Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
572 okuma
Seymaf Rüya kategorisinde Rüyazede (2.1k puan)  
düzenledi
Merhabalar rüyamda biz yaklaşık 10 15 kadındik. Bizim yanımızda bizi korumaya çalışan ellerinde silah olan erkekler vardı. Ancak karşı tarafta elleridne silah olan adamlar bize öyle bir tuzak kurdular ki direkt ortalarında sıkıştık . Sonra bizi koruyan erkeklere bize silah vermelerini söyledim ama olmaidgini söylediler kendi ellerinde vardı sadece. Sonra karşı tarafta bır adam bı kadının alnının ortasindan silahla ateş etti . Ve kadının elinde bir tabanca vardı. Kadınlar dehşete kapilirken ben o kadının elindeki silahı bana verin dedim bana verdiler . Ardından her an ölme korkusu varken bir yandan da çok cesaretliydim. Sonra o karşıdan yine bir kadına ateş açıldı .  Ve içlerinden bir adam hatta o kadını öldüren adam bizim yanımıza doğru gelip beni öldürmek için yaklaştı ve ben bir anda elimdeki silahla ateş etmeye çalıştım ama silah ya oyuncak ya da mermisi olmayan bir silahti ve vuramadim . Bunun üzerine bir anda arkama sakladigim bıçağı cikartip adamın kalbine sapladim . Ve adam öleceksin birazdan zaten dedi ben de ben olurken sizin gibi pisliklerden kaç tane goturursem kardır dedim.Kan aktı ve adam oraya öldü. Açık hedef halindeydik her an tarayabilirlerdi bizi ama üzerimizde battaniyeler vardı onlardan tam goremiyorlardi sanırım . Sonra bu adamı öldürünce ben silahını aldım elinden ve karşıdan gelen bir adama ateş ettim ve adam öldü. Ama silaahta son mermi kalmış bir daha çalışmadı . Sonra bir adam geldi yine beni öldürmek için ve beni öldürmesi an meselesi iken bıçağımi çıkarıp ani bir hareketle sapladim . Ama adamdan kan gelmedi sanki islemiyor gibiydi tam 7 8 kere bicakladim adami ondan sonra kan gelmeye başladı o adamda orda öldü . Ve sonrasinda bizim yanımızda bizi koruyan erkekler de bı yandan savaştıkları için artık karşı taraftaki herkes ölmüş ve biz kurtulmuş oluyorduk. Ve adamların başını ben öldürmüş oluyordum inanılmaz bir ozguvenim oluştu.
Arminas Rüyazede (1.9k puan)  
Puan için

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+5 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar.
Bu rüyadan yola cikarak  karşı cinse karsı bilinç altinizdaki guven duygusunun  iniş ve cikişlar yasadigini soyleyebilirim. Bir erkeğe tam olarak güvenemediginizi ve cevrenizde gordugunuz olumsuz olaylardan etkilendiğinizi goruyorum. Fakat bir tarafinizdaki güvenme isteği ve özünüzde var olan bu cesaret sizi hep itici bir unsur haline getiriyor. Duygudan çok mantigâ ve akla yoneliyorsunuz. Bir baba bir abi yada aileden bir erkekle geçmişte psikolojik rekabet haline girmis olabilirsiniz. Gecmis karmalarinizda kendinizi bir erkekten daha guclu olabilecek halde hissettiginizi ve bunu da kanitlamaya calistiginizi seziyorum. Kendi gucunuzu hep kanitlamaya çalismissiniz ve manevi yonden karsi cinse karsi daha olgun oldugunuzun farkindasiniz. Bu ruya hem insanlarin size zararda verebileceginizin bilincinde oldugunuzu hemde bir yaninizin da guvenmekten asla vazgecmedigini fakat bunu mantik sisilesi icerisinde yapacaginizi soyluyor. Galibiyet ve zafer her ruyada iyidir. Kotu olani yenmek ve zafer sansi ve basariyida getirir. Inandiginiz yolda devam etmekten cekinmeyin çünkü siz güclu bir insansiniz tek eksiginiz karsidaki kisiden gelecek guven ve motivasyon. Ama unutmayin kendine guvenen insanin kimseye guvenmeye ihtiyaci yoktur. Sevgiyle kalin...
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Beni anlatmisiniz gerçekten çok teşekkür ederim yorumunuz icin
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederim :)) her zaman yardimci olmam gerekirse burdayim:)
+8 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu rüya senin ve çevrendeki kadınların toplumsal olarak ezildiğini veya size karşı bazı konularda savaş açıldığını işaret ediyor. Bu çevrendeki kadınlar akrabaların arkadaşların olabilir. Belki üzerinizdeki toplumsal baskı okumanıza, çalışmanıza yönelik engeller içeriyor olabilir. ama yine çevrenizde sizi destekleyen erkekler var ve bu yüzden bu savaşı kazanıyorsunuz. Sana da bu konuda epey iş düşecek gibi duruyor. biraz feminist bir rüya olmuş ama oldukça güzel ve işaret dolu gibi görünüyor. Mücadelenizde başarılar.
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Ya inşallah güzel olur , yorumunuz için çok teşekkür ederim . Yorumunuz da çok güzel
+4 oy
elifs Rüyazede (1.1k puan)  
İş hayatında ya da eğitim hayatında çok sıkıntılı bir döneme girileceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına ve çok büyük bir pişmanlık duyulacağına yorulur. Bu nedenle rüya sahibinin bir an evvel durumun farkına varması ve kendini değiştirme yoluna gitmesi gerekir
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
İnşallah böyle bir şey olmaz diğerlerinden farklı bir yorum olmuş
+3 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Ben ruyamda bana bıçakla saldiran birisini,baska biris yardimiyla kalbinden bıçaklayarak öldürmüştüm. Allah affetsin :)
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Ettim çoktan :)
0 oy
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Bence sen de sana karşı düşmanlık edecek birisini birisinin yardımıyla bertaraf etceksin ☺️

İlgili rüyalar

+8 oy
21 yorum 1.1k okuma
Sonbahar 28 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 129 okuma
Kurtgöz 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Kurtgöz Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 2.7k okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 134 okuma
Casablanca 12 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Casablanca Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 296 okuma
22 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Alican   1 1 yazdı
+7 oy
2 yorum 221 okuma
27 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Nyks   2 2 yazdı
+9 oy
3 yorum 323 okuma
mystique 17 Haziran 2019 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 199 okuma
mystique 17 Haziran 2019 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 115 okuma
Tülay-Rabia 4 Ocak 2022 Tabir kategorisinde Tülay-Rabia Karabasan (60 puan)   yazdı
+17 oy
7 yorum 1.2k okuma
Hypnos 29 Nisan 2021 Analiz kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 270 okuma
19 Kasım 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 399 okuma
Karga 8 Aralık 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 121 okuma
yasemingang 2 Eylül 2020 Rüya kategorisinde yasemingang Rüyazede (1.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

412 Aktif
1 Üye ve 411 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13764
Dün : 23857
Toplam : 48072097
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...