Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
2.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada valiz görmek genellikle uzun yola çıkılacağı şeklinde yorumlanıyor. Fakat valizi farklı renklerde görmek, hazırlamak, toplamak, almak, taşımak gibi farklı pozisyonlarda da görebilirsiniz. Hatta valizinizi kaybettiğinizi, bir valiz bulduğunuzu veya herhangi bir yerde unuttuğunuzu da görebilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Valiz Görmek

Rüyada valiz görmek, pek çok rüya tabiri kaynağı tarafından olumlu bir biçimde tabir edilir. Ancak rüyadaki diğer imgelerin de tabir açısından önemli olduğunu belirtmek gerekir. Tek başına valiz imgesi ele alındığında yapılan yorumların, problemleri aşmak temasına odaklandığını söylemek mümkündür. Bu doğrultuda rüyasında valiz gören bir kimsenin uzun süredir içerisinde bulunduğu sıkıntılardan yakın bir zamanda kurtulacağı varsayılır.

Kimi rüya tabiri kaynakları ise rüyada valiz görmeyi daha doğrudan ele alır. Bu kaynaklara göre rüyada valiz görmek, uzun bir yolculuğun alametidir. Dolayısıyla bu tür bir rüya gördüyseniz, uzun süre kalacağınız bir yolculuğa çıkma kararı almanız muhtemeldir. Öyle ki bu yolculuğun sebebi, farklı bir şehirde yaşamaya karar vermeniz dahi olabilir.

Bazı yorumcular ise rüyada görülen valiz imgesini alınacak haberlere yorar. Ancak bu haberin iyi ya da kötü olması daha çok rüyanızdaki diğer imgeler sayesinde anlaşılabilir. Benzer bir biçimde rüyada valiz görmek, karşılaşılacak yeni insanlara da delalet ediyor olabilir. Ayrıca kimi yorumcular valiz görmenin, istenmeyen sorumluluklar üstleneceğiniz anlamına geldiğini ifade eder.

Ayrıca rüyada valiz görmenin ayrılığı sembolize ettiği de rivayet edilir. Özellikle ailenizden biriyle bir tartışma yaşayarak neredeyse ömür boyu dargın kalmanız söz konusu olabilir. Tüm bunlara ek olarak, rüyasında valiz gören bir kimsenin boş işler için çok zaman ve çaba harcayacağı söylenir. Yıllardır gerçekleştirmek için uğraştığınız bir konuda büyük bir hayal kırıklığı yaşamanız ve umutlarınızın boşa çıkması kuvvetle muhtemeldir.
Rüyada Kırmızı Valiz Görmek

Rüyada görülen kırmızı valiz, neredeyse bütün rüya yorumcuları tarafından tek bir biçimde yorumlanır. Bu yorum da karşılıksız aşktır. Rüya sahibinin karşılıksız bir aşk yüzünden son derece zihni karışık ve dalgın bir dönem geçireceği, etrafındaki pek çok gelişmeyi bu yüzden kaçıracağı ifade edilir. Ayrıca karşılık alamadığınız bu aşk yüzünden sizi seven insanlara karşı da negatif bir tavır içine girmeniz söz konusu olabilir.
Rüyada Yeşil Valiz Görmek

Rüyada görülen yeşil valiz ise kırmızı valizin aksine olumlu tabirlere sahiptir. Rüya sahibinin özellikle iş hayatında son derece isabetli kararlar vereceği, bu sayede hayatının geri kalanında son derece rahat edeceği varsayılır. Ayrıca bu tür bir rüya gördüyseniz, özel hayatınızdaki sıkıntıları artık daha az umursayacağınız düşünülür.
Rüyada Bir Sürü Valiz Görmek

Rüyada çok sayıda valiz görmek, kişinin hayatının her alanında olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder. Bu doğrultuda, hayatınızın bir anda baştan ayağa değişmesi söz konusu olabilir. Yeni bir şehir, yeni bir iş, yeni bir ilişki gibi durumların hepsini çok kısa bir süre içerisinde yaşayabilirsiniz.
Rüyada Elinde Valiz Görmek

Rüyada elde valiz taşıdığını görmek genellikle doğrudan ele alınan bir imgedir. Dolayısıyla rüya sahibinin yakın bir zamanda uzun bir seyahate çıkacağı varsayılır. Ancak rüyada elde taşınan başka birisinin valizi ise rüya sahibinin sevdiği bir insana yardım etmek için bazı sıkıntılar çekeceği düşünülür.
Rüyada Siyah Valiz Görmek

Valiz görmek genellikle hayattaki değişikliklere işaret eder. Siyah valiz görmek ise iki benzer tabire sahiptir. Bunlardan ilkine göre, rüya sahibi çok arzu etmesine rağmen hayatını değiştirmeyi başaramayacaktır. Bu durum da kişinin üzerindeki gerginlik ve olumsuz ruh halinin artmasına sebep olacaktır. Diğer yorum ise rüya sahibinin hayatını değiştirse dahi istediği sonucu elde edemeyeceği şeklindedir. Dolayısıyla rüyada siyah valiz görmenin olumsuz bir alamet olduğunu söylemek mümkündür.
Rüyada Birinin Elinde Valiz Görmek

Rüyada birinin elinde valiz görmek, yardım alametidir. Eğer elinde valiz gördüğünüz kişi tanıdıksa bu yardımın tanıdık birisinden gelmesi beklenir. Eğer rastgele birisinin elinde valiz gördüyseniz, bu tür bir rüyayı yeni tanışacağınız biri sayesinde bazı sıkıntılarınızın ortadan kalkacağı şeklinde ele almak mümkündür.
Rüyada Bir Oda Dolusu Valiz Görmek

Bir oda dolusu valiz görmek son derece hayra alamet rüyalardan biridir. Rüya sahibinin hayatında son derece büyük ve olumlu değişiklikler olacağına delalet eder. Öyle ki siz bile gerçekleşen değişiklikler sonrası büyük bir şaşkınlık yaşayabilir, hatta alışmakta zorlanabilirsiniz.
Rüyada Renkli Valiz Görmek

Rüyada renkli valiz görmek, kişinin hayatını yanlış bir yolda ilerlediğine delalet eder. Bu doğrultuda yakın bir zamanda durumu fark ederek büyük bir hayal kırıklığı yaşamanız söz konusu olabilir.
Rüyada Mor Renk Valiz Görmek

Rüyada görülen mor renk valiz, rüya sahibinin kısmetinin açılacağının habercisidir. Kişinin nihayet şeytanın bacağını kıracağı ve özellikle finansal anlamda büyük bir rahatlık sağlayacağı düşünülür.
Rüyada Pembe Renk Valiz Görmek

Rüyada pembe renk valiz görmek, hem olumlu hem de olumsuz yorumlara sahiptir. Bu tür bir rüya gören kimselerin iş hayatında son derece talihsiz, özel hayatında ise son derece isabetli kararlar vereceği varsayılır. Dolayısıyla finansal anlamda çabalarınızın boşa gittiğine tanıklık ederken bir yandan da yeniden aşık olmanın heyecanını yaşayabilirsiniz.
Rüyada Mavi Renk Valiz Görmek

Rüyada mavi renk valiz görmek, genellikle uzun ve sağlıklı bir ömür olarak tabir edilir. Ayrıca kişinin gençliğinde elde ettiği kazançlar sayesinde rahat bir yaşlılık dönemi geçireceği kabul edilir.
Rüyada 3 Valiz Görmek

Rüyada 3 valiz görmek, özellikle rüya sahibinin tek çocuklu bir çekirdek aileye sahip olduğu durumlarda ailecek yapılacak bir yolculuğa işaret eder. Pek çok rüya yorumcusu bu rüyayı farklı bir şehre taşınmak ve yeni bir hayata başlamak olarak değerlendirir.
Rüyada bavul görmek, kişinin hayatında önemli gelişmelere işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında bavul görmesi, kişinin yolculuğa çıkacağına delalet eder.
Rüyada Bavul Satın Almak

Rüya sahibinin rüyasında bavul satın aldığını görmesi, kişinin kısmetine yorulur. Rüyada bavul satın almak, rüya sahibinin kısa süre içinde evleneceğine, mutlu bir hayat süreceğine, hayatı boyunca hiçbir zorlukla karşılaşmayacağına delalet eder.
Rüyada Bavul Açmak

Kişinin rüyasında bavul açtığını görmesi, rüya sahibinin arkasından konuşan birilerinin varlığına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında bavul açtığını görmesi, kişinin kısa süre içinde bol kazanç sağlayarak dert ve tasalarından kurtulacağı anlamına gelir.
Rüyada Bavul Taşımak

Rüyada bavul taşımak, kişinin uzun bir seyahate çıkacağına uzun bir süre dönmeyeceğine rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında bavul taşıdığını görmesi, kişinin zor anını kollayan, arkasından konuşan kimselerin varlığına delalet eder.
Rüyada Bavul Kaybetmek

Rüya sahibinin rüyasında bavul kaybettiğini görmesi, kişinin istediği hiçbir şey olumlu olmayacaktır. Rüyada bavul kaybetmek, kişinin planlarının gerçekleşemeyeceğine, suya düşeceğine alamet eder.
Rüyada Bavul Toplamak

Rüyada bavul toplamak, rüya sahibinin kısa süre içinde bir gezintiye çıkacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında bavul topladığını görmesi, kişi bekar ise yakın zamanda evlenmeye delalet eder.
Rüyada Büyük ve Geniş Bavul Görmek

Rüya sahibinin rüyasında büyük ve geniş bavul görmesi, kişinin yakın zamanda uzun bir yolculuğa çıkacağına yorumlanmaktadır. Rüyada büyük ve geniş bavul görmek, rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyip namaza başlayacağına alamet eder.
Rüyada Küçük Bavul Görmek

Rüyada küçük bavul görmek, yakın bir süre sonra seyahate çıkacağınıza ve bu seyahatin çok kısa süreceğine delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında küçük bavul görmesi, kişinin büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi kayıplar yaşayacağına yorulur.
Rüyada Dolu Bavul Görmek

Kişinin rüyasında dolu bavul görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda çeşitli sorunlar yaşayacağına fakat bu sorunları bol kazanç ile atlatacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında dolu bavul görmesi, kişinin yaptığı işlerde başarılı olacağına delalet eder.
Rüyada Boş Bavul Görmek

Rüya sahibinin rüyasında boş bavul görmesi, kişinin dertlerinden ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder. Rüyada boş bavul görmek, rüya sahibinin rahat bir hayat yaşayacağına, başarısının artacağına rivayet eder.
Rüyada Ağır Bavul Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağır bavul görmesi, kişinin fiziksel ve ruhsal olarak yorulduğuna işaret eder. Rüyada ağır bavul gören kişinin işlerinde başarısız olacağına, ailesiyle bir savaş içinde olacağına, kazancının azalacağına delalet eder.
Rüyada Açık Bavul Görmek

Rüyada açık bavul görmek, rüya sahibinin büyük sorunlarla karşı karşıya kalacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin rüyasında açık bavul görmesi, kişinin büyük bir umutla girdiği işte zarar edeceğine, yakın arkadaşları tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.
Rüyada Sarı Bavul Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı bavul görmesi, kişinin kendisini büyük bir tartışma içinde bulacağına ve taraf seçme zorunda kalacağına rivayet eder. Rüyada sarı bavul görmek, kişinin iş hayatında büyük işlere imza atacağına ve bu işlerden karlı bir şekilde çıkacağına delalet eder.

rüyada bavul görmek

Rüyada bavul görmek,  kişinin hayatında kötü şeyler olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında bavul görmesi, kişinin hayatındaki eş dost ve akrabaları tarafından ihanete uğrayacağı anlamına gelmektir.
Rüyada Lacivert Bavul Görmek

Rüyada lacivert bavul görmek, rüya sahibinin en kısa sürede mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında lacivert bavul görmesi, kişinin sorunlarını kısa sürede çözeceğine, rahata kavuşacağına ve iş hayatında bazı adımlar atılacağına rivayet eder.
Rüyada Siyah Bavul Görmek

Kişinin rüyasında siyah bavul görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında siyah bavul görmesi, kişinin yakın zamanda çektiği sıkıntılardan kurtulacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada Bavul Aramak

Rüya sahibinin rüyasında bavul aradığını görmesi, kişinin sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder. Rüyada bavul aramak, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında dertsiz ve sıkıntısız hayat süreceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Tahta Bavul Görmek

Rüyada tahta bavul görmek, kişinin hayatında hiçbir zorlukla karşılaşmayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında tahta bavul görmesi, kişinin borçlarının artacağına, geçiminin güçleşeceğine ve ailesiyle beraber mutlu olacağına rivayet eder.
Rüyada Eski Bavul Görmek

Rüya sahibinin rüyasında eski bavul görmesi, kişinin çok sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlardan kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet eder. Rüyada eski bavul görmek, kişinin uğradığı maddi kayıpların bir miktarını geri alacağına delalet eder.
Rüyada Başkasının Bavulunu Görmek

Kişinin rüyasında başkasının bavulunu görmesi, rüya sahibinin gurbet hayatından sıkılacağına ve sevdikleriyle bir arada olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında başkasının bavulunu görmesi, kişinin yakın zamanda hayırlı haberler alacağı anlamına gelir.
Rüyada Başkasının Elinde Bavul Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başkasının elinde bavul görmesi, kişinin yakın zamanda uzun bir seyahate çıkacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında başkasının elinde bavul görmesi, rüya sahibinin işlerinin daima yolunda gideceğine delalet eder.
Rüyada Bavul Taşıyan Birini Görmek

Rüyada bavul taşıyan birini görmek, rüya sahibinin kendi işinin patronu olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında bavul taşıyan birini görmesi, kişinin zor geçen bir döneminin son bulacağına işaret eder.
Rüyada Yeşil Bavul Görmek

Kişinin rüyasında yeşil bavul görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda büyük sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında yeşil bavul görmesi, kişinin aile hayatında üzülüeceği durumlar olacağına tabir edilir.
Rüyada Kırmızı Bavul Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı bavul görmesi, kişinin maddi anlamda gün geçtikçe daha da rahatlayacağına işaret eder. Kişinin rüyasında kırmızı bavul görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada valiz görmek, yolculuk olarak yorumlanır ve aynı zamanda beklenen müjdeli haberi işaret eder. Valiz Rüyası ayrıca evlenmeye yahut değerli bir armağan olarak ifade edilir. Bazen da kavgayı veya ayrılığı sembolize eder. Kimi zaman valiz, Aile ferdlerinden biri olarak işaret etmişlerdir.

Rüyada valiz görmek birtakım gereksiz görevler üstlenmek zorunda kalacağınızın işaretidir. Eğer valiz taşıdığınızı görürseniz, bu, hayatınızda çok büyük sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Bazı yarar sağlamayacak sorumluluklar alacağınızın işaretidir. Eğer valiz taşıdığınızı görürseniz, bu, yaşamınızda çok büyük zorluklar yaşayacağını bildirir.

Rüyada valiz yahut yol çantası görülmesi, bir yerden diğer bir yere göçmeye; para çantası görmek, sıkıntı ve şiddete; valizi sırtlayıp gittiğini görmek, evden çıkacak eşyaya delâlet eder. Rüyada elindeki valizi attığını görmek, eşyaların yağma edileceğine, üzüntü ve kedere delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Görmek

 Rüyada valiz görmek genellikle iyiliğe ve hayra yorulur. Genel anlamıyla sorunları aşmak ve dertlerden kurtulmak olarak da tabir ediliyor.

 Rüyanızda valiz gördüyseniz uzun bir yolculuğa çıkacağınıza dalalettir. Bu yolculukta karşınıza birçok kimse çıkacak, kötü haberler alacaksınız. Eğer rüyanızda gördüğünüz valiz kırmızıysa, karşılıksız sevgi yaşayacağınıza delalettir.

 Rüyanızda gördüğünüz valiz eskiyse, uzun zamandır ertelediğiniz tatil veya seyahat zamanının geldiğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Hazırlamak

 Rüyada valiz hazırlamak, bir yola gitmeye niyetlenme şeklinde yorumlanır. Hazırlanan valizin rengine göre rüyalar farklı yorumlanıyor. Siyah valiz hazırlamak, yolculuğun tehlikeli geçeceğine, beyaz valiz hazırlamak müjdeli bir haber karşılığında ani bir yolculuğa çıkacağınıza delalettir.

 Rüyanızda valiz hazırladığınızı sanmanız, olmayacak işler peşinde koşup, sonunda hayal kırıklığına uğrayacağınız şeklinde yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Toplamak

 Rüyada valiz toplamak, sürekli yer değiştiren kimse olarak yorumlanır. Aynı yerde sürekli kalamayan ve hareketli kimse demektir. Valize konulan eşyalar bakımından rüya farklı şekillerde yorumlanıyor.

 Rüyanızda valize eşyalar koyduğunuz gördüyseniz, kısa zamanda mal sahibi olacağınıza delalettir. Valize para koyduğunuzu gördüyseniz, maddi sıkıntılar çekeceğinize işarettir. Makas koyduğunuzu gördüyseniz, kısa süreli ayrılıklar yaşayacaksınız demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Almak

 Rüyada valiz almak, kısa zamanda yolculuğa çıkmaya, sevdiklerinden ayrı kalınacağı şeklinde yorumlanır. Bazı durumlarda, huzursuz olacağınız olaylar karşısında ailenizde ikileme düşeceğiniz şeklinde de yorulur.

 Rüyada valiz almak genellikle olumsuz olarak yorumlanıyor. Aileden, sevdiklerinden uzak kalınacağı, başarıların yok olacağı, hayallerin yarım kalacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada valiz taşımak, genellikle sıkıntı ve zahmete işarettir. Taşınan valiz ağırsa, dert, sıkıntı ve kederi; valiz hafifse hedeflenen işin zahmet sonunda elde edileceği işaret ediyor.

 Rüyayı gören kişi başka birinin valizini taşıyorsa, sevdiği insanların kendinden uzaklaşacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Bulmak

 Rüyada valiz bulmak, çıkılacak yolun veya başlanılacak işlerin zorlu ve sıkıntılı geçeceği şeklinde yorumlanır. Fakat bu zorluklar ve sıkıntılar sonunda rüyayı görenin feraha ve maddi zenginliğe ulaşacağına işaret edilir.

 Rüyada valiz bulan kişinin yüklü bir mirasa konacağı şeklinde de tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi, hayırlı bir evlilik yapacak demektir.

 Sağlık sorunu olan bir kişi rüyasında valiz bulduğunu gördüyse, tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkacağına işaret edilir. Yakın çevresinden bulacağı kaynak sayesinde sorunlarından kurtulacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Kaybetmek

 Rüyada valiz kaybetmek genellikle hayra yorumlanmıyor. Bu rüyayı gören kişi ticaretle uğraşıyorsa, ticari kayıplar yaşayacağına delalettir. Ticaretle uğraşmayan, biri bu rüyayı gördüyse maddi kayıplar yaşayacağı ve uzun süreli sıkıntı çekeceğine işaret çekilir.

 Rüyada valiz kaybettiğini gören kişinin hayalci davranışları sonucunda ayağına gelen fırsatları kaçırdığı şeklinde de tabir edilir. Kısmetleri kaçıran kişi, büyük pişmanlıklar duyacak ve ruhsal çöküntüye uğrayacaktır.

 Bekâr kişi, bu rüyayı gördüyse, kararsızlık ve beğenememe sebebiyle kısmetlerini kaçırdığına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Unutmak

 Rüyada valiz unutmak rüyayı gören kişinin yaptığı hatalar sonucunda maddi ve manevi sıkıntılar yaşayacağına yorulur. Kişi manevi anlamda, bir boşluğa düşecek, kafasının karışıklığı nedeniyle yanlış davranışlarda bulunacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Valiz aynı şekilde kullanıldığı amaçta olduğu gibi genelde yolculuğu işaret etmektedir. Tabii valiz üzerinden nasıl bir rüya görülmüş ise, buna bağlı olarak farklı yorumlar ön plana çıkar. Bu doğrultuda siz de gördüğünüz rüya üzerinden değişik yorumları ele alabilir ve rüyanızın ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Görmek

Rüyada valiz görmek genellikle rüya sahibinin uzun bir yolculuğa çıkacağı üzerinden yorumlanır. Aynı zamanda kişinin boş işler ile uğraşacağı ve yine boş yere bazı durumlar karşısında ümitleneceği üzerine ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Hazırlamak (Toplamak)

Rüyada valiz hazırlamak (toplamak) rüya sahibinin ciddi kararlar alacağı üzerine yorumlanır. Vereceğin karardan asla geri dönmeyeceğini ve bir yakınına çok kızdığını anlatan rüyadır. Öfke ile hareket ederek yanlış kararlar vereceği üzerinden de ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valizi Kaybetmek

Rüyada valiz kaybetmek rüya sahibinin yaşadığı düzeninin bozulacağı üzerine yorulur. Ayrıca işlerinin yavaş yavaş kötüye gitmeye başlayacağına ve bu konuda ciddi bir düşüş yaşayacağı üzerine yorumlanır. Başka rüya alimlerine göre ise bulunduğu makamın düşeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Taşımak

Rüyada valiz taşımak kişinin aldığı bazı sorumlulukları gösterir. Rüyada valiz ne kadar ağır ise rüya sahibinin aldığı sorumluluk bir o kadar büyüktür. Bu sorumluluğun bilincinde olarak hareket edeceğini ve doğru kararlar vereceği üzerine yorumlanır. Aynı zamanda sorumluluklar konusuna dikkat etmesi gerektiğine dair bir uyarı niteliği taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşyaları Valize Sığdıramadığını Görmek

Rüyada eşyaları valize sığdıramadığını görmek aile hayatında bazı sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir. Bu sorunlar ciddi problemler yaratabilir ve kişinin bir süre hayatını zorlayabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzun Süre Valiz Hazırladığını Görmek

Rüyada uzun süre valiz hazırladığını görmek kalabalık bir kitlenin karşısına çıkmak anlamına gelmektedir. Bu farklı amaçlar doğrultusunda bir konuşma ya da şarkı söylemek ve diğer durumlar olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Satmak

Rüyada valiz satmak rüya sahibinin zamanını çok iyi değerlendirmesi gerektiğine dair yorumlanır. Özellikle kişinin karşısına çıkacak olan fırsatları doğru ve iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğine dair önemli bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Valiz Görmek

Rüyada eski valiz görmek yapılacak bir yolculuk esnasında, tehlikeli bazı olaylar ile karşılaşmak anlamına gelmektedir. Yaşanabilecek riskler karşısında dikkatli ve tedbirli olunması anlatan bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Valiz Görmek

Rüyada boş valiz görmek bir yarışa veya bir sınava katılmak anlamına gelmektedir. Bu yarışma veya sınav üzerinden kişinin başarılı olacağına delalet eden bir rüyadır. Bu durum aynı zamanda iş veya sosyal yaşam içerisinde de geçerli olabilir. En olumlu rüyalar arasında yer almaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Kaybetmek

Rüyada valiz kaybetmek rüya sahibinin düzeninin bozulacağını anlatır. Zaman içerisinde işlerin kötüye gideceğine delalet eder. Özellikle iş hayatındaki makamında ciddi bir düşüş meydana geleceğine işarettir. Bu konuda rüyada valiz görmek açısından en ciddi ve olumsuz rüyalar arasında yer alır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Unutmak

Rüyada valiz unutmak rüya sahibinin kafasının dalgın olduğuna işaret etmektedir. Özellikle aklını karıştıracak bir şeyin olduğuna ve iş hayatında dikkatini veremediğine delalet eder. Bu sebepten dolayı iş yaşamında bazı problemler ile karşı karşıya kalacağına dair rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Valiz Görmek

Rüyada siyah valiz görmek kara ve sıkıntılı günlerin yakında rüya sahibini bulacağı üzerine yorumlanır. Belli bir süre kişinin sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir. Ancak bu sıkıntılı günlerin çok uzun sürmeden geride kalacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Valiz Görmek

Rüyada kırmızı valiz görmek karşılıksız bir sevgi yaşayacağı üzerine yorulur. Başka bir rüya alemine göre ise kafasının çok karışık olduğuna, bu yüzden etrafındaki insanları yanlışlıkla kırabileceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada valiz görmek katiyetle gidilecek bir yola ya da çıkılacak bir seyahate delalet eder. Bir kimse rüyada valiz görürse kendisine hiçbir yarar sağlamayacak şeylerle meşgul olacak ve boşa ümitlenecek demektir. Rüyada ağır bir valiz görmek moral bozacak, can sıkacak ve neşe kaçıracak sözler duymaya, hafif olan bir valiz görmekse kişinin bazı işlerinin istediği gibi gitmeyeceğine, planların sarkacağına yorumlanır.

Rüyada ağır bir valiz görmek aynı zamanda kişinin gideceği yol olarak tabir edilir. Bir kişi rüyasında elinde valizle bir yere gittiğini görürse bu, rüya sahibinin uzun bir eğitim ya da iş dönemi için evinden ve ailesinden uzakta kalacağı bir yere gideceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Topladığını Görmek

Rüyada valiz topladığını gören kişi aynı yerde uzun süre kalamayan, deyim yerindeyse tebdili mekânda huzur olduğunu düşünen, bu nedenle de sürekli yer değiştiren kimse olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Taşımak

Rüyada ağır ve içi dolu bir valiz taşımak dert, sıkıntı ve keder, içi boş dolayısıyla da hafif olan bir bavul taşımaksa zahmet çekilerek gerçekleştirilecek işlere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Kaybetmek

Rüyada valiz kaybetmek işlerin bir süre sarpa saracağına, bu nedenle rüya sahibinin bir sürü aksiliği göğüslemek zorunda kalacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Hazırladığını Görmek

Rüyada valizini hazırladığını gören kişi bir yola gitmeye niyetlenecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Unutmak

Rüyada valiz unutmak programın aksaması anlamına gelir. Rüyasında valiz unuttuğunu gören kişinin seyahatini ertelemesi gerekecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çanta Görmek

Rüyada çanta görmek hedefe giden yolun meşakkatli, çetin ve zorlu bir yol olduğunu, bu nedenle de çok çalışmak gerektiğini ifade eder. Bu rüyanın sonu aydınlıktır yani rüya sahibinin hedeflediği iş gerçekleşecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada valiz görmek, genellikle iyi manalara geleceği gibi gördüğünüz şekle göre farklı anlamlara yorulur. Rüyada valiz görmek, uzun bir yola çıkacağına işarettir. Kişinin boş işlere çok vakit harcayacağına ve boşa ümitlenecek bir olay yaşayacağına delalet eder.

Rüyada valiz görmenin hangi şekillerde hangi anlamlara geldiğini şu şekilde sıralayabiliriz:
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Valiz Görmek

Rüyasında kırmızı valiz gören rüya sahibinin, karşılıksız sevgi yaşayacağına, kafasının çok karışık olacağına, bu yüzden de etrafındakilere karşı istemeden kötü davranacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada valiz görmek, genel anlamıyla sorunları aşmak ve dertlerden kurtulmak olarak tabir edilir.

Rüyada Valiz Görmek

Rüyada valiz görmek, kişinin uzun bir yolculuğa çıkacağına, bu yolculuğunda bir çok insanla karşılaşacağı demektir. Rüya sahibinin, canını sıkacak olayların olacağına, kötü haberler alacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Taşımak

Valizi taşıyorsanız, bu üzerinize bir sorumluluk aldığınızın göstergesidir. Valiz ne kadar ağırsa aldığınız sorumluluk da o kadar fazla olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valizi Taşıyamamak

Aldığınız sorumlulukta başarısız olacağınız anlamına gelir.
Rüyada Eşyaları Valize Sığdıramamak

Eşyalarınız valize bir türlü sığmıyorsa aile içinde karşınıza meselelerin çıkacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzun Süre Valiz Hazırlamak

Bu durumda kişi uzun bir hazırlık yaparak kalabalık bir insan grubu karşısına çıkacak demektir.
Rüyada Valiz Satmak

Zamanınızı iyi değerlendirmeniz gerektiğine ve önünüze çıkan fırsatları kullanmanız gerektiğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Valiz Görmek

Rüyada eski valiz görmek bir yolculuk esnasında tehlikeli bir olay yaşanacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valizin İçinden Böcek Çıkması

Valizden çıkan tek böce yakın bir arkadaşınız ile aranızın açılacağına, birden çok böcek ise arkadaşlarınızla bir konu hakkında hem fikir olamayacağınız ve onlarla ayrı düşeceğiniz şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valizin Denize Düşmesi

Rüyada valizin denize düştüğünü görmek genelde devlet tarafından bir iyilik göreceğinize işaret ettiği için valizin suya düşmesi de devlet eliyle bir sıkıntınızı aşmanız için size yardımcı olacağı manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Valiz Görmek

Rüyada boş valiz görmek, bir sınava veya bir yarışa katılacağınızı ve sonucunda başarı elde edeceğinizi müjdeler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Kaybetmek

Rüyasında valizi kaybettiğini gören rüya sahibinin, düzeninin bozulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, iş hayatındaki makamında ciddi bir düşüş yaşayacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Hazırladığını Görmek

Rüyasında valiz hazırladığını gören kişinin, kafasında ciddi kararlar alacağına, bu kararından asla geri dönmeyeceğine, kişinin birine kızgın olduğuna, bu yüzden de yanlış kararlar alacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Valiz Görmek

Rüyasında siyah valiz gören rüya sahibinin, kötü ve sıkıntılı yani kara günlerin yakın olduğuna, kişinin kısa bir süre huzursuz olacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Unutmak

Rüyasında valiz unuttuğunu gören rüya sahibinin, kafasının dalgın olduğuna, aklını karıştıran bir şeyin olduğuna, dikkatini işine veremeyeceğine, bu yüzdende iş hayatında sorunların oluşacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çanta Görmek

Rüyasında çanta gören kişinin, büyük hedeflerinin olduğuna, bu hedeflerine ulaşmak için çok çalışması gerekeceğine, kişinin hiç durmadan çalışacağına, sonunda hedeflerine ulaşıp feraha ereceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavullar Görmek

Ayrıca bkz: Bavul Kaybetmek,Bavul Hazırlamak, Otogar

Hayırlara gelmesi temenni edilen, sıkıntılardan ve sorunlu günlerden aydınlık zamanlara çıkılacağı şeklinde yorumlanan bir rüyadır.

Rüyasında bavullar gören kimsenin hayatında sorunlar olacağına veya olmasının ihtimal olduğuna, kişinin yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan sıyrılmak adına adımlar atacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin hayatına yer edinen sorunlara karşı uzun zamandan bu yana ertelediği seyahate çıkacağına ve seyahatin kişinin hayatına çok olumlu etkileri olacağına ve etkileri kontrol ederek özel olarak kişilere fayda sağlayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada bavullar görmek rüyayı gören kişinin seyahat dönüşünde büyük başarılara imza atacağına, seyahatte başına gelen olaylardan veya aklına gelen fikirlerden ders çıkararak farklı düşüneceğine ya da karşısına çıkan bir kişiden irfan alarak büyük başarılar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin yaşamak istediği bir hayatı olduğuna ve rüyayı gördükten sonra girdiği iş ile kişi istediği hayata hızlı bir şekilde erişeceğine, mutlu olacağı ve varlıklı olarak istediği birçok şeyi kolaylıkla elde edebileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin yanındaki kişiler ile arasının açık olacağına, özellikle arkadaşlarının en yakını ve aileden en yakın kişi ile sürekli sürtüşme halinde olduğuna ve uzun süredir o kişiler ile aralarının iyi olmadığına ya da olmayacağına, yakınındaki insanlarla arasındaki sorunları çözüme kavuşturacağına ve yakınında olan en iyi kişiler ile kendi işinin sahibi olabileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada bavullar görmek ne demek rüyayı gören kişilerin iş hayatında kendi işinde olmama durumunda ise çok iyi bir pozisyonda iş hayatının içerisinde olacağına, iş hayatında belirli bir konumda olan kişilerin terfi alacağına, kendi birimlerinde ve iş yerlerinde genel olarak sözlerinin çok geçeceğine, işlerini akıl danışarak ve insanlar ile sohbet ederek çözme taraftarı olan yenilikçi bir kişilik olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin hayırlı bir kişi olacağına, maddi açıdan ilerlemesi ile kendi çıkarlarını düşünmeyi bırakacağına ve genel olarak insanların faydasını düşünmesinden dolayı çok büyük bir nam yani isim yapabileceği şeklinde nitelendirilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bavullarla ofise giden kişi, bir meslek sahibi olacağına belirli bir konu üzerinde araştırmacı olarak, kendi mesleğinde en iyisi olmak için büyük çaba ve atılımlar içerisinde olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin kendisini eğitmek ve geliştirmek amacı ile büyük çaba içerisinde olacağına, kişinin çabasının karşılığını alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hayatı boyunca tek bir amacı ve gayesi olduğuna, amacına ve gayesine uygun olarak hareket ederek çok istediği mesleğini en iyi şekilde devam ettirmek istediğine ve mesleğinde en iyisi olarak kendi iş yerini açma mantığı ve düşüncesi her daim olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bavullarla eve giden kişi, işkolik olduğuna ya da zaman içerisinde olacağı ve işlerinin başında olacağına, çok zengin olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin büyük bir iş kuracağına, işine sahip çıkan birisi olarak herkes tarafından tebrik edileceğine, kişilerin tebrik edilen kişi olma gururu ve sükûneti ile çok çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin her daim çalışması kişiye kısa zaman içerisinde başarıyı ve başarı ile birlikte her daim başarının yanında olan parayı da getireceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bavullarla köyüne giden kişi, çok büyük bir esnaf olacağına veya yakınında birisinin çok büyük bir işveren olacağı fakat yakın zaman içerisinde zarar edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin iş yeri sahibi olacağına, olan işlerin yakın zaman içerisinde kişiye fayda sağlayacağı ve işlerde terslik olarak zarar etme durumu ile karşılaşılacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin kendileri iş yeri açabilecek güçte, yaşta veya durumda olanların ise en yakınlarının çok büyük bir iş yeri sahibi olacağına, işveren olan yakınlarının işlerinin uzun bir süre olacağına, rüyayı gören kişilerin çok büyük zarar edeceğine uğranılan zararların telafi edileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin hayatında belirli dönemlerde iniş ve çıkış olacağına, bu dönemlerde insanların yardımına ihtiyaç duyacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bavullarla memleketine giden kişi, çok başarılı olacağına, zaman içerisinde insanların kalbini kıracağına fakat insanların kalbini tamir etmesini iyi bileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin uzun zamandır çabaladığı bir işi olduğuna ya da olacağına, kişilerin işlerine sahip çıkarak, uzun süredir çabaladığı işlerinin çok iyi olacağına ve işlerine sahip çıkan kişilerin başarılı olmasının çok yakın olduğuna ve başarısını taçlandırmak isteyen kişilerin çok zengin olmak gibi hedefi olduğu şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavullarla bir yere gitmek kişilerin işlerinin iyi olması, başarıyı ve aynı anda parayı da beraberinde getirmektedir. Kişilerin parayı elde ettikten sonra çevresinde olan bazı kişilere karşı değiştiğine veya değişebileceğine, kişilerin parayı bulduktan sonra insanların kalbini kırmasının mantıklı sebeplerinin olduğuna, hak etmeyen insanların kalbini kırması hatalı bir durum olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin hak etmeyen kişilerin kalbini kırdığını farkına varmasından sonra kendisini toplayacağına ve duruma açıklık getirme amacı ile açıklama yaparak barışmak isteyeceği şeklinde dile getirilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eşya dolu bavullar gören kimse, iş hayatında olacağına ve iş hayatında büyük sıkıntılar içerisine gireceği, deneyimli kişilikler sayesinde kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında olduğuna ya da zaman içerisinde karşısına çıkacak fırsatları değerlendirmesi ile iş hayatına gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin iş hayatında yükselme çabası içerisinde olduğuna ve çabalarının karşılığını alarak yükseleceğine, kişilerin kendilerini eğiterek çok büyük başarı çemberi içerisinde var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında meydana gelecek olan sıkıntıları sabır edeceğine, sabır etmesi gerektiğine ve sabrının karşılığını bir şekilde alacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin sabırlı olması ve yakınında olan yaşça ve tecrübe olarak kıdemli olan birisinin olaya el atması ile işlerin daha iyiye gideceğine, büyük deneyimlere sahip birisi sayesinde sorunların çözüme kavuşturulacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında para dolu bavullar gören kimse, sağlık sorunu ile karşılaşacağına veya anlık olarak sağlık sorunu içerisinde olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak yaşının küçük olacağına veya küçük yaşta yakalandığı bir hastalıktan ötürü tekrar hastalanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin hastalanacağı şeklinde ifade edilen ve hasta olan kişilerin tedavi süreçlerine baskı yaparak vurgulayan bir rüya olarak rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin sağlık sorunların uzun süreli olacağına ve tedavi sürecine gireceğine, rüyayı gören kişilerin zor zaman geçirmesi ile ailesinin yanında olması ile moral olarak iyi olması ile devam edeceği ve sorunların üstüne gitmesi kişinin sağlık olarak iyiye gitmesine fakat gücü kalmayarak manevi olarak hem kendisinin hem de ailesinin çok iyi olmayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin her daim sağlık problemleri hayatında olacağına, tam olarak hastalıklardan kurtulamayacağına ve hayatına hasta birisi olarak devam etme ihtimalinin her daim var olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında cam dolu bavullar gören kimse, çevresinde bulunan kişiler ile çok muhatap olacağına ve güzel günler göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin ailesine ve çevresine çok düşkün olduğuna, yakınları ile vakit geçirmekten çok mutlu olduğuna, kişinin mutlu olduğu şeyleri yapmaktan hoşlandığına ve hoşlandığı durumları her zaman kovalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin daima çevresinde olan insanlara önem vereceğine, çevresinde olan kişilerin daima eski olmasına dikkat ettiğine, hayatına aldığı yeni kişilerin çok sentezlenerek hayatına girdiğine ya da gireceğine, zor arkadaş olan fakat arkadaş olduğu zaman çok hızlı bir şekilde hayatına sokan bir kişinin ailesi ve çevresi ile çok mutlu olacağı günler göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin eş, dost ve akrabalarla güzel günler göreceğine ve günlerin güzel olmasının nedeninin her daim kalabalık olduğunu savunan rüya sahibinin, maaile oturmalarına da önem vereceği şeklinde ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında çaput dolu bavullar gören kimse, iş hayatında var olmak istediğine veya var olacağı, iş hayatının düzenine ayak uydurarak hızlı bir şekilde ilerleme sağlayacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin çok büyük adımlar atacağına, iş hayatında olan kişilerin işlerine sahip çıkarak yükselme çabası içerisinde olacağına ve bu çaba etrafında sürekli çok çalıştıkları şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin her daim iş hayatında var olacağına, kendisini iş ortamına adapte ederek başarılı bir kişilik olduğuna bulunduğu birimlerde başta olmak üzere her alanda sözünün geçtiğine veya geçeceğine kişilerin başarılı oldukça diğer istediklerinin her daim hızlı bir şekilde geleceği tezlerini savunduğu şeklinde rivayet edilmektedir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu bavullar görmek rüyayı gören kişilerin iş hayatında büyük bir terfi alacağına, terfi alan kişilerin çok çalışmasına bağlı olarak çokta zam alacağına, kişilerin iş hayatında geldikleri noktadan çok memnun olacakları şeklinde ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında dolu bavulları elinde gören kimse, bekâr olduğuna veya evli olanların yakınında olan bekâr kişilere yorması gerektiği bir evlilik kararının olacağı şeklinde ifade edilen bir rüyadır. Rüyayı gören kişilerin hayatında kimse olmadığına, kişilerin hayatında olmayan kişiler karşı cins şeklinde olduğuna ve hayatına hayırlı bir kısmet sokmak istediği şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin evli olma durumuna karşın çok yakın arkadaşlarının veya çok yakan akrabalarının evlilik potası içerisine gireceğine ve yakın zaman içerisinde tanıştığı veya karşısına çıkacak olan karşı cins ile aniden ve hızlı bir şekilde yakınlaşarak temeli sağlam birliktelikler oluşturacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin şansının açılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp kısa bir zaman içinde evlilik kararı alınacağı kesin olarak ifade edilen bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında elinde olan bavulların çalındığını gören kimse, uzun sürecek bir problem yaşayacağına ve problemli ortam içerisinde işlerinin çok iyi gitmeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin çoğu zaman işlerinde sıkıntı çekeceğine, uzun sürecek ve sıkıntılar ile dolu olacak bir zaman dilimine gireceğine, sıkıntıların kaynağı olarak maddiyat ve iş hayatı gösterileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavulların çalındığını görmek kişilerin problemler ile dolu olan hayatına renk getirmek isteyeceğine, kişilerin kendisini odaklayamadığında dolayı hayatına renk getirmek isteyenleri bile başarılı olamayarak çoğu kişi ile ters düşeceğine ve manevi olaraktan zor zamanlar geçireceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin manevi olaraktan zor zamanlar geçirmesinden sonra, sabredeceğine ve başarılarının sonunda zafer kazanacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Kişilerin büyük başarı sergileyeceğine, sabrederek neleri gerçekleştirebileceği konusunda her daim başarılı örneklerin var olacağına ve var olan durumların kişilerin hayatında yankı uyandıracağı yorumlanmaktadır. Uzun ve problemlerle dolu bir dönemin atlatılması sayesinde büyük başarılar kazanılacağı net olarak belirtilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında otelde bulunan bavulların çalındığını gören kişi, başarılı olacağına ve başarısına bağlı olarak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin başarılı olmak için çok çabaladığına ve çabalarının karşılığını hayatta iş, okul veya benzeri alanlarda toplu zaferler kazanarak aldığı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin her daim kendisine güvendiğine ve kendisine güvendiği için her daim en iyisine erişme çabası içerisinde olacağına ve çabalarına karşılık olarak farklı girişimler içerisinde olacağına ve mutlu olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin çabalarında büyük bir zafer kokusu olacağına, zafer kazandıkça çok mutlu olunacağına ve çevresindeki insanları kırmış olabileceği, kırgınlıklarına çare olmak adına, her an farklı adımlar atmasının kesin olarak mümkün olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında evde bulunan bavulların çalındığını gören kişi, huzursuz olacağı durumların var olacağına ve önüne gelen yollardan seçtiği yolun kişiye hayır getireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin içerisinde bulunduğu ortamdan rahatsız olduğuna ve kişilerin rahatsız olduğu durumlardan sıyrılma çabası içerisinde olacağına, kişilerin durumları analiz etmesi ile huzursuzluklardan kurtulacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada evindeki bavulların çalındığını görmek kişilerin huzursuz oldukları ortamları terk ederek daha mutlu olacakları ortamlara doğru geçeceklerine ve mutlu olmak adına birçok hamle içerisine girileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin karşısına çıkan bir olayın üstüne gitmesinden sonra işlerinin yolunda gideceğine hayırlı bir yola girmesi ile işlerinin ve huzursuz olduğu durumların düzeleceğine ve çok mutlu olacağı zaman dilimini başlatacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bagajda bulunan bavulların çalındığını gören kişi, iş dünyası içerisinde olacağına ve işlerinin açılması ile kazancının bir anda artacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş dünyası içerisinde kendi iş yerleri ile yer alacaklarına, mücadeleci bir tavır içerisinde olacağına, kişinin rızkının kovaladığına ve rızkı için helal yolları tercih edeceği, kişinin helal yollar ile çabalamasından dolayı, yakın zaman içerisinde işlerin de çok büyük artış olacağına, kişinin kısa süre içerisinde işlerini de büyüteceğine ve maddi olarak gelirinin çok arayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin maddi olarak artış olacağı yaşam düzeninde maddi olarak birikim yapacağına, kişilerin parasını savurmayacağına ve tutarlı olması ile çok büyük yatırımları çok kısa süre içerisinde gerçekleştireceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin işlerinde herhangi bir hile olmadığı sürece asla bozulmayacağına, nesilden nesile aktarılan büyük bir silsile meydana geleceği şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında arkadaşında olan bavulların çalındığını duyan kişi, yakın zaman içerisinde çok sevineceği bir haber alacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında farklı durumlar meydana geleceğine, kişilerin hayatında olan durumları değerlendirmesi ile sevineceği durumların meydana geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin aile ortamında birlik olacağına, ilişkilerinde dirlik olarak mutlu günlerin görüleceği ve insanların her daim ortam içerisinde büyük gelişmeler sağlamasına neden olacak durumların var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin sevinç içerisinde kalacağı haberler alacağına ve mutlu olmak için çabalamadan ailesi ile birlikte her daim mutlu olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valizler Görmek

Önemli işlerin varken arkadaşların veya değer verdiğin kişiler yüzünden fayda sağlamayacak işlere yöneleceğine ve zarar göreceğine delalet olan bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında valizler gören kimse, hayatının merkezinde ilgilenmesi gerektiği önemli konular dururken ısrarla arkadaş çevresinden veya anlık olarak keyif almasından ötürü faydasız işler peşinde koşacağına ve kişilerin faydasız işlerden koşması rüyayı gören kişiye zarar vereceğine ve durumu değerlendirmesi sonucu çok zarar gördüğünün farkına varacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin kendisine zararı olan faydasız durumlardan bir an önce kurtulacağına, en kısa süre içerisinde kendisine gelerek zararın neresinden dönersen kardır mantığı ile hareket ederek her daim mutlu olma adına kendi işlerine döneceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin kendisine fayda sağlamayan işlerden uzaklaşmaması veya tekrar o işlere yönelmesi durumunda içinden çıkamayacağı durumların içerisinde düşeceğine, düştüğü durumun nedeni arkadaşları olabileceğine, çevresinde yardıma ihtiyaç duyan herkesin yardımına koştuğuna, kendi işinin ikinci plana atarak bencil davranamayan bir kişinin hazin sonunu yaşayacağı şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin her daim biraz bencil olması gerektiği mantığını insanlara veren, özel olarak karşısına çıkacak olan örnekler ile hayatı bire bir yaşayacağına ve mutlu olmak adına bazen birilerini ezmek zorunda kalacağını anladığı şeklinde ifade edilen bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bavullar

Hayırlara gelmesi temenni edilen, sıkıntılardan ve sorunlu günlerden aydınlık zamanlara çıkılacağı şeklinde yorumlanan bir rüyadır.

Rüyasında bavullar gören kimsenin hayatında sorunlar olacağına veya olmasının ihtimal olduğuna, kişinin yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan sıyrılmak adına adımlar atacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin hayatına yer edinen sorunlara karşı uzun zamandan bu yana ertelediği seyahate çıkacağına ve seyahatin kişinin hayatına çok olumlu etkileri olacağına ve etkileri kontrol ederek özel olarak kişilere fayda sağlayacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavullar görmek rüyayı gören kişinin seyahat dönüşünde büyük başarılara imza atacağına, seyahatte başına gelen olaylardan veya aklına gelen fikirlerden ders çıkararak farklı düşüneceğine ya da karşısına çıkan bir kişiden irfan alarak büyük başarılar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin yaşamak istediği bir hayatı olduğuna ve rüyayı gördükten sonra girdiği iş ile kişi istediği hayata hızlı bir şekilde erişeceğine, mutlu olacağı ve varlıklı olarak istediği birçok şeyi kolaylıkla elde edebileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin yanındaki kişiler ile arasının açık olacağına, özellikle arkadaşlarının en yakını ve aileden en yakın kişi ile sürekli sürtüşme halinde olduğuna ve uzun süredir o kişiler ile aralarının iyi olmadığına ya da olmayacağına, yakınındaki insanlarla arasındaki sorunları çözüme kavuşturacağına ve yakınında olan en iyi kişiler ile kendi işinin sahibi olabileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavullar görmek ne demek rüyayı gören kişilerin iş hayatında kendi işinde olmama durumunda ise çok iyi bir pozisyonda iş hayatının içerisinde olacağına, iş hayatında belirli bir konumda olan kişilerin terfi alacağına, kendi birimlerinde ve iş yerlerinde genel olarak sözlerinin çok geçeceğine, işlerini akıl danışarak ve insanlar ile sohbet ederek çözme taraftarı olan yenilikçi bir kişilik olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin hayırlı bir kişi olacağına, maddi açıdan ilerlemesi ile kendi çıkarlarını düşünmeyi bırakacağına ve genel olarak insanların faydasını düşünmesinden dolayı çok büyük bir nam yani isim yapabileceği şeklinde nitelendirilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bavullarla ofise giden kişi, bir meslek sahibi olacağına belirli bir konu üzerinde araştırmacı olarak, kendi mesleğinde en iyisi olmak için büyük çaba ve atılımlar içerisinde olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin kendisini eğitmek ve geliştirmek amacı ile büyük çaba içerisinde olacağına, kişinin çabasının karşılığını alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hayatı boyunca tek bir amacı ve gayesi olduğuna, amacına ve gayesine uygun olarak hareket ederek çok istediği mesleğini en iyi şekilde devam ettirmek istediğine ve mesleğinde en iyisi olarak kendi iş yerini açma mantığı ve düşüncesi her daim olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin zaman içerisinde önüne çıkan fırsatları değerlendirme gibi bir şansı olacağına, rüyayı gören kişinin işle ilgili bir seyahat yapacağına, işle ilgili hayati önem taşıyan bir seyahate çıktıktan sonra birçok gelişme olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişinin hayati önem taşıyan yolculuğa çıkmasından sonra, büyük bir proje ile mesleğini yapacağı bölgeye geleceğine, proje ortaya koyarak çok başarılı olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bavullarla eve giden kişi, işkolik olduğuna ya da zaman içerisinde olacağı ve işlerinin başında olacağına, çok zengin olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin büyük bir iş kuracağına, işine sahip çıkan birisi olarak herkes tarafından tebrik edileceğine, kişilerin tebrik edilen kişi olma gururu ve sükûneti ile çok çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin her daim çalışması kişiye kısa zaman içerisinde başarıyı ve başarı ile birlikte her daim başarının yanında olan parayı da getireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin para kazandıkça daha büyük yatırımlar yaptığına ya da yapacağına, kişilerin yatırım çalışmaları çok hızlı olacağına, hızlı bir şekilde yatırım çabası içerisine girerek kendisini yönetme ve durumları özelleştirerek prestij sahibi birisi olma yolunda emin adımlarla ilerleme çabasında olunacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında cam dolu bavullar gören kimse, çevresinde bulunan kişiler ile çok muhatap olacağına ve güzel günler göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin ailesine ve çevresine çok düşkün olduğuna, yakınları ile vakit geçirmekten çok mutlu olduğuna, kişinin mutlu olduğu şeyleri yapmaktan hoşlandığına ve hoşlandığı durumları her zaman kovalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz / Bavul Görmek

Rüyada valiz görmek, sorunları aşmak ile tabir edilir.

Rüyada valiz taşımak, üstünüze alacağınız ağır bir sorumluluğu başarıyla bitireceğinize işarettir.

Rüyada valize eşya koyduğunuzu görmek, aklınızda olan soru işaretlerini birlikte olduğunuz kişiyle paylaşmaya delalettir.

Rüyada valizi ağırlığından dolayı taşıyamadığını görüyorsanız, alınacak olan sorumluluğun üstesinden gelemeyeceğinize işarettir.

Rüyada valize eşyalarınızı sığdıramıyorsanız, aile içinde olacak özel konuşmalara delalet eder.

Rüyada uçağa valizi koymak, düzelmesini dilediğiniz her sorunun zamanla geçeceğine işarettir. Rüyada saatlerce valiz hazırladığını görmek, ciddi bir kalabalık önünde iyi bir konuşma yapacağınıza yorumlanır.

Rüyada valizi açtığında içinden böcekler çıktığını görmek, arkadaşlarınızla tartışacağınıza işarettir. Rüyada valizin suya veya denize düştüğünü görmek, devlet dairelerinde çalışabileceğinize delalettir.

Rüyanızda valiz satın aldığınızı görüyorsanız, yeniliklere açık olmadığınıza yorumlanır. Valiz sattığınızı görmek ise yeniliklerle dolu bir zamanda olduğunuza ve bu zamanı iyi değerlendirmenize delalet eder.

Rüyada boş valiz görmek, bir yarışa katılacağınıza ve iyi bir sırada olacağınıza yorumlanır. Rüyada eski valiz görmek, yolculuk sırasında bazı tehlikeler atlatacağınıza işarettir.

Rüyada valizden eşya çıkardığınızı görmek, kendinizi aşan işler yapacağınıza ve başarılı olacağınıza delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tatil, Çanta
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çanta /Bavul Görmek

Çağdaş Ulema: Rüyada çanta görmek veya satın almak; gizlinen bir şeyi öğreneceğinize işarettir.

Rüyada bir çantayı açılmış bir şekilde görmek; büyük ihtimal bir hırsızlık olayına tanıklık edeceğinize ve bu sebepten dolayı da daha temkinli olmanız gerektiğine delalettir.

Rüyada birinden küçük bir çanta hediye aldığınızı görmek; güzel şeylere tanıklık edeceğinize delalet eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Çantacı Görmek, Rüyada Para Cüzdanı Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavul görmek, çıkılacak bir yolculuk ile tabir olunur.

Rüyada bavulu doldurduğunu görmek, sık sık ev değiştirmeye delalet eder. Bekar birinin rüyada bavul aldığını görmesi, yakında evleneceğine işarettir.

Rüyada ne şekilde olursa olsun bir bavul görmek, mutlaka yolculuğa işarettir. İçi dolu bavul, kötü bir haber; boş bavul, planlanan yolculuğun bazı sorunlar yüzünden iptal olması demektir.

Ayrıca bkz: Bavul Kaybetmek

Rüyada görülen ağzı açık ve içi boş bavul, temiz ve iyi habere işarettir. İçinde eşya olan ve ağzı açık bavul ise dedikodudur.

Ayrıca bkz: Bavul Hazırlamak
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elinde bavul sokakta yürüdüğünü görmek, kişinin uzun bir yolculuğa çıkacağına; bavula birtakım şeyler koyduğunu görmek, yeni mallara sahip olunacağına; çarşıdan bir bavul satın aldığını görmek, kişinin yakında evleneceğine delalet eder.

Rüyada bir bavuldan eşya çıkararak yerlerine kaldırmak, gitmekte olduğunuz yerde uzun bir zaman kalacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavul görmek

Rüyada ne şekilde olursa olsun bir bavul görmek, mutlaka yolculuğa işarettir.

Rüyada İçi dolu bavul, kötü bir haber; boş bavul,planlanan yolculuğun bazı sorunlar yüzünden olmaması anlamındadır..

Rüyada ağzı açık ve içi boş bavul, temiz, iyi haberdir. İçinde eşya olan ve ağzı açık bavul ise dedikodudur. Bavulun kapalı olması ise içyüzü bilinmeyen ve birden şaşkınlık yaratacak haberdir.

Rüyada bavul görmek yoldur. Elinde bavul sokakta yürüdügünü görmek uzun bir yolculuga çikacagina, bavula bir takim seyler koydugunu görmek, yeni mallara sahip olacagina işarettir.

Rüyada çarsidan bir bavul satin aldigini görmek, yakinda evlenecegine, elinde veya evinde bos bir bavul görmek, islerinizin bir müddet uzayacagina delalet eder.

Rüyada Bavul veya büyük bir sandik görmek, bavulu ister açin ister açmayin, size bir yolculuk görünecegini gösterir.

Bir bavuldan esya çikararak yerlerine kaldirmak, gitmekte oldu gunuz yerde uzun bir zaman kalacaginiza isarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada içi dolu bir bavul görmek, Rüya sahibinin yakinda hayirli bir yolculuga çikacagina, içi bos bavul görmek ise, rüya sahibinin çikacagi yolculugu bir engel yüzünden yarim birakarak yolculuktan geri kalacagina isarettir.

Rüyada bavul toplamak, Yolculuk anlamına gelir.

Rüyada bavul hazırlamak, malumdur ki, bavul sefere gidenlere lâzım olur. Bu sebeple rüyada bavul görmek, yolculuk ile tabir olunur.

Rüyada bavul doldurmak, bavulu doldurduğunu görmek ise, sık sık ev değiştirmeye delâlet eder. Bekâr birinin rüyada bavul aldığını görmesi, yakında evleneceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Görmek

 Rüyada bavul görmek farklı iki anlam taşımaktadır. Bu bağlamda, rüyada görülen bavul doluysa bu rüyayı gören kişinin yakın bir tarihte hayırlı bir yolculuk yapacağı manasına gelmektedir. Bu yolculuğun, rüya sahibi için oldukça kısmetli geçeceği hakkında yorumlar yapılmaktadır. Rüyada görülen bavulun boş olması ise tamamen farklı bir anlam taşımaktadır. Boş bavul, rüya sahibinin çıktığı yolculuğu yarıda bırakarak tekrar eve döneceği şeklinde tabi edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Hazırlamak

 Rüyada bavul hazırladığını gören bir kimse, hayatının kısmetli bir dönemine giriş yapacağı ile müjdelenmektedir. Ancak bavul hazırlamak, bu dönemde karşılaşılabilecek sorunlara karşı atik davranılması gerektiği konusunda bir uyarı olarak da görülmektedir. Bavul hazırlayan kişinin evlilik beklentisi yoksa tanıştığı kişiler ile güzel dostluklar kuracağına işaret edilmektedir. Rüya sahibi bekar ve evlenmek istiyorsa da yakın bir zamanda müstakbel eşi ile karşılaşacağının bir habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Taşımak

 Rüyada bavul taşıdığını gören bir kimse için bu rüya çevredeki kötü niyetli insanların bir habercisidir. Buna gör dost görünen bazı kimselerin rüya sahibinin arkasından konuştuğuna ve onun zor anlarını kolladığına işaret etmektedir. Rüyada bavul taşımak aynı zamanda uzun bir seyahate çıkmaya ve bir müddet de geri dönmeye delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Toplamak

 Rüyada bavul toplamak yolculuk ile ilişkilendirilmektedir. Bu yolculuk, uzun bir gezi olabileceği gibi ailecek yapılacak bir ziyaret ya da piknik olarak da yorumlanmaktadır. Rüyada bavul topladığını gören kişi bekar ise yakın zamanda evleneceğine işaret edilmektedir. Bavul toplamak, aynı zamanda kişinin ev değiştireceği manasına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Almak

 Rüyada bavul almak bekar kimseler için evlenmeye işaret etmektedir. Rüyasında bavul aldığını ve içi boş bir şekilde beklediğini görenlere ise işlerinin bir müddet bekleyeceğinin haberi verilmektedir. Aldığı bavulun içerisinden eşya çıktığını görmek ve onları kaldırmak da çıkılan yolculukta uzun bir vakit kalınacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Aramak

 Rüyada bavul aramak, rüya sahibinin sabırlı ve azimli bir insan olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında bavul arayan kimseye yaşam boyu mutluluk ve bereket müjdelenmektedir. Bu kimsenin şimdiye kadar yaşadığı zorluk ve sıkıntılardan kurtulacağına, onu keyiflendirecek yeni haberler alacağına işaret edilmektedir. Rüyada bavul aramak aynı zamanda makam sahibi bir kimseyle görüşüleceğinin de habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Unutmak

 Rüyada bavul unutmak akla ilk gelenin aksine oldukça hayırlı yorumlanmaktadır. Bu bağlamda, bavulunu unutan kimse çok büyük bir servete sahip olacağı konusunda müjdelenmektedir. Bu rüyayı gören kişinin tüm dertlerinden kurtulacağına ve maddi manevi huzura erişeceğine delalet edilmektedir. Bu rüya sahibinin gelecek nesilleri de tıpkı kendisi gibi bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağı şeklinde yorumlar da yapılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Kaybetmek

 Rüyada bavul kaybeden kişinin manevi anlamda bazı sıkıntılarla karşılaşacağının haberi verilmektedir. Bu rüyanın sahibinin yakınlarıyla fikir ayrımına düşeceğine ve bazı tartışmalar yaşayacağına işaret edilmektedir. Rüyasında bavulunu kaybeden kişinin duygularını bir kenara bırakarak aklıyla ve mantıklı kararlar vermesi tembih edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavul toplamak, yolculuk, gezi, sefer, safari, seyahat, piknik anlamlarına gelir. Bavul hazırlayıp toplamak, malumdur ki, bavul sefere gidenlere lâzım olur. Bu sebeple rüyada bavul görmek, yolculuk ile ifade edilir.

Bavul doldurmak, bavulu doldurduğunu görmekse, sık sık ev, mekân yahut adres değiştirmeye delalet eder. Bekâr birinin rüyada bir bavulu aldığını görmesi, yakında evleneceğine işarettir.

Rüyada içi dolu bir bavul hazırlamak, rüya sahibinin yakinda hayirli bir yolculuga cikacagina, ici bos bavul görmek ise, rüya sahibinin cikacagi yolculugu bir engel yüzünden yanina birakarak yolculuktan geri kalacagina yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul Yerleştirmek

Bilindiği gibi, bavul yolculuğa çıkanlara lâzım olur. Bu nedenle rüyada bavula eşya yerleştirmek, yolculuk ile tâbir olunur. Bekâr birinin rüyada bavula eşyalarını yerleştirmesi, yakında evleneceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bavul İle Yürümek

Rüyada yolculuktan sonra bavul ile yürümek, rüyayı gören kişinin çok güzel bir duruma düşmesiyle ona büyük gelir sağlayacak iyi bir yakını olduğuna yorumlanır. Yağmur yağarken yağmur altında eline bavul ile rüyada yürümek, ona sıkıntılı ve hüzünlü anında yardım edecek bir arkadaşı olduğuna işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu bir bavul görmek, pek yakında hayır­lı, bir yolculuğa çıkacağınıza, boş bir bavul görmek, seyahatinizi herhangi bir engel yüzünden yarıda bırakmak zorunda kalacağını­za işarettir.Rüyada bavul görmek, seyahate, yol ve yolculuğa işa­rettir. Rüyasında büyük veya küçük bir bavul görmek, rüya sahibi kişiye bir seyahat, bir yolculuk görünmekte olduğu­na işaret eder. Bavulu ister açsın, ister açmasın rüya sahi­bi yorumu budur.Rüyasında bavulunu doldurduğunu görmek, rüyayı gören kişinin sık sık ev değiştireceğine işarettir.Rüyasında kendi bavuluna eşyalarını yerleştiriyormuş ol­duğunu görmek, rüya sahibi kişinin sık sık adres değişti­receğine işarettir. Rüyasında bavulundan eşyalarını çıka­rıp yerlerine kaldırıp koyduğunu görmek, rüya sahibinin gideceği yerde uzun bir süre kalacak olduğuna işarettir.Rüyasında içi dolu bavul görmek, rüyayı gören kişinin, pek yakında hayırlı bir yolculuğa çıkacağına işarettir. Rü­yasında gördüğü bavulun içi boş ise, çıkacak olduğu seyahat ve yolculuktan vazgeçeceğine işaret eder.Rüyada bavul görmek, yolculuğa işâret eder.Rüyada içi dolu bir bavul görmek, rüya sahibinin yakında hayırlı biryolculuğa çıkaca­ğına işâret eder.Yine rüyada bavulu doldurduğunuzu gör­mek, sık sık ev değiştirmeye işâret eder.Rüyada içi boş bavul görmek ise, rüya sa­hibinin çıkacağı yolculuğu bazı sorunlar yü­zünden yarım bırakarakyolculuktan geri kala­cağına işârettir.Bekâr bir kimsenin rüyada bavul aldığını görmesi,yakında evleneceğine işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada valiz görmek, rüyayı gören kişinin acil çıkması gereken bir seyahate delalet eder. Ayrıca, rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada valiz görmek, oldukça zor uğraşlar sonucunda elde edilen boş uğraşlara yorumlanır. Dini açıdan ise bu rüya bir işle meşgul olmak, çaba harcamak ve kısmet için emek vermek anlamını taşımaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Görmek İslami Anlamı

Rüya alimlerinden Kirmani (r.a) yorumuna göre rüyasında valiz gören kişi kısa ama kendisi için hayırlı bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuk yeni bir girişim hareketi de olabilir. Valiz toplamak genel olarak bir işe girişimi ve yeni bir başlangıca hazırlanmayı belirtmektedir. Kişi eğer yeni bir atılım yapacaksa uğrunda çaba vermeli ve çabalarının karşılığını rızkı ile almalıdır şeklinde bir yorum yapılabilir.

    Rüyada Valiz Hazırlamak

Rüyada valiz hazırlamak, uğraştırıcı bir iş için hazırlık yapmaya delalet eder. Kişi istediğini elde etmek için büyük uğraş verecek, çaba harcayacak ve sonunda istediğini elde edecek anlamında yorumlanabilir. Fakat rüyasında valiz hazırladığını gören kişi dileğinin gerçekleşmesi için hem zamana hem de büyük uğraşa ihtiyaç duyacaktır. Zorlu bir süreçten sonra kişi kısmetli şekilde istediğini elde edebilecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada valiz aramak, rüyayı gören kişinin sıkıntılı günlerinden kurtulmak ve hanesine rahatlık getirmek için bir çıkış yolu aramasına delalet eder. Kişi bazı maddi ve manevi bunalımlar yaşamakta ise yeni bir gelişme ile sıkıntılarından kurtulacak ve feraha erecektir. Hanede sıkıntılı günlerin atlatılması için kişi bir destek ya da yardım aramaktadır şeklinde rüya yorumlanabilir.

    Rüyada Valiz Toplamak

Rüyada valiz toplamak, rüyayı gören kişinin bir kısmeti elde etmek için harcadığı çaba ve girişimleri belirtmektedir. Kişinin yapacağı her işte hayırlı kısmeti elde edeceğine ve rızkını emekleri sonucunda alacağına delalettir. Rüyada valiz topladığını gören kişi sadece maddi açıdan değil aynı zamanda evlilik ve özel hayatında da mesut bir kişiliğe kavuşacaktır.

    Rüyada Valiz Taşımak

Rüyada valiz taşımak, zorlu bir işin üstesinden gelmeye delalet eder. Kişi bir isteğini yerine getirmeyi diliyorsa, bu dileğini en kısa zamanda gerçekleştireceğine yorumlanır. Yeni bir okul, sınava hazırlık, sağlıkta şifa bulmak ya da evlilik gibi düşüncesi olan kişinin sıkıntılarının üstesinden gelerek, hayırla dileklerini gerçekleştirmesine delalet eder.

    Rüyada Valiz Karıştırmak

Rüyada valiz karıştırmak, rüyayı gören kişinin haram ile helali karıştırması şeklinde tabir olur. Özellikle, iş hayatında kendi nasibi olmayan bir rızka göz dikmek, günaha girmek, fakir kişilerin kısmetini alarak kendi hanesinde kısmetsizliğin oluşmasına meydan vermek şeklinde tabir olur.

    Rüyada Valiz Boşaltmak

Rüyada valiz boşaltmak, bir dilek ya da istek konusunda doğru adımları atarak, bereketi artırmaya delalet eder. Kişi emeğinden ve rızkından şaşmadan, helal kısmetini ararsa hanesinde sıkıntılardan kurtularak, kendi nasibini bulacağına yorumlanır. Ayrıca, hanenin üzerinde bulunan kara bulutların bir an önce gideceğine, bereketin artacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada valiz görmek kesinlikle yapılacak hayırlı bir yolculukla tabir edilir. Bir kimse rüyasında valiz görürse kendisine hiçbir yarar sağlamayacak şeylerle meşgul olacak ve boşa ümitlenecek demektir. Rüyada eski bir valiz görmek; uzun zamandır ertelediğiniz bir seyahat zamanınızın geldiğine, huzurlu bir tatil geçireceğinize, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kuracağınıza delalet eder. Rüyada yeni bir valiz almak; yeni seyahat planları yapacağınıza, tatil zamanı geldiğine delalet eder. Rüyada parçalanmış, dağılmış bir valiz görmek; bütün plan ve projelerin altüst olacağına, işlerinizin yarım kalacağına, zarar edeceğinize delalet eder. Rüyada ağır bir valiz görmek moral bozacak, can sıkacak ve neşe kaçıracak sözler duymaya, hafif olan bir valiz görmekse kişinin bazı işlerinin istediği gibi gitmeyeceğine, planların sarkacağına yorumlanır.

Bir kişi rüyasında elinde valizle bir yere gittiğini görürse bu, rüya sahibinin uzun bir eğitim ya da iş dönemi için evinden ve ailesinden uzakta kalacağı, ailesine, sevdiklerine özlem duyacağı bir yere gideceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Topladığını Görmek

Rüyada valiz topladığını gören kişi aynı yerde uzun süre kalamayan, deyim yerindeyse tebdili mekânda huzur olduğunu düşünen, bu nedenle de sürekli yer değiştiren kimse olarak yorumlanır. Rüyada valize bir takım eşyalar koyduğunu gören kimse, kısa zamanda mal sahibi olacağına, sevineceğine, yaptığı ticarette bereket bulacağına delalet eder. Rüyada valize para koymak; sıkıntı getirir, maddi sıkıntı yaşayacağınıza delalet eder. Rüyada valize makas koymak; kısa süreli ayrılıklar yaşayacağınıza ve üzüleceğinize, sıkıntı yaşayacağınıza delalet eder. Rüyada valizine yazılı kağıtlar toplamak; devlet kapısında işlerinizin olacağına, işlerinizin zahmetsiz bir şekilde hallolacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Taşımak

Rüyada ağır ve içi dolu bir valiz taşımak dert, sıkıntı ve keder, içi boş dolayısıyla da hafif olan bir bavul taşımaksa zahmet çekilerek gerçekleştirilecek işlere işaret eder. Rüyada ahşap bir valiz taşıdığını görmek; kazanç, bereket ve huzura delalet eder. Eski valiz sıkıntı ve tasa yaşayacağınıza, yeni ve boş bir valiz; yeni işler, yeni düşüncelerle aklınızın meşgul olacağına, tasarladığınız bir işe delalet eder. Rüyada boyası dökülmüş, eski bir valiz taşımak; eskiden gelen işlerin bitmesine, sizi şaşırtacak olaylar yaşayacağınıza delalet eder. Rüyada birden fazla valiz taşımak; işlerinizin çokluğu nedeniyle fazla yorulacağınıza, bitkin bir halde kalacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Kaybetmek

Rüyada valiz kaybetmek; yapmakta olduğunuz işlerinizin bozulacağına, sinirlerinizin gerileceğine, üzüleceğinize delalet eder. Rüyada karanlık bir yerde valiz kaybetmek; şansınızın yaver gitmeyeceğine, bu sebeple zor günler yaşayacağınıza delalet eder. Yeşil bir alanda valiz kaybetmek; düşünce ve hayallerinizin bir süre daha gerçekleşmeyeceğine, beklemeniz gerektiğine delalet eder. Rüyada yolda valiz kaybetmek; çıkacağınız seyahatte sorun yaşayacağınıza, canınızın sıkılacağına delalet eder. Rüyada yeşil renkte bir valiz kaybetmek; elinize geçen bir fırsatı kaçıracağınıza ve çok üzüleceğinize delalet eder. Rüyada valiz kaybetmek işlerin bir süre sarpa saracağına, bu nedenle rüya sahibinin bir sürü aksiliği göğüslemek zorunda kalacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Hazırladığını Görmek

Rüyada valizini hazırladığını gören kişi bir yola gitmeye niyetlenecek demektir. Rüyada siyah bir valiz hazırladığını görmek; sizin için tehlikeli geçecek bir yolculuğun habercisidir. Rüyada beyaz bir valiz alıp hazırladığınızı görmeniz; müjdeli bir haberle yapacağınız ani bir yolculuğa delalet eder. Rüyada valiz hazırladığınızı sanmanız; olmayacak işler peşinde koşup hayal kırıklığı yaşayacağınıza delalet eder. Rüyada hazırladığınız valizi kapatmanız; kararlarınızı uygulamaya koyacağınıza ve pişmanlık yaşamayacağınıza delalet eder. Hazırlanmış bir valizin dağıldığını görmeniz; bütün işleriniz ve planların alt-üst olarak, tekrar etmeniz gerektiğine, çaba göstermekten yorulacağınız işlere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Valiz Unutmak

Rüyada valiz unutmak programın aksaması anlamına gelir. Rüyasında valiz unuttuğunu gören kişinin seyahatini ertelemesi gerekecektir. Rüyada köhne ve harap bir yerde valiz unuttuğunu görmek ve korkmak; korkudan emin olmaya ve selamete delalet eder. Rüyada yolda valiz unuttuğunu görmek; çıkacağınız bir yolculuğun engellenmesine, geri döneceğinize delalet eder. Rüyada evde valiz unuttuğunu görmek; sizi zora sokacak bir işten kıl payı kurtulacağınıza, sevineceğinize, selamete ereceğinize delalet eder. Rüyada bir iş yerinde valiz unutmak; patronunuz tarafından azar duyacağınıza ve ikaz edileceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavul görmek yol ve yolculuk ile tabir edilir. Bavulun içinde bir şeyler olması, ağzına kadar tıka basa dolu olduğu için bir hayli ağır olması kişinin taşımakta zorlanacağı sorumluluklar alması ve aynı zamanda olumsuz şeyler yaşaması anlamına gelir. Bavulun hafif olması ya da içinde bir şey olmaması rüya sahibinin bir yola gitmeye heveslenmesi ama hevesinin kursağında kalması şeklinde tabir edilir. Bir kişi rüyasında bavul boşalttığını ve eşyalarını katlayıp dolaba kaldırdığını görürse gittiği yerde bir zaman konuk olacak demektir. Rüyada bavulun içine kıyafetlerini dizmek kişinin sürekli bir evden diğer bir eve taşındığı anlamına gelir. Rüyasında bavul hazırladığını gören kişi gurbete gidecek demektir.
Rüyada Bavul Satın Almak

Bir kişi rüyasında bavul satın aldığını görürse kısmetiyle karşılaşır ve onunla dünya evine girer. Evliliği de mutlu ve huzurlu olur.
Rüyada Bavul Açmak

Rüyada bavul açmak, boş ve gereksiz konuşan, işi gücü olmadığı için bütün gün onu bunu çekiştiren ve insanların arkasından gıybet eden kişilere delalet eder.
Rüyada Bavul Taşımak

Rüyada bavul taşımak kişinin gideceği yerden uzunca bir zaman gelmeyeceği, orada belki aylarca belki yıllarca kalacağı anlamına gelir.
Rüyada Bavul Kaybetmek

Rüyasında bavulunu kaybettiğini gören kişi niyetlendiği yolculuğa çıkamayacaktır. Yani kişinin planlarının istediği gibi gitmeyeceği ve suya düşeceği anlamına gelir.
Rüyada Çanta Görmek

Rüyada çanta görmek kişinin hayatının iyi yönde gittiğine işaret eder. Yırtık bir çanta görmek rüya sahibinin hesap kitap yapmadan para koyacağı bir işten maddi zararla çıkmasına delalet eder.
Rüyada Deri Çanta Almak

Rüyada deri çanta almak uzun zamandır süren tatsızlıkların tatlıya bağlanması ve insanlar arasında yaşanacak olan barış, mutluluk ve huzur anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bavul görmek: rüyada görülen bavul simgesi genel olarak yolculuğa işaret eder. Rüyada görülen bavul büyük ve geniş ise uzun süreli seyahate çıkarak çevrenizde ve yakınlarınızdan ayrı kalacağınıza, sizi bekleyen maceralı bir hayatın varlığına yorumlanırken, görülen bavul küçük ise yolculuğunuzun kısa süreli olup hevesinizin yarım kalacağına yorumlanır. Rüyada bavul görmek, başka bir değişle eli açık bonkör insana, hesapsızca yapılan hatalı işlere, eğlencede düşkün hayatı dolu dolu yaşamasını bilen gönlü açık kimselere rivayet eder. Rüyada bavul görmek, rengine göre de farklı şekilde ifade edilir kırmızı ve açık renkte görülen bavul, evliliğin ve kısmetin sembolü olarak gösterilirken koyu renkte görülen bavul sevdiğiniz bir yakınınızı kaybetmeye, aile içinde huzursuzluğa, yarım kalan yolculuğa işaret eder.

Rüyada Bavul Taşımak Görmek

Rüyada bavul taşıdığını görmek: rüyayı gören kimsenin yakın zamanda iş amaçlı yolculuğa çıkacağına, hane içinde yaşanan tartışmalardan dolayı ayrılıkların yaşanacağına, çok isteyip arzuladığınız işte beklentilerinizi gerçekleştirerek istediğiniz amaca ulaşacağınıza delalet eder. Ünlü rüya alimimiz İbni Şirin’e göre rüyada bavul taşımak, amellere ulaşmaya, dini duygularınızın zayıflığına, beklentilerinize kavuşamamaya işaret olarak gösterilir.
Rüyada Bavul Açmak Görmek

Rüyada bavul açtığını görmek: hayatı amaçsızca yaşayan, yalan yanlış dedikodular yaparak insanların rahatsız olmasına sebep olan, çalışmaktan yoksun aciz kişilere sembol olarak yorumlanır. Rüyasında boş bavul açan kimse iddaa ve oynadığı şans oyunlarıyla elindeki mal varlığını kaybeder hırsları uğruna hem kendi hayatını hemde sevdiklerinin hayatlarını yaşanmaz hale getirir.

Rüyada Boş Bavul Görmek

Rüyada boş bavul görmek: beklentilerinizin yarım kalarak yaptığınız işlerde başarısız olacağınıza, yaşadığınız aksilikler yüzünden kurduğunuz tatil planınızı faaliyete sokamıyacağınıza, hane içinde yaşanan şiddetli geçimsizliklerden dolayı sürekli olarak ayrılıkların yaşanacağına yorumlanır. Rüyada boş bavul görmek, aynı zamanda dedikodu yapan, kötü niyetli kişilerden zarar görerek elinizdeki mal varlığınızdan olacağınıza işaret eder.
Rüyada Dolu Bavul Görmek

Rüyada dolu bavul görmek: rüyayı gören kişinin iş hayatında yaşadığı stres ve sıkıntılardan kurtulmak amacıyla kısa süreli seyahate çıkarak hayatını eğlenceli hale getireceğine, sevdikleriyle kalabalık organizasyonlara katılarak eğleneceğine, bir çok müjdeli habere nail olup uzun süredir olmasını çok isteyip gerçektiremediği işini faaliyete sokacağına yorumlanır. Rüyada görülen dolu bavul kazançlarınızın bereketli hale gelerek maddi ve manevi anlamda sıkıntı çekmeyeceğinize işaret eder ken boş bavul görmek ise yanılgıya düşerek beklentilerinizin yarım kalacağına yorumlanır.
Rüyada Bavul Kaybetmek Görmek

Rüyada bavul kaybettiğini görmek: bu rüya yarım kalan hayırlı bir işe işaret edilirken aynı zamanda da kişinin tatil planlarının yarın kalıp bir takım olaylardan dolayı canının sıkılacağına, hane içinde sürekli tartışmaların yaşanarak çiftler arası evliliğin bitiş noktasına geleceğine, kişininde elindekilerle yetinmeyerek sürekli fazlasını arzulayan yapıya sahip olduğuna yorumlanır.
Rüyada Bavul Hazırlamak Görmek

Rüyada bavul hazırladığını görmek: rüyayı gören kişinin hayır getirebileceği gibi şerde olabilecek bir yolculuğa çıkacağına, bu yolculukta sevdiklerinden ayrı vakit geçirip uzun bir bekleyişin içinde olacağına yorumlanır. Bu rüya bazen de hane içinde sevdiğiniz bir yakınınızı kaybetmeye işarettir.
Rüyada Kırmızı Bavul Görmek

Rüyada kırmızı bavul görmek: bekar kimseler için aşka, sevgiye dillere destan bir düğün yapmaya, işaret gösterirken aynı zamanda iş hayatınızda beklemedikleri sürprizlerle karşı karşıya kalacağınıza, yaptığınız her işte başarılı olacağınıza, sürekli seyahate içinde olup hayatınızı hareketliliği hale getireceğinize yorumlanır. Bu rüya olumsuz olarak bakıldığında kişinin iş yerinde tartışmalara vesile olacak bir takım suçlamalara maruz kalarak kısacası süreli huzurunun kaçacağına işaret edilir.

Ünlü Rüya Alimlerimize Göre Rüyada Bavul Görmek

Rüya alimimiz Molla Cami’ye göre rüyada bavul görmek: farklı şekillerde tabir edilir. Rüyada görülen bavul boş ise yaptığınız işlerde başarısız olarak hüsrana uğrayacağınızı, planlarınızın yarım kalacağına, dolu bavul görmek ise seyahate çıkmaya. evliliğe yorumlanır.

Rüya alimimiz İbni Şirin’e göre rüyada bavul görmek: hane içinde huzursuzluğa, mal varlığınızı kaybetmeye, dedikoducu kimselere

Rüya alimimiz Farabi’ye göre rüyada bavul görmek : yolculuğa çıkmaya, sevdiklerinizden ayrı kalmaya, şans kapılarınızın açılarak büyük başarılara nail olmaya işaret gösterilir.

Dini rüya alimlerine göre rüyada bavul görmek: iş hayatınızda beklemedik sürpriz görevler üstlenmek zorunda kalacağınızı işaretidir. Eğer bavul taşıdığınızı gördüyseniz, hayatınızda çok büyük sorunlar yaşayacağınızı gösterir.
+2 oy
 
Merhabalar;

Rüyamda sabahın erken saatlerinde bir şehre indiğimi ve yol kenarında duran siyah ve büyük bir valizi orada bırakmam ve valiz orada dururkenbir yere gidip gelmem gerektiğini gördüm. Bu valize arkamı döndüğüm her an birileri onu alıp götürmeye/ çalmaya çalışıyordu. Her seferinde geri dönüp sahip çıktım valizime akabinde biraz uzağa gitmem gereken yere gitmeye çalıştım yeniden valizi bırakıp. Her bırakışımda birileri kapıyordu ve ben tekrar alıyordum. En son kısmında ise en uygun anı kolluyordum yine, içten içe gidebileceğime inanıyordum.
Sonra uyandım sabah. İçim epey sıkkındı.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
2 Üye ve 423 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9629
Dün : 23857
Toplam : 48067971
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...