Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
589 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Aşırı heyecan içinde olunduğuna veya kişiyi tedirgin eden bir bekleyişin üzün sürmesi yüzünden strese sebep olduğu şeklinde yorumlanabilir. Voleybol topu çocukluk çağında içe kapanık olunduğuna ve kişinin yetişkinliği boyunca da duygularını açığa vurmak için zorlandığına delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

32 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Odaklanmakta zorlanmaya delalettir. Rüyada voleybol görmek kişinin özellikle meslek hayatında ve dolaylı yollardan özel hayatında da yaşadığı kafa karışıklığının, olumsuz durumlara yol açacağına delalettir. Ekonomik anlamda gelir ve gider dengesizliğini işaret eder. Rüya sahibinin tasarruflu ve idareli olması durumunda refaha ereceği rivayet edilir.

Sağlıkla müjdelenmek demektir. Hareketli bir hayata, keyifli vakit geçirmeye, meslekte çok zorlu durumlarla karşılaşmadan ilerlemeye delalettir. Çalışkanlığı ile kişinin kariyere, refaha sahip olacağı ve istediği her şeye alın teriyle, çabasıyla sahip olacağı tabir edilir.

Çalışma hayatıyla tabir edilen bu rüya, meslek yaşantısında kariyeri müjdeler. Ticaretle uğraşan kimse için yeni iş kollarını, çalışanların ise yeni alanlara atılmaları rivayet edilir. Meslek hayatında yükselmek adına yeteneklerin ve iş bitiriciliğin ortaya çıkartılması gerektiği tabir edilir.

Çok kişiyle basketbol oynamak rüyada kabiliyetli ve iyi niyetli kimselerle beraber iş yapmaya işaret eder. Rüyada tek başına oynamak ve oyunda başarılı olmak, meslek hayatında itibar ve kariyer sahibi olmaya delalettir.

Dikkat dağınıklığını işaret eder. Rüya sahibinin mantıklı düşünmek için kendine vakit vermediğine, acele karar vererek fırsatları kaçırdığına ve hatalar yaptığına delalettir. Farklı açılardan bakılması gereken durumlarla karşılaşacağı tabir edilir. Rüyada görülen basketbol topunun en sık rastlanan tabirlerinden biri de keyifli, heyecanlı ve hızlı geçecek bir sürece işaret etmesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada voleybol oynadığını görmek, mesut ve neşeli günler geçirileceğine işarettir.Bir kimsenin rüyada voleybol oyunu görmesi, seyretmesi ve kendisinin oynaması, ayni şekilde yorumlanır. Gelecek günlerinin neşeli ve sevinçli olacağına işarettir denilmiştir.Rüyada voleybol oynadığınızı görmek, kısa zaman sonra mutlu günlere girmekte olduğunuza işarettir. Bir voleybol şampiyonasına katıldığınızı görmek, hayatınızda lehinize olacak önemli değişikliklerin meydana geleceğine, bir voleybol maçı seyrettiğinizi görmek, kendinize yeni çevre ve arkadaşlar edinme ihtiyacı duyacağınıza işaret sayılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada voleybol oynamak, problemlerin sona erecek olduğunu işaret eden rüya, kişinin tek başına verdiği mücadelede yeni destekler alacağını ve arkadaşları ve dostları sayesinde içinde bulunduğu kasvetli durumdan daha kolay bir şekilde çıkacağını bildirir. Takım çalışması yaparak işyerinde pek çok sorunun üstesinden gelecek olan rüya sahibinin yeni hedeflere doğru yol alacağını, geçmişi tamamen geride bırakarak geleceğe odaklı şekilde yaşayacağını, ele geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, beklemeden harekete geçeceğini, atılım yaparak kendisini en iyi şekilde temsil edeceğini de işaret eder. Dönüm noktasında olan kişilerin alacakları kararların doğru olacağını ve tereddüt etmeden girişimde bulunmaları gerektiğini, her hareketin kişiye daha iyi bir gelecek sağlayacak fırsatlara dönüşeceğini de müjdeleyen güzel bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Bir Grupla Voleybol Oynamak

Yakın aile ve arkadaş çevresi ile birlikte geçirilecek güzel zamanlara, aile içinde birliğin güç kazanacağı bu süreçte kişinin ailesinden kalacak olan gayrimenkullerden elde edeceği gelir sayesinde ev alacağı ya da yeni bir iş atılımı yapmak için girişimlerde bulunacağını tabir eder. Yenilenme isteği duyan rüya sahibinin hayatındaki kötü unsurları yok ederek daha pozitif düşüncelerle hareket edeceğini, şansın kendisinden yana olduğunun bilincinde olarak hedefine konsantre olacağını ve mutluluğunun uzun süreceğini tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Başına Voleybol Olmak

Ciddi bir sorunun içinde kalan ve tek başına çözüm bulmakta zorlanan rüya sahibinin verdiği mücadelenin bir süre daha devam edeceğine işarettir. Zor geçecek bir zamanın sonunda kişinin istediği rahata kavuşacağını ancak bunun şu sıralar mümkün olmayacağını, yılmadan hareket ederek bir süre daha bu koşullara dayanması gerektiğini alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Oynamanın Psikolojik Yorumu

Tutarlılık konusunda zorlanan kişilerin hayatlarını değiştirmek isteklerini daim tutamadıklarını, yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri fırsatları değerlendiremedikleri için kendilerine karşı öfke duyduklarını da işaret eder. Düzene sokulmak istenen bir yaşamı ve sorunlardan kurtulmak, farklı başlangıçlar yapmak için fırsat beklendiğini de alamet eden sembollerden biridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada voleybol görmek, rüya sahibinin kararsızlığı nedeniyle sürekli daldan dala konacağına ve bu yüzden işlerine gereken konsantrasyonu sağlayamayacağını, işleri birbirine sokacağı ve bir türlü düzene girmeyen hayatı yüzünden de özel yaşamında problemlerle karşılaşacağına işaret eder. Voleybol görmek aynı zamanda gelir düzensizliği, elde edilen maddi gücün doğru ve verimli kullanılamadığı, kişinin daha iyi bir yaşama sahip olması gerekirken, hala borçlarla boğuşmak zorunda kaldığını alamet eder. Geleceğe dair net bir yol çizemeyen rüya sahibinin kendisine hedef belirlememiş olması da bundan sonraki hayatını olumsuz etkileyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Oynamak

Açık alanda voleybol oynadığını görmek kendi işini yapan kişilerin çok güçlü rakiplerle baş etmek zorunda kalması ve bekledikleri başarıyı geç elde edecek olmaları anlamını taşır. Bir salonda voleybol oynadığını görmek ise iş ile ilgili yapılacak toplantılara, önemli görüşmelere ve stresli günlere delalet eder. Bu rüya bazen kişinin sahip olduğu kısmetleri başkalarına kaçıracağına ve elinden kaçan fırsatlar yüzünden pişmanlık yaşayıp ders alacağına da yorumlanır. İki kişiyle karşılıklı voleybol oynadığını gören kimseler bekar ise evlilik konusunda kararsızlık yaşarlar. Evli kişiler için de eşleriyle aralarında uzun süreler boyunca çözülemeyen bir sorunun yeniden gündeme gelmesine ve bitmeyen tartışmalar yaşanacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Topu Görmek

Voleybol topu ele geçen bir fırsat ve kişinin çok istediği bir başarı anlamına gelir. Ancak sahip olunan başarının tek başına yeterli olmayacağına ve kişinin bundan sonra da alacağı kararlar sayesinde bu fırsatı başka şekillerde kullanması gerektiğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Görmenin Psikolojik Yorumu

Aşırı heyecan içinde olunduğuna veya kişiyi tedirgin eden bir bekleyişin üzün sürmesi yüzünden strese sebep olduğu şeklinde yorumlanabilir. Voleybol topu çocukluk çağında içe kapanık olunduğuna ve kişinin yetişkinliği boyunca da duygularını açığa vurmak için zorlandığına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada voleybol oynamak ve oynayanları görmek kısa zaman sonra güzel günlerin yaşanacağına işarettir. Bir voleybol şampiyonasına katıldığını görmek sizin için çok güzel değişikliklerin ve olayların başlangıcına işaret eder.
Bir voleybol maçı izlediğini görmek, edinilecek olan yine arkadaşlara ve yeni sosyal çevreye kavuşmaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol oynamak, birçok açıdan takdir edilen işlere tek başına girip muzaffer bir şekilde o işleri başarmak demektir. Kirmani (r.a) buyurmuştur ki: Rüyada voleybol oynadığını görmek, kişinin kendi eksiklerini ve kusurlarını kabul etmesine işarettir. Rüyada voleybol oynayan birilerini görmek, kendi öz benliğine doğru uhrevi bir yolculuğa çıkmasına delalettir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Oynamak

Rüyada voleybol oynamak, rüyayı gören kişinin yakın zaman içinde sorunlarının sona ereceğine yaşadığı sıkıntı ve dertlerin soncunda psikolojik olarak yıpranan rüya sahibinin arkadaş ve dostları sayesinde eski haline kolaylıkla döneceğine ve kasvetten kurtulacağına delalet eder. Aynı zamanda bazı âlimlere göre rüyada voleybol oynadığını görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatı içinde hep beraber yapılan çalışmalar sonucunda büyük başarılara imza atacağına, birlikten doğan kuvvet ile iş yaşamında başarı ve kazancı elde edecek olmaya da yorumlanıyor. Rüyada voleybol oynamak aynı zamanda rüya sahibinin bu dönem içinde alacağı kararlar sonrasında hayatının oldukça değişeceğine bazı girişlerde bulunacağına ve önüne gelen fırsatları değerlendirerek son derece bereketli ve kazançlı olan bir dönem yaşayacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Başına Voleybol Oynadığını Görmek

Rüyada tek başına voleybol oynadığını görmek, rüyayı gören kişinin bazı önemli sorunlar ile uğraştığına bu sorunların çözümünde de tek başına kaldığına ve bu sebep ile de sorunlarının çözümünü bulmakta bir süre daha zorlanacağına bu dönemin bir süre daha devam edeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin zahmetlere karşı yılmaması sonucunda rahatta kavuşacağına da yorumlanıyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Bir Grup ile Voleybol Oynadığını Görmek

Rüyada kalabalık bir grup ile voleybol oynadığını görmek, rüyayı gören kişinin yakın zamanda içinde sevdiği kişiler ve ailesi ile bir araya geleceğine ve bu ortamdan alacağı güç ile işlerine daha önem vereceğine yorumlanıyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Oynamak İslami Anlamı

Rüyada Voleybol oynamak, bu rüyayı gören kimse yapacağı yeni şeyler ile birlikte onların takdirini kazanır. Rüyada voleybol oynadığını gören kimse için, aynı zamanda paylaşıma, desteklenmeye ve hayır duası kazanmaya delalettir. Rüyasında voleybol maçında oynarken sakatlandığını gören kimse gerçek hayatta en çok istediği şeye bir anda ve hiç beklemediği bir zaman diliminde erişir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Topu Görmek

Rüyada voleybol topu görmek kıskanılacak işler yapıp fitne fesadın çoğalmasına neden olmak demektir. Topun kendine fırlatıldığını gören kimse gerçek hayatında yeni tanışacağı insanlara karşı dikkatli ve tedbirli olmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Filesi Görmek

Rüyada voleybol filesi görmek bıkkınlığa, huzur ile başlanan bir işten tövbe ile çıkmaya, dışlanmaya, toplum tarafından itilip kakılmaya işarettir. Birçok tabire voleybol filesi aynı zamanda kadere boyun eğmeye, daha sessiz bir hayatı tercih etmeye, sözünde duran er kişiler ile tanışmaya ve yeni yollara çıkmaya işarettir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Maçı İzlemek

Rüyada voleybol maçı izlemek bir olaya tanıklık etmeye, yalancı şahide, mahkemeye çıkmaya, ifade vermeye ve devlet yetkilileri tarafından alınıp bir yere götürülmeye işarettir. Rüyasında voleybol maçı izlerken kendi gözlerini kendi elleriyle kapattığını gören kimse büyük ve alim bir kişi tarafından ziyaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Maçında Oynamak

Rüyada voleybol maçında oynamak mücadele etmeye, destek görmeye, arkadaşlar arasında takdir edilmeye işarettir. Eğer oynadığı voleybol maçında sayı attığı görülürse kalabalığın alkışları ve hayırları bu kişinin üstünde toplanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Maçına Gitmek

Rüyada voleybol maçına gitmek kalabalık bir yerde ilim hakkında konuşmak, beğeni ve alkış kazanmak manalarına gelmektedir. Rüyada voleybol maçına giderken kaybolduğunu ve panik yaptığını gören kimse gerçek hayatta muhtaç duruma düşer ve dedikoduların hedefi olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Voleybol Oynamak

Rüyada biriyle voleybol oynamak bir işi başarmak için yakın çevreden olan kişiler ile işbirliği yapmak anlamına gelmektedir. Rüyada biri ile voleybol oynayıp onu yendiğini gören kimse yakında alacağı bir haber ile birlikte mutlu olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Takımına Girmek

Rüyada voleybol takımına girmek öğrenciler için sınav başarısına işarettir. Eğer bu rüyayı gören zat işsiz ise çok yakında hayalindeki işe girecek demektir. Rüyada girdiği voleybol takımında başka bir dilde konuşulduğunu gören kimse gerçek hayatında netice alamayacağı işlerin peşinden sürüklenir ve nedamet getirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Oynayamamak

Rüyada voleybol oynayamamak heves ile başlanan bir işten pişmanlık ile ayrılmak demektir. Eğer rüya sahibi erkek ise ticarette başarısız olacaktır. Eğer rüya sahibi bir hanım ise çok yakın bir komşusu tarafından iftiraya uğrar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada voleybol oyununu seyrettiginizi veya kendinizin voleybol oynadigini görmek, neseli ve mutlu günler geçireceginize isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada voleybol oynadığını görmek, çalışma ortamının değişmesine ve yeni iş arkadaşlarının girmesine, yeni ekip çalışmasına yorumlanır. Çalışmayan kişiler de girecekleri iş yerinde iyi bir ekip ile çalışırlar. Rakiplerinize karşı çok iyi başarılarınız olabilir. Eğitim hayatınız devam ediyorsa da iyi notlar alabilirsiniz. Sizi hırslandıran ve bir şeyler başarmanıza zorlayan kişiler olabilir. İçinizdeki gücü ve hırsı ortaya çıkarabilirler. Rüyada voleybol oynayan insanlar görmek, çalışma veya eğitim hayatında karmaşa ve anlaşmazlıkların sona ereceğine yorumlanır. Kendi işini yapan kişiler de iyi bir ekip kurarlar. Yeni kişilere iş istihdam sağlayabilirsiniz. İşini kurma aşamasında olanlar da işinde iyi kişiler ile yolları kesişebilir. Rüyada arkadaşınla voleybol oynamak, yakında arkadaşınızdan bir davet almaya yorumlanır. Bir kutlama için sizi de davet edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada voleybol maçı görmek, sizi başarıdan başarıya sürükleyecek önemli projelerde yer almaya yorumlanır. Gelecek günlerde yepyeni sorumluluklar verilebilir. Yeni müşteriler kazanabilir ve birden fazla iş ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizinle tanışmak isteyen insanlar sayıca artabilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybolcu Görmek

Çalışma hayatında yoğun bir döneme girmeye ve çok çalışıp karşılığını almaya yorumlanır. Sizi iş hayatında destekleyen insanlar olabilir. Rol model gördüğünüz kişiler ile aynı ortamda bulunabilirsiniz. Rüyada voleybolcu olmak, hiç kimseden destek almadan çok başarılı olmaya yorumlanır. Başkalarından bir yardım almadan iyi şeyler başarabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Oynamak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, keyif alacağınız işlerde yer almak ve iyi keyifli bir çalışma ortamında bulunmaya yorumlanır. İş değişikliği veya yeni bir işe girerek çok daha mutlu olacağınız kendinizi gösterebileceğiniz görevler üstlenebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Görmek

Rüyada voleybol oyununu seyrettiğinizi veya kendinizin voleybol oynadığını görmek, neşeli ve mutlu günler geçireceğinize işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada voleybol oynadığını görmek, kontrolü elinde tutmaya, eğlenceli ve heyecanlı zaman geçirmeye delalettir. Rüyada voleybol oynayanları seyretmek, cesaretinizi kıran insanların sizin yerinize girişimlerde bulunarak fırsatları değerlendirdiklerine, sizin bu kişileri seyretmekle yetineceğinize delalettir. Rüyada voleybol filesi görmek, fileye olan uzaklığınız nispetince isteklerinize ulaşmak için kalan zamana delalettir. Voleybol topu ne kadar düzgün ve yeni ise, mutluluğa erişmek için seçtiğiniz yöntemin o derece doğru olduğu şeklinde yorumlanır.

Rüyada kendini voleybol antrenörü olarak görmek, insanları mutlu etmek için yalan söylemeye, başka bir kimseyi voleybol antrenörü olarak görmek, dostlarınızdan birinin sizi üzmemek için bildiği bir gerçeği sizden sakladığına delalettir. Rüyada voleybol maçı kazanmak, hesapta olmayan bir kazancın, mutlu bir haberin müjdecisidir. Rüyada voleybol sahasında kendini görmek, bazı tabirlerde ortaklaşa aşılabilecek engellere, tek başınıza hareket etmemeniz gerektiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Görmek

Rüyada voleybol oyununu seyrettiğinizi veya kendinizin voleybol oynadığını görmek, neşeli ve mutlu günler geçireceğinize işarettir.
Rüyada voleybol oynadığınızı görmek, kısa zaman sonra mutlu günlere girmekte olduğunuza, bir voleybol şampiyonasına katıldığınızı görmek, hayatınızda lehinize olarak önemli değişikliklerin meydana geleceğine işarettir.
Bir voleybol maçı seyrettiğinizi görmek, kendinize yeni muhitler ve arkadaşlar edinmek ihtiyacını duyacağınıza işaret sayılır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 21599
Dün : 23857
Toplam : 48079904
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...