Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bu rüyayı görmek  oldukça sıkıntılı bir durum yaratsa bile, belli başlı bazı anlamlara geldiğini söylemek mümkün. Bu anlamları öğrenebilmek için rüya alimlerin yorumlarına bakabilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada silahlı çatışma görmek ne anlama gelir?

Rüyada silahlı çatışma en genel anlamı itibariyle fikir ayrılıklarının, uzlaşamamanın ve ortaklığın bozulmasına delalettir. Silahlı çatışma genellikle farklı yönlerde ilerlemek isteyen ortak ya da kişilerin bir noktada buluşmasını temsil eder. Bu yüzden bazen bireysel farklılıklardan dolayı anlaşamamak dolayısıyla hayattaki ilerleyişin durması bazen de fikir ayrılıklarına delalettir. Kaderde ilerleyişin devam etmesi sadece biri ya da birileriyle anlaşmak ve ortak bir çözüm bulmaya bağlıdır.

​Rüyada silahlı çatışma aynı zamanda güçlünün güçsüzü etkisiz hale getirmesi ya da bir kişinin diğerine güç göstergesi yapmasıyla ilgilidir. Bir silahlı çatışmada bir yenen olduğu gibi bir de yenilen vardır. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak isteyen kişi silahlı çatışmanın gidişatına bakmalıdır. Rüya sahibi güçlü tarafta mı? Birilerini esir alıyor mu? Ya da kendisi esir mi alınıyor? Rüya sahibinin silahını ya da bulunduğu kaleyi fetheden biri mi var?

 Eğer rüya sahibi güçsüz ve kayıp veren biri ise gerçek hayatta da bir koltuk kavgası ya da ego yarışında kaybeden taraf olacaktır. Rüyasında koruduğu toprağı ya da kaleyi kaybeden kişi iş hayatında bir koltuğu ya da aşk hayatında bir partneri başkasına kaptırır. Esir alınıyor ise yine buna benzer bir durumu yaşar.

Rüyada silahlı çatışma bazen gruplaşma ve kendini bir grubun parçası görmekle alakalıdır. Bu rüyayı gören kişi aslında “kendi askerlerim” olarak içinde bulunduğu grubu, “düşman askerleri” olarak da rekabet ettiği grubu algılamaktadır. Bu rüyanın en güzel yorumunu yine kişi kendini hangi gruba dahil ve hangi grubun karşısında gördüğünü anlayarak yapmalıdır.

​Rüyada silahlı çatışma uzlaşma yolunun artık mümkün olmadığı ve bir tarafın diğer taraftan bir şeyi zorla almaya çalışması durumunda da görülür. Bu rüyayı gören kişi için bir şeyler tehlike altındadır ve kişi sahip olduklarını koruma hissine kapılır. Rüyada kendini asker ve ülkesini savunurken gören kişi belki de iş hayatında bir koltuğu başkasına kaptırma korkusu yaşamaktadır. Ya da aşk hayatında sevdiği partnere başka biri göz dikmiş ve onu engellemeye çalışmaktadır. Bu rüyayı gören rüyanın gidişatına ve yaşadığı hayata göre yorumlamalıdır.

​Rüyada silahlı çatışma tam anlamıyla rekabet ortamında rekabetin artmasına delalettir. Bu rüyayı gören için bir şeye rağbet çok kadar fazladır fakat o sadece bir kişinin ya da bir grup insanın eline geçecektir. Bu rekabet bazen iş ortamında ya da aşk hayatında olabilir. Kaderde ilerleyiş tam anlamıyla durma noktasına gelmiştir ve silahlı çatışmada galip olan istediğini alan taraftır.
Rüyada silahlı çatışma olduğunu görmek

Rüyada silahlı çatışma mücadele, zorluk ya da fikir ayrılıklarına delalettir. Çatışan kişi biri ya da birileriyle tüm uzlaşma imkanlarının sona erdiğini anlamış ve bir şeyi zorla ya da güç kullanarak alma yoluna gitmektedir. Ya da bunun tam tersine rüya sahibinin tanıdığı birileri ondan bir şeyi anlaşarak ya da uzlaşarak değil zorla ve zorbalıkla almaya çalışmaktadır. Rüyada çatışan kişi gücünü kanıtlamak zorunda kalan kişidir.

​Rüyada silahlı çatışma bazıları için ortaklığın bozulmasında yaşanacak zorluklar ya da boşanma davasının zorluklarıyla uğraşmaya delalet eder. Bu rüyayı gören kişi  ya biriyle ya da birileriyle yol ayrımına gelmiş ve o kişiden mümkün olduğu kadar şeyi korumaktadır ya da iki taraflı bir mücadelede her iki taraf da artı uzlaşma yerine birbirine zarar verme çabası içine girmiştir. Rüyada silahlı çatışmada yaralanıp kan kaybettiğini gören kişi büyük bir ihtimalle para kaybeder ya da zarar görür.
Rüyada silahlı çatışma çıkması:

Rüyada silahlı çatışma çıkması kaderde zorlu bir mücadele ve yarışa girmeye delalettir. Bu rüya genellikle bir yarış ya da rekabet ortamına ya da bir şeyi elde etmek için rüya sahibinin tüm gücünü ve yeteneklerini kullanması gerektiğine işaret eder. Hatta bazıları için silahlı çatışma bir şeyin zorla ya da zorbalıkla alınmasıdır. Rüya sahibi ya bir şeyi kendi almak zorundadır ya da onun elinden biri alacaktır. Rüyasında birden silahlı çatışma çıktığını gören için bir konuda tüm uzlaşma yolları kapanmış ve bundan sonra her türlü hile ve hurdaya başvuracak düşmanlar belirmiştir.
Rüyada silahlı çatışmada ölmek :

Rüyada silahlı çatışmada öldüğünü gören kişi bir mücadele uğruna çok fazla şeyden vazgeçmek zorunda kalır. Bu rüyayı gören kişi bir yolun sonuna gelmiştir fakat kendisi için daha hayırlı bir sayfa açılır. Rüya sahibi bir şeyi yenilgi ya da bitiş olarak algılamaktadır fakat kaybettiği şeyin yerine çok daha iyi bir şeyle ödüllendirilecektir. Bu rüya bir şeyin elimizden zorla ya da zorbalıkla alındığı zamanlarda görülür.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çatışma görmek rüya sahibi adına gizli düşman anlamına gelmektedir. Çevresinde her ne kadar iyiliksever bir insan olarak görünse dahi, ona karşı düşmanlık besleyen birilerinin olduğunu anlatır. Diğer bir ifade ile kıskançlık olarak da tanımlanır. Bu sebepten dolayı rüya sahibine iftira atacak insanlar olduğunu göstermektedir. Bu rüya sahibini çok üzeceğini ve bir süre bunlarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma duymak, görmek, bir yerden ateşli silah görmeye ya da duymaya başladığında, uyanık yaşamda tanık olduğunuz çatışmaları yansıtabilir. Belki de birbirleriyle savaşan ya da tartışan diğer insanları gördünüz. Rüyada kovalanmak silahlı çatışma görmek, bu sizin yaşamınızdaki otorite figürlerinden kaçmaya çalıştığınız anlamına gelebilir. Rüyada silahlı vurulmak, çatışma görmek, vurulduktan sonra vurulduğunuz yerlere dikkat edin. Silahlı çatışmalardan kaynaklanan bedensel yaralanmalar, rüya vücut parçaları yorumlarına dayanabilir . Örneğin, kollarınız vurulduysa, birilerinin çalışma ya da savaşma yeteneğinizi alması anlamına gelebilir. Bacaklarınız veya ayak bilekleriniz vurulursa, saldırıların yaşam dengenizi aldığını yansıtır. Rüyada suikast silahlı çatışma görmek, silah savaşının meydana geldiği yeri, yaralı veya atıcı olup olmadığını not edin. Keskin nişancının yeri, öfkenizin veya saldırganlığın arka planı hakkında biraz bilgi verebilir. Örneğin, okulda çatışma hayalleri, büyüme ile ilgili hayal kırıklıklarını içerebilir.Rüyada silahlı çatışma görmek, filmlerde aksiyon izlediyseniz ya da bir silah aralığındaki bazı hedefleri vurduğunuzda, rüya gerçek dünya deneyimlerinizi yansıtabilir ve daha az sembolik bir anlama sahip olabilir. Rüyada çatışma silahlı görmek, birinin sizi silahla vurduğunu hayal etmek, uyanık hayatınızda birtakım karşıtlıklar yaşadığınızı gösterir. Bir durumda kurban edilmiş hissediyorsunuz ya da hedeflenmiş oluyorsunuz. Rüyada çatışma silahlı görmek, eğer çatışma beklenmedik olursa, uyanık hayatta bazı kötü insanlar sana karşı komplo kuruyor olabilir. Rüyada çatışma silahlı görmek, bir şey hakkında savunmada olduğunuzu yansıtır. Ya da pasiflik, saldırganlık ve otorite, bağımlılık meseleleriyle uğraşıyor olabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma görmek ve mermi doldurması, rüyadaki amacını bilinçaltı zihninizi anlamak için çok önemli olabilir. Kendi yakınlarınızı mı, yoksa rüyanda birisini incitmek mi istiyorsunuz? Bu durumda, rüyada bir silah edinme eylemi, hedeflerinize ulaşmak için gerekli adımları attığınız anlamına gelir, bununla birlikte az ya da çok şiddetli yollar da arıyorsunuz demektir. Rüyada çatışma silahlı görmek ve mermi doldurması, öfke kontrolünüz den çıkmamasına dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda kendinizi bir durumda savuna bilmenizi de gösterebilir. Doğru zamanlama kendini gösterdiğinde harekete geçmeye hazırsınız. Rüyada silahlı çatışma görmek ve mermi doldurması, karşılaşabileceğiniz bir savaşın başlangıcını önceden haber verebilir. Rüyada silahlı çatışma görmek ve mermi doldurması, kendi otoritesine ve güveninize gurur ve güç kattığınız anlamına gelir. Rüyada silahlı çatışma görmek ve mermi doldurması, özellikle de silah yüklü ve ateş etmeye hazırsa, öfkeli duygularınızı ve düşüncelerinizi bastırdığını ima eder. Öfkenizi şişirmek yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmaya çalışın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma görmek, size silah doğrultulduğunu görmek, genellikle bir tür yüzleşmeyi temsil eder. Sana silah doğrultulması, duygularına dikkat et, silah gibi kendine karşı savaşacak bir gücün var mı? Yoksa rüyadaki başka bir kişinin merhametinde misin? Rüyada çatışma silahlı görmek, size silah doğrultulduğunu görmek, rahatsız edici durumlar ile spot ışığın altında olduğunuzu yansıtabilir. Örneğin, iş yerinde reddedemeyeceğiniz istenmeyen bir görev üstlenmeniz istenebilir veya sizden bir aile üyesi veya arkadaşlarınızdan bir iyilik isteyebilir. İstekleri reddetmenin sonuçlarından korkuyor ve şartları kabul etmek zorundasınız. Belki de iradenize karşı bir yaşam sürüyorsunuz ve başkalarına hizmet etmek için tuzağa düştünüz ya da istismara uğramış hissedersiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma vurulduğunu görmek, birinin sizi silahla vurduğunu hayal etmek, uyanık hayatınızda birtakım karşıtlıklar yaşadığınızı gösterir. Bir durumda kurban edilmiş hissediyorsunuz ya da hedeflenmiş oluyorsunuz. Silah seslerini gelip beklemediğinizi not edin, silahı ateş etmeden önce işaret eden birini gördün mü? Eğer çekimler beklenmedik olursa, uyanık hayatta bazı suçlular sana karşı komplo kuruyor olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma görmek, silahın tutukluluk yapması, uyanık durumdaki son dakika engeli ile karşılaştığınızı gösterir. Son zamanlarda ani görevleri yerine getirmeniz veya tamamlamanız istenebilir. Ve senin sıran geldiğinde harekete geçemediğini gösterir. Rüyada silahlı çatışma görmek, silahın tutukluluk yapması,çalışmayan sıkışan bir tabancaya sahip olmak, problemlerinizi farklı bir yaklaşımla ele almanız gerektiği anlamına gelebilir. Belki de durma zamanı ve tekrar denemeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Teröristler ile Askeri Çatışma Görmek

Rüyada silahlı teröristler ile askeri çatışma görmek rüya sahibinin artık sorunlarla mücadele etmekten yorgun düştüğümü anlatmaktadır. Sürekli olarak gelen sorun ve sıkıntıların yorgun düşürdüğünü ve bunaldığını ifade eder. Bunları çözebilmek için çareler aradığını ve eğer sabrederse sorunlar için çözümler bulacağı üzerine rivayet edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Askerle Çatıştığını Görmek

Rüyada askerle çatıştığını görmek rüya sahibinin aile hayatına hem de iş hayatını zora sokacak, onu üzecek bazı olaylar ile karşılaşmasına yorulur. Bu sebepten dolayı büyük bir sıkıntı içerisine girdiğini ve çok üzgün olduğuna rivayet edilir. Aynı zamanda bu sorunlardan korunmak için büyük bir mücadele gösterdiğini ve bu sebepten dolayı yorgun düştüğüne işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polislerle Çatıştığını Görmek

Rüyada polislerle çatıştığını görmek rüya sahibinin uzun bir süredir kendi içinde mücadele gösterdiğine delalet etmektedir. İç çalışması nedeniyle derin bir üzüntüye girdiğini ve bundan kurtulmak için çareler aradığına işaret eder. Özellikle üstün bir çaba gösterdiğini ancak şu ana kadar bir çözüm bulamadığına rivayet edilmektedir. Başka rüya alimleri ise bu kişinin yaşadığı iç çatışmanın yakın bir zamanda son bulacağına yorar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asker Olarak Çatıştığını Görmek

Rüyada asker olarak çatıştığını görmek rüya sahibinin kendi sorunlarıyla mücadele ettiğini gösterir. Bu sorunlardan kurtulmak için ailesiyle beraber çözüm aradıklarını ve maddi manevi yeniden düze çıkmaya çalıştıklarına rivayet edilir. Özellikle kişinin yaşadığı bazı ruhsal sorunlara karşı iç çatışma yaşadığını ve bununla büyük bir mücadele gösterdiğini anlatır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmada Birini Vurduğunu Görmek

Rüyada çatışmada birini vurduğunu görmek rüya sahibinin gerçek hayatında rakibi veya düşmanlarına karşı galibiyetini anlatır. Karmaşık ve zorlu olaylardan kurtulmak üzere olduğuna, farklılıklara karşı geldiğini ve bu konuda mücadeleyi kazandığına veya kazanacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Görmek

Rüyada silahlı çatışma görmek rüya sahibinin yaşadığı kötü olayların ardından, kendisini düze çıkarmak için çaba gösterdiğine ve büyük bir mücadele verdiğine yorulmaktadır. Bu konuda başarılı olacağı ve hem yakın çevresinde ailesi tarafından destek göreceğine rivayet edilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmak

Rüyada çatışmak rüya sahibinin yaşadığı bir zorluğa karşı devamlı düşünmek zorunda kaldığını anlatmaktadır. Bu durumdan kurtulabilmek için neler yapabileceğini sürekli olarak düşünen rüya sahibi, işin içinden çıkamadığı için bazı sıkıntılara düşer. Hem maddi hem de manevi yönden arka arkaya gelecek olan sorunların üstesinden gelebilmek için, rüya sahibinin sırasıyla ele alması ve dikkatli şekilde düşünmesi gerektiğini anlatır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asker Olup Teröristlerle Silah ile Çatıştığını Görmek

Rüyada asker olup teröristlerle silah ile çalıştığını görmek, rüya sahibinin artık sorunlara karşı mücadele etmekten yorulduğunu anlatmaktadır. Özellikle devamlı olarak meydana gelen farklı sıkıntı ve sorunların üstesinden gelmeye çalışmak, rüya sahibinin maddi ve manevi yorulmuş durumda olduğunu gösterir. Aynı zamanda mental olarak da yorulan rüya sahibi, bazı sıkıntıların içerisine daha fazla düşebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Askerle Çatıştığını Görmek

Rüyada askerle çalıştığını görmek rüya sahibinin hem iş hayatında hem de aile hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle, büyük moral bozukluğuna düştüğüne delalet eder. Bu durumlardan ötürü çok üzüldüğüne ve yıprandığına işaret etmektedir. Ancak tüm bu sorunlardan ve dertlerden kurtulabilmek için, rüya sahibinin çare aradığını ve yılmadığını anlatır. Nihayetinde ise aradığı çözümü bulacak ve hem maddi hem de manevi yönden sorunlarını bertaraf edecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polislerle Çatıştığını Görmek

Rüyada polislerle çatıştığını görmek rüya sahibinin çok uzun bir zamandır sorunlarla mücadele ettiğine, ancak artık bu problemlerden tamamen kurtulmak istediğine delalet eder. Özellikle tüm bu durumlardan kurtulmak için insanüstü bir çaba gösterdiğini anlatan bir rüya olarak öne çıkıyor. Bu mücadelesi ve azmi sayesinde, yakın bir zamanda tüm yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağı üzerine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asker Olup Çatışmak

Rüyada asker olup çatışmak rüya sahibinin iş dünyasında büyük problemler ile mücadele ettiğini gösterir. Bunlardan kurtulmak için kendi dünyasında çareler aradığına ve çözümler üretmeye çalıştığına işaret etmektedir. Eğer pes etmez ise ve mücadele etmeye devam ederse, kendi iç dünyasındaki tüm karanlık durumlardan kurtulacağına yönelik yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmada Birini Vurduğunu Görmek

Rüyada çatışmada birini vurduğunu görmek rüya sahibinin gerçek yaşamdaki rakiplerine ve düşmanlarına karşı zaferini gösterir. Yaşanan tüm zorluklara ve sıkıntıya karşı göğüs geren rüya sahibinin, çevresindeki kötü niyetli insanlara karşı mücadele ettiğini de anlatır. Haksızlıklara karşı geldiğine ve mücadelesine hiç yılmadan devam ettiğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışırken Birini Öldürdüğünü Görmek

Rüyada çatışırken birini öldürdüğünü görmek rüya sahibinin korkularından, sıkıntı ve tüm sorunlarından kurtulacağı üzerine yorumlanır. Bazı rüya alimlerine göre ise kişinin yaptığı hataları göstermektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma görmek, iftira ve dedikoduya uğramaya, kişinin üzerine atılacak suça işaret eder. Gören kişinin bu durumdan uzun bir müddet etkileneceğine, iş ve özel yaşamına dair büyük sıkıntılar atlatacağına, yakınları ile arasının açılacağına delalet eder. Huzur ve neşenin kaçmasına, keyfin kaybolmasına, sevincin yerini düşünceler ve üzüntünün alacağına tabir edilir. Hayır ile anılmamış olan bu rüya hoş olmayan sözler duymaya, aile tarafından dışlanmaya, tek bırakılmak olarak da rivayet olunur. Bela ve musibetler yaşamaya yorulan bu rüya yaşanacak olumsuzluklara karşı kişinin dirayet ve sabırlı olması gerektiğini bildirir. Er yada geç bu yaşananların kazananı kendisi olacağına, sabır ve dirayetli olunması gerektiğine, önünüzde hiç bir engelin kalmayacağına yorumlanmıştır. Rüyada silahlı çatışma görmek, ile ilgili farklı tabirler için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı bizlere yorum bölümünden ulaştırabilir, değerli hocalarımızdan tabirini isteyebilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Görmek Nedir

Rüyada silahlı çatışma görmek, üstü üste alınacak maddi ve manevi darbe ve yıkımlara işaret eder. Gören kişinin hoş olmayan sözler duyacağına, iftiraya ve yalanlara maruz kalacağına delalet eder. Uzun uğraşlar ve mücadeleler vereceğine tabir edilmiştir. Kişinin uzun bir müddet kendisini aklamaya çalışacağına, bunu da başaracağına fakat bu süreçte yıpranacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışmaya Girmek

Rüyada silahlı çatışmaya girmek, rüya sahibinin adını temize çıkarmak adına büyük mücadeleler vereceğine, zedelenen itibarını kurtaracağına işaret eder. Sahip olunan tüm değerler adına kişinin varını yoğunu ortaya koyacağı bir süreç içerisine girmesi olarak da tabir edilmiştir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Yapmak

Rüyada silahlı çatışma yapmak, kişinin iş ve sosyal yaşamında düşmanlarına karşı mücadele içerisine gireceğine kazana tarafın kendisi olması olarak yorumlanır. Mutlak bir zafere rakiplere üstün gelmeye rivayet olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Arsında Kalmak

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak, değer verilen iki kişi arasındaki sıkıntı arasında kalmaya işaret eder. Bazen de istenmeden yapılan bir işe, rüya sahibinin hayır diyemediği için zahmet ve sıkıntı çekeceği olarak da yorumlanmıştır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Sesi Duymak

Rüyada silahlı çatışma sesi duymak, duyulacak kötü bir habere yada olumsuzluğa işaret eder. Gören kişiyi üzecek sıkıntılı bir sürecin habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Görmek

Rüyada çatışma görmek diyanete göre rüya sahibine kalacak ve izi uzun yıllar silinmeyecek bir iftiraya maruz kalmaya yorulur. Rüya çatışmaya girdiğini görmek, rüya sahibinin yakınları tarafından dedikodusunun yapıldığına işaret eder. Rüyada çatışma olduğunu görmek aile huzurunun dağılacağına ve bu nedenle kişinin iş hayatının da kötüye gideceğine delalet olur.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Mafya, Ordu, Siper ve Kalkan
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Arasında Kaldığını Görmek

Rüyada silahlı çatışma arasında kaldığını görmek, ortaya çıkacak sırların habercidir. Sırlar yüzünden yapılacak kavgalara, akrabalarla olan hırçınlıklara, çekirdek aileden kimselerle aranın açılmasına yorumlanır. Rüyada silahlı çatışma arasında kaldığını görmek iyiye yorulmadığı gibi kişinin başına gelecek her şekil uğursuzluğa ve belaya tabir edilir. (Bkz. Silah)
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teröristle Çatışmaya Girmek

Rüyada teröristle çatışmaya girmek veya kişinin böyle bir çatışmaya karışması ve başkalarına ateş etmesi, gerçek yaşamda kazanacağı zafere ve düşmanlarını malup edeceğine yorulur. Haksızlıklara karşı çıkıldığında ve kendi kavgası sonucunda, olumsuz durumları lehine çevirme, diye de adlandırılabilecek bu rüya; karmaşık olaylara ve huzursuz durumlara da yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köyde/Mahallede Çatışma Görmek

Rüyada köyde çatışma görmek ise gerçek hayatta zor durumların olduğunu, ve bunlarla mücadele etmek için kişinin yeterli güce eriştiğini gösterir. Rüyada mahallede çatışma görmek günlük hayatta yanınızda olan insanların sizi zor durumda bırakmayacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Ortamı Görmek

Rüyada çatışma ortamı görmek kişinin güçlü bir kimse olduğuna işarettir. Çevresindeki insanların sözüne güvendiği, sevdiği bir birey olarak kabul edilen rüya sahibinin; daha fazla saygı, şan ve şöhret kazanacağının habercisidir. Bazı tabirciler rüyada silahlı çatışma ortamı görmenin gelecek iyi ya da kötü habere sebep olduğunu dile getirir. Bu nedenle silahlı rüya kötü habere işaret edebilir ancak sadece silah görmek iyi bir habere delalet olur, derler.

Çatışma ortamı görmek zafer elde eden kimse olarak da tabir edilir. Rüyayı gören kişinin onu sevmeyen, işlerini bozmak isteyen insanlara karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavga, Çatışma Görmek

Rüyada kavga, çatışma görmek; gerçek hayattaki kişisel ilişkilerinde sıkıntılar yaşayan ve sahip olduğu sıkıntıları çözemeyen, öfke ve kine yenik olan kişilerin gördükleri rüyalardan biridir. Gün içindeki karmaşık ruh hallerinin ve sahip oldukları öfkenin, bazen de intikam alma duygusunun; kişinin bilinçaltı vasıtasıyla rüyalarda ortaya çıkmış şekli, hali olarak da kabul edilebilir.

Rüyada çatışma, kavga görmek kişinin yakınlarına karşı söylemek isteyip de söyleyemediği ya da içindekileri dışa vurmak için fırsat beklediği durumları da simgeler. Rüyada kavga, çatışma görmek aynı zamanda rüya sahibinin yaşadığı olaylardan bunaldığına, memnun olmadığına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma ve Kan Görmek

Rüyada çatışma ve kan görmek namuslu, iyi, cömert ve hayırsever biri olmaya ve herkes tarafından sevilip sayılmaya delalettir. Ancak buna rağmen rüya sahibi; kendisini sevmeyen ve büyük kıskançlık duyan birileri tarafından bir iftiraya maruz kalabilir. Ve bu durumlarla ilgili büyük mücadeleler verebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancalı/Tüfekli Çatışma Görmek

Rüyada tabancalı veyahut tüfekli çatışma görmek, rüyayı sahibinin hayatının gidişatına müdahale eden ve kaderini değiştiren kişilere tabir edilir. Özellikle de yakın zamanda yapılacak bazı seçimlerin sonu, rüya sahibinin mevcut hayat standartlarını tamamen değiştirecek, onu başka birine dönüştürecektir. (Bkz. Tüfek, Tabanca)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Okulda Silahlı Çatışma Görmek

Rüyada okulda silahlı saldırıya uğramak, hayırlı bir rüya olarak tabir edilmez. Büyük dertler anlamına gelen bu rüya, gelecek günlerin çok üzücü geçeceğine ve hasta kişilerin yaşamlarının son günlerini yaşadıklarına alamet olabilir. Okulda silahlı saldırı, alınacak kötü bir haberin alameti de olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis ve Çatışma Görmek

Rüyada polis ve çatışma görmek, yakın arkadaşlarının kendi aralarında yaptıkları bir toplantı sonunda kişiye getirecekleri hiç beklenmedik bir teklifin habercisidir. Rüyada gördüğünüz polisler aynı zamanda günlük hayatta karşılaştığınız problemlerin kısa zamanda çözüme kavuşacağına da delalet edebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında çatışma görmesi rüya sözlüğü yorumcularına göre gizli düşmandır. Rüya sahibinin toplumda her zaman iyi ve yardımsever biri olarak tanındığına ancak kendisine gizliden bir düşmanlık besleyen kişilerin olduğuna işaret eder. Bu bakımdan rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı kıskançlık olarak açıklar. Rüyada çatışma görmek ile ilgili yapılan en genel rüya tabiri, kişiye atılacak olan iftiradır. Rüya sahibini çekemeyen kişilerin onun toplumda itibar kaybetmesi için iftira atacaklarına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çatışma yaptığını görmesi, kişinin yaşayacağı kötü bir olaydan kurtulmak için sürekli olarak düşünüp duracağına delalet eder. Kişinin rüyasında çatışma yaptığını görmesi, rüya sahibinin hayatında hiçbir sıkıntı olmayacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teröristlerle Çatıştığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında teröristlerle çatıştığını görmesi, kişinin artık sorunlarla mücadele etmekten yorulduğuna işaret eder. Kişinin rüyasında teröristlerle çatıştığını görmesi, rüya sahibinin hayatında daha sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Askerlerle Çatıştığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında askerlerle çatıştığını görmesi iş hayatında veya aile hayatında kendisini üzen, moralini bozan ve o günün zehir gibi geçmesine sebep olan bazı şeyler ile karşılaşan rüya sahibinin, bu yüzden çok büyük bir sıkıntı çektiğine, çok üzüldüğüne ve kendisini yıpratan bu şeylerden kurtulmak için çok büyük bir çaba gösterip yorulduğuna alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çatışma görmek, rüya sahibinin iftiralara ve dedikodulara maruz kalacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında çatışma görmesi, kişinin iş hayatında büyük sıkıntılar yaşanacağı anlamına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polislerle Çatıştığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polislerle çatıştığını görmesi uzun zamandan beri çeşitli sebeplerden ötürü çok büyük bir iç çatışma yaşadığına ve artık bundan kurtulmak için neredeyse insanüstü bir çaba gösterdiğine ve yakın bir zamanda yaşadığı tüm sorunların ortadan kalkacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asker Olup Çatışmak

Rüya sahibinin rüyasında asker olduğunu ve çatıştığını görmesi kendi iç sorunları yüzünden çok kötü bir duruma düşen rüya sahibinin bunlardan kurtulmaya çalıştığına yorumlanır. Kişinin rüyasında asker olup çatıştığını görmesi, rüya sahibinin hayatında hiçbir sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmada Birini Vurduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çatışmada birini vurduğunu görmesi düşmanlarına karşı gerçek yaşamda da kazanacağı zafere yorumlanır. Haksızlıklara karşı gelindiğine ve kendi mücadelesi sonucunda olumsuz durumları lehine çevirmeye de anlamlandırılan rüya, karmaşık olaylara ve huzursuzluklara da yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışırken Birini Öldürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birini öldürdüğünü görmesi korku, sıkıntı, dertlerden kurtulmak manasına gelir. Kimi yorumcuya göre kişinin rüyasında çatışırken birini öldürdüğünü görmesi, rüya sahibinin namazı terk etmek ve yapılan hatalara işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Arasında Kalmak

Rüya sahibinin rüyasında çatışma arasında kaldığını görmesi başına gelecek olan kötü bir olayda tek başına mücadele etmesi gerektiğine işaret eder. Kişinin rüyasında çatışma arasında kaldığını görmesi, rüya sahibinin hayatındaki sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Silahlı Çatışmaya Girdiğini Görmek

Kişinin rüyasında büyük silahlı çatışmaya girdiğini görmesi, rüya sahibinin yaptığı işlerde başarılı olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında büyük silahlı çatışmaya girdiğini görmesi, kişinin hayırlı kimselerle tanışacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silah Görmek

Rüya sahibinin rüyasında silah görmesi güçlü bir kimse olunacağına, etrafındaki herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı biri olacağına işaret etmektedir. Şan şöhret sahibi olmaya da tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise rüyada silah görmenin gelecek iyi veya kötü haberlere yorumlanmaktadır. Bu nedenle ateşlenen silahın bir habere eşdeğer olduğuna ancak silah görmenin ise güzel bir habere yorumlanmaktadır. Silah görmek zafer elde etmek kimseye ve kendisine çekemeyen, işlerini bozmak isteyen kişilere karşı üstünlük göstereceğine yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çatışma görmesi yaşayacağı kötü olaylardan sonra kendini bir şekilde temize çıkaracağı şeklinde tabir edilir. Kişinin rüyasında silahlı çatışma görmesi, rüya sahibinin iftiralara maruz kalacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmaya Girmek / Rüyada Çatışma Görmek Tabiri
Rüyada çatışmaya girmek, kişinin namusuna söylenecek kötü bir söz yüzünden büyük bir kavgaya girişeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulur.


Düşmanların yaptığı planların farkına varılmayacağına ve gafil avlanacak olan rüya sahibinin büyük bir yenilgi almasına da tabir edilir. Kişisel ilişkilerdeki bağlarda meydana gelecek zayıflığa, güçten düşmeye ve başkalarına muhtaç hale gelmeye de delalettir. Çatışmaya girmek tartışmalara, kişiyi  olarak yıpratacak sorunlara da alamet eder. Özel yaşamın başkalarının ağzında sakız olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine habercidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Düşmanla Çatışmaya Girmek

Bugüne kadar korkulan, çekincelere sahip olunan kötü bir durumun nihayet kişinin atacağı bir adımla sonuçlanacağını işaret eder. Gerçek hayatta düşmanı olan kişilerin gözü pek davranışları sayesinde gücünü ispat edebileceğini de bildiren rüya hak edileni almak, saygınlığı, itibarı geri kazanmak anlamına gelir. Düşmanıyla çatışmaya giren kimse genç ise, gelecekte çok büyük işler başarır ve iş hayatında yaptıkları ile herkesin saygısını kazanan başarılı bir iş adamı olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışmaya Girmek

Büyük bir mücadele vermek, sahip olunan tüm değerleri korumak adına çabalamak, kendi ismini temize çıkarmak için savaşmak demektir. Yaşanan haksızlıklardan alnının akıyla çıkmayı başaracak olan rüya sahibi bu dönem içinde bazı olumsuz haberler alarak üzülecek demektir. Geleceğe dair planlarda büyük değişikliklerin meydana geleceğini de bildiren rüya, zor zamanlarda kişiyi canla başla savunacak insanların, dostların varlığına da yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmaya Girmenin  Yorumu

Ruhen yaşanan karmaşaların, kendini tatmin edememenin, gelecek kaygısının ve ne yapacağını bilemiyor olmanın ifadesidir. Bu rüya kendi içinde çatışma yaşayan, aynı anda birbirine zıt düşüncelere sahip olan kimselerin tutarsızlığı ile de açıklanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Görmek

Rüyada çatışma gören kişinin, çok namuslu, iyi, cömert ve yardımsever birisi olmasına ve herkes tarafından sevilip sayılmasına rağmen kendisini çekemeyen ve çok büyük kıskançlık…

Rüyada çatışma gören kişinin, çok namuslu, iyi, cömert ve yardımsever birisi olmasına ve herkes tarafından sevilip sayılmasına rağmen kendisini çekemeyen ve çok büyük kıskançlık duyan birisi tarafından bir iftiraya kurban edileceğine ya da büyük bir dedikodu malzemesi yapılacağına, bu durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyacağına, insanlardan küsüp soğuyacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Görmek

Rüyayı gören kişinin, yaşanan onca kötü olaydan ve yaşadığı sıkıntılardan sonra kendisini temize çıkaracağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kötüler tarafında olan insanların çok üzüleceğine ve mahcup olacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine ve kötü zamanların artık geride kaldığına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Arasında Kalmak



Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında çok büyük bir ihanete uğrayacağına ya da bir dedikoduya kurban gideceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına ve bu durumlar ile yalnız başına savaşmak ve kendisini aklamak zorunda kalacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teröristlerle Çatışmak

Rüya sahibinin, günlük hayat içerisinde sinirini bozan, rahatsız eden ve kendisini yıpratıp hasta olmasına ya da moralinin bozulmasına sebep olan birçok olay yaşadığına, bu yüzden bir türlü rahat bir nefes alamadığına ve çok büyük bir yorgunluk duyduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Yapmak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da aile hayatında çözemediği bazı problemleri olduğuna, bu problemlerden ötürü sürekli düşünüp bir çıkış yolu bulmaya çalıştığına, bulduğu her yolun boşa çıktığına ve bu yüzden kendi içinde devamlı bir tartışma yaşadığına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmak

Rüyada çatışmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, bu sayede kariyerinde şimdiye…

Rüyada çatışmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, bu sayede kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahla Çatışmak

Rüya sahibinin, iş hayatında ve sosyal hayatında kendisine düşmanlık yapan herkesi yenilgiye uğratacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polisle Çatışmak

Rüya sahibinin, uzun zamandan beri çeşitli sebeplerden ötürü çok büyük bir iç çatışma yaşadığına ve artık bundan kurtulmak için neredeyse insanüstü bir çaba gösterdiğine ve yakın bir zamanda yaşadığı tüm sorunların ortadan kalkacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asker Olup Çatışmak

Kendi iç sorunları yüzünden çok kötü bir duruma düşen rüya sahibinin bunlardan kurtulmaya çalıştığına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Askerde Çatışmak

İş hayatında ve aile hayatında kendisini çok üzen, moralini bozan ve o günün zehir gibi geçmesine sebep olan bazı şeyler ile karşılaşan rüya sahibinin, bu yüzden çok büyük bir sıkıntı çektiğine, çok üzüldüğüne ve kendisini yıpratan bu şeylerden kurtulmak için çok büyük bir çaba gösterip yorulduğuna alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teröristlerle Çatışmak

Rüyayı gören kişinin, hergün, gününü zehir edecek birçok şey ile karşılaştığına, bu yüzden çok yorgun düştüğüne ve artık dinlenip kendisini toparlaması ve daha sonra işinin başına dönmesi gerektiğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma görmek, kişiye atılacak ve izi uzun yıllar silinmeyecek çirkin bir iftiraya ve hakarete uğramaya işaret eder. Rüya sahibinin yakın akrabaları tarafından dedikodusu yapıldığına ve bu nedenle aile huzurunun da bozulacağına yorumlanan rüya, kişinin iş yaşamının da bu durumlar nedeni ile kötü gideceğine yorumlanır. Sırların açığa çıkması ile ortalığın karışmasına, akrabalarla tartışma veya kavga edilmesine, anne baba ile aranın açılmasına da yorumlanır. Silahlı çatışma görmek hayra yorulmadığı gibi kişinin başına gelecek her türlü uğursuzluğa ve belaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Görmek Psikolojik Yorumu

Gerçek yaşamlarında kişisel ilişkilerinde sorunlar yaşayan ve sahip olduğu problemleri çözemeyen, öfke ve kin içinde olan kişilerin gördükleri rüyalardandır. Gün içindeki karmaşık ruh halinin ve öfkenin, zaman zaman da intikam alma duygusunun bilinçaltından rüyalarda ortaya çıkmış hali olarak da kabul edilir. Silahlı çatışma görmek aynı zamanda kişinin çevresine karşı söylemek isteyip de söyleyemediği veya içindekileri dışa vurmak için fırsat kolladığı durumları da simgeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışmaya Girmek

Kişinin böyle bir çatışmaya girip, başkalarını vurduğunu görmesi, düşmanlarına karşı gerçek yaşamda da kazanacağı zafere yorumlanır. Haksızlıklara karşı gelindiğine ve kendi mücadelesi sonucunda olumsuz durumları lehine çevirmeye de anlamlandırılan rüya, karmaşık olaylara ve huzursuzluklara da yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silah Görmek

Güçlü bir kimse olunacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret eden rüya saygı, şan ve şöhret sahibi olmaya da tabir edilir. Bazı yorumcular rüyada silah görmenin gelecek iyi ya da kötü haberlere delalet olduğunu, bu nedenle ateşlenen silahın kızgın bir habere eşdeğer olduğuna ancak sadece silah görmenin ise iyi bir habere delalet olduğuna işaret ederler. Silah görmek zafer elde eden kimseye ve kendisini çekemeyen, işlerini bozmak isteyen kişilere karşı da üstünlük elde edileceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Kaos

    Çekişme

    Çatışma

    Rekabet

    Kavga

    Gürültü

    Düşman

    Rakip

    Saldırı

    İt dalaşı

    Boşanma

    Uyuşmazlık

    Laf dalaşı

    Uzlaşamamak

    Fikir ayrılıkları

    Koltuk kavgası

    Ortaklığın bozulması

    Tansiyonun yükselmesi
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma görmek ne anlama gelir?

Rüyada silahlı çatışma en genel anlamı itibariyle fikir ayrılıklarının, uzlaşamamanın ve ortaklığın bozulmasına delalettir. Silahlı çatışma genellikle farklı yönlerde ilerlemek isteyen ortak ya da kişilerin bir noktada buluşmasını temsil eder. Bu yüzden bazen bireysel farklılıklardan dolayı anlaşamamak dolayısıyla hayattaki ilerleyişin durması bazen de fikir ayrılıklarına delalettir. Kaderde ilerleyişin devam etmesi sadece biri ya da birileriyle anlaşmak ve ortak bir çözüm bulmaya bağlıdır.



Rüyada silahlı çatışma aynı zamanda güçlünün güçsüzü etkisiz hale getirmesi ya da bir kişinin diğerine güç göstergesi yapmasıyla ilgilidir. Bir silahlı çatışmada bir yenen olduğu gibi bir de yenilen vardır. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak isteyen kişi silahlı çatışmanın gidişatına bakmalıdır. Rüya sahibi güçlü tarafta mı? Birilerini esir alıyor mu? Ya da kendisi esir mi alınıyor? Rüya sahibinin silahını ya da bulunduğu kaleyi fetheden biri mi var?

 

Eğer rüya sahibi güçsüz ve kayıp veren biri ise gerçek hayatta da bir koltuk kavgası ya da ego yarışında kaybeden taraf olacaktır. Rüyasında koruduğu toprağı ya da kaleyi kaybeden kişi iş hayatında bir koltuğu ya da aşk hayatında bir partneri başkasına kaptırır. Esir alınıyor ise yine buna benzer bir durumu yaşar.

Rüyada silahlı çatışma bazen gruplaşma ve kendini bir grubun parçası görmekle alakalıdır. Bu rüyayı gören kişi aslında “kendi askerlerim” olarak içinde bulunduğu grubu, “düşman askerleri” olarak da rekabet ettiği grubu algılamaktadır. Bu rüyanın en güzel yorumunu yine kişi kendini hangi gruba dahil ve hangi grubun karşısında gördüğünü anlayarak yapmalıdır.



Rüyada silahlı çatışma uzlaşma yolunun artık mümkün olmadığı ve bir tarafın diğer taraftan bir şeyi zorla almaya çalışması durumunda da görülür. Bu rüyayı gören kişi için bir şeyler tehlike altındadır ve kişi sahip olduklarını koruma hissine kapılır. Rüyada kendini asker ve ülkesini savunurken gören kişi belki de iş hayatında bir koltuğu başkasına kaptırma korkusu yaşamaktadır. Ya da aşk hayatında sevdiği partnere başka biri göz dikmiş ve onu engellemeye çalışmaktadır. Bu rüyayı gören rüyanın gidişatına ve yaşadığı hayata göre yorumlamalıdır.



Rüyada silahlı çatışma tam anlamıyla rekabet ortamında rekabetin artmasına delalettir. Bu rüyayı gören için bir şeye rağbet çok kadar fazladır fakat o sadece bir kişinin ya da bir grup insanın eline geçecektir. Bu rekabet bazen iş ortamında ya da aşk hayatında olabilir. Kaderde ilerleyiş tam anlamıyla durma noktasına gelmiştir ve silahlı çatışmada galip olan istediğini alan taraftır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışmada ölmek :

Rüyada silahlı çatışmada öldüğünü gören kişi bir mücadele uğruna çok fazla şeyden vazgeçmek zorunda kalır. Bu rüyayı gören kişi bir yolun sonuna gelmiştir fakat kendisi için daha hayırlı bir sayfa açılır. Rüya sahibi bir şeyi yenilgi ya da bitiş olarak algılamaktadır fakat kaybettiği şeyin yerine çok daha iyi bir şeyle ödüllendirilecektir. Bu rüya bir şeyin elimizden zorla ya da zorbalıkla alındığı zamanlarda görülür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma çıkması:

Rüyada silahlı çatışma çıkması kaderde zorlu bir mücadele ve yarışa girmeye delalettir. Bu rüya genellikle bir yarış ya da rekabet ortamına ya da bir şeyi elde etmek için rüya sahibinin tüm gücünü ve yeteneklerini kullanması gerektiğine işaret eder. Hatta bazıları için silahlı çatışma bir şeyin zorla ya da zorbalıkla alınmasıdır. Rüya sahibi ya bir şeyi kendi almak zorundadır ya da onun elinden biri alacaktır. Rüyasında birden silahlı çatışma çıktığını gören için bir konuda tüm uzlaşma yolları kapanmış ve bundan sonra her türlü hile ve hurdaya başvuracak düşmanlar belirmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silahlı çatışma olduğunu görmek

Rüyada silahlı çatışma mücadele, zorluk ya da fikir ayrılıklarına delalettir. Çatışan kişi biri ya da birileriyle tüm uzlaşma imkanlarının sona erdiğini anlamış ve bir şeyi zorla ya da güç kullanarak alma yoluna gitmektedir. Ya da bunun tam tersine rüya sahibinin tanıdığı birileri ondan bir şeyi anlaşarak ya da uzlaşarak değil zorla ve zorbalıkla almaya çalışmaktadır. Rüyada çatışan kişi gücünü kanıtlamak zorunda kalan kişidir.



Rüyada silahlı çatışma bazıları için ortaklığın bozulmasında yaşanacak zorluklar ya da boşanma davasının zorluklarıyla uğraşmaya delalet eder. Bu rüyayı gören kişi  ya biriyle ya da birileriyle yol ayrımına gelmiş ve o kişiden mümkün olduğu kadar şeyi korumaktadır ya da iki taraflı bir mücadelede her iki taraf da artı uzlaşma yerine birbirine zarar verme çabası içine girmiştir. Rüyada silahlı çatışmada yaralanıp kan kaybettiğini gören kişi büyük bir ihtimalle para kaybeder ya da zarar görür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çatışma gören kişinin, çok namuslu, iyi, cömert ve yardımsever birisi olmasına ve herkes tarafından sevilip sayılmasına rağmen kendisini çekemeyen ve çok büyük kıskançlık duyan birisi tarafından bir iftiraya kurban edileceğine ya da büyük bir dedikodu malzemesi yapılacağına, bu durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyacağına, insanlardan küsüp soğuyacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Saldırıya Uğramak

Rüyada silahlı saldırıya uğramak, hayırlı şekilde tabir edilmez. Büyük dertler anlamına gelen rüya, çok üzücü günler geçirileceğine ve hasta kimselerin yaşamlarının son günlerini yaşadıklarına alamettir. Silahlı saldırı, alınacak kötü bir haberin kişinin tüm gündemini bir anda değiştireceğini de bildirir. Aile içinde dedikodular yüzünden çıkacak kötü tartışmalara ve yıllarca izi kalacak kalp kırıklıklarına alamettir. Silah görmek ses anlamına geldiği için bu rüyayı gelecek kötü bir habere yormak gerekir. Büyük yankı uyandıracak olumsuz gelişmeler kadar, kişinin herkesin kulağına gidecek ve ayıplanmasına sebep olacağı bir kabahat işleyeceğine de delalettir. Ticarette yapılan anlaşmaların tek taraflı şekilde feshedilmesi yüzünden yüklü miktarda para ödemek zorunda kalmak, alınan işleri zamanında bitirememek yüzünden tazminat ödemek manasına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadan Silahlı Saldırıya Uğrayıp Ölmek

Ailevi sırların bir akraba yüzünden ifşa olacağını bildirir. Kişinin bir anda çok sinirlenmesine neden olacak sözler duymasına ve daha sonra araya girecek kimseler sayesinde yatışacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına alamet eder. Geçmişte kavga edilen ve görüşülmeyen biriyle yenden irtibat kurulacağını ve var olan tüm sorunları arkada bırakmanın da tabiridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Saldırıya Uğrayıp Yaralanmak

Ömür boyu pişman olunacak bir işe girişmek demektir. Kişiyi çok derin bir şekilde etkileyecek gönül ilişkilerine girilmesi yüzünden insanlara olan güvenin kaybedileceğini, bekar kimseler için hiçbir kısmeti beğenmemesi yüzünden uzun yıllar yalnız yaşanacağını bildirir. Takıntılı bir hayat sürmenin, geçmişte yaşanan olayları sürekli gündeme getirip insanların da canını sıkmanın ifadesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Saldırıya Uğramanın Psikolojik Yorumu

Gerçek hayatında silahlı saldırıya uğrayan insanların gördüğü bilinçaltı rüyaları arasındadır. Bu tip büyük olaylar yaşayan ve hayatta kalan insanların yaşadıkları travmanın sonucunda kişi aynı sahneleri defalarca faklı şekillerde rüyalarında görebilirler. Sürekli başına kötü bir şey gelecek olduğunu sanmanın ve giderek paranoyak düşüncelere girmenin de ifadesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Görmek

Rüyada silahlı çatışma görmek rüyayı gören kişinin çok kötü günler yaşayacağını, üzerine bir iftira atılacağını ve kişinin bir hakareti uğrayacağını işaret eder. Kişi en yakın akrabalarının kendisi hakkında dedikodu yaptığını görecek ve bu dedikodular yüzünden ailesinde huzur kaçacak demektir. Ayrıca yorumcular rüya sahibinin iş hayatında da kötü giden günler yaklaşmış olarak yorumlar. Aynı zamanda bilinmeyen ve fazlası sırların ortaya çıkması ve herkesin birbirine girmesi diye alamet edilir. Aile içinde büyük tartışma ve kavgaları çıkacak aralar bozulacak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışmaya Girmek

Rüyada silahlı çatışmaya görmek kişinin düşmanlarının gerçek hayatta yeneceğini ve zafer kazanacağını anlatır. Haksızlıklara asla gelemeyen rüya sahibi mücadele verecek, her şeyi düzeltecek demektir. Aynı zamanda huzursuzluk ve kargaşa olarak da yorumlanan bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silah Görmek

Rüyada silah görmek rüyayı gören kişinin çevresinde güvenilir, saygın takdir edilen bir insan olduğuna işaret eder. Ayrıca şan ve şöhret sahibi olan bu insan rüya sahibinin çok yakınında demektir. Bir başka yorumu ise haber alacağı ile ilgilidir. Silahı ateşe vermek kötü bir haber iken sadece silah görmek ise ateş etmek ise kişinin iyi bir haber alacağına delalet eder. Genel olarak rüya sahibinin zafer kazanacağını anlatır. Kendisini kıskanan onun arkasından iş çeviren, işlerini bozmak isteyen kötü kalpli insanların yenileceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Görmek

Rüyada çatışma görmek, rüya sahibinin iyi niyetli ve namusuna düşkün bir kişi olduğuna yorumlanır.

Rüyada Silahlı Çatışma Görmek: Başınıza çok fazla kötü olay gelmiş olacağına ve bunları rahatlıkla temize çıkartacağınıza işarettir.

Rüyada Çatışma Arasında Kalmak: Özel hayatınızda ya da iş hayatınızda bir ihanete maruz kalacağınıza yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silah Doğrultulduğunu Görmek

Kişinin rüyasında bir kimseye silah doğrulttuğunu görmesi güvende olacağına, iş hayatında yaşanan kötü gelişmeler yüzünden uğranılan zararın tekrar kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder. Aynı zamanda silah doğrultmak elinize yeni iş fırsatlarının geçeceğine işaret eder.

Rüyada silah kuşanmak, kendisiyle hastalık ve dertlerin giderildiği ilaca, şeytanın şerrinden kendisini muhafaza eden zevceye, keder ve üzüntüden kurtulacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çatışma görmek, kişinin hayatını düzen içinde yaşamasına ve çevresine karşı son derece yapıcı olmasına rağmen kendisini çekemeyen kimselerce zarar görerek büyük yanlışlara sürükleneceğine yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, kendilerine atılan suçlamalar ile zor duruma düşerek yaşadığı hayattan kopma aşamasına gelir. Rüyada çatışma görmek, bazen de tartışma içinde olmaya, hanede birlik ve düzenin bozulmasına, hakkınızda hayırlı olmayacak suçlamalar ile zarar görmeye ifade edilir. Çatışma rüyası, kimi zaman da duyulacak güzel söze, mutlu olmaya, nasibin katlanarak bolluğa ermeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Görmek Ne Demek?  

Rüyada çatışma görmek, kişinin çevresine karşı son derece yapıcı ve cömertkar olmasına rağmen içinin kötülük kaplamış kimselerce kötülüğe maruz kalacağına yorumlanır. Bu rüya kişinin umutlarının yıkılmasına, beklentilerinin olumsuz anlamda etkin kılınmasına, girdiği bir çok işte hayal kırıklığı yaşayarak eldeki mal varlığını sonlandırmasına ifade edilir. Rüyada çatışma görmek, bazen de uluslar arası sorunlara, maddi ve manevi sıkıntılara düşmeye, kötülüklerin süre gelerek huzursuz duruma düşmeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahlı Çatışma Görmek  

Rüyada silahlı çatışma görmek, kişinin başına gelecek her türlü olumsuz durumlara karşı her daim ayakta kalarak kararlılıkla çıktığı yolda hiç bir şekilde dönmeyeceğine yorumlanır. Rüyada silahlı çatışma görmek, gaflete düşmeye, yanlış kişilerle dostluk kurarak hakkınızda hayırlı olmayacak işlere atılmaya, rızkı kesmeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teröristlerle Çatışma Görmek  

Rüyada teröristlerle çatışma görmek, kişinin hayatın stres ve sıkıntılarından dolayı yorgun hale düşerek kendisini hayatın şartlarına el vereceğine yorumlanır. Rüyada teröristlerle çatışma yapmak, bazen de iş hayatınızda güçlü kudretli rakiplerle mücadele vermeye, kazancınızı daim kılmak ve ayakta kalmak adına her türü zorluğun üstesinden gelmeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Askeri Çatışma Görmek   

Rüyada askeri çatışma görmek, ülkeler arası ekonomik krizin yaşanmasına, ekonomide gerilemeye, maddi ve manevi mal kaybının yanı sıra kişinin psikolojik olarak ta olaylar karşısında etkilenmesine yorumlanır. Rüyada askeri çatışma görmek, bazen de zora karşı göğüs gelmeye, pes etmemeye, hayatın zorlukları karşısında dik durarak mücadeleyi açık kılmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmadan Saklanmak  

Rüyada çatışmadan saklanmak, kişinin çevresinde oluşan durumlardan etkilenmemek ve zararları en aza indirmek adına tehlikelerden kendisini uzak kılarak nasibinin peşinden koşacağına yorumlanır. Rüyada çatışmadan saklanmak, bazen de kalıcı çözümler üretmeye, yenilik içinde olmaya herkes tarafından örnek gösterilmeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmadan Kurtulmak  

Rüyada çatışmadan kurtulmak, kişi ya da kişiler için kurtuluş anlamı içeren bu rüya gören kişinin kaderini ve kısmetini değiştirecek atılımlar yaparak hayata karşı verdiği mücadelede dik duracağına yorumlanır. Rüyada çatışmadan kurtulmak, bazen de mükafat olarak takdir edilmeye, manevi anlamı büyük hediyelerle boğularak çevrenizdeki kimselerle şımartılmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmaya Girmek  

Rüyada çatışmaya girmek, kişinin iş hayatında ve aile hayatında yaşadığı problemleri çözmek adına bir takım eylemlere giderek hayatına renklilik katacağına, rızkını ve nasibini hayırlı şekillerde kazanarak çıktığı yolda mutlak zafere ereceğine yorumlanır. Rüyada çatışmaya girmek, bazen de gücün ve kudretin artmasına, zorluklara karşı dik durmaya, oluşan olaylardan zarar görmeden kurtulmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Arasında Kalmak  

Rüyada çatışma arasında kalmak, bu rüya kişinin çevresinde varlığı ile kişiye rahatsızlık hissi yaratacak kimseler yüzünden acı çekerek nasibinin kesileceğine yorumlanır. Rüyada çatışma arasında kalmak, bazen de dara düşmeye, maddi zorluk yaşamaya, insanlar arasında ayıplanacak duruma düşmeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada çatışma görmek, dinden çıkmaya, kötülüğü ve haramı seçmeye, hayatı her daim kötü yanlarıyla yaşayarak rızkın kesilmesine sebep olmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çatışma görmek iyiye yorulan bir rüya değildir ve rüyada çatışmak huzursuzluk, dedikodu, iftira, çekişme anlamını taşır. Çatışmaya girmek veya bir çatışmaya girdiğini görmek rüyayı gören insanın iç dünyasında yaşamakta olduğu bir huzursuzluğu simgeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başkalarının çatıştığını görmek sizin dışınızdaki kişilerden kaynaklanan ve size yansıyan dedikodu, iftirayı işaret ederken aynı zamanda bu durumun sizi oldukça rahatsız ettiğini simgeler. Silahlı çatışma görmek, rüyada ölü ve yaralıların olduğu bir büyük çatışma görmek menfaat, çıkar çekişmelerini ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çatışma görmek, sürekli sizi huzursuz eden ve aranızda anlaşmazlık olan kişiler tarafından kalbinizin kırılmasına yorumlanır. Örneğin evli olan kişilerin eşlerinin ailesi ile araları açılabilir. Kendi ailenizin huzurunu korumakta zorlanabilirsiniz. Eşinizi sizden kıskanan ya da aile saadetinizi çekemeyen kişiler olabilir. Hane içerisinde de mal mülk paylaşımı gündeme gelebilir ve bu gerginliğe sebep olabilir. Rüyada çatışma yaşamak, parasal anlamda yaşanacak tatsız olaylar ve konuşmalara yorumlanır. Sürekli size yük olmaya çalışan ya da zarara uğratan biri olabilir. Bu kişi aileden de biri olabilir ve artık canınıza tak eder, dargınlık yaşanabilir. İyi niyetinizin sürekli olarak suistimal edilmesine sabrınız taşabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışmadan Saklanmak

Aldığınız bazı riskler varsa ya da bir belirsizlik içerisinde iseniz ilerleyen günlerde bu belirsizlik ortadan kalkar ve her şey gönlünüze göre olur. Endişeleriniz biter ve içiniz rahat eder. Rüyada çatışmadan kaçmak, davası olan kişilerin olumlu sonuçlanmasına, bela ve kazadan uzak durmaya yorumlanır.
Rüyada Çatışma Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, sizi üzmeye devam eden biri yüzünden keyfinizin kaçmasına yorumlanır. Bu kişi verdiği sözü tutmayarak yine kalbinizi kırmayı başarabilir. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ve aranızdaki uyumsuzluk gittikçe daha büyük sorun olmaya başlayabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teröristlerle Çatışmaya Girmek

Yapılan hataların farkına vararak gelecek amanda bunları telafi etmek ve vicdani yönden rahat etmek anlamına gelir. Sizin vicdanınızı rahatsız eden şeyler varsa bunları telafi etme fırsatı elinize geçebilir. Ya da bir zamanlar size ihanet eden biri sizden bir şans isteyebilir.
Rüyada Çatışmadan Kurtulmak

Size zararı dokunan bir insanı zor da olsa tamamen hayatınızdan çıkarmak anlamına gelir. Örneğin bir süredir size külfet olan ya da baskı yapan biri varsa artık ona tahammülünüz bitebilir. Sizi seven insanlar da bu kişiye karşı uyarabilirler ve sabrınız taşabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çatışma ortasında kalmak, iki kişi arasında kalmak anlamına gelir. Arası bozulan iki yakınınız yüzünden siz de kimin yanında olacağınızı şaşırabilirsiniz. Kiminle konuşsanız diğeri darılabilir. Aşk hayatında da eski sevgiliniz sizi zor durumda bırakabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatışma Sesi Duymak

Kulağınıza gelen laflara çok sinirlenmek ve haksızlığa uğradığınızı düşünmek anlamına gelir. Bazı insanların söylediği yalanlar ya da sakladığı şeyler sizin kulağınıza gelebilir. Bu sebeple de hem çok kızabilir hem de darılabilirsiniz. Sizi soyutlayan kişiler olabilir.
Rüyada Silahlı Çatışma Görmek

Sizi bir türlü anlamayan ve her seferinde muhalefet olan birine yorumlanır. Bu kişi sizi yine zor bir durumda bırakabilir. Onun yüzünden mağdur olabilirsiniz. Bazı yorumculara göre ihanete uğramak olarak yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

439 Aktif
0 Üye ve 439 misafir
Bugün : 21494
Dün : 23857
Toplam : 48079799
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...