Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
541 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yol yapımı görmek, sabırla sınanılacağını, karşılaşılan güçlüklerle baş etmek için yeni yöntemler bulunacağını ve kişinin yaşı kaç olursa olsun bu süreçte olgunluğa erişip, hayatı ile ilgili pek çok yeni karar alacağını tabir eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

26 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada yol yapımı görmek, rüyaya muhatap olan kişinin bir takım sınavlardan geçeceğine, bu imtihanı atlatabilmek için çabalayacağına ve böylelikle tecrübe kazanarak olgun bir birey olmaya adım atacağına işaret eder. Ayrıca hayatı ile ilgili olarak bazı kararlar vereceğine de yorulur. Kişinin karşılaştığı engellerden bazılarını tek başına kaldıramayacağına ve çevresinde değer verdiği bir kimseden destek alarak mevcut sorunların üstesinden geleceğine delalet eder. Rüyada kişi, iki şeritli bir yol görüyorsa eğer, hayatı ile ilgili olarak verdiği bir karardan vazgeçeceğine işaret olarak görülür. Ayrıca kişinin çalışma yaşamında hızla yükseleceğine ve önüne çıkan engelleri kolaylıkla bertaraf edeceğine işarettir. Rüyaya muhatap olan kimse bir şeritli bir yol yapıldığını görüyorsa eğer, evliliklerinde güzel günlerin olacağına, kendisine saygı ve sevgi duyan sadık bir kişi ile uzun yıllar mesut bir şekilde birliktelik yaşayacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi birden fazla yol yapıldığına şahit oluyorsa eğer, yaşamında bir takım konularla ilgili olarak karar vermekte zorlanacağına ve özellikle İslami yönden ibadet gibi bazı yükümlülüklerini yerine getirmekte sorunlar yaşadığına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Belli konularda, çıkmaza düşüldüğü anlarda fikirleri değerli bulunan birinden yardım alınacağını ve mevcut sıkıntıdan bu şekilde kurtulmayı ifade eder. Çift şeritli yol yapımı görmek bir karardan dönmeye ve daha iyi şartlara kavuşmaya yorumlanır. İş hayatında üst üste gelen başarılara ve rakip tanımadan hareket etmeye, her zorluğun üstesinden gelip, kolaylık içinde hayatını sürdürmeye yorumlanır. Tek şeritli yol yapımı görenlerin evlilikleri daim olur ve aşk hayatlarında sorun yaşanmaz. Kişinin kendisine her zaman sadık kalacak, sözüne güvenilir biriyle hayat kuracağı manasındadır. Birden fazla yol çalışması görmek ise kararsızlık yaşamak ve İslami açıdan ibadet konusundaki sorumlulukları tam anlamı ile yerine getirmemek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yola Asfalt Döküldüğünü Görmek

Yapılan seçimlerin kalıcı olacağını hatırlatan rüya, yol ayrımlarında olan kişilerin çok dikkatli davranmaları gerektiğine vurgu yapar. Kalıcı işler bulmak, ev almak veya arsa sahibi olmakla yorumlandığı gibi, rüya sahibinin hayatını daha iyi koşullarda sürdürebilmek için prensipli, disiplinli şekilde hareket edeceğini, tutumundan taviz vermeyeceğini bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Görmek

Değişikliklere, yolculuğa çıkmaya ve yatılı misafir ağırlamaya alamettir. Yol gören kişi eğitim veya iş nedeniyle ailesinden uzak kalacağı için hasretlik çeker. Başka bir şehirde kendine yuva kurmak, yerleşmek anlamına da gelir. Asfalt yol görmek inancına uygun yaşamaya, patika yol görmek ise çile çekileceğine ancak her zaman şükürle hareket edileceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Yapımı Görmenin Yorumu

Kendine bir hayat kurmaya, yerleşik düzene geçip aile olmaya çalışmanın sembolü olduğu gibi, kişinin aileye verdiği önemi de gösterir. Hayatını uzun süre yalnız geçirmiş kimselerin bu durumdan üzüntü duyduklarını ve kalabalık aile özlemi çektiklerini, yeni bir yaşam tarzı oluşturmaya uğraştıklarını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yola Asfalt Döküldüğünü Görmek

Rüyada yola asfalt döküldüğünü görmek, kişinin hayatı ile ilgili olarak aldığı kararların kalıcı bir etkisinin olduğu, aynı zamanda yolun ayrımında bulunuyorsa eğer atacağı adımları düşünerek ve bilinçli bir şekilde atması gerektiği şeklinde yorumlanır. Yaptığı seçimler neticesinde kalıcı neticelere ulaşan kişi, var olan kazanımlarını hem korumak hem de arttırabilmek için daha iyi ve düzenli çalışacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Görmek

Rüyada yol görmek, rüyada görülen durumla aynı doğrultuda bir yoruma sahiptir. Yol görmek yakında seyahate çıkılacağına, başka bir mekana taşınılacağına ya da haneye bir misafirin geleceğine işarettir. Bununla birlikte rüyasında yol görüp yolculuğa çıkacak kişinin yakınlarını ve çevresini özleyeceğine yorulur. Rüyada görülen yol asfalt ise eğer, kişinin inançlarına riayet ederek yaşamını sürdüreceğine; patika ise, yakın zamanda hüzünlü durumların gerçekleşeceğine ama kişinin her vakit şükür ve sabır ile hareket edeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Yapımı Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada yol yapımı görmenin psikolojik yorumu, hayatının büyük bölümünde yalnızlık yaşayan bir kimsenin bu durumundan kaynaklı olarak aile kurmak ve mutlu olmak arzusunun varlığı şeklinde yorumlanır. Ayrıca kişinin yalnızlıktan dolayı kalabalık ortamlara olan özlemini de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yol yapım çalışması görmek rüyayı gören insanın başarılarını engellemeye çalışan insanları hayatında çıkaracağına ve düşmanlarına karşı zafer kazanacağına ve gücünün kuvvetinin yerinde olacağına, başarılarının günden güne artacağına ve aranan isim haline geleceğine, mutlu huzurlu bir hayat yaşayacağına ve hayatında güzel ve olumlu gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı haber alacağına, keyfinin yerinde olacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yolda Yeni Yapılmış Asfalt Görmek

Rüyada yolda yeni yapılmış asfalt görmek, hayra işaret etmektedir. Rüya sahibinin işlerinin rast gitmesine, hayatının yoluna girmesine, kısmetinin açılarak yüzünün gülmesine alamet sayılan bir rüyadır. Başka bir tabirde kişinin iş hayatında karşısına çıkan sıkıntılardan sevdiği insanların vereceği destek ile kurtulacağı ve yakın zamanda sevinçli haberler alacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asfalt Yol Yapmak

Rüyada asfalt yol yapmak, asfalt yol yapan kişinin büyük bir ev satın alacağı ve ailesi ile birlikte konforlu ve rahat bir yaşam süreceği şeklindedir. Kısmetli, bolluk ve bereket içinde bir yaşantının alameti olarak kabul edilen bu rüya, rüya sahibi için oldukça güzel günlerin başlayacağını göstermektedir. Bir başka tabirde ise makineler ile asfalt yol yaptığını gören kişinin büyük bir organizasyon içinde, devlete bağlı mühendislik kadrolarında iş yapacağı manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asfalt Yol Kazmak

Rüyada asfalt yol kazmak, kişinin yeni işlere atılmasına ve bu işler sonucunda büyük kazanç kapılarını aralayacak olmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yol yapımı görmek, sabırla sınanılacağını, karşılaşılan güçlüklerle baş etmek için yeni yöntemler bulunacağını ve kişinin yaşı kaç olursa olsun bu süreçte olgunluğa erişip, hayatı ile ilgili pek çok yeni karar alacağını tabir eder. Belli konularda, çıkmaza düşüldüğü anlarda fikirleri değerli bulunan birinden yardım alınacağını ve mevcut sıkıntıdan bu şekilde kurtulmayı ifade eder. Çift şeritli yol yapımı görmek bir karardan dönmeye ve daha iyi şartlara kavuşmaya yorumlanır. İş hayatında üst üste gelen başarılara ve rakip tanımadan hareket etmeye, her zorluğun üstesinden gelip, kolaylık içinde hayatını sürdürmeye yorumlanır. Tek şeritli yol yapımı görenlerin evlilikleri daim olur ve aşk hayatlarında sorun yaşanmaz. Kişinin kendisine her zaman sadık kalacak, sözüne güvenilir biriyle hayat kuracağı manasındadır. Birden fazla yol çalışması görmek ise kararsızlık yaşamak ve İslami açıdan ibadet konusundaki sorumlulukları tam anlamı ile yerine getirmemek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yol yapmak, heves ve mutluluk içinde geçecek bir çalışma hayatına, kişinin dünyevi isteklerine kolay şekilde, büyük zahmetler çekmeden ulaşacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine yorumlanır. Büyük sevaplara imza atacak olan rüya sahibinin siyasette, bilimde ön sıralarda olacak bir meslek icra edeceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet eder. Yol yaptığını gören kişiler yumuşak başlı, uyumlu halleri ile de alkış alan, insanların sevip, saydığı, görüşlerine değer verdiği kimseler olurlar. Herkesle iyi geçinmenin delaleti olduğu gibi, sorunlarla alakalı çalışmalar yaparak, problemsiz bir geleceğe adım atılacağını, bu dönemde küskünlüklerin giderileceğini de ifade eder. Bazı durumlarda akrabalardan gelecek bir iş teklifiyle kendine yeni bir yön çizecek olan rüya sahibinin bambaşka bir geleceğe adım atacağına da müjde verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asfalt Yol Yapmak

Kalıcı işler yapmak, akıllarda kalmak, insanların alkışlayacağı projelerde yer almak demektir. Mesleki başarıların ifadesi olan rüya yeni bir buluşun ya da insanların hizmetine sunulacak bir proje yaratmak manasına geldiği gibi, sevapları bol bir hayat sürmek şeklinde de tabir edilir. Herkese iyilik yapmayı seven, İslami kurallara uygun yaşamak için her konuda dikkatli davranan rüya sahibinin maddi gücünü yoksulların hayatlarını iyileştirmek adına, çaresizlere çare olabilmek için kullanarak dua aldığını da delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köy Yolu Yapmak

Diğer başlıklar gibi, iyi niyete, sevap işlemeye, insanlığa faydalı olmaya yorumlanır. Aynı zamanda aile bağlarını kuvvetlendirmek için harekete geçmeye, akrabalık ilişkilerindeki sorunları çözmeye de tabir edilirken, iş hayatında yakın zamanda yapılacak bir işbirliği yahut anlaşma ile rekabet ortamında rahat bir nefes alınacağını da haber verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Yapmanın Psikolojik Yorumu

Uçlarda yaşamaktan olduğu kadar, uç duygulara sahip olmaktan da çekinen kişilerin daima orta yolu bulmaktaki ısrarlarını, küskünlük veya dargınlık gibi iletişimi sonlandıran durumlarda kendilerini kötü hissettiklerini, mutlaka karşı tarafa adım atmak, soruna çözüm bulmak istediklerini ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yol yaptığını görmek rüyayı gören kişinin geleceğini düşünerek adım atacağına ve mutlu olacağına, yüzünün güleceğine ve güzel bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin hesapsız para harcamayacağına ve birikimleri sayesinde rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder. Rüyada yol yaptığını gören kişinin ufkunun geniş olacağın ve gelişen cağa ayak uyduracağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Kazısı Görmek

Rüyasında yol kazısı gören kişinin, ailesiyle bazı sıkıntılar yaşayacağı demektir. Kişinin ailesine düşkün olduğuna, onlar olmadan yapamayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yol kazısı görmek, uyarıları dikkate almaya, sorumluluk almaya, kendinizi iyi hissetmenize neden olacak olayları hayatınıza davet etmeye ve şükretmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
reyder, buldozer gibi araçla bir yere yol açıldığını görmek zor ve çetin işlerin gerçekleşmesine, arzu edilen sonuca ulaşmak için gerekli yardımı sağlayacak insana delalet eder. Bu tür makine ile bir yolun bozulması ve ekili araziye zarar verilmesi, yollunda giden işleri karıştıran fesatçıya ve kıskanç kimseye yahut zalim yöneticiye delalet eder.

Rüyada yol makinesi görmek; zor işlerinizin altından kolaylıkla kalkacağınıza, kadyi yüce bir kimseden yardım alacağınıza, selamete ereceğinize, yol makinesi ile çalışmak; meşakkat gerektiren işlerde bulunacağınıza, çalışmalarınızın sonucunda başarılı olacağınıza, amirleriniz tarafından takdir edileceğinize delalet eder.


Rüyada yol makinesi tamir etmek; maddi ve manevi dağınıklığın gitmesine, borcu ödemeye; Tamirci görmek, hayırsever ve iyilik ehli bir kimseye delalet eder. Rüyada her hangi bir iş makinesini onardığınızı görmeniz, borcumuz varsa ödeyeceğinize veya hastanız varsa veya hasta iseniz iyileşeceğinize, gurbette kimseniz varsa geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yol kazısı gördüyseniz: Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Yapmak

Hayırlı bir rüyadır. Kişinin hayatını devam ettirmek için işle ilgili olarak bir çaba içine gireceğine, bu sayede kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Çalışması Görmek

Rüyayı gören kişinin,  kazanç elde edeceği iş için büyük bir atılım yapacağı, bazı konularda başka firmalarla ortaklık kuracağı ve bu şekilde işleri çok sorun yaşamadan ve fazla sıkıntıya düşmeden halledeceği anlamına gelir. Aynı zamanda, eşler arasındaki tartışmalara aile büyükleri tarafından müdahale edileceğine ve sorun yaratan durumların ortadan kaldırılıp sürtüşmenin ortadan kaldırılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yol Açmak

Bazı konularda hatalı giden işlerin kısa süre içinde inceleneceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına ve haneye girecek bir kişiye çok dikkat edilmesi gerektiğine aksi halde üzüntü duyulacak bir durumla muhatap olunacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak yol yapıldığını görmek sorunların üstesinden gelmeye hayatı yaşamayı çok sevmeye hayırlı hayata mutlu olmaya delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

438 Aktif
0 Üye ve 438 misafir
Bugün : 18345
Dün : 23857
Toplam : 48076663
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...