Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
105 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Merhaba,

   Rüyada bahçeli müstakil 2 katlı bir evde oturuyoduk. Akşamdı. Tek katlı bir ev daha vardı akşamdı. Bulunduğum evin penceresinden tek katlı eve baktım ışıkları yanıyodu perde yoktu. İçinde eski moda ama yepyeni çok şık eşyalar vardı. Ben orda kalırım çok güzelmiş dedim. Alt kattaydık, kız kardeşimin çocuğu olmuş elim kadar çıplak erkek bir bebeği elime verdiler. Doğumunu görmedim herhangi bi ses duymadım telaş da yoktu pat diye getirdiler çocuğu. Küçücüktü benim elim kadardı, sesi çıkmıyordu daha gözleri bile açılmamıştı, göbeği vardı bebeğin göbeği şişti. Beyaz bi havluya sardım ama küçük olduğu için havlu büyük geldi nefes alabilsin diye biraz gevşek tuttum. Tek katlı evden bişey almaya gidecekmişiz çocuğu da götürüyoduk. Annem çocuk üşür ama çabuk gelin dedi, elimi havlunun içine sokup bebeğe değdim teni biraz soğumuştu sonra koşarak gitmeye başladık, evden bişey alıp çıktık neydi hatırlamıyorum. Tekrar 2 katlıya dönmüşüz çocuğu üst kata kardeşimin odasına çıkardılar. Benim odamın üstündeki odaya. Gece ağlarsa ben nasıl uyuyacağım kız kardeşim bakabilecek mi acaba diye düşündüm.

   Ertesi gün olmuş gündüzdü. Ben diğer tek katlıya oturmuşum orda kalmaya başlamışım. Bikaç arkadaşım vardı rüyada tanıdığım gerçekte tanımadığım. Sonra o tek katlı ev, 2 katlı cafeye dönüştü. Çalışanların hepsini rüyada tanıyordum. Baya büyük bi yerdi. Zemin katta bikaç kişi bi masada oturuyoduk bende orda çalışıyordum. Boş bi masada 2 siyah çanta farkettim unutmuşlar heralde diye yerimden kalktım ikisini de aldım. Birisi laptop çantası kadar, diğeri el çantasıydı erkeklerin taşıdığından. Kimlik bulabilir miyim diye küçük çantanın içine merakla elimi uzattım yürürken, içinde kamerası açık bi fotoğraf makinesi vardı. Tekrar çantanın içine attım. Yukarı çıkıp çalışanlardan unutulan eşyaların koyulduğu odanın anahtarını istedim. Anahtarın şuan onlarda olmadığını başka birinde olduğunu söylediler, bi kağıt koydular önüme bunu imzala bulunduğunda o  anahtarı sana zimmetleyelim sende dursun dediler. Kağıda 2 kere isim soy isim yazıp imza attım hem soluna hem sağına.

   Sonra aşağı inmişim. Kapının önüne benle beraber bikaç çalışan daha çıktı. Çay içiyordum ayaktaydık. Birisi gereğinden fazla bi samimiyet halindeydi sırtıma elini koyup bişeyler söylüyodu çektim kendimi, gözleri mavi 35 yaşlarında bir adam. İçerden çalışan biri daha çıktı, benle iki dk konuşmak istediğini söyleyince o mavi gözlü beni oyalamaya çalışıyordu gitmeyim diye tuhaf biriydi. Konuşmak isteyen kişi bi kenara çekti beni, büyük bi panikle ve sinirle "Ondan uzak dur, o göründüğü gibi değil bildiğin şeytan o, çok kötü o" dedi. Konuşurken sinirden panikten yüzü kıpkırmızı oldu elleri titriyodu birazdan mavi gözlüye tekme tokat dalacak kdr sinirliydi. Mavi gözlü de duydu bunları. Döndüm bi mavi gözlüye baktım bi tuhaf bakıyordu, hâlâ kendini sevimli göstermeye çalışıyodu.

   Sonra cafe tekrar önceki tek katlı ev haline dönüştü. Akşam olmuştu. Küçük bi mutfağı vardı evin, beni uyaran kişi, mavi gözlü adam ve 3 kız ordaydık. Beni uyaran kişi mavi gözlüyü o mutfağın kapı eşiğinde yok etti nasıl yaptı bilmiyorum görmedim ama çok yorgundu sanki 1 saattir kafa göz kavga etmiş gibi. Mavi gözlü kayboldu, öldürdü desem ceset bile yoktu o köşede yok oldu adam. Sonra uyaran kişi bize doğru dönüp " Ben bunu yok ettim artık ama ruhu veya laneti bana geçebilir beni biraz izleyin, biraz gözleyin, önemli olan ondan kurtulup yok etmekti o çok tehlikeliydi" dedi. Adam yok oldu ama yok eden kişiye ruhu geçebiliyormuş. Yanımızdaki kızlardan biri uyaran kişinin karısıydı. Bi odaya gittik 2 kanepe vardı o kişi kanepeye uzandı yorgun bi şekilde tv açıktı ona bakıyodu. Karısı da yanına uzandı tereddüt ederek korkarak. Üzerlerine battaniye örtüp kıza " Bişey olursa bi tehlike sezersen bi zarar verirse hemen bana seslen" diyip kızın baş ucundaki kanepeye oturdum. Diğer 2 kız da benim yanımda oturuyodu o adamı izliyoduk.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ruyaniz cok uzun olmus gercekten de ele alinacak bir cok konu olabilir ama ben genel olarak yorumlamak istiyorum. Mustakil bir ev sizin ustunuze zimmetli bir mali ve hane ici olaylari simgeliyor. Bebek ve bebegin karninin sismesi ise kisa bir sure yasayacaginiz tedirginligi ve yaptiginiz her iste dikkatli olmanizi ogutluyor. Ayni zamanda kirilgan ve endiseli hassas bir yapiniz var. Tehlikelere karsi ongorulusunuz ve mantiginizi devreye sokuyorsunuz. Duygunuzu sakli icinizde yasiyor disariya akli on planda tutuyorsunuz. O gordugunuz biri mavi goz ve diger yabanci kisiler ise hane disindan size ya da bir akrabanizla alacak verecek yasayan fakat zaaflari olan aslinda fazla zararlari dokunamayacak pasif kisileri temsil ediyor olabilir. Oturdugunuz yerin kafeye donusmesi sizin yada ailenizden birinin ticarete atilmasi ve bir miktar da paraya isaret ediyor. Fakat sizin aile baglarinizi kiskanip husumet cikarmak isteyen eril ve pasif kisilikler mevcut. Bunlar sizi sadece tedirgin edebilir gucteler zarar verebilecek durumda olabileceklerini sanmiyorum.  Fotograf makinesi hayatinizdaki delil ve belgelerin ruyanizdaki yansimis halidir. Bir mahkeme yada bir yasayla ilgili sorununuz varsa veya olursa aklanabileceginizi soyleyebilirim. Dost gorunumlu evinize girip cikan akrabalariniz olabilir bunlara dikkat etmenizi onerebilirim. Mirasla ilgili bir takim olaylar yakinda gundeme gelebilir uzun ugraslar verebilirsiniz. Fakat ben size bu durumda bir zarar gelebilecegini ongormuyorum. Sizin dikkatinizin gercek hayattada yuksek oldugunu dusunuyorum. Kagida iki defa imza atmaniz iki yeni başlangici işaret ediyor belki aşk evlilik belki iş. Her ne olursa olsun yoneten ve ilerleyisi surdurecek olan kisi sizsiniz. Kendinizden eminsiniz fakat korkulariniz hep cevredeki tehlikeli insanlardan geliyor olabilir. Anahtar ve imzayi mala mulke ve basariya yoruyorum ama unutmayinki her basariyi kiskanip bozmaya calisan insanlar olacaktir. Siz kendinize guvendikten sonra kimse size zarar verebilecek gucte degil.. Sevgilerimle..

İlgili rüyalar

+6 oy
3 yorum 231 okuma
+3 oy
7 yorum 219 okuma
Yaren1989 12 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 159 okuma
Ufukd 22 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Ufukd Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 120 okuma
24 Mart 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
1 yorum 135 okuma
Hope 19 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 871 okuma
31 Mart 2018 Rüya kategorisinde Yağmur Damla   yazdı
+14 oy
4 yorum 209 okuma
+7 oy
2 yorum 511 okuma
Uzumaki 10 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Uzumaki Karabasan (82 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 161 okuma
Aynur Altay 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
0 Üye ve 402 misafir
Bugün : 16384
Dün : 23857
Toplam : 48074707
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...