Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
617 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyanızda kek veya pastayı yaptığını görmek, her şeyi kendiniz yapmaya çalışmak yerine iş yükünüzü paylaşmayı ve paylaştırmayı öğrenmeniz gerektiğini gösterir. Pasta ve kekler ayrıca bencillik veya adil bir pay almadığınız duygusunu sembolize eder. Daha olumlu bakarsak, rüya başarılarınızı ve başarılarınızın getirilerini temsil edebilir. Ayrıca metaforu kolay iş olan "kek" veya kolay olan bir durum düşünebilirsiniz.

Rüyalarında kısmen yenen bir pasta veya kek görmek, kaçırılan ve kaybedilen fırsatları ifade eder. Bunların ne olduğunu düşünüp bulabilirsiniz.

Bir pasta aldığınızı gördüyseniz rüyanızda, işimiz için aldığınız ödülleri ve takdirleri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Spot ışıklarının altında rahat olmayı öğreniyorsunuz demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada kek görmek ne anlama gelir?

Rüyalar tabiri ve semboller dilinde kek ve benzeri tatlı şeyleri yediğimiz rüyalar daima özel rüyalardır ve daima bize pozitif enerji getirirler. Çünkü, şeker bize mutluluk hormonu verir ve kek ve diğer tatlılar ihtiyacımız olmasa da zevk için tükettiğimiz yiyecektir. Kek rüyaları, güzel vakit geçirmek, ihtiyaç duyulandan fazlasına sahip olmak ve haneye bolluk bereket girmesiyle ilişkilidir ve pozitif rüyalardandır.

 

Rüyalarda kek sembolik olarak iyi şans, güzel şeyler, gönül rahatlığı ve güzel vakit geçirmek olarak yorumlanır. Fakat bu yorum yalnızca tatlının ve tadının güzel olduğu durumlarda bu şekilde yapılır. Eğer kekin görüntüsü ya da tadı kötü ise bu umduğunu bulamamak ya da kötü sonuçlar almaya delalet eder.

 

Kek rüyaları aynı zamanda bize sunulan fırsatlar, hoşumuza gidecek teklifler ve jestlerle ilgilidir. Bu rüyayı gören kişi ertesi gün öyle bir teklif ya da hediye alır ki bundan mutluluk ve neşe duyar (tıpkı kek yedikten sonra vücudumuzun salgıladığı serotonin mutluluk hormonu gibi). Fakat bu rüyalar genellikle kısa süreli ve anlık mutlulukları gösterir. Rüyanızda kek yediyseniz ertesin gün bir şeye mutlu olursunuz.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Şans
Ödül
İlham
Fırsat
Enerji
Nasip
Başarı
Mutluluk
Paylaşmak
Kazanımlar
Memnuniyet
İhtiyaç fazlası
Güzel haberler
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Kek gördüğümüz rüyalar genellikle memnuniyet, ödül ve kazanımlarla ilgilidir. Bu rüya aynı zamanda yaşamın ekstra zevkleri ve renkleri metaforudur. Rüyasında kek gören ve yiyen kişi güzel haberler alır, stresten uzak kalır ve hayatın zevklerini bir süreliğine çıkarır.


Çoğu zaman kek rüyaları yaşamın bize umulmadık anda sunduğu ödül rüyalarıdır. Tıpkı ummadan birinin size bir kek ikram etmesi gibi evren de bu rüyayı gördükten sonra size bir ödül sunacaktır. Çok büyük bir ödül olmasa da kısa süreli bir mutluluk yaşayacağınız bir şey. Belki de sıkı çalışmalarınızdan dolayı alacağınız bir ödül ya da bonus.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Kek ya da benzeri tatlılar aç olduğumuz zaman yediğimiz yiyecekler değildir ve bu yüzden ihtiyaçların karşılanmasını temsil etmezler. Kek ile bize sunulan yine bir rızk ya da hediyedir fakat ihtiyaç değil ihtiyaç fazlasıdır. Örneğin, ihtiyacımız olduğu için bir ayakkabı almak değil sadece hoşumuza gittiği için almak gibi. Belirtildiği gibi rüyadaki kek bazen bizi mutlu edecek bir alışveriş sembolü de olabilir.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada kek yemek:
Rüyada kek yemek genellikle memnuniyet, zevk ve aşk hayatına dair mutlu olaylar ya da güzel haberlere işaret eder. Kek ve tatlıların çoğu aşk hayatına dair jest ve hediyelerle de ilişkilendirilmiştir. Rüyasında kek gören partnerinden güzel sözler duyabilir, bir teklif ya da hediye alabilir ya da hoş vakit geçirebilir. Genellikle romantik ilişkinizde karşılıklı sevgiyi ve hazzı gösterir. Bazen yakında büyük kazanımlar olduğunu gösterebilir.

 

Kek yediğimiz rüyalar aynı zamanda yeni iş teklifleri, potansiyeller ve başlangıçlardan faydalanmakla ilgilidir. Rüyada vücuda giren (yediklerimiz) her şey yaşamımıza girenler, vücuttan çıkan (çıkardıklarımız) her şey ise yaşamımızdan çıkanlar ve artık ihtiyaç duymadıklarımızdır. Kek yediğimiz rüyalar ise yaşamımıza giren pozitif enerji, mutluluk ve tüm güzelliklerin işaretidir. Bu yeni bir iş teklifi olabileceği gibi para hatta güzel bir haber olabilir. Kim bilir bazen bir kadın için bir bebektir.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada bir dilim kek görmek:

Rüyada bir dilim kek genellikle bir parça mutluluk, küçük bir nasihat ya da bir jestin simgesidir. Fakat bu rüya bazen bir işten kar almak ya da kendi payına düşeni almakla ilgilidir. Bu tip rüyalarda numeroloji etkisi vardır. 1 dilim kek genellikle 1 pay almak ya da bir işten 1 ile başlayan bir miktarda fayda sağlamaya delalettir (1000 lira kazanmak, 10 bin lira kazanmak vs). Yine bu şekilde 2 dilim kek almak 2 pay almak, bir işten 2 kişinin fayda etmesi anlamına gelebileceği gibi bazen karı-koca arasında meselelerde güzel gelişmeler olmasına delalettir.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yenmiş ya da yarım bırakılmış kek görmek:

Rüyada gördüğümüz kek yenmiş, şekli bozulmuş ya da başkasının bırakmış olduğu bir kek ise bu rüya genellikle başkasının yarım bıraktığı bir işi tamamlamakla yorumlanır. Bir erkek için bu dul bir kadınla evlenmek, kadın için boşanmış bir erkekle ilişki yaşamaya işaret edebilir. Yarım bırakılmış kek rüyası aynı zamanda yaşam yolculuğumuzda sonuca ulaşmadan bıraktığımız işlere işaret edebilir.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 138 okuma
Simge 5 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 130 okuma
Simge 24 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 207 okuma
Aynur Altay 27 Eylül 2019 Tabir kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 113 okuma
Burak01 19 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Burak01 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 287 okuma
+9 oy
1 yorum 231 okuma
16 Mayıs 2019 İstihare kategorisinde Esma   9 88 125 yazdı
+11 oy
3 yorum 5.4k okuma
Simge 15 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+19 oy
9 yorum 374 okuma
Simge 5 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+11 oy
6 yorum 330 okuma
Simge 4 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 201 okuma
Simge 26 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 211 okuma
Simge 24 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 292 okuma
+4 oy
3 yorum 203 okuma
Yaren1989 21 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

381 Aktif
0 Üye ve 381 misafir
Bugün : 1976
Dün : 21898
Toplam : 48082168
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...