Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
212 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Rüya anneme ait.
Annem, beni  ve kendisini rüyada davar yayarken görmüş.Ve hava karanlıkmış.Rüyayı hiç beğenmediğini söyledi.

Bende rüyada odamda namaz kılıyordum bir yavru kartal uçmaya çalışiyordu yakalamaya çalıştım elime aldın tuyleri rengarenk arı kuşu oldu.Sonra rüyamda bizim evin içi deniz sanki salon deniz kumu vardı kardeşim kazmiş baliklar cikarmiş büyük hatta bir tanede deniz taraği cikarmisti.Su olmadiği icin baliklar ölü gibiydi ama yavastan o kazdigu yerlerden suda cikiyordu hatta ben bunlar ölü balik mi ölüyorlar dedim suyu görünce rahatladımm baliklar yaşayacak diye. Bu da benim gördüğüm rüya.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
senin rüyan ise iyi bir  kımseti gösteriyor ancak bu çabaladığın şeklin dışındaki bir kısmettir ve bir kadının yardımı ile olma ihtimali vardır(KARTALIN ARI KUŞUNA DÖNMESİ) evdeki denizde aslında hayatının bir düzene gireceğini zaman zaman kaçan fırsatlara rağmen eninde sonunda ferahlayacağını gösteriyor.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kardeşinle alakası vardır ama tüm aileyi ilgilendiriyor yani sizin ev hepinizi kapsar.
+1 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Rüyalarımız cok karmaşık, yorumlayamiyorum.
Sadece sene anlami çıkıyor. Yıl anlami çıkıyor. Her ne demekse artik.

Ayrıca haklısınız, rüyalarımız hiç de iyi rüyalar değil. Okurken rahatsiz oldum.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Bu arada ben arı kuşuna kartal yavrusu gibi gördüğümde yardim etmeye calisiyordum.Elime alfigimda arı kuşu oldu ve onu elimde sevdim bu arada cam acikti ve camdan iceri geldi ayni anda arka komşumuzunda sesi geliyordu ama ne dediğini anlamiyordum.Komsumuzun adi Elif.Bazen isimlerinde bir önemi olabilir diye yaziyor.Belkide ruyalarin bir anlami yok kimbilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
annen neden öyle düşünmüş anlamadım davar yaymak çok iyidir bu rızkın  mücadele ettiğini ama karanlıkta yaymanıgörmesi anin bu durumdann emin olmması olabilir acaba senin boşuna çabaladığını mı düşünüyor annenin senin hakkındaki düşünceleri ile alakalımıdır .
+3 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Valla annem bugun sen bu gidişle aç kalirsin diyor..Iş bulamadim gala ariyorum yaptiğim işte sartlar uygun olsun istiyorum dua ediyirum ama yeterince dua etmiyorum.Annemde üzüldüğü icin böyle görmüş olabilir.Hatirlar misiniz bilmme  bir kez daha davar yayrken beni görmüş.O sirada öküz bana vurmuş annem panik olmuş koşmuş nerde kiizim vs diye beni heralde götürmüşler sonra getirmisler hicbir seyim yokmuş ama o zaman karanliktan bahsetmedi.Bir hafta sonra bende ruyamda bir öküzün hatta bor boganin bana ve sevgilime saldirdigini gördüm sanki bize vuramadan gecti ama cok öfkeliydi.Davarli rüya oldu 3.Bilmiyorumki aslinda bende bakara suresini düşündüm.Ama hic okumadim..Bundan 7 sene önce bir arkadaşim beni rüyasinda bir tepede otururken görmüş saclarim uzun ve örgü yapmişin güneşe bakiyormuşum bir duzluktede 7 tane inek varmiş ama normal zayıfliktalarmis..O zaman hatta bakara suresinun inek anlamina geldigini öğrendim..Yordurmadik bu vesile ilede yorumunuzu bilmke isterim.kuşlu ve balikli ruyayıda ben gordumm.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Kardeşim kazıyordu ama o balıklari ben cikarmadim onunla ilgildir diye düşündüm..Bir kadın aslinda bir arkadastan is haberi bekliyorum ama genelde zaten hep kadınlar benim işle ilgili bilemedimm.Namazdaydim o sirada.Hayrolsun insallah.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
annenin biraz umutsuz olması yansıyor rüyalarına senin ise bir desteğe ihtiyacın var kardeşinin balıkları çıkarması bunuda gösterebilir.
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
O bana hep destek aslında biraz daga maddi durumumuz iyi olsun istiyorda bie türlu cikamadik dar boğazdan.Allah büyüktür.

İlgili rüyalar

+18 oy
1 yorum 123 okuma
+3 oy
1 yorum 134 okuma
+4 oy
1 yorum 163 okuma
D.y 12 Kasım 2021 Tabir kategorisinde D.y Karabasan (113 puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 173 okuma
+2 oy
2 yorum 183 okuma
Rum 15 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Rum Karabasan (323 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 364 okuma
+2 oy
0 yorum 80 okuma
geekone3388 11 Kasım 2022 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 163 okuma
Hope 11 Nisan 2022 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 185 okuma
+7 oy
8 yorum 523 okuma
Sonbahar 20 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 120 okuma
SerhanDMN 2 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde SerhanDMN Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 101 okuma
JAdaneda 4 Nisan 2020 Rüya kategorisinde JAdaneda Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

433 Aktif
0 Üye ve 433 misafir
Bugün : 17738
Dün : 23857
Toplam : 48076059
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...