Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
391 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada herhangi bir şeyi kırdığını görmek; ölüme, hüsrana uğrayacağınıza kimi zaman da günahtan sakınmaya yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

31 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kırmak ve Kırılmak

Bir kimsenin rüyada bir şeyin ve her­hangi bir şeyin, ne olursa olsun, kırıldığını görmesi, zarara işaret eder. Başka bir yoruma göre ise, ölüme işaret eder.Kişinin rüyada elinde tuttuğu bir ipin bağlı olduğu şeyin kop­tuğunu (kırıldığını) görmesi, rüya sahibinin işlerinin bozul­masına, ümitlerinin boşa çıkacağına işarettir demişlerdir.Bir kimsenin rüyada elindeki teşbihinin ipinin kırıldığını (koptuğunu) görmesi, onun (rüya sahibinin) ecelinin yaklaş­tığına veya işlerinin tamamen bozulup dağıldığına, her şeyinin alt üst olduğuna veya olacağına işarettir.İbn-i Sirin'in yorumu:Bir kimsenin rüyada kendisine ait bir eşyanın kırıldığını görmesi, bu kimsenin, bir zarara uğ­rayacağına, rüya sahibine bir zarar ziyan geleceğine işa­rettir demiştir.Kişinin rüyada bir şeyi kendisinin kırdığını görmesi, o kişinin (rüyayı görenin) başka bir kişiye zarar vereceğine işarettir.Rüyasında bir azasının (organının) kırıldığını görmek, o or­ganının yorumda (tabir edilirken) temsil ettiği yakınının ölümüne işarettir. (İnsan organlarının temsil ettiği yakın ak­rabaları vardır.) Kendi bölümünde (insanın organlarının yoru­mu bölümünde) geçtiği üzere, insan vücudunda bulunan azaların temsil ettiği yakınları vardır. Oraya bakılabilir.Genelde hoş görülmeyen bir şeyi veya herhangi bir müzik aletini kırmak veya kırıldığını görmek, hayırdır.Rüyada ucundan tutup çektiği bir ipin bağlı olduğu şeyin koptuğunu görmek, işlerinin bozulmasına, ümidinin boşa çıkmasına; tespihinin ipinin koptuğunu görmek, ecelinin yaklaştığına, yahut işlerinin dağılıp her şeyin alt üst olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir seyin, her ne olursa olsun, kirildigini görmek, zarar; bir rivayete göre de, ölüme delalet eder. Cabir ül Magribi ye göre; mekruh olan bir seyi, yahut bir müzik aletini kirmak veya kirildigini görmek, hayirdir. Rüyada ucundan tutup çektigi bir ipin bagli oldugu seyin koptugunu görmek, islerinin bozulmasina, ümidinin bosa çikmasina; tespihinin ipinin koptugunu görmek, ecelinin yaklastigina, yahut islerinin dagilip her seyin alt üst olacagina isarettir. Ibn i Sirin e göre; esyasindan birinin kirildigini görmek, bir zarar gelecegine; herhangi bir seyi kirdigini görmek, kendisinden baskasina zarar gelecegine; vücudunun bir yerinin kirildigini görmek, o azanin tabirde yazilan adamin ölümüne delalet eder. Oyun veya çalgi aletlerinden birini kirdigini gören, günahlardan çekinir, kötü hallerine pisman olarak halini düzeltir. Din ve dünyaya yarayan herhangi bir seyin kirildigini görmek, hayir degildir. Bir agacin dalini kirdigini görmek, büyük bir kimsenin oglunu sözle veya dayakla cezalandirmaktir. Bir rivayete göre o kimsenin ölümüne delalet eder. Rüyasinda bir tasi kirdigini gören, kati kalpli bir kötü kimsenin kalbini kirar. Bir kiliç kirdigini gören, insanlar arasinda yükselir. Bir tahta veya direk kirdigini gören kötü bir topluma nasihatle onlari yola getirir. Odun kirdigini gören, bir takim kötü insanlari yola getirir. Taninmis bir adamin kemigini kirdigini gören, onun malini elinden alir ve eger kirdigi kemik taninmayan bir kimsenin kemigi ise, eline mal geçer. Demir kirdigini görmek, büyük bir tüccarin islerinin bozulmasina isarettir. Bir maden parçasini kirdigini gören, kedere ve üzüntüye düser. Bazilarina göre; altin kirmak sevinç, cevher kirmak ise ahlakta fesattir. Cam veya ayna kirdigini görmek, bir kadinin incinmesine isarettir. Tahta ve kürsü kirdigini görmek, onlarin sahipleri için musibete; dis kirmak ait oldugu kimseye bela gelmesine; kandil, lamba ve benzeri esya kirmak, kadir ve kiymette noksanliga; bir rivayete göre, karisindan uzaklasmaya; bir hayvanin boynuzunu kirmak, itibarinin azalmasina delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmak ve Kırılmak Görmek

Rüyada bir şeyin, her ne olursa olsun, kırıldığını görmek, zarar; bir rivayete göre de, ölüme delalet eder. Cabir’ül-Mağribi’ye göre; mekruh olan bir şeyi, yahut bir müzik aletini kırmak veya kırıldığını görmek, hayırdır.

Rüyada ucundan tutup çektiği bir ipin bağlı olduğu şeyin koptuğunu görmek, işlerinin bozulmasına, ümidinin boşa çıkmasına; tesbihin ipinin koptuğunu görmek, ecelinin yaklaştığına, yahut işlerinin dağılıp her şeyin alt üst olacağına işarettir. İbn-i Sirin’e göre; eşyasından birinin kırıldığını görmek, bir zarar geleceğine; herhangi bir şeyi kırdığını görmek, kendisinden başkasına zarar geleceğine; vücudunun bir yerinin kırıldığını görmek, o azanın tabirde yazılan adamın ölümüne delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada oyun veya çalgı aletlerinden birini kırdığını gören, günahlardan çekinir, kötü hallerine pişman olarak halini düzeltir. Din ve dünyaya yarayan herhangi bir şeyin kırıldığını görmek, hayır değildir. Bir ağacın dalını kırdığını görmek, büyük bir kimsenin oğlunu sözle veya dayakla cezalandırmaktır. Bir rivayete göre, o kimsenin ölümüne delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bir taşı kırdığını gören, katı kalpli bir kötü kimsenin kalbini kırar. Bir kılıç kırdığını gören, insanlar arasında yükselir. Bir tahta veya direk kırdığını gören kötü bir topluma nasihatle onları yola getirir. Odun kırdığını gören, birtakım kötü insanları yola getirir. Tanınmış bir adamın kemiğini kırdığını gören, onun malını elinden alır ve eğer kırdığı kemik tanınmayan bir kimsenin kemiği ise, eline mal geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada demir kırdığını görmek, büyük bir tüccarın işlerinin bozulmasına işarettir. Bir maden parçasını kırdığını gören, kedere ve üzüntüye düşer. Bazılarına göre; altın kırmak sevinç, cevher kırmak ise ahlakta fesattır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cam veya ayna kırdığını görmek, bir kadının incinmesine işarettir. Tahta ve kürsü kırdığını görmek, onların sahipleri için musibete; diş kırmak ait olduğu kimseye bela gelmesine; kandil, lamba ve benzeri eşya kırmak, kadir ve kıymette noksanlığa; bir rivayete göre, karısından uzaklaşmaya; bir hayvanın boynuzunu kırmak, itibarının azalmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık /Kırmak Görmek

Rüyada bir şeyi gereksiz yere yahut kazara kırmak üzüntüye delalet eder. Tamiri mümkün olmayacak şekilde kırılmış olan şeyleri görmek hayırlı işlere yorulmaz.

Bkz: Rüyada Kırmak Görmek, Rüyada Altın Kırıkları Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Herhangi Bir Yerinizi Kırdığınızı Görmek

Rüyanızda herhangi bir yerini kırmak, rüyayı gören kişinin ecelinin geldiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayvan Boynuzu Kırdığınızı Görmek

Hayvan boynuzu kırmak, itibarınızı kaybedeceğinize ve artık saygı duyulmayacak bir kimse olacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Kırmak Görmek

Gerçek hayatta ve rüyada ayna iyi olarak yorumlanmaz, Ayna geçmiş zamanki insanlardan bu yana kullanılmakta olup, ayna kırıldığı zaman yakın bir vakitte hane içi veya kişisel olarak bir kötülük ile karşılaşılacağı şeklinde bilinmektedir.

Ayrıca bkz: Ayna, Kırmak
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tanıdığınız Bir Kişinin Bir Yerini Kırdığını Görmek

Rüyanızda tanıdığınız bir kişinin, bir yerini kırdığınızı görmek, onun malından faydalanacağınıza; tanımadığınız biri ise, herhangi bir yerden maddi destek göreceğinize delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sizi Günaha Sokan Bir Şeyi Kırdığını Görmek

Sizi günaha sokan bir şeyi örneğin bir müzik aleti kırmak, iyiye delalettir. Bu kimse günaha girmemek için kendine kısıtlama koyar.

Rüyanızda bir ipin koptuğunu görmek, iş hayatında düzensizlik olacağına işaret eder. Rüyada tesbih ipinin kopması, ecelin yakın olmasına ya da hayatınızın hüsran içinde olacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çalgı Aleti Kırdığını Görmek

Çalgı aleti kırmak, işlemiş olduğunuz günahlarınızdan dolayı üzüntü duyduğunuza ve daha iyi bir hayat sürdüreceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Odun Kırdığını Görmek

Rüyada odun kırmak, dinden uzak olan kimseleri dine davet edeceğinize ve sizin vasıtanızla doğru yolu bulacaklarına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tahta ya da Kürsü Kırdığını Görmek

Tahta ya da kürsü kırmak, rüya sahibine bir musibet bulaştığı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lamba ya da Aydınlatıcı Herhangi Bir Şey Kırdığınızı Görmek

Lamba ya da aydınlatıcı herhangi bir şey kırmak, saygınlık eksikliğine veya eşinden ayrılmaya işaret eder. Diş kırmak belaya; altın kırdığınızı görmek, sevinçli habere; demir kırmak, tüccar olanlar için zarara; maden parçası kırmak kedere delalettir.

Kılıç kırmak saygınlığının artmasına; uzun bir direk kırmak, dinden sapmış kimselere nasihatta bulunacağınıza ve onları hidayete erdireceğinize delalet eder. Rüyada taş kırmak ise, sert ve fesat bir kimseyi üzeceğinize delalet eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Ayna Kırmak, Rüyada Cam Kırmak Görmek, Rüyada Bardak Kırmak Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmak Görmek

Rüyada herhangi bir şeyi kırdığını görmek; ölüme, hüsrana uğrayacağınıza kimi zaman da günahtan sakınmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmak

Rüyada kırmak, genellikle hayra yorulmaz. Görülen olaylarla, kırılan nesne veya olguyla ilgili yorumlanması gerekir. Genel manada kişiyi mutsuz edecek olaylara işaret eder ve istenmeyen durumların habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bardak Kırmak

Bardak kırmak, pek çok aksilik yaşanacağı, kişinin yaptığı işlerde gösterdiği başarılar nedeni ile çevresinde kıskançlıkla karşılandığı ve bu nedenle de sık sık nazara geldiği, hastalandığı anlamına gelir. Bardak kıran kişiler bekar ise, bir işte devamlı surette çalışmakta güçlük çekerler. Evli kişilerin bardak kırması eşinin ailesi ile arasında oluşacak kırıcı konuşmalara ve küslük doğuracak davranışlara haber verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalp Kırmak

İslami olarak kişinin anne babasına gereken hürmeti göstermeyen ve beddua alan, bu nedenle de pek çok günah işleyen biri olduğuna yorumlanır. Kalp kırdığını gören kişiler gerçek hayatlarında yalnızlık çekerler ve manevi anlamda bir boşluk yaşarlar. Hayatlarından memnun olmazlar ve iyileştirmek için bir gayret de sarf etmezler. Evli kişiler için eşinin kalbini kırmak onunla arsında büyük bir soğukluğun meydana geleceğine, bu durumun ilişkilerine çok olumsuz yansımaları olacağına delalettir. Rüya sahibinin düşünmeden konuşacağına ve karşısındaki kişileri istemsiz de olsa kıracağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Kırmak

Uğursuzluk anlamına gelir ve kişinin iş yaşamı, özel yaşamı ve sosyal yaşamı da dahil olmak üzere, pek çok durumda mutsuz olacağı gelişmeler yaşayacağını bildirir. Ayna kıran kimseler işinden olur veya atılırlar. Gelir seviyelerinde düşüşler olur veya ellerindeki malları kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalırlar. Bekar kimseler için karşılarına çıkacak dolandırıcı bir kimse ile evlilik hayali kurup sonrasında büyük bir düş kırıklığı yaşamak anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmanın Psikolojik Yorumu

Bu rüyayı görenler genellikle hayatlarından çıkarmak istedikleri kişileri sürekli olarak düşünürler. Çekindikleri veya korktukları insanları hayatlarından uzaklaştırmak veya kendisine kötülük yapanlara aynı kötülükle cevap vermek isteğinin rüyada tezahür etmiş hali olarak da görülebilir. Kişiyi boğan bir nefretin ve öfkenin sembolüdür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: İbn-i Şirin demiştir ki: Kendisine ait bir eşyanın kırıldığını gören, zarara uğrar. Bir şeyi kırdığını gören, başkasına zarar verir. Bir azasının kırıldığını gören o organın tabirde temsil ettiği yakınını kaybeder.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Eğlence aletlerinden birini kırdığını gören; tevbe eder, ıslah olur. Kötü, ayıp bir şey kırmak; iyidir. Bir rivayete göre, padişahın ve saltanatın kudretine ait eğlence aletlerinden birini kırmak; hayır değildir. Ağacın dalını kıran, devlet büyüklerinden birinin oğluna sözle veya hareketle eziyet eder. Başka bir görüşe göre, bunlardan birinin erkek evladı vefat eder. Rüyasında taşı kırdığını gören, merhametsiz bir münafığın kalbini kırar. Kılıç kırdığını gören, insanlar arasında yüce bir mevkie sahip olur. Tahta yahut direk kırdığını gören, münafık bir topluluk üzerinde muzaffer olur. Odun kıran, dedikoduyla iştigal eden insanları engeller. Tanıdığı bir adamın kemiğini kırdığını gören, onun malına tasarruf eder. Şayet kırdığı kemik meçhulse, eline mal geçer. Demirin kırılması, büyük bir tüccarın işlerinin bozulmasına işarettir. Makbul bir madeni kırmak; üzüntüdür. Maden kıymetli cinsten değilse, uğranılacak keder daha hafif olur. Bir rivayete göre bir şeyin kırıldığını görmek, vefatla yorumlanır.
Bazı tabircilere göre altın kırmak; sıkıntıların sonudur. Bir mücevheri kırmak, itikatta fesada işaret eder. Rüya sahibinin inancı bozulur.
Cam veya iğne kırmak; bir kadına eziyet etmektir. Taht yahut kürsü kırmak; onların sahipleri için musibettir. Diş kırmak; kırılan diş kimi temsil ediyorsa, ona isabet edecek bir üzüntüyü haber verir. Lamba, kandil vb. ni kırmak; itibar kaybıdır. Bir rivayete göre, rüya sahibi karısından ayrılır. Bir hayvanın boynuzunu kırmak, o hayvanın ifade ettiği şahıs için şerefte noksanlıktır. Savaş aletlerinden birini kıranın evladı olur. Kuvveti artar. Fakat, bir kısım tabirciye göre savaş aletleri kırmak veya kırılmış görmek; iyi değildir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kırmak ve kırılmak: Zarar vermek, zarara uğramak demektir. Kırdığı şeyin rüyadaki tabiri ne ise, onun elden çıkmasıyla yorumlanır.
Uzuvların birinin veya birkaçının kırıldığını görmek de o uzuvların temsil ettikleri kimselere zarar veya ölüm geleceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir seyin, her ne olursa olsun, kırıldığını görmek, zarar; bir rivayete göre de, ölüme delalet eder. Cabir-ül Mağribi’ye göre; mekruh olan bir seyi, yahut bir müzik aletini kirmak veya kırıldığını görmek, hayırdir. Rüyada ucundan tutup çektigi bir ipin bagli olduğu seyin koptugunu görmek, işlerinin bozulmasina, ümidinin bosa çıkmasına; tespihinin ipinin koptugunu görmek, ecelinin yaklaştigina, yahut işlerinin dagilip her seyin alt üst olacağına işarettir. İbn-i Şirin’e göre; eşyasından birinin kırıldığını görmek, bir zarar geleceğine; herhangi bir şeyi kirdığını görmek, kendisinden başkasına zarar geleceğine; vücudunun bir yerinin kırıldığını görmek, o azanin tabirde yazilan adamın ölümüne delalet eder. Oyun veya çalgi aletlerinden birini kirdığını gören, günahlardan çekinir, kötü hallerine pişman olarak halini düzeltir. Din ve dünyaya yarayan herhangi bir seyin kırıldığını görmek, hayır değildir. Bir ağacın dalini kirdığını görmek, büyük bir kimsenin oglunu sözle veya dayakla cezalandirmaktir. Bir rivayete göre o kimsenin ölümüne delalet eder. Rüyasında bir tasi kirdığını gören, kati kalpli bir kötü kimsenin kalbini kirar. Bir kiliç kirdığını gören, insanlar arasında yükselir. Bir tahta veya direk kirdığını gören kötü bir topluma nasihatle onlari yola getirir. Odun kirdığını gören, bir takım kötü insanları yola getirir. Taninmis bir adamın kemigini kirdığını gören, onun malını elinden alır ve eğer kirdigi kemik tanınmayan bir kimsenin kemigi ise, eline mal geçer. Demir kirdığını görmek, büyük bir tüccarin işlerinin bozulmasina işarettir. Bir maden parçasını kirdığını gören, kedere ve üzüntüye düşer. Bazılarına göre; altın kirmak sevinç, cevher kirmak ise ahlakta fesattır. Cam veya ayna kirdığını görmek, bir kadının incinmesine işarettir. Tahta ve kürsü kirdığını görmek, onların sahipleri için musibete; dis kirmak ait olduğu kimseye bela gelmesine; kandil, lamba ve benzeri eşya kirmak, kadir ve kiymette noksanliga; bir rivayete göre, karısından uzaklasmaya; bir hayvanin boynuzunu kirmak, itibarinin azalmasina delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık / kırmak görmek

Bir şeyi gereksiz yere yahut kazara kırmak üzüntüye delalet eder. Tamiri mümkün olmayacak şekilde kırılmış olan şeyleri görmekte hayır yoktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evdeki eşyaları kırmak, hayra alamet etmez. Rüya sahibinin işlerinin bozulacağı ve resmen kıtlığa gireceği bir süreçten geçeceğine yorumlanır. Kişinin elindekinin değerini bilmediğine ve gelecek yaşantısında yaptığı savurganlığından dolayı pişmanlık duyacağına da yorumlanır. Kişinin hane hayatından uzaklaşmak istediğinin, huzurunun kalmadığının ve ayrılma düşüncesinin de simgesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşyaları kırmak gördüyseniz: Her şey üzerinize gelebilir. Rüyada cam eşya kırmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalbinin kırıldığını görmek, gerçek hayatta gönül kırgınlığı yaşamaya, sevdiği kimseye darılmaya işarettir. Kalbinin kırıldığını gören kimsenin hassas bir yapıya sahip olduğunu, en küçük şeyde bile küstüğünü, kırgınlık yaşadığını ve bu hadiseyi unutamadığını söyleyebiliriz. Özellikle sevdiği insana gönül koymanın, kırgınlık yaşamanın alametidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırıp dökmek, sıkıntılı günler geçirmeye tekabül eder. Aynı zamanda yaşayacağınız mutsuzluğa, gergin günler geçirmeye yorulur. Kırıp döktüğünü gören kimsenin pek çok gönül kırgınlığı yaşayacağını da söyleyebiliriz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

609 Aktif
0 Üye ve 609 misafir
Bugün : 10801
Dün : 21898
Toplam : 48090965
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...