Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
356 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
aries yorum yap hem puan hemde en iyi yorum al, nasıl yorumladığın çok önemli değil ben yorumlamışım zaten.
rüyada 3 veya dört kişiyle önce karada yürüyorduk sonra birden uçtum ve denizde fantastik bir kanoda çok hızlı bir şekilde kürek çekiyordum ve kano suda çok hızlı gidiyordu sonra kendimi ve kızkardeşimi dağ ve dere olan bir yerde gördüm kardeşime benim  asam vardı dedim oda merak etme yerini biliyorum döndüğümüzde alırız dedi. asa canlandı tabi gözümde hem uzunca hemde hemde biraz kalında en üst kısımda şekil yada sembol vardı ne olduğunu görmedim o sembolün bembeyazdı ışık gibi.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bazen rüya yazayım üyeler yorumlasın diyorum ama ben yazarsam genelde boş kalıyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+5 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar :)
Üç- dört kişiyle birlikte karada yürüyüp daha sonra sizin uçmanızı diğerlerinden daha azimli ve başarılı olup yükseleceğinizi düşünüyorum. Kararlı ve hırslı yapınız sayesinde başarıyı hedefliyor, hedeflerinize de ulaşıyorsunuz. Kız kardeşinizin sizi örnek aldığını,sizin gibi başarısı olmasını istiyor olabilir. Bu iyi bir şey bence onun rol modeli olabilirsiniz herkesin hayatta azmini, başarısını sevdiği biri vardır :)
O asayı kendinizde bulacağınız güç ve kuvvet olarak yorumluyorum. Beyaz ışığı görmüşsünüz bunu da yakın zamanda kendinizdeki gücün farkında olacağınıza ya da kendinize olan güveninizi arttıracağınızı düşünüyorum. Hayırlısı olsun.
Sevgilerimle :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
teşekkür ederim güzel yorum için.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ne demek bende teşekkür ederim ilk etiketim ve diğerleri için.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Öncelikle merhaba diğer arkadaştan önce davraniyorum ama olsun
 Benim rüyanizdan hissettiklerim  sanki sizin  insanlara yardim için cok önemli bir göreve nail olacaginizdir. Ilim ve oğreti sahibi olacağiniz bu alanda gelişeceginize de delalet eder. Fantastik bir ruya olmasi içinizdeki özgür ruhun kendine bir sınır belirlemekten ziyade sonsuz bir gücün arayisinda olduğunuzu düşünüyorum. Kaliplaşmiş şeylerden ve sınırlardan kurtulmanizi işaret ediyor olabilir. Aile bağlarinizin güclü olduğunu ve aile bireylerinin sorunlarina her zaman sizin koşup yuklerini sırtliyor olabileceğinizi hissediyorum. O sembol ve beyaz işik sizin manevi gucunuze ve kudretinize işaret ediyor olabilir ayni zamanda bir bağliliktanda bahsedebilirim. Kendi inanç ve değerlerinize olan bağliliğiniz sizi daha güclü kılıyor. Bir yolda ilerlerken ya da yeni bir şeye atilim yaparken korkusuz ve cesursunuz. Günluk hayatta bazı hissetmediğiniz ama hissetmeyi özlediğiniz duygular ruyalarinizda ortaya cikiyor olabilir. Deniz de hizli ilerlemeniz işlerinizle alakali maddi ve manevi aniden ve beklenmeyen bir yukselme yasayacaginizi  yeni bir atilim yapacaginizi temsil ediyor
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çok teşekkür ederim.
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederim

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 18551
Dün : 23857
Toplam : 48076869
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...