Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada denizin taşması, çıkacağınız bir yolda karşınıza sizi ürkütecek bazı olaylarla karşılaşabileceğinizin habercisidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

81 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Deniz Taşması Görmek

Rüyada deniz taşması görmek, güvensizlik dolu ilişkileri ve kişinin duygusal manada çok karmaşık bir döneme girdiğini, bu süreçte alınacak kararların genellikle kişi için olumsuz gelişmelerle sonuçlanacağını bildirir. Keskin cümleler kurmaktan ve ani kararlar vermekten uzak durmak gerektiğini de hatırlatan rüya, maddi açıdan yapılacak girişimlerde para kaybına uğranacağının ikazını da verir. İyiye yorulmayan rüya maddi açıdan büyük iniş çıkışların yaşanacağı ve kişinin üzerinde durduğu zeminin son derece kaygan olduğunu, hassasiyetin artacağı, kuşkuların çoğalacağı bir döneme işaret eder. Pek çok zaman sabır gösteren rüya sahibinin öfkesine yenik düşeceğini ve yakın çevresini kıracak sözler sarf edeceğini bildirir. Bekar kimseler için fırtınalı beraberlikler yaşayacaklarını ve bir türlü sonuca ulaşmayan bu ilişkide kişinin çok büyük hayal kırıklıkları yaşayarak gönül kapılarını uzun süre herkese kapatacağını tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taşması, sizi ürkütecek çeşitli olayların yaşanmasına işaret eder.
Denizin güzel bir şekilde fazlalaştığını görse, o sırada insanların yağmura ihtiyaçları varsa yağmur yağar ve o yağmurdan faydalanırlar. Denizin taşıp dalgalarının birbirine vurduğunu gören kimse yolculuğunda korkuya ve şiddete düşer. Denize sidik ettiğini gören kimse günah işler. Bazan da deniz, dünyaya ve dünyanın garip hallerine işarettir. Danya aleyhisselam'a göre:rüyada deniz görmek, mutlaka bir devlet büyüğü ile tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması

 Rüyada denizin taşması ismen biraz kötü görünür. Tabirciler rüyada denizin taşmasını hayırlı olarak belirtirler. Kişinin arınmasına, temizlenmesine işaret edilir. Rüyada denizin taştığını gören kişinin tövbe etme isteğinin olduğuna işaret ediliyor. Rüya sahibinin temizlenmek için çırpındığına, onun için hayırlı bir karar almak üzere olduğuna delalet eder.

 Rüyada denizin taştığını görmek, bol kazançlı işlere hikmet edilir. Denizin taştığını gören kişi, hayatı boyunca güzel kararlar almaya başlar. En güzel işlerde bulunur. Maneviyatını her daim önde tutmaya çalışır. Bir işe her şeyden önce manevi yönden bakar. Kazancında helal ve haramın ne olduğu konusunda hassasiyet duyar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taştığını görmek
Rüyada denizin taştığını görmek, korkmanızı sağlayacak olaylar ile karşılaşabileceğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz suyunun taştığını ve sokaklara ulaştığını görmek
Rüyada deniz suyunun taştığını ve sokaklarınıza ulaştığını görmek, adaletli ve faydalı birinin ilçe yönetimine geleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması Fazlalaşması
Denizin güzel bir şekilde fazlalaştığını görse, bereketli yağmur yağar, insanlar yağmurdan faydalanırlar. Rüyada deniz görmek, dünyanın garip hallerine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması
Rüyada denizin taştığını görmek, bir konuda uyarı almak şeklinde yorumlanır. İşleriniz ile ilgili biri sizi uyarabilir. Ya da yapılacak bir yatırım ile ilgili de sizi uyaran dostlarınız olabilir, maddi zarar en başından önlenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması

 Rüyada denizin taşması, bolluk ve bereket anlamlarını ifade etmektedir. Rüyayı gören kişi iş ve kariyer anlamda istediği en uç noktalara gelecek ve kısa süre içerisinde kendi şirket veya işyerlerini açarak yükselişe geçecektir. Bu olumlu gelişme sonucunda en zengin kişilerden birisi olmayı başaracaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurdan Ve Depremden Denizin Taşması

 Rüyada yağmurdan denizin taşması, bereket ve iyi gelişmeler olacağına delalet etmektedir. Rüyasında yağmur yağdığını ve bu sebeple denizin taştığını gören kişi sıkıntılı geçen iş hayatında doğru işler yapmaya başlayacak. Verilen tüm işleri eksiksiz olarak yapması sayesinde maaşına zaman alacak olan kişi gelirinin yükselmesi ile birlikte sosyal hayatında daha mutlu bireyler arasında yerini almayı başaracak. Rüyada depremden denizin taşması ise hastalık ve kötü olayların habercisidir. Rüyayı gören kişinin yakınlarından birisi ciddi bir hastalık yaşayacaktır. Aynı zamanda etrafındaki diğer insanlar ile arası bozulacak olan rüya sahibi kendini iyi hissetmeyeceği bir döneme girecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması Sonucunda Boğulmak

 Rüyada denizin taşması sonucunda boğulmak, rahata ermek anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi uzun zaman sonucunda maddi açıdan rahatlayacaktır. Elinde mal veya mülk olan rüya sahibi kişilerin karşısına yakın zaman içerisinde alıcı çıkacak ve bu ellerindeki malları satarak maddi açıdan rahata kavuşacaklardır. Ancak elinde mal olmayan rüya sahipleri ise manevi anlamda mutlu olacakları güzel haberler alacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşarak Eve Girmesi

 Kısmet ve huzurun habercisidir. Rüya sahibi eğer bekarsa yakın zamanda kısmetini bulacak ve evliliğe ilk adımı atacak. Rüya sahibi eğer evliyse aile içinde mutluluk yaşatacak olan yeni çocuklarını kucağına alacak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşan Denizden Kaçmak

 Rüyada taşan denizden kaçmak, hastalıklara işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin bazı hastalıklara yakalanacağına delalettir. Bu süreçlerde kendinizi korumanız ve her türlü hastalığa karşı önlem anlamız tavsiye edilmektedir. Yaşanacak olan hastalık ciddi olmasa bile rüya sahibi bir süre bu dert ile uğraşacak ancak sonunda tekrar iyileşecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Okyanusun Taştığını Görmek

 Rüyada okyanusun taştığını görmek, başarı ve çalışma anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin hayatı bir anda olumlu yönde değişecek ve çok çalışması sayesinde istediği yere erişecektir. Başarıları elde etmesinin ardından saygı duyulan kişilerden birisi olmayı başaracaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Okyanus Taşarken Boğulduğunu Görmek

 Hayallerin gerçekleşeceğine ve mutluluğa delalet etmektedir. Rüyasında okyanusun taştığını ve bu okyanus sularında boğulduğunu gören kişinin çok istediği hayaline kavuşacağına işaret edilmektedir. Hayallerine kavuşacak olan rüya sahibi bunun sonucunda hayatında mutlu olacak ve çevresindeki diğer insanlara da örnek olarak onları da mutlu edecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taştığını görmek, kişinin, iş yaşantısında çok sıkıntılı ve zor durumda olacağına ve bu durumdan kurtulmak amacıyla büyük bir çaba sarf edeceğine işaret eder. Rüyada denizin taştığını görmek nedir? Taşan denizden, dalgalardan kaçtığını görmek nedir makalemizde detaylı olarak yer verdik.

Rüyada denizin taştığını görmek, genel hatlarıyla kişinin, iş hayatında çok zor ve sıkıntılı durum içinde bulunduğuna ve bu durumu büyük bir çaba göstererek aşmayı başaracağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taştığını Görmek

Rüyada denizin taştığını görmek, kişinin bir süredir içinde bulunduğu aile ve iş yaşantısındaki olumsuzlukları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bu süreci geride bırakarak hayatını düzene sokacağına işaret eder. Bu rüya ayrıca kişinin içinde yer alacağı çalışmaların karşılığı olarak ise çok yüklü miktarda kazanç sağlayacak olduğuna delalet eder. Kişi sağlayacağı kazançlar ile çok rahat edeceği bir yaşama kavuşacaktır. Ayrıca yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım elini uzatacağı ve aile yaşantısında da mutluluğu yakalayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşan Denizden Kaçtığını Görmek

Taşan denizden kaçtığını görmek, kişinin son anda başına gelebilecek bir felaketten yahut bir uğursuzluktan kurtulmasına işaret eder. Ayrıca kişinin bu yaşadıklarından büyük bir ders çıkaracağı manasına da gelir. Bu rüya ayrıca kişiyi yanlış yönlendiren insanların varlığının söz konusu olduğuna ve başarısına tahammül edemeyen, başarısızlığa uğramasını bekleyen kişiler olduğuna da yorumlanır. Bu rüya genel anlamda bir tehlikeye işaret eder ve kişinin gereksiz meydan okumalardan zarar görebileceğine ve bundan dolayı da bu dönemde güçlü duruşun ve sabrın tehlikelerin üstesinden gelinmesine önemli katkı sağlayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taşması, mala ve paraya işaret eder. Rüya sahibi zenginleşir ve rahat bir yaşam sürer. Maddi sıkıntıları son bulur. Ayrıca rüya sahibinin arzu ve istekleri gerçekleşir. Daha mutlu bir hayat sürer. Ancak bazı olumsuzluklar da yaşanacaktır. Rüya sahibinin iş hayatı daha meşakkatli bir döneme girecektir. Tehlikeli dönemlerden geçecektir, ancak sonunda bol para olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşıp Eve Girdiğini Görmek

Rüyada denizin taşıp eve girdiğini görmek, evde yaşanacak mutluluklara anlam verir. Rüya sahibi evin içerisinde düzeni kuran kişi olacaktır ve sıkıntıları sonlandırmak için çaba gösterecektir. Aile saadeti yaşanacaktır. Eğer rüya sahibi çocuk sahibi ise, evlatlarından hayır görecektir. Eş ile de güzel günler yaşanacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükseldiğini Görmek

Rüyada denizin yükseldiğini görmek, geceleri uyku problemlerinin yaşanmasına delalet eder. Rüya sahibi gün içinde yaşadığı sıkıntılarını geceleri daha çok hissedecektir. İş hayatında çok yorulacak ve aile içerisinde yaşayacağı tartışmalar geceleri başını yastığa rahat koymasını engelleyecektir. İlerleyen gecelerde kâbuslar görülebilir. Ancak bu durum geçicidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Kabarması

Rüyada denizin kabardığını gören kimse, başarıya ulaşmak için bir çok zorluklardan geçecektir. Ancak bu yollardan geçebildiği sürece mutluluğu yakalayacaktır. Rüya sahibinin önüne önemli fırsatlar çıkacaktır. Eğer rüya sahibi bu fırsatları iyi değerlendirirse yükselecektir. Ancak bu fırsatlar kaçarsa bir daha böyle bir şansı bulamayacaktır. Çünkü büyük ve insanın karşısına bir kere çıkabilecek fırsatlardır.

Deniz ile ilgili farklı rüyalar gördüyseniz ve onların anlamlarını merak ediyorsanız rüya tabirleri sitemizde arama yaparak en doğru sonuçları bulabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taşması, taştığına şahit olması, inanılmaz bir habere yorumlanır.Çünkü denizin taşması bazen felâketlere sebep olur. Rüyayı gören kişinin çok karmaşık bir döneme girdiğini belirtir. Bu dönemde alınacak kararlarda olumsuzluk yaşamaması için kişinin kendisine çeki düzen vermesini belirtir. Ani kararlar almaktan uzak durmasına işaret eder. İslami rüya tabircileri bu rüyayı engellerle karşılaşacağınıza, üzüntü ve şeklinde tabir etmişlerdir.

Bu rüya maddi açıdan sıkıntıların çekileceğini de ifade eder. Endişelerle dolu kişiliğinizden vazgeçilmesi gerektiğine tabir olunur.

Rüyada denizin taşması ticaret ehli için zarar ve ziyana delalettir. Rüyada kış mevsiminde denizin taştığını görmek, marifetsiz ve anarşi çıkaran kötü bir millete alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükseldiğini Görmek

Rüyada deniz yükselmesi ile aynı anlama gelmektedir. Rüya sahibinin, iş hayatında ortaya koyduğu çalışmaların meyvesini yakın bir zamanda alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yardım isteyenlere yardım edeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına ve rahat bir hayata adım atacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taştığını Görmek

Rüyada denizin taştığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok sıkıntılı ve zor durumda olduğuna, bu durumdan kurtulduktan sonra büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmaların karşılığı olarak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançlar ile çok rahat bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Eve Taşması

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında yaşadığı maddi ve manevi sorunların aile hayatına da etki etmeye başladığına, çok yakın bir zamanda eline geçecek fırsat sayesinde çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların bu sayede sona ereceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşıp Eve Girdiğini Görmek

İş hayatında uzun bir zamandan beri yaşanan sıkıntılardan ötürü aile hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanların yaşanacağına, bu durumlardan ötürü aile bireyleri arasında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına ancak iş hayatının düzelmesi ile birlikte aile hayatının da eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükselmesi

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında yaptığı çalışmalar ve ortaya koyduğu projeler sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde kendisini çok iyi mevkilerde ve çok büyük kazanç içinde bulacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Taşmasından Kaçmak

Son anda bir felaketten, bir uğursuzluktan kurtulmak ve büyük bir ders çıkarmak anlamına gelir. Kişiyi yanlış yönlendiren insanlar olduğuna ve başarısını çekemeyen, ayağının tökezlemesini bekleyen kişiler olduğuna da alamet eder. Bir tehlikeyi bildiren rüya, gereksiz meydan okumaların kişiye zarar vereceğini, bu dönemde güçlü duruşun ve sabrın riskleri bertaraf etmekte yardımcı olacağını delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Taşmasında Boğulmak

Büyük bir acının, maddi, manevi kayıpların işaretidir. Her açıdan kişiyi darmadağın edecek bu dönemde sevilen kişilerden gelecek kötü haberlerin artacağını, ölümlerin ve kazaların söz konusu olacağını ve kişinin dirayetli davranarak bu süreci geçirmesi gerektiğini bildirir. Sınavlardan istenilen sonuçları alamamak, işten atılmak ve yüreğe çöken ağırlıktan kurtulamamak anlamlarına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Taşması Görmenin Psikolojik Yorumu

Endişelerle dolu bir kişiliği, kendinden emin olmakta zorluk çekildiğini ve rüya sahibinin aşırı vesveseli, karamsar şekilde hareket ettiğini sembolize der. Korkuların büyüdüğünü ve geçmişte yaşanan kötü olayların bugüne de olumsuz yansıdığını, yeni ilişkiler kurmakta çekingen davranıldığını bildirir. Histerik bir ruh halini ve huzursuzluğu da ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükselmesi

Rüyada denizin yükselmesi, kişinin aile hayatında tansiyonun giderek yükseldiğini, geçmişten gelen sorunların yeniden gündeme gelmesinden kaynaklanan gerginliklerin yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Denizin kabardığını gören kimse, kendisini içinden çıkılması güç bir durumda bulurken, bazen de rüya sahibinin kendisini yeteri kadar ifade edemediğinden dolayı iletişim sıkıntıları çektiğine, bu nedenle işinde tartışmalar yaşandığına, hak ettiği mevkiye erişemediğine yorumlanır. Denizin yükselmesi, evli kişiler için eşleri ile yapacakları kavgalara ve ayrılıkların gündeme gelmesine, nişanlı kimselerin nişan atacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taştığını Görmek

Rüya sahibinin uzun süredir yaşadığı olaylar karşısında sabır gösterdiğini ancak bu duruma daha fazla dayanamayacağına işaret eder. Büyük kavgaların ve ayrılıkların yaşanacağına tabir edilen rüya aynı zamanda çok büyük mücadeleler içine girileceğine de yorumlanmaktadır. İslami açıdan ise kişinin başına gelecek kötü bir olayın varlığına tabir olurken, bu olayın sonucunun kişi için son derece hayırlı olacağına da delalettir. Taşan denizin suları temiz ve berrak ise büyük paralar kazanılan bir iş sahibi olunacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına tabir edilir. Devlet işlerinde çalışan kimseler için temiz bir denizin taştığını görmek yönetici konumuna yükselmek anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükselmesi Psikolojik Yorumu

Psikolojik olarak yoğun baskı altında yaşayan kişilerin sabırlarının taşma noktasına geldiğinin sembolik halidir. Rüyasında denizin taştığını gören kimse yaşadığı haksızlıklara boyun eğmekten vazgeçip, hakkını arama yoluna gider. Bu rüya, kişilerin gerçek yaşamlarında başkalarının sorumluluklarını da sırtlanan ancak bu durumdan yeteri kadar sıkılan ve değişiklik yapmak üzere olan bir ruh halini de sembolize eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması Görmek

Ayrıca bkz: Deniz, Denize Düşmek, Denize Atlamak, Denizde Yüzmek, Denize Dalmak

Rüyada denizin taşması, hayırlı ve güzel bir hayata sahip olmaya delalettir. Çok yakın bir zaman içinde yapılan bir çalışmanın rüya sahibi için büyük başarılar getireceğine ve bu başarıların ekonomik olarak rahatlık sağlayacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Kabardığını ve Dalgalandığını Görmek / Rüyada Denizin Taşması Tabiri
Kişiyi gaza getiren, öfkesini artıran ve söylediği sözlerle rüya sahibini sürekli olarak olumsuz etkileyen bir tanıdığa alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taştığını Görmek

Rüyada denizin taştığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok sıkıntılı ve zor durumda olduğuna, bu durumdan kurtulduktan sonra büyük çalışmalar gerçekleştireceğine…

Rüyada denizin taştığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok sıkıntılı ve zor durumda olduğuna, bu durumdan kurtulduktan sonra büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmaların karşılığı olarak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançlar ile çok rahat bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Taşması Görmek

Rüyada görülen denizin taşması her zaman paraya işarettir. Rüyada deniz taşması görmek yaşamınızın rahat olacağını gösterir. Maddi sıkıntılarınız son bulacak ve rüya sahibinin hayalleri gerçek olacaktır. İş hayatında da ilerleme olacağı gibi yeni atılımların peşine düşeceksiniz. Çevrenizde size her zaman destek olacak kişiler olacak ve her bakımdan iş hayatınız parlak geçecek.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Taşarak Eve Girdiğini Görmek

Evinizde büyük mutluluklar olacak. Rüyada deniz taşması görmek rüya sahibinin ailesiyle olan problemleri son bulacak ve huzurlu günlere adım atacaktır. Rüyayı gören kişi evli ise çocuklarından hayır görecek ve çocukları her zaman kendisini arayıp soracak. Evli kişiler ise eşleri ile tekrar güzel ve mutlu günler yaşayacak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taştığını ve Yükseldiğini Görmek

Geceleri uyku sorununuz olduğunu gösterir. Gün içinde birçok sorun yaşıyor ve bunu içinize atıyorsunuz. İş hayatınızda biraz stresli dönem sizi bekliyor. Geçici bir dönem içinde kendinizi yorgun ve sıkıntılı hissedeceksiniz. İş durumu nedeniyle önemli kişilerle görüşecek ve güzel bir haber alacaksınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Birden Kabardığını Görmek

Başarıya ulaşmak için zorlu bir yaşam rüya sahibini bekleyecek. Belirli zorluklardan geçerek başarıya ulaşacaktır. Rüya sahibinin önüne büyük kısmetler çıkacak. Rüya sahibi tüm kısmetleri iyi şekilde değerlendirirse hayatı bolluk içinde geçecektir. Kendinizi şanslı hissedecek ve manevi hayatınızda da güçlenme yaşayacaksınız. Bolluk yaşayacak ve bu ömrünüzün sonuna kadar devam edecek.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taşması, her ne kadar şu anda maddi sıkıntı içerisinde olsanız da tez zamanda zenginliğe kavuşmaya, mal mülkün artması anlamına gelir. Maddi yönden rahata erişecek ve sevdiklerinizi de rahata eriştireceksiniz. Evinizde konfor ve huzuru yakalayabilir, sevdiklerinizin istediklerini alarak onları mutlu edebilirsiniz. Aile içerisindeki maddi sıkıntılar da sona erebilir. Bol paralı bir dönem sizleri bekliyor olacak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taştığını görmek, zorlukları aşmak, hayat sınavından başarı ile geçmek ve en nihayetinde rahata erişmek, zor günlerin geride kalması gibi anlamlar taşır. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız, o kadar güzel fırsatlara erişeceksiniz. Ekonomik sorunların bitmesi gönlünüze su serpecek.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması Sel Olması

Birikimlerinizi değerlendirmek, yeni yatırımlar yapmak, ev araba satın almak, alım gücünün artması ve daha rahat refah içerisinde bir hayat sürmek demektir. Bir yerden ekstra kazanç sağlayabilir ve birikimlerinizi artırabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması Tsunami

Bir süre daha hayatınızdaki, özellikle aile hayatındaki sorunlar ile boğuşacağınıza ve sonrasında ödülünüzü alacağınıza yorumlanır. Çektiğiniz cefa yakında son bulabilir ve hal ettiğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması ve Boğulmak

Borçları kapatmak ya da mal mülk satışı gerçekleştirmek anlamına gelir. Bir süredir elinizden çıkarmak istediğiniz ev ya da araba gibi mal mülkleriniz için iyi bir alıcı karşınıza çıkabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Dalgalanıp Taşması

Başarılı olmak için çok büyük zorluklar atlatmanız, büyük engelleri atlamanız gerekebilir. Çünkü hayalleriniz zorlukları aşmayı gerektirecek. Başarı için bazı sıkıntıları çekmeyi göze alabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taştığını Görmek ve Kaçmak

Şu günlerde zihinsel olarak kendinizi yorgun hissedeceğinize, sağlığınıza dikkat etmenize yorumlanır. Özellikle ruhsal sağlığınıza daha dikkatli olmalı, kendinizi çok fazla strese sokmamalısınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükseldiğini Görmek

Yakın zamanda karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir. Bunların farkına vararak peşinde koştuğunuz takdirde pişman olmayacak, yeni olanaklara sahip olma şansınızı artıracaksınız. Siz ne kadar gayretli olursanız, o kadar kısa süre içerisinde bir şeyleri başarabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yola Taşması

Yolculuğa çıkabilirsiniz ve bu çıkılacak seyahat size büyük fırsatlar sunabilir. Bir iş seyahati de gerçekleştirebilirsiniz ve bu seyahat size kazanç getirebilir. Belki tanışacağınız insanlar sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükselip Eve Girmesi

Rüyada denizin taşıp eve girdiğini görmek, evinizde çok mutlu gelişmelerin olması, söz nişan haberleri almak, sofranızda esenlik olması demektir. Hayırlı işler aile içerisinde olabilir. Bekar olan bir aile bireyi evlenme kararı alabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, zorlukları aşarak zafere ulaşmak, hayatınızda zor bir dönemi kapatmak, maddi sıkıntılardan arınmak gibi anlamlara gelir. Özellikle iş ya da eğitim hayatındaki engelleri bir şekilde aşacak, kendiniz için iyi şeyler yapacak, kararlı olacaksınız. İçinizdeki güç ortaya çıkabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taşması

Rüyada denizin taşması, çıkacağınız bir yolda karşınıza sizi ürkütecek bazı olaylarla karşılaşabileceğinizin işareti olarak sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin kabardığını görmek, hiçbir zorluk karşısında yılmamaya ve sonunda istediğini elde etmeye yorumlanır. Bir anda inancınız ve şevkiniz artabilir, daha çok hırs yaparak imkansızı başarabilirsiniz. Örneğin sınavlarınızda veya iş hayatında başarılar ardın sıra gelir. Sizi kışkırtan ve inanmayan kişiler mahcup olurlar. Hiç beklemedik başarılarınız olabilir, bir zamanın hayali şimdi gerçek olur. Rüyada deniz suyunun bir anda kabarması, üzüp zarar vermek isteyen her kim varsa başarılı olmamasına ve sevdikleriniz ile aranızdaki ayrılıkların bitmesine yorumlanır. Eşiniz ya da sevgiliniz ile ayrılık son bulur, sevenler kavuşurlar. Size güç veren ve hırs yapmanıza sebep olan önemli bir olay da yaşanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin kabardığını ve dalgalandığını görmek, içinizdeki gücün ortaya çıkacağına ve engelleri aşmaya, üstünüze düşen vazifeleri layığı ile yerine getirmeye yorumlanır. Sizin iyiliğinizi istemeyen insanlara rağmen bir şeyler başarılır. Sizin iyiliğinizi istemeyen ve baskılayan kişiler varsa da artık sizin hayatınızı yönlendiremezler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükseldiğini Görmek

Sürekli inancınızı ve şevkinizi kırmaya çalışan, sizi zayıflatan kişiler hayatınızdan çıkarmak ve inancın artmasına, başarabilirim demeye yorumlanır. Çevrenizde sizin çalışmanıza ya da okuyup daha başarılı olmanıza engel olan kişiler varsa bu kişilere rağmen bir şeyler başarılır. Artık tahammül edemediğiniz kişiler olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taştığını Görmek

Hak ve adaletin yerini bulacağına, hakkınızı suistimal etmeye kalkan insanların bozguna uğramasına yorumlanır. Açgözlü ve sizin üzerinizden asalak gibi beslenen kim varsa atık tahammülünüz taşabilir. Üzerinizdeki gereksiz yüklerden ve külfetten kurtulabilirsiniz. Rüyada denizin taşıp üstüne gelmesi,  maddi gücü simgeler ve eskisinden daha çok kazanarak mali durumunuzu iyileştirebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Kabarması Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, her türlü baskının ortadan kalkmasına, sizi korkuyla yönetmeye kalkan kişilerin buna pişman olmasına yorumlanır. Ne yapabileceğinizin farkına varıp sıfırdan başlayabilir, güzel işler başarabilirsiniz. Size inanan kişiler sayesinde güç ve başarının ulaşılmaz olmadığını anlarsınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taşması, hayırlı ve güzel bir hayata sahip olmaya delalettir. Çok yakın bir zaman içinde yapılan bir çalışmanın rüya sahibi için büyük başarılar getireceğine ve bu başarıların ekonomik olarak rahatlık sağlayacağına işarettir.

Rüyada denizin taşması, mala ve paraya işaret eder. Rüya sahibi zenginleşir ve rahat bir yaşam sürer. Maddi sıkıntıları son bulur. Ayrıca rüya sahibinin arzu ve istekleri gerçekleşir. Daha mutlu bir hayat sürer. Ancak bazı olumsuzluklar da yaşanacaktır. Rüya sahibinin iş hayatı daha meşakkatli bir döneme girecektir. Tehlikeli dönemlerden geçecektir, ancak sonunda bol para olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması Ne Anlama Gelir? eşya ve paraya ifade eder. rüya sahibi zenginleşir ve rahat bir yaşam sürer. Maddi zorlukları son bulur. Ayrıca rüya sahibinin arzu ve istekleri gerçekleşir. Daha mutlu bir ömür sürer. Fakat bazı olumsuzluklar da yaşanacaktır. Rüya sahibinin iş hayatı daha meşakkatli bir yıla girecektir. Tehlikeli günlerden geçecektir, ancak sonunda bol para olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşması Ne Manaya Gelir?

Bolluk ve bereket anlamlarını ifade etmektedir. Rüyayı gören kişi iş ve kariyer anlamda istediği en uç noktalara gelecek ve kısa süre içerisinde kendi şirket veya işyerlerini açarak yükselişe geçecektir. Bu olumlu gelişme sonucunda en zengin kişilerden birisi olmayı başaracaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşıp Eve Girdiğini Görmek

rüyada denizin taşıp eve girdiğini görmek, evde yaşanacak mutluluklara mana verir. Rüya sahibi evin içerisinde düzeni kuran insan olacaktır ve zorlukları sonlandırmak için çaba gösterecektir. aile saadeti yaşanacaktır. Eğer rüya sahibi çocuk sahibi ise, evlatlarından hayır görecektir. Eş ile de güzel günler yaşanacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükseldiğini Görmek

Rüyada denizin yükseldiğini görmek, geceleri uyku problemlerinin yaşanmasına ifade eder. Rüya sahibi gün içinde yaşadığı zorluklarını geceleri daha çok hissedecektir. Kariyer hayatında çok yorulacak ve aile içerisinde yaşayacağı tartışmalar geceleri başını yastığa rahat koymasını engelleyecektir. İlerleyen gecelerde kâbuslar görülebilir. Fakat bu durum geçicidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Görmek

Rüyada deniz görmek, devlet yönetimine yakınlık manaya gelir. Rüya sahibi kariyer münasebeti sebebiyle devlet adamlarıyla görüşecek ve onlarla yakın ilişki içerisinde olacaktır. Devlet tarafından gelecek güzel gelişmeler yaşanabilir. Bazı rüya tabircilerine göre deniz görmek, uzun hayata ve kuvvetli olmaya ifade eder. Aynı vakitte günahlardan arınmaya ve helale yönelmeye ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Kabarması

Rüyada denizin kabardığını gören insan, başarıya ulaşmak için bir çok sıkıntılardan geçecektir. Fakat bu yollardan geçebildiği sürece mutluluğu yakalayacaktır. Rüya sahibinin önüne önemli fırsatlar çıkacaktır. Eğer rüya sahibi bu fırsatları iyi değerlendirirse yükselecektir. Fakat bu fırsatlar kaçarsa bir daha böyle bir şansı bulamayacaktır. Çünkü büyük ve insanın karşısına bir kere çıkabilecek fırsatlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin yükselmesi, kişinin aile hayatında tansiyonun giderek yükseldiğini, geçmişten gelen sorunların yeniden gündeme gelmesinden kaynaklanan gerginliklerin yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Denizin kabardığını gören kimse, kendisini içinden çıkılması güç bir durumda bulurken, bazen de rüya sahibinin kendisini yeteri kadar ifade edemediğinden dolayı iletişim sıkıntıları çektiğine, bu nedenle işinde tartışmalar yaşandığına, hak ettiği mevkiye erişemediğine yorumlanır. Denizin yükselmesi, evli kişiler için eşleri ile yapacakları kavgalara ve ayrılıkların gündeme gelmesine, nişanlı kimselerin nişan atacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Alçalması

Uzun süredir devam eden tartışmaların son ereceğine, küs kimselerin barışacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorumlanır. Borcu olanların maddi açıdan rahata ermelerine de yorumlanan rüya aynı zamanda hasta kişilerin de şifa bularak eski hayat düzenlerine yeniden kavuşacakları anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Kabarması sıkıntılarınızı kendi içinize koyarak içinizde biriktirdiğiniz anlamına gelir. Kendinize kafanızda kurarak hayatınıza devam edemeyeceğinizin farkına varacak bazı dostlarınızdan yardım isteyeceksiniz. Hayatınızın darılarak, kıskanarak yaşanmayacağının farkına varmalısınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tozpembe hayallerinize bağlı yaşadığınız takdirde gözünüzde ki gerçek olabilecek hayalleri hiçbir zaman göremeyeceksiniz. Dostlarınızı kendi kendinize uzaklaştırdığınıza delalet edilir. Kişi her zaman kendini haklı görüp karşını dinlemediği için sıkıntılı günler içine düşecektir. Kişinin en büyük hatası kendi mutsuz olduğunuzda başkası da mutsuz olmalı, karşısında ki mutsuz ama kendisi mutlu ise bunun kesinlikle önemsememesidir. Bu yüzden kendi sıkıntılarınızı anlatacağınız bir dostunuz bile kalmamıştır. Hareketlerinize sözcüklerinize ayrıca karşınızda ki insanın neler düşündüğüne onunda kalbinin ve duygularının olduğuna önem vermelisiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Kabarması Köpüklenmesi

Rüyada deniz kabarması köpüklenmesi iyi olarak hayır ile yorumlanır. Kişinin bugüne kadar dilediği dilekler kabul edilecektir. Allah tarafından sevilen kişinin kalbinin temiz olduğunu delalet eder. Köpükler gelecek olan mirasların miktarı olarak algılanabilir. Kişinin aile büyüğünden gelecek olan miraslara alamet edilir. Gelen miraslardan büyük pay alacağına böylece aile büyüğüne edeceği duaların Allah katında kabul olacağına rivayet edilir. Gündüzünü gecesine katmadan çalışan kişi artık emeklerinin karşılığını alacak ve mutlu günler görecektir. Önemli olan kendinizin ne düşündüğü olduğunu unutmayın. Çevreniz sizi sevmesi için uğraşmayın. Kendinizi bildiğiniz sürece asla zorda kalmayacak ve kendiniz için yaptığınız her şey hayırlı sayılacaktır. Yolda kalan insanlara yardım eli uzatınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Kabarması Taşması

Rüyada deniz kabarması taşması hayallerinize dalgalar ile hızlıca kavuşacaksınız. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz her şeyin artık gerçekleşme zamanı gelmiştir. Kişi her zamanki gibi umudunu yitirmemeli gerçekleşmesine günler kala pes etmemelidir. Rüyada deniz kabarması taşması her zaman hayırlara yorumlanır. Mutlu günleri görmeye, güzel haberler alınacağına, umutların pes etmeyerek gelinen güzel sonuçlara, hayattaki şansın ne kadar yüksek olduğunun farkına varmaya yorumlanır. Kişiyi güzel günler bekliyor demektir. Çevresine vereceği pozitif enerji ile birçok mutsuz insanı da mutlu edecektir. Hayatın herkes için ne kadar önemli olduğu konusunda herkesi uyarmalısınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin kabardığını görmek yakın zamanda evlilik teklifi alacağına ve çok mutlu olacağına, allah dostu insanlarla bir arada olacağına ve yolunun aydınlık geleceğinin parlak olacağına alamet olur. Rüyayı kamu görevlisi görmüşse elindekinin kıymetini bilerek hayatını idame ettireceğine, eşiyle zaman geçireceğine tekabül etmektedir. Bekar kadın için bu rüya kişinin sıkıntılardan uzak rahat bir hayat yaşayacağına, yaşamın karşısına çıkardıkları tamamıyla farklı olacağına tekabül etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin kabarması ve taşmasını görmek nasıl yorumlanır?

Rüyanız hayatta başarıyı elde etmek için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini ifade etmektedir, bu çabalarınızın sonucunda karşınıza çıkacak önemli fırsatı değerlendirip yükseleceğiniz anlamına gelmektedir
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yavaş yavaş gelişen olaylar ve girdiğiniz süreç sizi endişelendiriyor. Geleceğe pek de umutlu bakmadığınız bir dönemde olduğunuzu düşünüyorum. Ayrıca maddi desteğe de ihtiyaç duyuyorsunuz. Ruhunuz bu günlerin geçici olduğunu biliyor. Nane ve reyhan, evdekilerin sözlerinin sizi mutlu ettiğini haber veriyor. Onlar sizin yanınızdalar ve bunu bilmek size iyi geliyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek, rüyayı gören kimsenin hayatında karşılaştığı engelleri sıkıntı çekmeden çözüme kavuşturacağına, kişinin şansının ve bahtının açık olduğuna, elini attığı her işte sağlayacağı başarılara tabir edilir. Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek, rüya sahibinin iş hayatında makam, mevki sahibi olacağına, malının çoğalacağına, kazancının artmasına ve rahat etmeye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dalgalarin yukselmesi guc,kuvvet, ani bir fırsattan yararlanarak birden yükselmesi sevinip Allaha cokca sukr etmesine delaletir..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz suyu yükselmesi rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve feraha kavuşacağına, yakın zamanda eline güzel paralar geçeceğine, yüzünün güleceği güzel haberler alacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin bolluk içinde yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, şansının her anlamda açık olacağına, kendi işini kurarak kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizin taştığını görmek, sıkıntılarının ardında feraha kavuşacağına delalet etmektedir. Rüyada denizin taştığını görmek, rüya sahibinin hayatında yaşadığı sıkıntıları ardında bırakarak ferah günlere kavuşacağına delalet etmektedir. Rüyada deniz taşması,  hafif yağmur yağması rüya sahibinin günahlarından arınacağına ve güzel bir geleceğin onu beklediğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yükseldiğini Görmek

Rüyada denizin yükseldiğini görmek güzel tabir edilmektedir. Rüya sahibinin hayatında olan sorunların son bulacağını ve huzura kavuşacağını müjdeler. Deniz kıyısında bir tanıdığı ile denizin yükseldiğini gören kimse bu kişiden beklemediği bir haber alır. Fırtınalı bir denizin kenarında durduğunu ve suya düştüğünü gören kişiyi sıkıntılı günler beklemektedir. Bu rüyada boğulduğunu gören kimse sorunlarla başa çıkamayarak bir yenilgi alacaktır. Rüyasında deniz kıyısında kumlarda otururken  denizin taştığını görmek, kişi için bilmediği bir olay hakkında bilgi sahibi olur ve gizli bir olayı ortaya çıkartır. Kumu ceplerine dolduran kişi etrafından sırlar edinir. Kumların altında define bulmak büyük kısmetlerin işaretidir ancak bu helal bir kısmet olmayacaktır.

Rüya tabirleri uzmanlarımızın rüyanızı yorumlaması için lütfen yorumlar kısmında rüyanızı anlatarak bize ulaşın. Rüya Tabirleri yorumda kullanılan mail adresine gönderilecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Üzerine Geldiğini Görmek

Rüyada denizin üzerine geldiğini görmek, rüya sahibinin içsel huzurunu ve iç dünyasını yansıtmaktadır. Dalgalı denizin kenarında yürüyen kimse ruhsal olarak çalkantılı günler yaşayacaktır. Sakin ve durgun bir denizin veya güneşli bir günde yürürken denizin taştığını gören kimseyi güzel günler beklemekte ve beklediği olayların gerçekleşeceğini müjdelemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Yola Taşması

Rüyada denizin yola taşması, durgun bir deniz kenarında bulunmak ancak suyun bulanık olması da ciddi olmayan hastalıklar olarak tabir edilmektedir. Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki; Rüyasında duru ve berrak bir deniz kenarında oturanın hayatı da aynı dinginliğe kavuşacak ve huzurlu günlere sahip olacaktır.

İslam alimlerine göre rüyada deniz kenarı görmek rüyanın şekline ve rüyada görülen diğer olaylarla birlikte yorumlanmaktadır. Rüyasında dalgalı bir denizin kenarında duran kimseyi mücadelelerle dolu günler beklemektedir. Dalgalı denize düştüğünü gören kimse sıkıntılı ve sorunlu günler yaşayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Taşıp Üstüne Gelmesi

Rüyada denizin taşıp üstüne, rüya sahibinin yaşadığı sıkıntılardan feraha ereceğine delalet etmektedir. Suyun yanında çeşitli balıklar görmek kısmet olarak yorumlanır. Deniz kenarında başka insanlarla birlikte ıslanmak, kalabalık bir ortamda itibar sahibi olacak ve sözü geçen biri konumuna yükselecektir. Deniz taşıp üstüne gelen birini kurtarmak rüya sahibinin hayır işleriyle uğraşacağını ve insanlara yardım ederek manevi huzura kavuşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

602 Aktif
0 Üye ve 602 misafir
Bugün : 6482
Dün : 21898
Toplam : 48086660
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...