Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
2.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yerin çöktüğünü görmek bireyler için hiçte iyi değildir. Rüyada yerin çöktüğünü görmek, yerin yarılmasını görmek kişiler için hiçte iyi anlamlara gelmemekle birlikte aynı zamanda insanların tamamını etkileyecek sorunların da yaşanmasına delalet eder

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada yerin yarılıp çöktüğünü görmek, toplumda haram ve kötü fiillerin açıkça işlenir hale gelmesi¬ne, dinin aslında olmayan şeylerin (bid’atların) ortaya çıkmasına, büyük bir musibete, o bölgede yaşayanların zulme uğramasına, kuraklık tehlike¬sine, çekirge istilasına veya düşman korkusuna maruz kalmaya işarettir. Bazen yerin yarıldığını görmek, o yerin verimli ve bereketli olmasına işaret eder. Yerin yarılıp kendisini yuttuğunu görmek, yapıp ettiklerinden utanma¬ya ve geçim sebeplerinin genişlemesi¬ne veya yolculuğa çıkmaya, hapsedil¬meye ve akıl hastası olmaya işarettir.

Rüyada yerin üzerinde olan şeyler¬le birlikte battığını görmek, Allah’a (c.c) itaat etmekten ve kulluk görev¬lerini yerine getirmekten gaflette ol¬maya işarettir.
Yerin yarılıp çöktüğünü ve kendi¬sinin de meydana gelen çukurun içine düştüğünü görmek, iyilikse¬ver ve dindar kimse için bir kadınla evlenmeye, günahkâr kimse için geri dönemeyeceği bir yolculuğa veya bir belaya çatmaya işarettir.
Rüyada yerin yarılıp hayvanları yuttuğunu, sonra yine birleştiği¬ni görmek, orada meydana gelecek bir depremin büyük bir yıkıma sebep olacağına işarettir.Bir yerin çökerek ağaçları, bağ ve bostanları yuttuğunu görmek, o bölgede meydana gelecek veba, ko¬lera gibi bir hastalık sebebiyle birçok insanın öleceğine işarettir


Kirmani'ye göre; toprağın yarılıp çöktüğünü görmek, o yere bir zalim kişi tarafından bela gelmesine, yahut yokluk ve çekirge istilasına; düşmandan korku gibi büyük bir musibet olmasına; toprağın yarılıp çöktüğünü ve kendisinin içine düştüğünü görmek, başına bela geleceğine, yahut geri gelemeyeceği bir yolculuğa çıkmasına delalet eder. Yer yarılıp üzerindeki binaları yuttuktan sonra yine birleştiğini görmek, o yerde büyük bir felaket olacağına ve birçok kişinin öleceğine; toprağın çöküp üstündeki ağaçları yuttuğunu görmek, taun veya kolera gibi bir felaketle birçok insanin öleceğine delalet eder.

Rüyada yerin yarılıp çöktüğünü ve içine düştüğünü gören, günahkarlardan ise; ya dönemeyeceği bir sefere gider yahut bir belaya çatar. Rüya sahibi hayırsever ve dindarsa, bir kadınla evlenir. Yerin yarılıp hayvanları yuttuğunu sonra yine birleştiğini görmek; o mekanda meydana gelecek zelzele yüzünden, birçok büyük kavmin sonuna delalettir. Yerin çöküp, ağaçları, bağları yutması ise; o bölgede yaşayanların veba, kolera gibi bir hastalık sebebiyle öleceklerinin ifadesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani ye göre; topragin yarilip çöktügünü görmek, o yere bir zalim kisi tarafindan bela gelmesine, yahut yokluk ve çekirge istilasina; düsmandan korku gibi büyük bir musibet olmasina; topragin yarilip çöktügünü ve kendisinin içine düstügünü görmek, basina bela gelecegine, yahut geri gelemeyecegi bir yolculuga çikmasina delalet eder. Yer yarilip üzerindeki binalari yuttuktan sonra yine birlestigini görmek, o yerde büyük bir felaket olacagina ve birçok kisinin ölecegine; topragin çöküp üstündeki agaçlari yuttugunu görmek, taun veya kolera gibi bir felaketle birçok insanin ölecegine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerin yarıldığını görmek, o yerin iyiliğine, bereketli bir yer olduğuna işarettir. Yerle ilgili bazı maddelerin yorumları aşağıda gelecektir.Rüyada yer yani zemin görmek, bol kazanca, fedakar dost ve iyi arkadaşa işaret eder. Rüyada yere bastığınızı görmek, yakın bir gelecekte uzun bir yolculuğa çıkacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerin yarılması, iyi değildir ve yaşanacak olan şerli olaylara alamet eder. Uğursuzluk, şanssızlık, kısmetsizlik olarak tabir edilirken, bir yandan da insanların tamamını ilgilendirecek büyük musibetlerin ve kötülüklerin baş göstereceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine ve bu nedenle insanların kötü günlerle sınav edileceğine delalet eder. Bu rüya, kaza ve belaların meydana geleceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin Çatlaması

Rüyada yerin çatlaması da benzer şekilde yorumlanır ve sıkıntıların, sorunların, anlaşmazlıkların, tatsızlıkların yaşanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine ve uzun süre durulmayacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Çökmesi

Rüyada toprak çökmesi, korkulara, kuşkulara, endişelere ve üzüntülere delalet eder. Rüyayı gören kişinin hayatının kötü yönde ilerlemeye başlayacağı, emeklerinin boşa gideceği, maddi zararının çok büyük olacağı ve tüm hayatının alt üst olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yer Yarılıp İçine Düşmek

Bir kişinin rüyasında yerin yarıldığını ve kendisinin de içine düştüğünü görmesi, çok zor günlerin yaşanacağına tabir edilir. Rüya sahibinin illet hastalıklara yakalanacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması

Rüyada toprak kayması, rüyayı gören kişinin maneviyatının çökeceği, çok üzüleceği ve gözyaşına boğulacağı olaylar yaşayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına ve çok yıpranacağına delalet eder. Kişi, melankolik oluşu nedeniyle, sorunları kısa sürede atlatamayacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Görmek

Rüyada heyelan görmek, beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine ve kişinin kursağında kalacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tufan Görmek

Rüyada tufan görmek, beklenmedik ve hesapta olmayan bazı olayların yaşanacağına ve kişinin hiç aklına gelmeyen şeylerin de başına geleceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin Yarılması ne anlama gelir?

Rüyada yerin yarıldığını görmek, yerin çöktüğünü görmek iyiye işaret değildir. Uğursuzluk, şanssızlık, kısmetsizlik olarak görülmesinin yanı sıra bir yandan da insanların tamamını etkileyebilecek büyük musibetlerin ve kötülüklerin olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yer yarılıp içine düşülmesi ne anlama gelir?

Bir kişinin rüyasında yer yarılıp içine düşülmesi oldukça zor günler yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin hastalıklara yakalanabileceğine, geçim derdini bırakıp canının derdinde olacağına, işinden geri kalma gibi sorunlar yaşayacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tufan görmek ne anlama gelir?

Rüyada tufan görmek, kişinin hiç beklemediği sorunların yaşanacağına ve kişinin hiç aklına gelmeyecek şeylerin başına geleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arzın Yarılıp Çöktüğünü Görmek

Kirmani demiştir ki: Rüyada arzın yarılıp çöktüğünü görmek; o bölgenin bir zalimin zulmüne uğrayacağına, kuraklık tehlikesine, çekirge istilasına yahut ta düşman korkusuna maruz kalacağına delalet eder. Yani rüya, büyük bir musibetin habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yerin Yarılıp Çöktüğünü Görmek

Rüyada yerin yarılıp çöktüğünü ve içine düştüğünü gören, günahkârlardan ise; ya dönemeyeceği bir sefere gider yahut bir belaya çatar. Rüya sahibi hayırsever ve dindarsa, bir kadınla evlenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yerin Yarılıp Hayvanları Yuttuğunu Görmek

Rüyada yerin yarılıp hayvanları yuttuğunu sonra yine birleştiğini görmek, o mekânda meydana gelecek zelzele yüzünden birçok büyük kavmin sonuna delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yerin Çöküp Ağaçları ve Bağları Yuttuğunu Görmek

Rüyada yerin çöküp ağaçları ve bağları yutması ise; o bölgede yaşayanların veba, kolera gibi bir hastalık sebebiyle öleceklerinin ifadesidir.

Ayrıca Bakınız; Rüyada Yer Altı Görmek, Yer / Yeryüzü, Deprem, Toprak
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin yarıldığını görmek, günahların, haram ve kötü olan şeylerin açığa çıkması ile yorumlanır.

Bazen de yerin yarılması, o yerin iyiliğine, bereketli ve benzersiz olmasına yorumlanır.

Yer yarılıp kendisini yuttuğunu gören kimsenin rüyası utanmasına, yolculukta bulunmasına veya hapsedilmesine yorumlanır.

Rüyada yerin yarıldığmı görmek, haram ve bidatlarm, günah ve kötülüklerin aşikâre işlenmesine delâlet eder. Bazı kere de yerin yarılması, o yer için iyi ve hayra işarettir.

Rüyada yerin kendisini yuttuğunu ve fakat batmadığını görmek, uzak bir yolculuğa delâlet eder.

Rüyada yer yarılıp içinden bir hayvan çıktığını ve kendisi ile konuştuğunu görmek, hayret edilecek bir hadise ile karşılaşmaya işarettir.

Yine rüyada yerin yarıldığını ve oradan yartıcı bir hayvanın çıktığını görmek, zalim bir hükümdarın zuhuruna delâlet eder. Yerden yılanın çıkması da böyledir.

Bir kimsenin rüyada yerin yarıldığını ve içinden nebatlar çıktığını görmesi, o yer halkının bolluk ve ucuzluğa nail olacaklarına delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin Yarılması

Rüyada yerin yarılması, rüyayı gören kişi için hayırlı rüya olarak kabul edilmez. Rüya sahibinin şer dolu günler geçireceğine yorumlanıyor. Rüyayı gören kişinin başına uğursuz olayların geleceğine kısmetinin kapanacağına ve şanssızlığın yakasında olacağına delalet eder. Bunun yanı sıra bazı âlimlere göre rüyada yerin yarılması kıtlığın yaşanacağına ev büyük savaşların yaşanmasına da işaret olarak kabul ediliyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yer Yarılıp İçine Düşmek

Rüyada yer yarılıp içine düşmek ise rüyayı gören kişinin oldukça zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin işinde bazı olaylar yaşayıp, ilerleme kaydetmek yerine gerileyeceğine, gelirinin azalmasına yorumlanıp aynı zamanda rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısını bir yana bırakarak hastalık derdine düşeceğine de yorumlanıyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin Çatladığını Görmek

Rüyada yerin çatladığını görmek, rüyayı gören kişinin hayatında sıkıntılı ve zor günlerin yaşanacağına, kötü günlerin ve kötü olaylarında ardı ardına geleceğine ve uzun bir süre bu şanssızlık ve uğrusuzluk ile mücadele edileceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deprem Olduğunu Görmek

Rüyada deprem olduğunu görmek, rüya sahibinin hiç ummadığı ve hiç beklemediği bazı olayların aniden gerçekleşeceğine, bazı kararları almak zorunda kalacağına, hayatının değişeceğine ve farklılaşacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıyamet Koptuğunu Görmek

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek, rüyayı gören kişini düşmanlarından kurtulacağına ve korkularından emin olacağına delalet eder. Bazı alimlere göre ise rüyada kıyamet kopması günahkar olmaya, günah işlemeye delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yerin yarılıp ortadan ikiye bölündüğünü görmek o yere bir belanın geleceğine; yerin yarılıp bütün her şeyi içine alıp kapandığını görmek büyük bir hadiseye ya da bu rüya o yerin bereketli olmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bastığın yerin çökmesi her işinizde kötü sonuçlar almaya, aklın yerinde olmamasına ve sıkıntıların artmasına, çileli hayata ve karamsar ruh haline delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yolun çökmesi, uzakta çalışan kişiler için evlerine geri döneceklerine yorumlanır. Bir süredir ailesinden ayrı yaşayanlar da ailelerinin yanında yaşamaya devam edebilirler. Özellikle evli olan çiftler için eşleri ile artık bir arada olurlar. İş güç sebebi ile çekilen özlemler son bulur. Eğer iş hayatında bir karmaşa ile karşıya iseniz yakında hepsi düzelir. Yaşanan gerginlikler ortadan kalkar ve tehlikeli durumlar biter. Rüyada yolun yıkıldığını görmek, karşınıza yeni engeller çıkacağına veya masrafların olacağına yorumlanır. Beklenmedik bir durumda kendinizi sorunlar içerisinde bulabilirsiniz. Başkalarından kaynaklı olan sorunlar sizi de kötü yönde etkileyebilir. Örneğin çalıştığınız iş yerinde maddi sorunlar yaşanabilir ve sizin de ödemeleriniz gecikebilir, beklenmedik problemler yüzünden işleriniz aksayabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerin çöktüğünü görmek, kötü niyetli insanlar yüzünden plan projelerinizin aksamasına yorumlanır. Kendi çıkarları için sizin işlerinizi baltalayan birileri olabilir. İş yaşantısında çalışma arkadaşlarınız ile problem yaşayabilirsiniz. İşlerinize haram karıştırmak isteyen birilerine dikkat edin.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeminin Çökmesi

Hanede sorun çıkaran birine yorumlanır ve bu kişi ile aranız açılabilir. Bir süredir aranızda gerginlik olan biri varsa bir tartışma söz konusu olabilir. Size söz verip mağdur edebilir. Örneğin borç verdiyseniz söz verdiği sürede size geri ödemez. Başka birinin aç gözlülüğü sebebi ile de işleriniz bozulabilir. Rüyada evin zemininin çökmesi, ev içi sorunların çözülmesi ve taşınmak isteyenlerin de başka bir yere evlerini taşıyacaklarına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin Yarıldığını Görmek

Yaşadığı yerde başka bir yere gitmek şeklinde yorumlanır. İş veya eğitim sebebi ile başka bir yerde bulunanlar geri dönmek zorunda kalabilirler. Maddi engeller ortaya çıkabilir, bir süreliğine işlerinize ara verebilirsiniz. Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek, hasta olanların hastalıktan kurtulmasına ve dertlerin çözülmesine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yolun Çöktüğünü Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, başkaları yüzünden kendi huzurunuzun da kaçacağına ve bir süreliğine kendini karmaşa içerisinde bulmaya yorumlanır. İşlerinize haram karıştırmaya kalkan kişilere karşı da dikkatli olun. Başkasının hatası yüzünden siz de mağdur olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin Yarılması rüya sahibinin başının belada olduğuna ve uğursuzluğun yakasını bırakmayacağına, tüm halkı ilgilendiren felaketlerin yaşanacağına ve büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine ve bu nedenle insanların kötü günlerle sınav edileceğine delalet eder. Bu rüya, kaza ve belaların meydana geleceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına ve kötü günlerin uzun süre devam edeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yer yarılması , hatalarınızın bedelini ödemeye ve rahata çıkmaya delalettir. Rüyada yerin yarıldığını gören kişi kendi hatalarının baskısından kurtulmak için fakire sadaka verir yahut sevmediği bir kimseye yardımcı olur.

Rüyada kendine ait ev , bahçe yahut tarlada yerin yarılması , hatalarınızın örtbas edileceğine , yanlışlarınız ortaya çıkmadan önlemini alacağınıza delalettir.

Rüyada sokakta , açık alanda , iş yerinde yahut okulda yerin yarıldığını görmek , sizi affetmek yahut hatalarınızı unutmak için sizden talep edilecek diyete delalettir.

Rüyada yerin yarıldığını ve  içine düştüğünü  gören kimse , yerin kendisini içine çektiğini gören kimse , geçmişte yaptığı bir hata nedeni ile önemli bir fırsatı kaçırır.

Rüyada yerin yarıldığını ve içine düştüğünü görmek , yerin içine battığını görmek , iş hayatında elinize geçecek bir fırsatı , eski bir hatanızın ortaya çıkmasından korktuğunuz için değerlendiremeyeceğinize delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Şok

    Kaos

    Kriz

    İflas

    İptal

    Yıkım

    Kargaşa

    Travma

    Tehlike

    Kargaşa

    Çatışma

    Yok oluş

    Boşanma

    Vedalaşma

    Başarısızlık

    Ani değişim

    Rahatsız olmak

    Bağların kopması

    Güvenin sarsılması

    İstikrarın sarsılması
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yolun çöktüğünü görmek ne anlama gelir?

Rüyada yollar amaçlarımıza ulaşmamızı sağlayan sembolik araçlardır. Bir yolun çökmesi bizi amacımıza ulaştıracak koşulların oluşmaması ya da zarar görmesiyle ilgilidir. Bir başka deyişle, çöken bir yol amaca ulaşan bağlantının kopmasının sembolüdür. Fakat, bir yolun çökmesi bizi amaçlarımıza ulaştıracak başka yolların mevcut olmadığı anlamına da gelmez. Belki de kader bize “bu yol çöktü, başka bir yol seç” demektedir.


Rüyada bir yolun çökmesi bu bağlantıların kopması ya da değişim ya da dönüşümün önüne bir engel gelmesinin işaretidir. Yol rüyaları aynı zamanda değişim, dönüşüm ve yeni bir amaç uğruna eskiyi terk etme metaforlarıdır. Rüyasında bir yolun çöktüğünü gören kişi için bu değişim şimdilik mümkün olmayacaktır. Bir başka deyişle rüyada yol çökmesi bir işin iptal olması anlamına gelebilir. Yaşamda iş, ev ya da aşk hayatında değişimin sembolü olan yollar rüyamızda çökerken karşımıza çıktıklarında bu değişimlerin şimdilik olmaması ihtimali bulunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yolların çöktüğünü gördüğümüz rüyalar genellikle bağlantıların kopması, ayrılıklar ya da değişimin iptal olmasıyla ilgilidir ve pek hayra yorulmazlar. Manevi bir perspektiften baktığınızda rüyada bir yolu çökerken görürseniz yolunuza çıkan bir problemle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle neyin tahrip ettiğini bilmediğiniz çöken yol rüyalarını gördükten sonra tekrar başa dönüp bir şeyleri onarmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer rüzgar ya da doğal afet bir yolu siz geçmek isterken yıkıyorsa bilmelisiniz ki bu değişimin olması sizin kontrolünüzün dışında bazı güçler tarafından engellenecek. Rüyada bir yolun bombalanarak çöktüğünü görürseniz düşmanlarınız bir işin iptal olmasına sebep olacaklar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yolun çöktüğünü gördüğümüz rüyalar genellikle beklenmedik iptaller, bağlantıların kopması ve değişimin iptal olması alametidir. Yol rüyaları genellikle ruhsal ya da zihinsel olarak bir durumdan başka bir duruma geçiş rüyalarıdır fakat yolun çöktüğü rüyalar bu geçişin iptal olmasının haberini getirebilir. Örneğin, iş ya da ev değiştirirken bir yolun çöktüğünü rüyanızda gördüyseniz bu rüya size bir süreliğine bu değişimin olmayacağı haberini getiriyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yolun çöktüğünü gördüğümüz rüyalar bazen korkularımıza vurgu yaparlar. Tam olarak güvende ve rahat olduğumuzu düşündüğümüzde evren bizim için bir şeyleri yıkacak enerjiyi gönderebilir. Evren yıkıcı ve acımasızdır fakat onun bu yıkıcılığı yeni bir döngünün başlaması için gereklidir. Tıpkı yaşamımıza yeni bir şeyi sokabilmek için eskiyi tamamen yok etmemiz gerektiği gibi. Yaşamımızda da bir yenilik istiyorsak öncelikle o yeniliğin girişine yol açmalıyız. Bir yolun çöktüğünü gördüğümüz rüyalar da bu duruma atıfta bulunurlar. Bu rüyalar bize “yaşamına bir şeyler giriyor, bunun için eski bağlantılarını yok ediyor” diyen rüyalardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çöken bir yol bazen kendimiz için inşa ettiğimiz eski düşünce sistemleri, zihinsel ya da ruhsal durumumuzun artık kendi kendini imha edeceği bir noktaya vardığımızı sembolize eder. Bir başka deyişle, değişime ve dönümüşe uğruyorsunuz. Eski olanların gidişine yol açıp kendiniz için yepyeni bir sistem kuruyorsunuz. Belki de yeni bir bakış açısı kazanıyor ve eski bakış açınızla vedalaşıyorsunuz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yolun çöktüğünü gördüğümüz rüyalar bize yaşamda ilerlemenin en iyi yolunun bir yapının kendi kendini imha etmesine izin vermek olduğunu hatırlatırlar. Değişime direnmektense değişimin yaşamınıza girmesine izin verin, hatta sizden bir şeyleri alıp götürmesine de. Değişim her ne kadar ansızın kapıyı çalsa ve acı verici olsa da döngüsel bir gerekliliktir. Bu yıkıma yalnızca teslim olun ve yıkımın olmaması için direnmeyin. Evren sizden aldığının yerine size yenisini mutlaka verecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yolun çöktüğünü gördüğümüz rüyalar mutlaka bizim için bir tavsiye getirir. Aslında rüyada yolun durumu rüya sahibinin zihinsel durumudur. Yol eski, kırık dökük ya da harabe ise belki de eskimiş düşünce sistemlerine ya da artık size hizmet etmeyenlerle vedalaşma zamanınız gelmiş. Tek ihtiyacınız olan radikal değişimler ya da güncelleme olabilir. Yepyeni bir bakış açısı kazanacağınız bir sürece giriş sizin için tek çıkar yol. Çünkü, eskisi artık size hizmet etmiyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Her ne kadar olumsuz bir rüya olarak görülse de bir yolun çöktüğünü gördüğümüz rüyalar aslında sanıldıkları kadar olumsuz değillerdir. Bu rüyalar genellikle bir sonun başlangıcı noktasına işaret ederler. Daha dengesiz bir dünyadan ya da yaşam tarzından daha dengeli ve güzel bir yaşam tarzına geçiyor olabilirsiniz. Bunun için eski sistemi tamamen yıkıp yok etmeli ve yeni sisteme yol açmalısınız. Şu anda bu durumu “kayıp vermek” olarak görebilirsiniz. Fakat bu bir kayıp değil yalnızca evrenin bir temizlik operasyonu. Evren sizi bir şeylerden kurtarıyor ve yeni bir yola sokuyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak, iki şekilde yorumlanmaktadır. Eğer alim ve günahtan kaçınan kimse bu rüyayı görüyorsa hayırdır demektir. Eğer günahkar kimse rüyasında yere battığını görürse azap çekeceğine ya da zor ve uzun bir yolculuğa çıkacağı anlamına gelmektedir. Yorumcuların bazılarına göre rüyada yere battığını gören kimse devletten alacağı bir uyarı veya tehdit ile derin korkuya kapılacağına delalet etmektedir.

Kimi yorumcular, rüyasında yere battığını gören kimse yorumu için bu durumun azap olacağını söyler. Yerin yarılıp kişiyi içine aldığını gören kimse için uzun bir yolculuğun göründüğü ve bu yolculuktan geri dönmeme durumu olduğu yorumu yapılır. Rüyada yere battığını gören ve oradan çıkamayacağını anlayan kişi için rüya tabirlerinde dünya malına aşırı düşkün olma göstergesidir denir. Dünyada göz doymayan kişinin gözünü toprak doyurur. Toprağın kendisini yuttuğunu gören kimse bunu düşünmeli, kendine çeki düzen vermeli denir. Rüyada bir bölgenin yere battığını görmenin manası, görülen bölge, şehir, köy gibi yere yakın zamanda bir felaket geleceği işaretidir. Bu ekonomik sıkıntı olabilir, yangın olabilir ya da doğal olayların yol açacağı bir yıkım olabilir. Görülen bölge için hayırlı olmayacak gelişme şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprağa Batıp Çıktığını Görmek

Rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir hayat süreceği ve borçlularla başı derde gireceğine delalet etmektedir. Rüyada toprağa batıp çıktığını görmek kişinin iş hayatında zoruluklarla karşılaşıp arkadaşı tarafından ihanete uğrıyıcağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere battığını görmek, kişinin çeşitli tehditler alacağı demektir. Bazı yorumculara göre ise, ciddi hastalığa yorumlanırken aynı zamanda vefata yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Yere Battığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evinin yere battığını görmesi, iyi ve dürüst bir insan kalmayı başardığına delalet eder. Rüyada evin yere battığını görmek arkadaşına ihanet edeceğine ve kötü yollara düşüp bunun bedelini sefalete düşerek ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabanın Yere Battığını Görmek

Kişinin rüyasında arabanın yere battığını görmesi, sıkıntılı günler geçireceğine ve başı belaya gireceği anlamına gelmektedir. Rüyada arabanın yere battığını görmek kişinin iş hayatında zoruluklar çekeceğine ailesiyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin Altında Kaldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin, hayatında yaptığı hatalar nedeniyle maddi veya manevi kayıp yaşayacağı anlamına gelmektedir. Rüyada yerin altında kaldığını görmek rüya sahibinin hayatında yapacağı yeniliklere fakat bu yeniliklerde yaptığı hatalar yüzünden iş hayatında zorluklar çekeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakların Yere Battığını Görmek

Kişinin rüyasında ayaklarının yere battığını görmesi, eğer rüya sahibi kadın ise zengin biriyle evleneceğine işarettir. Rüyada ayakların yere battığını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda klacağına delalet etmektedir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yere Batan Birini Çıkardığını Görmek

Rüyada yere batan birini çıkardığını görmek, iyiye yorulur. Bazı yorumculara ise rüyada yere batan birini çıkardığını görmek, kişinin iş hayatında veya sosyal hayatında zor günler yaşayacağı ama kolay bir şekilde sorunu çözeceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda yerin sarsılması sonucu deprem meydana geldiğini görmek, iş ve geçimde meydana gelecek canlılığa ve berekete delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir mahallede deprem olduğunu ve orada bir takım insanların yere battığını ve bir kısmının da kurtulduğunu görmek, devlet başkanının oraya geleceğine ve halka zulüm ile muamele edeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dünyanın yerle bir olduğunu görmüş olmanız hayallerinize kavuşmak için önünüzde aşılması zor fakat imkansız olmayan engeller olduğunu simgeler. Eski sevgilinin elinden tutarak kaçışmanız ise eski hatalardan ders almadığınızı ve sorunların çözmek için çaba sarf etmeyip onları görmezden gelmeyi tercih ettiğinizi gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yerin çökmesi veya bir şeyin çöktüğünü görmek iyi değildir. Büyük bir sıkıntıyı haber verir. Rüyada öldüğünü görmek ise reel hayatınızda olumsuz duyguların yoğun olduğu bir dönem geçirmekte olduğunuzu gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çökmek, yere çöktüğünü görmek gerçek yaşamda kimi kayıpları veya endişeleriniz olduğunu simgeler.Bir bireyin gördüğü rüyada yerin yarrıldığını ve kendisinin de içine düştüüğünü görmesi, çok zor günlerin yaşanacaağına alamet eder. rüyayı gören şahsın illet hastalıklara yakaalanacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdinii bırakıp, canının derdine düşmüş olacaağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması

Rüyada toprak kayması, rüyayı gören şahhsın maneviyatının çökeceği, çok üzüleceği ve ggözyaşına boğulacağı olaylar yaşayacağına, uzun ssüre kendini toparlayamayacağına ve çok yyıpranacağına alamettir. Kişi, melankolik oluşu nedeniyle, problemleri kısaa sürede atlatamayacak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Görmek

Rüyada heyelan görmek, beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hayallerinn ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kallacağına, heveslerin söneceğine ve insanın kurssağında kalmış olacağına delalet eeder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerin Çatlaması

Rüyada yerin çatlaması da benzer şekkilde yorumlanır ve sıkıntıların, sorunların, anlaaşmazlıkların, tatsızlıkların yaşanacağına, huzurun, keyfin vee geçimin kalmayacağına, melanetli olayların aarka arkaya geleceğine ve uzun süree durulmayacağına tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerin yarılması, iyi değildir vee yaşanacak olan şerli olaylara alamettir. Uğursuzluk, şanssızlık, kısmetsizlik olarak tabir edilirrken, bir yandan da insanların tamamını ilgilendirecek büyyük musibetlerin ve kötülüklerin baş göstereceğinee, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığınn meydana geleceğine ve bu sebbeple insanların kötü günlerle sınav edilmiş olacaağına delalet eder. Bu rüya, kaza ve belaların mmeydana geleceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozullmuş olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yer Yarılıp İçine Düşmek

Bir bireyin gördüğü rüyada yerin yarrıldığını ve kendisinin de içine düştüüğünü görmesi, çok zor günlerin yaşanacaağına alamet eder. rüyayı gören şahsın illet hastalıklara yakaalanacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdinii bırakıp, canının derdine düşmüş olacaağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tufan Görmek

Rüyada tufan görmek, beklenmedik ve hesaapta olmayan bazı olayların yaşanacağına ve kimsenin hiçç aklına gelmeyen şeylerin de bbaşına geleceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Çökmesi
 

Rüyada toprak çökmesi, korkulara, kuşkulara, endiişelere ve üzüntülere işaret eder. Rüyayı gören kimsenin hayatının kötü yöndee ilerlemeye başlayacağı, emeklerinin boşa gideceği, maaddi zararının çok büyük olacağı vee bütün hayatının alt üst olacağıı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Dağın Sarsılması
Rüyada bir dağın sarsılıp savrulması veya yerinden oynaması, o bölge halkını veya ülkeyi yöneten kişinin başına gelecek musibetlere veya o kimseden halka ulaşacak zarara işarettir. Bu rüya genellikle devlet başkanları ve onların başına gelecek olaylarla ilgilidir. Halka o devlet başkanı elinden ulaşacak zarara veya sıkıntılara, o dönemin pahalılıkla geçmesine yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerin dibine girmek insanların gözünden düşmeye ve üzülmeye sıkıntılı günlerin bitmek nedir bilmemesine ve zor bir hayata delalet eder. Rüyada yerin dibine para gömmek ise hayal kırıklıklarının sona ermesine ve yüzün gülmesine, şanslı ve merhametli bir insana tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yere batmak Görmek


Sevgi ve muhabbet ehli için yere batmak keşif ve keramete, fasık ve günahkar kemsiler için yanetim ve diğer taraflardan gelecek azap ve gazaba ya da yuzun yolculuğa delalet eder
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak, sultan tarafindan meydana gelecek korku ve tehdiddir. Bir kimse kendisinin yere battigini görse, azaba düser. Yerin bir tarafinin yarilip yine yere batinasi ora halkina isabet edecek siddetli bir hastaliga yahut orada çekirge, dolu, kitlik, pahalilik v.s. gibi meydana çikacak afet ve belaya delalet eder. Bir kimse kendisini, yerin yuttugunu görse, eger serli kimse ise ona azap erisir, yahut gidip geri dönmemesinden korkulan uzak bir yolculuk yapar. Rüyada yere batmak, pek uzak bir yola çikmaya veya yerin delalet ettigi bir kimseye muhabbet yahut akrabalik ya da diger bir sebeple iliski kurmaya delalet eder. Rüyada yere batmak, muhabbet ve vecd ehli için kesif ve kerametin zuhuruna delalet eder. Rüyada hiçbir çukur olmaksizin yere battigini, derine gittigini ve hatta kendisinin bir daha oradan çikamayacagini zannettigini gören kimse, dünyayi istemekle aldanir. Bu durum içerisinde ve tehlikede olarak ölür.

Bir tekne içinde batmak,yaşantınızın birden bire aksi istikamete döneceğine ve sorunlu günler geçireceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yer Yarılıp İçine Girmek

Rüyada yerin ya da toprağın yarıldığını görmek, o yere gelecek zarara ve belaya tabir edilmektedir. Yerin göçtüğünü ve içine sizin de düştüğünüzü görmek, sıkıntıların arkasının kesilmeyeceğine, yerin yarıldıktan sonra evlerin içine düştüğünü görmek, büyük felakete uğranılacağına işarettir.

Ağaçları yutan bir yer yarılması görmek, o yere bir salgın hastalığı geleceğine ve çoğu kişinin öleceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yere Batmak

Rüyada yere batmak, uzun bir yolculuğa çıka­cağınıza işaret eder. Bazen de yere batmak, ömrünüzün kısaldığına, ecelinizin çok yaklaştığına işaretle tabir edilir.Rüyanızda her tarafta akar suların bulunduğunu ve sula­rın şırıl şırıl aktığını ve kuşların cıvıl cıvıl dolaştıkları bir yerde yere battığınızı görmek, imanınızın çok sağlamlaştı­ğına ve dininizin çok çok kuvvetleneceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak sevgi ve muhabbet ehli için yere batmak keşif ve keramete; fasık ve günahkar kimseler için yönetim ve diğer taraflardan gelecek azap ve gazaba ya da uzun yolculuğa delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak görmek, sultan tarafından meydana gelecek korku ve tehdittir. Bir kimse kendisinin yere battığını görürse, azaba düşer. Yerin bir tarafının yarılıp yine yere batması, oradaki halkına isabet edecek şiddetli bir hastalığa yahut orada çekirge, dolu, kıtlık, pahalılık vs. gibi şeylerin meydana çıkacağına, afet ve belaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse kendini rüyada yerin yuttuğunu görürse, eğer şerli kimse ise ona azap erişir, yahut gidip geri dönmemesinden korkulan uzak bir yolculuk yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak tabiri, pek uzak bir yola çıkmaya veya yerin delalet ettiği bir kimseye muhabbete, akrabalık ya da diger bir sebeple ilişki kurmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak ne demek, muhabbet ve vecd ehli için keşif ve kerametin zuhuruna delalet eder. Rüyada hiçbir çukur olmaksızın yere battığını, derine gittiğini ve hatta kendisinin bir daha oradan çıkamayacağını zannettiğini gören kimse, dünyayı istemekle aldanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada yere batmak, sultan tarafından meydana gelecek korku ve tehdiddir.
Bir kimse kendisinin yere battığını görse, azaba düşer.
Yerin bir tarafının yarılıp yine yere batması ora halkına isabet edecek şiddetli bir hastalığa yahut orada çekirge, dolu, kıtlık, pahalılık v.s. gibi meydana çıkacak afet ve belaya delalet eder.
Bir kimse kendisini, yerin yuttuğunu görse, eğer şerli kimse ise ona bir azap erişir, yahut gidip geri dönmemesinden korkulan uzak bir yolculuk yapar.
Rüyada yere batmak, pek uzak bir yola çıkmaya veya «Yerin» delalet ettiği bir kimseye muhabbet yahut akrabalık ya da diğer bir sebeple ilişki kurmaya delalet eder.
Rüyada yere batmak, muhabbet ve vecd ehli için keşif ve kerametin zuhuruna delalet eder. Rüyada hiçbir çukur olmaksızın yere battığım, derine gittiğini ve hatta kendisinin bir daha oradan çıkamayacağını zannettiğini gören kimse, dünyayı istemekle aldanır. Bu durum içerisinde ve tehlikede olarak ölür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yere batması utanılacak sıkılacak kötü işlerden dolayı hayatın alt üst olmasına, sorunlu bir dönem geçirmeye ve keyfinizi kaçıran canınızı sıkan insanlardan kurtulmanız gerektiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak, gören kişinin durumuna bağlı olarak farklı anlamlar içermektedir. Kimseye zararı olmayan saf ve herkesi sevdiği biri tarafından bu rüya görülmüşse, keramet sahibi olmaya işarettir. Bu kişiler tarafından değil de bu rüyayı günah işleyen birisi görürse, çok zor zamanlar geçirmeye alamettir. Aynı zamanda bu rüya başınızda olan amirleriniz yada devlet yönetimi tarafından çeşitli belalara uğramak olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyasında yere battığını görmesi, rüya yorumcuları tarafından sizi yöneten memur veya devlet yönetimindeki kimselerden zarara uğramak olarak tabir edilir. Tabircilik yapan bazı kişilere göre da bu rüya uzun bir yolculuğa çıkmak olarak ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batan birini görmek

Rüyada yere batan birini görmenin anlamı, o çevrede meydana gelecek olan ve toplumu etkileyecek, insanlara zarar veren durumlar demektir. Herkesin hayatında bir kere gördüğü bu rüya anormal olan durumların bulunduğunuz ülkenin başına gelmesidir. Yere batan birini görmek, günümüzde meydana gelen ve milyonlarca insanı etkileyen korona gibi hastalık yada başka belaların insanlığın başına gelmesi demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak, bazı yerlerden size gelecek olan şantajları temsil eder. Ayrıca bu rüya devamlı hastaneye gitmek zorunda kalacağınız bir hastalığa veya tanıdığınız birinin ölümüne delalet eder.

Rüyada yere batan birini çıkarmak, çeşitli sıkıntılar ve zorluklardan sonra hem iş hayatındaki hem de çevrenizde yaşadığınız sıkıntıların düzelecek olması demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yere batması

Evin yere batması rüya içerisinde çok fazla görülmese de nadir şekilde görülür ve bu kötü hayat içerisinde iyi bir insan olarak kalmak manasına gelir. Rüyada evin batması, rüyayı gören kişinin çok sevdiği bir dostunun arkasından iç çevirmek ve onu zor durumda bırakmak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere battığını görmenin diğer anlamları

Rüyada toprağa batıp çıktığını görmenin anlamı, alacaklı olan kişilerle zor durumda kalmak ve onlar tarafından tehdit edilmek demektir. Böyle bir rüya çalışma hayatında engeller ile karşılaşmak manasına da gelir.

Rüyada arabanın yere batması, ailevi sorunlar yaşamak, başına hiç ummadığı belalar gelmek anlamına gelir. Aslında bu rüya çeşitli sizin için kötü durumların habercisidir.

Rüyada yerin altında kalmak, parasal konularda sıkıntıya girmek, psikolojik sorunlar yaşamak manasına gelir. Aldığınız kararlar ile yanlış işlere gireceksiniz demektir.

Bir tekne içinde batmak, yaşantınızın birden bire aksi istikamete döneceğine ve sorunlu günler geçireceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakların toprağa batması, stres ve sıkıntıdan kurtularak feraha ermeye ve kendini iyi hissetmeye, mutlu olmaya alamet eder. Aynı zamanda keyifli vakit geçirmeye de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yere Batmak Ne Anlama Gelir? Rüyada yere batmak, farklı biçimlerde yorumlanan bir rüyadır. Günahtan kaçan biriyseniz hayırlı bir rüya olarak adlandırılır. Eğer günahkar biriyseniz de azaplı ve oldukça uzun bir yolculuk içinde olacağınıza delalettir. Aynı zamanda da devletten bir tehdit alacağınız biçiminde de yorumlanmaktadır. Yere batmanız ve oradan çıkamayacağınızı anlamanız da dünya malına düşkünlüğünüzü belirtmektedir. Kendinize çeki düzen vermeniz gerektiğine yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprağa batıp çıktığını görmek

Rüyada toprağa batıp çıktığını görmek, sorunlu bir hayat yaşayacağınıza ve borçlularınızla sürekli olarak dert yaşayacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin yere battığını görmek

Rüyada evin yere battığını görmek, dürüst kalmayı başararak hayat süreceğiniz anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabanın yere battığını görmek

Rüyada arabanın yere battığını görmek, sorunlu günlerin sizi beklediğine ve başınızdan belanın eksik olmayacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerin altında kaldığını görmek

Rüyada yerin altında kaldığını görmek, hatalarınızdan ötürü ciddi kayıplar yaşayacağınız anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakların yere battığını görmek

Rüyada ayakların yere battığını görmek, zengin biriyle evlilik yapacağınıza delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batan birini çıkardığını görmek

Rüyada yere batan birini çıkardığını görmek, hayatınızdaki sorunlarınızdan kısa süre içinde kurtulacağınız anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprağın içine çekmesi sade güzel bir hayat sürmeye, her iki cihana hazırlıklı olmaya ve sorunsuz güzel günlere, hedeflerinize yakın zamanda ulaşmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprağa batıp çıkmak, bu kimsenin hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerektiğine alamet eder. Kişinin yanlış yola gireceğini, yanlış insanlarla arkadaşlık kurarak hayatını bir bataklığa doğru sürükleyeceğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda yaşayacağı gergin ve kötü anların alameti olarak ta tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yere batmak, bir büyüğünüz tarafından başınıza gelecek olan dertlere tabir edilir. Bazen de rüyada yere batmak, meraklı olmaya ve bilmediğiniz, görmediğiniz yerleri ziyaret etmeye tabir edilir.

Yere batmak nedir: Bir sıvının üstündeyken içine gömülmek; saplanmak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Batmak Görmek
Rüyada Batmak Görmek maddi ya da manevi olarak büyük bir darbe almaya ve sarsılmaya yorulur.



Rüyada batmak, rüya sahibinin nereye ve ne şekilde battığına bağlı olarak değişse de bu rüya genel anlamı itibariyle şerli olaylara işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder. Maddi ya da manevi olarak büyük bir darbe almaya ve sarsılmaya yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuma Batmak

Rüyayı gören kişinin zenginlik içinde yaşayacağı anlamına gelir ve refah düzeyinin yükselmesi ile birlikte artacak variyete yorulur. Rüya sahibinin çok çalışıp çabalayarak büyük gelir elde edeceğine bunu da mal sahibi olarak yatırım amaçlı değerlendireceğine tabir edilir. Kazançlı çıkmak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çamura Batmak

İyi değildir ve rüya sahibinin işlerinde aksilik yaşanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boka Batmak

Bu rüya bazı rüya tabirlerine göre hayır bazı rüya tabirlerine göre de şer olarak kabul edilir ve rüya sahibinin bolluk, bereket, geniş rızık ve kolay geçim içinde olacağına delalet ettiği ile açıklanırken bir diğer yandan da rüyayı gören kişinin başarısızlığa düşeceğine, güç kaybedeceğine, kendisini aciz ve rezil olmuş gibi hissedeceğine alamet ettiği şeklinde açıklanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bataklığa Batmak

Rüyayı gören kişinin borca gireceğine, zarar edeceğine, yokluğa düşeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, çok üzüleceğine, çıkmaza gireceğine ve çaresiz hallerde kalacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Suya Batmak

Rüyada suya batmak her zaman iyidir bilhassa berrak suya batmak rüya sahibinin hayır içinde kalacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çamura battığını görmek çok iyi anlamlarda yorumlanamayan bir rüyadır. Rüyada çamura battığını gören kişinin hastalığa veya büyük bir maddi sıkıntıya düşeceği yorumları yapılır. Bu rüya için yapılan yorumlardan biri; rüya sahibinin kimi çamura battığını gördüyse o kişinin büyük bir hastalık geçireceğidir. Bu hastalık kötü huylu ve ciddi bir hastalık olabilir. Çünkü çamura battığını görmek genel olarak ölümcül bir hastalığa yakalanmak olarak yorumlanır.


Yapılan bir diğer yorum ise, rüya sahibinin bir bataklıkta veya nehirde çamura battığını görmesi maddi olarak iflas edeceği anlamına gelir. Bunun sonucunda kişi çok sıkıntılı günler geçirecektir. Çamura batmak her yönden kötü sonuçlanan bir rüya olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada Batmak Görmek   

Rüyada batmak görmek, rüyayı gören kişi için zor günler geçireceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinde zarara uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibinin bir arkadaşı ya da akrabası ile anlaşmazlık yaşamasına ve tartışmanın büyümesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin el kişi tarafından ihanete uğraması şeklinde de yorumlanır. Rüyada batmak, rüyayı gören kişi için hayırlara vesile etmez. Rüya sahibinin hastalığa yakalanmasına ve bazı manevi kayıplar yaşamasına işaret eder.
Rüyada Suya Battığını Görmek

Rüyada suya battığını gören kişinin mutlu günler geçireceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin tüm sıkıntılarının tek tek ve çabucak geçeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin varsa hastalığının şifaya kavuşmasına ve mutlulukla hayatını sürmesine işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin açılacağına ve kazancının artacağına işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin bahtının açılacağına, bekarsa evleneceğine ve eğer evli ise eşi ile olan münasebetinin artacağına işaret eden bir rüya olarak da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuma Battığını Görmek

Rüyada kuma batmak, rüyayı gören kişinin mal varlığında bir artış olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin bir aile büyüğünden miras kalmasına ya da şans oyunundan ikramiye kazanmasına işaret eder. Rüya sahibinin şansının açık olduğu ve istediği her şeye kavuşacağı bir dönemde olduğu şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyayı gören kişinin işlerinin açılmasına, bolluk ve bereket içinde keyif sürmesine işaret eder.
Rüyada Pisliğe Battığını Görmek

Rüyada pisliğe batan kişinin şanslı olduğu ve kısmetlerin peş peşe geleceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hayırlı işler yapacağına ve kendisine saygı duyulacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyada pisliğe batmak, rüya sahibi için hayırlı değildir. Rüya sahibinin bir kötülük yapacağına ya da kendisine iftira atacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin uzun sürecek sıkıntılarla uğraşacağına ve kedere boğulacağına işaret eder.
Rüyada Çamura Battığını Görmek

Rüyasında çamura battığını gören kişinin göreceği ihanet şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kalbinin kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder. Rüya sahibinin bir arkadaşına ya da ailesinden birine kırılacağına, kötü söz işiteceğine işaret eder.

Bazı yorumculara göre ise rüyada çamura batmak, rahatlamak anlamına gelir. Rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacağına ya da şifaya kavuşacağına işaret eden bir rüya olarak yorumlanır.
Rüyada Bataklığa Battığını Görmek

Rüyasında bataklığa battığını gören kişinin işlerinin kötüye gideceği ve kayıplar yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kazancının azalacağına ve maddi anlamda zorluk çekeceğine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin borca girmesine ve güçlük çekmesine işaret eder.
0 oy
xxxıv Rüyazede (1.1k puan)  
Merhabalar, rüyamda ilk başta bir evin yıkıldıgını gördüm. Ev yıkıldıktan sonra yerin altı üstüne geldi. Daha sonra yan tarafa baktığimda bizim ev olduğunu düşündüğüm bir ev vardı ailem de yanımdaydı ve evin üst katının yavaşça yıkıldıgını bu arada baska evlerinde zemininin alt üst oluğunu gördüm.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

404 Aktif
0 Üye ve 404 misafir
Bugün : 16378
Dün : 23857
Toplam : 48074701
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...