Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+31 oy
1.0k okuma
Güll1 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Hâlâ rüyamın etkisindeyim. Ben uyumadan önce Allah'ıma aklımdan ve kalbimden sil diye dua ettim ve ardından uyudum. Rüyamda çocuk karşımda oturmuş birileryle sohbet ediyordu. Ben onun karşısındaydım ama o beni görmüyordu. Ben onun saçına ve ensesine  dokundum, yüzünü okşadım ve dokunuşu hissettim. Ensesinin sıcaklığını bile hissettim. Rüya gördüğümün de farkındaydım. Ben ona"beni seviyor musun? Dedim o beni duymadı. Daha sonra ben ağlamaya başladım ve ben aslında  rüya görüyormuşum  rüyamda rüyadan uyandım ve rüyam bitti.

(Ben onu unutmak istediğimden beri rüyalarıma neden girmeye başladı )
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyaların altına sizlerde fikir ve goruslerinizi ekleyerek yorum ve rüya beğenerek puanınızi yüksekte bilirsiniz
yorum_isteyen Rüyakar (3.2k puan)  
anladım şu an yazdım yorumlarsanız teşekkür ederim.
Nida nida Rüyazede (1.9k puan)  
Bende bazen görüyorum özlemden kaynaklı oluyor bence
Mira küçük Karabasan (374 puan)  
Rüyada ağlamışsan bu iyi yorumlanır güleceğine delalet yani en iyi kararı vermişsin onu unutmak senin için daha hayırlı olucak

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+19 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Değerli okuyucu , ne kadar dua etmek güzel ve hayırlı olsada bu duanız biraz üzücü olmuşa benziyor, kalbinizden çıkarmak istediğiniz anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız yada eski bir ilişki ve bu rüyanıza yansımış , etkisinde kalmanız çok doğal  rüyanız analizini hem psikolojik hemde ruhani
Biz rüyalarımızda genelde etkilendiğimiz , hatırlamak istemedigimiz , kaçtığımız şeyleri daha yoğun görürüz genelde ters psikoloji gibi biz kaçarız ama rüya da kovalanır iz, serbest bırakmadığınız için rüyada onu sürekli görüyorsunuz ve ilişki sürecinde genelde görülmez mutluyken de rüyalarda genelde sevgilimizle olan olguları göremiyoruz ayrılınca beyin zihin bundan etkileniyor haliyle de duygularımızda etkileniyor , etkilenme sürecinin rüyaları bunlar zamanla azalır ruhen ilgiyi enerjiyi oraya yoruyoruz zihin ve bilinci de oraya yoruyoruz haliyle ruyalarimizda böyle şekilleniyor , tam bağları kopartinca zihinen kopartinca bazen duygular kopmuyor mantıkta herşey bitmiş olabilir ama ruhen duygular olarak bitmemiş durumda , rüyanız analiz olarak böyle ama herhangi bir tabir almıyor tabir olacak simge yok , onunla olan olayları zihin hâlâ yaşıyor olabilir ve bu rüyalarınıza yansıyor bu durum bir süre daha devam edebilir zaten rüyada haberci ve ikaz simgesi görürsem illaki bunu belirtirim zihnen ve duygusal olarak dinlenmeniz gerekiyor olabilir.
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Onunla aramız iyiyken de böyle rüya görmüştüm. Bana ilginç geldi açıkçası.
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Çocukla aramda telepatik bağ var mı acaba? Çok merak ediyorum
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Bana zaman ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim :)
+16 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyada ki sahne ,ve olaylar  sevgi bağlarının kopmak üzere olduğunu simgeliyor , sizin onun karşısında siniz ve sizi görmüyor sahnede yaşanan bu olay gerçek yaşantıda size karşı yaptıklarının yansıması olabilir siz kendinizi kanıtlamış ve başarısız olmuş olabilirsiniz ,siz beklediğiniz değeri görmemiş olabilirsiniz.


Sahnede dokunmak hissetmek fiziken ve duygusal yıpranmalara işaret ediyor , sizler fiziken de karşı tarafın dikkatini çekmek ilişki içinde üstünüze düşeni yapmış olabilirsiniz ve karşı taraftan aldığınız tepkiler sizi kırmış olabilir.


Sahnede yaşanan bir diğer olgu , beni seviyor musun demen ve sizi duymuyor olması bu ilişkide ki ana sorunun temelleri olabilir , sizi yıpratan konunun başlığı olabilir güvensizlik belirtisi olabilir. Ağlamak da bu güvensizliği psikolojik açıdan yaşanılan yıpranmayı anlatıyor dışarda yani günlük yaşantınızda yasamadiginiz duygular rüyalar yoluyla yaşamış durumdasınız.
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Anlattığınız her şey gerçekte yaşadım maalesef. Değer görmedim. Neyse hayırlısı olsun
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Sağ olun, hayırlı akşamlar
+11 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yok ama sen kuruyorsun , yogunlasiyorsun ona ve rüyan gerçekten masala dönüşüyor süpritel uygulamalar uyguluyorsan eğer işe yarıyor gibi duruyor ama sen üzülmüş olabilirsin bu konuda
+11 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Dediğin gibi hayırlısı seni görmek istemeyeni serbest kıl, seni görmezden gelen biri ise seni zaten hiç haketmemistir sana değer verenler ile vakit geçir hayat kısa üzülmeye değmiyor ki tekrardan hakkında hayırlısı olsun hayırlı akşamlar.
+15 oy
Bircankrk Rüyakar (2.3k puan)  
Ruyaniz bilinçaltı gibi geldi. Aslında onu hayatınızda istiyorsunuz ama ayni zamanda size acı verdiği için unutmakta istiyorsunuz. İnsan en çok nelerden kaçarsa ne kadar korku varsa hep onları görürüz ruyamizda. Unutmaya başladığınızda ruyalariniza da girmeyecek artık. :)
+11 oy
Boncuk Karabasan (539 puan)  
Ben sevdiğin kişinin sana karşı bişeyler hissetmediği şeklinde yorumladım. Çünkü ona dokunusunu seslenisini hiçbir şekilde duymuyor.

İlgili rüyalar

+4 oy
2 yorum 145 okuma
Likya 7 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
0 oy
0 yorum 14 okuma
+1 oy
1 yorum 30 okuma
Cansuu2727 29 Şubat Rüya kategorisinde Cansuu2727 Karabasan (-1,944 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 101 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

331 Aktif
0 Üye ve 331 misafir
Bugün : 1843
Dün : 13860
Toplam : 47842271
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...