Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
221 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada görülen trafik polisi kurallara uyma konusunda çok titiz davrandığınızın ve çevreniz tarafından daima titizliğinizle tanındığınızın göstergesidir. Rüyasında polis gören kişi, işlediği ama kimsenin bilmediği bazı suçlardan dolayı vicdan azabı duyar. Bazen de bu rüya herhangi bir nedenden ötürü polisin sizi yakalamasından endişe duyduğunuzun göstergesidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Trafik Polisi Görmek

Rüyada trafik polisi görmek rüya sahibinin toplum içinde nasıl davranması gerektiğini bilmediğini, bazı ahlaki özellikleri değerleri yerine getirmediğini ve bu nedenle de çevresinde birçok insan tarafından kınandığına delalet eder.
Rüyada trafik polisinin ceza kestiğini görmek rüya sahibinin gerçek hayatta bir hatasından dolayı cezalandırılacağını veya bir para kaybı yaşayacağını işaret eder. Rüyada trafik polisi görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda kurallara ve kanunlara asla ihanet etmeyen bir kişiyle tanışacağını anlatır.
Trafik polisinden korktuğunu görmek rüya sahibinin planladığı bir yolculuğa çıkamayacağına veya bir diğer yorumu da rüya sahibinin toplum kurallarına uymaması nedeniyle çevresindeki insanlar tarafından dışlanacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Polisi Görmek

Rüya içerisinde trafik polisi görmenin anlamı; ahlaki olarak bazı koşullara dikkat edilmemesinin ve toplum davranışlarında bireyin insanlar tarafından kınandığının göstergesi olarak açıklanabilir. Rüyada trafik polisi ceza yazıyorsa, maddi bir kayıp söz konusu olabilir ya da gerçek yaşamda yapılacak yanlış davranışlar neticesinde cezalandırılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polisten Kaçmak; kötülüklerden sakınmaya ve güvende olmaya delalettir. Kişinin rüyasında polisten kaçtığını görmesi , kurtuluş, tövbe ve istiğfar etmeye yorumlanır. Bir kimse rüyada korkmadığı halde polisten kaçtığını görse, rüya sahibinin sevinçli bir haber alarak mutlu olacağı anlamına gelir. Rüyada polisten korkarak kaçmak, rüyayı görenin selamete çıkıp rahatlayacağına, tövbeye, emniyete işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada trafik polisi görmek, ahlaki bazı kurallara dikkat etmediğinizin ve toplum davranışlarınızla insanların sizi kınadığının bir göstergesidir. Rüyada trafik polisinin kendisine ceza yazdığını gören kişi, maddi bir kayba uğrar veya gerçek hayatta da yapacağı yanlış davranışlar sonucunda cezalandırılır. Rüyada trafik polisi ile karşılaşan kimse, dünya hayatında kurallara dikkat eden ve insanları da bu kurallara uymaları konusunda yüreklendiren bir kanun adamı ile tanışır. Trafik polisinden korktuğunu görmek, günah işlemeye, istediğiniz yolculuğa çıkamayacağınıza, toplum kurallarına dikkat etmediğiniz için insanlar tarafından dışlanacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Polisi Görmek

Rüyayı gören kişinin getirisi, can ve mal güvenliği garanti olacak işler yapacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, önünü görmediği ve kendisine kar getirmeyeceğinden emin olmadığı adımlar atmayacağına delalet eder. Rüya sahibi temkinli bir insan demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Cezası Almak

Hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin şansının ve kısmetinin açılması sayesinde işlerinin düzene gireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder. Rüya sahibinin olumlu değişikliklerle karşılaşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada trafik polisi görmek, günlük hayatta bir tutum değişikliğini gösterir. Rüyanın derin analizi ise bu değişimin sonunda bazı yeni şeyler öğrenip bilmediği konularda kendini geliştireceğine, acemi olduğun bazı olaylarda tecrübe kazanacağına, böylece hayatta daha donanımlı hale gelip, hayattaki sorunlarla daha kolay baş edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada trafik polisi çevirmesi, trafik kontrolü görmek yaptığınız kimi davranışlarınız nedeniyle çevrenize yanlış izlenimler verdiğinizi işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada trafik polisi olmak, trafik polisi olduğunu görmek kendi fikir ve düşüncelerinizi yakınınızda bulunanlara zorla kabul ettirmek gibi bir duygu taşıdığınızı ve bunun yanlış olduğunu simgeler. Bu rüya hakkında detaylı bilgi için rüyada polis görmek sayfasını mutlaka inceleyiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Polisin Görülmesi Rüyada trafik polisi görmek rüya sahibinin hayatında yanlış davranışlarda bulunmakta olduğunun işaretidir. Bu imgeyi gören kişilerin özellikle son zamanlarda gerçekleştirdikleri davranışların çevresindeki kimseler tarafından tasvip edilmediği anlamı çıkarılmaktadır. Rüyasında trafik polisi gören kişiler çok yakında bu davranışlarının sonuçlarıyla yüzleşmek durumunda kalacaklardır. Rüyasında trafik polisi gören kişilerin son zamanlardaki davranışlarını gözden geçirmeleri ve neleri yanlış yapıyor olduklarını tespit etmeleri önem arz etmektedir. Eğer rüya sahipleri yanlışlarından dönerlerse, çevrelerinde değer veriyor oldukları kişiler tarafından affedilecek ve herhangi bir sorun kalmamış olduğunu göreceklerdir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

445 Aktif
0 Üye ve 445 misafir
Bugün : 10939
Dün : 23857
Toplam : 48069276
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...