dün : 23857
Toplam : 48077089
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...