Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada domates görmek görülen duruma göre farklılık göstermektedir. Mesela rüyada kırmızı domates görmek, yeşil domates görmek, çürük domates görmek, taze domates görmek hepsi farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Peki rüyada domates görmek nedir?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada görülüp de ne anlama geldiği merak edilen şeylerden biri de domatestir. Rüyasında çeşitli şekillerde domates görenler rüyada domates görmek ne anlama gelir öğrenmek için rüya tabirlerine başvurmaktadır. Sizler için rüyada domates görmek ile birlikte domates tarları, domates fidesi, domates doğramak vb. için rüya tabirlerini derledik.

Her rüya hatırlanmaz ama hatırlananlar da insanı meraka sürükleyebilir. Kimi zaman rüyada görülen şeylerden etkilenen insanlar rüyada gördüklerinin kendisi ve hayatı için ne anlama geldiğini öğrenmek için rüya tabirlerine başvururlar. Bunlardan biri de domatestir. Rüyada domates görmek nedir; domates doğrandığını, domates tarlaları, domates fidesi, vb. görmek ne anlama gelir.
RÜYADA DOMATES GÖRMEK

Rüyada domates görmek sizi genellikle iyi ve güzel şeylerin beklediğini, şansınızın yaver gideceği vb. Anlamına gelir. Beklenmedik olumlu gelişmelere işaret eden domates ile ilgili tabii olumsuz tabirler de vardır. Örneğin domatesin tadı mayhoşsa sıkıntı ve zorlukların kapıda olduğu şeklinde yorumlanır. Domates kırmızı ve tatlıysa da rüyayı gören kişiyi güzel bir kazanç bekliyor demektir.
RÜYADA DOMATES TARLASI GÖRMEK

Rüyada domates tarlası görmenin çeşitli yorumları vardır. Anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına yorulmaktadır.
RÜYADA DOMATES DOĞRADIĞINI GÖRMEK

Bununla ilgili olumlu ve olumsuz farklı yorumlardır. Rüyada domates doğradığını görmek kişi için hayırlı, iyi şeylere işaret olarak ve kişinin müdeli bir haber alacağına yorumlanabilir. Bunun yanında rüyada domates doğradığını görme kişinin iş hayatında yanlışlar yapacağına da işaret olabilir. Domates doğradığını gören kişi esnafsa işlerinin bozulacağına göstergedir. Aynı zamanda rüya sahibi eğer ticaret ehli biriyse işlerinde kötü sonuçlar almaya yorulur. Rüyada domates doğradığını görmek rüyayı görenin çok zor şartlarda geçindiğinin göstergesi olabilir. Domates doğradığını gören kişi bundan dolayı sıkıntıya alışmış demektir.
RÜYADA DOMATES FİDESİ GÖRMEK

Maddi anlamda yeni bir iş kurmak için heves eden rüya sahibinin kendisine sunulan teklifler üzerinde yakınlarına fikir danışacağına ve en çok para getiren işte karar kılacağına, hemen olmasa da birkaç yıl içinde yatırdığı paranın çok üzerinde meblağlar kazanacağına yorumlanır. Kişinin ufkunun geniş olması, olayları doğru analiz etmesi sonucunda servetini ikiye katlayacağını, mevduat hesabının her geçen gün kabaracağını işaret eder. Yeni bir işe başlamak ya da mevki değiştirmek manasına da gelir ve şu anki gelirin çok üzerinde bir maaşla hayatına devam eden rüya sahibinin alım gücünün de aynı oranda artmasına yorulur. Yeni bir ev alarak taşınmak, eşyalarını değiştirmek, daha lüks bir hayata kavuşacak olmak demektir.
RÜYADA DOMATES SALATALIK GÖRMEK

Rüyada domates salatalık görmek, rızkının geniş olacağına, haneye bolluğun ve bereketin geleceğine, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder. İşlerinin açılacağına, kötü ve zor günleri geride bırakacağına ve refah içinde yaşayacağına alamet eder. Mal ve mülk edineceğine işarettir.
RÜYADA DOMATES SALÇASI GÖRMEK

Domates salçası, bereketli ve kazançlı bir işin göstergesidir. Bu rüyayı gören kimse, işinde başarılı olur veya kendisine oldukça büyük bir kar getirecek bir işe girer. Bazen de bu rüya kişinin konacağı büyük bir mirastır. Rüyasında domates salçası yapa kişi, kendisine yeni bir ev alır veya bulunduğu evi değiştirerek başka bir yere taşınır.
RÜYADA DOMATES BAHÇESİ GÖRMEK

Rüyada domates bahçesi görmek, kişinin çok küçük bir yatırım yaparak elde edeceği büyük kârlara işaret eder. Domates bahçesi görmek, yakın bir zamanda sahip olunacak bir servete de delalet olabilir. Bir bahçede domates görmek ise sadece sizi değil, tüm ailenizi mutlu edecek ve hepinizi oldukça ferahlatacak bir haber almaya işaret eder. Özellikle ailevi sorunlar yaşayan kimse bu rüyayı görse yakın zamanda feraha erer ve tüm sıkıntılarından kurtulur. Bahçe domatesi, kolaylıkla kazanacağınız helal paradır. Bazen de bu rüya sıkıntı çekmeden mal biriktirmeye veya geçimini hayırlı yollardan sağlamaya da yorulabilmektedir.
RÜYADA DOMATES AĞACI GÖRMEK

Rüyada Domates Ağacı Görmek rüyayı gören kişiyi güzel günlerin beklediğine delalet eder. Rüyada domates ağacı görmek, pek çok tabire göre bolluk, bereket ve mutluluk olarak tabir edilir. Rüyayı görmüş olan kişinin ve ailesinin refah seviyesinin artacağına, evinin huzur bulacağına yorulur. Rüya sahibi ve ailesinin yakın zamanda iyi haberler alacağı, hayatlarının güzelleşeceği rivayet edilir.
RÜYADA DOMATES SALATASI GÖRMEK

Rüyada domates salatası görmek mutlu olmaya, şükretmeye, hayırlı huzurlu hayata ve eldeki imkanları en güzel şekilde değerlendirmeye, mal sahibi olmaya delalet eder.
RÜYADA DOMATES SUYU GÖRMEK

Rüyada görülen domates suyu, size uzak bir akrabanızdan ulaşacak mala, ganimete veya mirasa yorulur. bu rüya hiç beklemediniz bir yerden kar elde etmeye, uzaktan ulaşacak habere veya paraya işaret eder.
RÜYADA DOMATES GÖRMEK İLE İLGİLİ DİĞER TABİRLER

Rüyada Domates Almak
Rüyada domates almak da domates toplamak da aynı şekilde yorumlanır. Rüyasında domates toplayan kişi, uzun zamandır beklediği bir haberi, hiç beklemediği bir anda alacak ve çok sevinecek demektir. Domates toplamak kısmet, bereket gibi güzel işlerin de habercisidir. Evlenmek isteyen bu rüyayı görse kısmeti açılır. Borçlu bir kimse bu rüyayı görse tüm borçlarından kurtulur. İş sahibi olan bir kişi domates satın aldığını veya topladığını görse, çalışma hayatında birçok başarı elde etmesi sonucu eline yüklü miktarda para geçer.

Rüyada Pişmiş Domates Görmek
Rüyada pişmiş ya da çiğ domates hayırlı olmayan, hiç alın teri dökülmeden, hile ile üç kâğıt ile kazanılan haram para anlamına gelir. Pişmiş domates bazen, olgunlaşmaya, sebat eden ve herkes tarafından ahlakı övülen bir adama, ele geçecek maldan biriktirmeye veya mal toplamaya da yorulabilmektedir.

Rüyada Domates Toplamak
Rüyada bir bostandan ya da bir tarladan domates toplamak, eli kulağında olan hayırlı bir iş ya da haber anlamına gelir. Domatesin manavdan ya da pazardan alınması da aynı şekilde yorumlanır. Domates toplamak berekete, nimetlerin çoğalmasına, kar elde etmeye, ele geçecek yüklü miktarda paraya, karlı işler gerçekleştirmeye, kişinin manevi hayatına, derecenin artmasına, makam sahibi olmaya da işaret edebilmektedir.

Rüyada Yeşil Domates Görmek
Rüyada yeşil domates görmek kazanca işaret eder. Eğer domates yeşil ve ekşi ise bu durum iyiye delalet etmez. Bu rüya bazen de kişinin dini durumunun bir göstergesidir. Yeşil domates toplayan kimse, yapacağı çok büyük bir iyilik sonucu sevap kazanır ve derecesi yükselir. Yeşil domates yiyen kişi dünyevi olandan uzaklaşarak kendini maneviyata yönlendirir.

Rüyada Kırmızı Domates Görmek
Rüyada kırmızı domates görmek değerli eşyalara işaret eder. Ziynet eşyası anlamına gelir. Kırmızı, olgun domates daima hayırlara işaret eder. Kırmızı domates yiyenin eline yüklü bir para geçer. Kırmızı bir domates doğramak kazancının biriktirmek ve tasarruf etmektir. Kırmızı bir domates satın alan kişi hayatı boyunca huzur ve mutlulukla yaşar.

Rüyada Domates Yemek
Rüyada domates yemek hayırlı kısmetlere işaret eder. Rüyasında kırmızı domates yediğini gören kişinin hayat yolu hep aydınlık ve güzeldir. Kısmeti bol şansı açıktır. Çevresi ferah ve geniştir. Hanesinde rızkı bol, evlatları hayırlıdır. Rüyasında kırmızı domates yediğini gören kişinin hem hane halkı çoğalır hem de kazancı ve rızkı artar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates görmek ne anlama gelir? Evet bu rüya genel hatlarıyla hayırlı ve güzel imkanlar elde edeceğinize alamet etmektedir. Yakın bir süreçte, oldukça müjdeli ve sevindirici şeyler duyabilirsiniz. Domates genel olarak iyi şeylere ve beklenmedik anda ortaya çıkacak olan ilerlemelere alamet etmektedir. Kendi mevsiminde görülen domates kısmete, şansa, berekete ve kazanca işaret etmektedir. Domatesin tadı eğer mayhoş ise rüya için tam tersi şekilde yorum yapılmıştır. Eğer domates yetişmiş ve kırmızı ise yani tatlıysa bu kazancınızın ve servetinizin artacağına işaret eder.

Rüyada domates görmek rüya sahibinin hayatında uzun süredir devam eden sıkıntılarının ve şanssızlığın sonunda biteceğine ve sonunda talihinin açılacağına tabir edilmektedir. Kişiyi güzel ve iyi şeylerin beklediği ve kısa vakitte bunlara kavuşacağına delalet etmektedir. Genellikle beklenmedik birtakım olumlu ilerlemeler ile karşı karşıya kalınacağına işaret eder. Burada dikkat edilmesi gereken kısım domatesin rengi ya da tadı ile birlikte pek çok hal olumlu ya da olumsuz şekilde rüyayı değiştirebilir. Aşağıdaki alt başlıklarda gerekli detayı bulabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Almak

Rüyada domates almak ne anlama gelir? Bu rüyanın anlamına bakacak olursak, rüyada domates aldığını gören bir kimse, oldukça uzun bir vakittir beklediği bir haberi, hiç beklemediği bir anda alacak ve çok sevineceği anlamına gelmektedir. Ek olarak bu rüya, kısmet, bereket gibi güzel gelişmelerinde habercisi olarak ele alınabilir. Evlenmek isteyen bir kişi eğer bu rüyayı görürse kısmeti çoğalır. Bunların yanında rüyayı gören kişi eğer borçlu ise, bu rüyayı görmesinin manası bütün borçlarından kurtulacağına işaret eder. İş sahibi olan bir birey domates satın aldığını ya da topladığını görse, çalışma hayatında çoğu başarı elde etmesi neticesi eline yüklü oranda para elde eder ve servetine servet katar. Rüyada domates almak bazı tabircilere göre ise içinde bulunduğu senenin feyiz ve bereketli geçeceğine yorumlanmaktadır. Herhangi bir satıcıdan domates aldığınızı görmeniz ise, aile içindeki herhangi bir kimse için sevinç ve mutluluğa götürecek bazı haberlere delalet etmektedir. Aldığı domateslerden bir kısmının çürümesi, haram mala işaret edebilir. Elinden mal ve nimetin bir kısmının gideceğine de tabir edilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Toplamak

Rüyada bir bostandan ya da bir tarladan domates topladığını görmek ise, yakın bir süreçte kulağınıza gelecek olan hayırlı bir iş ya da haber manasına gelmektedir. Domatesin manav veya pazar raflarından topladığını görmenizde aynı şekilde yorumlanmaktadır. Genel manada domates toplamak berekete, nimetlerin çoğalmasına, kar elde etmeye, ele geçecek yüklü oranda paraya, karlı işlere imza atacağınıza işaret eder. Bunların yanında mental olarak kendinizi çok iyi hissedeceğinize işaret etmektedir.

Rüyada domates toplamak ya da almak birbirine yakın manalar taşırlar. Rüya sahibi eğer rüya içerisinde domates topluyorsa kısa vakit içerisinde müjdeli bir haber alacağı şeklinde tabir edilmiştir. Bunların yanında hanenize gelecek olan bereket ve bolluğa delalet eder. Ek olarak iş konusu ile alakalı başarılı bir devreye geçireceğinize üstüne alamet etmektedir. Eğer rüya sahibi bekar ise yakın bir süreçte karşısına iyi bir kısmet çıkacağına delalet etmektedir. Eğer bu rüyayı gören kimse borçlu ise o vakit bütün borçlarından kurtulacağına rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Domates Görmek

Rüyada pişmiş domates görmek; Evet bu rüyayı genel hatlarıyla ele alacak olursak, rüya sahibinin kendini çok iyi yetiştirmiş ve oldukça sabırlı bir karaktere sahip birisi olduğuna delalet etmektedir. Ayrıca herkes tarafından ahlakı övülen bir kimse olduğunuz gibi, ele geçecek malı veya parayı biriktireceğinize işaret etmektedir. Rüyada pişmiş domates görmek bazen de fazla cesur hamleler sayesinde elde elde edilecek kazançlara alamet eder. Başka rüya alimlerine göre ise rüya içerisinde pişmiş domates gören şahıslar çevresinden saygınlık göreceğine yorumlanır. Haklı bir övgü alacağına, mal ve mülk sahibi olacağına tabir edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Domates Görmek

Rüyada yeşil renk domatesler görmek ise bir işe en başından başlayarak elde edeceğiniz kazançlara delalet etmektedir. Belirtmemiz gereken husus ise eğer domatesleri yerseniz ve bu domatesler ekşi ise bu hal kötüye yorumlanmaktadır. Bu rüya kimi vakit de bireyin manevi yönünü temsil etmektedir. Yeşil domates toplayan birey, gerçekleştireceği çok büyük bir iyilik neticesi sevap kazanır ve derecesi yükselir. Yeşil domates yiyen birey dünyevi olandan uzaklaşarak kendini maneviyata yönlendirir.

Rüyada yeşil domates görmek iyi ve temiz bir kazanca alamet etmektedir. Fakat rüya içerisinde domates eğer hem yeşil hem de ekşi ise bu pek güzel şeylere işaret etmez. Bazı rüya tabircilerine göre rüya sahibinin yapacağı iyilikler sayesinde çok huzurlu olacağına ve pek çok insanın hayatında oldukça mühim olumlu ilerlemeler sağlayacağı üstüne alamet etmektedir. Aynı vakitte rüya sahibinin dünyevi hayattan uzaklaşarak manevi bir hayata doğru yol alacağı şeklinde tabirlerde mevcuttur. Bazı ani gelişecek olan bazı durumlara göre insanlara yardım edeceğinize, böylelikle insaniyet yönünden olgunlaşacağınıza ve işlerinin de yoluna gireceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Domates Görmek

Rüyada kırmızı domates görmek ise bir çok kaynağa göre elde edilen kıymetli eşyalara yorumlanmaktadır. Ziynet eşyasını simgeleyen kırmızı domates , genel hatlarıyla hayırlara alamet etmektedir. Kırmızı domates yiyenin eline yüklü bir para geçer ve inanılmaz bir servet elde edebilir. Herhangi bir şekilde kırmızı bir domates doğradığını görmek ise, elde ettiğiniz kazancı biriktireceğinize ve tasarruf etmeye başlayacağınıza yorumlanır. Kırmızı bir domates satın alan birey hayatında artık huzur ve mutluluklar ile karşılaşacağı bir döneme girdiğine işaret etmektedir. Rüyada kırmızı domates görmek kıymetli eşyalara sahip olacağınıza delalet eder. Genellikle rüyada kırmızı bir domates gören bireylerin işleri açılır ve refah düzeyi artar. Ayrıca rüyada bir başkasının da kırmızı bir domates yediğini gördüyseniz eğer, yiyen kişinin maddi olarak rahata ulaşacağına yorumlanmaktadır. Mutluluk ve refah bunların yanında gelecektir diyebiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Yemek

Rüyada domates yemek hayırlı kısmetlerin kapısının açılacağının bir habercisi olarak ele alınabilir. Ayrıca rüyasında kırmızı domates yediğini gören bireyin hayatında daima güzellikler ve iyiliklerle dolu olur. Rüya sahibinin son zamanlarda kısmeti ve talihi bir anda çoğalabilir. Bu şansının yaver gitmesi çevresindeki insanlarında hayatında bazı değişimler oluşturabilir. Ayrıca domates yemek hane içerisinde rızkın çoğalacağına delalettir. Rüyasında kırmızı domates yediğini gören bireyin hem hanesinin içerisindeki saadeti çoğalır hem de kazancı ve rızkı ciddi ölçüde artar. Rüyada domates yemek bazı kaynaklara göre ise rüya görüldüğü süre mevsiminde ise rızk ve menfaat ile tabir olunmaktadır.

Mevsiminde olmayan domates ise tam zıttı manasında tabir edilmektedir. Bazen da rüya içerisinde domates yediğini görmek, kolay elde edilen rızka alamet etmektedir. Yenilen domates mal ve nimete delâlet eder. Rüyada yenilen domates kolaylıkla elde edilen bir mala ve servete tabir edilebilir. Ayrıca bir diğer husus ise domates yemek iki değişik şekilde ele alınır. Mevsiminde yenen domates yönünden iş ve sosyal hayatta  başarılı günleri alamet ederken, büyük paralar kazanacak ve bolluk, bereket içerisinde bir hayat süreceğinize işarettir. Eğer mevsimi dışında bir domates yenirse, o vakit iş hayatında sorun iletin yaşanacağı ve yaklaşmakta olan üzüntülü bir döneme işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bahçede Domates Görmek

Rüya içerisinde bir bahçede ekili şekilde domatesler görmek ise yalnızca sizi değil, bütün ailenizi mutlu edecek ve hepinizi olabildiğince ferahlatacak bir gelişmeye alamet etmektedir. Genellikle uzun zamandır içinden çıkamadığınız bazı ailevi problemleri, kısa bir süre içerisinde çözeceğinize ve eski huzur dolu günlerinize geri döneceğinize işaret etmektedir. Ek olarak bu rüya, basitçe kazanacağınız helal paraya işaret eder. Arada sırada de bu rüya sorun çekmeden mal biriktirmeye ya da geçimini hayırlı yollardan sağlamaya da tabir edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Çekirdeği Görmek

Rüyada görülen domates çekirdeği görmek, yeni evli çiftler için ileride çocuk sahibi olmaya delalet etmektedir. Bu sebeple çocuğu olmayan bir birey bu rüyayı görse, eğer evli ise yakında bir evlada sahip olabilir. Çok fazla miktarda görülen çekirdek sizin de birkaç çocuğunuz olacağına delalet etmektedir. Eğer çekirdek büyükse sizden gelecek olan nesil oldukça ahlaklı, eğitimli ve okumuş şahıslar olacaklardır. Küçük çekirdekler bazen tek çocuk sahibi olmaya işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Domates Görmek

Rüyada ekşi domates görmek, keder ve üzüntünün habercisi olarak ele alınır. Bu sebeple rüya içerisinde ekşi domates yiyen birey bazı elinde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntıya ve derde düşer. Bu rüya bazı yorumlara göre ise kimi vakit de yararsız ilme, şahsa hayırlı olmayan kazanca da tabir edilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Kabuğu Görmek

Rüyada herhangi bir şekilde domates kabuğu görmek ise genel olarak israf ettiğiniz ya da hor kullandığınız malınıza ve paranıza işaret eder. Düş içerisinde herhangi bir şekilde domatesi soyup kabuğunu sağ sola atan birey, çok kazanırken elindeki malın değerini bilmez ve onu bazı hatalı yollarda harcayarak servetini eritir. Arada sırada de bu rüya kısa vakit sonra elinizden çıkacak bir olan paranın göstergesi olarak ele alınabilir. Bazı anlamsız alışverişler ve harcamalarınız yüzünde ciddi sıkıntılar çekebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaz Mevsiminde Domates Görmek

Rüyada yaz mevsiminde domates görmek veya yemek, rüya sahibi için oldukça güzel ve derin manalar içerir. Bu düşü gören kimse için bu sene oldukça bereketli ve faydalı geçecektir. Ek olarak, eğer bir üzüntünüz ve canınızı sıkan bir durum söz konusu ise kısa bir süre içinde atlatacağınıza alamet etmektedir. Bazı kaynaklara göre ise mevsiminde domates görülmesi bereket ve bolluğa işaret eder. Mevsim dışında görülmesi geçim sıkıntısına rivayet etmektedir. Kırmızı domates altına, yeşil domates görülmesi ise gümüş yada nakit para elde edeceğinize işaret etmektedir. Rüyada çürük veya ekşi domates görmek ise birçok kaynağa göre kötü şekilde yorumlanmıştır. Çünkü tadı ekşi ve acı olduğu için rüya tabiri kaynaklarında olumsuz ve kötü olarak yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Fidanı Görmek Ya Da Ekmek

Rüyada domates fidanı görmek ise, sizi bekleyen ama hemen ulaşamayacağınız servete işaret eder. Atacağınız adımlar ve elde edeceğiniz bilgiler sayesinde ileride çok büyük işlere imza atabilir ve ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bunların yanında bu düş, sonunda çalışmalarınızın neticesinde elde edeceğiniz başarıya ve hedeflerinize bir bir ulaşacağınıza tabir edilmektedir. Güzel ve huzurlu günler için aşmanız gereken bazı meseleler olduğuna da işaret eder. Rüyada domates tarlasında olduğunu görüp bunlara karışmadığını görmek, yakın bir zaman içerisinde sıkıntılardan kurtuluşa işaret eder.

Kişinin helal yoldan kazanç elde etmek istediği, günahlardan uzak durmaya çalıştığını ifade eden bazı durumlarda mevcuttur. Rüyada domates tarlası görüp domates fidanlarını ezdiğini görmek, zorlukların bir anda karşınıza dikileceğine ve bütün emeklerinizi batıracağına delalet etmektedir. Rüyada domates tohumu veya fidesini görmek, ekinlerinden hasıl olacak rızka alamet etmektedir. Domates fidesi yada tohumunu görmek gam ve kederin son bulacağına işaret eder. Bu bazen de iyileşecek olan hastalıkların habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Domates Görmek

Rüya içerisinde herhangi bir şekilde çürük domates görmek ise etrafınızda bulunan bazı arkadaşlarınızdan gelecek olan zararlara veya hayal kırıklıklarına işaret etmektedir. Bu kimseler yüzünden yakın çevreniz tarafından kötü bir nama kavuşabilirsiniz. Rüyada çürük domates aldığını görmek çoğu zaman rüya sahibinin etrafında bulunan bazı kişilerin onun hakkında kötü sözler söyleyeceği şeklinde tabir edilmektedir. Arkadaş çevresindeki birtakım kimselerin başına buyruk davranışlarından dolayı hatalı bazı gelişmeler olabilir ve bunlar oldukça canınızı sıkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Domates Görmek

Rüyada içerisinde taze domates bereketli her anlamda kazançlı bir döneme adım attığınıza ve bu süreci eğer iyi değerlendirirseniz ciddi paralar kazanabilir ve çok rahat edebilirsiniz. Ayrıca bunların yanında rüyada taze domates her anlamda yaşayacağınız güzel günlerin göstergesi olarak ele alınabilir. Bu iş hayatınızda da aile hayatınızda da olabilir diyebiliriz. Her anlamda ferahlayacağınıza ve kısmetlerinizin artacağı bir dönem sizi bekliyor diyebiliriz. Fırsatları kovalamak için fazla oyalanmayın.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Suyu Görmek

Rüyada içerisinde domates suyu görmek ise size uzak bir akrabanızdan ulaşacak mala, ganimete ya da mirasa tabir edilmektedir. Ayrıca bu gördüğünüz rüya hiç beklemediniz bir yerden kar elde etmeye, uzaktan ulaşacak habere ya da paraya alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Salçası Görmek

Rüya sahibinin rüya içerisinde herhangi bir şekilde domates salçası görmesi ise, bereketli ve kazançlı bir işe girişeceğinize ve bu işin tamamen üstesinden geleceğinize delalet etmektedir. Ayrıca bu rüyayı gören birey, işinde başarılı olur ya da kendine olabildiğince büyük bir kar getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir. Arada bu düş, beklenmedik bir şekilde konacağınız büyük bir mirastır. Rüyasında domates salçası yapan birey ise, bazı yorumlara göre kendine yeni bir ev alır ya da bulunduğu evi değiştirerek başka bir yere taşınabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Satmak

Rüyada bir pazarda ya da bir dükkanda domates sattığını görmek ise, alın teri ve el emeği ile elde edilecek olan servete işaret etmektedir. Birçok rüya tabircisine göre, rüyasında domates sattığını gören kişinin pek hayırlı bir işte insanlara fayda sağlayacağını ifade etmişlerdir. Rüyada domates satıp kazanç elde ettiğini görmek, zekat manasına gelebilir. Bunların yanında bu rüyayı gören kişinin bazı yardımlar yapması konusunda hemfikir olan rüyayı gören kişinin üzerine çeşitli hikmetli görüşler vardır. Bunun üzerine kişinin tez zaman zekat ödemesi gerekebilir diyebiliriz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Dikmek

Rüyasında domates diktiğini gören rüya sahibi, bazı adımlar atarak kendisi ve ailesi için birtakım yatırımlarda bulunabilir. Bu rüya sizin uzun vadede gerçekleştireceğiniz işlerin, ileriye dönük olarak size yarar sağlayacak yatırımların, para biriktirmenin ya da mal toplamanın bir habercisi olarak ele alınabilir. Arada sırada de bu rüya sizden doğacak evlatların oldukça hayırlı ve güzel çocuklar olacağına da tabir edilebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Ölünün Domates İstemesi

Rüyada herhangi bir ölünün, rüya sahibinden domates istemesi, kendisinin arkasından hayır dua beklediğine ve adına yapılacak olan bir hayırın göstergesi olarak ele alınmaktadır. Bu sebeple bu rüyayı gören birey, o ölünün arkasından dua okumalı ve sadaka vermesi oldukça önemlidir. Arada sırada de bu rüya eğer ölen birey tanınmıyorsa sizin gerçekleştireceğiniz amellere de alamet etmektedir. Rüya sahibi eğer insanlara yardım eder ve günahlardan sakınıp sevaplara yönelirse, hem bu dünyada hem de ahirette ferahlar ve kendine her anlamda basitlik erişir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya tabircilerine göre rüyada domates görmek genel anlamda hayırlı ve güzel olarak yorumlanır. Rüyada domates görmek rüya sahibinin sevindirici ve müjdeli bir haber alacağına işaret etmektedir. Bu rüya beklenmedik gelişmelere ve hayırlı işlere delalet etmektedir. Fakat bazı durumlarda hayırsız olarak yorumlanabiliyor. Mesela kırmızı domates kazanca işaret ederken, tatlı domates ise hayırsız bir duruma işaret etmektedir.

Kısacası rüyada domates görmek çoğu rüya tabircilerine göre hayırlı ve güzel manalara yorulur. Rüya sahibinin hiç beklenmedik bir anda alacağı müjdeli habere işaret eder. Ek olarak rüyada domates görmek rüya sahibinin hayatında gelişecek güzel olaylara ve hayatında mutlu olmaya işaret etmektedir.

Bazı tabircilere göre rüyada domates görmek kısmet, şans, bereket olarak yorumlanır. Rüya gören rüya sahibinin iş ve meslek hayatında bol bereketli kazançlar elde edeceği, kazancının helal kazanç olduğuna delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MOLLA CAMİ'YE GÖRE RÜYADA DOMATES GÖRMEK

Molla Cami rüyada domates görülmesi hakkında şunları söylemiştir: Rüyada mevsiminde domates görmek bolluk ve berekete işaret etmektedir. Fakat mevsim dışında görülen domates geçin sıkıntısına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES GÖRMEK (SEYYİD SÜLEYMAN)

Rüyada domates görmenin tabiri farklı alimlere göre değişiklik gösterebiliyor. Seyyid Süleyman'a göre rüyada domates görmek kedere işaret etmektir. Domates ekşi olduğu için rüyada hayırlı olarak geçmiyor. Buna ek olarak bazı tabircilere göre rüyada kırmızı domates altına, yeşil domates ise nakit paraya işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇÜRÜK DOMATES GÖRMEK NEDİR?

Rüya tabircisi alimlerine göre rüyada çürük domates görmek, rüya sahibine karşı yapılan bir uyarı manasına gelmektedir. Rüyada çürük domates görmek; rüya sahibinin çevresinde bulunan arkadaşlarından rüya sahibi için hayırlı olmayan ve rüya sahibi hakkında yalan yanlış haberler yayan bir kişinin var olduğunu ve onun yüzünden arkadaşlarınız arasında kötü bir üne kavuşacaksınız anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAZE DOMATES GÖRMEK NEDİR?

Rüyada taze domates görmek hayırlı olarak yorumlanır. Rüya tabircilerine göre rüyada taze domates görmek bereketli ve her açıdan çok kazançlı bir sürece girileceğine ve bu süreci iyi değerlendirip ki bu süreç içerisinde para birikimi yaparsa ilerde çok rahat edeceğine işaret etmektedir. Bazı kaynaklara göre rüyada taze domates her açıdan yaşanılan güzel günlerin geleceğini göstermektedir. Bu durum iş hayatında da aile hayatında da etkili olabilir. Kısacası rüyada taze domates her manada hayırlı ve iyi bir şeydir.
Rüyada domates görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı ve yeşil domates görmek ne manaya gelir? Rüyada domates salçası
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIRMIZI DOMATES GÖRMEK

Rüya tabiri kitaplarına göre, rüyada kırmızı domates görmek birtakım değerli eşyalara işaret etmektedir. Rüyada kırmızı renkli domates görülmesi ziynet eşyası anlamına gelir. Kırmızı, olgun domates daima hayır olarak yorumlanmaktadır.

Buna ek olarak rüyasın kırmızı domates yediğini gören bir kişinin eline yüklü bir para geçer. Ayrıca rüyada kırmızı renkli bir domates doğramak kazancını biriktirmek ve tasarruf etmek manasına geliyor. Rüyasında kırmızı renkli bir domates satın alan kişi hayatı boyunca huzur ve mutlulukla yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL DOMATES GÖRMEK

Bildiğiniz gibi yeşil domates diye bir gıda da vardır. Rüyada da aynı şekilde kırmızı domates kadar olmasa da yeşil domates de görülebiliyor. Rüyada yeşil domates görmek rüya tabircilerine göre hayırlı ve bol kazançlar olarak açıklanır. Rüya sahibinin yapacağı çok büyük bir iyilik sonrasında rüya sahibinin çok sayıda sevap kazanacağı manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES SOYMAK NASIL YORUMLANIR?

Rüya tabircisi alimlerine göre rüyada domates soymak, domates kabuğunu soymak, domates kabuk soyulması, rüya sahibinin aile bireyleri arasında hiçbir kavga ve tartışma yaşanmayacağı manasına gelmektedir. Bazı görüşlere göre rüyada domates soymak yapılan hataların en kısa zamanda çözüleceğine, bundan sonraki yaşantının daha huzurlu ve ferahlı geçeceğine, aile fertlerinin keyiflerinin, sağlığının ve rahatının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir. Bu rüyayı gören ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya tabiri kitaplarına göre rüyada domates yemek, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına işaret etmektedir. Bu rüyayı görenin kısmeti ve şansı açılacaktır, kısmeti bol olacaktır denilmektedir. Ayrıca farklı bir görüşe göre rüyada domates yemek bol kazançlar elde edileceğine, bunun yanı sıra maddi ve manevi alanda çok rahata kavuşacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES DOĞRADIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüya tabircilerine göre rüyada domates doğramak rüya sahibi kişi için hayırlı ve güzel şeylere işaret etmektedir. Rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağı şeklinde yorumlanır. Fakat bazı tabirlere göre ise domates doğramak rüya sahibinin iş ve meslek hayatında yapacağı olumsuz işlere de yorulur. Rüya sahibi esnafsa işleri bozulabilir şeklinde yorumlanmıştır. Eğer ticaret işiyle uğraşıyorsa aynı şekilde işleri kötüye gidebilir diye yorumlanmıştır. Bazı alimlere göre rüyada domates doğramak rüya sahibinin çok zor şartlar altında geçindiğine işaret etmektedir. Bundan dolayı rüya sahibi sıkıntıya alışmış manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES SALÇASI GÖRMEK

Rüya tabircilerine göre rüyada domates salçası görmek bereketli ve kazançlı bir iş manasına gelmektedir. Bu rüyayı gören kişi iş hayatında başarılı olacak demektir. Rüya sahibinin kendisine yüklü biktarda kâr bıraktıracak bir işe gireceğine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES TOPLAMAK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüya tabiri alimcilerine göre rüyada bir bostandan veya bir tarladan domates toplamak, eli kulağında olan hayırlı bir iş veya haber anlamına gelir. Domatesin manavdan ya da pazardan alınması da aynı şekilde yorumlanır. Domates toplamak berekete, nimetlerin çoğalmasına, kar elde etmeye, ele geçecek yüklü miktarda paraya, karlı işler gerçekleştirmeye, kişinin manevi hayatına, derecenin artmasına, makam sahibi olmaya da işaret edebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES ALMAK NE MANAYA GELİR?

Çoğu rüya tabircilerine göre rüyada domates almak ya da rüyada domates toplamak, uzun zamandır beklenen bir beklenmeyen bir anda almaya çok sevinmeye işaret eder. Domates toplamak kısmete,borçtan kurtulmaya ve bereketli işlere işaret eder. İş hayatında olan kişi rüyasında domates görmesi halinde eline yüklü para geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES SATMAK

Rüya tabircisi alimlerine göre rüyada domates satmak, ticari alanda işlerin ve kısmetin açılacağına delalet etmektedir. Yani rüyada domates satmak geçim sıkıntısı çekilmeyeceği manasına gelir. Ek olarakyaşamına bolluk ve bereket gelecek ve rahat bir hayat sürecek anlamlarına da gelmektedir. Diğer tabirlere göre rüyada domates satmak zorluklardan sonra kolaylığa erişeceğine, helal rızık sahibi olunacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES SATIN ALMAK/ RÜYADA DOMATES ALMAK

Rüyada domates satın almak da genellikle hayırlı olarak tabir edilir. Rüyada domates satın almak rüya sahibinin hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Ek olarak bazı rüya yorumcularına göre rüyada domates almak, bir konu üzerinde verilen emeğin boşa olmayacağına, eninde sonunda o emeğin karşılığını er ya da geç alacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates görmek, bazı tabircilere göre hayırlı bir rüyadır. Hayırlara ve güzel olaylara yorulur. Rüya sahibinin beklemediği bir zaman da müjdeli haberler alacağına rivayet eder. Aynı zamanda rüyada domates görmek, kişinin hayatında gelişecek güzel olaylara ve mutlu olaylara delalet etmektedir.

Rüyada domates görmenin yorumu, kısmet, şans ve bereket olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında bereketli ve bol kazanç elde edeceğine, kazancının helal olduğuna, kazancı sayesinde huzurlu biri hayat yaşayacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Aldığını Görmek
Rüya sahibinin hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada domates görmek hayırlı ve güzel işler demektir. Kişinin müjdeli ve sevindirici şeyler duyacağı anlamına gelir.

Rüyada Domates Yediğini Görmek
Hayırlara yorulur. Rüya sahibinin hayatının daima güzel ve aydınlık olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Domates Görmek
Zorlu yollardan para kazanacağına rivayet eder. Kişinin tüm sıkıntılara değecek, her anlamda güzel ve hayırlı neticeler elde edeceğinize yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Domates Görmek
Rüya sahibinin çevresinde bulunan bir kişinin ardından kötü konuşmalar yapacağına delalet eder. Kişinin çevresinde bulunan arkadaşlarından rüya sahibi için hayırlı olmayan ve rüya sahibinin hakkında yalan yanlış haberler yayan bir kişinin var olduğunun göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Domates Görmek
Rüyayı gören kişinin değerli ziynet eşyaları olacağına işaret etmektedir. Kişinin eline yüklü para geçeceğine rivayettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Domates Görmek
Hayırlı ve bol kazanç olarak ifade edilir. Kişinin yapacağı çok büyük bir iyilik sonucu sevap kazanacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Domates Görmek
Rüyada pişmiş domates görmek, kişinin hiç alın teri dökülmeden, hile ile üç kağıt ile kazanılan haram para anlamına gelir. Pişmiş domates bazen, olgunlaşmaya bazen de ahlakı ile övülen kimselere yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Topladığını Görmek
Kişinin rüyasında domates topladığını görmesi, eli kulağında olan hayırlı bir iş ya da haber alınacağı demektir. Aynı zamanda domates toplamak berekete, nimetlerin çoğalmasına, kar elde etmeye, ele geçecek yüklü miktarda paraya, iyi kazanç sağlayacak işler gerçekleştirmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekşi Domates Görmek
Rüyayı gören kişinin kedere, üzüntüye, hayal kırıklıklarına işarettir. Rüya sahibi rüyada eğer ekşi domates yiyor ise üzüntülere kapılacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Kabuğu Görmek
Rüyada görülen domates kabuğu genellikle israf edilen veya hor kullanılan mal veya paraya yorulur. Domatesi soyup kabuğunu atan kişi, çok kazanırken elindeki malın değerini bilmeyip ve onu yanlış yollarda harcayacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bahçede Domates Görmek
Kişinin bahçede domates görmesi, rüya sahibinin ve ailesinin mutlu olacağı bir haber alacağı demektir. Aynı zamanda ailedeki bütün sorunların biteceğine de rivayettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Çekirdeği Görmek
Rüyada domates görmek, kişinin hayırlı bir evladı olacağına yorulur. Eğer rüya sahibi evliyse kısa süre içinde çocuğa sahip olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaz Mevsiminde Domates Görmek
Rüyada yazın domates görmek, mevsiminde olduğu için hayırlı ve güzel bir rüya olduğuna alamettir. Bu, kişi için her şeyi güzel ve bereketli olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Fidanı Görmek
Rüyada görülen domates fidanı, sizi bekleyen hemen ulaşamayacağınız fakat bir süre sonra elinize geçecek olan mal ve paraya işarettir. Bu rüya genellikle kişinin kazanca rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Domates Görmek
Rüyada görülen taze domates bereketli her anlamda kazançlı bir döneme girdiğiniz demektir. Kişi bu dönemi iyi değerlendirip eğer para biriktirirseniz ileride rahat edeceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Suyu Görmek
Kişinin rüyasında domates suyu görmesi, rüya sahibinin akrabasından maddi yardım isteyeceğine rivayet eder. Kişinin hiç beklemediği anda bir yerden kar edeceğine de yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Salçası Görmek
Domates salçası, bereketli ve kazançlı bir iş demektir. Bu rüyayı gören kimse, işinde başarılı olur veya kendisine oldukça büyük bir kar getirecek bir işe gireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ezilmiş Domates Görmek
Rüyada ezilmiş domates görülmesi, haram mal veya para anlamına gelir. Ezilmiş domates gören kişinin eline gayri meşru yollardan bir mal geleceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilimlenmiş Domates Görmek
Rüyada dilimlenmiş domates görmek, kişinin zaman içinde güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder. Rüya sahibinin kısa süre içinde mal varlığının artacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Diktiğini Görmek
Rüyasında domates diken kimse gelecek için bazı yatırımlara yorulur. Bu rüya kişinin uzun vadede yapacağı işlerin, gelecekte size fayda sağlayacak yatırımların, para biriktirmenin veya mal toplamaya rivayettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Konservesi Görmek
Domates konservesi uzun süredir görüşmediğiniz bir arkadaşınızdan alacağınız haber demektir. Bazen de bu rüya eskimiş, unutulmaya yüz tutmuş bir hadisenin tekrar canlanmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMATES GÖRMEK

    Rüyada domates toplamak ve almak aynı şekillerde tabir edilmektedir. Bu rüya uzun zamandır beklenen ve artık umudunu kestiğin haberin yakın zamanda geleceğine işaret eder. Aynı zamanda Rüyada domates görmek, müjdeli sevindirici haberler almak olarak da yorumlanmaktadır. Eğer mevsiminde görüldüyse kısmet, şans ve hatta bereketli kazancı ifade etmektedir. Mevsimi değilse ve olgunlaşmamış ise rüyadan hayır gelmeyeceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates toplamak:

Evlenmek isteyen kişilerin bu rüyayı görmesi yakın zamanda mutlu bir yuva kuracağına kısacası kısmete delalet eder. Borçlu kişi görürse ise tüm maddi sıkıntılarından kurtulur ve borçlarını kısa zaman içerisinde kapatır. İş sahibi kişinin görmesi, başarıya ve eline geçecek olan toplu ve yüklü miktardaki paraya delalet etmektedir.

Rüyada tarladan domates toplamak, çok kısa zamanda size ulaşacak olan müjdeli ve beklemediğiniz kadar sevindirici habere delalet etmektedir. Manav veya pazarsan satın alınması da aynı şekilde yorumlanmaktadır. Berekete, yüklü miktarda para gibi maddi yükselişe delalet etmektedir. Hatta bir diğer kaynağa göre bu rüya makam sahibi olmak şeklinde de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı domates görmek:

Kırmızı domates, değerli olan eşyaya delalet etmektedir. Hatta tabiri caizse ziynet eşyası olabilir. Olgun domates daima maddi rahatlık ve elinize geçecek olan yüklü miktarda parayı işaret etmektedir. Bir kaynağa göre ise bu tasarruf etmek ve para birikimi yapmak anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates yemek:

Rüyasında domates yediğini gören kişi için kısmetinin açılacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin kısmeti bol ve şansı açık olacaktır. Hayatının devamında bol kazanç elde edecek aynı zamanda maddi ve manevi rahatlayacaktır. Rızkı bol olmaya delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çürük domates görmek:

Çevrenizde bulunan kişiler arasında hayırsız olan ve rüya sahibiyle ilgili yalan yanlış konuşmalar geçtiğini ifade etmektedir. Bu nedenle arkadaş ilişkilerinizde oluşacak sorunlara işaret ettiği rüya tabircileri tarafından söylenmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir ölünün domates istemesi:

Gerçek hayatta ölmüş olan kişinin rüyanızda sizden domates istediğini görmek o kişinin sizden hayırlı dua istediğine işaret etmektedir. Bu nedenle rüya sahibi bunu görmesinin ardından o kişinin ruhuna dua etmeli sadaka vermelidir. Bazen de bu rüya kişinin günahlardan sakınıp sevaplara dönmesi gerektiğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Domates Görmek

Rüyada domates görmek rüya sahibinin şansının yaver gideceğini üzerine yorulur. Kişiyi güzel ve iyi şeylerin beklediği ve kısa zamanda bunlara kavuşacağına delalet eder. Özellikle beklenmedik bazı olumlu gelişmeler ile karşı karşıya kalınacağını anlatır. Tabii burada domatesin rengi ya da tadı ile beraber pek çok durum olumlu veya olumsuz şekilde rüyayı değiştirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates görmek, mevsiminde ise ka­zanç, mevsimsiz ise zarar ile yorumlanır. Aynı zamanda bir arka­daşınızla güzel yemekler yiyip eğleneceğinize, bir yere gideceği­nize işaret sayılır. Rüyada domates görmek, bir dostunuzla güzel ye­mekler yiyeceğinize işarettir. Rüyada mevsiminde domates görmek, be­reket ve bolluğa işâret eder. Rüyada mevsiminde domates görmek, bereket ve bolluğa işarettir. Rüyada mevsimi dışında domates görmek ise, geçim sıkıntısına işârettir. Mevsimi dışında domates görmek iyi değildir, ge­çim sıkıntısı ve geçim darlığına işarettir. Rüyada kırmızı domates görmek, altına; yeşil domates de gümüşe işâret eder. Bazen de rüyada çiğ veya pişmiş domates yemek, harama işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Salatası Görmek

Rüyada domates salatası görmek mutlu ve huzurlu bir yaşama işaret eder. Özellikle rüya sahibinin imkanlarını en güzel şekilde değerlendireceğine ve iyi bir mal mülk sahibi olacağına delalet eder. Elde ettikleri kazanç üzerinden şükredeceğine ve pek çok insana yardım edeceği üzerine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Domates Görmek

Rüyada kırmızı domates görmek değerli eşyaları anlatır. Özellikle ziynet eşyası anlamına gelmektedir. Rüyasında kırmızı ve dolgun bir domates gören kişilerin işleri açılır. Ayrıca kırmızı domates gören ve yiyen kişilerin eline yüklü bir para geçecektir. Bu kazancı üzerinden parasını biriktirmeye ve mutlu bir yaşam sürmeye üzerine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Domates Yemek

Rüyada kırmızı domates yemek iki farklı şekilde ele alınır. Mevsiminde yenen domates açısından iş ve sosyal yaşamda başarılı günleri işaret eder. Büyük paralar kazanacak ve bolluk, bereket içerisinde bir yaşam süreceğine delalet eder. Eğer mevsimi dışında bir domates yenirse, o vakit iş hayatında sıkıntı gönderin yaşanacağı ve yaklaşmakta olan üzüntülü bir dönemi anlatmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Doğradığını Görmek

Rüyada domates doğradığını görmek hem olumlu hem olumsuz şekilde yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin hayırlı ve iyi işler karşısında müjdeli haberler alacağına işarettir. Aynı zamanda kişinin hayatında bazı yanlışlar yapacağı üzerine de yorulur. Eğer rüya sahibi esnaflık yapıyor ise işi konusunda bazı kötü haberler ile maddi kayıplar yaşayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Domates Almak

Rüyada çürük domates almak rüya sahibinin etrafındaki bir kişinin hakkında kötü sözler söyleyeceği üzerine rivayet edilir. Arkadaş çevresindeki bazı kişilerin yalan yanlış haberler yapacağı ve bu haberleri yayacağı üzerine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Toplamak

Rüyada domates almak ve domates toplamak aynı biçimde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi eğer rüyasında domates topluyorsa kısa zaman içerisinde müjdeli bir haber alacağı üzerine yorumlanır. Haneye bereket ve bolluk gireceği, aynı zamanda iş konusunda başarılı bir dönem geçireceği üzerine işaret eder. Eğer rüya sahibi bekar ise karşına iyi bir kısmet çıkacağına işarettir. Eğer bu kişi borçlu ise o zaman tüm borçlarından kurtulacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Domates Görmek

Rüyada pişmiş domates görmek üçkağıt ve hile ile elde edilecek kazançlara işaret eder. Başka rüya alimlerine göre ise rüyasında pişmiş domates gören kişiler çevresinden saygınlık görecektir. Haklı bir övgü alacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Domates Görmek

Rüyada yeşil domates görmek iyi bir kazanca işaret eder. Ancak rüyada domates eğer hem yeşil hem de ekşi ise bu işaret değildir. Bazı rüya alimlerine göre ise kişinin yapacağı iyilikler üzerinden sevap kazanacağı ve pek çok insanın hayatında önemli olumlu gelişmeler sağlayacağı üzerine işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin dünyevi yaşamdan uzaklaşarak manevi bir hayata doğru gideceği üzerine delalet eder. Duruma göre insanların yardım edeceğine, böylece sevap mertebesine yükseleceğine ve işlerinin de yoluna gireceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Görmek

Rüyada domates görmek rüya sahibinin şansının yaver gideceğini üzerine yorulur. Kişiyi güzel ve iyi şeylerin beklediği ve kısa zamanda bunlara kavuşacağına delalet eder. Özellikle beklenmedik bazı olumlu gelişmeler ile karşı karşıya kalınacağını anlatır. Tabii burada domatesin rengi ya da tadı ile beraber pek çok durum olumlu veya olumsuz şekilde rüyayı değiştirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates görmek işinizin güzel olmasına ve kariyerinizin yükselmesine delalettir. Mal ve nimete işaret eden domates Rüyası berekettir. Rüyada görülen domates çabucak gelecek, helal kısmettir. Domates ne kadar güzelse kısmet de o kadar güzeldir. Domates bahçesi murada ermeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mevsiminde domates görülmesi bereket ve bolluğa işarettir. Mevsim dışında görülmesi geçim sıkıntısına rivayettir. Kırmızı domates altına, yeşil domates görülmesi ise gümüş yada nakit paraya delalet eder. Rüyada çürük veya ekşi domates görülmesi hayırla tabir edilmez. Çünkü tadı ekşi ve acıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates tohumu veya fidesini görmek, ekinlerinden hasıl olacak rızka alamettir. Domates fidesi yada tohumunu görmek gam ve kedere ve şiddetin kalkmasına, ağrı ve hastalıkların iyileşip şifa bulmasına delâlet eder. Rüyayı görenin ümit ettiği şeylerin gerçekleşmesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates yemek: Rüyada mevsiminde domates yemek, rızk ve menfaat ile tabir olunur. Tersi zıddıdır. Bazen da domates yediğini görmek, kolay elde edilen rızka alamettir. Yenilen domates mal ve nimete delâlet eder. Rüyada yenilen domates kolaylıkla elde edilen bir mala işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates tarlası: birbiri ardınca meydana gelecek fayda ve rızıktır. Bu tarlayı satın almak veya ona malik olmak, servet ve mülke sahip olmaktır. O kişi fakirse, zengin olur, bekârsa evlenir, talebeyse, ilim tahsil eder. Günahkârsa, tövbe eder ve tövbesinin meyvesi de hayırlı olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates görmek neye işarettir?

Rüyada domates almak: Elini havaya uzatıp domates almak, mülke ve nimete malik olmaya işarettir. Tamamen yetişmiş ve kemale ermiş kırmızı domates aldığını görmek, vücudun sıhhatine da yorumlanır. Domates tarlasından domates almak selâmete ermeye ve hastalıktan şifaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates almak: O senenin feyiz ve bereketine işarettir. Satıcıdan domates aldığınızı görmek, sizi ve Ailenizi sevinç ve mutluluğa götürecek bazı haberlere delalet eder. Aldığı domateslerden bir kısmının çürümesi, haram mala işarettir. Elinden mal ve nimetin bir kısmının gideceğine yorulur.

Bekar bir kimsenin rüyasında domates görmesi yakın zamanda evlenmesine yorulur. Bir diğer tabire göre rüyada domates görmek, ele geçecek paraya yorulur. Rüyada domates kesmek kolay yoldan kazanılacak rızk demektir. Rüyasında domates kestiğini gören kişinin mal ve parasının çokluğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates görmenin tabiri, talih ve kısmetin sonuna kadar rüya sahibinin yanında olacağına delalet eder. Rüyada domatesi görme şekline göre, yorumlarda bazı değişiklikler olabilir. Fakat genel manada rüyada domates görmenin hikmeti, kısmet ve güzellik anlamıyla yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Görmek

Domates, çok eski zamanlarda insanların tükettiği sebzedir. Dolayısıyla her devirde rüyada domates ile ilgili yorumlar yapılmıştır. Eski Müslüman alimler, rüyada domates görmeniz fazileti yüksek bir iş için çaba gösterme manasına geldiğini söylerler.

Kişinin ticaretinin güzel meyve vereceğinin işareti olduğunu yorumlarlar. Bugünkü Müslüman rüya yorumcuları, rüyada domates görmenin şansa ve talihe işaret ettiğini belirtirler. Rüyada domates görmenin, gerçek hayattaki talih kuşu deyiminin aynı olduğu söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domatesi görmenin tabircilere göre rivayeti üçtür. Birincisi hayatta önemli işler başarılacağına, kısmet kapılarının sonuna kadar açılacağına işaret eder. İkinci işaret edilen nokta, emek verilen bir işin veya olgunun, sonuç döneminin çok iyi geçeceğini söylerler.

Üçüncü mana ise rüyada domates yemenin, bir uyarı olduğu söylenir. Rüya sahibine domates yoluyla ilahi mesaj verilir. Rüya sahibinin kendisini hemen düzeltmesi ve doğru yolda olabildiğince ilerlemesi tavsiye edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Toplamak

Rüyada domates toplamak, yapılan bir işin sonucunun alınacağına işaret eder. Kişinin hayatında icra ettiği bir işte sonucu kısa zamanda alacağına yorumlanır. Rüyada domates toplamak, hasadı toplamak şeklinde anlamlandırıldığı için kişi adına olumlu yorumlanır. Rüya sahibinin evinde bereketin artacağına, ev ahalisiyle çok iyi anlaşacağına rivayet edilir. Rüyada görülen toplama işlemi, gerçek hayatta sonuca yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Domates Görmek

Rüyada henüz tam pişmemiş yeşil domates görmek, erken hareket edilebileceği ve hataya düşülebileceği anlamına gelir. Kişinin bir işte çok aceleci davrandığı, bu yüzden zarara uğrayacağı manasında ifade edilir. Rüyada yeşil domates topladığını görmek arzu edilmeyecek problemler manasına gelir. Fakat bu sorunları kişi kendi elleriyle inşa eder. Yeşil domates yediğini görmek, hayırlı bir iş yapılması gerektiğini işaret eder. Rüya sahibinin tez evvel fakirlere ekmek veya yemek davet etmesi gerektiği üzerinde durulmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Tarlası Görmek

Güzel olan kazançlara rivayet edilir. Rüyada domates tarlasında olduğunu görüp bunlara karışmadığını görmek, ez zaman içinde kurtuluşu müjdeler. Kişinin helal yoldan kazanç elde etmek istediği, günahlardan uzak durmaya çalıştığını ifade eder. Rüyada domates tarlası görüp domates fidanlarını ezdiğini görmek, zorlukların bir anda kişinin karşısına çıkacağı manasına geli
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişen Domates Görmek

Rüyada pişen domates görmek veya domatesleri pişirdiğini görmek, akılla hareket edilmediğini, kalben zayıf olunduğuna işarettir. Rüya sahibinin aklını kullanması gerektiği, kalbinin sesine kulak vermesine ihtiyacı olduğuna rivayet edilir. İslam alimleri rüyada pişen domatesleri, kişinin henüz ham olduğunu, araştırıp okuması gerektiğini ifade ettiğini söylerler.

Rüya sahibine bir işaret olduğu belirtilir. Kişinin çalışmadan hiçbir şey elde edemeyeceğinin bir nevi anlatımı şeklindedir. Rüyada pişmiş domatesleri yediğini görmek, azimle yapılan bir işten istediğini almaya işaret tekabül eder. Rüyada görülen domateslerin pişmediğini ama yendiğini görmek, zorlu karşılaşmalar yaşanacağına yorumlanır. Kişinin bu dönemlerde dikkatle davranması alimler tarafından tavsiye edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Satmak

Rüyada domates sattığını görmek, alın teri ve el emeğine verilen emeğin açıklaması şeklindedir. İslam alimleri, rüyasında domates sattığını gören kişinin pek hayırlı bir işte insanlara fayda sağlayacağını ifade etmişlerdir. Rüyada domates satıp kazanç elde ettiğini görmek, zekat manasına gelir. Zekatın eksik ödenmesi durumunda kişinin bu rüyayı gördüğü üzerine çeşitli hikmetli görüşler vardır. Bunun üzerine kişinin tez zaman zekat çıkarması gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada domates görmek hayırlı ve güzel olana işaret eder. Müjdeli ve sevindirici şeyler duymaya delalet eder. Domates genel olarak iyi şeylere ve beklenmedik anda meydana gelecek olan gelişmelere işaret ederken bazen de karşılaşılacak olan sıkıntıya, üzüntüye ve zorluklara işarettir. Zamanında görülen domates kısmete, şansa, berekete ve kazanca işaret eder. Domatesin tadı eğer mayhoşsa rüya için hayır gelmeyecek yorumu yapılır. Eğer domates yetişmiş ve kırmızı ise yani tatlıysa bu kazancın artışına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Almak

Rüyada domates almak da domates toplamak da aynı şekilde yorumlanır. Rüyasında domates toplayan kişi, uzun zamandır beklediği bir haberi, hiç beklemediği bir anda alacak ve çok sevinecek demektir. Domates toplamak kısmet, bereket gibi güzel işlerin de habercisidir. Evlenmek isteyen bu rüyayı görse kısmeti açılır. Borçlu bir kimse bu rüyayı görse tüm borçlarından kurtulur. İş sahibi olan bir kişi domates satın aldığını veya topladığını görse, çalışma hayatında birçok başarı elde etmesi sonucu eline yüklü miktarda para geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Domates Görmek

Rüyada kuru domates gören kişi geçimini hayırlı ama biraz da zorlu yollardan kazanır. bu rüya meşakkat çekmeden bazı hayırlara ulaşamayacağınıza; sonucunda tüm sıkıntılarınıza değecek, her anlamda güzel ve hayırlı neticeler elde edeceğinize yorulabilmektedir. Kuru domates, sıkıntı ile elde edecek mala, zorlukla birlikte size ulaşacak kolaylığa da yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Ölünün Domates İstemesi

Rüyada ölünün gören kişiden domates istemesi, kendisinin arkasından hayır dua beklediğinin bir göstergesidir. Bu nedenle bu rüyayı gören kişi, o ölünün arkasından dua okumalı ve sadaka vermelidir. Bazen de bu rüya eğer ölen kişi tanınmıyorsa sizin yapacağınız amellere de işaret eder. Rüya sahibi eğer insanlara yardım eder ve günahlardan sakınıp sevaplara yönelirse, hem bu dünyada hem de ahirette ferahlar ve kendisine her anlamda kolaylık erişi
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sayısı Bilinmeyen Domates

Rüyada sayısı bilinmeyecek kadar çok olan domates, çok büyük bir para ve hesabı olmayan maldır. Sayısız domates gören kişinin eline çok miktarda mal mülk geçer. Bu rüya sizin her anlamda büyük işler gerçekleştirip bunların sonucunda büyük karlar elde edeceğinize yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Konservesi Görmek

Domates konservesi uzun süredir görüşmediğiniz bir arkadaşınızdan alacağınız haberdir. Bazen de bu rüya eskimiş, unutulmaya yüz tutmuş bir hadisenin tekrar canlanmasına; uzun süredir beklediğiniz bir haberin size ulaşmasına, çok uzak bir arkadaştan alacağınız müjdeli bir habere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Domates Görmek

Rüyada pişmiş ya da çiğ domates hayırlı olmayan, hiç alın teri dökülmeden, hile ile üç kâğıt ile kazanılan haram para anlamına gelir. Pişmiş domates bazen, olgunlaşmaya, sebat eden ve herkes tarafından ahlakı övülen bir adama, ele geçecek maldan biriktirmeye veya mal toplamaya da yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilimlenmiş Domates Görmek

Dilimlenmiş domates taksim edilmiş para veya maldır. Bu rüyayı gören kimse ortaklaşa bir mal edinir veya taksim edilmiş paradan payına düşeni alır. Bazen de bu rüya gören kişi için zaman içinde ulaşacak hayır ve berekettir. Hemen olmasa da belirli bir süre içerisinde elinize büyük bir para geçer veya hayatınızın farklı alanlarında başınıza güzel olaylar gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Dikmek

Rüyasında domates diken kimse gelecek için bazı yatırımlarda bulunur. Bu rüya sizin uzun vadede yapacağınız işlerin, gelecekte size fayda sağlayacak yatırımların, para biriktirmenin veya mal toplamanın sembolüdür. Bazen de bu rüya sizden doğacak evlatlara ve ileride onlardan göreceğiniz faydaya da işarete eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Toplamak

Rüyada bir bostandan ya da bir tarladan domates toplamak, eli kulağında olan hayırlı bir iş ya da haber anlamına gelir. Domatesin manavdan ya da pazardan alınması da aynı şekilde yorumlanır. Domates toplamak berekete, nimetlerin çoğalmasına, kar elde etmeye, ele geçecek yüklü miktarda paraya, karlı işler gerçekleştirmeye, kişinin manevi hayatına, derecenin artmasına, makam sahibi olmaya da işaret edebilmektedir.
Rüyada Yeşil Domates Görmek

Rüyada yeşil domates görmek kazanca işaret eder. Eğer domates yeşil ve ekşi ise bu durum iyiye delalet etmez. Bu rüya bazen de kişinin dini durumunun bir göstergesidir. Yeşil domates toplayan kimse, yapacağı çok büyük bir iyilik sonucu sevap kazanır ve derecesi yükselir. Yeşil domates yiyen kişi dünyevi olandan uzaklaşarak kendini maneviyata yönlendirir.
Rüyada Kırmızı Domates Görmek

Rüyada kırmızı domates görmek değerli eşyalara işaret eder. Ziynet eşyası anlamına gelir. Kırmızı, olgun domates daima hayırlara işaret eder. Kırmızı domates yiyenin eline yüklü bir para geçer. Kırmızı bir domates doğramak kazancının biriktirmek ve tasarruf etmektir. Kırmızı bir domates satın alan kişi hayatı boyunca huzur ve mutlulukla yaşar.
Rüyada Domates Yemek

Rüyada domates yemek hayırlı kısmetlere işaret eder. Rüyasında kırmızı domates yediğini gören kişinin hayat yolu hep aydınlık ve güzeldir. Kısmeti bol şansı açıktır. Çevresi ferah ve geniştir. Hanesinde rızkı bol, evlatları hayırlıdır. Rüyasında kırmızı domates yediğini gören kişinin hem hane halkı çoğalır hem de kazancı ve rızkı artar.
Rüyada Bahçede Domates Görmek

Bu rüya sadece sizi değil, tüm ailenizi mutlu edecek ve hepinizi oldukça ferahlatacak bir haber almaya işaret eder. Özellikle ailevi sorunlar yaşayan kimse bu rüyayı görse yakın zamanda feraha erer ve tüm sıkıntılarından kurtulur. Bahçe domatesi, kolaylıkla kazanacağınız helal paradır. Bazen de bu rüya sıkıntı çekmeden mal biriktirmeye veya geçimini hayırlı yollardan sağlamaya da yorulabilmektedir.
Rüyada Domates Çekirdeği Görmek

Rüyada görülen domates çekirdekleri evladın sembolüdür. Bu nedenle çocuğu olmayan bir kişi bu rüyayı görse, eğer evli ise yakında bir evlada sahip olur. Çok miktarda görülen çekirdek sizin de birkaç çocuğunuz olacağına işarettir. Eğer çekirdek büyükse sizden gelecek nesil ahlaklı, eğitimli ve okumuş kişiler olur. Küçük çekirdekler az çocuğa bazen de ele geçecek az miktarda paraya da yorulabilmektedir.
Rüyada Ekşi Domates Görmek

Rüyada görülen ekşi domates bazen keder ve üzüntüdür. Bu nedenle rüyasında ekşi domates yiyen kimse kedere düşer veya kısa süreli bir sıkıntı yaşar. Bu rüya bazen de faydasız ilme, kişiye hayırlı olmayan kazanca da yorulabilmektedir.
Rüyada Domates Kabuğu Görmek

Rüyada gördüğünüz domates kabuğu genellikle israf ettiğiniz veya hor kullandığınız malınız ve paranızdır. Domatesi soyup kabuğunu atan kişi, çok kazanırken elindeki malın değerini bilmez ve onu yanlış yollarda harcar. Bazen de bu rüya kısa süre sonra elinizden çıkacak bir miktar paranın göstergesidir. Alışveriş sonucunda bir şey satın alıp malınızın bir kısmını verirsiniz.
Rüyada Yaz Mevsiminde Domates Görmek

Rüyada yazın domates görmek mevsiminde olduğu için hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bu, sizin için her şeyi güzel ve bereketli olacağına, her anlamda sıkıntıdan kurtulup feraha ereceğinize, eğer bir üzüntünüz varsa kısa sürede bunu atlatacağınıza işaret eder.
Rüyada Domates Fidanı Görmek

Rüyada görülen domates fidanı, sizi bekleyen hemen ulaşamayacağınız fakat bir süre sonra elinize geçecek olan mal ve paradır. bu rüya genellikle kişinin kazancının bir sembolüdür. Çalışmalarınızın sonucunda elde edeceğiniz başarıya ve hedeflerinize bir bir ulaşacağınıza yorulabilmektedir.
Rüyada Çürük Domates Görmek

Böyle bir rüya size karşı yapılan bir uyarıdır. Çevrenizde bulunan arkadaşlarınızdan sizin için hayırlı olmayan ve sizin hakkınızda yalan yanlış haberler yayan bir kişinin var olduğunun ve onun yüzünden arkadaşlarınız arasında kötü bir nama kavuştuğunuzun habercisidir.
Rüyada Taze Domates Görmek

Rüyada görülen taze domates bereketli her anlamda kazançlı bir döneme girdiğinizin ve bu dönemi iyi değerlendirip eğer para biriktirirseniz ileride rahat edeceğinizin göstergesidir. Taze domates her anlamda yaşayacağınız güzel günlerin göstergesidir. Bu iş hayatınızda da aile hayatınızda da olabilir. Her anlamda ferahlayacağınıza ve kısmetlerinizin artacağı bir sürece girip aile hayatında huzuru bulup iş hayatında da oldukça büyük karlar elde edersiniz.
Rüyada Domates Suyu Görmek

Rüyada görülen domates suyu, size uzak bir akrabanızdan ulaşacak mala, ganimete veya mirasa yorulur. bu rüya hiç beklemediniz bir yerden kar elde etmeye, uzaktan ulaşacak habere veya paraya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Domates Salçası Görmek

Domates salçası, bereketli ve kazançlı bir işin göstergesidir. Bu rüyayı gören kimse, işinde başarılı olur veya kendisine oldukça büyük bir kar getirecek bir işe girer. Bazen de bu rüya kişinin konacağı büyük bir mirastır. Rüyasında domates salçası yapa kişi, kendisine yeni bir ev alır veya bulunduğu evi değiştirerek başka bir yere taşınır.
Rüyada Ezilmiş Domates Görmek

Rüyada görülen ezilmiş domates, haram mal veya paradır. ezilmiş domates gören kişinin eline gayri meşru yollardan bir mal ulaşır. Bazen de bu rüya hayırsız kazanca işarete der. Ezilmiş domates alan kişi, kendisine faydası olmayan iller peşinde koşarak hayırsız para elde eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
2 Üye ve 414 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13395
Dün : 23857
Toplam : 48071728
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...