Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
239 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyanızda şarampole yuvarlandığınızı görmeniz, üzüntü ve kedere işaret olarak tabir olunur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada arabayla şarampole yuvarlanmak rüyayı gören kişinin hayatının kaosa döneceğine, zorlu bir dönem geçireceğine, işlerinin içinden çıkılmaz bir hale geleceğine ve elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine tabir edilir. Rüyada arabayla şarampole yuvarlanan kişinin zorlu bir dönem geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına ve keyfinin kaçacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarampol Görmek

Rüyada arabayla giderken aniden bir şarampole yuvarlandığını, fakat yara almadan kurtulduğunuzu görmek, süse düşkünlüğünüz yüzünden maddi durumumuzun eşinizi tatmin etmeye yetmediğini gösterir. Bu kazadan yaralanarak çıkmış iseniz hayatınızda beklemediğiniz bir olay neticesi oldukça büyük bir acı çekeceksiniz demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarampol görmek , ömrün uzamasına , sevdiğiniz bir anın keyfini dilediğinizce sürmeye delalettir.

Rüyada görülen şarampol korkutucu ve yüksek ise , davranışlarınızda gösterdiğiniz özenin sizi önemli hatalar yapmaktan alıkoyacağına , rakiplerinizden herzaman bir adım öne olacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarampole yuvarlanmak , eşiniz , ortağınız  yada yakın arkadaşlarınız nedeni ile maddi problemler yaşayacağınıza , şarampolden yuvarlanarak sağ kurtulduysanız bu problemlerin kısa süre içerisinde geçeceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarampole yuvarlanan birilerini görmek , kısa süre önce sattığınız bir malın değerini yitirmesine , terkettiğinz bir kimsenin kötü huylarını öğreneceğinize , aldığınız önlemler sayesinde büyük müsibetlerden zararsız kurtulacağınıza delalettir..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yuvarlanan araba görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarampole Yuvarlanmak

Rüyada şarampole yuvarlanmak, rüya sahibinin aile hayatında çocuklarına ve eşine lüks bir yaşam veremeyeceğine onların ardı arkası bir türlü gelmeyen ihtiyaçlarını karşılamakta çok zorlanacağına ve sıkıntıya düşeceğine işaret eder.
Rüyanızı Biz
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada bir dağdan veya bir tepeden aşağıya doğru yuvarlandığını görmesi, zühd, takva delâlet eder. Yuvarlanmak, dünyadan el çekip tamamiyle kendisini Cenâb-ı Hakka ibadete vermeye de alâmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yuvarlanmak, sakınmaya delalet eder. Bir dağdan, bir tepeden, bir meyilli araziden, bir yerden aşağıya doğru yuvarlandığını görmek, dünyadan el çekmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarampole Yuvarlanmak

Rüyasında araba ile yoldan şarampole yuvarlandığını görmek; kişinin kendi dikkatsizliği veya önüne çıkacak küçük bir mani ile atlatacağı tehlikelere işaret eder. Bu rüya bazı tabircilere göre ahlaken yoldan çıkmak, günah işlemek olarak da açıklanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

429 Aktif
1 Üye ve 428 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15599
Dün : 23857
Toplam : 48073925
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...