Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
389 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Merhaba :)
Rüyamda evimizde bir doktor vardı aslında bizim ev hastane gibiydi. Benim yirmilik dişimde delik varmış ve dişim sallanıyordu onu çekecekti. Ağzımı açtım dişime bir şeyler yaptı sonra benim ağzım tamamen uyuştu ve konuşamadım bile. Daha sonra doktor gelicem dedi ve gitti bende bekliyorum. Annem, ablam,anneannem vardı onlar koltukta otururken ben yanlarına geldim ağzım uyuştuğu için konuşamadım elimle anlattim uyuştuğunu. Konuşmaya çalışınca da ağzımı açtığım an tükmük çıktı ve elimle kapattım ağzımı yıkamaya gittim. Ben dilimle dişime dokundum ve sallandığını hissettim. Onu anlatırken konuşmaya çalıştım ve tükmük çıktı ağzımdan.
Daha sonra bekledim ama doktor gelmedi. Bir tane kadın vardı benim odamda sekreter gibiydi ona sordum gelecek felan dedi hep. Hatta ben doktorun yanına giderken biraz gözlerim doldu bizimkilere el salladım.
Doktor gelmeyince de bende elimle tuttum çektim dişimi kökü hariç dişim geldi. Baktım kahverengi, ortasından ince bir tel geçiyor onu doktor yapmıştı. Gerçek diş şeklinde değildi elimdeki ne şekli ne rengi dişe benziyordu. Daha sonra aynanın karşısına geçtim baktım dişime bir şey daha çektim dişimden ve orasi bomboş yuvarlak bir delikle kaldı. Daha sonra kanamaya başladı ve ben banyoya gittim ağzımdaki kanı tükürdüm.
Su akarken ağzımdan normal şekilde kan çıktı abartı değildi  fakat daha sonra musluktan gelen suyun da rengi değişmeye başladı. Kırmızı oldu ve ben muslukla düzeltmeye çalışırken musluk bozuldu. Musluk tamamen hareket etmeye başladı. Daha sonra musluğun arkasındaki fayanslara kanlı su bulaştı ben elimle sudan aldım fayansa döktüm ama yine kırmızı kaldı. Sonra suyu kapattım elime peçete alıp fayansı silip temizledim kan kalmadı. Daha sonra sabah babam uyurken anneme dişimi göstermeye gittim ikisi de yataktaydı. Anneme gösterirken ağzımı açtım güneş ışığı arkamdan geldiği için annem diğer tarafa geçmemi söyledi ama baktım babam uyuyor. Annemle babam da yatakta normal yattıkları şekilde değil ters yatmışlardı. Yani annem sağ tarafta babam solda yatırıyordu. Hava güneşliydi onu hatırlıyorum.
Bu hafta 3. Kanlı rüyam oldu bu neden bu anlamadım.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
doktorlar alim kişilerdir.ve özellikle çözülmesi geren durumları ve gene sağlık sorunlarını işaret ederler. dişinde delik varsa biriyle ilişkilerinde delik vardır ayni bir ilişkinin onarılması söz konusu olabilir yada kökten bağın koparılması muhtemelen bağı koparmaya çalışmışsın ancak doktor burada asıl mesaj gibidir ya bu kişiyle arayı biraz soğutup beklemen gerektiğini yada zihindeki düşüncelere bi süre ara verip zihnini ve kendini dinlendirmen gerektiğini söyleyebilir. anestezi gene muhtemelen güvendiğin birine teslim olduğunu yani güveni gösterir. ve gene kendini  daha iyi ifade edebilmek için bilincini uyutman gerektiği yani uyutman gerektiği ortaya çıkmış .belkide brinde yardım isteyeceksin ve oda senin bazı konuları şu an için konuşmaman gerektiğine uyarmış olabilir sonuçta ağzın uyuşması ifade edememe, bağı koparmama gibi bir durumda bir bekleme süresini işaret eder.hatta şu aralar kendini ifade ederken öfkeli belki kızgın belki kırıcı olabileceğin bir dönem olabilir.
doktorun taktığı tel daha önceden onarılmış bağı gösterir ancak sanki bu bağı koparacaksın yada koparmak istiyorsun ancak dişin sahte olması bir dostununda sahte olma ihtimalini gösterebilir çürük olsaydı iki yüzlü derdim bu durumda ise dişi çakip kurtuluyor olabilirsin kan ise bu ilişki bağ her neyse artık seni üzme veya zihin zehirlemesi gibi durumlarıda atcağını gösterir tabi burada dişi çektikten sonra sende ne his oluştu onada bakmaklazım bu bağın kopmasının faydasını veya zararını anlamak için.son kısım burda yanılma paylarımıda dikkate  alman grekebilirkopan bağın sonrasında sanki diğer insanlarada karşı bakış açının bi süre değişeceğini gösterebilir. ilk etapta olumsuzluk hissi versede kurtulacaksın ailen bu olaylardan çok etkilenmeselerde senin iç dünyan huzura kavuşacaktır. sonundaki güneşin etkisiyle.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
+7 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Dişim sallandigi için ben bunu dilimle hissettim o dış çekilecekti. İlk başta doktor çeksin diye ben ağzımı açtım koltuğa yattım daha sonra doktor bir daha hiç gelmedi ve ben kendi dişimi kendim çektim çıkardım zaten sallandığı için çıkması gerekiyordu. Bende çıkardım.yani sonunda iyi hissettim ve canım da acımadı aglamadim
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ayrıca sürekli kanlı rüya görme hakkında herhangi bir bilimsel açıklama yada yazı bulamamışımdır. bulursam buraya yazarım. kanın çıkmasını iki yönlü değerlendir bir verim ve enerji gibi kayıplar ikincisi ise kendinden uzaklaşması gereken zararlı durumlar rüyaya göre bakmak  gerekir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
doktor kimi temsil ediyorsa o kişi ya geçiştiriyor ya avutuyor sonuç olarak ipi kendin eline alıyorsun rüyada ne demek istemediğiimi anlamışsındır kendi işini kendin halletmek diyelim.
+6 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Hatta dişimi çıkarırken ben kendi işimi kendim hallederim gibi bir durum oluşu çıkarınca da dişimi aslında ne kadar kolaymış hem korktuğuma hem de doktoru boş yere beklemişim hissi oluştu
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sallanan diş zaten sallantıd olan bir bağdır zaten arada ki güven yada dostluk sıkıntılıdır. artık bitirmek istiyor olabilirsin.
+6 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Yine çok doğru hayatımla örtüşen yorumlar yaptınız. Ne demek istediğini anladım. Teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 217 okuma
+11 oy
2 yorum 364 okuma
+21 oy
1 yorum 217 okuma
+9 oy
1 yorum 367 okuma
Mila 28 Haziran 2019 İstihare kategorisinde Mila Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+3 oy
9 yorum 378 okuma
+3 oy
1 yorum 110 okuma
Erve 30 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Erve Rüyakar (2.7k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 146 okuma
Adams 30 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+17 oy
1 yorum 157 okuma
Esma_ 5 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Esma_ Karabasan (382 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

428 Aktif
0 Üye ve 428 misafir
Bugün : 9114
Dün : 23857
Toplam : 48067457
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...